WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Kaksinaisuutenne ymmärtäminen


KAKSINAISUUTENNE YMMÄRTÄMINEN
- valotyöntekijän käsikirjan oppitunti kaksi

Lee:

Tämä puhtaaksikirjoitettu versio on itse asiassa yhdistelmä kolmesta suorasta kanavoinnista tähän aiheeseen liittyen. Ne annettiin kahden kuukauden aikana. Se edustaa yhtä vaikeinta New Age -aihetta, ja Kryon halusi minun saavan sen kohdalleen! Jos kuuntelet nauhoituksen, saat vain osan siitä, mitä tässä tekstissä on esitetty. Tämä on vaikea aihe, ja sellainen mikä on monista uskomaton, loukkaava tai pimeä. Se aiheuttaa vihaa joissakin ja epäuskoa monissa, mutta se on ydintotuus ja se on ymmärrettävä. Sillä ilman tätä tietoa on edelleen olemassa suuri este, jota vastaan taistelet näennäisesti ikuisesti valaistumisesi etsinnässä.


--------------------------


Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. On niitä jotka sanoisivat, että tällainen kommunikointi olisi mahdotonta, vaikeaa. He sanoisivat: "Mikä prosessi sallisi ihmisen puhua, ikään kuin hän olisi linkki?" Ja minä kerron teille, että prosessi on helppoa selittää, sillä ihminen on enkeli maan päällä. On olemassa suora putki Henkeen, ja olette kutsuneet sitä korkeammaksi itseksi. Tämä ihmisen henkinen osa on kuin antenni, joka heiluu tuulessa koko elämänne. Jotkut teistä tietävät, mitä sillä tehdään ja kytkeytyvät tuohon pyhään putkeen. Useimmat eivät tiedä. Mutta kun tiedätte, silloin tapahtuvat syvällisimmät meditointinne. Tämä energia kehottaa opettelemaan tämän putken kehittämistä ja virittymään siihen.


On monia, jotka vasta alkavat virittyä korkeamman itsen energiaan. Nämä ovat niitä, jotka huomaavat ensimmäistä kertaa elämässään, että on muutakin, kuin mitä he ajattelivat Jumalasta. Olen kertonut teille 18 vuotta, että maapallo alkaa värähdellä korkeammalla. Se ravistelee. Sitä näette tämän päivän uutisissanne, ja lisää on luvassa. Tämä tahtoo sanoa, että on monia, jotka irrotetaan mytologiastaan ja he esittävät kysymyksen: "Mikä on totta, mikä ei ole?" He sanovat: "Miksi tunnen sydämessäni, sielussani, että Jumala on suurempi, kuin minulle on kerrottu?"


Sitten jotkut tuodaan katsomaan niitä sanoja, joita olen antanut reilun 18 vuoden aikana, ja nämä opetukset tuntuvat ylivoimaisilta. "Mistä aloitan", he kysyvät, tai "Mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi? Missä on aapinen, jottei minun tarvitse kahlata läpi kaikkea valmistumisaineistoa löytääkseni alkeet?" Vastaus on se, mitä kuuntelette ja luette, ja olen antanut kumppanilleni tehtäväksi kanavointisarjan nimeltään 

"Valotyöntekijän käsikirja - Aloita tästä". Olen antanut hänelle ohjeet, että hän asettaisi sen saataville yleisimpään mahdolliseen paikkaan, jotta useimmat voivat nähdä sen ja sitten vapaasti valita, tutkivatko sitä vai eivät.

On niitä, jotka ovat aloittamassa tätä matkaa, jotka juuri saapuvat istumaan tänne ja kysyvät: "Mitä tämä on, mitä tunnen? Voisiko olla totta, että ihminen tekee sitä, mitä hän näyttäisi tekevän? [kanavointi] Ja jos hän ei tee, miksi tunnen niin, että hän ikään kuin tekisi?" Nämä ovat hyviä kysymyksiä, ja vastaus on, että maapallo värähtelee todellakin korkeammalla ja alkaa sallia tietoisuuden avautumisen. Jokaisella teistä on lemurialaisia piirteitä - jos ei suoraan niin epäsuorasti. Tämä tahtoo sanoa sitä, että olette lemurialaisen rodun sukulinjaa, niitä joilla oli kvanttinäkemys maailmankaikkeudesta, jotka heräsivät ensimmäisenä tietoon siitä, keitä he olivat.


Tässä olette, istumassa tänä modernina päivänä, jolloin tapahtuu toinen herääminen, ja olette etulinjassa… koska ensimmäisenä heräävät vanhat sielut. Olemme kertoneet tämän teille aiemmin. Niin, vanha sielu, sinulla saattaa olla kaikki tuo kokemus, mutta sinua painavat edelleen maalliset, kolmen ulottuvuuden säännöt ja kulttuurillinen mytologia siitä, kuka olet ja kuka Jumala on.


Seuraavat asiat saattavat olla vastoin sitä, mitä sinulle on opetettu, ja jos tilanne on niin, pysähdy ja punnitse totuuden energiaa. Älä oleta, että kaikki kuulemasi tai lukemasi on ehdottomasti totta, sillä haluamme sinun käyttävän oman erottelukykysi laitetta. Käytä älyä, joka on yhteydessä sydämeen, ja kysy Hengeltä: "Voiko näin olla? Onko tämä oikein?" Sillä jotkut näistä asioista haastavat aivan ydinuskomusjärjestelmäsi, kaiken mitä sinulle on opetettu. Sen teemme tänään… tuomme esiin kaikki pimeät asiat.


Ilmoitan, että tämä on Valotyöntekijän käsikirjan toinen oppitunti. Ensimmäinen oppitunti antoi ymmärryksen siitä, että maan päällä tapahtuu enemmän kuin luulette: alku (Harmoninen yhdentyminen), lisää työkaluja ja uusi intuitio sekä sellaisen energian avautuminen, jonka osa olette. Tästä kaikesta kerrottiin ensimmäisellä oppitunnilla. Olemme siis valinneet tämän oivan paikan toista oppituntia varten [San Diego]. Kerrotaanpa kuulijalle ja lukijalle, että tämän informaation antamispaikassa ovat Kryonin juuret. Täällä istuu perheenjäseniä, jotka ihmiskehossaan olivat kärsivällisiä ja ystävällisiä insinöörilleni, kumppanilleni, hänen kanavointinsa alkupäivinä. He ottivat huomioon hänen kokemattomuutensa ja sallivat hänen olla, kun hän etsi sitä, mitä hänen tarvitsi löytää.


Ja niinpä ympyrä sulkeutuu, ja hän on palannut tähän energiaan, mistä se alkoi - se paikka mistä kaikki fyysisesti alkoi, ei ole kaukana täältä. Olemme valinnet tämän tilaisuuden, koska aihe on vaikea ja sellainen, mistä teidän pitäisi tietää. Uutiset eivät ole huonoja. Ne ovat vain syvällisiä. Valmistautukaa, sillä jos ette ole kuulleet tätä aiemmin, se haastaa uskomusjärjestelmänne ja ravistelee sen ydintä. Jotkut suuttuvat, jotkut eivät. Jotkut tuntevat pakkoa iskeä takaisin… useimmat eivät. Sillä nämä ovat energioita, jotka ovat kaksinaisuutenne ydin… sisällänne olevan pimeyden ja valon tutkimista.


Kaksinaisuuden määritteleminen


Ensimmäinen asia, mitä teidän on tiedettävä sen tosiasian jälkeen, että sisällänne on jumaluutta, on se, että tällä planeetalla on jotain kaksinaisuudeksi kutsuttua. Tämä kaksinaisuus esittäytyy jumaluuden tasapainottajana… pimeimpänä energiana, jonka voitte koskaan kuvitella ja jossa on teidän nimenne. Se tulee syntymässä mukananne eikä se lähde ennen viimeistä henkäystänne. Jotkut ovat kutsuneet sitä varjoitseksi. Jotkut ovat kutsuneet sitä pimeäksi itseksi. Jotkut ovat kutsuneet sitä pahuudeksi, ja jotkut ovat kutsuneet sitä pimeäksi puoleksi. Tällä ominaisuudellanne on nimi ja se on kaksinaisuus.


Kaksinaisuus on täysin tarkoituksenmukaista, sillä se on suunniteltu osaksenne. Se annetaan teille syntymässä, ette tuo sitä verhon toiselta puolelta, sillä tämä planeetta on kaksinaisuuden kattiala, missä suoritetaan koetta. Tässä kokeessa enkelit, joka teeskentelevät olevansa ihmisiä, tulevat tasavertaiselle pelikentälle ja tässä kaksinaisuudessa [pimeys ja valo] yrittävät löytää tasapainon näiden kahden välille.


Se on energian koe, ei ihmisen, mutta se tuntuu ikään kuin olevan sielunne koe. Kuten ehkä olette huomanneet, jokaisen ihmisen on päätettävä omasta puolestaan, onko se totta vai ei. Teidän on päätettävä henkilökohtaisesti ilman minkään järjestön julistusta, ilman niitä, jotka sanovat teille, mihin pitää uskoa ja mihin ei. Ne päivät alkavat vähetä, jolloin vain ripustatte sielunne uskon historian rattaille ja sen edustamaan mytologiaan. Sillä tämä uusi energia alkaa vetää esiin henkisten asioiden henkilökohtaista tutkimista… halua todella tietää totuus.


Kun tulette maapallolle, saatte jotain sellaista, mitä ette suunnitelleet, ja haluan kertoa teille siitä kaiken. Haluan kertoa, miten voimakasta se on, ja annan teille siitä esimerkkejä. Sitten haluan kertoa teille, mitä voitte tehdä sillä. Ennen kuin jatkamme yhtään pidemmälle, keskustellaanpa siitä, mitä tämä kaksinaisuuden energia on tehnyt historiallenne, sillä se on kaikkien uskonnollisten mytologioiden perusta ja ydin. Se on myös kreikkalaisten jumalien perusta ja ydin. Ihmiskunnan kaksinaisuus on ajanut kaikkiin tarinoihin taiasta, hyvästä ja pahasta, pimeydestä ja valosta - tällä olevista voimista.


Jopa ihmiselle modernissa kulttuurissa opetetaan, että kauan sitten taivaassa oli taistelu. Tätä ei kuitenkaan tapahtunut. Toisella puolella verhoa ei ole kamppailua. Kamppailu ja ristiriita ovat kaksinaisuuteen perustuvia käsitteitä. Miettikää sitä. Jumala ei jaa teidän 3D-kokemustanne. Kuitenkin perustatte edelleen hyvin paljon henkisestä historiasta siihen, että näin olisi. Enkelit eivät tappele, ei ole valtataisteluja eivätkä tietoisuutenne toimintamallit siirry verhon läpi Hengen toimintaan.


Mutta tässä mytologiassa eräs enkeli tosiaankin putosi taivaasta, ja hänen nimensä oli Lusifer. Tämä on vaikeaa, koska sellaista paikkaa kuin taivas ei ole olemassa! Olette taas kerran luoneet "paikkoja" moniulotteiseen tilaan, ja se on mahdotonta. On vain koti, paikka missä olette silloin, kun ette ole täällä… eikä se ole paikka. Se on moniulotteisen energian tila ja se on ajaton. Mutta kuten tarina kertoo, tuo pudonnut enkeli oli vastuussa oman paikkansa rakentamisesta, pahan paikan nimeltään helvetti, minne te menette, jos ette käyttäydy hyvin.


Lopetetaan tarina nyt. Kuulostaako tämä teistä todellakin Jumalalta? Vai kuulostaako tämä teistä ihmiseltä? Kysyn tätä vain siksi, että jossain kohtaa teidän on erotettava totuus ja vedettävä erilleen se, mitä teille on opetettu, siitä mitä intuitionne huutaa teille. Lukekaa eteenpäin ja miettikää, loisiko perheenne tämän: Menet automaattisesti helvettiin kuollessasi! (Mytologian mukaan) Siellä on ikuisesti kärsimystä. Piste. Ellet sitten tee jotain ollessasi maan päällä. Se on jotain mihin pitää liittyä, mitä pitää olla ja julistaa, ja pitää mennä yhteen kulttuurinne uskomuslaatikkoon. Taas kerran, kuulostaako tämä Jumalan vai ihmisen luomalta?


Rakkaat ystävät, sanomme jälleen, ettei ole mitään Lusiferia. Kerromme teille jotain kiinnostavaa ihmisistä. Kun teille tapahtuu kaikkea hyvää, sanotte: "Jumala on hyvä. Jumala teki tämän minulle. Olen hyvin iloinen ollessani lähellä Jumalaa, koska Jumala teki tämän." Ja kun tapahtuu jotain pahaa, ihmiset sanovat usein: "Tämä on kamalaa. Tämä on pahuutta. Paholainen sai otteen minusta. En tiedä, mitä tapahtui." Tämä asenne tietenkin merkitsee sitä, etteivät ihmiset ole vastuussa mistään hyvästä tai pahasta! He vain ajelehtivat toivoen, ettei heitä vedetä väärään energiaan, kun he pitävät huolen omista asioistaan!


Mutta jos he ovat onnekkaita, Jumalan ja Saatanan välinen kamppailu ei kosketa heitä. Ihminen voittaa lopulta ja menee taivaaseen kuollessaan, jos hän käyttäytyy hyvin ja antaa voimansa jollekin historialliselle mytologialle. Sellainen löytyy tältä planeetalta yli 700 henkisestä uskomusversiosta, monenlaisista rakenteista ja erilaisista säännöistä. 
Kuulostaako Jumalalta? Ei kuulosta. Kyse on ihmisen mytologiasta, jota usein tarjoilevat hyvin vilpittömästi ne henkiset johtajat, jotka ovat varmoja siitä, että heidän polkunsa on oikea.

Tätä ei kerrota teille minkään tuomitsemiseksi. Se on vain historiallinen totuus. Olemme kertoneet teille alusta saakka, että kunnioitamme kaikkea Jumalan etsintää. Mutta uuden energian etsijöiden täytyy alkaa erotella omaa totuuttaan, joten autamme siinä… antaen teille erilaisen näkökulman. Sillä se muuttaa tulevaisuutta ja aloittaa maapallon korkeamman värähtelyn.


Huomatkaa, että viestinä ei ole vetää teitä taas yhteen henkiseen laatikkoon! Sillä tämän Kryon-työn tai yleisesti ottaen uuden ajan ympärillä ei ole mitään järjestöä. Ei ole paikkaa johon liittyä, ei rakennusta jossa vierailla, ei historiallista ihmisprofeettaa palvottavaksi eikä mitään keskeistä sääntökirjaa. Tämä on henkisyyden uusi toimintamalli, missä miljoonat ihmiset alkavat tutkia totuutta, joka asuu heidän sisällään - kaikki säännöt, kaikki oppijärjestelmät, kaikki Rakkaus, joka toi heidät tähän paikkaan. Sitä tarkastellaan sitä vasten, mitä he tuntevat ja mitä he näkevät ympärillään. Monet ihmettelevät, miten niin suuri, maailmanlaajuinen ihmisryhmä voi olla yhtenäinen ajatuksissaan ilman rakennetta tai johtajuutta tai jäsenyyttä mihinkään. Se on uusi asiaintila, jossa löydetään sisäisesti se, mikä on totta ja aitoa, sen sijaan, mitä teille ovat kertoneet ne, jotka toistavat historian mytologiaa… joista useimmat eivät ole yhtä mieltä edes omassa keskuudessaan.


Se mikä vahvistaa tätä mytologiaa työntävistä ja vetävistä energioista, on hyvin todellista. Se on epäusko siihen, että jotain niin pimeää voisi todellakin asua sisällänne tai että jotain niin suurta kuin Jumala voisi asua sisällänne. Teille opetetaan, että te ette ole mitään, synnytte likaisina, ja siksi te annatte pois voimanne hyvään ja voimanne pahaan. Siinä sitten olette voimattomina ja tietämättöminä siitä, että nämä molemmat syvälliset voimat ovat sielussanne. Ymmärrättekö? 

Tässä arvottomuuden tilassa olette kypsiä siihen, että melkein kuka tahansa voi vangita kiinnostuksenne omaan Jumalajärjestelmäänsä. 85% tämän planeetan väestöstä on tosiaankin luonut itselleen laatikon, jossa he voivat selittää tämän kaiken 3D-tavalla. Eikö ole mielenkiintoista, että ensimmäinen asia, minkä ihminen tekee vanhetessaan, on näiden vastausten etsiminen? Jumala DNA:ssanne ajaa teitä etsimään luojaa.

Tässä on totuus. Sisällänne on osa Jumalaa, joka tulee mukananne tänne - ja keskustelimme tästä viime kerralla. Se asuu sisällänne ja odottaa herättämistä, ja se on kvanttienergiaa [moniulotteista, ei 3D:ssä]. Se on kaunista. Se on valoa.  

Siihen on syy, miksi teitä tönitään ja vedetään "istumaan tälle tuolille", kuten sanotaan: jotta tietäisitte olevanne osa kaikkea. Ei ole mikään sattuma, että olette täällä tai luette tätä. Kaikki tapahtuu nimittäin täydellisellä luvallanne. Ettekä ehkä vielä tiedä, mitä teidän pitäisi tehdä tällä tiedolla, mutta tietäkää tämä: pelkästään se, että kysytte, muuttaa tätä planeettaa. Tiesittekö siitä? Vain täällä oleminen, kuunteleminen, auttaa tätä planeettaa. Tämä on toisen päivän viesti. Tällä Jumalan osalla on tasapaino, sillä myös pimeimmistä pimein asuu sisällänne, ja sillä on teidän nimenne. Siksi tämä on kaksinaisuutta. Sanoimme sen jo, mutta teidän täytyy kuulla se uudestaan.

3D-lähestymistapa taisteluun


3D-lähestymistapa taisteluun on, että jos teillä on vihollinen, voitatte sen. 3D:ssä teidän on taisteltava ja tapatte sen. Sitten se on poissa ja nousette voitokkaana sanomaan: "Se osa, mikä minussa oli pahaa, on lyöty kuoliaaksi, ja nyt se on poissa." Se on teistä järkevää. Niinpä on monia paikkoja, joihin voitte mennä "lyömään sisäisen hirviön kuoliaaksi", eikä teidän tarvitse kaukaa etsiä apua tähän. Mutta tämä ei päde kaksinaisuuteen, sillä olette sen kanssa koko elämänne. Sen tuhoaminen merkitsee ihmisen kuolemaa. Mutta monet sanovat: "Ei siinä ole järkeä, että sisälläni on niin voimakas vihollinen… ja sen annetaan vain olla. Asia on käsiteltävä." Mutta käsittelette tämän energian sisällänne ilman poistamista. Kutsumme sitä sen sijaan tasapainottamiseksi… rakas ystävä, tämä on edistynyt käsitys melkein jokaiselle elossa olevalle ihmiselle. Koska on vältettävä selviytymisvaisto sanan ydinmerkityksessä. Se ylittää "pakene tai taistele" -tunteet ja korvaa ne viisaudella, mitä olemme yrittäneet antaa teille 18 vuotta.


Siksi tämä oppitunti kaksi on sen tunnistamista, mitä on sisällänne ja minkä olemassa olemista ette edes haluaisi myöntää. Siihen vaaditaan uskon venyttämistä, että teillä on Jumala sisällänne… muttei sitä ole niin vaikeaa löytää. Mutta siihen uskominen, että ydinpahuus on myös sisällänne, on loukkaus älylliselle itsellenne ja sille vilpittömyydelle, mitä useimmat pitävät rehellisenä elämänä. Tosin sanoen koko tätä käsitystä on tutkittava "laatikon ulkopuolella".


Paljastuksia kaksinaisuuden totuudesta


Kaksinaisuus paljastuu niin monin eri tavoin. Minun ei edes pitäisi tarvita luetella niitä, mutta niitä varten, jotka vasta ovat tulossa tähän, teen sen… vähäpätöisistä asioista vähemmän vähäpätöisiin.


Draama on yksi. Draama. Oletteko tavanneet niitä ihmisiä, jotka selviytyvät vain pyörittämällä draamaa? Ironia on siinä, että he ovat niitä jotka soittavat teille, valotyöntekijälle, sillä olette tasapainoisia ja kannatte valoa, mikä houkuttelee niitä, jotka eivät ole. He sanovat. "Elämässäni on enemmän draamaa, kuin pystyn kestämään. On sitä ja tätä. Luulin jo käsitelleeni tämän, mutta se tuli takaisin." Sitten annatte heille kärsivällisesti viisauttanne sadannen kerran ja niin on hyvä, kuten on aina ollut. Mutta kun laskette luurin kädestänne, tiedätte, mitä tapahtuu, eikö vain? He eivät ota ollenkaan neuvojanne onkeensa. He vain halusivat äänen toisessa päässä kertovan heille sen, mitä he jo tiesivät!


Sitten seuraavana päivänä saatte puhelun ja he sanovat. "No, tätä on tapahtunut ja tätä on tapahtunut, ja tätä on tapahtunut. Tämä vain näyttää jatkuvan." Lopulta saattaisitte kertoa heille totuudenkin… saattaisitte sanoa: "Tiedätkö, että sinä vedät tämän kaiken elämääsi, että pysyt hengissä sen avulla?" Ja he sanovat: "Ei koskaan! En koskaan pyytäisi sellaista asiaa!" Mutta niin he tekevät. Ja minäpä kerron miksi: Koska se on heistä mukavaa. Sillä jos heidän elämässään ei olisi draamaa, heidän pitäisi katsoa sitä shamaania, joita he ovat! Siunattu on se ihminen, joka on jättänyt draaman ja näkee henkisen puolen, sillä usein draama kätkee jotain niin syvällistä kuin valon, jota virtaa heidän elämäänsä. Mutta he pelkäävät sitä niin kovasti! Siksi draama peittää sen, että olisi tultava toimeen todellisuuden kanssa, ja draamasta tulee mukavaa.


Huolestuminen on seuraava. Kaikesta huolestuminen! Ne jotka huolestuvat, tuntevat olevansa voimattomia luomaan mitään! Teissä on niitä, jotka heräävät kolmelta aamulla huolissaan siitä, ettei teillä ole mitään, mistä kantaa huolta! Kun alatte tasapainottaa tuota pimeyttä sisällänne, jota kutsutaan kaksinaisuudeksi, yksi poismenevistä asioista on huolestuminen, koska teillä on tunne, että järjestelmä alkaa toimia ja tosiaankaan ette ole yksin. On suunnitelma, ja huolestuminen alkaa jäädä pois. Mutta pimeys haluaa teidän heräävän ja sanoo: "No, katso tätä! Huolestutaanpa siitä." Sitten se antaa teille pitkän listan asioista, joista kantaa huolta. Silloin ette voi enää nukahtaa uudelleen. Sitten nousette ylös. Tiedätte, miltä tämä tuntuu, eikö niin? Se on ehdottoman inhimillistä.


Draama ja huolestuminen johtavat itsearvostuksen puutteeseen ja pelkoon. Katsotte itseänne peilistä ja näette vain ikääntyvän ihmisen, ja luulette elämässä olevan vain siitä kyse. "Missä on nuoruuteni?", sanotte. "Miksi en voi kulkea taaksepäin?", sanotte. "Mistä elämässä on kyse? Olen niin pieni osa tätä järjestelmää." Ja pimeys sisällänne sanoo: "Juuri niin! Voi pojat, olet ymmärtänyt oikein. Et ole mitään! Et koskaan tule olemaan. Olet täällä sattumalta. Sitten kun kuolet, se oli siinä, ja olet poissa." Ja ihminen roikottaa päätään ja sanoo: "Aivan."


Teidän näkökulmastanne se ei ehkä ole oikeudenmukaista, mitä olen sanomassa. Mutta 3D on oikeudenmukainen teille eikä se edusta sitä suuruutta, mitä ihmiset ovat järjestäneet itseään varten tälle planeetalle. Sillä teidän pimeä puolenne on helppo tuoda esiin. Jumalpuolenne ei ole. Ironista on, että se on niin helppo tuoda esiin, että olette kieltäneet sen ja luoneet siitä vastuussa olevan olennon… paholaisen. Näyttää siis siltä, että paholainen on joka puolella! Eikä Jumalaa ole missään. Todellisuus on, että on olemassa kaksinaisuuden tasapaino. Teidän on etsittävä Jumalaa, mutta pimeä puolenne ärsyttää aina. Näin tilanne luotiin ja se on tasapainossaan oikeudenmukainen. Näette viimeisessä osiossa miksi, sillä Jumalitsen löytäminen kallistaa tasapainon ikuisiksi ajoiksi.


Tälle kaikelle on syvällinen syynsä, mutta sitä on vaikeaa selittää 3D:ssä. Luonnossa kaikessa on oltava tasapaino, jin ja jang. On aina kyse tasapainosta. Energiakoetta maan päällä tekevät Jumalan osat, jotka ovat naamioituneet ihmisiksi. He tulevat ja menevät muuttaen rooleja tässä energianäytelmässä. Heitä ei testata, vaan sen sijaan he suorittavat kokeen itse.  

Minne tasapaino asettuu, kun heille annetaan sekä pimeys että valo? Ja mitä tapahtuu maapallolle? Vastaukset ovat piilossa teiltä, mutta ne ovat osa maailmankaikkeutta ja sitä kudosta, mistä kaikessa on kyse tällä maapallolla, ainoalla vapaan valinnan planeetalla tällä erää.

Ne jotka antavat itsensä näille oman kaksinaisuutensa pimeämmille energioille, lankeavat vieläkin pidemmälle, seuraavalle pimeyden tasolle - raivoon, vihaan, väkivaltaan, kuolemaan, murhiin ilman katumusta. "Aivan!", sanotte, "Nyt, herra Kryon, te puhutte pahuudesta!" Niinkö? Ja mitä pahuus on? Minä kerron. Se on ihmisessä oleva pimeä puoli valmiina kehittymään ja kypsymään.


Jos haluatte ryhtyä siihen - olla paha ihminen - teillä on kaikki haluamanne voima käytössänne. Voitte mennä suoraa päätä siihen, sillä se on vapaasti valittavissa. Jumala ei seiso tiellänne, tiesittekö sen? Voi, on hyvin monia ihmisiä, jotka sanovat: "No, tässä kohtaa paholainen tulee mukaan. Hän auttaa minua. Hän vetää minua siihen." Ja on tätä samaa asiaa palvovia kultteja. Totuus? Kukaan ei vedä sinua minnekään, rakas ihmisolento. Se on vapaa valintasi. Monet ihmiset ryhtyvät siihen, koska sieltä he löytävät voimansa. Siellä he voivat saada valtaa toisiin ihmisiin… luoda huolta, draamaa ja kontrollia.


Tämän planeetan diktaattorit, menneet ja nykyiset, löytävät sieltä voimansa. He saavat ihmiset kiinnittämään itseensä huomioita. Jos he murhaavat riittävästi ihmisiä, se saa aikaan pelkoa omalla valtavyöhykkeellään. Tätä he tekevät, eikä minun tarvitse kertoa teille tätä. Tiedätte sen. Ja kerron teille, että vaikka se on pahuutta, siinä ihmisolento harjoittaa pahuuden voimaa. Ette ehkä halua kuulla tätä, mutta minun on kerrottava se teille. Sitä tarvitaan täydelliseen ymmärrykseenne siitä, mitä seuraavaksi tulee.


Ihmisolento on voimakas molemmissa suunnissa. Sillä on sekä enkelin että paholaisen energioita ytimessään. "Rakas Kryon, kerroit juuri minulle, ettei ole sellaista asiaa kuin paholainen. En usko sitä. Olen ollut tietyissä paikoissa ja nähnyt magiaa. Olen nähnyt demoneja karkotettavan ihmisistä. Olen nähnyt itse asiassa fyysisiä muotoja ryömivän lattialla ja lähtevän." Ihmisolento, uskotko ihmeisiin? Jos uskot, niin kuka kertoi niiden aina olevan valoon liittyviä? Muistatko minun kertoneen teille tasapainosta? Musta magia on yksinkertaisesti niitä ihmeitä, joita luodaan ihmisen pimeällä voimalla. Ihmisolento pystyy tekemään sen.


On niitä, jotka sanovat: " Olen nähnyt voodoota. Se on hyvin todellista. Se on hyvin todellista. Ihmiset antautuvat. He kuolevat ja sairastuvat vain suggestion vuoksi. Se on pahuutta." Ja taaskin sanoisin, tervetuloa tutustumaan ihmisen voimaan. Katsokaa historiaanne. Katsokaa diktaattoreja, jotka ovat puhuneet sellaisia sanoja, jotka vakuuttivat oikeellisuutensa niin monille ihmisille, ette he pystyivät murhaamaan miljoonia. Kerron teille, että tämä on ihmisen kyvykkyyttä ja se on voimakasta.


Kolikon toinen puoli


Miksi kertoisin teille näitä asioita? Älkää pelätkö näitä asioita, koska olen kertonut teille vain siitä, mikä on ytimenne… ja teillä on hallinta tähän kaikkeen. Tässä on toinenkin puoli. Rakas ystävä, jos luet tai kuuntelet tätä ensimmäistä kertaa ja tämä on sinulle toinen oppitunti, haluan kertoa sinulle, että tämä parannee! Sinun pimeä osasi sanoo juuri nyt: "En usko sitä. Älä lue pidemmälle! Älä kuuntele enää." Miksi? Koska nyt aion kertoa teille tarinan loppuosan.


Pimeä osa tietää, että jos katsot pidemmälle, kaikki on ohi. Koska näet jotain sellaista, mitä se ei halua sinun näkevän… vapaan valinnan nähdä tasapainottava voima… ja voi millainen voima se onkaan! Jos voisit nähdä roppakaupalla enkeleitä tilassasi tällä hetkellä puhumassa luomastanne kiinnostavasta energiasta, hämmästyisit. Sillä he valmistautuvat taistelemaan taistelua kanssanne. Tulette tälle planeetalle osa Jumalaa sisällänne. Pimeä asia teissä on asetettu varjostamaan aloitusenergiaa, joka luo karmaa. Se on olemassa syystä, ja teillä on se syntyessänne. Miten moni teistä on opettanut lapsiaan olemaan vihainen, kun toinen lapsi halusi leikkiä heidän lelullaan? Miten moni teistä vanhemmista opetti lapsiaan olemaan mustasukkainen tai raivoamaan? Ja te sanotte: "En ole koskaan opettanut lapselleni sellaisia asioita." Ja minä sanon tietäväni sen. He tulivat tänne varustettuina niillä ja niin tulitte tekin. Alatteko ymmärtää?


Nyt pääsemme hyviin uutisiin. Voitte tasapainottaa tämän tai sitten ei. Useimmat ihmiset vain ovat ja sallivat sen. Tämä tahtoo sanoa, että havaintona on, että teissä on tasapainossa se, joka on aivan yhtä voimakas kuin toinenkin puoli. Näette sitä kulttuurissanne joka päivä. Teille opetetaan, että teidän on mentävä raportoimaan erääseen rakennukseen ja tunnustettava kaikki kamalat asiat, joita mielessänne on. Tämä lykkää Jumalan vihaa jonkin aikaa. Sitten pimeys tulee takaisin ja teidän on palattava tuohon rakennukseen ja tunnustettava taas! Mikä antautumisen käsite. Se on jatkuvaa jiniä ja jangia pestyksi tulemisen ja likaisena olemisen välillä, eikö olekin? Mikä mytologia! Luuletteko Jumalan luoneen tämän järjestelmän?


Tässä se, mitä Jumala loi: sisällänne on jumalainen järjestelmä tämän kaksinaisuuden tasapainottamiseen tavalla, missä se ei pysty saamaan jalansijaa. Ilmaiskaa puhdas tahtonne ja sanokaa: "Rakas Jumala, olen väsynyt tähän. Näytä minulle se, mitä minun tarvitsee tietää saadakseni tähän perspektiiviä." Tämä on alku, sillä se edustaa teitä aikomustilassa, työntämässä ovea verhon toiselle puolelle, pyytämässä sisäisen jumaluuden löytämistä. Alkaa tasapainottuminen. Ja kerroimme teille sen ensimmäisellä oppitunnilla - esiin tulee täydellinen järjestelmä. Se laittaa pimeän puolenne paikkaan, jota ette voi edes löytää.


Pimeyden ja valon kaksinaisuus luotiin tämän planeetan järjestelmäksi. Mutta nämä kaksi energiaa ovat hyvin, hyvin erilaisia. 

Sisäisellä pimeydellänne ei ole aavistustakaan siitä, mitä teette henkisesti. Ajatelkaa sitä. Ne teistä, jotka tekevät päätöksiä henkisesti ja seuraavat intuition ja erottelukyvyn karttaa ja jotka vetävät esiin Jumalan osan sisältään, luovat energiaa, joka on näkymätöntä kaksinaisuutenne toiselle puolelle! Pimeydellä ei ole mitään aavistustakaan siitä, mitä teette tai mitä olette tehneet. Se on vain vihainen siitä, ettei se pysty enää saavuttamaan teitä.

Kun astutte valoon ja aloitatte tämän matkan, se asia, joka on aiheuttanut teille ongelmia koko elämänne ajan, katsotaan epäoleelliseksi. Se on kuin takapenkillä oleva lapsi, joka hakkaa penkkiä, ärsyttää teitä ja haluaa tietää: "Joko ollaan perillä?" Sitä se vain pystyy tekemään - hakkaamaan takapenkillä. Mutta se on aina olemassa, ja joskus se on äänekkäämpi kuin toisilla kerroilla.


Joitakin huolestuttaa, jopa valotyöntekijöitä. He sanovat: "Miksi tähän liittyy jaksottainen ominaisuus? Luulin, että henkisyyteni pitäisi sen täysin hiljaa." Ei se niin ole, koska se on aina valmiina hakkaamaan

On heikkouden jaksoja. Taas kerran, tämä on tasapainoa. Täytyikö minun kertoa teille tämä? Rakas valotyöntekijä, älä lyö itseäsi tunteellisesti, koska käyt läpi näitä jaksoja. Joskus se on vaikeampaa ja toisinaan vähemmän vaikeaa. On ylä- ja alamäkiä, ja se on täysin normaalia. Tämä on normaalia, koska, rakas ihminen, ratkot aina palapeliä tämän valo- ja pimeysenergian välillä. Se on jatkuva taistelu, joka ei koskaan lopu ennen viimeistä henkäystäsi.

Mutta niillä teistä, jotka ovat astuneet valoon, on etua. Vaikka tämä saattaa vaikuttaa superyksinkertaiselta, se muistuttaa teitä monien vuosien valo-opetuksistani: 10000 hengen stadioniin, joka on täynnä pimeyttä, vaikuttaa yksi ihminen, joka sytyttää valon. Sillä kun sytytetään yksi valo, niin riippumatta siitä miten pimeää on, pimeyttä - niin kuin se on määritelty - ei voi olla. Tämä on se voima. Näettekö siis tässä oikeudenmukaisuuden? Vaikka ihmisten haastava puoli näyttäytyy intuitiivisesti eikä Jumalpuoli tee sitä, niin silloin kun löydätte valon, se työntää kaksinaisuuden unohduksen tilaan, missä pimeys on ansassa. 

Siksi voima on valon puolella. Valo on aktiivista ja pimeys ei ole. Pimeys ei voi ilmestyä paikalle muuttamaan valaistua huonetta! Mutta valo muuttaa pimeän huoneen täysin.

Kenties on aika kokeilla tätä? 

Puhtaan tahtonne ilmaisten sanokaa: "Rakas Jumala, kerro minulle, mitä minun tarvitsee tietää." Se aloittaa prosessin. Älkää kertoko Jumalalle, mitä hänen on tehtävä elämässänne. Sanokaa sen sijaan: "Olen valmis tietämään."

Tämä on viisas toteamus ja silloin alatte löytää sen, kuka olette. 

Älkää hämmästykö, jos Rakkautta virtaa Sydämeenne. Älkää hämmästykö, jos huomaatte Enkelien ottavan teitä kädestä ettekä osaa selittää tuota tunnetta. Älkää hämmästykö, jos teillä on selittämätöntä rauhaa… ja pelkoa? 

Tämä on iso juttu. Katsokaa, mistä pelko alkaa. Se alkaa mahasta/sisuksista. Tämä on ihmisen matalampi energiaominaisuus. Se alkaa sisuksista. Sillä ei ole mitään tekemistä valaistumisenne tai kolmannen silmänne kanssa. Se alkaa paikasta, jossa voitte hallita sitä. Mutta jos ette tee sitä, se siirtyy nopeasti mieleenne.

Seuraavan kerran, kun teillä on pelkoreaktio, kerätkää rohkeutta ja viisautta, edellytykset sanoa: "Lopeta! Tiedän, mitä olet tekemässä. Älä liiku."  

Älkää salliko tuon pimeyden ja pelon mennä yhtään pidemmälle Sydämenne alapuolelta. Antakaa Viisautenne, Rakkautenne ja Tietonne siitä, kuka Jumala on sisällänne, ottaa hallinta. Sitten huomaatte pelon menevän pois. 

Se häviää. Joskus se yrittää saada teidät kiinni keskellä yötä! Mutta silloinkin voitte täysin hallita sitä. 

Ajatelkaa Jumalan Rakkautta vierellänne suojelevassa ja valaistussa tilassa. Sanokaa: "Mene pois. Mene takapenkille. 

Tiedän, kuka olet. Olet pimeä osani, mutta et ole ajamassa enää."

Kuulostaako kaikki tämä yksinkertaiselta… kenties typerältä? Voisiko olla niin, että vastaus hyvin moniin elämän haasteisiin voisi olla näin yksinkertainen? Kysykää ympäriltänne. Se ei ole helppoa. Mutta se on syvällinen luottamusaskel, joka alkaa erottaa teitä sisäisestä osastanne, jonka luulitte olevan jossain muualla. Monet tuntevat erillisyysahdistusta! Kerroimme teille tästä jopa Kryon-kirjassa yksi. Kutsuimme sitä "implantiksi". Se on lupa muuttaa kaksinaisuutta! Tämä on valotyöntekijä.


Kerron teille, mitä sanoin kumppanilleni [Lee], kun hän alkoi tehdä tätä. Sanoin: "Rakas kumppani, sinulla on nyt kyky valoinesi seistä tämän planeetan "huippumytologiassa" - viisikannassa (suom. huom. ilmeisesti noituuden/wiccan symboli?). Tee niin heidän pukeutuessaan hassuihin asuihinsa ja laulaessaan outoja sanoja vahingoittaakseen sinua. Anna heidän kokeilla magiaansa sinuun. Sinun täytyy vain hymyillä heidän yrityksilleen. Sillä valosi on paljon suurempi kuin mikään, mitä ihminen voi voittaa omalla pimeydellään… paljon suurempi, kuin mitä edes ihmisryhmän pimeys voi luoda. Sillä olet yhdistynyt lähteeseen." Kysykää häneltä. Hän teki sen. Sillä oli aika, jolloin eräs ryhmä sinkosi magiaansa häneen hänen ensimmäisellä matkallaan Yhdistyneisiin kansakuntiin, ja mitään ei seurannut.  

Kun pimeyttä singotaan valoon, sillä ei ole mitään vaikutusta. Se on totuus.

Tämän oppitunnin tavoite, rakkaat ystävät, on se, että kuulette totuuden siitä, että olette voimakkaampia kuin mikään tämän planeetan pimeä voima, voimakkaampi kuin yksikään demoni, jonka on ehkä kerrottu olevan teissä. 

Ja jos haluatte todisteita, painautukaa vain Jumalan ovea vasten. Päästäkää meidät sisään, ja tiedätte, että se mitä olemme kertoneet teille tänään, on totta. Siksi sitä kutsutaan verhoksi, koska se kätkee täysin sen, mitä todellisuudessa on.

Tiedostakaa, että tänään emme ole pyytäneet teitä liittymään mihinkään, emmehän? Tiedostakaa, että tänään emme ole pyytäneet teitä seuraamaan mitään protokollaa, joka esittelee teille monia kirjoja tai oppitunteja ostettavaksi. Sen sijaan kehotamme teitä lukemaan niitä ohjeita DNA:stanne, joiden kera tulitte tänne. Antakaa mestaruuden näyttäytyä, 
niiden shamaanien, joita olette!

Tässä oli tämän päivän viesti. Tämä on ainoa tämän kaltainen viesti, jonka aiomme antaa teille. Siinä on teille jotain ajateltavaa, kun katsotte työntäviä ja vetäviä energioita tällä planeetalla. Siunattuja ovat ne, jotka ovat tunteneet tämän päivän oppitunnin energian. Sillä heitä rakastaa syvästi eräs olento, joka haluaa vain olla heidän kanssaan… minä. Se saa teidät miettimään, kuka tuli katsomaan ketä, eikö vain?


Ja niin se on.


Kryon


-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (http://www.kryon.com)
28.7.2007 San Diego, Kalifornia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: