WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 3. maaliskuuta 2011

Enkelisiemen - kuinka iloita ja löytää tasapaino



Tiedättehän että, jokaisen teidän sisimmässänne on Enkelinsiemen, ja Mestarin Avain joka odottaa käyttäjäänsä.
 
Tiedättekö, jokainen Teistä on voimiensa mittainen Teidän Elämänne Heijastaa Sitä Sisäistä Voimaa, johon olette valmiit uskomaan. Kun katsotte itseänne, näette mitä sallitte itsellenne. Maailmankaikkeudessa ei ole ainuttakaan Enkeliä, voimallista tai valtiasta tai mestaria, joka ei sallisi Onnen ja Rakkauden Virrata Teihin ja Elämäänne. Teidän tarvitsee vain Pyytää ja Teitä autetaan.
 
Teidän uskonne mittaa sitä mitä vastaanotatte. Tarkastelkaa uskomuksianne, ja luopukaa sellaisista, jotka näennäisesti uskottelevat ettette ansaitse jotakin elämäänne.
 
Enkelit Uriel ja Aurora voivat auttaa Teitä näkemään itsenne aivan Uudessa Valossa. Me Valosta tulevat Auringon Lähettiläät haluamme muistuttaa Teitä Naurusta ja Ilosta. Kun te Nauratte ja iIoitsette Te olette Ydinkaikkeudessanne.
 
Teidän ilonne on meidän ilomme ja maailman ilo. Toki maailmassa on paljon ilottomuutta ja juuri sen vuoksi haluamme saada Teidät iIoitsemaan. Yhden ihmisen ilo vuotaa kuin pikari kaikkien niiden janoisten huulille, jotka haluavat nauraa. Yhteisen maantietoisuuden kautta te tuotte iloa sinne, missä sitä tarvitaan. Nauramalla luotte sellaisen Energeettisen Kentän että se leviää ja leviää kuin pisara meressä. Se aiheuttaa energia-aallon jonka hiukkaset voivat ulottua maailman toiselle puolelle. Kenties juuri sellaisen iloksi joka sitä kaipaa.
 
Hyvä mieli tarttuu ja ilo hersyää. Opetelkaa rakkaat nauramaan, niin teille annetaan ilon ja onnen avaimet. Ilo kutsuu elämään takaisin sen mitä tavoittelitte lapsena perheeseenne. Läsnäolonne kautta te toitte kaikille ympärillä oleville rauhan ja rakkauden tuulahduksen. Katsoitte suurilla silmillänne, saitte ihmiset hymyilemään ja ihastumaan. Rakastumaan itseenne. Tämä salaisuus uinuu Sisällänne. Kun saatte Maailman Rakastumaan itseenne, kaikki ovet avautuvat ja Rakkaus kulkee kanssanne.
 
Tuon teille erään hyvin yksinkertaisen tavan päästä eroon kaikesta epätasapainosta sisällänne. Pyydän teitä luopumaan surusta, ahdistuksesta ja epäonnesta. Tehkää tietoinen valinta luopua näistä!
 
Kun päätätte tehdä näin hengittäkää seuraavaksi valoa sisimpäänne ja antakaa sisällänne olevien lukkojen avautua. Lukkojen avautuminen avaa virtauksen, joka uinuu sisällänne. Useimmiten olette päättäneet olla olematta onnellisia. Huomatkaa että tämä on tietoinen päätös. Elämämme kulissi on muotoutunut tämän päätöksen myötä. Päättäkää laskea siitä irti. Ette menetä mitään muuta kuin ahdinkonne. Tilalle saatte iloa ja naurua ja turvallisuuden tunteen.
 
Katsoessanne lapsia joiden huulilla on hymy, näette tämän. Vasta sitten kun he ovat ottaneet kantaakseen vanhempiensa taakat heidän hymynsä katoaa. He ottavat ne, jotta te voisitte hymyillä. Tehkää lastenne kanssa tärkeitä asioita ja opettakaa heidät hymyilemään.
 
Pienet asiat elämässänne ovat kaikkein tärkeimpiä. Pysähtykää katsomaan päiväperhon lentoa, ja antakaa itsenne samaistua sen keveyteen. Pysähtykää katsomaan taivaan sineä, ja antakaa itsellenne lupa unelmoida. Pysähtykää ajattelemaan kuinka helppoa kaikki on jos sallitte.
 
Kuulen teidän sanovan, että elämänne ei ole tällainen, että on se ja se ja se. Muistakaa että mestariluojina te loitte kulissit ja sellaisina teillä on myös valta muuttaa ne. Voi olla että elämänne tilanteen luomiseen kului viisi vuotta. Antakaa siis uuden asenteen asettamiseen edes puolet siitä ajasta ennen kuin luovutatte.
 
Pienin askelin pääsette varmasti perille onnellisuuden ja ilon tunteeseen. Jättäkää omaan arvoonsa sellaiset puheet, jotka eivät tue ajatteluanne. Lukekaa inspiroitavaa kirjallisuutta ja antakaa itsenne kokea kaikki se hyvä mistä kirjoitetaan. Se on mahdollista kun sallitte itsellenne kaiken tämän.
 
Minä olen Adama ja tulen Kunnioittavasti Luoksenne Auringon Syvimmästä Olemuksesta jossa Tunnemme Rakkauden ja Ilon.

Ei kommentteja: