WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 11. helmikuuta 2011

Jumalallisen Totuuden Maailma


Fyysinen todellisuus on meidän viiden aistimme luoma harha. Materia koostuu toistensa kanssa tekemisissä olevista energiakentistä, jotka värähtelevät eri taajuuksilla.
Fyysinen maailma on harhaa. Sitä on todella vaikea muistaa. Kehomme on todella enemmän kuin soluja, molekyylekyylejä ja atomeja. Energiatiede vahvistaa, että todellisuudessa kehomme ovat toisiinsa yhteydessä olevien tiheiden energiakenttien tiheitä keskittymiä. Aivan kuten hologrammissa, kaikki materia koostuu tietyn kaavan mukaisesti värähtelevästä energiasta. Hologarammit ovat siis lasersäteiden avulla luotavia todellisen oloisia kolmiulotteisia kuvia. Kvanttifyysikkojen teorioiden mukaan koko universumi on hologrammi, samoin kaikki siihen liittyvä, myös jokainen ihminen, ovat hologrammeja.

Meillä on hienovärähteisiä kehoja ja fyysinen keho. Fyysinen keho värähtelee materian taajuudella (inhimillinen maailma), kun taas kaksi korkeinta viidestä hienovärähteisestä kehosta värähtelevät lähempänä sielun taajuutta (jumalallisen totuuden maailma).

Fyysinen kehon lihan ja luiden lisäksi me koostumme myös muista energiakaavoista, joita emme voi nähdä tai mitata. Näitä kutsutaan hienovärähteisiksi kentiksi. Ne värähtelevät taajuudella, joka on oktaavin tai kaksi korkeampi kuin materiasta koostuvilla kehoilla, eivätkä aistimme havaitse niitä. Useampia niistä ei myöskään voi mitata.
Eetterikeho

Eetterikeho sisältää kehon energeettisen mallin. Se varmistaa kaavojen, harmonioiden ja epäharmonioiden jatkumisen kehossa samaan aikaan, kun keho jatkuvasti uudistaa itseään. Sinun kehosi ei ole sama kuin se oli vuosi sitten, sillä kehossasi ei ole ainuttakaan solua, joka olisi yli vuoden vanha.
Eetterikeho on yhteydessä geneettisen koodisi kanssa ja sisältää muiston siitä, kuka olet: nenäsi muodon, pituutesi, millaisia ennakkoluuloja sinulla on, mikä on lempiruokasi, vahvuutesi, heikkoutesi, sairaushistoriasi ja niin edelleen. VAU...

Emotionaalinen keho
Emotionaalinen keho värähtelee oktaavia korkeammalla kuin eetterikeho. Emotionaalista kehoa kutsutaan myös astraalikehoksi. Se yhdistää fyysisen kehon eetterikentän ja bioenergeettiset kentät ja ilmentyy tunteina fyysisessä kehossa.

Emootio koostuu ajatuksesta, johon liittyy tunne, joka tavallisesti johtaa fyysiseen vastineeseen tai toimintaan. Kun energia virtaa vapaasti emotionaalisesta kentästä eetterikenttään ja fyysiseen kehoon, kaikki toimii täydellisesti sopusoinnussa.

Kun rajoitamme emotionaalista energiaamme tukahduttamisen tai   torjumisen avulla, luomme energiatukoksia sekä eetteri- että emotionaalisessa kentässämme että fyysisessä kehossamme.

Anteeksiantoon tarvittava näkökulman muutos ei ole mahdollinen niin kauan kun emotionaalisessa kehossa on vihaa ja kaunaa. Emotionaaliseen kehoon juuttunut energia on ensin siivottava pois.

Mentaalikeho

Tämä kenttä hallitsee meidän älyllisiä toimintatapojamme, ja se sisältää muistin, järkiperäisen ajattelun, konkreettisen ajattelun ja niin edelleen. Vieläkin on toki olemassa tiedemiehiä, jotka ovat sitä mieltä, että ajattelu ja muut mentaaliset prosessit voidaan selittää aivojen biokemian avulla. Sanomattakin selvää on,  että tiedemiehet, jotka noudattavat kvanttifysiikan mallin ajattelutapaa uskovat, että mieli ulottuu aivojen, tai jopa kehon ulkopuolelle.  He uskovat, että aivot ja mieli ovat holografisessa yhteistyössä, ja että jokainen solu sisältää sinikopion kokonaisuudesta. Monet tutkijat uskovat, että muisti sijaitsee holografisessa muodossa energeettisessä kentässä, joka sijaitsee kehon ulkopuolella.

Kausaalikeho tai intuitiivinen kenttä
Oktaavi edellisestä ylöspäin sijaitsee keho, jota voimme kutsua Sieluksi, Korkeammaksi Minäksi, tai yhteydeksemme jumalallisen totuuden maailmaan. Tätä kehoa kutsutaan myös kausaalikehoksi, ja se on siltamme henkiseen todellisuuteen. Mentaalinen kenttä käsittelee ideoita ja ajatuksia niiden konkreettisessa muodossa, ja intuitiivinen kenttä käsittelee samoja asioita käsitteellisellä, abstraktilla, ikonisella ja symbolisella tasolla. Se toimii sisimmän intuition ja suoran tietämisen kautta. Kausaalikeho jatkuu yksilön ulkopuolelle ja tunkeutuu kollektiiviseen mieleen, siihen, mitä Jung kutsui kollektiiviseksi piilotajunnaksi. Tämä tarkoittaa yhtä mieltä, johon me kaikki voimme yksilöinä olla yhteydessä. 

Ajatus sitä, että hienovärähteiset kehomme kehittyvät harmoniassa ei ole uusi. Se on osa monia maailman suuria henkisiä perinteitä, eritoten idässä.

Universaali Energia virtaa kehoihimme elämänvoimana ja tajuntana chakrajärjestelmän kautta. Kolme ensimmäistä chakraa ovat linjassa inhimillisen maailman kanssa, ja chakrat neljännestä kahdeksanteen ovat läheisemmässä yhteydessä jumallisen totuuden maailman kanssa.

Hienovärähteisiin kehoihimme kerätyn energian meren lisäksi meillä ihmisillä on järjestelmä energiakeskuksia, jotka sijaitsevat kehomme pystysuorassa linjassa. Näitä kutsutaan chakroiksi, joka atarkoittaa sanskritin kielellä energiapyörrettä, koska ne muistuttavat pyöriviä energiakiekkoja.

Chakrat toimivat muuntajina. Ne ottavat energian tai elämänvoiman ( prana, ki, kritusenergia) , jota meille välittyy universumista, ja muuntavat sen taajuuksille, joita meidän kehomme bio - molekylaariset ja soluprosessit osaavat hyödyntää. Chakrat edustavat myös paikkoja, joissa hienovärähteiset kehomme yhtyvät fyysiseen kehoomme, joten ne tuovat olemukseemme tietoisuudeneri tasoja. Ne käsittelevät meidän päivittäisiä kokemuksiamme, ajatuksiamme ja tunteitamme. Ne sisältävät myös pitkäaikaista tietoa henkilökohtaisesta ja heimonhistoriasta, pitkäkestoisista ajatusmalleista ja arkkityypeistä. 

Kolmen ensimmäisen chakran tietoisuus värähtelee eksistentiaalisen ketjun alemmilla tasoilla, ja niiden juuret ovat inhimillisessä maailmassa. Niihin sisältyy uhrin arkkityypin energia. Perinteinen anteeksianto on ainoa mahdollinen anteeksianto ensimmäisten kolme chakran energioiden puitteissa. Tietoisuus, joka tulee viidennen, kuudennen, seitsemännen ja kahdeksannen chakran kautta on todennäköisemmin yhteydessä jumalallisen totuuden maailman kanssa, kun taas neljäs chakra toimii linkkinä inhimillisen maailman ja jumalallisen totuuden maailman välillä. 

Lisäksi jokaiseen chakraan liittyy tietty umpirauhanen, joka vastaa tiettyä hermopäätettä samalla alueella. Jokaisella chakralla on myös oma väri ja ääni, ja jokainen niistä ruokkii tiettyä kohon osaa. Chakrat ovat myös tietopankkeja ja prosesseja niille kehon osille, joissa ne ovat kiinni ja niille tehtäville, joita  nämä kehon osat toteuttavat.

Jos olet kiinnostunut siitä, miten ihmisen kehitystä voidaan selittää chakrojen avulla, lue kirjaa Hengen Anatomia, Karisto 1999.

2 kommenttia:

Harri kirjoitti...

Kiitos tästä tekstistä.
Se tuli, kun juuri jokin aika sitten mietin samoja asioita.
:)

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiva kun kelpasi.

Tuli mieleen, että Universumissa ei
ole sattumaa. Synkronisuus. Kaikki asiat tapahtuvat oikeaan aikaan.