WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 3. helmikuuta 2011

Otan vastuun Elämästäni


Alkulähde on Rakkaus.

Alkulähde (Jumala) on ELÄMÄ, joka on lukemattomien elämänmuotojen sisällä ja tuolla puolen.

Rakkaus on ykseyden tunnistamista kaksinaisuuden maailmassa. Rakkaus muuttaa maailman selkeämmäksi ja jumalallista ulottuvuutta eli tietoisuuden Valoa helpommin läpäiseväksi.

Kun luovun itseni määrittelystä - itselleni ja muille herään eloon. 
Aina kun tunnen itseni jotakuta paremmaksi tai huonommaksi, ego tekee työtään.

Ainoa mahdollisuus rauhaan on tässä hetkessä. Minun on tehtävä sovinto nykyhetken kanssa. Vallitseva hetki on kenttä, jossa elämän peli toteutuu. Olemalla yhtä Elämän kanssa merkitsee, että olen yhtä tämän hetken kanssa. Elämä elää minua. Elämä on tanssija, ja minä olen tanssi.

Sisäinen kehoni ei ole kiinteä, se on väljä avaruus. Se ei ole fyysinen muotoni vaan sitä voimistava Elämä.
Onpa kehoni ulkoisesti millainen tahansa, sen tuolla puolen on kiihkeän elävä energiakenttä. Sisäinen kehoni ei oikeastaan ole keho vaan elämän energia, muodon ja hahmottoman välinen silta. Todellinen identtiteettini on hahmoton, kaikkialle leviävä läsnäolo. Perimmäinen totuus minuudestani ei ole oleminen tätä ja tuota, vaan MINÄ OLEN - tuntemus.

Hiljaisuus

Kun tiedostan hiljaisuuden aina sen kohdatessani, yhdistyn sisimpäni hahmottomaan ja ajattomaan ulottuvuuteen, joka löytyy ajatuksen ja egon tuolta puolen. Hiljaisuudella ei ole muotoa - siksi en voikaan tiedostaa stiä ajattelemalla. Ajatuksen ovat muotoja. Hiljaisuuden tiedostaminen merkitsee rauhaisaa tyyneyttä eli ajatuksetonta tietoisuutta. 
En ole milloinkaan täydemmin ja syvemmin itseni kuin ollessani hiljaisessa tyyneydessä, jossa olen sitä mitä olin ennen fyysisen ja psyykkisen, ihmiseksi kutsuttavan muodon omaksumista. Olen myös sitä, mitä tulen olemaan muodon kadotessa. Kun olen hiljaisessa tyyneydessä, olen sitä, mitä olen väliaiksen elämäni tuolla puolen; tietoisuus - ehdollistumaton, hahmoton, ikuinen.

Sisäinen päämääräni on havahtuminen. Havahtuminen on tajunnanmuutos, joka erottaa ajattelun ja tietoisuuden toisistaan. En voi tehdä mitään havahtumisen hyväksi. Havahtuneen toiminnan kolme modaliteettia ovat hyväksyminen, nauttiminen ja innostus. Jokainen niistä merkitsee tietoisuuden tiettyä värähtelytaajuutta.

Minun täytyy olla tarkkaavainen varmistuakseni siitä, että jokin näistä modaliteeteista aina toimii, mitä tahansa teenkin, yksinkertaisimmasta teosta monimutkaisimpaan toimintoon.
Hyväksynnän tilassa tekeminen tarkoittaa sitä, että olen sovussa toiminnan kanssa. Tuo rauha on hienovaraista energian värähtelyä, joka virtaa tuolloin tekoihini. Tuo rauha, herkkä energiavärähtely, on tietoisuutta. Jos en voi nauttia puuhastani tai en voi hyväksyä sitä, lopetan sen. Muuten en ota VASTUUTA AINOASTA ASIASTA, josta voin olla vastuussa - todella merkittävästä asiasta: tietoisuuden tilastani. Jos en ota vastuuta siitä, en ota vastuuta ELÄMÄSTÄNI. 

Kun nautin jonkin tekemisestä, tunnen todellisuudessa dynaamista olemisen iloa. Siksi kaiken miellyttävän tekeminen liittää minut luomisen taustalla vaikuttavaan VOIMAAN. 

Kun liitän tekemisen mielihyvään tavoitteen, energiakenttä tai värähtelylytaajuus muuttuu. Nautintoon kytkeytyy nyt tietynlaista jännitettä, ja siksi se muuntuu innostukseksi.

Lue Eckhart Tolle : UUSI MAA elämän tarkoituksen oivaltaminen 2007  / A New  Earth. Awakening to Your Life´s Purpose 2005 

Eckhart Tollen odotettu ja kehuttu neljäs teos kehottaa meitä nimensä mukaisesti luomaan uuden, rakastavamman Maan. Tolle kannustaa meitä ryhtymään "mielen vallankumoukseen", joka ulottuu jokaiseen ihmiseen ja koko maailmaan. Ensimmäinen askel tällä polulla on egokeskeisestä ajattelusta luopuminen ja tietoisuuden laajentaminen oman itsen ulkopuolelle. Tällä ainutlaatuisella matkalla saamme oivaltaa ja onnistua, mutta myös oppia vaikeimman kautta. Tolle opastaa meitä eteenpäin, rohkeasti egokeskeisen tietoisuuden luomien sudenkuoppien ohi. Lopulta kohtaamme todellisen itsemme, joka on suurempi ja voimakkaampi kuin uskallamme kuvitellakaan.

Kirjailija:
Eckhart Tolle on aikamme henkinen opettaja, joka ei ole sitoutunut mihinkään tiettyyn uskontoon tai henkiseen perinteeseen. Kirjoituksissaan ja seminaareissaan hän yhdistää yksinkertaisen mutta syvällisen sanomansa vanhojen henkisten mestarien ajattomaan selkeyteen: On olemassa tie kärsimyksestä rauhaan.  


Saksalaissyntyinen Tolle asuu nykyään Vancouverissa, Kanadassa ja tekee opetusmatkoja ympäri maailmaa.

Magneettimestari Kryon herättelee meitä
Olemme oman elämämme Luojia

"Se, mitä teillä on nyt edessänne, on kaikkein syvällisintä ja eniten muutoksia aiheuttavaa energiaa koko ihmiskunnan historian aikana. Teidän edessänne on kyky muuttaa koko olemassaolonne perusolemusta." Näin sanoo rakastava enkeli ja magneettimestari Kryon, joka puhuu nyt meille Maan ihmisille.
 
"Voitte elää pidempään, kokea rauhallisemman ja iloa pursuavamman täyttymyksen, ja saada voiman muuttaa Maata jalkojenne alla. Tämän prosessin aikana te saatte mahdollisuuden oppia, oppia ja oppia. Ja niin ikään tämän prosessin aikana, teitä rakastetaan mittaamattoman paljon, ja alatte tuntea perhettänne, joka on teitä henkisesti yhden askeleen lähempänä kuin koskaan aiemmin. Nämä eivät ole lopun aikoja, nämä ovat uuden alun aikoja!" jatkaa Kryon amerikkalaisen Lee Carrollin kanavoimassa kirjassa Kryon-kirja I - Lopun Ajat, joka on vastikään ilmestynyt suomeksi. 

Lee Carroll on kirjannut ylös aina vuodesta 1991 lähtien. Kryonin tehtävänä täällä Maassa on paitsi antaa opetuksia, myös muuttaa Maan magneettikenttää, sillä se ei enää vastannut sitä kehityksen tasoa, johon ihmiskunta oli yllättäen harpannut. Kryon tuntee meidät hyvin läheisesti, jokaisen nimeltä, ja rakastaa meitä suunnattoman paljon. 

Energiatason mittaus
 
Syy siihen, miksi Kryon on täällä, vie meidät hivenen ajassa taaksepäin. Maan energiatasoa on säännönmukaisesti mitattu 25 vuoden välein, jotta Universumi näkisi, mihin suuntaan ihmiskunta on kehittynyt. Elokuussa 1987 tapahtui edellinen mittaus (joka tunnetaan myös nimellä Harmonic Convergence, suom. Harmoninen Yhdentyminen), ja meiltä kysyttiin yksi kysymys: "Oletteko valmiita?". 

Kryonin mukaan vastaus, "KYLLÄ!", oli jonkinlainen shokki jopa Hengelle itselleen, sillä pitkään oli näyttänyt siltä, että ihmiskunta olisi todellakin menossa kohti omaa tuhoaan. Kukaan ei odottanut, että olisimme kyenneet muuttamaan suuntaamme näin radikaalisti, ja nyt olemmekin matkalla jonnekin, jonka lopputulosta kukaan ei osaa ennustaa. Mahdollisuudet ja energiat lupaavat kuitenkin suurta menestystä, ja siksi ympärillämme on nyt suuri joukko hyvin innokkaita apujoukkoja. 

Maailmankaikkeuden palveluksessa
 
Miksi tuo mittaus sitten suoritettiin? Syy on periaatteessa yksinkertainen, mutta kuten aina, osaksi meidän käsityskykymme ulkopuolella. Kryonin mukaan me olemme kaikki vapaaehtoisesti lupautuneet mukaan suureen kokeeseen, jonka tarkoitus on selvittää se, mihin suuntaan energia muuttuu, jos sen annetaan hakeutua täysin itsenäisesti omaan tasapainon tilaansa. Maa on siis meidän koekenttämme. 

Me olemme enkeleitä, jotka kuvittelevat olevansa ihmisiä, ja olemme verhonneet itseltämme totuuden, vain nähdäksemme sen, löydämmekö näissä olosuhteissa takaisin valoon, kotiin siis. Sitä vapaa tahto tarkoittaa, vapautta valita oma suuntansa. Ja mitä lähemmäksi valaistumista päätämme kulkea, sitä korkeammaksi Maan energiataso nousee, ja energiataso kertoo sitten sen, miten olemme onnistuneet.


Kysymys on Universumin kannalta äärimmäisen tärkeästä kokeesta, sillä se, mitä me olemme täällä nyt saaneet aikaiseksi, muuttaa koko maailmankaikkeutta hyvin odottamattomalla tavalla. Mikään ei ole enää tämän jälkeen niin kuin ennen. Itsellämme ei tietenkään ole tästä minkäänlaista aavistustakaan, ja näin sen kuuluukin olla. Se tässä kokeessa onkin se oleellisin osa. Me emme tiedä keitä me todellisuudessa olemme, mutta silti olemme menossa oikeaan suuntaan.


Kryonin työn tarkoitus on nyt saada luokkahuone, tämä rakas planeettamme siis, vastaamaan seuraavan vuosikurssin tarpeita. Verho on nousemassa, ja siten meille avautuu oppaidemme välityksellä parempi kontakti omaan henkiseen puoleemme, sieluolentoomme, ja sen myötä myös todelliseen voimaamme. Tämä kuitenkin vaatii työtä, meidän on itse ratkaistava ongelmamme, mutta on helpottavaa tietää, että niihin kaikkiin on olemassa vastaukset. Ne täytyy vain löytää… 

Uuden ajan työkalut
 
Henkilökohtaisella tasolla Kryonin sanoma on seuraava: sinun on aika heittää pelko ja vanhat taakat pois harteiltasi, ja hypätä itse airoihin. Sinä viet omaa jollaasi eteenpäin, seuraten omaa intuitiotasi (sydämen / sielun ääni), joka johtaa sinut oikeaan suuntaan. Sinun ei tarvitse huolehtia tulevasta, sillä voit itse luoda itsellesi kaiken sen, mitä kulloinkin tarvitset. Ja muista, että apua on aina saatavilla, ympärilläsi on suuri määrä innokkaita auttajia, koko ajan. 

Intuitiosi on kuin kartta, joka kertoo sinulle milloin kannattaa kääntyä vasemmalle tai oikealle. Se toimii vain juuri silloin, kun valinta on tehtävä, ei ennen eikä jälkeen. Henki toimii nykyhetkessä, ja auttaa meitä siksi vain silloin kun on tarvetta, ei ennakkoon. Siispä seuraavan kerran, kun näet polun edessäsi haarautuvan, älä jää katsomaan kauempaa, mitä suuntaviitoissa mahtaa lukea, vaan kulje rauhallisin mielin risteyksen ja luota siihen, että intuitiosi kertoo minne mennä.


Ihmeitä omin voimin
 
Kanssaluominen tarkoittaa sitä, että otat oman voimasi käyttöösi ja alat yhdessä Hengen kanssa luoda elämääsi niitä asioita, joita sinne kulloinkin kaipaat. Tärkeää on ymmärtää kuitenkin se, että voit luoda vain itsellesi! Tämä kuulostaa itsekkäältä, mutta näin asia on. Kun luot itsellesi, muut huomaavat sinussa kyllä eron, ja haluavat tietää, mitä oikein tapahtui. Toisin sanoen, vaikka luotkin vain itsellesi, se vaikuttaa samalla myös ympärilläsi. 

Käytännössä luominen tapahtuu siten, että visualisoit lopputuloksen, siis sen mitä olet luomassa etkä sitä, miten se saadaan aikaiseksi, ja samaan aikaan lausut ääneen sen mitä olet luomassa. Visualisointi yhdessä ääneen lausumisen kanssa tuottavat uskomattomia lopputuloksia. Tämä on yksi uuden energian perustyökaluja, jotka me olemme Kryonin mukaan ansainneet. 

Kanssaluomiseen on parasta suhtautua kuin tuoliin. Kun istut alas, mietitkö koskaan, mahtaako tuoli kannattaa painoasi? Harva meistä tekee niin, ja samoin on suhtauduttava kanssaluomiseenkin jotta se toimisi. Muista, että me olemme enkeleitä valepuvuissa, ja enkelithän kykenevät ihmeisiin, eikö vain? Odota ihmeitä, kun alat käyttää voimaasi! 

Edessä valoisa tulevaisuus
 
Nyt kun Kryonin muutostyöt ovat tulossa päätökseensä vuoden 2002 lopussa, voit odottaa elämääsi muutoksia. Kuten olemme nähneet, monet asiat ovat ottaneet maailman mittakaavassa pakkia, tai pysähtyneet paikalleen. Vuosi 2003 tuo tähän muutoksen, jumitilanteet alkavat avautua, ja vauhti kiihtyä. Aikaa on silti vielä rutkasti, ja monesti jo pienellä henkilökohtaisella muutoksellakin on suuria vaikutuksia ympäristössään. 


Kryon muistuttaa meitä yhä uudelleen siitä, että tulevaisuutemme näyttää hyvin valoisalta. Toivoa on, vaikka meidän on sitä välillä niin vaikea nähdä. Me, jotka olemme päättäneet muuttaa elämäämme ja toimia valontuojina, majakoina, muutamme lähellämme olevia, vaikkemme itse asiassa tekisi yhtään mitään. Jo pelkkä olemassaolo riittää. Tämäkin on yksi niitä asioita, jotka jäävät usein meiltä itseltämme pimentoon, mutta joka on silti hyvin oleellinen osa meidän tehtäväämme. Anna siis valosi loistaa, sillä saatat hyvinkin olla juuri nykyisessä ympäristössäsi ainoa valonlähde pimeyden keskellä…


Ilmestynyt alun perin Henkimaailman numerossa 5/2002.

Ei kommentteja: