WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 22. maaliskuuta 2011

I AM UNIVERSITY


Tämä kirja on kultaakin arvokkaampi Sinulle, joka haluat todella jouduttaa henkistä avautumistasi. Kirja sisältää valtavan määrän käytännön ohjeita siihen, miten voit päästä henkisellä tielläsi tehokkaimmin eteenpäin. Erilaisia itsetuntemusoppaita on lukuisia, mutta hyvin harva niistä käsittelee persoonan tason lisäksi myös sielua ja henkeä. Ellemme kuitenkaan tarkastele asioita myös sielun näkökulmasta, emme voi koskaan saavuttaa ihmisen perimmäistä päämäärää, jälleensyntymisen pyörästä vapautumista eli ylösnousemusta.

Kirjan aiheita ovat muun muassa:

    * Ihmisen kolme mieltä ja neljä kehoa
    * Kristustietoisuus
    * ylösnousemuksen vaatimukset ja vaikeudet
    * Psyykkinen suojautuminen
    * Ilmentämisen lait

Vuonna 2005 Henkimaailmaan siirtynyt Dr. Joshua David Stone toimi transpersoonallisen psykologian terapeuttina, avioliittoneuvojana ja hypnologina. Henkisenä opettajana hän tuli tunnetuksi eritoten vuosittaisten wesak-juhlien vetäjänä ja maailmanlaajuisen I Am Universityn perustajana. Hän piti lukuisia henkistä kasvua luotaavia kursseja ja työpajoja ja kirjoitti suuren määrän ihmisenä olemista ja ylösnousemusta käsitteleviä kirjoja.
Dr Joshua David Stone


Sielupsykologia  


Krisse 
Outo Enkeli maailmassa
http://www.tahtisilma.blogspot.com/search/label/psykologia 

Ei kommentteja: