WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Rakkautta, rakkautta...



Tärkein ihminen jota kukaan voi Rakastaa, on hän itse kahdesta syystä:
 
1. koska meidän on vaikeaa saada Rakkautta keneltäkään muulta, jos emme Rakasta itseämme ja
 
2. emme voi koskaan luoda todellisuuteemme Rakkautta, joka on suurempaa kuin Rakkaus itseämme kohtaan.
 
Silloin kun pyydämme jotakuta antamaan meille Rakkautta eikä meillä ole Rakkautta itseämme kohtaan, annamme hänelle ikään kuin tyhjän Rakkauskorimme ja pyydämme häntä täyttämään sen. Haluamme hänen osoittavan meille, että olemme Rakastettava, arvokas ja ansaitsemme Rakkautta. 

Haluamme hänen täyttävän tyhjän tilamme, ratkaisevan yksinäisyytemme ja vielä pahempaa, näyttävän meille, että me emme ole se ei-rakastettava ihminen, joka ajattelemme olevamme. Rakkausetsintämme liittyy vähemmän rakkauden haluamiseen, vaan tarvitsemme jonkun rakastamaan itseämme, jottei suurin pelkomme toteudu: olemme todellakin ei-rakastettava.
 
Mutta lähestyessämme rakkautta tästä näkökulmasta emme löydä sitä, koska tunnemme vetovoimanlain: voimme vetää rakkautta vain, jos meillä on sitä jo. Ja vaikka tämä näyttää vaistonvastaiselta - miksi tarvitsisimme rakkautta, jos meillä on sitä jo - se on universaali laki. Sitä emme voi luoda ulkopuolelle, mitä meillä ei ole sisällä, koska luomme todellisuutemme sisältä ulospäin.
 
Ja liittyen toisena mainittuun kohtaan, emme voi luoda enempää rakkautta ulkopuolelle, kuin meillä on sisällä. Riippumatta siitä, miten paljon haluamme rakastavan ja tyydytystä tuottavan suhteen kumppaniin, joka jumaloi meitä, niin emme pysty löytämään ketään antamaan sitä meille, jos meillä ei ole tuota rakkaustasoa itseämme kohtaan.
 
Kun esittelemme itsemme maailmalle tyhjän rakkauskorin kanssa, vedämme puoleemme ihmisiä, joiden rakkauskori on myös tyhjä. Vaikka tuo yhteys voi aluksi tuntua siltä, että olemme tavanneet sielukumppanin (ja olemmekin), olemme yhteydessä häneen rakkaustarpeemme kautta. Sitten suhteen edetessä huomaamme, ettei hän voi tyydyttää tarpeitamme, koska hänellä ei ole riittävästi edes itselleen, saati sitten meille. Tällaiset suhteet voivat jättää meidät tyhjäksi, tyytymättömäksi ja ne voivat loppua sydämen särkymiseen. Mutta siinä osoitetaan aina takaisin meihin itseemme - minkä kera aloitimme ja mitä toivoimme tapahtuvan.
 
Älkää antako niiden kuvien onnellisista pareista, joita kanavat ovat täynnä tänä viikonloppuna, saada oloanne tuntumaan epäonnekkaaksi, ansaitsemattomaksi ja että toisilla on rakkautta, mitä teillä ei ole. Ensinnäkin, kaikki tämä on teeskentelyä, koska mainosten ihmiset ovat näyttelijöitä. He eivät oikeasti rakasta toisiaan. Ja jos sydämenne haluaa rakastavaa suhdetta, se on mahdollinen teille, mutta teidän on alettava ensin rakastaa itseänne ja uskottava sydämessänne, että ansaitsette rakkautta, voitte saada sitä, että se on mahdollista teille ja voitte luoda sen. Jokaiselle meistä on mahdollista saada haluamamme kumppani, kunhan muistamme, että tämä ihminen on heijastusta omasta rakkaudestamme eikä joku, joka lopultakin näkee upean ihmisen sisällämme ja palkitsee meidät antamalla sitä rakkautta, mitä olemme halunneet hyvin pitkään.
 
Mitä enemmän rakastamme itseämme, sitä enemmän maailmassamme on ihmisiä, jotka rakastavat meitä - eikä vain romanttista rakkautta, vaan ympärillämme myös on ihmisiä, jotka rakastavat, kunnioittavat ja arvostavat meitä, koska rakastamme, kunnioitamme ja arvostamme itseämme. 


Vaikka kuinka halusimme elämämme olevan erilaista, niin siihen saakka kunnes olemme valmis luomaan nuo erot sisältämme, olemme pettyneitä näkemiimme tuloksiin.
 
Elämä on sisäistä työtä ja niin on rakkauskin.
 
Jos siis haluat jonkun, joka on Ystävällinen ja Huomaavainen, ole Ystävällinen ja Huomaavainen itsellesi. Jos haluat jonkun, joka tunnistaa sisäisen Kauneutesi, näe se ensin itse. Jos haluat jonkun, joka tunnistaa Lahjasi, aloita tunnistamalla ne itse. Ja jos haluat jonkun, joka Rakastaa sinua paljon, Rakasta itseäsi niin paljon ja enemmän. Silloin Rakkautta jota haluat, on elämässäsi, koska Rakkauskorisi on täynnä ja löydät kumppanin, jonka Rakkauskori on myös täynnä, joten yhdessä teillä on kaksi täyttä koria yhden sijasta. Ajattele sen mahdollisuuksia.
 
Tule tarkkailijaksi elämässäsi, kun pysyt keskittyneenä polkuusi tällä hetkellä.
 
Näinä mielenkiintoisina ja transformatiivisina aikoina meidät voi pakahduttaa se, mitä elämässämme tapahtuu, mutta on aina muita ratkaisuja. Tässä on muutama asia auttamaan sinut läpi vaikeista hetkistä elämässäsi:
 
Pysy tyynenä, keskittyneenä ja tietoisena ja muista, että ajatuksesi luovat elämäsi joka hetki. Ajattele parhaita ajatuksia.
 
Kun pohdit tätä ja muita asioita, joita tapahtuu tällä hetkellä, muista:
 
Hyväksy kaikki ymmärryksen lahjat kiitollisuudella ja käytä niitä anteeksiantoon, irtipäästämiseen ja parantumiseen joka tilanteessa.
 
Pyydä opastusta ja vahvistusta ja sitten odota sitä tulevan.
 
Ennen kaikkea, ole kiitollinen tästä tilaisuudesta olla osana ihmiskunnan hämmästyttävää tietoisuusmuutosta, kun kaikki ylösnousemme ihmeiden värähtelyyn.
 
Monia siunauksia näinä taianomaisina ja hämmästyttävinä aikoina,
 
Jennifer Hoffman
-----------
Kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
12.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: