WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 21. helmikuuta 2011

Minä olen se, joka olin ennen kuin ... / Auringon sydän



Valo on Valkoista Valoa, jossa ei ole värejä. Olen syntyessäni henkinen yksikkö, olen täydellinen, ei pimeyttä, olen kuoren sisällä täynnä Valoa mutta ei taitoa käyttää sitä mihinkään. 

Kehityksen aikana alkaa rakentua erilaisia ominaisuuksia ja taitoja. Erityisesti näitä ovat Rakkaus, Äly ja Tahto, joilla alueilla miljoonien vuosien kuluessa Jumala antaa rakentua näitä ominaisuuksia. 

Kysyn Jumalalta, mikä olen maapallolla, mitä teet minulle? 

Jumala vastaa: “olen saanut valmiiksi tuon osan mutta pitää saada valmiiksi vielä tuo, tuo ja tuo“. Olen keskeneräinen projekti Jumalan silmissä katsottuna. 

Jos joku kysyy, mikset ole vielä täydellinen ? 

Vastaan: “Jumala ei ole saanut tätä projektia valmiiksi”.
 
Kuka olen?

Fyysisessä tasossa olen oma ulkoinen persoona. Kun kiinnostun henkistä asioista, palaan henkiseen minä-olentoon syvälle, joka on oma identiteetti.

Kuka minä olen? 

Minä olen se, joka olin ennen kuin laskeuduin fyysiseen kehoon ja olen edelleen se sama, kun tämä elämä päättyy.

Sisäisillä tasoilla kolme erilaista identiteettiä: 

Enkelit, Valo- ja Tähtiolennot. Mitä pitemmälle pystyy etsimään omaa minuutta, huomaa olevansa joku näistä kolmesta. 

“Kuka olit ennen Maa-planeetalle ensi kertaa tullessasi?” 

Syvemmillä tasoilla olemme erilaisia.
Syvältä löytyy Ykseys, olemisen taso, ei tehdä mitään, vain ollaan. 

Jos pääsen yhteyteen tämän tason kanssa, tunnen yhteyden Jumalan kanssa ja sen voi tuntea pelkkänä olemisena, nirvana tai samathi eli mystisenä kokemuksena. 

Tältä tasolta lähtee kyky olla yhteydessä Jumalan kanssa ja luomaan kuten Jumala luo ihmisen kautta dynaamisesti. 

Voi samaistua kaikkeen syvillä tasoilla, ei individualismia, erillisyyttä. Jos katsoo evoluution lopputarkoitusta, mihin ollaan matkalla, se on ykseys. Jos katsoo koko evoluutiota, ykseys syntymälahja, syntymäoikeus.


Ykseydestä lähdetään ja sinne palataan. 

Suuri kysymys: Miksi lähteminen ja palaaminen on niin tärkeää ja miksi sitten ollaan täällä?

Miksi lähdin Ykseyden tasosta? 

“Kehittääkseni Rakkautta”. 

Sinähän lähdit paikasta, joka on täynnä Rakkautta.

" Rakkaus, jonka oppii erillisenä duaalisuuden kautta, on erilaista, mitä koki liikkeelle lähtiessä. Matkan aikana opitaan aktiivinen Rakkaus, käyttämään sitä johonkin tarkoitukseen“. 

Lähtökohdaltani olen Rakkaus, hymyilen nauran .

Loppuvaiheessa ollaan enempi Jumalan ja Äiti Teresan kaltaisia, menemme maailmaan ja teemme jotain sen hyväksi, koska on Paljon Rakkautta maailmaa kohtaan ja kyky Myötäelää. 

Kyky ymmärtää kärsiviä, mitä ihmiset on läpikäymässä. 

Koen myös yhteisluovuutta Jumalan kanssa ja minussa kehittyy Jumalan luomiskyky. 

Ihmisen mieli pystyy tekemään tosi fantastisia asioita. Kehittyy taito luoda korkeaa sivilisaatiota ja tahdon voima muuttaa asioita. Koko kehityskaaressa kehittyy kolmenlaisia ominaisuuksia: Tahto, Järki, Rakkaus. Palataan tänne aina uudestaan täydelliseksi tulemista varten. 

Mikä ihmisyys sitten on?  

Se, mitä olen kokenut oman kehoni kautta, ymmärrän myös muita sen kautta. 

Ihmiskehon tsakrat edustavat tapaa tulkita ja nähdä maailmaa, joka tsakran kehitysvaiheessa katsotaan maailmaa eri tavoin. 

Maapallo on erikoinen, jokaiselle porrasaskelmalle löytyy ihmisiä, jos katsoo suuremmalla mittakaavalla. 

Mestarit toimivat kruunutsakran kautta. Ja on ihmisiä, jotka toimivat perustsakran kautta, jolloin kaikki tarpeet pitää tyydyttää tässä ja nyt ajattelematta toisen tunteita ollenkaan, otetaan vain mistä saa, jos en saa suutun ja hajotan. 

Kehitystä on ollut eri planeetoilla tuhansien inkarnaatioiden aikana, ei välttämättä maan päällä. Myötäelämisen ja aito empatia, välittäminen toisista. 
 
Juuritsakran ihmisillä identifikaatio vain kehon kautta. Kaikki vaiheet on elettävä, suurin osa energiaa kulkee jonkun tsakran kautta mutta muutkin kehittyvät. 

Jokainen kehitysvaihe ja tietoisuudentaso on yhtä hyvä, pyhä ja jumalallinen, olipa juuressa tai ylhäällä, kaikki vaiheet  ovat yhtä lähellä Jumalaa. 

Jokainen ihminen on juuri siinä tilassa ja paikassa, missä hän haluaa olla ja nauttii tietoisuuden rakentamisesta. 

Ymmärretään myös muiden käytöksestä, missä menossa. 

Miksi on tultu tälle planeetalle? 

Yleisin syy olla ja jakaa Rakkautta tavallisten ihmisten ja ihmiskunnan kanssa. Haluaa auttaa Jumalaa tuomaan Rakkautta ja Valoa tälle planeetalle ja näyttää ihmisille, miten itse voivat avata Sydämensä Syvemmälle Rakkauden kokemukselle. 

Hintana on inhimillinen rajoittuneisuus, näin ollen suurin kärsimyksen lähde on auttamishalu. 

Kysymys: “Miksei voi olla täynnä Valoa ja Rakkautta ja sitten auttaa? “ 

Vastaus: 

“Ensin pitää tulla inhimilliseksi olennoksi, ensin pitää oppia olemaan ihminen, miten ihmiset ajattelevat ja tuntevat muttei olla liian naiiveja“. 


Laskeudutaan valosta alas ja kun noustaan takaisin valoon, otetaan ihmisiä mukaan ja nostetaan kaikkia. 

Ei ole kyse siitä, että Vapaudutaan itse nopeasti ja hujahdetaan ylös. 

Levitetään kädet ja mennään syvälle ja kun meitä nostetaan, nostetaan koko planeettaa ja ihmiskuntaa. Useimmat meistä tulleet tänne 50-100 000 vuoden aikana seuraamaan tilannetta. Ollaan katsottu maapalloa, joka on nähty pimeänä ja valoköyhänä. 

Jumala pyytänyt auttamaan itseään, vajoamaan Maan pimeyteen ja kylvämään Valoa Ympäri. 

Ollaan ihmetelty, mikä paikka tämä on, en tunne olevani kotona ehkä Jumala erehtynyt, tehnyt virheen, vedä minut pois täältä. 

Kun vertaa ajattelutapaansa muihin, huomaa eri tavan ajatella. Kysyn ihmisiltä, mikset tee kuten minäkin, puhu Rakkaudesta, Valosta, jaa muille Iloa. 

Aletaan puhua, että kylään tullut hullu maailmanparantaja.  

Jumalan ja ihmisten valtakunta ovat sulautumassa yhteen. 

Tällä hetkellä ei enää kuten aikaisemmin ollut, ihmisten piti päästä ylös Jumalan Valtakuntaan vaan nyt tuodaan Jumalan Valtakunta alas ihmisten keskuuteen. 

Kun kuuntelen Sydäntä koskettavaa musiikkia, se avaa kaipuun sinne, joka lähettänyt minut tänne. 

“Jumala, tule musiikin myötä, anna läsnäolosi ihmisten keskuuteen”. 

Jumala vastaa pyyntööni sanoen: 

“Hieno asia, kaiken rajoittuneisuuden ja kärsimyksen kautta sinulla on hieno sydän, nyt voin käyttää sitä oman sydämeni jatkeena“. 

Kärsinyt sydän avautuu ja siitä tullut osa Jumalan sydäntä jatkuen edelleen ihmiskuntaan.

Vapaus tulee silloin, kun pystyn mielessäni tunne- ja ajatustasolla luopumaan aineellisuudesta ja samalla avaamaan Sydämeni Jumalalle.


Mitä enemmän pystyn luopumaan halusta, sitä enemmän sydän pystyy täyttymään Rauhasta, Rakkaudesta, iIosta. 

Jos elämä tuo yllätyksiä: 

menettää työn, kodin, puolison eikä samaan aikaan avaudu Jumalalle, aiheuttaa masennuksen. 

Henkisiä ihmisiä johdatellaan tilanteisiin, joissa on pakko luopua jostakin. Antaa mahdollisuuden ja pakottaa kääntymään Jumalan puoleen, Sisäänpäin Sydämeen ja löytää sitä kautta Iloa, Rauhaa ja Rakkautta olematta riippuvainen mistään ulkoisesta. 

“Mitä ominaisuutta Jumala minussa kehittää“?

1. nähdään jumalallinen Rakkaus, joka laskeutuu kauttamme. Jos tämä on tapasi kehittyä, tärkeintä tyhjentää itsesi Rakkauden tieltä (jota sanotaan nöyryydeksi). 

Silloin ihminen tyhjentää kaikki omat toiveensa ja halunsa ja antaa Jumalan käyttää välikappaleenaan ja Rakkauden Virrata kauttansa. Helpoiten käy siten, että kokee ja tuntee Rakkauden, jota Jumala kokee. 

Otetaan tilanne, että joku on sinulle vihainen ja sinäkin alat olla vihainen hänelle. Koet, että sinulla ei tarpeeksi Rakkautta Rakastaa häntä. Silloin voit valita, että mieluummin päätänkin olla tyhjä astia, jonka kautta Jumalan Rakkaus voi virrata. 

Silloin päästät irti omista vihan tunteistasi ja ajatuksista. Sano mielessäsi: 

“Jumala, tule Sydämeeni ja anna minun tuntea se Rakkaus, jolla Sinä Rakastat tätä ihmistä“. 

Silloin saatat hämmästyä, kun tunnet ja huomaat kuinka paljon Jumala Rakastaa “huonoakin” ihmistä. 

Silloin tulet osalliseksi Jumalan Rakkaudesta, koska tyhjä astia on oma Sydänkeskuksesi ja koska Jumala Rakastaa toista henkilöä Sinun Sydämesi kautta. 

Tämä on hyvin yksinkertainen tapa sallia Jumalan käyttää Sinua Rakkauden välikappaleena. Yksinkertaisen harjoittelun avulla voimme oppia joka kerran, kun kysyt Jumalalta: 

“Näytä ja anna minun tuntea, miten Sinä Rakastat tätä ihmistä tai ryhmää? 

Joitakin koulutetaan Syvä Rakkaudella, jolloin mennään syvälle kipuun. Silloin Jumala saattaa sanoa: 

“Toimin kauttasi syvemmän Rakkauden laadun aikaansaamiseksi. Tästä syystä panen sinut tilanteisiin, joissa tulet tuntemaan sisäistä kipua, yksinäisyyttä ym. vaikeita tunteita. 

Kun koulutustietä on usean elämän ajan, sen myötä meihin Rakentuu Syvempiä Sydänkeskuksen Terälehtiä, jotka vastaavat Rakkauden Syvempiä ominaisuuksia, myötätunto kehittyy. 

Jos kehitän Rakkautta, se saattaa olla nyt tämän syvemmän tien kautta, jolla muodostuneet Rakkauden Terälehdet annetaan Jumalalle. 

Kehityksen myötä Syvemmät Rakkauden Terälehdet annetaan Jumalalle, joiden kautta Hän pystyy lähettämään ihmiskuntaan Syvempää Rakkausenergiaa. Voi olla, että joutuu kehittämään aivan tietynlaista Rakkautta, esim. alkoholisteja, erittäin itsekkäitä ihmisiä.

Huomaat, että tällä polulla kuljet tilanteesta toiseen, jossa sama teema toistuu, jonka olet kokenut vaikeaksi.

Voit kysyä Jumalalta, miksi sait tämän tehtävän. 

Jumala: 

“Koska olet valinnut Rakkauden tien ja nyt tulisi oppia Rakastamaan juuri tuon laista henkilöä“. Hän saattaa olla johtaja, joka alistaa kaikki työntekijänsä. 

Työntekijä: 

” En voi koskaan oppia Rakastamaan tuota henkilöä”. 

Tässä tilanteessa on aina mahdollisuus kysyä: 

“Jumala, kuinka Sinä Rakastaisit tuota henkilöä?“ 

Jos avaa Sydämensä Jumalan Rakkaudelle ja sille, millä tavalla Jumala Rakastaa hankalaa henkilöä, oppii itsekin samoin ja jonain päivänä kuuluu riemukas huuto “nyt Jumala olen oppinut Rakastamaan tuota henkilöä”. 

Seuraavana päivänä saattaa olla entistäkin alistavampi. Tässä koe, onko todella oppinut mitä luulee vai tarvitseeko lisäkoulutusta. 

Jumala ei koskaan odota meidän Rakastavan yhtä paljon ja samassa määrin kuin Kristus Rakastaa, vain siinä määrin kuin pystyy eli Sydämen Terälehdet ovat kehittyneet mutta käyttämään taitoja ääripisteeseen saakka. 

Mestareilla kaikki 12 terälehteä kehittynyt. Mitä syvemmälle joudutaan sisäisten prosessien kautta Sydämen kipuun, sitä useampia terälehtiä kehittyy ja ajan myötä tullaan paremmaksi.

Uusi aika käsittää ihmisen muodostuvan aineesta ja sitä hienojakoisemmista energiakerrostumista, jotka limittyvät ja kerrostuvat yhdeksi tajuiseksi ja tietoiseksi kokonaisuudeksi, ihmisyksilöksi. 



Kysymys, miten selviää oman lapsen menetyksestä? 

Asger Lorentsen: 

Se on Jumalalta suuri lahja, jonka avulla pääsee Syvälle Sydämeen. 

Sellaisessa tilanteessa mahdoton pärjätä yksin ja omillaan. Selviytyy, kun kutsuu Jumalan kipuun. 

Usein torjumme kivun liian suurena ettei uskalleta käsitellä sitä. Mutta, jos uskalletaan ottaa vastaan ja antaa Jumalalle, päästään hyvin syvälle. Huomaamme, että tulee iIoa, joka aiempaa Syvempää Iloa, kumpuaa syvemmältä. Silloin pystytään kokemaan Jumalan Ilo ja Rakkaus, joka sulautuu itseemme ja kulkee kauttamme ihmiskuntaan.

Vahvistuu, kun sama Ilo ja Rakkaus minussa kuin Jumalassa. Lapsen menetyksen kipu on myös Jumalan kipu, Jumalan Sydän niin suuri, että se voi ottaa kivun vastaan. Mitä syvempi kärsimys, sitä enemmän pystyy sulautumaan Jumalan Sydämeen, kipuun liittyy myös Myötätuntoa ja Iloa samaan aikaan. 

Tämä on syvin universumin värähtelytaajuus, jossa iIo ja Kärsimys Yhdistyvät. Silloin, kun tällaisen Kivun, Rakkauden ja Ilon yhdistelmän kokee, tietää Kristuksen värähtelytaajuuden. Silloin on osana, mukana jakamassa sitä samaa Kärsimystä ja Rakkautta, joka Kristuksella oli. Silloin kaikki persoonallisen tason Kipu häviää, se sulautuu osaksi paljon suurempaa Myötätuntoa ja Rakkautta. 
Asger Lorentsen


AURINGON SYDÄN

Koko Aurinkokunta on Yksi Suuri Elävä Olento, jossa Aurinkokunnan Fyysinen Aurinko on kuin Sydän, joka lähettää Elämää kaikille kehon elimille eli Aurinkokunnan planeetoille. Tämän Aurinko-olennon (Aurinko-Logoksen) astraali- ja mentaalikehojen sanotaan täyttävän kaiken eri planeettojen välillä olevan tyhjän tilan, sekä myös läpäisevän itse planeetat ja ulottuvan vielä Plutonkin tuolle puolen.

Samanaikaisesti kun planeetat ovat Aurinko-Logos olennon eri elimiä, ne myös vastaavat tai edustavat tämän olennon eri energiakeskuksia eli tsakroja. Esoteeristen tutkijoiden keskuudessa keskustellaan näin ollen myös siitä, mikä energiakeskus tämä oma maapallomme voisi olla. Yhtenä mahdollisuutena voitaisiin pitää, että Maa edustaisi juurikeskusta, joka kätkee kundaliini-voiman. Tätä käsitystä perustellaan sillä, että juuri Maassa tällä elävällä olennolla on mahdollisuus päästä kaikkein lähimmäksi fyysistä tasoa ja että koko aurinko-olennon ylösnousemukseen liittyvän salaisuuden avain liittyy Maahan.

Toisen argumentin mukaan Maa edustaisi sakraalikeskusta, koska Maa on niin hedelmällinen. Kolmannen näkemyksen mukaan Maa olisi aurinkokuntamme solar-plexus, koska täällä on niin paljon väkivaltaa ja sotia. Jotkut esoteerikot puolestaan ovat sitä mieltä, että Maa ehkä vastaisi jollain tavoin aurinko-olennon sydänkeskusta, koska täällä olevan suuren kärsimyksen vuoksi Maassa opetellaan erityisesti rakkautta. Esoteerikkojen keskuudessa on myös sellaista käsitystä, että planeetat toimisivat jonkinlaisella kolmio-periaatteella, jossa yhdellä tsakralla olisi kolminainen yhteys joihinkin muihin kokonaisuuden osiin, minkä vuoksi selkeän näkemyksen saaminen eri tsakrojen paikasta Aurinko-olennon tsakrajärjestelmässä käy vielä entistäkin monimutkaisemmaksi.

Aurinko-Logoksen sydänkeskuksen sanotaan sijaitsevan lähellä fyysistä aurinkoa, samalla tavoin kuin ihmisen sydänkeskus on lähellä fyysistä sydäntä. Aurinko-olennon sydänkeskuksen voi mahdollisesti kokea fyysisen auringon sisällä olevana elämää sykkivänä sydänkeskuksena, joka läpäisee fyysisen auringon ja säteilee sieltä edelleen ulospäin. Fyysinen aurinko antaa kaikille planeetoille fyysisen elämän. Auringon valo on kaiken Maan biologisen elämän edellytys, samoin planeettojen sisäinen lämpö on viime kädessä peräisin auringosta, sillä aurinkokunnan syntyessä planeettojen ytimien tuli muodostui samasta tulesta kuin mitä on auringossa. Fyysistä aurinkoa voidaan siis verrata ihmisen sydämeen, joka pumppaa elämää verenkierron kautta koko elimistöön.

Auringon Sydänkeskus on näin ollen elämän antaja. Auringon Sydämestä virtaa Aurinko-olennon astraali- ja mentaalikehoihin Henkistä Elämää, joka ilmenee Elinvoimana ja Rakkautena. 

Tämä merkitsee sitä, että se, mitä me pidämme tyhjänä avaruutena planeettojen välissä, sisältääkin elinvoiman ja Rakkauden Värähtelyä, joka uudistuu ja saa jatkuvasti uutta voimaa Auringon Sydänkeskuksesta. Auringon Sydänkeskus on äärimmäisen Elinvoimainen, avoin ja voimaa täynnä. 

Tämän katsotaan johtuvan siitä, että Aurinko-olennon tärkein säde on toinen säde, joka ilmentää jumaluuden Rakkaus-Viisaus-Aspektia. Se johtunee myös siitä, että Aurinko-olento on Korkeammalla Vihkimystasolla kuin Maan olento ja että sillä on suurempi pyhyyden aste kuin on sillä planetaarisella olennolla, jossa ihmiskunta elää. Tämä tarkoittaa periaatteessa sitä, että niin pian kuin me liikumme tietoisuudessamme oman planetaarisen olentomme raskaampien kehojen ulkopuolella, meidän on mahdollista kokea tietoisuuden laajeneminen, mikä on selitettävissä sillä, että me koemme suoraan Aurinko-olennon valtaisan Elinvoiman, Rakkauden ja siitä Säteilevän ja Laajenevan Valon.

Jos me seuraamme Sydänvirtausta niin syvälle kuin vain pääsemme, voimme kokea päivätietoisuutta syvemmällä seuraavalla tietoisuudentasolla oman sielumme värähtelyn Valona ja Rakkautena. Kun menemme syvemmälle sieluumme, huomaamme Sieluumme Virtaavan suurempaa Universaalia Rakkautta, joka on peräisin siitä olennosta, jota kutsumme Kristukseksi ja jonka tehtävänä on lähettää /välittää planetaarista sydänkeskusenergiaa ihmiskunnalle. Kristus toimii Sisäisen Elämän antajana ja Rakkaus Virtauksen edelleen lähettäjänä Aurinko-Logoksen puolesta.

Jos me seuraamme Rakkausvirtausta Kristuksen Rakkausolennon kautta, huomaamme tietyllä tietoisuudentasolla, että tämän virtauksen sisin olemus on virtaavaa Rakkauden tulta. Jos me pyrimme vieläkin syvemmälle ja yritämme saada selville tämän Rakkauden tulen Alkulähteen, me lähestymme juuri sitä elintä, jota kutsutaan Auringon Sydämeksi.

Jos me yritämme ymmärtää Aurinko-olennon Sydänkeskusta, voimme saada oivalluksen, että tämä Sydänkeskus edustaa sitä, mitä ihmiset maan päällä ymmärtävät käsitteellä Isä-Äiti-Jumala. 

Tämä on se olento, josta suuret mystikot puhuvat Rakastavana Jumalana, joka on sekä meidän isämme että äitimme ja joka sulkee Rakkautensa piiriin kaikki ja joka pyrkii antamaan sisäisen elämän kaikelle luodulle maailmalle. 

Voimme näin saada oivalluksen, että Auringon Sydänkeskuksesta virtaa niin tulista Rakkautta, että se pystyy helposti läpäisemään koko Aurinkokunnan ja tekemään eläväksi planeettojen välissä olevan koko niin sanotun tyhjän avaruuden ja että se voi vielä tämän lisäksi läpäistä kaikki tämän Aurinko-olennon Aurassa olevat tietoisuuden tasot. 

Tämä oivallus antaa meille sisäisen ymmärryksen siitä, että Auringon Sydänkeskus antaa Elämän ei ainoastaan niille planetaarisille olennoille, jotka näemme inkarnoituneina fyysisiksi planeetoiksi, vaan että Auringon Sydän antaa Elämän myös niille monille planeetoille, joilla ei ole fyysistä olemusta. Sanotaan, että Aurinkokunnassamme on kaikkiaan 115 planeettaa, joista vain muutamat harvat ovat inkarnoituneina fyysisellä tasolla.

Auringon Sydänkeskuksen kokeminen voi antaa sisäisen ymmärryksen siitä, että meidän Aurinkokunnassamme on loppumaton Valon ja Rakkauden Voimavirtaus ja että Sisäinen Henkinen Elämä on paljon voimakkaampi kuin ne muotovoimat, joita esimerkiksi on rakentunut meidän persoonallisuuksiimme. 

Tämän Auringon Sydämestä Virtaavan Rakkaustulen kokeminen voi näin ollen antaa valtavan voimakkaan sisäisen varmuuden siitä, että tapahtuipa Maassa mitä tahansa dramaattisia käänteitä, alistamista tai kärsimystä tuottavia kokemuksia, niin kaikki on kuitenkin väliaikaista ja sen vaikutus on suhteellisen vähäistä koko Aurinko-olennon Universaalin Rakkauden kannalta katsottuna. (Kaikki on suhteellista! Suom.huom.) 

Aurinko-olennon Sydänkeskus voidaan täten kokea ikäänkuin se olisi valtavan suuri Voimakeskus, dynamo, josta virtaa jumalallista Elämää eli Elinvoimaa, Rakkautta ja Henkistä Voimaa, ja voimme oivaltaa edelleen, että jo pieni muutos tietoisuutemme kohdistamisessa voi viedä meidät maailmoihin, joissa on niin Voimakas Valo, joissa on niin Paljon Rakkautta ja jotka ulottuvat niin mittaamattoman kauas, että Maan vääristyneet ja raskaat kehot ovat suhteellisen vähämerkityksisiä, ne "painavat suhteellisen vähän". 

Tästä syystä olemalla tietoisesti yhteydessä Aurinko-olennon Sydämen Rakkaustulen Virtaukseen, meidän on mahdollista löytää uudestaan se elämänilo, se optimismi ja se innostus Valoon, jonka ansiosta me jaksamme ja pystymme selviytymään kaikista niistä tilanteista, joita saatamme kohdata oman planeettamme raskaimmilla tasoilla.

Aurinko-Kristus-virtaus


Auringon Sydämestä Virtaa jumalallista Rakkautta ja jumalallista Elämää Maan Sydänkeskukseen. Maan Sydänkeskuksessa voidaan nähdä kaksi eri puolta. 

Yhtä näistä puolista voitaisiin kutsua Planetaariseksi Sydämeksi, Maan Sydämeksi, joka antaa Elämää, Elinvoimaa ja Rakkautta kaikille planeetan kehoille, toisin sanoen sekä kivikunnalle, kasvikunnalle, eläinkunnalle että ihmiskunnalle. 

Tämä Planetaarinen Sydän koetaan tyypillisesti sisällä Maan keskustassa olevaksi Sydämeksi. Pyrittäessä ymmärtämään tätä Sydänkeskusta, voimme saada kokemuksen, että se on kopio Aurinko-olennon Sydänkeskuksesta sillä suurella erotuksella, että Maan Sydänkeskus ei ole vielä yhtä aktiivinen. 


Mahdollisesti saamme myös kokemuksen, että Maan Sydänkeskus on ollut kuin Syvässä Unessa, mutta nyt se on muuttumassa yhä enemmän Kultaisen Auringon Kaltaiseksi. Maan Sydämen toista puolta edustaa Kristus. 

Kristuksen tehtävänä Suuressa Valkoisessa Veljeskunnassa on toimia Planetaarisen Sydänkeskuksen edustajana ihmiskunnassa. Samanaikaisesti Kristuksella on vastaavasti voimakas yhteys Maan keskuksessa olevaan planetaariseen Sydänkeskukseen, siten että nämä kaksi Maan Sydänkeskuksen aspektia ovat suuressa keskinäisessä energiayhteydessä ja ne ovat tietyssä määrin yhdistyneet (sulautuneet, integroituneet) toinen toisiinsa.

Tasaisin aikavälein - ehkä noin 2000 v. jaksoissa - Aurinko-olento lähettää tavallista suuremman määrän Rakkauttaan (jakaa armoa, osoittaa suosiotaan) ja stimuloivaa energiaansa Maan Sydämen kautta. Joka kerta, kun näin tapahtuu, stimuloi se samalla sekä Maan sisällä olevaa Planetaarista Sydäntä että myös tämän Sydänkeskuksen edustajaa Kristusta buddhisella tasolla Suuressa Valkoisessa Veljeskunnassa.

Itse Maan Sydänkeskuksen herättäminen alkoi 2000 v. sitten ja sen symbolisena tapahtumana oli hyvin tuntemamme fyysinen tapahtumaketju, joka päättyi Golgatalla. 

Golgata-draaman aikana tuli maapallollemme Auringon Sydänkeskuksesta erityisen Voimakas Energiavirtaus, joka kulki Kristuksen kautta ja edelleen syvälle planeettamme Sydämeen. 

Tätä erityistä impulssia voidaan kuvata tapahtumaksi, jossa osa Auringon Sydänkeskuksesta virtasi Maan sisään ja sen läpi, jättäen samalla suuren osan olentonsa värähtelyä Maan Sydänkeskukseen. 

Koska tämä Energia-virtaus samanaikaisesti stimuloi Kristusta, eli Jumalan Rakkauden edustajaa ihmiskunnassa, voimme nimittää tapahtumaa Aurinko-Kristus-Impulssiksi tai Aurinko-Kristus-Virtaukseksi. 

Golgata - tapahtumaa voidaan verrata kuvainnollisesti erittäin syvälle ulottuvaksi Kristusvoiman inkarnoitumiseksi Maan Sydänkeskukseen tai voimme sanoa, että Aurinko-olento otti lapsensa ja elimensä (Maan), takaisin ja aloitti syvän ja elinvoimaa tuovan parantamistyönsä tässä elimessä, eli sen parantamistyön tarkoituksena on stimuloida planetaarista olentoa sisältä sydämestä käsin, niin että kaikki luomakunnat vähitellen tulevat täyteen jumalallista rakkautta.

199-luvun lopulla tuli Uusi-Aurinko-Kristus-impulssi, joka vahvisti 2000 v. sitten alkanutta prosessia. Tämän uuden impulssin myötä onnistuttiin saamaan itse Planetaariseen Sydämeen niin paljon Aurinkovärähtelyä, että Maan Sydänkeskuksen Valo on suuresti voimistunut. Tämän meidän aikanamme tapahtuneen toisen Aurinko-Kristus-virtauksen erityisenä tehtävänä on aloittaa itse Maan Ylösnousemusprosessi ja samalla auttaa planetaarista olentoa käymään läpi tiettyjä vihkimysprosesseja. Tämän Aurinko-Kristus-Impulssin eräs vaikutus on se, että Shamballan ja Suuren Valkoisen Veljeskunnan Henki- ja Rakkauselämä suuresti voimistuvat.

Kun planeetan Neljä Korkeampaa maailmaa/tasoa saavat aikaisempaa voimakkaamman Energialatauksen Auringon Sydämestä, sillä on myös kaikkien ihmisten Henkeen ja Sieluun Vahvistava ja Voimistava Vaikutus. 

Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että nyt tästä eteenpäin ihmisten on helpompi saada sisäinen olemuksensa esille persoonallisuutensa kautta (=sielun vaikutus voimistuu) ja sitä kautta elävä Kristus ja elävä jumalallinen Rakkaus alkavat stimuloida meidän Korkeampia Energiakeskuksiamme, jotka alkavat saada valtaa persoonallisuutemme eri kerroksissa. 

Se mitä Kristus 2000 v. sitten tarkoitti, kun hän sanoi 

"Minä olen ylösnousemus ja elämä", 

alkaa yhä enenevässä määrin olla aitoa elävää todellisuutta seuraavan 2000 vuotisjakson aikana. Kristuksen sanojen Energia voidaan liittää myös meidän aikamme uuteen Aurinko-Kristus-Impulssiin ja sitä kautta se saattaa meidät yhteen tuon ekspansiivisen Rakkausvoiman kanssa, jota parastaikaa virtaa ja säteilee Maan sisällä olevasta Aurinko-olennosta. 

Planeettakolmikko: Venus-Neptunus-Jupiter

Esoteerisissa spekulaatioissa Auringon Sydänkeskuksen Energiaimpulsseista otetaan huomioon yleensä myös Venuksen, Jupiterin ja Neptunuksen vaikutus. 

Näillä kolmella planeetalla sanotaan olevan erityinen suhde Auringon Sydämeen. 

Tämä tarkoittaa mm. sitä, että meidän tulee huomioida erityisesti Venus-Jupiter-Neptunus kolmio, sillä ne liikkeet, jotka näillä planeetoilla on suhteessa Maahan, vaikuttavat puolestaan siihen, millä tavoin virtaus Auringon Sydämestä vaikuttaa ihmiskuntaan. 

Esimerkiksi Neptunus on parhaillaan sellaisessa kahdentoista vuoden jaksossa, joka tukee erityisen suotuisasti Auringon Sydänimpulssin mahdollisuutta päästä tuomaan ihmiskunnalle elinvoimaa ja vahvistaa sen sisäistä Rakkausvoimaa (=sielunenergiaa) niin että ihmiset jaksavat pyrkiä kohti Vapautta ja Laajenemista (ekspansiivisuutta).

Auringon sydän ja Kristuksen tuleminen sydämeen


1900-luvun lopussa alkaneella Auringon Sydänkeskuksesta virtaavan Energian voimistumisella tulee olemaan suuri vaikutus siihen ilmiöön, jota kutsutaan Kristuksen tulemiseksi ihmisten Sydämeen. 

Tämä "Kristuksen tuleminen Sydämeen" on eräs inhimillinen kehityksenvaihe ja se on nyt saanut taakseen erittäin suuren impulssin, sillä kaikkien ihmisten Sielut ovat saaneet Voimistusta ja Vahvistusta ja myös meidän Sydänkeskuksemme kaikkein sisin olemus on saanut mahdollisuuden tulla elävämmäksi ja dynaamisemmaksi kuin koskaan aiemmin Maan kehityksen aikana. 

Tämä voimistuminen ja dynaamisuus tekevät mahdolliseksi sen, että ihmiset henkistyvät sisältä käsin ja silloin ihmisen koko persoonallisuus tulee lopulta Sielun täyttämäksi ja muuttuu Sielun Pyhäksi Asuinsijaksi. 

Planetaarisella tasolla tämä Uusi-Aurinko-Kristus-impulssi vahvistaa buddhista värähtelyä ja ihmiskunnan kollektiivista Sielua siinä määrin, että Ykseyden ihanne pääsee ilmentymään yhä voimakkaampana esille ihmiskunnassa. 

Näin ollen Uusi Aurinko-Kristus-Impulssi on kaikkein välittömin tekijä ihmiskunnan sisar-veljeskunnan luojana.


Koko Maan planetaarisen olennon kannalta Uusi Aurinko-Kristus-Implulssi merkitsee sitä, että prosessi, jota kutsutaan Maan Pyhittämiseksi eli Pyhäksi Tekemiseksi, on saanut voimakkaan lisäenergian ja Maan muuttuminen Pyhäksi Planeetaksi nopeutuu. 

Muutoksen ensimmäisessä vaiheessa Sydämen Valo ja Ykseyden Värähtely alkavat muuntaa ihmisten mielihaluja niin että suurin osa astraalista elämää tulee buddhisen valon läpäisemäksi, jonka virtauksen seurauksena väkivaltaisuudet, alistaminen ja jumaluuden poissulkeminen (ateismi) häviävät muutamassa vuosisadassa. 

Vesimiehenajan keskivaiheilla todennäköisesti suurin osa ihmiskunnasta pystyy aistimaan sen värähtelyn, joka virtaa Auringon Sydämestä planetaarisen olennon kautta.
***************
Teksti on suomennos Asger Lorentsenin kirjoittamasta artikkelista, joka ilmestyi heinäkuussa 2000 lehdessä Nordens Stjerne / nro 10.

1 kommentti:

Pilviharso kirjoitti...

Kaksi ensimmäistä aihetta olivat just minulle tänään. Kiitos...