WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 14. helmikuuta 2011

Itsestä irtipäästäminen


Yksilöllä on Itse ja Korkeampi itse. Minulta kysytään usein, miksi kirjoitan ne isolla alkukirjaimella. Teen näin, koska ne ovat hyvin tärkeitä ja ne pitää ymmärtää.

Korkeampi itse on osanne, joka tuntee kohtalonne sekä johtaa ja opastaa teitä tuohon kohtaloon. Sillä on kärsivällisyyttä ja se tietää astrologisesti oikean päivän ja ajan, jolloin tuo kohtalo tapahtuu. Se ei myöskään anna energiaa mihinkään muuhun kuin tuon kohtalotavoitteen saavuttamiseen.

Itse on osanne, jolla on erilainen energia. Se pelkää kaikkea - erityisesti muutosta se ei ymmärrä. Se haluaa tietää, miksi, miten, kuka ja mitä. Se kuluttaa kaiken aikansa menneisyydessä peläten siirtymistä eteenpäin eikä sillä ole kärsivällisyyttä lainkaan. 

Pienen lapsen tapaan se sanoo: "Haluan sen nyt, en halua odottaa, miksi minun täytyy odottaa?" Kuitenkin monien tekijöiden on oltava kohdallaan, ennen kuin asiat voivat tapahtua.

Jos Korkeamman itsen annetaan opastaa ja johtaa, se avaa ovia tilaisuuksiin yksilön kasvua ja kohtaloa varten - on se sitten positiivista tai negatiivista, kuten sanotte täällä maatasolla. Joskus oppitunnit voivat olla vaikeita, toisilla kerroilla taas helppoja.

Te ja vain te yksin olette valinneet oppituntinne, kenelläkään muulla ei ole ollut näppejään mukana valinnassa. Meidän henkimaailmassamme te olette jonkun Mestarin avulla valinneet maatason elämänne kaikkine iloineen ja suruineen.

Korkeampi itse on kanssanne meidän maailmassanne. Se tietää, mitä tehdä ja milloin.

Itse ei toisaalta ole kanssanne. Se on osa fyysistä kehoa ja se on vain siellä, kun astutte fyysiseen kehoonne. Se ei tiedä siitä suunnitelmasta, mikä on tehty meidän maailmassanne ennen syntymää. Se muistuttaa paljon kalaa ilman vettä. Se pelkää tuntematonta, ja kun se näkee sen, silloin alkavat kysymykset. Se pitää menneisyydessä elämisestä, sillä se ei luota tulevaisuuteen. 

Kuitenkin olette täällä päästämässä menneisyydestä irti, sillä menneisyys on aiheuttanut paljon ongelmia monissa aiemmissa inkarnaatioissa.

Jotta Korkeampi itse voi johtaa ja opastaa teitä, teidän on kohotettava värähtelynne pois siitä pelosta, epäilyksestä ja turvattomuudesta, minkä kanssa Itse elää päivittäin. 

Teidän on opittava luottamaan meihin ja uskottava kohtalonne kehittymiseen. Tämä vaatii usein kärsivällisyyttä siihen saakka, kunnes astrologisesti ja "paikallisesti" kaikki on saatu kohdalleen.

Mutta taas kerran, Itse-osanne alkaa pelätä paikan vaihtamista eikä sillä ole kärsivällisyyttä odottaa. Se saa teidät uskomaan, että siirtyminen on pahinta, mitä voitte tehdä - entä perheenne, ystävänne, työpaikkanne jne.? Te tietysti siirrytte tuohon pelkoon ja pysytte siellä, missä olette. Tämä estää kasvua ja kohtaloa tapahtumasta. "Pysy mukavuusalueella", Itse sanoo, 

kun taas Korkeampi itse sanoo: "Sinua varten on niin paljon, kun muutat ja alat uuden matkan." Siihen saakka kunnes yksilö voi oppia luottamaan Korkeampaan itseen, ottaa ratkaisevan askeleen ja aloittaa uuden polun, mitään ei voi tapahtua ja muuttua.
 
Jokaisella teistä on intuitiivinen osa, mitä voisitte kutsua täksi Korkeammaksi itseksi. 

Itse-osanne esittää jatkuvasti kysymyksiä, miksi, miten, mitä ja kuka. Se elää muutospelossa ja hyvin harvoin katsoo muutosta suosiollisesti. Se estää teitä myös saavuttamasta kohtaloanne. Kun aletaan saada uskoa ja luottamusta, siirrytään korkeampaan värähtelyyn. Näin tehtäessä tullaan aina vain enemmän Korkeampaan itseen.

Elämä koostuu hyvistä osatekijöistä, mitkä tuovat hurmosta ja onnea, ja tekijöistä, mitkä tuovat surua, murhetta, kovia oppitunteja ja kärsivällisyyden tarvetta. Mitä nopeammin pystytte oppimaan sen, mitä olette valinneet tekevänne maatasolla, sitä nopeammin palaatte kotiin eikä teidän enää tarvitse palata.
 
Yrittäkää kohdata pelkonne ja kaikki negatiiviset tunteet. Yrittäkää astua mukavuusalueenne ulkopuolelle ja oppia läksynne. Älkää eläkö menneisyydessä, sillä se on mennyttä eikä sitä voi muuttaa. Tehkää niin ainoastaan silloin, jos siihen liittyy menneisyyden ongelma, mikä vaikuttaa elämäänne tänä päivänä, ja sitten kohdattuna ja ymmärrettynä jättäkää se taaksenne, sillä kerran kohdattuna tuo energia ei ole enää sielussa. Se häviää kuin pilvi sateen jälkeen.

Odottakaa kärsivällisesti meidän opastavan ja johtavan teitä Korkeamman itsenne kautta. Tietäkää, että teillä on meidän puolellamme ystäviä, jotka yrittävät auttaa teitä. Kun voitte tehdä tämän, niin silloin ja vasta silloin, voitte todella olla Korkeammassa itsessänne ja kykenette etenemään nopeammin toteuttamaan elämänpolkuanne.

Maitreya

ITSESTÄ IRTIPÄÄSTÄMINEN

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy
Cosmic Lighthouse -verkkolehti, numero 11/2008 
( www.cosmiclighthouse.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: