WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Alussa kun Teidät Luotiin, Olitte Sanan Sydämessä


White Eagle:
 
Alussa kun tiedät luotiin, te olitte Sanan sydämessä. Kaikki totuus on tuossa yksinkertaisessa ja keskeisessä ajatuksessa. Kun teihin puhallettiin henki ja te tulitte lihaksi, kun te lähditte Jumalan sydämestä ja huomasitte, että teillä oli oma erillinen tahto, te käytitte sitä kuin itsepäinen lapsi. Sen seurauksena te joudutte kärsimyksen suohon; siellä te joudutte kärsimään ja kärsitte vieläkin. Kuitenkaan ette ole koskaan katkaisseet yhteyttänne Jumalan sydämeen.

Mikäli mielitte edetä Kosmoksen salaisuuksien sydämeen, teidän tienne kulkee mietiskelyn kautta ja noudattamalla teissä olevaa hiljaista ja hentoa Jumalan ääntä; sillä kaikki ikuisuuden salaisuudet ovat sydämessänne. Kirjoista ette voi oppianne saada, vaikka niistä löytyy älyllisiä virikkeitä. Viisaus tulee sydämen kautta. Näin ollen ""herätkää ja tietäkää, että minä olen Herra"".


Oppiaksenne tuntemaan Jumalan teidän on kuitenkin opittava elämään rikkaammin, teidän täytyy nauttia elämästä täysin siemauksin, sillä kuka voi oppia uutta Jumalasta, jos hän on eristynyt muista kaltaisistaan?


Täytyy olla Jumala ymmärtääkseen Jumalaa; ja ihminen, joka voi nähdä omin silmin ihmisten kurjia ja jopa kauhistuttavia olosuhteita, joka voi ymmärtää näissä olosuhteissa eläviä ja pystyy kärsimään heidän kanssaan, ihminen, joka pystyy näkemään turmeltuneimmassakin henkilössä jotain rakastettavaa ja inhimillistä, joka kykenee näkemään Jumalan meistä kaikkein huonoimmassakin, tällainen ihminen on lähinnä luomisen ihmeen ymmärtämistä.


Siksi ehdotamme, vaikka se saattaa tuntua teistä ensin vaikealta, että jaatte ilonne ja surunne lähimmäistenne kanssa ja menettämättä omaa mielentasapainoanne, itkette kun he itkevät ja nauratte kun he nauravat, olette yhtä heidän kanssaan. Tulette hämmästymään huomatessanne, mitä kaikkea heillä on teille opetettavana. Älkää karttako kosketusta ihmiskuntaan, vaan koettakaa nähdä karkeuden ja raakuuden alla oleva kauneus. Teidän tulee olla yhtä ihmiselämän kanssa ettekä saa koskaan irtaantua siitä. Eläkää elämää ihmisveljienne kanssa.


Jotkut ihmiset luulevat, että vain harvojen toisten täytyy kärsiä samanlaisia vaikeuksia kuin heidän osakseen on tullut. Heistä tuntuu, että jos he olisivat erilaisissa olosuhteissa, he voisivat onnistua paljon paremmin. Jos heillä olisi esimerkiksi suuremmat tulot, enemmän vapautta, enemmän vapaa-aikaa, kuinka paljon enemmän he saisivatkaan aikaan! Murheekseen he panevat merkille, kuinka heidän kadehtimansa varakkaampi naapuri, jolla on enemmän vapaa-aikaa, näyttää kokonaan jättävän vaille huomiotta tai laiminlyövän läheisensä tarpeita.


Rakkaat lapset, teidän elämäänne hallitsee laki, ja te olette juuri siinä paikassa ja aivan niissä olosuhteissa, jotka itse olette valinneet. Mutta se on pötypuhetta, te sanotte. En milloinkaan olisi valinnut tällaista elämää! Tässä puhuu teidän ulkoinen itsenne, kuolevainen mieli, mutta todellinen minä, jokaisessa oleva jumalallinen henki, tietää sielunne tarpeet. Kuvitelkaa tämä Jumala-tahto loistavaksi valoksi, joka aina opastaa sieluanne matkalla. Teidän ei tarvitse tuhlata tai kuluttaa ajastanne hetkeäkään väärin. Koko elämänne ja kaikkien ihmisten kokemusten tarkoituksena on sielunne kasvu ja avautuminen. Jos etsitte kokemuksen pinnan alta viisautta ja tietoa, joudutatte tätä kasvun ja avautumisen tapahtumaa.


Tärkeätä ei ole se, mitä teille tapahtuu ulkoisella tasolla, eivät myöskään olosuhteet, joissa elätte, tai rikkaudet, joita teillä on tai ei ole, vaan tärkeätä on se, miten sisäisesti suhtaudutte näihin olosuhteisiin ja mikä on suhteenne lähimmäisiinne ja Jumalaan. Elämänne olosuhteet ovat itse asiassa muuan vihkimysmuoto, jonka te käytte päivittäin läpi.


Nykyisin ihmisille lähetetään suunnattomasto apua. Tuonpuoleisesta virtaava voima, valo ja rakkaus toimivat ihmisen hengen herättäjinä. Suuri syke kulkee halki ihmiskunnan. Jotkut teistä ovat kokeneet herätyksen ja tietävät, että se tuo mukanaan tietoisuuden avartumisen ja antaa näkymän tulevaisuudesta ja halun elää sopusoinnussa hengen kanssa, niin että sielu pääsisi nopeammin taivaan valtakuntaan.


Kuitenkaan tavallinen ihminen ei yleensä tiedosta omaan fyysiseen elämäänsä kosketuksissa olevia henkimaailmoja. Ihmisen sielun silmien edessä on paksu verho, niin että hän ei pysty tajuamaan henkisyyttä, hän tiedostaa vain sen, minkä hän voi fyysisten aistiensa välityksellä kokea.


Ihminen on vangittuna fyysiseen ruumiiseensa, mutta fyysisessä elämässä on herkempiä ja kehittyneempiä olomuotoja, joihin on mahdollista päästä. Kuten olemme aikaisemmin selittäneet, meissä on seitsemän eri kerrosta, joista yksi on eetteriruumis. Se on aivan fyysisen ruumiin näköinen, mutta se muodostuu paljon hienommasta aineesta, joka on silmälle näkymätöntä. Eetteriruumis sulautuu yhteen tai kulkee koko fyysisen ruumiin läpi. Siinä on kaksi osaa, karkeampi ja hienompi, ja se toimii hermoston välityksellä. Kuolemassa eetteriruumis vetäytyy pois, ja karkeampi osa hajoaa nopeasti aivan kuin fyysinen ruumiskin, koska sen aine muistuttaa paljon maallista.


Fyysisen elämän aikana tämä eetteriruumis toimii siltana sielun ja korkeampien maailmojen välillä. Sillan välityksellä ja meedion hermostoa ja mentaaliruumista ja vitaaliruumista pitkin henkimaailmassa oleva sielu on yhteydessä maailmaan. Saatujen viestien laatu riippuu suuresti meedion luonteesta, elinolosuhteista, meedion luomasta tilasta ja viestin vastaanottajan henkisestä ja fyysisestä tilasta.

 White Eagle

Ei kommentteja: