WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Kuinka Suuri Jumala on ?



Kuinka suuri Jumala on?
Kryon-yleisökanavointi

Minä haluan teidän kuvittelevan Atlantin valtameren. Se on valtava! Kuitenkin tällä valtamerellä on ykseys. Kuu vetää tätä koko valtamerta yhtenä kappaleena. Näennäisen yhtenä yksikkönä kuu työntää sitä hellästi ja aiheuttaa vuorovesiä, ja vettä työnnetään ja vedetään rannoilla, jotka ovat tuhansien mailien päästä toisistaan. Jos te tutkitte vuorovesiä ja virtauksia, te saatatte ihmetelle, miten voisi olla olemassa järjestelmä, jossa valtameri näyttää vastaavan sillä tavalla, kuin se olisi yksi tietoisuus. Se näyttää yhdistyvän itsensä kanssa monilla tavoilla, kuitenkin se muodostuu triljoonista vesimolekyyleiksi kutsutuista osista.

No niin, tässä on vertauskuva: Valtameri muodostuu vedestä, mikä on teidän H2O:na tuntemanne vesimolekyyli. Minä haluan teidän siis visualisoivan mielessänne, kuinka monta vesimolekyyliä valtameressä on! Minä annan teille hetken niiden laskemiseksi.

Sinä et pysty tekemään sitä, ethän? Se on uskomattoman suuri määrä, jonka ainoastaan matematiikka ymmärtää. Se on liian suuri kuviteltavaksi, niinpä sen matemaattisen merkintätavan voisivat ainoastaan matemaatikot todella ymmärtää. Niiden määrä olisi niin suuri, että se olisi sinun Ihmisnäkökulmasi ulkopuolella.

Kuvittele nyt (tässä vertauskuvassa), että jokainen noista molekyyleistä on Enkeli. Lisäksi (mikä tekee tästä vielä monimutkaisemman) nämä triljoonat ja triljoonat molekyylit jotenkin tuntevat toisensa! He tuntevat kaikki toisensa kvanttitasolla… se on järjestelmä, jossa se, mikä tapahtuu yhdelle, tapahtuu heille kaikille - samaan aikaan. Jollain tavalla he kaikki ovat yhteydessä toisiinsa. Jokainen tuntee toisensa riippumatta siitä, kuinka monen tuhannen mailin päässä ne ovat toisistaan tässä valtameressä. 

Pystytkö sinä kuvittelemaan sellaista yhteyttä?

Mieti hetken aikaa tämän vertauskuvan valtameren olevan sitä, mitä sinä ajattelet Jumalana. Jumala ei ole yksi asia, vaan yhdistelmä triljoonista enkelitietoisuuden palasista (valtameri). Mietiskele, miten suuri tämä olisi yhdelle molekyylille! Ota nyt pieni vesilasi, täytä se melkein täyteen pienellä osalla tätä valtavaa valtamerta, anna sen sitten keinahdella lempeästi valtameren pinnalla. Tässä vertauskuvassa lasillinen vettä on Maaplaneetta.

Nyt minä haluan sinun huomaavan jotain: 

Tämä lasi on täytetty valtameren vedellä. Alatko sinä ymmärtää? Mitä tahansa valtameri sinulle merkitseekään, se on myös tässä lasissa. Itse asiassa, jos sinä olisit tässä lasissa ja sinä olisit H2O-molekyyli, sinä et pystyisi näkemään selvästi lasin läpi. Itse asiassa sinä et edes tietäisi, että valtameri on olemassa. Kuitenkin sinua työnnettäisiin ja vedettäisiin ja keinuteltaisiin ympäriinsä, ikään kuin sinä olisit osa tätä valtamerta.
 
Ilman tietoa tästä valtavasta merestä sinä et tietäisi todellisuudessa, kuka sinä olet. Sinä et tietäisi edes olevasi H2O-molekyyli. Kun sinä katsoisit ympärillesi henkisesti, sinä saattaisit sanoa: 

No, näyttää siltä, että meidän vesilasimme laita on rajana. Lasi sisältää meidät, mutta me emme näe mitään sen ulkopuolella. Me emme voi nähdä ulos! Lisäksi ei ole olemassa mitään todisteita siitä, että on olemassa ketään tämän lasin ulkopuolella. Niinpä me käännymme sisäänpäin ja tutkimme ainoastaan itseämme.” 

Tämä on maapallo.

Mutta jos tämä lasi sisältää valtameren vettä, se tarkoittaa, että lasi itse asiassa sisältää enkeleitä [vertauskuvan mukaan]! Mutta tässä tapauksessa ne ovat enkeleitä, jotka eivät näytä tietävän olevansa enkeleitä. Näyttää vallitsevan täydellinen eristyneisyys ja yhteydettömyys kaikkeen, paitsi siihen, mitä vesilasissa tapahtuu. Vesi lasissa ei näe edes sitä, kuinka suuri valtameri on… jos nyt edes uskotaan sellaista olevan. Voi, se voi katsoa tähtiä ja kunnioittaa Maailmankaikkeutta, mutta se ei pysty lasin läpi todella näkemään, kuinka suuri Jumala on.
 
Silti täällä tapahtuu jotain mielenkiintoista. On olemassa massaintuitio. Jokainen molekyyli tietää jollain tavalla sisimmässään, että on olemassa jotain suurempaa kuin he itse. Se on intuitiivista ja se tunnetaan joka puolella lasia. Tämä on teidän ihmisyytenne tosiasia: 85 prosenttia ihmiskunnasta uskoo kuoleman jälkeiseen elämään. Sadoilla uskonnoilla, jotka on kehitetty itsenäisesti monissa paikoissa ja monina historian aikoina, on kaikilla jotain yhteistä: Ne uskovat, että teidän jättäessänne Maapallon te menette jonnekin muualle!

No niin, 85 prosenttia olisi hämmästyttävä lukema, jos te tekisitte poliittista kyselyä! Se on enemmän kuin enemmistö – se on tietoisuuden suoma valtuutus. Ja niinpä solutasolla Ihmisolento tietää, että lasin ulkopuolella on jotain. Vaikka yksikään olento ei pysty sitä todistamaan, usko jatkuu aikojen läpi tulevaisuuteen, ja miehiä ja naisia kuolee edelleen taistelussa puolustaessaan uskoaan siitä, että lasin ulkopuolella on heidän oma Jumalansa.

Äskettäin löydetyt, erittäin vanhat heimot Uudessa Guineassa paljastavat jotain mielenkiintoista: He ovat saaneet kehittyä itsekseen satojen vuosien ajan, ja länsimainen maailma vasta äskettäin löysi heidät. Kuitenkin ilman minkäänlaista ulkopuolista vaikutusta näyttää siltä, että kaikki nämä heimot uskovat kuoleman jälkeiseen elämään! Se on nimittäin Ihmisen intuitio. 

 Monet sanoisivat sen olevan vain toiveajattelua… jotain joka on kehitetty tekemään elämästä enemmän, kuin mitä se onkaan ja ensiavuksi kuoleman käsittelemisessä. Mutta tämä on usein psykologinen lausunto, joka karttelee ilmiselvää henkistä luonnetta, joka kaikilla Ihmisillä on. Psykologit selittäisivät mieluummin Ihmisen olotilan Ihmisenä olemisen kokemuksesta käsin, ilman mitään tietoisuutta moniulotteisista voimista tai energioista, jotka saattaisivat viitata näkymättömään Jumalaan. Mutta katsokaahan, tämä usko kuoleman jälkeiseen elämään on itse asiassa intuitiivista solutason tietoa.

85 prosentilla maapallon ihmisistä ei voi olla samaa ajatusta niin, että se olisi sattumaa tai vain pelkkää toiveajattelua. Jollain tasolla te ette ainoastaan tiedä valtamerestä lasin toisella puolella, vaan te myös tiedätte siellä olevasta perheestä… triljoonista ja triljoonista perheenjäsenistä. 

Kunpa te vain voisittekin tietää enemmän! Tämä on se henkinen tehtävä, joka usein motivoi Ihmisten kulttuureja ja ajaa myös sotiin, joissa toinen puoli uskoo oman Jumalansa olevan parempi kuin toisen puolen Jumala. 

Siksi he tappavat toisiaan puhdistaakseen tämän planeetan ”väärästä ajattelusta”. Outoa, eikö olekin, kuinka tämä näkymätön todellisuudessa vaikuttaa hallituksiin, muokkaa valtioita ja saa aikaan sotia? Varsin paljon panoksia ja energiaa käytetään vain ”toiveajattelun” vuoksi. 

Me keskeytämme ja pyydämme anteeksi sitä, että meidän on käytettävä vertauskuvia niin usein, mutta meidän on annettava tämä informaatio teille tässä muodossa, jotta ylipäänsä pääsisimme opetuksen seuraavalle tasolle. Ja niinpä minä lopetan hetkeksi ja kysyn sinulta tämän kysymyksen: 

Näetkö, kuinka hämmästyttävä tämä järjestelmä on?

Kuinka suuri Jumala on?

Niin suuri, että on luonut monia Maailmankaikkeuksia - triljoonia ja triljoonia Enkeliolentoja – levittäytyen kauemmaksi, kuin mitä te pystytte kuvittelemaankaan - sellaisille moniulotteisuuden tasoille, joita te ette pysty käsittämään. Suurempi kuin suuri!

Silti niin pieni, että Rakastaa Sinua ja Asuu Sydämessäsi.

Havainto Jumalasta

Mikä sitten on havainto Jumalasta? 

Katsoessamme asiaa lasin ulkopuolelta se on meistä itse asiassa aika huvittavaa [Kryon]. Minäpä kerron, mitä tapahtuu: Lasissa olevat molekyylit [Ihmisenkelit] alkavat katsella ympärilleen ja ihmettelevät kaikkea. Kuten todettiin, he uskovat kuoleman jälkeiseen elämään. Sen vuoksi he tuntevat, että jossain on oltava Jumala. Sitten he päättävät viisautensa syvyyksistä käsin, että Jumalan on oltava jättimäinen molekyyli! Miksi? Koska se on ainoa asia, jonka he voivat nähdä. Heillä on vain yksi malli - he itse. Sitten he sanovat siitä olevan todisteita, koska kirjoitus sanoo niin. Vain yhtenä esimerkkinä: on olemassa pyhä kirjoitus, joka sanoo teidät ”tehdyn Jumalan kuviksi”. No niin, jos sinä olet molekyyli, Jumalankin on siksi oltava jättimäinen molekyyli, koska jos sinä uskot kirjoitukseen, sinä näytät ihan Jumalalta.

Kuinka minä voin kertoa sinulle tästä, Rakas ystävä? 

Tämä on se lähtökohta, josta me olemme opettaneet alusta alkaen ja jota sinun on niin vaikea käsittää. Sinä käännät sen takaperin! Sinun logiikkasi on takaperoinen. Sinä et ymmärrä tätä, koska sinä et voi ylittää lasin reunaa. ”Tehty Hänen kuvakseen” tarkoittaa, että jokainen molekyyli tässä lasissa on osa valtamerta! Te olette nimittäin käsittäneet asian takaperin. Jumalan ”kuva” on Maailmankaikkeuden mestaruus. Se on enkeliulottuvuuden jumalallisuus, se on todellakin sinun kuvasi. Se ”kuva” on sinun sisälläsi.

On mielenkiintoista, että Ihmiset pystyvät kuvittelemaan vain korkeimman asian omassa todellisuudessaan. Ja niinpä nuo lasissa olijat ovat tuhansia vuosia päättäneet, että Jumala on molekyyli. Jumalan kuvat ovat kaikki Ihmisen näköisiä ja niin ovat kaikki enkelitkin. Joka kerta enkelin ilmestyessä Maan päälle, niiden, jotka luovat kertomuksen tuosta tapahtumasta, täytyy laittaa enkeleille ihon ja siivet, kuvitella niiden olevan yksittäisiä luonteeltaan ja antaa niille yksi nimi. Tämä on erittäin hassunkurista! Sillä enkelit ovat moniulotteisia eikä heillä ole siipiä tai Ihmisen muotoa ja heillä on aina ”ryhmäominaisuus”. Se johtuu siitä, että he edustavat koko valtameren tietoisuutta. Mutta jotta Ihmiset voisivat käsittää heidän vierailunsa, heidät tuodaan Ihmisen hahmoon ja tasolle.

Näethän, miten rajoittunutta tämä on? 

Ajattele sitä… jos tämä lasi sisältäisi ainoastaan muurahaiskarhuja, he sanoisivat, että Jumalan on oltava suuri muurahaiskarhu! 

Sitten he sanoisivat: ”Kun minä pääsen taivaaseen, siellä on paljon muurahaisia!” Huvittavaa, eikö olekin? Mutta tämä ei eroa kovinkaan paljon siitä, mitä useimmat Ihmiset tekevät. Teille on kerrottu, että kun te menette taivaaseen, siellä on kultaisia katuja - kartanoita jokaiselle teistä. 

Jotkin kulttuurit uskovat, että sinä tapaat 72 neitsyttä [tämä tietysti koskee vain miehiä]. 

Ymmärrättekö, mitä minä sanon? 

Te voitte mennä lasin laitaan saakka vain oman henkisen ajattelunne ja todellisuutenne pohjalta. Teidän ajatuksenne siitä, mitä Jumalan on oltava ja mitä taivaan on oltava, sisältyy ja rajoittuu omaan Ihmiskokemukseenne.

Entä totuus? 

Ei ole mitään katuja tai kartanoita (tai Ihmisneitsyitä), kun sinä pääset lasin toiselle puolelle. Sen sijaan siellä on loistelias todellisuus, jonka sinä välittömästi muistat. On laajentumista ja sinusta tulee osa Jumalaa, joka sinä aina olitkin ja kaikki on tunnettua. 

Sinä menet kotiin! 

Tässä vertauskuvassa lasin reuna on verho. 

Sinä et voi nähdä sen läpi ja sinä et itse asiassa koskaan näe valtamerta [Jumalaa]. Niinpä kaikki, minkä käsitätte, ei ole paljonkaan suurempi kuin tuo lasi, ja sitä te päätätte palvoa. Te palvotte sellaista, mitä te ette voi nähdä ja te luulette, että mikä voima lasin toisella puolella onkaan, sen on oltava viisaampi ja suurempi kuin te olette. Mitä te ette ymmärrä, on se todellinen testi, jossa te olette ja joka saa tämän aikaan. 

Voivatko lasiin eristetyt Enkelit lopulta löytää totuuden siitä, keitä he ovat? 

Tiedostavatko he koskaan, että he ovat valtameren osa? 

Vai tappavatko he lopulta toisensa yrittäessään saavuttaa kultaiset kadut tai 72 neitsyttä? 

Tästä Kryonin työssä on kysymys. 

Me olemme täällä, koska tapahtuu heräämistä… suuri muutos… ja ihmiskunta alkaa nähdä lasin läpi. Minäpä teen erään toteamuksen. Ei ole mitään palvottavaa, on vain löydettävää. Teidän on aika ajatella moniulotteisesti.

Mutta pysähdytäänpä hetkeksi. Katsotaanpa tätä järjestelmää ja kaikkea sen edustamaa. 

Jumala on valtava - ääretön. Valtameri laajenee triljoonien valovuosien päähän, kvanttimaailmankaikkeuksien ja multiversumien läpi, ja kuitenkin kaikki enkelit tuntevat toisensa. Kuinka asia voi olla niin? Se on moniulotteisen olemassaolon perussisältö… että kaikki on yhteydessä toisiinsa, kuitenkin näennäisen erillään ja irrallaan paikallisesti. Hajallaan ympäri koko Maailmankaikkeutta on äärettömyys, jota sinä et pysty kuvittelemaan, mutta koska kaikki enkelit ovat yhteydessä reaaliajassa, jokainen niistä tietää sinun nimesi! Ymmärrätkö?

Kuinka suuri Jumala on?

Tarpeeksi suuri, että on luonut Maailmankaikkeuden… kuitenkin tarpeeksi pieni tietääkseen sinun nimesi, tarpeeksi pieni ollakseen täällä tänään, tarpeeksi pieni istuakseen sinun vieressäsi lukiessasi näitä sanoja.

Kommunikointi verhon läpi

Niin, miten tämä vaikuttaa Rukoukseen ja Meditaatioon? 

Minäpä puhun tästä jälleen kerran. On olemassa jotain taianomaista, joka teidän pitäisi tietää tästä vertauskuvallisesta valtamerestä. Monet teistä viettävät elämänsä yrittäen nähdä lasin läpi. Te olette henkisiä ja se on teidän tehtävänne. Ehkäpä meidän tuomamme energiat auttavat teitä tässä. Me toivomme niin, sillä tämä on meidän olemassaolomme ja koko meidän opetuksemme tarkoitus. Tässä on jotain, mitä te ette ehkä ole tulleet ajatelleeksi: Lasi ei pysäytä moniulotteisen valtameren enkeleitä. He ovat vapaita tulemaan ja menemään, miten tahtovat! Niinpä sinä olet ainoa, joka on valinnut olevansa rajoittunut kaksinaisuuteen.

Valtameri kulkee lasin läpi koko ajan, ja tämä tarkoittaa, että tämän äärettömän suuren valtameren enkelit ovat sinun kanssasi nyt. Tämä tarkoittaa, että he olivat sinun kanssasi silloin, kun ne ongelmat kehittyivät, jotka ehkä johdattivat sinut tähän auditorioon tai tälle sivulle. Kuten me olemme aikaisemmin maininneet, Ihmiset istuvat alas rukoilemaan ja esittävät Jumalalle listan asioista, jotka ovat pielessä. 

He sanovat: ”No, Rakas Jumala, on tämä ja sitten on tämä ja sitten on tämä.” 

He harvoin ymmärtävät, että Jumala on heidän kanssaan koko ajan. Niinpä jälleen kerran me annamme sinulle haasteen: Seuraavan kerran rukoillessasi älä sano mitään! Ole hiljaa ja tiedä, että sinä olet Jumala! Kuuntele ratkaisuja, sillä ne lauletaan sinulle kielellä, jota sinä olet juuri alkanut ymmärtää.

Kuvittele ottavasi kiinni kädestä Korkeampaa Itseä, joka kirjaimellisesti seisoo vertauskuvallisen lasin päällä toinen jalka valtameressä. 

Tämä on sinun henkilökohtainen yhteytesi, ja Jumala tietää kaiken sinusta. 

Sinun ei koskaan tarvitse antaa mitään listaa tai sanoa yhtään mitään. Jos sinulla olisi veli tai sisko, joka olisi sinuun biologisesti yhteydessä, selittäisitkö sinä hänelle, mitä päivän aikana tapahtui? Ei, koska hän oli paikalla, muistatko? Sama koskee jumalallisia yhteyksiä.

Koko valtameri tietää kaiken lasista ja sinusta. Koko valtameri tietää, miksi lasi on olemassa, vaikka sinä itse et sitä tietäisi. Usko tai älä, koko valtameri on osa muutosta, jota lasi on tekemässä [puhutaan maapallon värähtelymuutoksista].

Verhon ulkopuolella

Niin, nyt me pääsemme opettamaan siitä, miten verho toimii teidän kannaltanne. 

Verho estää sinua näkemästä sinua ympäröivää, jumaluuden vertauskuvallista valtamerta, mutta verho on näkymätön, jopa kiistanalainen ja paljon väärin ymmärretty. 

Minäpä vastaan paljon kysyttyyn kysymykseen: Se koskee kuolemaa. 

Kryon, onko kuolleelle ihmiselle mahdollista puhua?” 

Se vastaus, jonka minä aion antaa teille, vaatii myös sinulta palvelusta: Ole hyvä, äläkä ota Kryonia pois asiayhteydestä tämän vastauksen kohdalla. Käytä koko vastausta, jos sinä siteeraat sitä.

Kryon, voimmeko me puhua kuolleille ihmisille?” 

Vastaus on ei, ehdottomasti ei. Ei missään tapauksessa. Se on mahdotonta. Miksi? Ei ole olemassa kuollutta ihmistä!

Voitteko ymmärtää tämän? 

Enkelit, kuunnelkaa: 

Kun ne, jotka ovat sinun ympärilläsi, joita sinä olet Rakastanut ja jotka sinä olet menettänyt, näyttävät kuolevan ja jättävän maan, he ainoastaan menevät lasin toiselle puolelle. 

Kysykää siis tämä kysymys sen sijaan:

Voinko minä puhua niille, joita minä olen rakastunut ja jotka minä olen tällä planeetalla menettänyt?” 

Ja vastaus on kyllä!

Kun heistä tulee moniulotteisia, se kummastuttaa teitä. Te oletatte jatkavanne neljännen ulottuvuuden keskustelua olennon kanssa, joka on kuollut ja josta on tullut vielä enkelimäisempi kuin te olette istuessanne täällä. He eivät enää kommunikoi lineaarisesti eivätkä he enää ole yksittäisiä, kuten te olette. Ainoa todellinen kommunikaatio, jota teillä siis voi olla, hämmentää teitä, sillä se on moniulotteista ja lineaarisuuden puuttuminen tekee siitä vaikeaa teille ymmärtää.

Okei, kutsutaanpa sisään vähän arvoituksia juuri nyt. Minä haluan sinun tuntevan tuon ajattelemasi ihmisen, koska hän on itse asiassa täällä. Hänellä on täydellinen lupa tulla ja mennä lasin läpi. Hän kuuntelee tätä musiikkia [seminaarissa] ja hän kuulee nämä sanat. Hän istuu sinun vieressäsi ja hänestä olisi ihanaa, jos sinä kurkottaisit lasin läpi. Jotkut teistä todellakin voivat tuntea heidät! Sinä olet osa tällä planeetalla tapahtuvaa muutosta, jossa tietoisuuden taso nousee ja tämä luo uuden moniulotteisen mahdollisuuden jokaiselle Ihmisolennolle. Niinpä minä kehotan muutamia teistä jopa haistamaan heidät! Mustatko heidän erityistuoksunsa? He voivat tuottaa sen sinulle todisteeksi heidän täällä olostaan.

On paljon enemmän tekeillä, kuin mitä sinä luulet. Kryon on edelleen teidän kanssanne ja tulee olemaankin, kunnes teidän on aika muuttaa energiaanne. Se on osa monimutkaista perhelinjaa, jota me kannamme yhdessä. 

Kuten mestari Kirael sanoi aikaisemmin: ”Minä en keksinyt tätä” [puhutaan Kahu Fred Sterlingin kanavoinnista]. 

Jatkakaa heidän tuntemistaan nyt, jos niin tahdotte, sillä he ovat täällä! Sitten kunnioittakaa tätä järjestelmää.

Ajattele, kuinka suurta tämä on! 

Mitäpä jos minä olenkin oikeassa [sinä saatat sanoa] ja tämä viesti menee kaikkien sinun epäilyksiesi ja pelkojesi ohi? Mitäpä jos kaikki tämä on täysin paikkansapitävää? Jos niin on, se tarkoittaa, että jotkut teistä voivat lopettaa suremisensa nyt ja sen sijaan tervehtiä näitä rakkaita ihmisiä, jotka haluavat kulkea teidän kanssanne loppuelämänne ajan. Se on osa tätä järjestelmää ja suuresti teidän ymmärryskykynne yläpuolella.
Jumala on suurempi kuin mikään, minkä voit käsittää… kuitenkin tarpeeksi pieni asumaan Sinun Sydämessäsi.

Mikä järjestelmä - Enkelit verhon toiselta puolelta vierailevat tämän planeetan Ihmisenkelien luona… kuitenkin niin monet teistä ovat täysin tietämättömiä siitä. 

Tiedätkö, mistä tässä kaikessa on kysymys? 

On kysymys mestaruuden salaisuuksien löytämisestä. Kun sinä pystyt alkamaan ymmärtää näitä asioita, tämä tieto alkaa antaa mestaruuden ominaisuuksia sinulle henkilökohtaisesti, ja se menee sen todellisuuden yläpuolelle, missä sinä synnyit ja kirjoittaa uudelleen sinun DNA:si suunnitelmaa. Tämä on valaistumisen määritelmä.
Nämä sinun kanssasi kulkevat enkelit parantavat ja auttavat aktivoimaan sinun DNA:tasi. Se tarkoittaa, ettei kukaan ole täällä koskaan yksin. Voi, lopetetaan hetkeksi ja ajatellaan tätä.

Kuinka suuri Jumala on? 

Tarpeeksi suuri luomaan Maailmankaikkeuksia! Kuitenkin tarpeeksi pieni asumaan Sinun Sydämessäsi.

Verho on kuin paperitiikeri. Sinä luulet, että sinä et voi läpäistä sitä, ennen kuin sinä alat tulla siksi [moniulotteiseksi tulemisesi kautta]. Sitten sinä ihmettelet, miksi tämä kesti niin kauan! Kaikki sen pelkääminen häviää, kun sinä alat todellakin tulla sen osaksi.

Minä olen kuullut joidenkin sanovan: ”Kryon, minä olen nähnyt sinut monta kertaa. Sinä näytät olevan juuttunut samaan viestiin. Koska me alamme saada jotain todella uutta?” 

Minäpä teen sopimuksen sinun kanssasi, lukija (ja kuuntelija). Tässä on se sopimus: Kun sinä todella otat käyttöön tämän informaation, jota minä olen antanut sinulle näiden 16 vuoden ajan, sitten minä muutan viestiä! Ja ehkäpä on sen aika. Miksi et lähtisi tästä paikasta erilaisena, kuin sinä tänne tulit?

Maapallon historia on katkera muutoksesta, ettekä te ole täällä sattumalta. Te olette päättäneet saapua tänne tämän muutoksen takia. Jotkut teistä ristivät kätensä ja sanovat: ”Voi, minä vihaan olla täällä. Se on vaikeaa ja kovaa.

Tässä se vanha viesti tulee taas: 

Mikset sytyttäisi Valoa, jotta näkisit, minne olet menossa? 

Muuta DNA:si! Onko sinulla jokin sairaus tänä iltana? Miksi et lähtisi täältä ilman sitä? ”No”, sinä saatat sanoa, ”vain tämän planeetan mestarit voivat tehdä sen.” Sinä olet ymmärtänyt! Se on aivan oikein! Miksi et ottaisi käyttöön mestaruutta, joka on sinun?

Sinä olet täällä syystä. Sinä voit Loistaa Valoa, jota vain muutamat Ihmisolennot ovat koskaan voineet loistaa. Te olette keskellä pimeän ja valon sotaa, ja te voitte tuntea sen, eikö niin? 

Miksi et siis sytytä valoa ja sen myötä pysähdy ajattelemaan hetkeksi: Tuo vertauskuvallinen valtameri on niin suuri! Tuo valtameri rakensi Maailmankaikkeuksia. Suurempi määrä enkeleitä, kuin sinä koskaan voisit kuvitella, on osa tuota valtamerta - enemmän enkeleitä kuin on tähtiä kaikkien Maailmankaikkeuksien galakseissa.

Jumala on tarpeeksi suuri ollakseen luonut kaiken tämän… kuitenkin tarpeeksi pieni asumaan Sinun Sydämessäsi.

Ja tämä on minun viestini. 

Seuraavalla kerralla teidät nähdessäni se saattaa olla jälleen minun viestini, koska niin paljon Jumala Rakastaa teitä. Ymmärrättekö?

Niin monet teistä yrittävät päästä lasista ulos. Te toivotte pääsevänne lasin laitojen läpi ja tulevanne osaksi valtamerta. Minulla on teille toinen päämäärä. Miksi ette sen sijaan vain päästäisi valtamerta sisään? Jos te päästätte meidät sisään, maailmanrauhasta tulee totta! 

Enkelien päästäminen teidän elämäänne ei ole mikään vertauskuva, vaan se on todellisuutta. Sallimalla jumaluuden tulla ymmärretyksi teidän elämässänne, te aktivoitte jumalaisen DNA:n itsessänne ja teistä tulee verhon osa. Tämä muuttaa planeetan energiatasapainoa.

No niin, tämä on ollut illan viesti. 

Mutta nyt minä haluan teidän lähtevän tästä paikasta muuttuneina. Tässä on meidän teille monta kertaa antamamme aihe: Sinä olet maapallon Majakka, joka on rakennettu seisomaan myrskyissä. Tämän vuoksi sinä tulit myrskyn aikana, ymmärräthän? [Tämä on vertauskuva siitä, että Maapallolle on tultu juuri oikeaan aikaan muutoksen kannalta.] 

Sinä et koskaan löydä majakoita turvallisista paikoista, vai löydätkö? 

Ja tämä saattaa antaa sinulle vihjeen siitä, miksi sinä olet täällä. Ja kun myrsky siis raivoaa, miksi sinä et vain hymyilisi ja sanoisi: ”Antaa tulla vaan. Tämän vuoksi minut rakennettiin. Täällä minä olen vaarallisissa elämän kivikoissa ja minä aion sytyttää valoni ja opastaa niitä turvaan, joilla ei ole valoa. Minä aion lähettää valoani pimeimpiin paikkoihin, joita minä tällä planeetalla tiedän, jotta siellä olevat Ihmiset voivat nähdä paremmin. Ja jos siellä heidän ympärillään on aarteita paljastettaviksi, minä annan valoa heille, jotta he voivat nähdä piilossa olevat aarteet. Ja piilossa olevat aarteet voivat olla näitä: rauha sinne, missä on mahdotonta olla rauhaa; rakkautta paikkoihin, joissa ainoastaan viha vallitsee; parantuminen niille, joilla on parantumaton sairaus; ja yhteisymmärrys tavallisten miesten ja naisten kesken tällä planeetalla, jonka väestö ansaitsee olla olemassa rauhan vallitessa.”

Nämä Jalokivet ovat Piilossa Pimeässä. 

Tämän vuoksi teitä on niin monia täällä. Miksi sinä tulisit tällaiseen paikkaan [puhutaan kanavointitilaisuudesta]? 

 Halusitko sinä vain nähdä kummajaisia [kuten jotkut näkevät kanavoinnin]? Ehkäpä. Vai liittyikö siihen jotain enemmän? Meidän tänään antamamme informaatio on paikkansapitävää ja on olemassa muutakin, kuin mitä silmät voivat nähdä… ja sinä olet siinä mukana… sinä olet erittäin voimakkaasti mukana, jos sinä haluat olla. Aloita itsestäsi. 

Hyväksy valo, joka on sinun omassa biologiassasi.

Me sanomme sen jälleen: 

Lähde erilaisena kuin tulit! Nouse ylös istuimeltasi erilaisena, kuin sinä siihen istuessasi olit.

Jotkut teistä eivät nuku kovin hyvin ensi yönä. Liian monilla Enkeleillä on juhlat sinun huoneessasi!
Ja niin se on.
  - Kryon

Ei kommentteja: