WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 22. helmikuuta 2011

Valo on Viisautta, Tietämystä, Voimaa ja ennen kaikkea Rakkautta.


ILMAPORTIT 114-120 SMARAGDIMYSTEERIKOULUUN
 
Olen Maria Magdaleena. Tervehdin Teitä ja toivotan Teidät tervetulleeksi Valon, Totuuden ja Suurenmoisuuden jumalaisen Olemuksen Piiriin.

Tämä on ihastuttavan juhlan aikaa, sillä olemme nyt saavuttaneet pisteen, missä kaikki Energiat joita on luotu tätä aktivointia varten, huipentuvat Yhdeksi Voimakkaaksi ja Upeaksi Valoaalloksi. 

Tämä viittaamani Valoaalto on Voimakas Energiasäde, joka tulee jokaiseen Teistä Äiti/Isä Jumalan Sydämen Ytimestä.

Tämä Säde on Luotu Auttamaan Jokaista Sielua, joka on tällä hetkellä ihmislihassa, Saavuttamaan Totuutensa Valo. Vaikkei jokainen Sielu käytäkään tätä tilaisuutta hyödykseen, se on silti annettu kaikille.


-------------


Jumalan Valo Syleilee jokaista Teitä yksilöinä ja Sieluryhmänä, Ylläpitäen Viisauden ja Rakkauden Olemusta ja Auttaen tätä Ryhmäenergiaa vahvistamaan Totuuden Värähtelyjä ja Suodattamaan tuon Hengen fyysisen kehonne chakrojen läpi. 

Kun kehonne jokainen chakra on Energisoitu tällä Voimakkaalla Valolla, enemmän ja enemmän Totuusolemusta voi tunkeutua ihmisten alemman egon tiheyteen. 

Tämä Energia myös heikentää niitä järjestelmiä, jotka manipuloivat ihmisten egoa.

Syy siihen, miksi tämä on saatettu aktivoitumaan tähän aikaan, on se, että Äiti Maalla ei ole enää paljon aikaa jäljellä. 

No niin, ennen kuin joudutte paniikkiin, tarkoitan tällä sitä, että Energiat jotka johtavat vuoteen 2012, ovat jo ovellanne. 

Tämä merkitsee sitä, että ne Aikaportaalit joihin Teillä on pääsy tällä hetkellä, alkavat sulkeutua - eivät heikentyä voimaltaan, vaan sulkeutua. 

Kenties voisitte kuvitella tämän käytävän kaventumisena, sillä sitten kun aamu koittaa 21.12.2012, aktivoituu 144000 uutta portaalia. 

Nämä portaalit sisältävät käytäviä, joihin on pääsy Sieluilla ihmismuodossa, ja nämä väylät laajentavat kovasti ihmistietoisuuden tilaisuutta kohota niiden matalampien värähtelyjen yläpuolelle, joita sitten kutsutte vanhaksi maailmaksi tai vanhaksi toimintamalliksi. 

Tätä tarkoitetaan niillä sanoilla, että maapalloa tai elämää sellaisena, kun tunnette sen, ei enää ole. Se ei merkitse sitä, että maapallo sellaisena, kuin tunnette sen, tulee loppuunsa. 

Tämä on erään syklin loppumisen aikaa.

Joidenkin vuosien ajan monet Suuret Mestarit ovat Työskennelleet niiden Sielujen kanssa, jotka ovat Valmiita Avaamaan Sydämensä sille Korkeampien Älykkyystasojen Rakkaudelle ja Viisaudelle, mitä edustavat ne, jotka ovat kulkeneet edellänne ja joista on tullut inhimillisen elämän mestareita. 

Nyt kun tämä kollektiivinen tilaisuus ankkuroidaan, jokaista Teitä Ohjataan Oman Kohtalonne suuntaan, jotta voitte toteuttaa sen Valosuunnitelman, mihin Teidät nimitettiin ennen tätä Inkarnaatiota.

Tämä ei tarkoita sitä, että lopetatte kaiken, mitä teette elämässänne nyt, että Teistä tulee Palvelulähetystyöntekijöitä ja luovutte kaikesta maallisesta omaisuudestanne saarnataksenne Mestareiden opetuksia. 

Tämä ei tietenkään ole se polku, mikä Teitä Pyydetään valitsemaan. 

Teitä Pyydetään Elämään Ihmiselämäänne, tekemään sitä, mikä teitä innostaa, ja näin tehdessänne esittelemään sitä Totuuden Valoa, joka sisältyy Hengen Korkeamman Älykkyyden Kollektiivikokoonpanoon, ja johtamaan esimerkillä. 

Tämä jakaa sitä voimakasta tietoisuutta, mikä kanavoituu kauttanne, omassa ainutlaatuisessa tavassanne kantaa sitä olemuksenne pyhää puumerkkiä, mikä on tehtäväkoodinne tässä elämässä.

Nyt kun olemme tulleet tähän kohtaan, missä Mestari Kuthumi tuo Voimakasta Uutta Energiaa St Germainin ja Valoarmeijoiden avustuksella ja missä Solaariarkkienkelit tuovat Valotietoisuutta ja Auringonsäteitä - Auringon ollessa Valo Sisällänne.


Jokainen Teistä Sisältää Valoa ja Valo on Viisautta, Tietämystä, Voimaa ja ennen kaikkea Rakkautta. 

Kun yhdistätte nämä prinsiipit elämäänne, alatte kokea erilaisen toimintatavan sen luomisessa ja kanssaluomisessa, mitä teidät on nimitetty tekemään. 

Monet ihmiset ovat erehtyneet luulemaan Valaistuneiden Sielujen matkaa uhrautumiseksi, marttyyriudeksi ja myönnytysten tekemiseksi suurimman osan ajasta. 

Kerromme teille nyt, ettei teiltä vaadita tätä.

Tärkeintä Teille kaikille, kuten sanoin aiemmin, on elää elämäänne ja yhdistää Pyhät Henkiset Prinsiipit siihen.
  
On elintärkeää, että ihmiset oppivat hallitsemaan henkiset prinsiipit elämällä ihmiselämäänsä, maadoittumalla fyysiseen kehoonsa ja hallitsemalla maallisen ulottuvuuden elementit. 

Jos ei pysty hallitsemaan näitä maallisen ulottuvuuden elementtejä, ei pysty nousemaan niiden yläpuolelle ja reinkarnaatiomatka jatkuu, kunnes ne hallitaan. 

Tämä merkitsee sitä, että Teidän on erittäin tärkeää olla maadoittuneena fyysiseen kehoonne ja nauttia maallisen maailman hedelmistä. 

Se merkitsee sitä, että Teidän on osattava/hallittava tunteet, tunneäly - olette kuulleet tämän monta kertaa aiemmin - saavuttaaksenne mielen ja tietysti hengen mestaruuden.

Paljon on muuttunut vuosien saatossa ja Teidän on oleellista pitää mielessä, että se mikä päti kaksi, kolme tai viisi tuhatta vuotta sitten, ei päde nyt modernin ajan elämäänne. 

Maailman on aika kehittyä - ei ainoastaan teknologisesti, vaan myös tunteellisesti, mentaalisesti ja mikä tärkeintä, henkisesti. 

Aineen maailmaa pidetään matriisissa - hyvin estyneessä ja rajallisessa matriisissa - ja teidän jotka olette valinneet aitojen sielujen polun, matkana ja tarkoituksena on tuoda moderniin maailmaan totuus, mikä perustuu muinaisiin totuuksiin ja valoperinteisiin.

Sitten kun nämä Kaksi Maailmaa Kohtaavat ja jokainen Teistä Tunnistaa tämän Uuden Suunnitelman jumalaisen Sisäisen Suunnitelman, Ymmärrätte, miksi on hyvin tärkeää yhdistää moderni maailmanne muinaisten perinteiden kanssa. 

Olette nähneet, miten ihmiskunta on käynyt läpi monien vuosituhansien ajan siirtymiä, kehitysaskeleita ja muutoksia - kuitenkin useimmat saavutukset ovat olleet teknologisia. On ollut hyvin vähän kasvua siinä, miten ihmiset kohtelevat tosiaan ja miten ihmiset kohtelevat muita elämän valtakuntia, ennen kaikkea Äiti Maata.

Maailmanne elementit - maa, ilma, tuli ja vesi - ovat teidän perusolemuksenne. 

Siksi silloin kun näitä elementtejä ei kunnioiteta, ei kunnioiteta teidän perusolemustanne.  

Kaikki mitä näette luonnossa ympärillänne, on heijastusta teistä - peilikuvanne vain eri muodossa.  

Jokainen näistä muodoista kommunikoi kanssanne. Koko ajan tapahtuu jumalaista Resonointia ja ne Rakkauslähetykset, jotka ulottuvat Teihin luonnosta, ovat kerrassaan ihastuttavia, mutta ihmisen on opittava tai pitäisikö sanoa uudelleen opittava ja muistattava, miten Yhdistytään tuon Valon kanssa, niiden sisäisten elementtienne kanssa, joita on ympärillänne muistuttamassa teitä perusolemuksestanne.

Ne Pyhät Valosuunnitelmat, joissa kehitetään ne järjestelmät, joissa ihmiskunnan pitäisi kehittyä, saavuttavat nyt kriittisen kehityskohdan. 

Tämä on yksi syy siihen, miksi hyvin monia Mestareita ja Suuria Muinaisen Maailman Opettajia palaa, koska nyt on se aika, että kaikkien näiden Energioiden on Yhdistyttävä ja Valotyöntekijöiden on Tehtävä Yhteistyötä tukeakseen toisiaan, jotta Tätä suurta Suunnitelmaa Valellaan Korkeammilla Valoprinsiipeillä.

Muutama vuosi sitten lady Guinevere toimitti 12 Kultaista Elämän Prinsiippiä ja tämä on vain yksi puoli Kultaisten Elämän Prinsiippien Kollektiivisesta, suuresta suunnitelmasta. 

Nämä kudotaan opetuksiksi, joita Kuthumi tuo esiin - minun ja toisten valoryhmän jäsenten avustuksella.

Kultaisen Temppelin Opetukset ilmentävät Kultaisen Tietoisuuden olemusta, toisin sanoen Kvanttitantran Alkemiaa, missä tantra on Pyhän Valo- ja Rakkausaallon Yhdistymistä Yhdeksi Muodoksi, mikä Synnyttää Valoa Ydinolemuksen ja Rakkausaikomuksen kautta.


Nyt kun jokainen Teistä on tullut tähän kohtaan, missä kohtaatte Valonne Ydinolemuksen Kahdeksannen Avaimen, sen Kahdeksannen Pyhän Piirroksen Kautta, joka Avaa Ovet muihin maailmoihin, Teitä kutsutaan palvelemaan täysin uudella tavalla. 

Monilla teistä muuttuu monia asioita elämässänne - jotkut muuttavat toiseen paikkaan, 

toiset muuttavat ammatillista suuntaa täysin, 

jotkut aloittavat hyvin voimalliseen ja syvään yhteyteen perustuvia suhteita 

ja toiset ovat niitä, jotka synnyttävät fyysisesti niitä Kristallitähtiolentoja, joita tulee vuoden 2011 jälkeen. 

Näillä lapsilla on DNA:ssaan Avaimet ihmiskunnan Korkeampaan Evoluutioon ja He Tuovat Kaikkivaltiaita Valonsäteitä ja sitä, mistä puhuin aiemmin.

On tärkeää, että Te kaikki Ymmärrätte, ettei tarkoituksenne maan päällä ole ainoastaan olla ihminen, joka ottaa tilan, käyttää happea ja jättää hiilijalanjälkensä maan pinnalle.

Kyse on paljon suuremmasta. Jokainen teistä on myös Koodi, mikä tukee Pyhien Geometristen Aitousmallien Uudestisyntymää. Nämä Geometriset Mallit palautetaan Luonnon Perusolemukseen Elämällä Aidosti.

Mitä tämä merkitsee? 

Se merkitsee, että elätte elämäänne Totuudenmukaisesti, Rehellisesti - enkä puhu nyt rehellisen päivätyön tekemisestä tai toden puhumisesta toisille. 

Kyse on uskollisuudesta itsellenne, rehellisyydestä itsellenne, sillä mitä enemmän sivuutatte nuo sisällänne painavat kysymykset, sitä enemmän kiellätte itseltänne sen elämän, mitä kovasti haluatte elää, ja niin yksinkertaiselta kuin tämä kuulostaakin, useimmista ihmisistä sitä on sietämättömän vaikeaa soveltaa niiden kaikkien negatiivisten tunteiden vuoksi, jotka hallitsevat heidän päätöksiään, ajatuksiaan ja tekojaan.

Olemme puhuneet pitkään näissä Egypti-kanavoinneissa syyllisyyden, häpeän, pelon jne. energiasta. Olemme puhuneet paljon näistä energioista sen vuoksi, miten ne vaikuttavat hyvin monien ihmisten elämään. 

Tämä vaikutus on saanut monet yksilöt kieltämään itseltään totuuden omasta olemassaolostaan - sen totuuden minkä Äiti/Isä Jumala lupasi ennen inkarnoitumistanne tähän maailmaan. 

Tähän on viitattu myös "Luvattuna maana".

Maailma missä elätte, henkilökohtainen maailmanne on oma maanne ja se miten sitä hoidetaan, riippuu täysin teistä. 

Rakkaat ystävät, tämä on aikaa, jolloin Teille annetaan tilaisuus laittaa vakaa perusta paikoilleen, jotta ylitätte "arpaosanne", ja 12:12:12 (kolmoiskaksitoistakoodi) on Avain, mikä näyttää teille sen ainutlaatuisen polun, jota Teidän on seurattava tuodaksenne jumalaisen Kohtalonne Täysin Maaelämänne Nykyhetkeen.

Energiat jotka tuodaan tämän päivän ilmaporttien kautta, aktivoivat uudet 12. ulottuvuuden planeettaportaalit Kairon Kristallisydämessä, ja ne Aktivoidaan Siinai-vuoren kautta. 

Tällä hetkellä Energioita sykkii Äiti Maan Kehon ytimestä ja Galaktisen Keskuksen Ytimestä ja ne Yhdistyvät Yhdeksi Smaragdivalon ilmentymäksi Siinai-vuoden Sydämessä. 

Nämä Energiat tuovat Mestari Kuthumin Valon takaisin maaplaneetan Eetterikenttään, yhdessä Solaariarkkienkelien Energian kanssa.

Tämä Uudestisyntymä on Kruunannut Kuthumin Rakkauden ja Viisauden Kuninkaaksi ja Kaikkien Solaariarkkienkelien Solaariarkkienkeliksi. 

Tämä Energia tunnetaan Yhden Sydämen Smaragdivalona ja se Synnytetään fyysiseen maailmaanne Smaragdimysteerikouluksi, mikä julkaisee Kultaisen Temppelin Opetuksia.

Siinai-vuori on hyvin Voimakas Planeettaportaali ja Portaali Solaariarkkienkelien Ulottuvuuksiin. Se on maailma, minkä läpi kuljetaan ruumiillistaakseen Kultaisen Tietoisuuden Kultaiset Säteet, toisin sanoen ne Alkemia-Avaimet, jotka olette oppineet menneisyydessä.


Kosmiset Valoarmeijat Kerääntyvät Ympärillenne nyt puhuessani. Meidän on nyt aika Avata Teidän Energianne. 

Olen antanut teille johdantoni. Monet odottavat Yhdistääkseen Energiansa Teidän kanssanne, joten en viivytä tätä prosessia yhtään kauemmin.

Sulkekaa silmänne, jos ette ole jo tehneet sitä. Vetäkää Syvään Henkeä Kehoonne ja kun hengitätte ulos, Rentouttakaa Kehonne ja Mielenne.


Haluan teidän nyt kuvittelevan, että Teitä pidetään Upeassa Smaragdivalopyörteessä Siinai-vuoren Sydämessä. 

Tämä pyörre ei vedä teitä alaspäin eikä se työnnä ylöspäin. Se pitää Teitä tietyssä Korkeamman Tietoisuuden Ulottuvuudessa. 

Se on Uudestisyntymäpiste - piste missä erämaan Jumalat ja Jumalattaret tapaavat kanssanne, Solaariarkkienkelien saattelemana.

Toivottakaa heidän olemuksensa seuraanne, Rentoutuen ja Luovuttaen kaikki maalliset huolenaiheenne Äiti/Isä Jumalan valoon.


Seuraavalla sisäänhengityksellänne haluan teidän kuvittelevan, että hengitätte sisään Upeaa Smaragdivaloa. Se täyttää kehonne solut ja liikkuu DNA:hanne. Kun hengitätte ulos, kaikki huolenne ja murheenne jäävät lepäämään täksi ajanhetkeksi.


Vetäkää taas Syvään Henkeä Sisään, hengittäen tällä kertaa sisään Kultaista Energiaa. Se liikkuu kehonne soluihin, DNA:hanne, Rentouttaen Teidät ja juurruttaen Rauhan ja Seesteisyyden tunnun.


Siinai-vuori on koodattu tuhansilla pyhillä piirroksilla, toisin sanoen voimakkailla vapautuskoodeilla. Jokainen näistä koodeista on aktivoitu täydellisessä järjestyksessä. Järjestyksen syynä on upean geometrisen mallin luominen. 

Smaragdimysteerikoulun Aktivoinnin myötä tämä malliketju kommunikoi kehonne kanssa. Kehonne koodit kohtaavat niiden resonanssin kanssa ja Pyhän Geometrian Aitousmallit alkavat nyt kohottaa taajuuttaan ja Säteillä Pyhää Taajuuttaan Kaiken Luodun Eetterikenttään maan päällä.

Haluan Teidän kuvittelevan, että tämä taajuus kiertää kehoanne Luoden Kauniin Spiraalin Ympärillenne. 

Tämän spiraalin jokainen Taso Kohottaa Tietoisuutenne Värähtelyä ja Harmonisoi sen 12:12:12-mallien kanssa. 

Tämä spiraali jatkaa Energian ja Valon rakentamista sisällänne ja ympärillänne ja tukee Kollektiivitietoisuuden samaa Energiavahvistumista Äiti Maan Kanssa.

Haluan Teidän nyt kuvittelevan Kosmisten Valoarmeijoiden astuvan tähän upeaan pyörteeseen. Kosmiset armeijat tuovat mukanaan sen loppuolemuksen, mikä on määrä leimata niihin 48 liekkiin, jotka on määrätty sen Hengen alkukantaisen Voiman maadoittumismekanismiksi, joka palaa maapallolle Smaragdisäteen ja Kultasäteen kautta.


Kuvitelkaa 48 Liekin Ympäröivän Teitä ja jokaisen Liekin sisältävän Smaragdi- ja Kultavaloa.


Nämä Liekit edustavat Sielunne 48 Pyhää puolta. Nämä Pyhät puolet sisältävät ne Rakkauden ja Viisauden Ulottuvuudet, jotka Paljastetaan Teille, kun Kuljette Henkilökohtaista Polkuanne. jotka samalla toimivat kanssanne aineellisen maailman hallitsemisessa. 

Tämä merkitsee sitä, että jokainen osanne jonka parannatte, jokainen rajoitus jonka ylitätte, jokainen parannettu haava ja jokainen osanne joka on ollut tukahdutettuna ja tulee valoon, paljastaa teille niitä näkemyksiä, joita sisältyy noihin 48 puoleen.

Kukaan ei pysty hallitsemaan aineellista maailmaa pelkällä älyllä, sillä jos ei tunne jonkin totuutta olemuksessaan, ei pysty todella siirtymään niiden vanhojen uskomusjärjestelmätoimintamallien yli, jotka ovat hallinneet maailmaanne, elämäänne ja olemistapaanne, ja tästä syystä esi-isiltä perityn parantaminen on ollut hyvin tärkeää.


Haluan teidän nyt jatkavan rentoutumista, kun kosmiset valoarmeijat ja solaariarkkienkelit jatkavat ihmisitsenne täyttämistä 48 liekin täydellä olemuksella.


Rentoutukaa, Antautukaa ja Sallikaa Sielunne vetää puoleensa juuri sen, mitä tarvitaan juuri nyt Porttien Avaamiseksi Henkilökohtaiseen Taivaaseenne Maan Päällä.


Kun nämä Energiat ja muut Aktivoimamme Energiat Yhdistyvät Teihin, Jumalatar Alchemaya, Jumalatar Jezebel ja Solaariarkkienkelit Aktivoivat nyt 144 Elämänkukkaa. 

Jokainen näistä Geometrisista Malleista on Harmoniassa niiden 144 Valaistumisportaalin kanssa, joita Aktivoidaan nyt Selkärankaanne pitkin. 

Jokainen noista Portaaleista on Harmoniassa Pyhän Valokielen, Pyhän Luomisäänen kanssa ja kommunikoi sen Viisautta Teille tavalla, minkä Ymmärrätte Henkilökohtaisesti täysin.

Vetäkää Syvään Henkeä ja kun Hengitätte Ulos, Lordi Kuthumin Energiat alkavat nousta Äiti Maan Ytimestä liikkuen Siinain Sydämeen. 

Se kohtaa Teidät sen alla, tässä pyörteessä. Tuntekaa Energian Yhdistyvän juurichakraanne ja hyvin lempeästi liikkuvan Sydänchakraanne. Tuolla hetkellä lordi Kuthumin Valon Toinen Säde laskeutuu Galaktisesta Sydämestä ja siirtyy Seitsemän Planetaarisen Henkivalon Läpi kruunuchakraanne, kunnes Valot Kohtaavat Sydämessänne.

Maan ja Taivaan Energioiden Kohtaaminen Sydämessänne käynnistää nyt Upean Smaragdiliekin, mikä Sisältää Sisäisen jumalsuunnitelmanne Aitojen Ulottuvuuksien, Pyhien Geometristen Mallien Koko Verkoston.


Hengittäkää tätä sisään. Sillä ei ole merkitystä, jos ette ymmärrä, mitä sanon. Vain Tuntekaa Energiat. Luokaa kuvia sanoistamme, jos Teidän täytyy. Muuten vain Rentoutukaa ja sallikaa meidän tehdä se, mitä olemme tulleet tekemään.


Energiat joita Kuthumi on lähettänyt maasta ja Galaktisen keskuksen ytimestä, lähettävät sydämenlyönnin kaltaista sykettä. Tämä sydämenlyönti yhdistyy Äiti Maan Sydämeen ja Kairon Kristallisydämeen. Kun nämä Energiat Yhdistyvät Kairon Sydämeen, Seitsemän Ilmaporttia alkaa elää. Niiden Voimakas Valo Ulottuu Kaikkeen elämään ja niiden Korkeamman Älykkyyden Säteet kulkevat Äiti Maan Kehon läpi Siinailta Kairon Sydämeen - kutoen tiensä Mongoliaan ja Dubaihin, yhdistyen Pietarin ja Moskovan Kristallisydämeen ja sitten ne laajentuvat Keski-Amerikkaan.


Kaikissa näissä paikoissa aktivoituu Voimakas Kultainen Ylösnousemusportaikkospiraali. 

Tämä sisältää Korkeampaa Tietoisuutta koko ihmiskunnalle. 

Tämä Kultainen Ylösnousemusportaikko on Planetaarinen ja Auttaa jokaista Teitä tässä hetkessä juurruttamaan mallin, toisin sanoen Ankkuroimaan Kultaisen Ylösnousemusportaikon Mallin Siinai-vuoreen ja Yhdistämään Universaalisti tasa-arvoisen kollektiivisen Mielen ja Sydämen niiden Voimakkaiden Verkkojen avulla, joita olemme luoneet viimeisten kuukausien aikana kanssanne ja joita pidetään kuivilla erämaa-alueilla.

Haluan Teidän nyt vetävän taas Syvään Henkeä Sisään ja Rentoutumaan. Aion nyt vetäytyä, jotta mestari Kuthumi voi toimittaa Viestinsä jokaiselle Teistä. Tietäkää, että Rakkauteni ja Valoni ovat Aina Läsnä Kanssanne. Adonai.


---------------


Olen Kuthumi ja palaan tässä ajankohdassa toivottamaan jokaisen Teistä Tervetulleeksi Uuden Valon Maailmaan.


Tämä Valo joka on esitelty Teille Kaikille, tuo esiin Uuden Luomisulottuvuuden. Teidät on nyt Yhdistetty Tähtitietoisuuteen, mikä on se Uusi Valomalli, mihin Ihmiskunnan täytyy Yhdistyä. 

On todella Kunnia ja juhlaa palata tällä kertaa kaikkien Arkkienkelien Solaariarkkienkelinä ja muistuttaa jokaista Teitä niistä jumalaisista Viisaus- ja Rakkausopetuksista, joita kohti olette tehneet töitä.

Valoni tulee Uutena Taajuutena, Rakkaat Ystävät, ja toimitan Suuren Innostuksen ja Ilon kera nämä Uudet Energiat jokaiselle Teistä. Olen leimannut tämän Energian Maan päälle aiemmin ihmisinkarnaatiossani ja se on myös sen Valon nimi, mikä minulle on annettu tehtäväksi ja mikä sisältää Smaragdimysteerikouluni Opetusten ja Kultaisen Temppelin Opetusten Avaimet.


Vetäytymiseni aikana minut on viety Korkeampiin Maailmoihin, Valopaikkoihin jotka paljastavat kaiken Luomisen Geometristen Mallien Pyhän Rakenteen. Tämän Luomisen jokainen Taso vaatii jokaiselta Vihittävältään hyvin Tärkeää Muistamis- ja Uuudestisyntymäprosessia.


On ollut erittäin tärkeää, että olen yhdistynyt näihin Valorytmeihin, jotta voin toimittaa Ne jokaiselle Teistä. 
Kristus-valon ja Jumalatar- ja Jumalolemuksen Solaariarkkienkelisäteiden kautta tulen syleilemään jokaista Teitä Uudessa Solaariarkkienkelivalovärähtelyssäni ja Solaariarkkienkelinimessäni, mikä on Agrippa.

Kyllä, Agrippa. 

Olette kuulleet tämän nimen. Tämä on nimi, jota olen kantanut aiemmin, ja tämä värähtely tuo nyt erittäin Tärkeät Avaimet siihen mahdollisuusmaailmaan, mitä Te kaikki olette odottaneet. 

Tämä on ollut pääsyy siihen, miksi kanavalleni on annettu tehtäväksi tutkia astrologian muinaismysteerejä. Astrologian muinaismysteerien Valon ja Taian, Symbolismin ja monien muiden muinaisten Heräämistekniikoiden Kautta, Teidät johdatetaan siihen, Mitä Merkitsee Työskennellä Luonnon Ulottuvuuksien Avulla.

Jokaisessa Luonnon Ulottuvuudessa on Puumerkki, mikä on nimitetty kullekin Teistä - Valoharmonia mikä paljastaa Teille omat Mystiset ja Visionääriset puolenne. 

Tällä matkalla näytän myös monille Teistä sen merkityksen, mikä on jumalaisen feminiinisyyden kunnioittamisella. 

On tärkeää, että kollektiivitietoisuus ymmärtää Jumalattaren jalouden, tavallaan Jumalattaren ylivoimaisuuden miehiin verrattuna. En puhu vähätellen ketään miespuolista. Puhumme tästä Jumalattaren ylivoimaisuudesta luonnon olemuksen, Luontoäidin, kautta.

Luontoäidin voima sisältää yhden tärkeimmistä avaimista ihmisten energioiden vapauttamiseen. Näihin energioihin voidaan päästä vain ymmärtämällä sen Pyhää Valoa, kuka Jumalatar on, mitä Luontoäiti on ja miten Luontoäiti hallitsee kaikkea fyysisessä maailmassanne, ja nämä energiat - taivas ja maa - toimivat yhdessä planeettojen ja tähtijärjestelmien henkien avulla. 

Silloin kun Ymmärrätte niiden Henkien Luonteen, jotka Kanavoituvat KauttanneHarmoniassa Luonnon Henkivoimien kanssa, alatte Nähdä Uuden Mallin Kehittyvän Elämässänne.

Puhuessani Kosmiset Valoarmeijat Harmonisoivat Energiansa kanssanne. Kyse ei ole vain Kuthumista, joka puhuu Teille yhtenä olentona, vaan kyse on Agrippa-valoni Energioista sekä Kosmisen maskuliinisuuden kollektiivivoimista.


Kosminen maskuliinisuus puhuu maskuliinisuudelle sisällänne, sillä ihmisen maskuliinipuolen on nyt aika nähdä, että Luontoäiti on niin Vahva Voima, että se Repii Alas Kaiken, minkä on luonut ihmismielen estämä maskuliinitietoisuus. 

Miessuku on laitettu rooliin, mikä on estänyt Jumalattaren virtaamisen, feminiinisyyden virtaamisen ja karttanut? 

Anteeksi, muotoilen tämän uudelleen - tämä on itse asiassa vaimentanut ihmissielun, sillä se on kätkenyt totuuden feminiinisyydestä kaikilta - miehiltä ja naisilta.

Sitten kun Ymmärrätte, mitä tarkoitamme feminiinisyyden ylivoimaisuudella maskuliinisuuteen verrattuna, Ymmärrätte, että Voimakkaat Luonnonvoimat ovat itse asiassa Avain Alkemiaan, sillä Työskennellessänne Elementtien kanssa, Kunnioittaessanne ja Arvostaessanne Luomisvoimia, Ymmärrätte Luontoäidin Ylivoimaista Voimaa. 

Sitten kun Ymmärrätte Planeettojen ja Tähtijärjestelmien Henkiä, Näette, miten kaikki on maskuliinista ja feminiinistä. 

Kanssani nyt Yhdistyneet Energiat vievät Teidät noihin Ulottuvuuksiin ja seuraavan viikon aikana vien Teidät noiden Ulottuvuuksien läpi, Kutoen Energianne Seitsemän Valohengen Pyhän Spiraalin läpi. 

Tämä Harmonisoi chakranne Uuden Valonsäteen kanssa, sellaisen mitä ette ole koskaan kokeneet tässä inkarnaatiossa ja tämä aloittaa tavallaan "mielenne räjäyttämisen".

Tämä prosessi nopeuttaa vanhan maailman vapauttamista niistä mekanismeista, jotka ovat luoneet rakenteita, jotka ovat johdattaneet Teidät uskomaan, että maskuliinivoima on parempaa kuin feminiinivoima. Toistan, ettemme mitenkään halvenna tai vähättele miesvoimaa. 

Kuitenkin maapallolla feminiinisyys, Luontoäiti, sisältää voimaa, ja niin löydätte jumalaisen feminiinisyyden voiman sisältänne. Sitten kun se löydetään, Teillä on Suurempi ja Syvempi Näkemys sen Oivaltamiseen, miksi maskuliinisuuden ja feminiinisyyden on työskenneltävä rinta rinnan, tasavertaisina toteuttaen omaa luomistarkoituksensa.

Feminiinisellä luomistarkoituksella on oma puumerkkinsä, kuten on maskuliinisellakin, ja kun nämä kaksi yrittävät aktivoida toisen tarkoituksen, seuraa kaaosta. 

Maailmanne on sekasorrossa, koska roolit ovat tehneet täyskäännöksen, on tukahdutettu Voimaa - suurten luonnonvoimien ylivaltius. Ottakaa asia omaksenne ja ottakaa yhdeksi tärkeimmäksi asiaksenne ymmärtää luonnon luontoa, sillä silloin ymmärrätte omaa luontoanne ja näin totuus kaikista taianomaisista mekanismeista paljastuu teille.

Taikaenergia on itse asiassa hyvin Yksinkertaista, mutta siihen saakka kunnes ymmärrätte Valoteorioita oman matkanne kautta, Teidän on hyvin vaikeaa käyttää noita periaatteita. 

Tästä eteenpäin jokaista Teitä pidetään tässä toimittamassani Kollektiivivärähtelyssä ja ne Teistä jotka olette työskennelleet kanssani hyvin pitkään, panevat myös merkille, että sanani on muotoiltu eri tavalla entiseen verrattuna, toisin sanoen aksentti on hyvin erilainen. Tämä johtuu tuomastani Energiayhdistelmästä.

Sulkekaa nyt silmänne, jos olette taas avanneet ne. Haluan Teidän keskittyvän olemuksenne aivan sisäiseen ydinosaan ja tässä ytimessä on tietoisuus, mikä on kutsunut Teitä - 

tietoisuus mikä on johtanut Teitä sitä polkua pitkin, mikä on tuonut Teidät tähän ajan hetkeen, ja tässä ajan hetkessä tapaatte aidon itsenne, osanne joka Sisältää Aidon Suunnitelmanne koko ainutlaatuisen Pyhän Geometrian Mallin.

Hengittäkää tätä Energiaa Kehonne Chakroihin. Vetäkää sitä Ytimestänne ja Ohjatkaa se Chakroihinne.


Joka kerta hengittäessänne sisään ja ulos, tämä Energia liikkuu kaikkialla Ympärillänne ja Yhdistyy Ympäristöönne ja Luontoon Ympärillänne. 

Tämä paljastaa luonnolle, että olette tulleet tähän ajan hetkeen, missä olette Astuneet Edistyneen Vihkimyksen, Supertietoisuuden, Supertiedostamisen ja Superälykkyyden Ulottuvuuksiin. 

Tätä ei sanota ruokkimaan Alempaa Egoanne. 

Tämä sanotaan Auttamaan Teitä sen Ymmärtämisessä, että se maailma mihin olette nyt uskaltautumassa, on paljon suurempi ja kehittyneempi kuin se maailma, minne olette uskaltautuneet ennen. 

Olette päättäneet ottaa koko Elämänne Vihkimyksen - maailman joka toteutuu vain hallitsemalla ne matkanne puolet, jotka nyt hallitsette.

Kun nyt seison edessänne Agrippan olemuksena, Ylösnousseen Mestari Kuthumin Energiana - millaisena olette aina tunteneet minut - ja kaikkien Solaariarkkienkelien Solaariarkkienkelinä, tuon Teille Kahdeksannen ja Viimeisen Avaimen niistä, joiden Vartija Olette. 

Tämä Avain, tämä piirros - mikä se sitten onkin - tulee Lahjanani Teille, ja se käynnistää Harmonisoitumisprosessin Kosmisten Valoarmeijojen kanssa - ei ainoastaan Teille Henkilökohtaisesti, vaan myös Äiti Maalle ja Kaikille muille Herääville Sieluille Planeetallanne.

Tämä valmistelee Kristallipolkuja niille Sieluille, joiden on määrä tulla 12:12:12-koodin Täydellisen Aktivoinnin jälkeen. 

Tämä Koodi Leimaa Äiti Maan sellaisilla Energioilla, mitkä olivat Aktiivisia ainoastaan Atlantiksen aikana, mutta koska niitä käytettiin väärin, ne Suljettiin Pyhään Luolaan Siinain Sydämessä. Nyt kun alamme vapauttaa näitä koodeja, se linkittyy kaikkien Voimakkaiden Valoportaalien kanssa Ympäri Maailmaanne.

Siinai-vuorelta on Energiavirta, mikä Yhdistyy Kilimanjaro-vuoreen. 

Toinen kulkee Mt Shastalle. Kun nämä Energiat Yhdistyvät Mt Shastaan, ne kulkevat Brandberg-vuorijonoon Namibiassa. 

Sieltä ulotamme ne Kultaista ley-linjaa pitkin Pöytävuoreen. Siellä aktivoidaan Pyhä Malja, mikä sisältää Kultaisen Tietoisuuden Kultanestettä.

Kun tämä malja aktivoituu ja tämä kultaneste läikkyy yli Äiti Maan kehoon, se kulkee Andien vuorille ja yhdistyy noiden alueiden valaistuneiden sielujen muinaisviisauteen. Se laajentuu Sveitsin Alpeille ja sitten takaisin Siinai-vuoreen. Tämä on Aktivoitujen Pyhien Mallien ensimmäinen kierros. Seuraavan vuoden aikana aktivoidaan lisää kierroksia, mitkä yhdistyvät toisiin voimakkaisiin portaaleihin eri vuorijonoissa ympäri maailmaanne.


Kun nämä mallit saatetaan eloon, syntyy jumalainen tietoisuus - jumalainen tietoisuus mikä paljastaa teille auktoriteettihahmojen virheelliset tavat vanhan maailmanne toimintamalleissa ja muinaiset totuudet. Muinaisviisaus ja muinaiset perinteet jotka tuovat valoa planeetallenne, palaavat, ja jokainen teistä on valomajakka, jokainen teistä sisältää nämä liekit ja ne 48 liekkiä, mitkä ovat Kultaisen temppelin opetuksia jakavan Smaragdimysteerikoulun symboli. Ne valaisevat jokaiselle teistä totuuden olemassaolostanne, totuuden alkuperästänne ja tulevaisuuden polut, joita jokainen teistä luo.


Teidän ei tarvitse viitoittaa tietä miljardeille ihmisille - jotkut Teistä saattavat tehdä tämän - mutta jos muutatte yhtä ihmistä, olette muuttaneet maailmaa, missä tuo ihminen elää, ja niin se on, että aaltovaikutus jatkuu. Keskitymme luomaan noita aaltovaikutuksia yksilöjen kautta sen sijaan, että yritämme käännyttää massoja, koska jos joku määrätään massojen käännytysyritysrooliin, on paljon suurempi vaara alemman Egon nousemisesta esiin ja yrityksestä ottaa paikkansa Kultaisen Tietoisuuden Eturintamassa. Siksi Levitämme tätä Valoa Kaikkien Yksilöiden Keskuudessa, jotta he Loisivat Itselleen Voimallisen Polun Itsensä Valaistumiseksi. Näin he Voimaannuttavat itseään ja ympärillään olevia.


Koska jokainen Teistä on Hyvin Ainutlaatuinen, toimitatte sen eteenpäin ainutlaatuisella tavalla. Sitä ei määrätä yhdelle Sielulle, sillä jokainen Sielu on erilainen, totuudet värähtelevät eri tasoilla. 

Siksi kaikki Jumal- ja Jumalatarviisaus kuuluu jokaiselle sielulle, joka on luotu tuon olemuksen kautta. Kenelläkään sielulla ei ole ollut oikeutta tai kenellekään sielulle ei tule oikeutta vaatia pitämään kiinni vain yhdestä totuudesta tai ainoasta polusta kotiin Jumalan ja Jumalattaren luo. 

Tästä olen uskomattoman innostunut, Rakkaat Ystävät, koska Smaragdimysteerikoulun kautta Kultaisen Temppelin Opetukset levittävät Siipensä koko Maailmaan kaikkien Teidän avustuksella, ja jokainen Teistä Sisältää Säikeen Kultaisen temppelin opetuksista. 

Nämä opetukset annetaan jokaiselle Teistä, jotka kuuntelevat Sanojani tällä Hetkellä, ja jokaiselle joka lukee näitä sanoja tulevaisuudessa ja resonoi sen kanssa, mitä sanon. Olette Kultaisen temppelin opettaja ja seisotte Smaragdimysteerikoulun smaragdikupolin alla.

Olemme Luoneet Portaalin, jonka läpi nämä Energiat voivat Virrata. Tämä Portaali on saattanut Teidät kaikki Yhteen, jotka olette alkaneet tuntea Valonkutojina. 

Haluan kiittää jokaista Teitä pelkojenne voittamisesta, jokaisen pimeän puolenne Tarkastelemisesta ja Hyväksymisestä, varjonne kanssa tanssimisesta ja tulemisesta seisomaan sen Uuden Aamunkoiton Valossa, minkä olette tuoneet itsellenne. 

Kun minä, Kuthumi Agrippa, seison tässä kanssanne, annan Teille palan Sydämestäni, Kultahipun mitä kannatte aina mukananne muistutuksena siitä, että olen aina läsnä, että olen aina kanssanne kaikin tavoin eikä ole koskaan hetkeä, jolloin teitä vaaditaan uskaltautumaan vieraiden alueiden ulottuvuuksiin yksin. Olen kanssanne matkan jokaisella askeleella.

Hengittäkää syvään sisään ja rentouttakaa kehonne, kun voimistamme Energioita, joita tulee Äiti Maan Kehon Ytimestä ja Galaktisen Ytimen Keskuksesta, ja Yhdistämme ne jokaisen Energiatason jokaiseen kuituun, mikä tekee sen ihmisen, joka tunnette olevanne, ja sen tuolle puolen.


Haluan Teidän vain sallivan näiden Voimakkaiden Energioiden Kutoa Taikaansa Lävitsenne. 

Teidän ei tarvitse opastaa tai kuvitella sitä, koska se ylittää ymmärryksenne. Ette ole koskaan nähneet tätä, ette ole koskaan kokeneet tätä ihmismielessänne tai -älyssänne. Se on täysin Uutta Teille, joten Antakaa sen Esittäytyä Itsellenne. Sallikaa Itsenne Tutustua näiden Energioiden kanssa ja Rentoutukaa.

Nyt laitan Kultahipun Sydänchakraanne ja Pyhän Valosinetin Sydänchakranne päälle. Tuon esiin jumalaisen Tietoisuuden Smaragditalismaanin ja laitan sen Kolmannen Silmänne Päälle.


Tuon Teille Kultaisen Tietoisuuden Kultatalismaanin, toisin sanoen kultaisen alkemiatalismaanin ja laitan sen solar plexuksenne päälle.


Hengittäkää sisään näitä Energioita. Nämä kaksi talismaania työskentelevät yhdessä. Ne ovat aina yhteydessä. Ne on Luotu Pyhän Rakkauden ja Pyhän Viisauden Olemuksesta. 

Niiden Energiat on Yhdistetty kuin se Liekki, jonka olette nähneet ja jota pidetään niiden 48 Liekkiolemuksen Sisällä, joiden kanssa Kosmiset Valoarmeijat Seisovat, kuten Solaariarkkienkelitkin.

Seuraavien 72 tunnin aikana nämä Energiat juoksevat kehossanne hyvin kiihdytetyllä vauhdilla. Se saa aikaan hyvin Voimallisen Henkisen Myrkynpoistoprosessin. 

Tämä Prosessi varmistaa, että Äly ja Tunteet ovat Harmoniassa Tämän Uuden Valokonseptin kanssa, joka Teitä kaikkia syleilee ja joka vie Teidät läpi Voimakkaasta Valokasteesta, minkä saa aikaan Smaragdivalokoulu.

Mysteerikoulua kutsutaan Mysteerikouluksi syystä, sillä paljastetaan Sielun mysteerejä ja Äiti/Isä Jumalolemuksen mysteerejä. Kun jokainen Teistä päättää kunnioittaa sitä matkaa, joka poistaa Salaperäisyyden mystisenä pidetystä, löydätte monia Etsimiänne Totuuksia ja niin löytävät muutkin ihmiset.


No niin, Rakkaat Valotyöntekijät, minä, Kuthumi Agrippa, seison edessänne tämän Kaikkivaltiaan Valoviitan kanssa, minkä Kiedon Ympärillenne ja Sinetöin 12:12:12-koodin kaikkiin Chakroihinne. 

Kehostanne tuleva Valo-olemus Leimataan Vuoreen ja se viimeinen Avain, minkä olette saaneet minulta, kaiverretaan kiveen pintaan vuorella. Tämä on Solaarilinkkinne Smaragdimysteerikouluun ja tämän Symbolikaiverruksen myötä Kahdeksas ja Viimeinen Avaimenne pidetään turvassa. 

Tämä pitää kaikki muut Avaimet turvassa Smaragdi- ja Kultaliekin Sydämessä.

Vetäkää taas syvään henkeä, kun iImaportit Syleilevät Teitä Rakkaudessaan ja Viisaudessaan.


Haluan Teidän nyt kutsuvan Pyhän Valokudoksenne Kollektiivisuunnitelman Voimakkaita Energioita. Pyytäkää, että ne Yhdistetään tai Kudotaan kaikkiin chakroihinne, neljään alempaan kehoonne ja jokaiseen olemuksenne puoleen. 

Tämä yhdistyy nyt Äiti/Isä Jumalan jumalaisten, Henkisten Opettajien Edistyneiden Ulottuvuuksien kanssa maan päällä sellaisina, kun ne ovat Taivaassa.

Rakkaat Ystävät, kaikki mitä olette kokeneet tässä hetkessä, voi olla ja luultavasti on pakahduttavaa. 

Älkää huolestuko liikaa sen teknisistä puolista, mitä olemme puhuneet. On tärkeämpää, että vain Tunnette Energioita, sillä Teidät on Aktiivisesti Valaistu löytämään rajattomat mahdollisuudet tunteistanne, suhteestanne henkeen ja luontoon ja näin ymmärryksenne kehittyminen siitä prosessista jatkuu, missä muodostetaan virtaavia rajoja ja Yhdistetään Kaikki Tietoisuutenne Puolet Suureen Sydämeen, Mieleen ja Henkisieluun.

Haluan teidän nyt hengittävän viimeisen kerran syvään sisään. Tuntekaa tämän Energiapyörteen pyörivän nyt hyvin nopeasti ympärillänne ja pitävän Teidät sen olemuksen keskellä.


Kiittäkää nyt kaikkia niitä olentoja, jotka ovat olleet läsnä. Kiittäkää kaikkia Energioita, jotka kietovat teidät sisäänsä ja virtaavat lävitsenne.


Muistakaa, että tämä prosessi jatkuu vielä jonkin aikaa, joten antautukaa ja tehkää Rauha sen kanssa, että olette juuri värväytyneet Valotyöntekijäksi, joka kulkee ihmistietoisuuden kautta Korkeamman Viisauden ja Rakkauden, Kulta-alkemian ja Aitouden Yliluonnollisiin Maailmoihin.


Alkakaa lempeästi tuoda tietoisuuttanne takaisin fyysiseen kehoonne ja pyydämme Teitä nyt istumaan hiljaa hetken ja tuomaan itsenne takaisin kehoonne.


Teidän täytyy olla vain Kiitollinen Siitä, mitä olette kokeneet, kaikesta mikä on tuonut Teidät tähän kohtaan ajassa, sillä juhlimme sitä polkua, minkä olette valinneet ja missä olette.


Jatkan Teidän pitämistänne Sydämessäni enkä koskaan lähde Rinnaltanne Hetkeksikään, sillä olen suunnattoman suuri, olen läsnä jokaisessa Viisauden ja Rakkauden puolessa ja vannon antavani teille tukeni, Rakkauteni ja opastukseni.


Olen Kuthumi Agrippa, Rakkauden ja Viisauden Kuningas ja Pidän Teitä Elämän Pyhissä Liekeissä. Adonai.

Maria Magdaleenaa ja Kuthumi Agrippaa kanavoinut Michelle Eloff (thelightweaver.org)

2.11.2009 Johannesburg, Etelä-Afrikka
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

1 kommentti:

RunoTalon Sari kirjoitti...

Tähtisilmä, toivon, että poikkeat blogissani, sillä haluan ojentaa sinulle tunnustuksen kiitoksena näistä keräämistäsi viesteistä. Olen löytänyt useita, jotka ovat puhutelleet minua.