WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Kaksoisliekki


Kauan aikaa sitten Olit Valona Yhden Elämän Meressä. Rakkauden Merestä Sinä Synnyit, Valon Maailmasta Sait Muotosi. 

Silloin olit yksi, mies ja nainen. Olit täydessä Yhteydessä Jumaluutesi ja Jumalan kanssa. 
Tunsit Jumaluutesi, mutta et tiennyt sen laatua. Et käsittänyt etkä ymmärtänyt. Silloin sinut jaettiin kahtia. Mieheksi ja naiseksi sinut jaettiin. Maalliseksi ja Jumalalliseksi vastinpariksi sinut luotiin.

Yhdessä ohikiitävässä hetkessä sait katsoa vastinpariasi silmiin ja kuulit sanat 

"Rakkauden Tulella Sinä tulet muistamaan nämä Yhdet Silmät, Yhdet Kasvot. Kasvot, jotka ovat ovat kuten Omasi, Kasvosi Valossa."

Samosit ihmisen maailmassa Kaksoisliekkisi Kanssa, mutta ihmisen maailma tuli Teidän väliinne. Niinkuin suljit kivussa yhteytesi Jumalaan ja Omaan Sisäiseen Jumaluuteesi, niin suljit Yhteyden myös Kaksoisliekkiisi.

Sillä Täydellinen Erillisyys voi olla vain erillisyyttä niin Hengestä, maailmasta että itsestä. 

Ja itsestänne olette Erillisiä, kun olette Erillisiä Hengestä, Maailmasta ja Kaksoisliekistänne -Jumalallisesta Kuvajaisestanne.

Elätte aikoja, jolloin Teillä on määrä Yhdistyä Jumalalliseen Kaksoispariinne. Se voi tapahtua Sielukumppanisuhteen kautta kanavoimalla toinen toiselle sen Rakkauden Avoimuuden Määrän Mukaisesti, mikä kullekin Teistä on Sallittua ja Mahdollista.

Aluksi Yhdentyminen Kaksoisliekin Kanssa Tapahtuu Hengessä, Sisäisillä tasoillanne ja sitten, kun Olette Sisäisesti taas Yhtä, Kohtaatte Ulkoisessa Maailmassa. 

Olette kauan kulkeneet esittäen kysymystä, hänkö se on. 

Älkää Siis Enää Kysykö ulkopuolelta Hänen Nimeään, Kysykää Sitä Sisimmästänne.

Tämä on Ylösnousemus Suunnitelma. Kun Yhdennytte Kaksoisliekkiinne, tapahtuu Jumalallinen Pyhä Rakkauden Alkemia, joka on Avaava ja Sulattava Koko Ihmiskunnan Kohmeisen Sydämen. 

Teidän on Ymmärrettävä, että Ette Tee Tätä Itsenne Tähden, teette Sen Kokonaisuuden ja Koko Jumaluuden, Yhden Elämän Tähden. 

Ymmärrys Teissä tiivistyy muotoon. 

Ihmisen Muotoon ja Arkeen se Tiivistyy.

Mieheksi ja Naiseksi ja Pyhäksi Parisuhteeksi.

Kaksoisliekkien suhteeksi. 

Kun kohtaatte Jumalan itsessänne ja toisessa ihmisessä. Kun kohtaatte itsen itsessänne ja näette sen myös toisessa ihmisessä. 

Näette Todellisen ITSEN Toisessa Ihmisessä. Ja kun kykenette Rakkaudella Ymmärtämään Sen, Minkä Näette Itseksenne, Olette Ylösnousseet. 

Valo on löytänyt tiensä Kaksinaisuuden Maailmaan. Erillisyyden Harso On Poissa kaikilta tasoilta ja ilmenemismuodoista. 

Jumala on Minussa ja Minä Jumalassa.

Sillä On Vain Yksi Elämä, ei muuta.

Ylösnousemus ei siis ole pakenemista Valoon, vaan Valon Löytämistä Maailmassa. 

Se On Valolle Avautumista ja Valon Välittämistä. 

Itseksi Tulemista ja Rakkaudella Ymmärtämistä. 

Tyhjyys- Void
Maailmankaikkeus on hengitystä. Elämä on hengitystä. Tätä kuvaa numero kahdeksan ja äärettömyyden merkki.

Aktiiviseen hengitykseen kuuluu neljä vaihetta. Sisäänhengitys on aktiivista työtä, otamme vastaan. Uloshengitys on passiivista, luovumme, päästämme irti.

Hengityksen ylä- ja alapäässä on tyhjä kohta, painoton tila, joka näkyy elämässä seisahtumisena ja suurena ihmettelynä, missä kaikki on? Katosiko energia elämästäni?

Ennen jokaista ylös ja alas suuntautuvaa muutosta pysähdyt hetkeksi tyhjyyteen. Anna itsellesi lupa kokea tyhjyys. Asetu Jumalalliseen hengitykseen ja ota kaikki neljä vaihetta luonnolliseksi osaksi elämää.

Aktiivinen työ - seisahtuminen tyhjyyteen - passiivinen tyhjentyminen ja vanhasta luopuminen - seisahtuminen tyhjyyteen - jälleen uuden aloittaminen...

Lähde: Rakkaudentähti 
Rakkaudentähti, Anu Markoff, T:mi Virna
Kalasatamantie 8, 95220 Simoniemi | puh. 020 7528 4809 (klo 8-16) |

Ei kommentteja: