WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 24. helmikuuta 2011

The Gorgeous Blogger :)



The Gorgeous Blogger -palkinto on tarkoitettu kaikille upeille bloggaajille. Tämän palkinnon saaja vastaa viiteen kysymykseen ja jakaa palkinnon edelleen viidelle, jotka sen hänen mielestään ansaitsevat.

1. Mistä kirjoitat Blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
2. Mikä tekee blogistani ainutlaatuisen verrattuna muihin?
3. Mikä sai Sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
4. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
5. Mitä haluaisit muuttaa muiden blogeissa?

Sain tämän The Gorgeous Blogger -  palkinnon Runotalo / Runotalon Sari `lta 22.2.2010 !

Jaan tämän palkinnon edelleen viidelle loistavalle, upealle bloggaajalle. Tässä perustelut Intuition välityksellä Enkeleiltä.....


Valonmaa
Ensimmäisenä ojennan tämän - palkinnon  Tuuli  Valonmaa 
Blogille

Olet kuunnellut omaa Sydäntäsi. Olet hiljaa oman itsesi kanssa ja Sydämesi kanssa. Olet löytänyt Portin kahden Elämän välillä. OLET VALONMAASSASI !


kuunkierto

Toisena ojennan tämän - palkinnon   Nikki   kuunkierto
Blogille

Yhdistät mukavasti Astrologian tähän hetkeen! Maailmankaikkeutta ei ole ilman ELÄMÄÄ, joka täällä joka paikassa on ja kukoistaa, kukin omalla tavallaan ja ajallaan.


Takana Kirkas Taivas

Kolmantena ojennan tämän -palkinnon  PILVIHARSO  TAKANA KIRKAS TAIVAS
Blogille

" Enkelit auttavat meitä huomaamaan oman Elämämme merkityksen kaiken hyväksi tekevänä Elämänä, silloin kun huomaamme Enkeleiden meitä auttavan vain pelkän katseemme avulla, jonka taivaallemme luomme. On tärkeää huomata miten itse katsoo TÄHTITAIVASTAAN ja miten itse näkee omat tähtensä: Rauhantähden, Rakkaudentähden ja Rohkeustähden. 

Aina kun ajattelet oikein ja kauniisti omasta Elämästäsi, tulevat TÄHTESI Sinulle näyttäytymään!"


Olemme-Kaiken-Keskellä
Neljäntenä ojennan tämän -palkinnon Harri Olemme-Kaiken-Keskellä

Ei Dualismi on että kaikki on ykseyttä. Taas Dualismi on kaksinaisuutta ja moniarvoisuutta, joka on ilmiönä illuusio. Ei Dualismi olemus muodostaa sisimmässään kaiken itse. "Minä olen - mitä minä olen?" Luominen on siis Jumala tutkimassa itseään kaikin kuviteltavissa olevin tavoin -jatkuvaa, ääretöntä tutkimista jokaisen meidän kauttamme. Riippumatta siitä kuka olet, tai millainen olet. Olet Hyvin Rakas.
Olet ensiarvoisen tärkeässä tehtävässä auttamassa heitä, jotka vasta HERÄÄVÄT! Muutos johtaa KIRKKAUTEEN ja VALOON, pois siitä kaikesta joka sitä nyt jarruttaa.
Alchemy Of The Heart
Viidentenä ojennan tämän -palkinnon Jere Alchemy Of The Heart

Lighting The Path to Ascension with Love


"The Heart Alchemist"
Our “mission”, destiny, purpose or whatever you wish to call it, is to know ourselves. Know and understand that you are a divine soul who has come to Earth to experience negativity and to work through that negativity to find the unconditional love of your soul, which is your real nature and true essence.

ja kaikille blogini lukijoille ojennan myös tämän -palkinnon ...

"Jokainen Teistä haluaa kulkea sellaista tietä pitkin, joka vie perille. Eli sellaiseen Taloon, jota Rakkauden Taloksi kutsutaan. Kun opitte antamaan Rakkauttanne pyytteettömästi, olette jo Rakkauden Talon kynnyksellä. Ja kun siitä ovesta astutte sisään, ette sieltä enää milloinkaan halua pois. Rakkauden Talon sisällä kasvaa kaunis puisto, jonne voitte mennä aina kun haluatte antaa jotakin sellaista, josta on apua toiselle ihmiselle. Avun ei pidä olla suurta, vaan se voi olla kaunis sana, ajatus tai HYMY. 

Jokainen joka etsii sen myös löytää. 

Rakkauden Talo, on talo, jonka löydätte suoraan Sydämestänne, mikäli haluatte löytää. Parempaa paikkaa kuin Rakkauden  Talo ei ole. Siellä saatte kaiken sen mitä ikinä tarvitsette ja mitä kaipaatte ja mitä haluatte. 

Teidän on vain mietittävä mitä Rakkauden Talo pitää sisällään. Siispä ottakaa Sydämenne Esille ja katsokaa sinne niin tarkasti kuin vain osaatte, niin löydätte ne oikeat asiat, joita haluatte tehdä ja ne oikeat Suuntaviitat, joita haluatte seurata. "  
Enkelten viesti Teille  Soile Raunio

7 kommenttia:

Pilviharso kirjoitti...

Kaunis Kiitos kuuluu sinulle itsellesi! Kun luen tuota tekstikohtaa blogilleni, kuuluu vain loks ja loks ja palaset loksahtavat kohdalleen. Tajuan taas tähtien merkityksen koko elämäni varrella ja tietyt tähtihetket ja "tähtihetket" ja....

Niin kaunis kuvakin, mistä sen taioit? Teksti tuli intuitiolla?

Harri kirjoitti...

Kiitoksia Tähtisilmä :)
Kiitoksia että olet olemassa.
Maailma ei olisi täydellinen ilman sinua.
Olemme kaikki Valon pisaroita.
Antakaamme Valon loistaa kauttamme
missä ikinä olemme.
Kanavoikaa Valoa Äiti Maalle.
Hän tarvitsee sitä juuri nyt.
Kiitän sinua Tähtisilmä Valon yhdistämisestä Blogisi kautta.

Tuulikki kirjoitti...

Kiitos <3 ihanat "perustelut".

Välillä pääsee itseltä unohtumaan maailman menossa, miksi sitä blogiaan kirjoittaakaan. Ilman saman polun kanssablogisteja ei se tosin onnistuisikaan, eli kiitos sinulle blogistasi! Elämme ihania ihmeiden aikoja! Blogeja tulee varmasti lisää ja lisää :)

Hanna Sormunen kirjoitti...

Kiitos ihanasta 'valelusta' ja tästä mahtavasta blogista! <3

SeijaTuulikki kirjoitti...

Pilviharso .. Enkelit sen taikoi...

Tuuli Elämä on ihmeitä Täynnä.. tosiaan...

Sykerökin näkyilee... ihanaa... Valoa
...

Sitä Äiti Maa tarvitsee meiltä jokaiselta kuten Harri muistuttaa...

siitäpä sitten Enkeleitteni viestiin:

" Jokainen tekee omalla elämällään mahdolliseksi sen mitä Maailmankaikkeuden ELÄMÄ ON! Yhdessä me teemme siitä Kauniin ja Merkityksellisen.

Maailmankaikkeuden tarkoitus on kasvattaa kokonaisuuteen, joka ON ELÄMÄ. Siis sellaiseen kokonaisuuteen, jolla on suurempi tarkoitus ja suurempi merkitys kuin vain ihmisten maanpäällisellä ELÄMÄLLÄ ON.

Maailmankaikkeuden RAKKAUS sulkee syliinsä aivan kaiken. Sitä emme voi ymmärtää ennen kuin olemme itse siihen valmiit. Silloin sielumme saa avatuiksi lokeronsa ja näyttää meille, mitä todella haluamme toistemme ja itsemme suhteen ja sekä elämämme suhteen.

Kaiken kattavaa RAKKAUTTA ei tarvitse vahtia tai jota ei tarvitse pyytää tai vaatia. Sillä se VAIN ON ja VAIKUTTAA. Saamme RAKKAUTTA siitä syystä että OLEMME OLEMASSA ja ELÄMÄSSÄ omaa elämäämme.

Suurempaa RAKKAUTTA ei olekaan kuin Maailmankaikkeuden RAKKAUS. Eikä merkittävämpää RAKKAUTTA kuin kaikenkattava RAKKAUS."

- näin Enkelini minulle kertoivat...

krisse kirjoitti...

<3

SeijaTuulikki kirjoitti...

Totuus, Rauha ja Rakkaus Sydämessäsi.

Rauhan olotilaa ja Rakkautesi täyttämää Elämää Sinulle Krisse...