WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Kiitos Vanhemmilleni !


Tervehdys, Rakkaat  Ystävät, Olen Kryon Magneettipalvelusta

Ihmisen suunnitelma

DNA - enemmän kuin luulette

On muutakin. DNA:han liittyy tiedettä, joka osoittaa, että sen ympärillä on moniulotteinen kenttä ja sekin on suunniteltu. Kokeilut osoittavat nyt, että DNA-kentässä on ohjeita! Jopa yksi DNA-molekyyli voi muuttaa ainetta ja antaa sille ohjeita muodostua matemaattiseksi järjestelmäksi. Tämä ominaisuus tulee suoraan kvanttibiologiasta - tieteestä, ei uudesta ajasta.

Gaia - enemmän kuin luulette

On muutakin. Nyt pystytään mittaamaan maan magnetismia hetkittäin ja on havaittu jotain yllättävää. Tutkijoita on järkyttänyt huomata, että maan magneettikenttä voimistuu ja heikkenee ihmiskunnan merkittävien tapahtumien myötä. Tsunamin aikana magnetismi teki piikin. Sen tapahtuman aikana, jota kutsutaan nimellä "911", maan magnetismi muuttui dramaattisesti. Juuri sillä hetkellä kun lentokoneet osuivat torneihin, planeetan magnetismi muuttui. Mitä tämä voisi merkitä? Onko mahdollista, että ihmistietoisuus on niin yhteydessä Gaiaan, että tämä voisi tapahtua? Tosiaankin on ja tämän todisteet sanovat. Miten tämän liittyy Jumalaan? Kaikin tavoin, sillä se liittää ihmiset yhteen koko luomakunnan kanssa "suunnitellulla tavalla".

Mitä ihmiset sanovat siitä, miksi he ovat täällä

Monet ovat kertoneet teille, että Jumala loi ihmiskunnan tällaiseksi [Jumala puhuu]: "Laitan ihmisolentoja maan päälle ja laitan heidät kärsimään tuskaa. Teen siitä todella vaikeaa, jotta annan heille tunteen, että he ovat syntyneet likaisina. Sitten kylvän heihin välittömästi syyllisyyttä, jotta he kärsivät ja ovat koko elämänsä ajan jonkin sellaisen uhri, mikä tapahtui aioneita sitten. Laitan heidät ryömimään ja matelemaan löytääkseen minut. Laitan heidät tuntemaan itsensä hyvin pieniksi."


Luuletteko, että tämä oli Jumalan mieli? Tässä kauniissa puutarhassa? Onko siinä järkeä kenellekään teistä? Pyysin teitä aiemmin avaamaan sydämenne myötätunnolle tässä huoneessa. Näinkö tekisit sen, rakas ystävä? Ja sanot: "Ei, ei! En tekisi." Miten sitten tekisit sen? Miten tekisit ihmisen Jumalan myötätunnolla?


Minäpä annan teille vaihtoehtoisen näkemyksen siitä, mitä voisitte ajatella, jos olisitte Jumala: "Luon kauniin puutarhan, annan ihmisille pyhän DNA:n, mistä tulee suunnitelma muinaisen muistamisen ja terveyden kaunista järjestelmää varten. Siten laitan heidät maan päälle suurenmoisina. Jokaisella on pala minusta sisällään. Istutan luojan pyhän kuvan heidän DNA:hansa. Sitten voin jopa sanoa "tehty Jumalan kuvaksi". Sitten lähetän monia mestareita kera pyhän ja aktivoidun DNA:n näyttämään heille, mitä he voivat tehdä, jotteivät he unohda. Suuria opettajia ja auttajia tulee aikain saatossa, jotta heillä on aina esimerkkejä.


"Annan heille voimia hallita luontoa. Jos he löytävät tämän suurenmoisuuden vapaan valinnan kautta, he voivat muuttaa omaa kehoaan. He voivat muuttaa kulttuuriaan. He voivat muuttaa maapalloa. Teen heistä niin voimakkaita, että jos riittävä määrä heitä kerääntyy yhteen, he voivat estää jopa maanjäristyksiä tapahtumasta. He ovat Gaian liittolaisia."


Miltä tämä kuulostaa? Se minkä juuri luitte, on totuus, ja tiedättekö, ketkä tiesivät sen ensin? Muinaiset ihmiset jotka kulkivat tällä alueella. Jos tarkastellaan, mitä he näyttivät ja opettivat teille, niin alkuperäisväestö täällä juhli Gaiaa, planeetan äitienergiaa. Se oli pyhä. Se oli liittolainen heidän elämässään ja on edelleen. Mitä alkuperäisasukkaanne tekevät ensimmäiseksi, kun heillä on jokin seremonia? He ylistävät esi-isiään! Heillä on myös intuitiivinen tieto siitä, että kenties he ovat eläneet myös aiemmin ja muinaisviisaus oli heidän. Onko mahdollista, että aikakausien viisautta välitetään henkisesti? Tosiaankin on ja DNA:n kvanttitausta on hyvin erilainen kuin lineaarinen, kemiallinen sukulinja.
Vanhempienne pahaa-aavistamaton rooli

Minäpä annan teille näkökulman, mitä ette ehkä ole ajatelleet, ja esittelin sen eilen vuorella [Kryon oli Valle Nevadolla Andeilla]. Monilla teistä on vanhemmat, jotka eivät ole hereillä mahdollisuudelle rakastavasta Jumalapersoonasta niin kuin te. Jotkut näistä vanhemmista elävät edelleen ja ovat kanssanne ja jotkut ovat kuolleet. Voi, he voivat rakastaa Jumalaa omalla tavallaan, kaikella tarkoituksenmukaisuudella, mutta he eivät ole heränneet sisäiselle kvanttiluojalle. He eivät olisi tällaisessa tilaisuudessa. Mutta te olette heränneet kvanttijärjestelmälle ja alatte auttaa planeettaa siinä. Rakennatte siltaa tulevaan kvanttikulttuuriin. Lineaarinen palvonta ei kutsu teitä.

Teillä on syvää henkisyyttä ilman profeettaa, kirjaa tai rakennusta, missä palvoa. Olette luoneet kauniin rakkausenergian ja luojakumppanuuden sisäänne ja ennen kuin olette valmiita maan päällä, miljoonat heräävät ympärillänne samalle ajatukselle. Ajatus ei ole sama, mikä teille opetettiin. Sen sijaan kyse on uudesta henkisestä totuusajattelumallista - että teidät luotiin suurenmoisiksi, että teillä on valta omaan fyysiseen kehoonne ja myös luonto kumartaa kollektiivimestaruuttanne. Olette kaunis luomus kauniissa puutarhassa, joka tehtiin teitä varten, ja teillä on viisautta huolehtia siitä ensimmäistä kertaa ihmishistoriassa.

Kenties joskus katsotte vanhempianne ja sanotte: "Toivon, että heillä olisi, mitä minulla on." Jotkut teistä sanovat: "He vaikuttavat olevan jumissa vanhassa tavassa." Ja kun he kuolevat, sanotte: "Toivon, että he olisivat voineet tietää, mitä minä tiedän." Minäpä kirjoitan tämän lineaarisen ajatuksen kvanttikäsitteeksi teille ja samalla paljastan uskomattoman järjestelmän ja Jumalan rakkauden.

Tulkaa kanssani Jumalan mieleen hetkeksi ja vien teidät vanhempienne syntymätuuleen. Ajattomassa tilassa he tapaavat teidät, heidän mahdolliset lapsensa, ja te kuuntelette, mitä heillä on sanottavana: "Rakkaat ystävät, aiomme mennä maan päälle vanhaan energiaan. Mutta asioita on mahdollista tapahtua planeetalla teidän sukupolvessanne, ei meidän. Annamme teille syntymän ja elämän. Tuomme sielunne planeetalle oikeaan aikaan, jotta voitte vaikuttaa asioihin. Ihmisyydessä emme ehkä auta teitä heräämään niin, kun luulette. Sen sijaan voimme antaa teille palapelejä, jotka pakottavat teidät löytämään sisäisen Jumalan, mutta tämä on se tapa, millä vanha energia sekaantuu uuteen. Saatamme teidät tosiaan paikkaan, missä teillä valo, mitä meillä ei voi olla vanhemmassa energiassa."

Niinpä kysyn sinulta, rakas kuulija ja lukija, kuka tässä on valotyöntekijä? Sinun vanhempasi! Voi, kenties he eivät ole heränneet kvanttisesti, mutta nyt tiedät, että heillä oli suunnitelma, joka oli kvanttinen. Heidän vuokseen kannat valoasi. Myös ne jotka kritisoivat teitä siitä, mitä teette, antoivat elämän siemenen. Kuulostaako tämä siltä, että synnyitte likaisena? Kuulostaako tämä siltä, että olette kärsimässä täällä maan päällä?

Jumala on luonut universumin elämää, yltäkylläisyyttä ja valoa varten. Luoja ei ole antanut ihmisille ainoastaan kaunista puutarhaa, vaan myös palan tätä luovaa energiaa jokaisen sielun sisälle. Jumala on valo ja se on sisällänne. Se on uuden energian salaisuus ja löydätte sen uudestaan. Se ei tee muita uskomusjärjestelmiä vääriksi, vaan mieluumminkin parantaa syvällistä tietoa, jotta ne kehittyvät ja muodostavat vielä vahvempia siteitä luovaan energiaan ja mestareihin, joita ne edustavat. Rakkaat ystävät, älkää odottako "kirkon" menevän pois. Odottakaa sen kehittyvän verrannollisemmaksi todellisen palvontaenergian kanssa - sen mikä kunnioittaa sisäistä luojaa.

Pitäkää sydämenne avoimena. Kun seuraavan kerran ajattelette niitä, jotka synnyttivät teidät, nähkää heidän korkeampi itsensä ja kiittäkää sitä viisaudesta, joka sallii teidän olla täällä tänä päivänä. He tekivät kovan työn vanhana sieluna eläen vanhemmalla maapallolla. Nyt teillä on edessänne haasteena rauhan luominen maan päälle. Mutta sitä varten te tulitte.

Ja niin se on.

Kryon

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
18.10.2010 Santiago, Chile
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: