WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Ykseyden Harmonia - Kulkeminen Valon Timanttivirrassa




Rakkaat Valotyöntekijät, olette astumassa Planetaarisen Transformaationne ja Ylösnousemuksenne voimallisimpaan vaiheeseen. Maaliskuun päiväntasauksessa tapahtuneen luonnon valtakuntiin ja pyhiin esi-isiin yhdistymisen jälkeen maaperä oli valmisteltu ylösnousemusportaalien aktivoinnille - sekä yksilöllisessä valokehossanne että maaplaneetan Kristallivalokehossa.
 
Kun Ylösnousemuspyörteet on saatettu toimintaan, suora yhteys Lähteen Kosmiseen Sydämeen on Avautunut ja Timanttivalo virtaa Kosmisesta Sydämestä Ylösnousemusportaalien kautta. 


Tämä Timanttivalo on säteilevää ja puhdasta ja se kantaa Kosmisen Sydämen "puumerkkiä" - puhtaan säteilevää ehdotonta Rakkautta. 
Kun Timanttivalo aktivoituu Valokehossanne, Teistä tulee Kosmisen rakkauden Puhdas Peili. Valokehostanne tulee Kristallitimantti, jonka kautta Timanttihiukkaset kulkevat Sädehtivänä Valopyörteenä. 

Tässä tilassa kaikki kokemanne on Kosmisen Sydämen Valon Peili, kaikki on Puhdasta ja Sädehtivää, kaikki ON Pyhää. 

Kaikki virtaa Jumalan Sydämestä ja kaikki palaa Jumalan Sydämeen. 

Timanttivalo ja sen Timanttihiukkaset kantavat magneettisen vetovoiman voimakkainta varausta, mikä tulee Äiti Jumalan Sydämestä ja vetää kaiken takaisin Isä Jumalan Sydämeen, luotavaksi ja muotoiltavaksi uudelleen Korkeimmassa Rakkaudessa ja Ilossa.
 
Ja pyöriessään Ylösnousemusportaalien läpi Timanttivalo kohottaa kaiken Valoon. Kun te, Valotyöntekijät, matkaatte ryhminä yhdessä Sydämessä ja yhdistätte Timanttivalokehonne Sydämienne Timanttiportaalien kautta, niin vedätte planeettaa Ylöspäin Rakkauden ylivoimaisen vetovoiman avulla. 


Sydämenne kurkottavat kohti Kosmista Sydäntä ja Teitä nostetaan ylöspäin puhtaassa Rakkaudessa ja Rakkautenne puhtaus auttaa nostamaan planeettaa ja auttamaan sitä matkallaan. 

Sillä olette nyt yhtä ja kun luotte Rauhaa ja Harmoniaa, avaatte polkua Kosmoksen Sydämeen ja planeetta matkaa kohti tuota Valosydäntä aina vain jalostuneemmilla valospiraaleilla ja -taajuuksilla. 

Sillä Timanttivalo on jumalolemuksen Tähdenkaltaisten Timanttihiukkasten spiraali, joka luo "käytävän" planeetan Ylösnousemusta varten. 

Se tulee Kosmoksen Sydämestä, kaikkien asioiden Alkulähteestä ja yhdistyy Sydämiinne Kristallisydänverkossa ja Planeetan Sydämeen, sillä olette kaikki Yhtä Luojan Rakkaudessa.
 
Rakkaat Valotyöntekijät, tämä on todellakin voittonne hetki! Planeetta ylösnousee ja te ylösnousette.  


Hyvin kirjaimellisella tavalla planeetta kulkee Kvanttihyperavaruuden läpi yhdessä asukkaidensa kanssa ja luo uutta kohtaloa, joka perustuu vain Rakkauteen ja iIoon. 

Tuhon ja katastrofin vanhat ohjelmat jätetään taakse, kun planeetta kulkee sen jumalaisen Rakkauden Kvanttikäytävän läpi, jonka Timanttivalohiukkaset luovat. Tämä kulkeminen hyperavaruuden läpi aktivoi tietoisuuden muodonmuutosta nopeutuneella tahdilla.
 
Rakas Valoperhe, älkää pelätkö - ei ole mitään tarvetta. Tämä on suuri Lahja ja Taianomainen Siunaus. Jokainen planeetan ihminen, jokainen planeetan olento on sitoutunut osallistumaan tähän prosessiin ja olemaan osana matkaa - olette kaikki avaruusalus Maassa, kun se palaa matkallaan Valon Sydämeen! 


Mutta Timanttienergiat ovat Voimakkaita ja ne jotka eivät ole Heränneet, jotka ovat Tasapainottomia eivätkä tiedä, miten Virrataan Valon kanssa, vastustavat Valoa ja aikaansaavat pelkoa ja hämmennystä itselleen vanhojen kärsimys-, puute- ja tuskamallien mukaisesti. 

Rakkaat Ystävät, ette voi vastustaa näitä voimakkaita muutoksia. Teidän on vain päästettävä irti kontrollista, sallittava itsenne kulkea Rakkausvirran mukana ja saatte tukea ja siunauksia. Sillä erillisyyden pitkä yö on ohi ja palaatte Jumalan Sydämeen omassa Sydämessänne.
 
Rakkaat Timanttilapset, antakaa meidän selittää teille, miten erillisyys suuresta Sydämestä alkoi, ja ymmärrätte tätä parantumisprosessia. 


Lemurian aikana ihmiskunta eli Täydellisessä Harmoniassa kaikkien asioiden kanssa ja Yhtenä Sydämenä. 

Mutta nähtiin, että näillä Valon lapsilla oli mahdollisuus kehittyä yksilöllisenä ihmistietoisuutena ja silti kyetä palaamaan tietoisuuteen ykseydestä ja elämään yhtenä yksilötietoisuudessa. 

Ja näin suuri kokeilu sallittiin osaksi Jumalan Suunnitelmaa. Päätettiin sallia erillisyysharha, jotta yksilötietoisuus voitaisiin kehittää, ja sitten oikeaan aikaan se tuotaisiin takaisin harmoniaan, jotta ihmiset voisivat olla tietoisia kanssaluojia hengen kanssa ja samanaikaisesti henki. 

Syntyisi uusi ihmisenkelilaji, joka tuntisi yksilöllisen itsen ja kuitenkin myös jumalaisen itsen tietoisella ja voimallisella tavalla.
 
Ja näin erillisyysharha sallittiin näiden kykyjen kehittämiseksi. Rakkaat ystävät, ymmärtäkää, että tämä oli vaikea valinta, jonka teitte kollektiivina. 


Annoitte itsenne siirtyä pois ykseydestä ja tutkia unohduksen, pimeyden ja erillisyyden ulottuvuuksia, jotta voisitte palata Jumalan Sydämeen tietäen, että mikään - pimeydestään huolimatta - ei voisi erottaa teitä suuren Sydämen Rakkaudesta ja että löytäisitte aina tienne kotiin riippumatta siitä, mitä teille tapahtuisi matkallanne.
 
Rakkaat Ystävät, tämä prosessi tapahtui Atlantiksen aikana, jolloin olitte kehittyneet silloisessa tietoisuudessanne niin pitkälle, kuin voisitte, ja kuitenkin edelleen pelkäsitte inkarnoitua kehoon, olla aineellisen tason "ansassa" ilman pääsyä Valoon ja sitä, että Lähde olisi hylännyt Teidät matkallanne. 


Ihmisten Sydämet kadottivat puhtautensa ja Säteilynsä, kun erillisyys sallittiin. Tämä nähtiin erityisesti niissä, jotka ylläpitivät niiden suurten Kristallien Energiaa, jotka oli ohjelmoitu ylläpitämään jumalaista olemusta planeetan Energiana ja pitämään planeettaa raiteilla sen matkalla kohti Valoa. 

Hitaasti suuret Kristallit kadottivat Voimansa ja Himmenivät, ja sitten kun ne eivät enää olleet riittävän voimakkaita pitämään maapalloa raiteillaan, ne pirstoutuivat. Ja maapallon verkot ja itse planeetta pirstoutuivat ja oli kaaosta, kärsimystä ja kuolemaa.
 
Ja kun Atlantiksen suuri sivilisaatio hajosi ja tuhoutui, täällä edelleen oleva viisaus ja valo "jähmettyi" planeetan akaasiaan tai tiedostoihin siihen aikaan saakka, kun olisitte valmiita vastaanottamaan ja hyväksymään sen taas kerran. Ja näin niille jotka jäivät, erillisyys tapahtui trauman, syyllisyyden, tuhon, kärsimyksen ja lähteen hylkäämäksi joutumisen tunteiden kera.
 
Ja näin Rakkaat Ystävät, olette jatkaneet erillisyysdraamojen esittämistä pimeyden, pelon, syyllisyyden ja vihan tunteiden kera - sekä yksilöinä että kollektiivina. Mutta nyt se on loppunut. Erillisyyskokeilu on loppunut ja olette yhteydessä taas Kosmiseen Sydämeen.  


Harha hajoaa ja ihmiset heräävät pitkästä kärsimyksen yöstä.
 
Rakkaat valotyöntekijät, olette johtajia, olette tiennäyttäjiä. Olkaa hereillä, olkaa tietoisia ja tietäkää, että te ette ole koskaan erillään Jumalan sydämestä.
 
Ja tietäkää, että jumalaista Timanttivaloa Virtaa taas kerran planeetalle. Rakkautta ei säilytetä tällä kertaa Kristalleissa, vaan jokaisen Tietoisen ja Heränneen Sielun Sydämessä. 


Rakkauden suuri Sydänverkko jonka olette luoneet planeetalle, on yhteydessä planeetan Sydämeen ja se liikuttaa teitä kaikkia kohti kaikkien asioiden Sydäntä Säteilyssä ja Totuudessa.
 
Rakkaat Ystävät, erillisyytenne on ohi ja olette taas kerran Rakkauden ja Yhteyden planeetta. Se on tehty! Älkää olko pelossa, ei ole mitään pelättävää - vain siunauksia vastaanotettavana.
 
Rakkaat ystävät, kulkekaa Timanttivirran mukana, antakaa Kosmisen Sydämen Rakkauden olla Oppaananne äärettömään Rakkauteen ja äärettömiin siunauksiin. Kun lopetatte erillisyysharhan, lopetatte myös puutteen, kärsimyksen, vaikeuksien ja hylkäämisen harhan. Sallitte itseänne Tuettavan ja Rakastettavan koko ajan, sillä Todellisuudessa Ette Ole koskaan Yksin.



Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn ( www.starchildascension.org)
Toukokuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

YKSEYDEN HARMONIA - KULKEMINEN VALON TIMANTTIVIRRASSA

Ei kommentteja: