WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 11. helmikuuta 2011

VALO

Alkulähde=Rakkaus=VALO

Kryonin ajatuksia "VALOSTA".

Rakkaat ystävät, minä käytän sanaa "valo" tarkoittamaan niin monia asioita, ja silti ne kaikki liittyvät niin suoraan ehdottomaan totuuteen. Tarkastellaanpa tätä aihetta ulkoa sisäänpäin.

Minä tulen suuresta KeskusAuringosta, luovasta Rakkaudenvoimasta, joka edustaa Valoa. Valo, joka saa alkunsa Lähteestä, edustaa kaikkea Maailmankaikkeudessa olevaa. Se on se todellinen siemen teissä kaikissa, joka edustaa "kodin" tunnetta. Se on tiedän ilonne lähde, ja se auttaa teitä vapautumaan pelosta koettelemusten aikoina. Sillä on olemus, ja sitä voidaan mitata. Se on osa teitä, joka on aina yhteydessä koko luomissuunnitelman Suuren Rakkauden KeskusLähteeseen.

Valo virtaa teihin omasta Auringostanne. 

Te ette ehkä pohdi sitä, kuinka suuri henkinen merkitys sillä on, ennen kuin muistutan teitä siitä, että teidän oma Aurinkonne on planeettanne magneettisen verkkojärjestelmän koneisto, ja että minä olen täällä säätämässä tuota verkkojärjestelmää vastauksena teidän henkiselle luonteellenne! Niinpä teidän omasta Auringostannekin tuleva valo on yksi henkisesti kunnioitettava asia, kun määrittelette valon yleisellä tasolla.

Valo on kaiken Elämän ja Luomisen Lähde Universumissa. 

Se on samaan aikaan sekä fysiikkaa että henkisyyttä, sillä se edustaa Rakkauden perusominaisuutta. Ei ole sattumaa, että valo sallii teidän nähdä, sillä nämä periaatteet ovat tiedettä, ja nämä piirteet ovat Henki.

Valo on sinun valaistumisesi sekä sen asian tunnustaminen, että olet henkinen olento kävelemässä tällä planeetalla biologiassa, kiinteästi yhteydessä Suuren Keskuslähteen Valoon. Se on vertauskuvallisesti vapautus pimeästä, jokaon itse pelko. Valaistunut ihminen on siis Valossa oleva työläinen, ja edustaa koko planeetan värähtelynnousun tietoisuutta... kaikkien valaistuneiden ihmisten tavoitetta.

Valo edustaa sinun biologiaasi alimmalla tasolla, ja se on nuorentumisesi koneisto. Jos olisit matkalla sisäisten solutoimintojesi pienimmillä ja pimeimmillä alueilla, näkisit itse asiassa sen, kuinka VALO hehkuu joistain vielä näkymättömistä osista! Valo ei siis ole vastuussa ainoastaan elämäsi luomisesta, vaan myös sen ylläpitämisestä.
Lopuksi Valo kiertää täyden kehän, sillä se edustaa sinussa olevaa kipinää, joka on osa kokonaisuutta. Luomakunta kokonaisuudessaan on tehty Valost, suurimmasta pienimpään. Se osa, jota kannat RAKKAUS- olentona SUURESTA LUOMISLÄHTEESTÄ, on VALO, joka on niin voimakas, että voit LOISTAA KIRKKAAMMIN, kuin kaikki galaksin auringot, silti niin hienovaraine, että yksittäinen solu voi käyttää sitä NUORENTUMISEEN. 

Sinä olet OSA SITÄ VALOKETJUA, joka on UNIVERSUMI ITSE, sitä ketjua, joka edustaa niin SUUREN RAKKAUDENLÄHTEEN TOIMINTAA, että sen mittakaava hämmästyttäisi sinua. 
NIINPÄ SINÄ TOSIAANKIN OLET OSA JUMALAA (Alkulähdettä)!

Ja sinä ihmettelet, miksi sinua Rakastetaan niin suuresti!
Te olette ylhäisiä olentoja. Te olette niitä, jotka ovat päättäneet olla täälllä ja elää näitä elämiä yhä uudelleen ja uudelleen. Te olette päättäneet kokea kipua ja kärsimystä ihmisbiologiassa, ja inhimillisten tunteiden ahdinkoa vain nostaaksenne PLANEETAN VÄRÄHTELYÄ. Ja sen vuoksi teidän VÄRINNE tullaan tuntemaan kaikkialla koko Universumissa. Siksi minä olen täällä. Siksi me olemme täällä. Siksi sinä istut tänä iltana siinä tuolissa... kuuntelemassa, kun HENKI sanoo, 

Minä Rakastan Sinua.
KRYON
Kiitos, kiitos, kiitos
http://tahtisilma.blogspot.com/2010/08/who-is-kryon.html 

Ilta saapuu hiljaa huoahtain
Valot syttyy taakse ikkunain
Ei jää yksinään muut kukaan pimeään
Valot pois yön varjot häivyttää

Vaan en mä niitä sytytäkkään, en

Luulen, tuskin niitä tarvitsen
Kun sinä niin olet valo kirkkahin
Sanoisin liikaakin se valaisee

Find More lyrics at www.sweetslyrics.com

Kaikki tahtoo tietää miksi jää
Asuntoni aivan pimeään
Varjot kietoutuu, niihin tukehtuu
Mulle vaikka mitä tapahtuu

Vaan ne ei tiedä että valo vois

Säikyttää tän aran tunteen pois
Siis kahdestaan päätettiin ei milloinkaan
Valot käy meitä päin palamaan
Rauli Badding Somerjoki

Ei kommentteja: