WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kahdennentoista Planeetan Paluu

 

 Nibirun paluu

Lauren C. Gorgo 

Sain mielenkiintoisen viestin tässä yhtenä päivänä Arkkienkeliryhmältä, jonka kanssa minulla ei ole vielä ollut kunnia kommunikoida ja joka valvoo planeetan- ja ylösnousemusasioita. 

He kertoivat minulle, että he "tulevat valaisemaan ihmiskuntaa suhteellisen tuntemattomasta taivaankappaleesta, joka on aurinkokunnassamme" … 

sellaisesta mihin he viittaavat 

"Kahdentenatoista planeettana" 
(mukaan luettuna aurinko ja kuu).

He kutsuvat tätä planeettaa Nibiruksi ja muun muassa he sanovat, että "sen "paluulla" on suuri vaikutus aiempiin taivaankappaleisiin 

 (eli muihin tunnettuihin planeettoihin) sekä sisäisessä että ulkoisessa maailmassa" (mikro- ja makrotaso).

He vitsailevat, että siihen liittyy muutakin, kuin silmä voi nähdä … 

mutta he haluavat meidän tietävän, että Nibiru on ollut olemassa tuhansia ja tuhansia vuosia, se koostuu samanlaisista raaka-aineista, mitä käytetään maan päällä, ja sitä asuttavat kehittyneet sivilisaatiot, jotka ovat samanlaisia kuin omamme, mutta he kunnioittavat tietoisesti sisäistä Jumalaa/Jumalatarta, ja he paljastavat todellisen luonteensa Jumalina/Jumalattarina fyysisessä muodossa.

"Tulevina päivinä tulee suurempaa tietoisuutta Nibirun olemassaolon seurauksista aurinkokunnassanne ja ne jotka ovat täysin integroineet ja aktivoineet 12. ulottuvuuden ihmis-galaktisen genetiikkansa, saatetaan harmoniaan tämän taivaankappaleen energioiden ja olentojen kanssa. Ne jotka ovat täysin yhdistyneet sisäiseen valoonsa, sisäisen Jumalan/Jumalattaren voimiin, kommunikoivat näiden valaistuneiden olentojen kanssa, ja ne jotka ovat avoimia sille, saavat kyvyn tuoda suuria teknologisia edistysaskelia maaplaneetan tulevaisuutta varten."

Zecharia Sitchin

En tiedä yhtään sen enempää astronomiasta kuin keskiverto kolmasluokkalainen, joten päätin etsiä, löytäisinkö mitään todisteita tästä, vaikka sitä pidettäisiinkin laajemmin valetieteenä - mitä se tietysti tässä vaiheessa onkin. Saatavilla on kuitenkin paljon informaatiota, mitä sopii suoraan yhteen sen kanssa, mitä vastaanotin näiltä arkkienkeleiltä. Toisaalta, paljon tuosta informaatioista on myös koristeltu tavallisilla 2012-tuomiopäiväprofetioilla, joten varoituksen sana, jos uskaltaudutte kyberavaruuteen tämän taivaallisen teorian etsinnässä.

Kuten useimmissa asioissa, totuus tavallisesti sekoittuu ihmisen havaintoon totuudesta, mutta sen perusteella mitä tiedän, käsityksen 12. planeetasta toi nykypäivän tietoisuuteen melko fiksu kaveri nimeltään Zecharia Sitchin. Hän oli tutkija, historioitsija ja amerikkalainen kirjailija, joka kirjoitti monia kirjoja ihmisen alkuperästä ja muinaisastronauteista, mistä suuri osa perustui hänen henkilökohtaisiin tulkintoihinsa muinaissumerilaista teksteistä, kuvista ja symboleista.

Ironista kyllä, hän kirjoitti 1976 kirjan nimeltään "The 12th Planet" (= kahdestoista planeetta), missä hän toteaa muinaisten sumerilaisten uskoneen, että 

"on vielä löytämätön planeetta Neptunusta kauempana,  mikä kulkee pitkää, elliptistä kiertorataa ja saavuttaa sisäisen aurinkokunnan noin joka 3600. vuosi"

ja että tämän planeetan olennot, nibirulaiset, eivät luoneet ainoastaan Sumerin kulttuuria, vaan loivat/muokkasivat myös geneettisesti tuntemamme ihmisolennon.

Useimpien uranuurtajien tapaan Sitchinin työ oli edellä aikaansa ja niinpä (pääasiallisesti vasemman aivopuoliskon) valtavirtatiedemiehet, -historioitsijat ja -arkeologit pilkkasivat sitä. Kuitenkin sen mukaan mitä kuulen näiltä arkkienkeleiltä, pian on tulossa selkeää tunnustusta konventionaalisista tiedeyhteisöistä - minkä kaavaillaan paljastavan myös läpimurron kvanttitieteessä - että tuo taivaankappale on tosiaan olemassa ja se todella vaikuttaa energioihin tai magnetismiin maan päällä.

Filosofisemmalla tasolla minulle kerrotaan, että 

"tietoisuus Nibiru-planeetan olemassaolosta murtaa auki tallennetun muinaishistorian suuremmat holvit, mikä paljastaa vielä suurempia totuuksia ihmiskunnalle. Tämän paljastuksen tarkoituksena on tunnistaa maan historian syvät muinaisjuuret ja käsittää, että ihmisrodun luomiseen liittyy paljon enemmän, mitä on aiemmin tiedetty."

Mikro- ja makrotaso

Minua ei kiehdo niinkään se, että aurinkokunnassamme on tai voisi olla uusi planeetta - olen varma, että on paljon planeettoja, joiden tunnistamiseen meillä ei aivan vielä ole kykyä, tietoisuutta tai teknologiaa - mielenkiintoisempaa on se vaikutus, mikä tällä "uudella" planeetalla on meihin humanoideihin.

Integroin edelleen tämän tekstin informaatiomassaa, mutta sen perusteella mitä ymmärrän tähän mennessä, menossa oleva tietoisuusmuutos joka mahdollistaa meille siirtymisen karmaluomisen toistuvien mallien yläpuolelle, johtuu osittain niistä energiavaikutuksista, joita Nibiru-planeetalla on ympäröiviin taivaankappaleisiin aurinkokunnassamme.

He sanovat, että virallisesti löytämätön Nibiru-planeetta on suurelta osin vastuussa uuden tietoisuussuunnan asettamisesta ihmiskunnalle, ja se mahdollistaa havaintotodellisuuden 12. ulottuvuuskentän heijastamisen muotoon - ulottuvuuden johon he viittaavat "mielen ja kehon yhteyskenttänä".

Kuten kaikki planeetat, tämä "uusi" planeetta joka on matkalla tietoisuuteemme, on makrokosminen ilmaisumuoto mikrokosmisesta kokemisesta planeetalla - 12. ulottuvuuden kosminen vuorovaikutus, mitä vaaditaan hengen integroitumiseksi täydellisesti muotoon.

Niin ylähäällä, kuin alhaalla

Arkkienkelit vievät huomioni kaiken elämän keskinäiseen yhteyteen ja osoittavat astrologian opettavan meille, että universumissamme on 12 henkistä perusenergiaa, jotka etsivät fyysistä ilmaisumuotoa. 

Tämä ilmaisumuoto (missä planeettaenergiat toimivat tai vapautetaan elämäämme) saavutetaan 12 eläinradan merkin, 12 astrologisen huoneen ja 12 planeetan kautta.  

Ja aivan kuin jokaisella astrologisella huoneella on oma hallitseva planeettansa, merkityksensä ja yhteytensä eläinradan merkkiin, myös jokaisella chakrallamme on oma hallitseva planeettansa, merkityksensä ja yhteytensä eläinradan merkkiin. 

Nämä 12 kosmista tai taivaallista energiaa - olemassaoloon elintärkeät voimat - ilmaistaan ihmiskehon 12 chakran kautta, mikä yhdistyy aktivoidun DNA:n 12 säikeeseen uuden ihmisen mallissa tai alkuperäisessä jumal-inhimillisellä suunnitelmassa, ja jokainen DNA:n 12 säikeestä korreloi yhteen moniulotteisen tietoisuuden tai tiedostamishavaintokenttien 12 aspektista.

Niinpä olemme periaatteessa miniuniversumeita itsessämme

Olemme pienenpienessä aurinkokunnassa paljon, paljon suuremman aurinkokunnan geometris-matemaattisissa puitteissa.

Ihmiskokemus on tulosta energiavaihdosta ulkoisen ja sisäisen kosmoksen, todellisuuksien tai maailmojen välillä ja koska ihmiskeho ja planeettakeho ovat samaa energiamallia, näiden kahden välillä on suora yhteys - eli mitään erillisyyttä ei ole olemassa.
 
"Tämän uuden planeetan löytämisen myötä tulee 12. ulottuvuuden ilmaisumuoto henkisyydestä fyysisyydessä, jumaluudesta muodossa, mestaruudesta omistautumisen, koulutuksen ja erottelukyvyn käytön kautta - voimakas tietäminen, mikä tulee toimimisesta itsen sisältä. Tämä, rakkaat ystävämme, on herännyt mahdollisuus luoda taivas maan päälle ja kokea fyysisessä muodossa sekä ihmisen että planeetan jumalaisen suunnitelman varsinaiset tarkoitukset. Tämä on yhteys, mitä kohti jokainen teistä on tehnyt työtä, mitä jokainen teistä on tavoitellut, ja se on nyt kollektiivikokemus - enemminkin kuin mahdollisuus - jokaisen ihmisen toteutettavaksi."

Loppuajatuksia

"Viesti niille jotka ovat täällä luomassa uutta maailmaa pitämällä tätä 12. ulottuvuuden tietoisuutta
 

(Kristus-tietoisuutta) biologisessa muodossa:

Tulevina päivinä, viikkoina ja kuukausina on lisääntyvästi enemmän voimakasta Kristus-energiavoimaa, mikä tunkeutuu koko aurinkokuntaan. Tämä korkeavärähteinen energia joka syntyy fotonivyöhykkeestä ja harmoniasta galaktisen ytimen kanssa, on vastuussa siitä keskinäisestä yhteydestä, mitä jotkut teistä alkavat kokea täysin.

Kun kuljette uuteen päivään, käsittäkää, että on paljon työtä tehtävänä. Ei sellaista työtä, mikä vaatii ponnistelua, vaan sellaista työtä mikä vaatii inspiraatiota ja herättää iloa. Tuomme tämän informaation teille ihmiskohtalon edelläkävijöinä ja pidämme silmällä henkilökohtaista ja kollektiivista osallistumistanne planeetan tilanhoitajina ja galaktisen tietoisuuden esi-isinä.

Tietäkää, että vain puhtaimmille sydämille taataan pääsy näin jumaliseen taikuuteen, niihin korkeampien ulottuvuuksien voimiin, jotka pian saartavat planeetan. Sanomme teille, tiennäyttäjät, tervetuloa kotiin. Sanomme kaikille muille, jotka kerääntyvät tänne, seuratkaa soturien vanavedessä ja pärjäätte hyvin."
 

KAHDENNENTOISTA PLANEETAN PALUU 

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo 

(thinkwithyourheart.net)

24.2.2011 Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: