WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Uusi Todellisuus / Pyhä Sydän / Rakkauden hienot värähtelyt




MUISTAKAA, ETTÄ TE OLETTE LUOMASSA UUTTA TODELLISUUTTANNE
NIIN KORKEAMMISSA ULOTTUVUUKSISSA
KUIN MAALLISELLA TASOLLAKIN

Ronna Hermannin kanavoimana

Rakastetut Mestarit, Uusi Päivä on nousemassa vanhan maailmanjärjestyksen liukuessa vähitellen pois menneisyyteen ja siirtyessä hitaasti teidän "menneiden elämienne" muistipankkiin. Korkein Luoja lähettää Maailmankaikkeuden ja Universaaleilla tasoilla monien Suurten Keskusaurinkojen kautta alas Itsensä Säteilyä ja sitä vuorostaan suodatetaan alas Maahan suurina Elävän Elämänliekin purkauksina Teidän Aurinkojärjestelmänne Auringon kautta.

Tulevina kuukausina tulette kuulemaan yhä enemmän ja enemmän äärimmäisestä ja eriskummallisesta aktiivisuudesta, joka saapuu Linnunradan Sydänkeskuksesta, ja lisääntyneestä Aurinkokuntanne Auringosta virtaavien Auringonpilkkujen ja Auringonleimausten aktiivisuudesta, mikä kaikki on tulosta kaikissa ilmentyneissä maailmoissa käynnissä olevan kehitysprosessin merkittävästä kiihtymisestä. 

Kukaan ei voi piiloutua tai kieltää sitä, että Maassa tapahtuu jotain tärkeää, ja mikäli teillä on edes vähäistä kiinnostusta siihen mitä Aurinkokunnassanne ja galaksissanne tapahtuu, olette tietoisia myös kaikkialla kosmoksessa tapahtuvista dramaattisista ja Maata muuttavista tapahtumista. 

Jumalallinen suunnitelma paljastuu täydellisesti kaikkien pääosanesittäjien vähitellen ottaessa vastuulleen heille ennakolta määrätyt roolinsa. 

Kyllä, teillä, jotka luette ja otatte vaarin tänä aikana Maan valaistuneiden etujoukon keskuudessa lisääntyvistä viisaista opetuksista ja ohjeista, teillä on tärkeä rooli esitettävänne Aikojen muuttumisen draamassa. Me olemme vähitellen ja kärsivällisesti antaneet teille vuosien mittaan opastusta ja ohjeita valmistellaksemme teitä näitä suurten muutosten vuosia varten ja näinä edessä olevina kriittisinä vuosina te tulette olemaan kiitollisia, että otitte vaarin ja astuitte tarvittavat askelmat voidaksenne siirtyä eteenpäin armollisen ja helponoloisesti.

Kolmannen ja neljännen ulottuvuuden todellisuuteenne vajonneena ego-mielenne ja ego-halun tunnekeho käsitteli tietoja alitajuisen mielen suodattimien kautta, joka toimii duaalisuuden ja äärellisen olemassaolon 'kaksinapaisesta' todellisuudesta käsin. Avatessanne Pyhät Sydän-Mielikeskuksenne Teidän todellisuutenne muuttuu pian ymmärtämään Ykseyden ja Teidän omanne, meidän Isä-Äiti Jumalamme ja koko Luomakunnan monet olemuspuolet, minkä myötä te jälleen kerran saavutatte kyvyn yhdistyä Maailmankaikkeuden äärettömiin mahdollisuuksiin, tai Elämänrakkauden virtaan, joka sisältää Luomisen Timanttiliekin Hiukkaset.

Luomisen prosessin monet osaset yhdistyvät näinä aikoina ja monet menneiden aikojen mestarien sekä avataarojen opetukset liittyvät myös yhteen luodakseen uuden Jumalaisen tulevaisuudensuunnitelman. Menneisyyden opetukset ja tekniikat päivitetään, jalostetaan sekä yhdistetään, ja kaikkien menneisyyden suurten mestareiden ja Valo-olentojen olemuspuolet määrätään useisiin Valon kaupunkeihin, jotta he loistaisivat Jumalallista essenssiään kosmokseen.

Me olemme kertoneet Teille, että Rakastettu Jeesus asetti tulevaisuuden Jumalallisen suunnitelman perustan ja siemenet Maahan (nyt ilmentyvä tulevaisuus). Hänen päätarkoituksensa oli valmistella tietä ihmiskunnan ylösnousemukselle ja kohoamiselle. Äiti Jumala loi ja voimaannutti paluun spiraalipolun, jota ihmiskunnan on määrä kulkea, ja joka on nyt täysin ankkuroitu ja aktivoitu. 

Jotta uusi Maa voisi heijastaa Jumalaisen Jumalattaren täydellistä loistoa, oli erittäin tärkeää, että Pyhään Sydänkeskukseen Maan Kristallisessa Verkkojärjestelmässä vuodatetaan Ykseyden Korkeaulotteisia taajuuksia; 

Jumalaisen maskuliinisten ja feminiinisten ominaisuuksien, meidän Isä-Äiti Jumalamme määreiden ja hyveiden täydellistä tasapainoa.

Me, Valon valtakunnissa olevat, tarjoamme teidän saatavillenne kaiken mitä tähän tärkeään Valaistumisen aikaan siirtymiseen tarvitaan. Me emme ole sivustakatsojia vaan kumppaneitanne ja aktiivisia osanottajia näinä kriittisinä muutoksen aikoina. On suuri virhepäätelmä, että meidän Isä-Äiti Jumalamme, Valon herrat ja valtiattaret sekä laaja enkelien valtakunta olisi vain vaikuttanut toisiinsa ja puhunut ihmiskunnalle jokin pari tuhatta vuotta sitten. 

Mistä mahtaakaan johtua, että monet ihmiset hyväksyvät tosiasian, että menneisyydessä Enkelit olivat vuorovaikutuksessa ja ilmestyivät ihmisolennoille säännöllisesti ja Jumala puhui monille historiallisille johtajille, mutta että tätä ei nykyisin enää tapahdu? 

On aika herätä tosiasiaan, että te ja maailmanne on nopeasti muuttumassa ja esiin sukeltautuu uusi todellisuus, joka riisuu mystiikan monista vanhoista opetuksista, myyteistä ja ehdottomina pidetyistä totuuksista. 

Meidän Äiti-Isä Jumalamme ja lukemattomat Valo-Olennot osallistuvat aktiivisesti tähän kehitysprosessiin sillä kaikki Luomisen tasot kehittyvät ja ovat Korkeimman Luojan säteilyn vaikutuksen alaisina. Teidän tulee ymmärtää, että muutokset, joista puhumme, tapahtuvat kaikilla universaalisen kokemuksen tasoilla.

Ensin teidän on saavutettava hallinta fyysisestä, mentaalisesta ja tunnekehostanne Korkeampaan itseenne sulautumisen kautta. Näin alkaa teidän tahtonne yhdistymisprosessi Äiti-Isä Jumalamme ja Luojan tahtoon, minkä myötä egon suunnitelmat syrjäytyvät ja te vahvistatte uudelleen tarkoituksenne täyttää Jumalainen tehtävänne. 

Kun Timanttiliekin hiukkasten vapaa virtaus Pyhään Sydämeenne ja sieltä pois alkaa, alkaa myös alkemistinen, muuntava toiminta, jonka avulla me voimme todellakin tulla teidän kumppaneiksenne. Pyhän Sydämenne ja Pyhän mielenne herääminen ja yhdistyminen tulee muuttamaan maailmaanne yli suurimpien kuvitelmiennekin.

Mikäli te olette noudattaneet ohjeitamme, olette luoneet Valo-voiman pyramidin viidenteen ulottuvuuteen, ja te olette säännöllisiä vierailijoita Valon pyramidissa, joka sisältää Maan holografisen jäljennöksen. 

Monet Teistä ovat myös yhdistyneet luomaan ryhmäpyramideja jotain tiettyä tarkoitusta varten, ja te olette myös luoneet erilaisia pyramideja erityisiä projekteja varten vetääksenne puoleenne visioidenne toteuttamisessa tarvittavaa Luomisen essenssiä.

Tietäkää tämä: 

jokaiseen näistä pyramideista te olette jättäneet itsestänne eteerisen jäljennöksen, joka jatkuvasti yhdentyy erityisiin Valon geometrisiin malleihin, joita tarvitaan uuden todellisuutenne luomisessa Maan päälle ja myös perustustöiden tekemiseen ajatellen uutta olemassaoloanne korkeammissa, hienoaineisemmissa valtakunnissa. 

Te ette ole aktiivisia vain aineellisessa maailmassa, vaan teidän Jumalitsestänne on myös monia osasia korkeammissa valtakunnissa, joiden kanssa te olette vuorovaikutuksessa. Emmekö ole kertoneet, että teistä on tulossa moniulotteisia olentoja.

Annoimme teille tarkkoja ohjeita ja askel-askeleelta tekniikkoja saavuttaaksenne oman alueenne Valon kaupunkien värähtelytaajuudet oman henkilökohtaisen Valopyramidinne kautta. Harjoittamalla Äärettömyyden hengitystä te täytätte eteerisen jäljennöksenne ja aineellisen kulkuneuvonne Timanttisilla hiukkasilla, Valon Jumalhiukkasilla. Me tulee nyt jalostamaan ja lisäämään prosessiin enemmän osasia.

Oletteko ihmetelleet miksi useita vuosia sitten kehotimme teitä Hengittämään valoa sisään ja hengittämään rakkautta ulos mennessänne maailmanpyramidiin tavoitteenanne säteillä Rakkausvaloa ihmiskunnalle ja maailmalle?

HENGITTÄESSÄNNE SISÄÄN RAKKAUTTA TE HENGITÄTTE TIMANTTILIEKIN HIUKKASIA PYHÄÄN SYDÄMEENNE. HENGITTÄESSÄNNE ULOS EHDOTONTA RAKKAUTTA PUHTAAN JUMALESSENSSIN TIMANTTILIEKIN HIUKKASET VOIMAANTUVAT TAI SYTTYVÄT TEIDÄN RAKASTAVISTA TAVOITTEISTANNE, SITEN ETTÄ NIITÄ VOIDAAN KÄYTTÄÄ SUURIMPAAN HYVÄÄN. TE OLETTE NÄIDEN JUMALHIUKKASTEN VASTAANOTTAJIA JA TEIDÄN RAKKAUTENNE AKTIVOI NE.


Kuvitelkaa näin: 

meditaation aikana tai hiljaisena aikananne, mielellään kaksi kertaa päivässä, aamuin ja illoin, tehkää kaksitoista täyttä äärettömyyden hengitystä ja kahdennentoista hengityskerran jälkeen vetäkää vatsanne sisään ja pidättäkää hengitystänne hetken verran. Hengittäessänne seuraavan, kolmannentoista kerran, nähkää hengityksenne virtaavan Solaarisesta voimakeskuksestanne (Pyhästä sydänytimestä) kehonne etupuolelta. Ikuisuuden kahdeksikkomalli on nyt vaakatasossa pystysuoran sijaan. Sisäänhengityksellä ensimmäinen lappeellaan oleva silmukka ojentuu ulospäin kehonne etupuolelle, ja uloshengityksellä toinen lappeellaan oleva silmukka ojentuu selkäpuolellenne, täydentäen ikuisuuden kahdeksikkomerkin.

Hengitä sisään ja ulos kuusi äärettömyyden merkkiä ja näin tehdessäsi ne luovat automaattisesti kahdentoista silmukan mallin, joka ympäröi sinua täydellisesti kuin kukan terälehdet. Hengittäessäsi ulos viimeistä silmukkaa pidätä jälleen hengitystäsi ennen kuin palaat normaaliin hengitykseen. Hengitä sitten sisään ja ulos tietoisesti samalla kuvitellen Luomisen essenssin virtaavan sinusta ulos maailmaan. 

Kuvittele myös Rakkauden spiraalien yhdistävän sinut maailmanpyramidiin ja useisiin korkeampiin ulottuvuuksiin luomiinne pyramideihin, ja siten jakavan Rakkausvalon hiukkaset maailman kanssa sekä voimistaen visioitasi Luomisen elämänvoiman substanssilla. 

Käytä muutama hetki saattaaksesi loppuun tämän kunnioitettavan prosessin keskittymällä Pyhään sydänkeskukseesi, niin että voit tuntea täyteyden sydänkeskuksessasi ja kehosi läpi virtaavan valtavan rakkauden, sillä nyt olet yhdistyneenä Elämänvirtaan, joka sisältää ehtymättömän varaston Timanttiliekin hiukkasia. Rakastetut, se on käsinkosketeltavaa. Se on todellinen ja mitä ihmeellisin, autuaallisin tunne, jonka koskaan tulet kokemaan tässä maallisessa kehossasi, sillä koet Luojan puhtaan rakastavan essenssin. 

Olemme opettaneet teille miten rukoilla ilman sanoja säteilemällä ehdotonta rakkautta ihmiskunnalle, maailmalle ja luomakunnalle, ja kun lisäätte tuohon kiitollisuuden ja arvostuksen ajatuksia kaikista saamistanne siunauksista, te rukoilette kaikkein tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Pyhän sydämenne herätessä jälleen eloon siitä tulee yhä herkempi timanttiliekin hiukkasille, jotka virtaavat sydänkeskukseenne ja sieltä pois. 

Te ette voi tietää ettekä tuntea meidän Isä-Äiti Jumalaamme tai Luojaamme käsitteiden, sumuisten ajatusten tai teorioiden kautta. Ei ole riittävää vain tietää tai ajatella Jumalaa, teidän on tunnettava essenssi, Luojan suunnaton rakkaus Pyhässä sydänkeskuksessanne. Sen jälkeen teidän mielessänne ei ole epäilystä siitä oletteko yhdistyneet uudelleen Jumalitsenne ja Luomisen ykseyteen. Mieli voi olla kelvollinen palvelija, mutta se voi olla kontrolloiva ja tuhoisa mestari ellei sillä ole yhteyttä Pyhään sydämeen. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että aktivoitte ja voimaannutatte sekä Pyhän Sydämenne että Pyhän mielenne. 

Eteerinen vaippa, joka suojaa Pyhää Sydäntänne, tai kolmiliekkiä, kuten sitä muinaisissa kirjoituksissa kutsuttiin, sisältää universumin kolmen Jumalsäteen ominaisuudet, hyveet ja määreet. Kun Timanttinen jumalydinsolu täysin syttyy teidän Pyhässä sydänkeskuksessanne nämä kolme Jumalsädettä alkavat säteillä ja voimaannuttavat teidät Jumalaisen tahdon ja voiman, Jumalaisen rakkauden ja Jumalaisen viisauden ominaisuuksilla. Vähitellen koko Jumalatietoisuuden kahdentoista säteen spektri tai koko elektromagneettisen säteilyn aallonpituuksien skaala tulee esiin täydessä loistossaan liittäessänne itseenne ja käyttäessänne hyödyksenne yhä enemmän Jumalaista synnyinoikeuttanne. Näin teistä tulee todellisia Valon mestareita jälleen kerran.


Rakastetut, älkää pelätkö tulevaisuutta, sillä teitä hoivataan Luojavalon säteilyllä ja suojalla sydämenne ja tarkoitustenne ollessa puhtaita. Me emme sano etteikö edessä olisi voimia vaativia aikoja, sillä teidän on ylitettävä polaarisuuden ja dualistisuuden polku voidaksenne saavuttaa rauhan ja sopusoinnun tasangon. Haasteita, oppitunteja ja mahdollisuuksia laajentaa tietoisuuttanne tulee aina olemaan yhdistyessänne omaan Jumaluuteenne yhä enemmän. 

Tietäkää että eteenne ratkottaviksi tulevia tilanteita tai ongelmia ei voi ratkaista sillä tasolla millä ne on luotu. Teidän on noustava näiden ego-itsen ristiriitojen yläpuolelle ja katsottava jokaista tilannetta rakkauden suodattimen läpi ja itsen mestariuden näkökulmasta. Kuvitelkaa mielenne silmin kokonaisuus joka ei ole milloinkaan vääristynyt, täydellinen maailma ja säteilevä, täydellinen SINÄ tässä paratiisissa. Nyt ei ole heikkojen sydänten aika, ei päättämättömyyden eikä kieltämisen aika, sillä teidän maailmanne muuttuu radikaalisti uskoittepa niin tai ette.

Eikö ole aika hyväksyä tarjoamamme lahjat niin että voitte siirtyä armollisesti ja iloisesti tulevaisuuteen? On meidän suurin ilomme ja kunniamme auttaa ja palvella teitä, älkääkä koskaan unohtako, että teitä rakastetaan ehdottomasti. MINÄ OLEN Arkkienkeli Mikael ja tuon teille nämä totuudet.

MINÄ OLEN Arkkienkeli Mikael
Huhtikuu 2007

www.ronnastar.com


"PUHTAAN RAKKAUDEN VÄRÄHTELYT VOITTAVAT KAIKEN NEGATIIVISUUDEN"

Ronna Hermanin kanavoimana

Rakastetut Mestarit, älkää koskaan unohtako olevanne ikuisia ja kuolemattomia. Fyysinen kehonne on väliaikainen asumus, jossa Jumala lepää. Pyhä sydän on sielun temppeli; siellä elämän essenssissä aito rakkaus asustaa ja äärettömyyden tietoisuutenne alkaa. Pyhässä Sydämessänne sijaitseva Timanttinen Jumalydinsolu pitää sisällään Jumaltietoisuuden kaksitoista sädettä, jotka ovat taittuneen valon eteerisiä kristalliprismoja, joita kutsutaan Luomisen essenssistä säteileviksi säteiksi.

Kuolema on metamorfoosi, jossa lihallinen viitta vaihdetaan valon viittaan. Teillä on vain yksi elämä ja se on ikuinen. Olette toimineet monissa rooleissa matkoillanne ikuisuuden halki; kuitenkin Pyhässä sydämessänne olette samoja kuin matkanne alussa olette olleet; Ylimmän Luojan Jumalaisia lapsia. "Kristityksi" tuleminen tarkoitta Jumaluuden tunnistamista sisimmässään ja sitten Jumal Itsenne erehtymätöntä seuraamista. Korkeammissa ulottuvuuksissa teidän valon kulkuneuvonne on puhdas, täydellinen ja häviämätön. Kuvitelkaa ykseys, joka ei ole koskaan muuttunut ja jossa ei ole mitään epätäydellistä.

Pysyessänne keskittyneenä Pyhään Sydämeenne pidätte yllä yhteyttänne korkeammille Jumaltietoisuuden tasoille ja varmistatte vakaan Luojavalon/rakkauden/elämän virtauksen. Ylitietoinen mieli on korkeamman Jumalaisen totuuden mageneetti. Haluruumis on jokaisessa ihmisessä toimiva voima. Teitä dominoi joko egon haluruumis, jota hallitsevat aineelliset aistit tai henkinen "vanhurskas" halukeho, jota Korkein itse hallitsee. Alitajuntaa, henkilökohtaista mieltä hallitsee tietoinen mieli ja menneisyyden ehdollistumat. Se on ohjelmoitu ja uudelleenohjelmoituu värähtelyjen vaikutuksesta, jonka seurauksena alemmat negatiiviset menneisyyden ajatusmallit ovat vakuuttaneet teidät syntisyydesänne, heikkoudestanne, epätäydellisyydestänne ja pienuudestanne. Monien menneiden elämienne kokemusten perusteella olette luoneet epäilyksen, masennuksen, pelon, puutteen ja heikentävien sairauksien pyörteen, joka johtaa ennenaikaiseen kuolemaan. Näitä vahingollisia ajatusmalleja on toistettu yhä uudelleen ja uudelleen kunnes ne ovat tiukasti kiinnittäytyneet jokaisen yksilön alitajuiseen mieleen sejä kollektiivisen tietoisuuden uskomusjärjestelmään ja muodostuivat massojen hyväksymäksi todellisuudeksi.

Teidän Pyhä Mielenne on aina tiennyt totuuden ja tulee lopulta vähät välittämään tietoisen mielen väärintulkinnoista, jotka voidaan uudelleenohjelmoida pyrkiessänne puhdistamaan alitajuisen mielen negatiiviset vaikutukset Teidän Pyhä Mielenne on suorassa yhteydessä Jumalmieleen. Kohtuus kaikissa asioissa tuottaa tasapainoisen tilan, vakauden ja hyvinvoinnin tunteen. Itsen mestarius johtaa fyysisten tunteiden ja alemman mielen ajatusprosessien hallintaan. Itsen Mestari seisoo vakaasti Pyhään Sydämeensä keskittyneenä kaaoksen ja muutoksen keskellä, pitäen kiinni Pyhän Mielen viisaudesta sen kerätessä voimaa ja opastusta Isä-Äiti Jumalatamme, joka tarkkailee hidasta harhakuvien pois hälventymisen prosessia.

Ylösnousemus tarkoittaa Itsen selkeämmän tietoisuuden ylläpitämistä ja sen tosiasian hyväksymistä, että te olette Isä-Äiti Jumalan ulokkeita. Kaivautuesanne yhä syvemmälle ja syvemmälle Itseenne tulette havaitsemaan henkilökohtaisen yhteytenne Luojaan. Koettuanne kerran hienon autuuden sydänyhteydestä Äiti-Isä Jumalaamme kykenette vetämään itsenne täyteen Rakkausvalon timantinhohtoisia hiukkasia ja rakkaudenkaipuunne tulee asteittain tyydyttymään. Teidän ylläpidonnälkänne tullaan myös tyydyttämään ja teille annetaan se voima, tahto ja päättäväisyys mitä tarvitsette maanpäällisen tehtävänne loppuunsaattamiseksi iloiten.

Energiaa luodaan vetovoiman värähtelymallien avulla, ennemminkin kuin vastustuksen tai eripuraisuuden mallien avulla. Ajatuksilla, sanoilla ja tunteilla ovat hyödyllinen tai haitallinen vaikutus aineelliseen kulkuneuvoonne ja ne myös luovat tiettyjä värähtelyn yhteenliittymiä tai värähtelysiteitä auriseen kenttäänne ja sen ympärille mikä luo aineellisen tason todellisuuden. Universumin lait määräävät että teidän on aina koettava se mitä luotte. SÄTEILLESSÄNNE RAKKAUDEN HIENOJA VÄRÄHTELYJÄ KAIKKIALLE YMPÄRILLENNE NEGATIIVISET VOIMAT EIVÄT VOI VAIKUTTAA TEIHIN.

Rakastetut, teistä on tultava rakkauden sivujokia, Luomisen Jumalallisen voiman kanavia. Pysähtyneisyys alkaa heti teidän lakatessanne virrattamasta Timantinhohtoisia hiukkasia Pyhään sydämeenne. Kun teistä tulee Valo-olentoja, teidän auranne tulee säteilemään ja kasvamaan ja te valaistutte Hengen säteilystä. Teillä, teidän kodillanne, naapurustollanne, kaupungillanne, lääneillänne ja maallanne on oma himmeä tai kirkas auran kenttänsä. Jokaisen maan sielu ja sydän on herätettävä eloon. Ykseystietoisuuden ollessa hukassa maan henkinen voimakenttä alkaa hävitä. Muistakaa että kaikella olemassa olevalla on auransa. Luoja Jumalallinen ja kunnioitusta herättävä voima vallitsee kaikkialla!

Monet sielut ovat niin sanotusti vararikossa, sillä he eivät ole käyttäneet osaansa ElämänValon Timantinhohtoisista hiukkasista ja he ovat nyt niin syvällä alemmissa kolmannen ja neljännen ulottuvuuden maailman värähtelyissä, että he eivät enää voi yhdistyä Elämän kosmiseen virtaan ja ottaa vastaan Luojan täydellistä Valon spektriä. Tai he eivät ole lapsuudesta asti kyenneet ylläpitämään vaadittavaa taspainoista värähtelymallia, jotta he voisivat sytyttää heille kuuluvan osan Timantinhohtoisia hiukkasia, jotka on varastoitu heidän Pyhään Sydämeensä. Valitettavasti monet rakkaat sielut vievät mukanaan kuolemaan suurimman osan Luoja Valostansa. Nämä ovat kiusattuja sieluja, jotka eivät tunne olevansa rakastettuja ja ovat eläneet kärsimyksentäytteisen, usein eristyksissä olevan tai väkivaltaisen elämän, jonka on luonut tunne toivottomuudesta mitättömyydestä, vihasta itseä kohtaan.

He suuntaavat usein vihansa ja turhautumisensa ulospäin, syyttäen toisia ja kohtaloa epäonnistumisestaan, ollen koko ajan tietämättömiä siitä, että he ovat itse tuskansa ja kärsimyksensä lähteitä. Monet näistä kallisarvoisista on valitsivat tulevansa esiin niin kutsutussa varjon ja valon alemmassa spektrissä. Sielutasolla he valitsivat rasittavan/kuormittavan elämän draaman kokemuksekseen, koska he toivoivat voittavansa (tasapainottavansa) joitain menneisyyden epätasapainoisia värähtelymalleja. Monasti heidän valitsemansa polku oli kuitenkin liian haasteellinen ja he putosivat takaisin monien hedelmättömien elämien negatiivisiin malleihin. Pakkomielteet, riippuvuudet ja tiedostamattomat impulssit ohjaavat niitä, joilla on vähiten valinnanvaraa. Heitä ohjaavat vaikeasti korjattavat menneisyyden negatiiviset vaikutukset. Rakkaat sydämet, muistakaa ettei teitä tuomitse kukaan muu kuin te itse, ja teille annettaan aina mahdollisuus voittaa menneisyyden rikkoutumiset. Ensimmänen askel menneisyyden parantamisessa ja sisäiseen voimaan yhdistymisessä on antaa anteeksi itselleen.

Saattaa näyttää sydämettömältä ja laiminlyömiseltä; mutta itsen mestariuden myötä ne ihmissuhteet tulevat päättymään, joiden kanssa ei enää ole sopusoinnussa. Siihen ei tulisi liittyä tuomitsemista, vain asteittaista irtipäästämistä ja vetäytymistä tai kiinnittyneisyyden energiapunosten irroittamista. On tavallista, että toinen ihminen päättää ihmissuhteen sillä hän ei enää voi vastaanottaa tarvitsemaansa "tunne-energiaa" valaistuneelta henkilöltä.

Niin monet yksinäiset sielut etsivät Sielunkumppaneitaan ja tätä tapahtuu kaikkialla maailassa kun yhä useammat ja useammat sielut saavuttavat tietyn sisäisen sopusoinnun tason. Miljoonille teistä tämä on aikaa, jolloin teidän sielunne on saavuttanut etäisimmän pisteen Itsen matkalla erillisyyteen, ja te olette nyt "uudelleenyhdistymisen ja yhteenliittymisen" matkalla. Teidän sielunne on asteittain vuodattunut Jumalallista tyytymättömyyttä, joka suodattuu nyt teidän tietoisuuteenne ja se on saanut teidät kääntymään sisimpänne puoleen egon kesyttämiseksi ja Sieluun, Ylisieluun ja moniin suuremman Itsenne osasiin yhtyäksenne. Teillä on mahdollisuus liittyä sieluperheenne, Korkeamman Itsenne, Ylisielunne ja Jumalsäteenne (MINÄ OLEN olevaisen) moniin osasiin.

Toisaalta monilla sielunkumppaneilla on samanlaiset sielulliset värähtelymallit mutta heillä ei välttämättä ole samanlaisia aineellisia auranvärähtelytaajuuksia. Sielun värähtelytaajuudet ovat voimakkaammat kuin aineelliset värähtelymallit, ja ne ovat hallitsevina teidän ollessanne emotionaalisessa, sydäntietoisessa tilassa. Mikäli säteily on riittävän voimakas Sielun kauneuden säteily on läpitunkevaa; se ei kuitenkaan ole välttämättä riittävän voimakas voittaakseen aineelliset, emotionaaliset ja älylliset piirteet, jotka eivät ole sopusoinnussa toistensa kanssa jotta kestävä, tyydyttävä ihmissuhde syntyisi. Aineelliset ihmissuhteet ovat vaikeimmillaan aineen tasolla ja erityisesti silloin kun pyritte saavuttamaan itsen mestariuden ja olette olette "itsenne tuntemisen" prosessissa, joka johtaa jatkuviin sisäisiin ja ulkoisiin muutoksiin.

Tämän kysymyksen on esittänyt lukuisa joukko rakkaita sieluja ja meistä tuntuu tärkeältä, että te kaikki ymmärrätte, että monilla tavoin kaikki ei ole sitä miltä se näyttää ja on erittäin tärkeää, että etsitte sisäistä johdatusta sekä positiivisia ratkaisuja joihinkin "ajalle tyypillisiin oireisiin ja trendeihin". Siksi kirjoitamme tämän avoimen kirjeen kaikille kauniille lapsille, jotka ovat tulevaisuuden ja myös vanhempiensa toivo. KYSYMYS: yhä useampi lapsista diagnosoidaan autistiseksi tai heillä todetaan joku muu hämmentävä terveysongelma. Sisältyykö tähän jokin erityinen tarkoitus vai rangaistaanko meitä jostain syystä?"

Rakastetut Valon lapset, me tiedämme ettei ole ole helppoa sisällyttää vanha, viisas sielu tuollaiseen pieneen ihmiskulkuneuvoon. Monet teistä eivät ole täysin ankkuroineet Sielu-itseään aineelliseen kehoon. Vie aikansa sopeutua vallitsevaan maan ympäristön tiiviyteen: Oppiessanne sopeutumaan aineellisen olemassaolon paineisiin te tulette asteittain liittämään itsenne yhä enemmän ja enemmän Korkeampaan Itseenne. Ei teitä eikä teidän vanhempianne rangaista; oikeastaan päinvastoin. Teidän perhettänne on ja sitä tullaan siunaamaan teidän olemassaolollanne ja he ovat suostuneet sielutasolla auttamaan teitä tässä hyvin tärkeässä tehtävässä. Aikaa myöten tulette muistamaan yhä enemmän ja enemmän keitä te todella olette ja te tulette ymmärtämään, että olette suostuneet palaamaan Maahan tänä aikana auttaaksenne sieluperhettänne ja kaikkia niitä, joita rakastatte syvästi näinä suurten muutosten aikoina (vaikka teidän ei ollut pakko palata maatasolle). Te suostuitte tulemaan tänä aikana ankkuroidaksenne hyvin erityistä Valoenergiaa, jota Maalle ja ihmiskunnalle lahjoitetaan näinä suurina muutosaikoina.

Tämä viesti on yhtä paljon teidän vanhemmillenne kuin teille. Koska muistamattomuuden huntua ei ole täysin vedetty tietoisuutenne ylle, te tulette muistamaan monia asioita menneistä elämistä jotka voivat hämmentää teitä ja teillä tulee epäilemättä olemaan poikkeuksellisia kykyjä. Ensinnäkin te tarvitsette rakkautta ja ymmärrytstä mutta tarvitsette myös selkästi määriteltyjä rajoja ja rakenteita elämässänne. Teidän perheenne tulisi kohdetlla teitä kunnioittavasti aivan kuten he opettavat teitäkin kunnioittamaan muita. Te tulette aina arvostamaan totuutta ja järkeilyä, millä saavutetaan enemmän kuin uhkailulla tai rajoittamisella. Te kammoksutte tekopyhyyttä ja teeskentelyä ja saatatte kapinoida varhaisina kouluvuosinanne, sillä te ette sovi puolitotuuksien ja epäreilujen sääntöjen sosiaalisiin rakenteisin. Teidän isänne ja äitinne tulee opettaa teille että te voitte saada asiat muuttumaan parempaan suuntaan, ei vanhaa vastustamalla vaan uuden, paremman tien osoittamalla.

Monilla kaltaisillanne ei ole ollut kovinkaan monta maanpäällistä inkarnaatiota; siksi te ette olette kovinkaan hyvin sopeutuneet aineelliseen kehoon ja maanpäälliseen ympäristöön. Luonteenne on hyvin herkkä ja olette intuitiivisempia kuin useimmat, joten te ette ymmärrä kohtaamaanne teeskentelyä ja totuuden vääristelyä. Älkää tuomitko toisia mutta sallikaa oman sisäisen tietonne ohjata teitä ettekä tule kulkemaan harhaan. Te olette hyvin voimakkaita, rakastetut, ja teillä on kyky luodan monia ihania asioita ja kyky tuoda paljon iloa lähisillenne. Tai, valitessanne alhaisemman polun, te voitte luoda paljon tuhoa ja surua.

Sisimmässänne on energioita, joita teidän on opittava kehittämään ja käyttämään korkeimmaksi parhaaksi. Me ehdotamme että teidän vanhempanne opettavat teitä menemään valon pyramidiinne ja siellä ollessanne nähkää parantavien energioiden virtaavan pehmeästi kehonne lävitse. Pyytäkää Korkeampaa Itseänne auttamaan teitä ylläpitämään ja hallitsemaan näitä voimakkaita energioita oppiessanne ohjaamaan niitä tarkoituksenmukaisesti itsenne lävitse maailmaan. Alkakaa käyttää antamiamme vokaaliääniä ja sointuja ja tulette löytämään sopivat soinnut oikeaan aikaan, jotka auttavat teitä yhdistymään voimakkaisiin energioihin, jotka lopulta tulevat olemaan saatavillanne.

Sillä katsokaahan, armaat, te olette tulevaisuuden ihmiskunnan prototyyppejä, sillä te olette tulevan uuden Kultaisen Juurirodun edelläkävijöitä. Te olette varastoineet aivojenne rakenteisiin monia ihmeellisiä kykyjä ja paljon viisautta. Jotkut ihmiset kutsuvat monia niistä, jotka ovat syntyneet Maan ajan viimeisen vuosisadan keskivälin jälkeen Indigolapsiksi, Kristalliolennoiksi tai Kultaisiksi. Te olette hyvin vanhoja viisaita sieluja, jotka suostuitte tulemaan Maahan näyttääksenne vanhemmillenne ja ihmiskunnalle todellisen Tien nyt, ensimmäisten rohkeiden herättyä, käynnistettyä prosessin ja valmisteltua tien.

Te ette sovi kovin hyvin yhteiskuntaan kuten ennenkin olette havainneet, mutta juuri sitä te tulitte tekemään: auttamaan maatason ympäristöä sopeutumaan teihin ja saavuttaessanne viisautta auttamaan tekemään muutoksia, jotka hyödyttävät toisia teidän kaltaisianne rohkeita sieluja. Älkää syrjäytykö ajattelemalla että olette jollain tavoin erilaisia tai jotenkin toisten yläpuolella. Se olisi virhe, sillä yksi teidän suurimmista kokeistanne liittyy itsenne hyväksymiseen ja sitten sisäisten energioidenne tasapainottaminen ja sopusoinnuttaminen kaikessa hiljaisuudessa, jotta voitte olla esimerkkeinä ja auttaa toisia kaltaisianne.

Negatiiviset energiat, joita te ja läheisenne tulevat aikuiseksi kasvaessanne kokemaan, tulevat olemaan syvältä sisimmästänne tietoisuuteenne kumpuavia ydinkysymyksiä jotta ne muunnettaisiin ja sopusoinnutettaisiin lopullisesti ja kertakaikkiaan. Teillä on empaattinen luonne ja teidän on opittava ettei toisten ihmisten auran kentän epätasapainoiset energiat saa tunkeuta teidän auran kenttäänne, mikä luo epämukavuutta ja tuskaa. Me pyydämme teidän vanhempianne opettamaan teille miten kuvitellaan kultainen valon kenttä itsenne ympärille, siten että se ulottuu päänne yläpuolelle ja jalkojenne alapuolelle. Rakkausvalon korkeammat värähtelyt voivat tunkeutua tähän suojatilaan mutta mikään alempivärähteinen ei voi vaikuttaa teihin mikäli tahdollanne määräätte, että vain Jumaltietoisuuden värähtelyt saavat tulla teidän voimakenttäänne.

Rakkaimmat Sydämet, neljä Enkeliauttajaanne odottaa kutsuanne. Teidän tulee vain pyytää ja he vastaavat teille. Kysykää heidän nimiään ja ryhtykää henkilökohtaiseen suhteeseen heidän kanssaan. Miten haluaisitte heidän palvelevan teitä? Antakaa heille ohjeita ja pyytäkää aina korkeinta hyvää, sillä se on ainoa ehto heidän avunannolleen. He tulevat ohjaamaan, suojelemaan ja opastamaan teitä; he tulevat inspiroimaan teitä ja auttamaan teitä tavoitteittenne saavuttamisessa. Teidän tulee vain luoda selkeitä tavoitteita ja pyytää kaikkein korkeinta hyvää ja sitten seurata sydämenne tönäisyjä kun ryhdytte tarvittaviin toimiin unelmienne toteuttamiseksi. Ennen inkarnoitumistanne lupasitte tuoda suurimman määrän Luojavaloa, minkä jaksatte kantaa, mikä tarkoittaa että saavuitte tähän elämään tuoden muassanne erityisiä lahjoja mutta myös suuren vastuun. Opetelkaa puhumaan ystävällisiä sanoja, sillä sanat voivat loukata syvästi. Opetelkaa kuuntelemaan pientä selkeää ääntä sisimmässänne, sillä me viestimme kanssanne sillä tavoin. Ajatelkaa ennen kuin toimitte, sillä tunteissanne itsenne surullisiksi tai kokiessanne epämukavuutta jostain, se tarkoittaa että asiat eivät ole parhaalla tolala. Mikäli toimenne tuovat iloa teille ja läheisillenne, tiedätte olevanne sopusoinnussa sielu-itsenne kanssa. Te olette niitä rohkeita, jotka ottavat vastuun ja johtavat uuden esiin tulevean henkisen ihmisolennon rauhan, tasapainon, ilon ja runsauden maailmaan, josta kaikki saavat osansa. Tietäkää meidän olevan lähellänne aina ohjaamassa ja suojelemassa teitä ja että teitä rakastetaan mittaamattomasti. Kutsukaa meitä, olemme vain ajatuksen päässä, ja me vastaamme aina.

MINÄ OLEN Arkkienkeli Mikael
Viesti Arkkienkeli Mikaelilta

Marraskuussa 2008

1 kommentti:

SeijaTuulikki kirjoitti...

Hämmensin isolla kauhalla keitostani - mausteita liikaa; liian vähän...

Harrin kommentti Kanavointiin: Puhtaan Rakkauden värähtelyt voittavat kaiken negatiivisuuden...

Aina kun tuomitsemme toisen, niin oma kehityksemme jumiutuu. Pelko kahlitsee Maailmaa. Anteeksianto vapauttaa sen. Minä en ole keho. Olen Vapaa. Sillä olen yhä sellainen miksi Jumala minut loi.

Kiitos HARRILLE!