WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 26. helmikuuta 2011

LUOTTAMUS


Tulin katsoneeksi takapihan ikkunasta talon seinän ja lumikumpareen välitilaan ja mitä näinkään ? 
Rusakko pesässään (oma kuva)

Lumeen oli kaivettu pieni kolopesä. Siinä kolossa kyyhötti Rusakko pienen pienenä keränä , korvat tiukasti selkää vasten. Nukkui. Ulkona pakkasta - 28 astetta. Oli ilmeisesti lämmin siinä olla, ja hyvässä turvassa. Luotti meihin ihmisiin, ettei tule häirityksi. Ei ole mitään sellaista mikä sitä uhkaisi.

Luottamus!

Hiljaisuus antaa minulle tilaa ajatella ja miettiä! Kun maltan mieleni, pääsen yhteyteen oman sieluni kanssa ja saan vastaukset, ja se myös auttaa näkemään tarkemmin ja kokonaisvaltaisemmin asioita jotka askarruttavat.


ÄitiMaa pitää meistä huolen pienimmästä suurimpaan!

Äiti Maa tarvitsee nyt apuamme enemmän kuin koskaan aikaisemmin. 

Avautukaa uusien, parantavien Energioiden kanaviksi, siunaukseksi
Rakkaalle planeetallemme.

GAIAN RAKKAUS TEITÄ KOHTAAN


Se Fyysinen Muoto on muuttumassa, jonka tunnette maapallona. Aivan samalla tavalla kuin Teidän tietoisuutenne kohoaa ja muuttuu taas Rakkauden Valoksi, niin myös Gaian mieli tuntee tämän saman Valon lämmittävän paluun.

Ja hän kaipaa käsivarsiensa levittämistä suloisesti syleilemään niitä sieluja, joiden läsnäolon hän taas aistii. 
Kuitenkin hän on enimmäkseen niin hiljaa kuin mahdollista, jottei hän häiritse niitä, jotka ovat vielä horroksessa hänen pinnallaan.

Hän tuntee voimakasta tervetulotoivotusta kotiin kaikkialla kehossaan ja kaikkialla siinä tähtijärjestelmässä, missä hän liikkuu. Myös kasvit ja eläimet aistivat ilon, mikä liikkuu hänen sydämessään. Tämä saman Sydämen Syke jyskyttää ajoittain ja kuuntelee kaukaisia, kuitenkin alati lähestyviä kutsuja toisilta kaltaisiltaan.

Sillä aivan samalla tavalla kuin hän asetti Tietoisuutensa Puhtaaseen Luonnon Energiaan tullakseen maaplaneetaksenne, niin myös myriadit muut olennot päättivät ilmaista itseään teidän muodossanne planeettoina, tähtinä, komeettoina ja kyllä, myös muina kiinteinä ilmiöinä.

Ja eikö siis ole ymmärrettävää, että ensimmäiseksi heräävät ovat ensimmäisenä ottaneet muodon? Ja kuitenkin nämä samat ovat kirjaimellisesti ihmismaailmanne peruskiveä.

Ja kun kuljette tämän ajan läpi, muutaman seuraavan kuukauden läpi, pankaa merkille pikkutönäisyt, vihjeet ja oivallukset, joita saatte. Monet näistä eivät tule taivaallisilta ylemmän ulottuvuuden henkioppailta, vaan sen sijaan fyysinen muotonne saa rakastavasti viestejä Gaian omalta keholta, maapallolta.

Kuunnelkaa.

Gaian muiden olentojen aktiivinen Rakkaus loi ilmakehän maapallon ympärille. Tämä ilmakehä sisältää happea ja kosteutta, mikä ylläpitää elämää hänen pinnallaan. Ja jokaisella hengenvedolla teitä muistutetaan hänen rakkaudestaan teitä kohtaan. Jokaisella hengenvedolla täytätte kehonne hänen teitä kohtaan tuntemansa rakkauden energioilla. Ja jokaisella hengenvedolla tunnemme tämän Rakkauden Lämmittävän ja täyttävän oman olemuksemme, vaikkei meillä ole muotoa maapallolla tällä hetkellä.

Muistakaa. Myötätunto on yltäkylläistä. Anteeksianto on syntymäoikeutenne. Rakkaus on todellinen luontonne.

Muistakaa. Me jotka matkustamme toisella puolella, matkustamme kanssanne. Ette ole koskaan yksin. Teitä Rakastetaan sanoin kuvaamattomasti ja teidän tekojanne arvostetaan mittaamattomasti.

Olkoon jokainen teistä niin siunattu, kuin sallitte itsenne vastaanottaa nyt.

Maria Magdaleena
http://tahtisilma.blogspot.com/search/label/Äiti Maa
Maria Magdaleenaa kanavoinut Norma Gentile 
(Norma Gentile - Healing Chants!)
Uutiskirjeestä 15.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Arkkienkeli Mikael


Ole turvallisella mielellä!

Olet erityisten siunausten kohteena tällä hetkellä: Arkkienkeli Mikael on luonasi auttamassa ja suojelemassa sinua. Pyydä hänen läsnäoloaan aina, kun pelkäät tai tunnet olevasi turvaton ja eksyksissä, etkä tiedä mihin suuntaan kulkea. Arkkienkeli Mikael huolehtii kaikkien niiden ihmisten elämäntarkoituksen ja elämäntehtävän löytämisestä, jotka haluavat ilmentää todellista olemustaan. Hän antaa sinulle myös rohkeutta ja kannustaa sinua kulkemaan omaa polkuasi, omalla tavallasi. Arkkienkeli Mikael suojelee pyynnöstämme myös omaisuuttamme ja kotiamme, sekä meille rakkaita ihmisiä kielteisiltä energioilta.

2 kommenttia:

krisse kirjoitti...

Kiitos ihanasta mielenkiintoisesta blogistasi :)

SeijaTuulikki kirjoitti...

Mukava että kävit katsomassa ja jäit lukijakseni.

Kurkistin minäkin Valokuvailunrakastajaa :) :) :)