WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 19. helmikuuta 2011

Uuden ajan suhde Avioliittoon


Avioliiton merkitys on yhdistää kaksi sielua, jotka haluavat kehittyä ja kasvaa yhdessä. Henkisessä hääseremoniassa kysytään myös sieluilta tahtovatko ne tukea toisiaan ja auttaa kaikin tavoin toista löytämään ne tavat, joilla ilmentää omaa polkuaan maan päällä. Tätä uutta suhtautumista avioliittoon on ajankohtaista tuoda nyt esiin ja uudistaa vanhoja luutuneita malleja, joihin monet ovat kyllästyneitä.

KAKSOISLIEKKI JA KOSMINEN SEKSI

Metatron, tervehdys? Selitä meille ero Kaksoissäteen ja Kaksoisliekin
välillä?

Kaksoissäteet ovat oktaavin Kaksoisliekkien yläpuolella.

Kaksoisliekit pystyvät inkarnoitumaan yksilöityyn ruumiiseen.

Kaksoissäteet ovat oktaavin Korkeammalla Puhtaana Valona. Näiden kahden välillä on sekaannusta, koska ne ovat toistensa aspekteja. 
Kun Teidät luodaan, se ilmentyy Puhtaan Valon Vesipisarana, joka jakautuu välittömästi kahteen soluun - toinen on miespuolinen ja toinen naispuolinen, mutta ne ovat muuten täsmälleen samanlaiset. Nämä ovat toistensa jumalaisia vastineita täydellisessä tasapainossa.

Tämän jumalaisen luomuksen ensimmäinen ilmaisumuoto on Valon
Kaksoissäde. Valon Kaksoissäteestä syntyy sitten ilmaisu muotoon.

Tästä Kaksoissäteen muotoilmaisusta tulee Kaksoisliekki. Nämä ovat yksilöllisiä muotoja, joilla on ilmaisumuoto fyysisyydessä.

Kaksoissäteet ilmaisevat itseään 352. ulottuvuuden yläpuolella.

Kaksoisliekit ilmaisevat itseään 352. ulottuvuuden alapuolella.

Jos toinen olisi inkarnoituneena kehoon, "riisunut"

galaktisen ihmisen vaatteensa ja tipahtanut maahan, alla olisi Valo, mikä on Kaksoissäde. Ne ovat sama ilmaisumuoto, heijastettuna kahteen eri oktaaviin.

Kosminen seksi (11.10.2009)


Tämä on Metatron. Nyt voimme alkaa tutkia kosmista seksiä. Kosminen
seksi on Rakastelua kumppanin kanssa ja orgasmien kokemista kaikissa Energiakeskuksissa. Se merkitsee orgasmeja juurichakrasta kruunuun peräkkäisinä aaltoina, mikä virtaa ja virtaa ja kestää tunnin tai pidempään. 
Jokainen pari kokee tämän eri tavalla ja eri asteisena.
Kun sitä harjoitetaan, enemmän ja enemmän Valoa voidaan muodostaa ja Vapauttaa jaettavaksi kumppaninne kanssa.

Tämä voidaan suorittaa seisten pitäen toisiaan sylissä.  
Se voi  tapahtua myös maaten kasvotusten kyljellään. Muutkin tavat ovat mahdollisia, kun harjoittelette. Tämä harjoitus on vain kahdelle kumppanille Korkeampien Ulottuvuuksien Tutkimiseen Yhdessä. 
Kummankin on oltava valmistautunut ja omistautunut kumppaninsa kehittymiseen - Rakkaus ainoana motivaationaan. Jos nämä asiat puuttuvat, kokemus ei onnistu.

Penetraatio ei ole välttämätön Kosmisessa Seksissä. On
suositeltavaa, että kokeilette sitä alkuun ilman penetraatiota.

Tämä auttaa Teitä Kehittämään Kosmisen Seksin Taitoa ja nämä kaksi yhdistetään vasta, kun Kosmisen Seksin taitoa on tutkittu, harjoitettu ja kumpikin luottaa syvästi uuteen taitoonsa.

Kosminen seksi alkaa kumppaneiden ollessa kasvotusten ja keskittäessä
huomionsa kumppanin energiakeskuksiin. Aloittakaa juurichakrasta.

Tuntekaa valoenergian säteilevän hänen juurichakrastaan. Tuntekaa nyt hänen juurichakransa Sydämenne Silmin. 
Tämä tehdään egon ollessa vain tarkkailijana. Tuntekaa hänen energiansa ja tuntekaa sen virtaavan vapaasti keskuskanavaa pitkin välilihasta kruunuun.

Kun kumppani tuntee teidän Energianne ja te hänen, kun nämä kaksi
  chakraa virtaavat vapaasti, siirtykää keskuskanavaa pitkin seuraavaan chakraan. Tuntekaa Sydämellänne tämän Energian virtaavan kumppaninne läpi. Vasta kun hengitys on helppoa ja teillä on värähtely-yhteys kumppaninne kanssa, siirtykää eteenpäin.

Tuntekaa energiakeskukset - juuri, sakraali, solar plexus, alempi
  sydän, keskisydän, korkea sydän, kurkku, kolmas silmä, kruunu - ja eteeriset, taivaalliset, galaktiset, universaalit ja kosmiset keskukset. Vain sallikaa huomionne mennä seuraavaan energiakeskukseen tunnettuanne energian pyörimisen toisen henkilön kussakin chakrassa.

Teidän pitäisi siirtyä eteenpäin yhdessä ja odottaa toista olemaan
  kanssanne harmoniassa joka uudella tasolla. Puhukaa tarvittaessa toisillenne pysyäksenne synkronissa toistenne kanssa tässä energiavaihdossa. 
Teidän pitäisi tuntea lämpöä omassa kehossanne, kun hän keskittyy energiakeskuksiinne. Voitte odottaa myös tuntevanne magneettista vetoa ja korostunutta energiaa vastaavien energiakeskustenne välillä.

Kun saavutatte kruunuchakran, sallikaa eteeristen chakrojen valaistua
  ja pyöriä tai miten tahansa voitte tuntea sen. Vain tietäkää sen tapahtuvan, älkääkä siirtykö eteenpäin, ennen kuin olette aistineet sen. Aloittakaa sydämen edestä ja kiertäkää ympäri pään yläpuolen chakrat ja takaisin sydämen taakse. Tämä aktivoi täysin Aurinkotähden Sydämessä, Monisakaraisen Merkaban.

Tässä kohtaa tai missä tahansa kohtaa matkan varrella voidaan tuntea
  intensiivistä energiaa chakrakeskuksissa, kun kahdesta tulee yhtä.

Voitte tuntea valoräjähdyksiä ja luultavasti saatte aluksi orgasmeja sydämessä - ja toisilla kehoalueilla, kun harjoitatte tätä enemmän.

Kosmisessa seksissä on tavanomaista "juosta"

energiakeskukset hitaasti ylös ja alas ja toistaa sitä. Kosminen seksi on syvää sitoutumista täysin kumppaninne avaamiseen kokemaan Rakkautta. Kyse ei ole siitä, mitä voitte saada siitä. Siitä nautitaan vain, jos kumpikin on valmis. Jos olet tällaisessa suhteessa nyt ettekä ole koskaan kokeilleet sitä, tunnette ehkä innostusta tehdä sen nyt.

Kosmista seksiä harjoitetaan monissa galaktisissa sivilisaatioissa,
  missä olennot inkarnoituvat fyysiseen kehoon. Sitä harjoitetaan Korkeammissa Ulottuvuuksissa. Lapsia Valoulottuvuuksista tulee kanssaluomistapahtumassa kumppaneille, jotka kokevat kosmista seksiä.

Nämä lapset voivat tulla vain, silloin kun kumppanit suostuvat pysymään yhdessä kasvattaakseen heidät yhdessä vanhempina. Nämä
lapset syntyvät sydämestä, eivät synnytyskanavasta. Tuo vanha tapa on vähemmän toivottu. Sillä tavalla se tapahtuu eläinkunnassa, ei ylösnousseiden olentojen valtakunnassa. Siittäminen, syntymä ja seksi ovat edelleen mahdollinen vanha tapa, mutta kun näitä uusia vaihtoehtoja tutkitaan ja ne ymmärretään täysin, vanhat tavat menettävät suosionsa.

Ei ole helppoa siirtää sivuun vanhoja uskomuksia paisuneesta
  raskausvatsasta ja tuskallisesta synnytyksestä pitkän odotuksen jälkeen. On melkein mahdotonta uskoa, että tämä voi muuttua. Ei ole välttämätöntä ymmärtää koko uutta prosessia sellaisena, kuin se toimii tällä hetkellä. Kun olette valmis, ymmärrätte enemmän ja enemmän.

Lapset Valoulottuvuuksista voivat tulla vanhempana kronologiselta
  iältään kuin vastasyntyneet, joita on kannettu 40 viikkoa. Ne tulevat vaivattomasti ja tätä tapahtuu pareilla aluksilla. Se ei tapahdu kosmisen seksin aikana. Kantoaika vaihtelee syntymästä toiseen. Saattaa tulla myös kaksosia. Jokainen pari ja tuleva Sielu puhuvat telepaattisesti ja yksityiskohtaisesti kehittymisestä, syntymäiästä ja syntymäajasta.

Kaikki perheet voivat saada niin monta lasta, mihin he suostuvat
  yhdessä. Näitä lapsia voi tulla vanhemmille, jotka ovat ohi vanhan synnytystavan iästä. Ei ole tyypillistä, itse asiassa on erittäin harvinaista, että lapsi tulisi yksinhuoltajalle. Se on vanha malli.

Näitä lapsia tulee kaksoisliekkipareille, jotka ovat valmistautuneet elämään korkeamman olennon kanssa, joka tulee maan päälle nyt yhteishankkeena ja syntyy rakkaudesta.

Kaikki tämä ja enemmän on mahdollista uuden kristallikehon myötä.

Tätä merkitsee olla ylösnoussut - uusien lahjojen avautumista.

Kaksoisliekkijälleentapaamisia tapahtuu nyt, koska näiden suhteiden
kautta ilmaistu ääretön rakkaus kohottaa planeetan ja kaikki sen päällä ekstaattisen orgastiseen iloon. Tämä nostaa jokaisen miehen, naisen ja lapsen mahdollisuuksia haluta ja tutkia asioita kokien enemmän Rakkautta, enemmän Kanssaluomista ja Kehittyneitä Valoilmaisumuotoja. Nämä ovat Ylösnousseen Maan kokemuksia. Tämä Rakkaus kantaa meidät Kosmiseen Ylösnousemukseen.

Metatron


Metatronia kanavoinut ???
(www.blogtalkradio.com/blueswordangel)
31.12.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


SUOJAUS JA ENERGISOINTI / Kalevi Riikonen/ VALON Soturit
Kolmivaihe-energisointi ja yhdistetty suojaus
Esimerkki

Ikuinen Itse, Henkikipinä, Yliminä, Ylinitse ja Ajatussuuntaajamme ovat nimikkeitä, jotka kaikki tarkoittavat ihmispersoonan korkeinta mahdollista yksilöminuuden olemuspuolta. Olemisemme eri kerroksilla tarkoitetaan kaikkia seitsemää pääalueita välikerroksineen, jotka ovat energiana korkeimman olemuspuolemme ja fyysisen kuoremme välillä, jokaisen väliainemaailman sielukehostojen avaruustasojen olotiloissa. Tätä ylemmän ja alemman olemuksien välistä kokemusperäistä energia-aluetta, jossa ilmentyy mielen, hengen ja Ikuisen Itsen virtapiirienergiat, kutsutaan yleisnimellä sielu.

Seuraavassa toimintamallissa voidaan käyttää aluksi omassa persoonakokonaisuudessa, puhdistusvaiheessa, ensin hohtavan valkoista energiaa vaalean violetin tilalla. Varsinkin silloin, jos kohdennetaan parannus­vir­tausta muihin henkilöihin. Mitä matalavärähtelyisempi kohde on, sen laimeampia ja hentoisempia energioita suhteessa tulee virtauttaa.

Kohottamisvaiheessa tulee ensin käyttää vaalean sinistä värienergiaa sinihopeisen tilalla. Samoin perustein, kuin edellisessäkin hohtavan valkoisen osalla tapahtui.

Voimistusvaiheessa kolmantena osana vaaleankirkkaan vihreää ja / tai turkoosia värienergiaa hohtavan kultaisen tilalla. Edelleen perusteet ovat ensimmäisen kanssa samat. Näin siitä syystä, että ei tapahdu omassa itsessä, eikä kohteessa liian voimakkaan rajuja muutoksia. Vaikka kyse onkin auttamisperusteista, tulee tämäkin seikka huomioida ratkaisevana tekijänä.
Puhdistusvaihe

Ikuisesta itsestämme alkaen puhdistamme kaikkien olemuksiemme sielu-ulottuvuuksien tasokerrokset Kirkkaimman Rakkauden vaalean violetilla energiavirtauksella, joka oikoo vääristyneitä ohjelmointeja saavuttaen lopulta fyysiskehomme eetterisen vastakappaleen ja aineellisen kehomme. Näiden kautta se tulee ulos puhdistavana valona säteillen meistä laajalle ympärillemme.
Kohotusvaihe

Ikuisesta itsestämme alkaen kohotamme kaikkien olemuspuoliemme taso­kerrokset Äärettömän Viisauden sinertävän hopeisella energia­virtauksella, joka laajentaa tietoisuutta ja ymmärrystä saavutta­en lopulta fyysiskehomme eetterisen vastakappaleen ja aineellisen kehomme. Näiden kautta se tulee ulos avartavan harmonisoivana valona säteillen meistä laajalle ympärillemme. 

Voimistusvaihe

Ikuisesta itsestämme alkaen voimistamme kaikkien olemuspuoliemme taso­kerrokset Rajattoman Voiman hohtavan kultaisella energiavirtauksella, joka vahvistaa ylevällä voimalla kaikkia moniulotteisia sielullisia kehostojamme saavuttaen lopulta fyysiskehomme eetterisen vastakappaleen ja aineellisen kehomme. Näiden kautta se tulee ulos vahvistavana voiman valona säteillen meistä laajalle ympärillemme.
Lisäselvitystä edelliseen

Edellä on esitetty pelkistetty perusmalli kaavan rakenteesta. Tämä toimii samalla sekä suojauksena että energiavirtauksen tar­vittaessa avaajana. Oman yleistoiminnan kannalta on suositeltavaa aivan heti ensimmäiseksi aamulla tehdä päivän siunaava positivisointi voidaksemme helpommin kohdata eteemme tulevat kaikenlaiset tapahtumat. Näin voimme toimia itsenäisemmin voidaksemme suorittaa sielumme suunnitelmaa.

Planeettamme eetteriset ulottuvuudet ovat lievempien tai voimakkaampien vääristyneiden ohjelmointien tukkeuttamia. Varsinkin ajatus- ja tunnetasojen (astraaliset) ulottuvuuskerrokset. Elämää oikealla tavalla ohjaavat ja rakentavat kaavat eivät enää silloin voi niin tehokkaasti ja laadullisesti säädellä kaikkea yhteistoimivuutta planeetallisessa energiakierrossa. Ellemme pidä huolta myöskin sielullisesta suursiivouksesta, ainakin silloin tällöin, voimme joutua väärien ulkopuolisten ohjelmien vangiksi huomaamattamme.

Niin kauan kuin yksilössä on negatiivisuutta, häneen voi samassa suhteessa kiinnittyä ulkopuolista vastaavaa. Kaltainen vetää puoleensa kaltaistaan. Tätä taustaa vasten ajateltuna, tietoinen suojausenergisointi vähentää persoonan ulkopuolelta tulevan kielteisen vaikutuksen hallitsevaa ja määräävää suhdetta yksilöön, vaikka hänessä onkin edelleen henkistymisen tarvetta. Mitä positiivisempi yksilö kykenee olemaan, sitä lievemmin häntä on mahdollista häiritä vääränlaisilla energiaherätteillä ulkoapäin miltään yksilöminuuden ulottuvuudelta.


Suojauksen rakentaminen odottaville äideille
Perheyhteisön suoja

On olemassa eräs vaihe perheessä jossa energiallinen tilanne poikkeaa tavanomaisesta vakiotilanteesta. Silloin kun perheeseen on tulossa lisäystä, yhteiskentän ominaisuudessa se ilmenee perheen äidin herkistymisenä aistimaan ja toimimaan enemmän tunnepitoisemmin muita kohtaan. Keskinäisestä yhteishengestä suhtautumisessa toisia kohtaan, jokainen osaltaan luo kehitystasoaan vastaavan värähtelykentän.

Koska planeettamme kehittyneisyys on se mitä se on, tulisi suhtautumisemme olla tiedostavampaa. Siinä vaiheessa, kun ollaan perheen sisällä tietoisia uuden jäsenen sikiövaiheesta ja syntymästä, kannattaisi rakentaa kaikkien yhdessä voimistettu suojaus. Varsinkin vanhemmille lankeaa suurempi vastuu tasoittaa energioilla tietä tulevalle pienokaiselle.

Äiti avainasemassa

Haluttaessa lapseen tulemaan mahdollisimman korkea persoona asustamaan, tätä voidaan ennakolta avustaa suojauksen aktivoimisella. Kaiken aikaa Maapallon eetterisillä ulottuvuuksilla kärkkyy monen kehitysasteisia sieluja etsien mahdollista valmistuvaa kehoa itselleen. Joskus käy niin, että joku alhainen itsekäs sielu ottaa väkisin toiselta ylevämmältä sielulta valmistuvan sikiöasteelle olevan kehorakennelman haltuunsa.

Tällä tavalla ilman karmallisuuden sidosta perheeseen syntyykin ns. mustia lampaita. Näistä sitten myöhemmin saavat toiset perheenjäsenet tarpeettomasti kärsiä. Varsinkin nyt on tavaton tungos kehittymättömillä sieluilla yrittää saada fyysisellä tasoilla olevia ihmisiä luomaan keskinäisellä kanssakäymisellään uusia kehoja. On kyseessä tietyllä tavalla viimeiset ajat näille päästä vielä niin alhaisilta kehitysasteilta syntymään fyysiseen maailmaan.

Siinä määrin kuin voidaan meidän ulottuvuudestamme vaikuttaa helpotta­vasti oikean­suuntaisten kehittyneempien sielujen saamiseksi perheen jäseniksi, siinä tulee voimakkaasti esille tietoinen energioiden kautta rakennettu suojaus. Varsinkin perheen äiti on avainasemassa tässä prosessissa yhdessä isän kanssa.

Äidin sielullinen ja energinen olemus pitää sisällään kehittyvän lapsen sikiön vastaavuuksia. Aivan kasvun alkuvaiheessa tällainen rinnakkaiskytkentä on hyvin laimeaa. Mitä pidemmälle pienokaisen kehon kasvu etenee, sitä enemmän siihen voimistuu tulevan sielun sitoutuminen. Kunnes vähän ennen syntymää, syntymän hetkellä, tai hiukan sen jälkeen tuleva persoonan sielu kiinnittyy lopullisesti kuoreensa.

Kytkeytymisen prosessi tulee lapsen kasvun myötä vähän kerrassaan täyteen aktivoitumiseensa ja viimeistään kehon ollessa noin 21:n vuoden ikäinen, silloin sielu on täysin kiinni kehitysastetta vastaavalla taso-määrällä. Yksilökohtaisia eroavaisuuksia ilmenee yhtä paljon kuin ihmisiä on kehoissaan fyysisellä ulottuvuudella. Keskimääräisesti voidaan sanoa, että kehitysasteiden ylemmillä asteilla ollaan alempia vastaavia enemmän ja aikaisemmin täydemmällä määrällä sieluenergioilta kiinni fyysi­sessä kuoressa.

Niiden pariskuntien, joilla on jo ennestään jotakin kaikkeudellista tietoa ­sisäistettynä keski­määräistä enemmän, tulisi pyrkiä informoimaan kohtuuden sallimin suhtein muita vastaavia kohtalotovereitaan. Yllättävän paljon voidaan saada aikaan, jos tahdotaan tietyn suuntaisia ja korkeamman tasoisia sielu­ja suojakentän kautta perheenjäseniksi. 

Avaruusperhe

Kosmoksessa toteutuu perhesuunnittelu sen todellisemmassa merkityksessään. Nykyään Maa-planeetalla vallitsee tilanne, jossa vääristyneiden sukupuoliroolien varjolla on alistettu heikompiaan, naisia ja valitettavasti myöskin lapsia. Kaikenlaisten arvo­asteikkojen ja niiden kautta toteutuvien kaavamaisuuksien tuloksena monissa uskonnollisissa (kristinuskontoja myöten) ja niihin verrattavissa vastaavissa hierarkkisissa systeemeissä, on naisia pidetty alempiarvoisina. Heidän kohtelunsa on ollut ihmisarvoa alentavaa. Naiskehoiset ovat joutuneet olemaan ajan ja yhteiskunnan moraaliseettisten arvojen sanelemien mallien mukaan alistettuja.

Varsinainen perhesuunnittelu alkaa vasta nyt olosuhteiden pakon sanelemana nostaa päätään. Vesimiehen aikakausienergioiden vapauttavat vaikutukset ovat osittain toteutuneet, esim. naispappeus. Kun vanhemmat kohtaavat toisensa sekä fyysisellä, että sielullisilla ulottuvuuksilla tasavertaisena toisiinsa luottaen ja arvostaen, silloin perheen harmonia saa yhteisenergioiden avaaman suuremman elämänvoiman.

Pidemmälle edenneissä kosmisissa kulttuureissa, kehon mennessä aikanaan “vanhaksi”, siinä oleva sielu valitsee kaksi hyvää ystäväänsä uusiksi tuleviksi vanhemmikseen jo ennakolta. Sitten nämä tulevat vanhemmat luovat yhteisenergiallisen suojakentän valmiiksi. Sopivan kehitysvaiheen kuluessa entisen vanhan kehonsa jättävä siirtyy uuteen valmistuvaan kehoon.

Ennakolta sovituilla valmiuksilla herätellään syntyvän pienokaisen oikeasuuntaiset ominaisuudet ja kannustetaan tätä aktivoimaan kehomuistiinsa sielu-ulottuvuuksilla olevat valmiutensa. Sitä kehollistumaa varten suunniteltujen ominaisuuksien esille saamisessa ovat vanhemmat silloin avuksi. Kaikki tämä suoritetaan suojatussa tietoisuudessa olevana yhteistyönä.


Kanavointi:
Avioliittoja ja lukuisia suhteita hajoaa valonnopeudella. Syynä on se, että avioliitto oli vääristynein järjestelmä, mitä on luotu. Laki joka ei tukenut ihmisen suurempaa hyvää. Avioliitto sellaisena kuin te sen tunnette, perustuu Kalojen kontrolloinnin, rajoittamisen ja vangitsemisen toimintamalliin. Uusi yhteenliittymistapa toimii täysin nyt-hetkessä ja kaikki ihmiset opettelevat näitä järjestelmiä. Hyvin monet ihmiset ovat murtuneet syyllisyyden, havaitun pettämisen, hylkäämisen ja trauman tuloksena.

Nämä kokemukset tapahtuivat, koska ihmiset ovat erossa itsestään. Ihmiset ovat uskoneet, että heidän elämässään on oltava toinen täydentämässä heitä, vahvistamassa heidän itsearvostustaan, itsetuntoaan ja siksi heistä on tultava tuon toisen omaisuutta, heidän on kiellettävä luontaiset vaistonsa rakastaa ja katsoa useampaa kuin yhtä ihmistä. Tämä ei merkitse sitä, että ette voi koskaan olla uskollisia vain yhdelle. Se merkitsee sitä, että vääristymät ympärillänne ovat aiheuttaneet vakavia vahinkoja niin, että silloin kun ihminen tuntee vetoa toisen rakastamiseen, ihmisen laki sitoo hänet kuitenkin yhteen henkilöön. Sen tuloksena ilmentyvä syyllisyys ja trauma ovat hyvin tuhoavia.

Ihmisen vallassa on rakastaa jokaista ihmistä maan päällä. Se on teidän vallassanne eikä kyse ole vain teistä. Teistä on monia puolia ja tunnette vetoa noita puolianne kohtaan ja haluatte toisinaan yhdistyä fyysisesti joidenkin noiden puolien kanssa. Ihmiskunnan tunnekypsyys ei ole kuitenkaan vielä sellaisella tasolla, jotta se ymmärtäisi, ettei yksiavioisuus ole ainoa tapa elää ja ettei se, että ihminen innostuu rakastamaan toista, toista ja taas toista samanaikaisesti, merkitse sitä, ettei hän ole tuon ihmisen rakkauden arvoinen. Tästä tulee nyt ihmiskunnan suurin haaste, sen näkemisestä, ettei rakkautta voi tukahduttaa muutamalla valalla, jotka on tehty toisten kuolevaisten edessä.

Minun täytyy nyt käsitellä tätä vähän yksityiskohtaisemmin, koska tämä on osa tasapainojärjestelmää, ja se on tärkeä kysymys, joka on tänä aikana miljoonien ihmisten mielessä ja sydämessä planeetallanne. Kun tapaatte jonkun ja rakastutte häneen, olette tietyssä kehityksenne jaksossa. Joka viides vuosi koko järjestelmänne käy läpi muutoksen, erityisesti mentaalisella ja tunnetasolla. Henkisiä muutoksia tapahtuu koko ajan. Jos pari ei käy läpi yhdessä elämäntyylinsä, asenteidensa, uskomusjärjestelmiensä ja havaintotapansa uudelleenjärjestelyä, mikä mahdollistaa tuon muutoksen, ristiriidasta tulee heidän suhteelleen luontaista ja tuo dynamiikka aiheuttaa aina vain lisää vahinkoa.

Koskaan ei otettu harkintaan, että sielut saattaisivat valita toisen kanssa sopimuksen, joka kestäisi muutaman viikon, muutaman kuukauden, muutaman vuoden ja joskus koko elämän. Sitä ei koskaan harkittu, minkä vuoksi sanomme, ettei vanhan toimintatavan avioliitto tue yksilön suurempaa hyvää. On laadittu sellaisia lakeja, että jos päättäisitte jättää sitoumuksenne, helvetti pääsisi valloilleen, koska te lupasitte Jumalalle rakastaa ja totella myötä- ja vastoinkäymisissä, sairaana ja terveenä, vaikka mies hakkaisi teistä paskat pihalle, kyllä! Joskus nainenkin tekee sen, olemme olleet todistamassa.

Rakkaat ystävät, tämä on teille aika ajatella ja tunnustella itseänne. Onko siinä järkeä, että vannotte sellaisen valan jollekin ihmiselle tänään, että vietätte hänen kanssaan loppuelämänne, kun ette edes tiedä, mitä elämässänne huomenna tapahtuu? Voitte tehdä tuolle ihmiselle sitoumuksen, että pysytte hänen kanssaan niin kauan, kun te molemmat niin valitsette. Se on täysin eri asia, ja tässä syntyy tasapaino. Sanon tämän siksi, että ihmisistä tulee voimakkaampia sisäisessä voimantunteessaan.

Olette oppimassa, ettei onnenne riipu kenestäkään muusta kuin teistä itsestänne. Muistatte, että kaikki alkaa teistä ja loppuu teihin. Siksi sen, onko teillä kumppani vai ei, ei pitäisi määritellä sitä, oletteko onnellinen vai ette. Ajatelkaa siis tätä ja se suodattuu monille muillekin elämänne alueille, sillä tämä on yksi suurimmista askeleista sen ymmärtämisessä, miksi olette niissä suhteissa, missä olette - ei vain suhteessa elämänkumppaniin, vaan kaikissa suhteissa. Onko se keskinäistä riippuvuutta? Mitä teidän molempien tarvetta se ruokkii? Onko se tunnepuolen, mentaalista, verbaalista, fyysistä tai energeettistä hyväksikäyttöä? Kuten sanoin, teidän on aika ajatella ja tunnustella itseänne. Kun käännytte sisäänpäin ja saatte tuon vastauksen itsellenne, pystytte tekemään ne muutokset, jotka täytyy tehdä, ja juuri tällä alueella herra Saturnus opastaa teitä.
  
Olen Kuthumi, Kultaisen Rakkauden ja Viisauden Säteen chohan, ja Tervehdin ja siunaan Teitä Rakkaudessa.

Kysymys:
Mikä on avioliiton tarkoitus?

Mikä on Kaikkien Asioiden Tarkoitus Elämässänne? 
Tämä maapallo on Korkeamman Itsenne Luokkahuone, kun kuljette tämän matkanne ihmisvaiheen läpi. 
Aivan kuin kaikella muullakin, Avioliitollanne on mahdollisuus opettaa teille oppitunteja, joita pyritte oppimaan. Ne ovat usein oppitunteja Rakkaudesta, Epäitsekkäästä antamisesta, toisen kanssa jakamisesta, kuulemisesta, kuulluksi tulemisesta, tietämisestä ja tunnetuksi tulemisesta.

Olette valinneet Avioliiton myös toiselle tarjoamanne tuen vuoksi. Olette molemmat rinnakkaisilla poluilla - tietoisesti tai ei. Toistenne pyrkimysten tunnistaminen opettaa teitä kumpaakin. Ihannetapauksessa avioliittokumppaninne on sellainen, jonka kanssa voitte olla rehellinen sekä tarpeistanne että unelmistanne. Voitte auttaa toisianne näkemään laajemman näkökulman ja kohoamaan maatason yläpuolelle nähdäksenne polun selvemmin.


Sanoin ihannetapauksessa. Selvästikään monet Avioliittonne eivät ole ihanteellisia. 
On vihaa, syyttelyä, katkeruutta ja tuskaa. 
Kyllä, kuulen teidän vaikeroivan: 
"Se ei ole minun vikani." 
Lopettakaa syyttely hetkeksi. Pyydän teitä pitämään tauon ja katsomaan, miksi olette valinneet tämän. Minun on muistutettava teitä siitä, että olette aina vastuussa omista valinnoistanne. Ette ole koskaan tilanteessa, mihin ette ole suostuneet jollain olemuksenne tasolla. Aivan samalla tavalla kuin maratonin juoksemisen tavoittelija suostuu uuvuttavaan harjoitteluun, tekin olette suostuneet osallistumman noihin tilanteisiin, jotka opettavat teitä - vaikka ne ovatkin vaikeita. Aikomuksenne on oppia. Kun oppimisprosessi on ollut hidas, opettajasta saattaa tulla pakottavampi saadakseen huomionne.

Hiljentykää ja katsokaa sisäänne. Ei saa tuomita itseään, vaan pitää nähdä selvästi. Jos tuomitsette itsenne, antakaa sen olla ja katsokaa sen yli. 
Mitä opitte tästä tilanteesta? 
Olette tehneet tämän valinnan - tietoisesti tai tiedostamatta. Jos ette ymmärrä miksi, jos jatkatte itkemistä 
"Se ei ole reilua!" 
ja syytätte kaikesta toista, niin ette opi sitä, mitä tulitte oppimaan. Hiljentykää siis ja katsokaa Myötätuntoisesti mutta Rehellisesti, mitä siinä on.

Mitä tulitte oppimaan? 
En voi vastata siihen puolestanne, mutta kuulette vastauksen sisällänne, pelossanne ja tuskassanne. Ei ole ehkä kaunista nähdä omia väärinkäsityksiänne. Se on ehkä tuskallista. Kohdelkaa itseänne ystävällisesti ja Antakaa Anteeksi itsellenne omat virheenne. Sitten yrittäkää rehellisesti kasvaa siitä, mitä olette oppineet. Samat väärinkäsitykset tapahtuvat uudestaan ja uudestaan. 
Oppikaa tervehtimään niitä kevyesti: 
"Ai, sinä taas" - pieni muistutus uuteen tutkimiseen ja sen näkemiseen, missä kohtaa olette eksyneet polullanne.

Olette täällä kypsymässä ja ottamassa vastuuta itsestänne, jotta voitte aina täydemmin ilmaista jumalolemustanne. Menneet Elämänne ovat Korkeamman Itsenne vauvaikää ja lapsuutta. 
Monet teistä ovat murrosikäisiä. Kaipaatte aikuisuuden vapautta, mutta pelkäätte luopua riippuvaisesta lapsesta itsessänne. Samaan aikaan kun yksi osanne kaipaa kasvua aikuiseksi, toinen osanne tärisee vastuun pelosta.

Avioliitto on yksi työkalunne täällä. 
Ette voi oppia Vastuullisuuden ja Rakkauden oppitunteja tyhjiössä. 
Eläminen läheisessä suhteessa puolisonne, lastenne tai vanhempienne kanssa antaa teille runsaasti harjoituspaikkoja. 
Ennen kuin harjoittelette, teidän on tiedettävä, mitä tarvitsee harjoitella. Täysin varmasti se ei ole toisen syyttäminen. Katsokaa sisältänne vastauksia.

Oletko valmis lähtemään tuskallisesta avioliitosta? 
Pysähdy hetkeksi ja esitä kaksi kysymystä: 
"Olenko oppinut sen, mitä minun tarvitsi oppia?" 
Jos näin on, kenties olet valmis jättämään tuskan taaksesi ja siirtymään uuden oppimiseen. Jos ei ole, kenties juokset pakoon tuskaa, mutta et jätä sitä taaksesi kumppanista eroamalla. Kannat sen mukanasi uusiin suhteisiin, kunnes lopulta olet valmis kohtaamaan oman vastuusi väärinkäsityksistä. 
Sitten esitä toinen kysymys: 
"Onko tämä liian tuskallista?" 
Kenties tiedät, että sinulla on jotain opittavaa, mutta et yksinkertaisesti pysty kohtaamaan tilanteen tuskaa. Ei ole mitenkään moraalisesti väärin siirtyä eteenpäin. Tiedä, että sinulla on edelleen nämä oppitunnit opittavina. Kenties seuraavassa valitsemassasi oppimistilanteessa olet valmiimpi ja tie on vähemmän kuoppainen.

Palataanpa niihin Avioliittoihin, joissa Rakkaus tasapainottaa tuskan. 
Sanotko, ettei ole tuskaa? 
Et ole rehellinen. Tukahdutat nuo tunteet. Riippumatta siitä miten paljon Rakkautta on, on myös toisinaan tuskaa. Mutta Rakkaus missä tahansa läheisessä ihmissuhteessa voi ylittää tuskan. Se on paljon miellyttävämpi tapa oppia.

Oppimisenne ei tarvitse olla tuskallista. Kun kohtaatte saman oppitunnin uudestaan ja uudestaan ettekä kuuntele sisäistä ääntänne, niin oppitunneista tulee voimakkaampia herättääkseen huomionne ja ohjatakseen teidät keskittymään tarvittavaan oppimiseen. 
Silloin kun olette harmoniassa itsenne kanssa ja kosketuksissa Sisäisen Äänen kanssa, kehitätte Rohkeutta ja Rehellisyyttä kohdata ongelmanne ja väärinkäsityksenne. Silloin oppimisenne voi olla todellakin iloista.

Rakastava liitto kahden olennon välillä, jotka ovat harmoniassa itsensä kanssa, antaa perustan syvälliselle oppimiselle. 
Oppitunnit Rakastavasta lempeydestä, anteliaisuudesta ja myötätunnosta ovat tärkeimpiä teille tällä maatasolla. Silloin kun on tuomitsemista ja katkeruutta toisia ja itseä kohtaan, ollaan jatkuvasti negatiivisia. Kun ystävällisyys kukoistaa, negatiivisuutta ei voida ylläpitää. Tämä negatiivisuuteen kiinnittymisen lopettaminen, negatiivisuustavan selvittäminen on perimmäinen oppitunti.

Rakkaus tekee teille mahdolliseksi siirtyä egon ja oman edun tavoittelun yläpuolelle, toisten palvelemisen. Se on polku, jolla ymmärrätte ykseytenne kaikkien muiden olentojen ja Jumalan kanssa. Vaikka kaikkein Rakastavimmissakin Avioliitoissa on ristiriitatilanteita, tunnette kumpikin jumaluuden toisissanne. 
Kumpikin olento venyy tullakseen kaikeksi, mitä hänestä voi tulla, ja tukee tätä pyrkimystä toisessa.

Tämä kanavointi on ote kirjasta "Presence, Kindness and Freedom".


AVIOLIITTO


Aaronia kanavoinut Barbara Brodsky

Cosmic Lighthouse -verkkolehti, numero 03/2009 
(www.cosmiclighthouse.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: