WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Sydänliekki




Tehkää tänään inventaari omasta Rakkausosamäärästänne.
 
Kun teillä on Avoin Sydän, teistä tulee Rakkauden upea instrumentti. Sydämenne sisällä palaa Sydänliekki. Tästä Sydämenne kohdusta kaikki luominen alkaa.
 
Vetäkää syvään henkeä ja tuntekaa kihelmöinti, kun se lipuu alas Sydämeenne. Tehkää se uudestaan, hengittäkää Sydämeenne.
 
Löytäkää itsenne ilosta.
 
Yhdistyen tähän tunteeseen liittykää Kaksoisliekkinne energiaan. Alatte tuntea orgastista kihelmöintiä jalkapohjiin saakka.
 
Hengittäkää nyt jalkapohjiinne ja sallikaa Rakkauden ja iIon lipua alas Äiti Maan ydinkeskukseen.
 
Vetäkää nyt taas henkeä, mikä lipuu Sydämeenne. Viekää tämä hengitys ylös Linnunratagalaksin ydinkeskukseen.
 
Tuntekaa kaksoisliekkinne nyt vieressänne. Kuulkaa sen kuiskaavan erityinen ystävänpäiväviesti teille.
 
Kuunnelkaa, kuunnelkaa. Hiljentäkää mielenne.
 
Nyt tunnette tuon viestin laajuuden Sydämessänne. Punastutte ja tunnette lämpöä kaikkialla. Yhdistykää tähän erityisrakkauteen, joka on toinen osanne.
 
Tietäkää, että elämäntehtävänne joka askeleella maan päällä kaksoisliekkinne on aina seurananne.
 
Viekää tämä tunne syvemmälle Sydänkohtuunne ja sallikaa ajatustenne leijua yhteistehtävään, joka teillä on Kaksoisliekkinne kanssa. Mitä askelia voitte ottaa tänään tuodaksenne sen tähän fyysiseen todellisuuteen tässä ja nyt ja auttaaksenne luomaan Uuden Rakkaus-, Rauha-, Vapaus- ja Oikeudenmukaisuustodellisuuden Maan päälle?
 
Ottakaa hetki ja nähkää, tuntekaa, koskettakaa ja haistakaa tätä uutta askelta elämässänne.
 
Kun teette tämän, ripottelen Kultapölyä, Elämän Eliksiiriä teihin siellä, missä olette. 

Tämä on bhakti-lahja teille minulta, St Germainilta, jumalaisesta omistautumisestanne rakkauden autuuteen.

Tuomme yhdessä sisään uuden todellisuuden. Tuntekaa Kaksoisliekkinne tuki nyt , kun päätätte vastaanottaa Rakkauden suurempaa yltäkylläisyyttä.
 
Rakkaudessa, tämä on St Germain.


YHDISTYMINEN SISÄISEEN SIELUNKUMPPANIIN Viisautenne ja oivalluksenne kasvavat koko elämänne ajan. Tämä kohottaa taajuuttanne ja värähtelyänne ja virittää tietoisuutenne uusiin mahdollisuuskenttiin. Yksi mahdollisuuskenttä liittyy henkisen sielunkumppanisuhteen ilmentämiseen fyysiseen todellisuuteen. Kun ajatus tällaisen suhteen ilmentämisestä tulee tietoisuuteenne, olette jo energiatasolla ilmentämisen alkuvaiheissa.

Monet ihmiset aistivat sisäisen sielunkumppaninsa läsnäolon ja he saattavat myös tavata unissa tai meditoinnissa sielun, joka kantaa heidän sisäisen sielunkumppaninsa energiapuumerkkiä. Kuitenkaan kaikki nämä yhteydet eivät ilmenny fyysiseen todellisuuteen. Tämä näennäinen kyvyttömyys ilmentää sielunkumppania aiheuttaa suurta kaipausta ja surua, mikä voi kummitella ihmisellä koko elämän ajan.


Useimmiten Sielunkumppaniliitot eivät ilmenny fyysisyyteen johtuen siitä väärinkäsityksestä, mikä liittyy sielunkumppanin luonteeseen ja tarkoitukseen ja yhteyden ilmentämisessä vaadittaviin askeliin. Yksi suurimmista väärinkäsityksistä on, että on välttämätöntä saada suhde juoksemalla sinne ja tänne. Yritys löytää sielunkumppanianne ulkoisesta maailmasta on vertauskuvan rattaiden laittamista hevosen eteen. Yhteys sielunkumppaniinne alkaa energiatasolta, omassa tietoisuudessanne. Itse asiassa tämä yhteys on aina olemassa ja läsnä koko ajan. Sen ilmentämisessä fyysiseen todellisuuteen vaaditaan vain sitä, että keskitytte siihen, aiotte sitä ja sitten energisoitte ja hoivaatte sitä sekä tulette tämän yhteyden ydinolemukseksi. Silloin verta ja lihaa oleva henkilö voi ilmestyä heijastamaan teille valoa, mikä säteilee sisäisten sielunkumppanienne liitosta.


Kun olette ilmaisseet tahdoksenne ilmentää sielunkumppanisuhteen, luultavasti saatte kuvia askelista tämän yhteyden energisoimiseksi ja syventämiseksi, mitkä nopeuttavat sen saapumista fyysisyyteen. Näihin askeliin voi sisältyä vanhojen energioiden ja väärinkäsityksen puhdistaminen, tarvittavan parantumisen aikaansaaminen kaikilla tasoilla, itsensä rakastamisen ja hoivaamisen syventäminen, herääminen henkiselle tarkoituksellenne, vahvemman yhteyden luominen korkeamman itsenne kanssa ja kaikkien tietoisuutenne puolien tuominen mukaan - aikomuksena ilmentää Sielunkumppani fyysiseen todellisuuteenne.


Ote kirjasta "Manifesting Your Inner Soulmate in Physical Reality".
 
YHDISTYMINEN SISÄISEEN SIELUNKUMPPANIIN
Kanavoinut DL Zeta (lightworkers.org)

Julkaistu 9.2.2010

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: