WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Numeroiden symbolinen merkitys

Numero yhdeksän on tänään tullut eteeni monin tavoin... heräsin klo 9 ; katselin ulkomittaria: 9.9 astetta; 9 päivä; numerologia-blogitekstejä on 9; blogitekstit yhteensä 900 !


Numero yhdeksän on Enkelten luku :

se symboloi loppuun saattamista, taivaan numeroa, enkelit, paratiisia maan päällä.

Nämä tulkinnat sopivat unien, ennustuksien ja elämässä pyörivien lukujen tulkitsemiseen.

Numero 1
 
Symboloi ilmenemismuotoa, väitettä, positiivista ja aktiivista periaatetta. Se edustaa Logosta, Äärettömän ilmenemismuotoa ja ilmentymättömyyttä. Yksi edustaa egoa, itse-väitettä, positivismia, egoismia, erottamattomuutta, itseä, eristäytymistä, huomionosoitusta, itseluottamusta, kunniaa ja johtajuutta. Uskonnollisessa mielessä yksi symboloi Luojaa. Filosofisessa ja tieteellisessä mielessä yksi symboloi synteesiä ja asioiden fundamentaalista yhteyttä. Materiaalisesti yksi symboloi elämän yksikköä, yksilöä.

Se edustaa luovuutta ja suojelua. Numero 1 on alkuperäisen toiminnan luku, kaikkien numeroiden alku.

Se on myös Auringon symboli.

Väreinä numero 1 kanssa värähtelevät harmonisesti kaikki auringon sävyt ja kullan sävyiset keltaiset, kirkas oranssi ja kuninkaallinen purppura.

Numero 2

Numero 2 on antiteesin, todistuksen, vahvistuksen ja kahtinaisuuden, kuten plussan/miinuksen, aktiivisen/passiivisen, miehen/naisen, positiivisen/negatiivisen, ansioiden/menetyksen jne. edustaja.
Se edustaa Luoja Jumalan kahtiajakautunutta ilmenemismuotoa, Luontoa, Henkeä ja Materiaa sekä niiden välistä yhteyttä. 

Koska se pitää sisällään olemassaolon kaikki vastakohtaisuudet, se tarkoittaa luomista, tuottamista, hedelmällisyyttä ja yhdistymisiä. Se pitää aina sisällään kaksi vaihtoehtoa kuten ilmentämisen ja ilmentämättömyyden.
Kaksi edustaa myös mielikuvitusta, vanhemmuutta ja herkkyyttä. Se on mielteen, lapsenmielisyyden ja unelmien luku. 

Planeetoista kakkosta edustaa Kuu.

Värit, jotka värähtelevät harmonisesti tämän luvun kanssa, ovat kirkas vihreä, kalpea keltainen, hopea, violetti ja laventeli.

Numero 3

Kolme symboloi kolminaisuutta. Se on Ruumis-Mieli-Sielu, Elämä-Aine-Äly, Voima-Materia-Tietoisuus, Luominen-Säilyttäminen-Erottelukyky. Perhe: Isä, Äiti ja Lapsi.

Kolmiulotteisuus. Kolme vaatimusta: ajattelija, ajatus ja esine. Menneisyys, nykyisyys, tuleva.

Kolme edustaa idealismia, korkeaa koulutusta, ulkomaan matkoja ja uskontoa. Se on optimistisuuden, liikkeen ja laajenemisen numero.

Planeetoista kolmea hallitsee Jupiter.

Värit, jotka värähtelevät harmonisesti kolmen kanssa ovat kaikki syksyn sävyt kuten keltainen ja poltettu oranssi, ruosteen ruskea, turkoosi ja taivaansininen.
 
Numero 4

Numero neljä on todellisuuden, materiaalisen universumin, fysiikan lakien, logiikan ja syyn numero. Ilmeneminen, fysionomia ja tiede. Kognitiivisten aistimuksen, kokemuksen ja tiedon luku. Risti, segmentointi, osanotto, käsky, luokittely. Swastika, elämän pyörä, jaksottaisuus. Älykkyys, tajunta, terävänä henkisen ja materialistisen välillä, monumentaaliset ja ilmiömäiset maailmat, edustaen korkeampaa ja matalampaa harmoniaa. 

Mielivalta, luotettavuus. Neljä edustaa myös yksilöllisyyttä, originaalisuutta, kekseliäisyyttä ja sietokykyä. Se on myös epäsovinnaisen käyttäytymisen, äkkinäisten tapahtumien ja nerokkuuden luku.

Planeetoista tätä numeroa symboloi Uranus.

Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 4 kanssa ovat sähkön sininen, cobaltin sininen, hopean harmaa ja meren vihreä.
 
Numero 5

Numero 5 edustaa laajenemista. Siihen kuuluvat mm. kattavuus, sisältö, ymmärrys ja arvostelukyky. Kasvu, rikkaus, suvunjatkainen. Oikeus ja sadonkorjuu. Itsen uudelleen tuottaminen materiaalisessa maailmassa, isyys, palkinnot ja rangaistukset. Hedelmän siemen tai kranaattiomena, jakaantuminen. 

Viitonen ilmentää kommunikaatiota, liikettä ja hedelmällisyyttä. Se on myös älykkyyden, sekä suullisen ja kirjallisen ilmaisun numero. Planeetoista viitosta hallitsee Merkurius.

Numero 5 kanssa värähtelevät harmoniassa seuraavat värit: helmen harmaa, vaalea vihreä ja hopea.
 
Numero 6

Numero 6 on yhteistyön luku. Avioliitto, linkki, yhteys, limittäisyys. Vastavuoroinen toiminta. Hengen ja materian vuorovaikutus. Psyykkiset kyvyt, telepatia, psykologia, yhteisöllisyys, sympatia. Alkemia. Muuntuminen. Sallivuus, harmonia, rauha, tyytyväisyys. Jumalatar, kauneus ja totuus, harmonian testaaja. Korvaus, seurustelu, vastavuoroisuus. Sukupuolten välinen suhde. Kuusi ilmentää feminiinistä perusolemusta, myötätuntoa ja rahaa. Kuusi on rakkauden ja romanssin luku.

Planeetoista kuutosta edustaa Venus.

Värit, jotka värähtelevät harmonisesti kuutosen kanssa ovat kaikki pastellin sävyt (eteenkin pinkki ja sininen), joskus myös maanläheiset värit kuten suklaan ruskea ja syvä vihreä.
 
Numero 7

Numero 7 on täydentymisen numero. Aika ja avaruus. Kesto, kaukaisuus. Vanha aika, häviö, kuolema tai kestokyky, pysyvyys ja kuolemattomuus. Seitsemän sinettiä, ihmisen periaatetteet, vihjeet ja värit. Kolmisointu: evoluution kiertokulku, viisaus, täydellisyys, tasapaino ja lepo.
Seitsemän edustaa henkisyyttä, herkkyyttä, sympatiaa ja mysteeriä. Seitsemän on myös illuusion, joskus myös vilpin, parantamisen, ihmeiden, uskon ja unelmien toteutumisen numero. 

Planeetoista Neptunut hallitsee tätä numeroa.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 7 kanssa ovat meren vihreä, kirkas keltainen, aqua, pinkki ja valkoinen.


Numero 8

Numero 8 on hajaannuksen numero. Se edustaa evoluution kehityskulunalaisia lakea, murtautumista takaisin luonnosta henkisyyteen. Reagointi, paljastukset, särkyvyys, murtuminen, rotuerottelu, mätäneminen, anarkismi, haavat, eroaminen, avioero. Hengityksestä seuraava inspiraatio, nerokkuus, keksinnöt. Poikkeama, hallitsemattomuus, epänormaalius, hulluus. Kahdeksan edustaa myös viisautta, kokemuksista oppimnista, pysyvyyttä, kärsivällisyyttä ja vastuuntuntoisuutta. Kahdeksan on taloudellisen turvan, varuillaan olemisen, rajallisuuden, itsekurin ja itsekontrollin luku.

Planeetoista Saturnus hallitsee numeroa 8.

Numero 8 kanssa värähtelevät harmonisesti värit indigo, kaikki ruskean sävyt, tumma vihreä ja laivaston sininen.
 
Numero 9

Numero 9 on regeneraation, uudelleen syntymisen ja kasvamisen luku. Uusi syntymä. Henkisyys,  itsensä laajentaminen, ounastelu, eteenpäin meneminen, matkustaminen. Unelmointi, selvänäköisyys, selväkuuloisuus. Uskonpuhdistus, värähtely, rytmi; kurkottaminen, laajeneminen, julkaisu: jousiammunta, ennustettavuus, paljastukset: ajatusaallot, haamut, sumu, pilvi, maanpakolainen, mysteeri. Yhdeksän edustaa aggressiivista toimintaa, lävistämistä, rohkeutta ja konfliktia. Se on myös alkuperäisyyden, oma-aloitteisuuden, ristiriivaisuuden, haavoittuvuuden ja naiviuden numero.

Planeetoista numero 9 symboloi Mars.

Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 9 kanssa ovat verenpunainen tai rubiinin punainen, puhdas sininen ja puhdas valkoinen.

Lyhyesti Mestariluvut pitävät sisällään muihin numeroihin nähden suurempaa potentiaalia. Niissä on suuri lataus ja ne ovat vaikeita käsitellä. Ne vaativat aikaa, kypsyyttä ja suuria ponnisteluja tullakseen osaksi jonkun henkilön persoonallisuutta/numerologiaa.
Numero 10

Jälleensyntymä, rauhattomuus ja vastuut, transformaatio, täyttäminen, ostaminen, myyminen ja kaupankäynti.
Planeetoista Pluto hallitsee numero 10.
Numero 11, Mestariluku

Mestari, visionääri, idealismi, inspiraatio, visiot, sisäinen voima.

Intuitiivisin kaikista luvuista. Se edustaa valaistumista - kanavaa alitajuntaan, sisäistä näkökykyä ilman järjen vastaväitteitä, herkkyyttä, hermostunutta energiaa, ujoutta ja epäkäytännöllisyyttä.

Numero 11 pitää sisällään kaikki numeron 2 ominaisuudet kohentuneina karisman, johtajuuden sekä inspiraation lataamina. Se pitää sisällään kahtinaisuuden, joka luo dymaanisen, sisäisen ristiriidan sekä muita katalyysejä sen nykyisessä olomuodossa. Jos tämän luvun voimaa ei käytetä päämäärien tavoitteluun, se voi luoda sisäisiä pelkotiloja.

Numero 11 kulkee tietään voimakkuuden ja itsetuhon välisellä nuoralla. Se pitää sisällään mahdollisuuden kasvuun, pysyvyyteen ja intuitiiviseen ymmärrykseen sekä henkisiin totuuksiin. Tämä mestariluku ei löydä rauhaa järjestä vaan uskosta.  Tämä on meedion luku.


Numero 22, Mestariluku

Mestari, suunnittelija, humanitääri, ohjelmoija, loppuun saattaminen, kaiken saaminen.

Mestariluku 22 on kaikista numeroista voimakkain ja sitä nimitetäänkin joskus Mahtavaksi Rakentajaksi. Tämä luku pystyy tekemään hurjimmistakin unelmista totta. Muihin lukuihin nähden se pitää sisällään kaikkein suurimman mahdollisuuden menestykseen.

Luku 22 pitää sisällään luvun 11 sisäisen inspiraation yhdistäen sen numeron 4:n käytännöllisyyteen ja maanläheisyyteen. Se on rajoittamaton, mutta kurillinen. Luku pystyy herättämään ideat henkiin materialistisella tasolla.

Numero 22 edustaa suuria ideoita, mahtavia suunnitelmia, johtajuutta ja suurta itseluottamusta. Jos 22 ei pääse toteuttamaan voimiaan käytännössä, sen potenttiaali menee täysin hukkaan.

Kuten luku 11, myös 22 voi murskautua oman kunnianhimonsa alle luoden sisäisiä paineita. 

Henkilöt, joilla on numerona joko 11 tai 22, kokevatkin eteenkin nuorena paljon "painekattila"-tilanteita. Tämä pakkautunut energia tulisi ohjata päämäärien tavoiteluun, sellaisiin, jotka ovat suurempia kuin henkilökohtainen kunnianhimo. Luku 22 palvelee maailmaa käytännöntasolla.


Numero 33, Mestariluku

33  Mestari, Parantaja, Itsensä palveleminen, avataara, mystinen, henkeä hoivaava, intuitiivinen, tunteellinen, suojeleva, rakastava, Opettajien Opettaja, Oikeuden ristiretkeläinen.

Numero 33 on kaikista numeroista vaikutusvaltaisin. Se on Yli-Opettaja. Numero 33 yhdistää sekä luvut 11 että 22 nostaen niiden ominaisuudet aivan uudelle tasolle. 

Voimakkaimmillaan ollessaan luku 33 on päässyt eroon kaikesta henkilökohtaisesta ahneudesta ja kunnianhimosta, keskittyen sen sijaan ihmiskunnan henkisyyden kohottamiseen.

Se, mikä tekee luvusta 33 erityisen vaikuttavan, on sen korkeatasoinen, pyyteetön antaumus. 33 edustaa  päämäärätietoista halua etsiä totuutta ja viisautta ennen kuin se alkaa saarnata sitä toisille.

Täydellisissä voimissaan ja kyvyissään ilmenevä 33 on erittäin harvinainen.
Johdatus Numeroihin / Martin Keitel 
Numerologiaa 
http://www.airioja.fi/numerologia.html 

Ei kommentteja: