WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Oletko TÄHTISIEMEN? Tunne DNA:nne


 
Kysymys: 

Miten joku henkilö tietää, onko hän Tähtisiemen? -Ben

Olen Plashdar. 

Kiitos kysymyksestäsi.

Kerran kokoonnuimme kaikki yhteen. 

Vastasimme kutsuun Palvella suojaamattomia planeettoja ja auttaa niitä Ylösnousemusprosessissa, jotta jokainen planeetta voisi olla vapaa ja rajaton, jotta sillä voisi olla oma kulttuurinsa, oma hallintonsa, omat uskontonsa ja oma elintapansa.

Jotkut meistä vastasivat tuohon kutsuun ja päättivät pysyä näiden uhattujen planeettojen yläpuolella ja vartioida niitä teknologioilla lähettäen telepaattisia viestejä planeetan asukkaille, ja meidät nimitettiin planeetan yksilöille oppaiksi ja suojelemaan näitä.

Toiset valitsivat rankimman työn: 

astumisen vieraaseen kehoon ja elämisen yhdellä planeetalla, kuten maa. 

Niitä jotka valitsivat tämän vaikean tehtävän, kutsutaan tähtisiemeniksi.
Jos olet Tähtisiemen, niin lukiessasi sanojani jotain tapahtuu sisälläsi. Muutosta alkaa tapahtua sisälläsi - tietämistä mikä on fyysisten sanojen yläpuolella. 

Olet Tähtisiemen, koska Resonoit Paikkojen Kanssa, jotka ovat Tämän Planeetan Ulkopuolella. 

Olet Tähtisiemen, koska kaikkien tavallisten, maallisten kokemusten alla on tarve murtautua vapaaksi. On tunne, että olet unohtanut jotain, että Sinussa on nukkuva osa, jonka on herättävä täysin.

Tämä Sisäinen Tunne Kertoo Sinulle, oletko Tähtisiemen vai et.


Jos olet Tähtisiemen, Sinulle annettiin erityisohjeita ennen tulemistasi tänne. Vietit kuukausia ja kuukausia valmistautuen astumaan muukalaiskehoosi. Opettelit, miten pidetään keho puhtaana, miten autetaan sitä toimimaan täydellä kapasiteetilla. Vietit kuukausia opetellen asioita planeetasta, jolle sinut oli nimitetty, ja kävit monissa neuvoston kokouksissa eri planeetoilla tutkimassa ja opettelemassa, jotta olisit täysin kykenevä tehtävääsi, koska riippumatta siitä, muistatko, mitä opit ennen tänne tulemistasi, se on edelleen alitajunnassasi.

Olet täällä jotain varten, jotain tehtävää joka sinun on tarkoitus tehdä. Olet täällä tarkoituksesta. Sinun lähetettiin.
Jos olet Tähtisiemen, jokin Herää Sisälläsi, kun luet näitä sanoja. Jokin sisälläsi alkaa valjeta tietoiseen mieleesi. 

Se on muistamisen alkua. Muisti palautuu täysin, kun teet työtä mielesi hiljentämiksi ja käännyt sisäänpäin, yhdistyen syvimpiin paikkoihin sisälläsi, alitajuisiin osiin jotka eivät ole unohtaneet tätä tietoa.

Olet heräämässä tällä hetkellä. Sinusta on tulossa tietoinen. Ala toistaa tätä itsellesi uudestaan ja uudestaan. Tunne, että alat herätä. 

Tunne chakrojesi liikkuvan, tunne niiden aktivoituvan, tunne niiden heräävän ja käynnistyvän. Näe päähäsi Syttyvän Valkoinen Valo. 

Näe Valon Virtaavan lävitsesi, kaikkien meridiaaniesi läpi ja näe jokaisen chakran harmonisoituvan täysin, ollen käynnissä ja pyörien vapauttaen negatiivisuutta ja luoden positiivisuutta.

Jokainen osasi herää, kun käännyt sisäänpäin. Se on erittäin yksinkertaista. Jos olet Tähtisiemen, nämä Sanat Resonoivat Kanssasi.

Kun tämä Valo kulkee meridiaaniesi läpi, jokainen chakra valaistuu ja saattaa Sinut Korkeampaan Värähtelyyn. Toimit nyt Korkeammassa Värähtelyssä. 

Et ole enää kolmannessa ulottuvuudessa. Kun jatkat tämän värähtelyn tuntemista, tunnet jonkin alueen kehossasi. Keskity tähän alueeseen ja aistimus lisääntyy. Tämä alue johon keskityt, on äskettäin aktivoitunut chakra riippumatta sen sijainnista. 

Kuten olemme sanoneet monta kertaa, on enemmän kuin seitsemän chakraa. 

Keskity värähtelyyn ja salli kaikkien vanhojen energioiden vapauta tältä alueelta, kunnes näet kristallinkirkkaan valon täyttävän aktivoidun chakran. Tämä chakra lähettää Valoa aivoihisi. Aivosi rekisteröivät aktivoidun chakran. Kun lisää chakroja aktivoituu, aivoihisi lähetetään signaaleja, jotka kehottavat niitä lisäämään kapasiteettiaan.

Kun jatkat tätä yksinkertaista harjoitusta säännöllisesti, huomaat heränneesi enemmän jollain alueella. Sinusta tulee ehkä yhteistyökykyisempi tai älykkäämpi, fyysisesti vahvempi. Reagoit ehkä ympärilläsi oleviin tavoilla, joilla et ole koskaan ennen reagoinut, tai saatat huomata haluavasi tehdä tai kokea jotain täysin uutta. Tässä aktivoitu chakra lähettää signaaliaan aivoihisi.

Tähtisiemenet tulevat käyttäen jo noin 5% enemmän chakroja kuin tavallisesti ja kun Tähtisiemen aktivoituu, tapahtuu muutos DNA:ssa, mikä ei saa ainoastaan chakroja aktivoitumaan ja harmonisoitumaan, vaan myös psyykkiset kyvyt, empaattisuustaso ja tunne erilaisuudesta kasvavat. 

Monista tähtisiemenistä tulee hyvin yksinäisiä tämän siirtymän aikana, mutta he tulevat vain tietoiseksi siitä, etteivät he ole ihmisiä ja että he ovat mädäntyneessä järjestelmässä.

Monet ihmiset luetteloivat Tähtisiementen piirteitä, mutta tänä aikana tulee hyvin monenlaisia olentoja ja heidän piirteensä ovat usein samoja tai hyvin samanlaisia, joten Sinun on mentävä sen mukaan, mikä resonoi kanssasi. Mikä tunnet olevasi?
Saatat olla myös sekoitus useampaa. Saatat olla Tähtisiemen, mutta kenties olet myös Keiju toisen planeetan ulottuvuudesta ja resonoit Tähtisiemenen ja Keijun kanssa, tai kenties olet Enkeli, joka on inkarnoitunut moniin maan ulkopuolisiin kehoihin ja Resonoit Enkelien ja maan ulkopuolisten taajuuksien kanssa. 


On myös eläimiä, jotka toimivat ihmisälykkyyden kera toisilla planeetoilla ja ne tulevat maan päälle ihmiskehoon. 

Sinun on mentävä sen mukaan, mikä Sinulla resonoi. Resonointi määrää, onko joku henkilö Tähtisiemen vai ei.

Namaste. 
MITEN TIETÄÄ, ONKO TÄHTISIEMEN?

Plashdaria kanavoinut Anna Johnson (crystalchildmessages.typepad.com)
3.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 

ArkkiEnkeli Uriel: Tunne-DNA:nne

Fyysinen DNA:nne määrittelee monia fyysisiä ja psykologisia ominaisuuksianne. Kun edistytte muutoksessa, DNA:nne aktivoituu kolmesta säikeestä, jotka nykyisin määrittelevät ihmisen, 12 säikeeseen, jotka ovat käytettävissänne, kun energeettinen värähtelynne lisääntyy. Mutta Teillä on myös tunne-DNA, joka on yhteydessä fyysiseen DNA:hanne, ja nämä kaksi vaikuttavat toisiinsa. 

Nopeuttaaksenne DNA:n aktivoitumista tunne-DNA:n ongelmat vaativat parantamista.

Tunne-DNA on tunnemuistojenne varasto kaikista elämistänne. Se sisältää myös karman ja oppitunnit, joita teillä on oman sieluryhmänne kanssa. Se ohjaa monia ajatuksianne, uskomuksianne ja suurta osaa käyttäytymistänne. Tunne-DNA esittää tärkeää osaa siinä, miten luotte oman todellisuutenne. Kun kohtaatte ihmisiä, tilanteita tai kokemuksia, jotka tuovat mieleen menneitä muistoja, tunne-DNA aktivoituu, kuten myös karmanne, karmamallinne ja kaikki niihin liittyvä käyttäytyminen.

Fyysisen DNA:nne aktivoituminen laukaisee tunne-DNA:han liittyviä ongelmia. Tämä prosessi tapahtuu, koska DNA:n lisäsäikeiden aktivoituminen ja lisääntyvä värähtely poistavat tuen tunne-DNA:lta ja sen malleilta. Tilanteet ja ongelmat, joita nousee esiin, ovat osoituksia teille siitä, että aktivoitumista tapahtuu ja tarvitaan parantamista. Saattaa vaikuttaa sitä, että mitä lähemmäs tulette aktivoitumista, sitä enemmän vaikeuksia koette, niin kuin parantumiskriisissä. Tämä johtuu siitä, että pysytte nyt tiedostamaan tunne-DNA:n mallit ja Teille näytetään, mitä tarvitsee parantaa, päästää irti ja muuntaa.

Tunne-DNA sitoo Teidät Sieluryhmäänne, ja kun se on parantunut, pystytte saamaan aikaan sovinnon ryhmän kanssa, sillä välillänne oleva tunne-energia on muunnettu. Ja tämän energeettisen puhdistumisen myötä olette vapaita valitsemaan kokemanne tunneasteikon. Jos tunne-DNA:nne sisälsi vihaa, surua tai pelkoa, voitte valita uusia tunteita todellisuuteenne, koska Te ette ole enää tunne-DNA:n muistojen ohjauksessa. Kun aktivoitumisenne edistyy, tiedostakaa tunteet, joita teille esitetään. 

Ne ovat läsnä parantamista ja irtipäästämistä varten, osana sitä DNA:n aktivointiprosessia, joka tuo Teille Valaistumista, Kehittymistä, Rauhaa ja Ehdotonta Rakkautta.
Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 11.2.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: