WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 18. helmikuuta 2011

Fyysinen Kauneus


Miksi yhteiskunnat ja yksilöt mittaavat kauneutta niiden konventionaalisten standardien mukaan, joihin kaikki eivät sovi? 

Miten voimme päästä eroon yhteiskunnallisista paineista ja löytää tavan, millä jokainen voi olla ylpeä fyysisistä piirteistään ja Rakastaa Itseään juuri sellaisena kuin on?

Avain tähän kysymykseen on suhde itseenne. 


Tämä on itse asiassa avain kaikkeen. Tämä on avain valaistumiseen ja tämä on avain kykyyn päästä akaasisiin tiedostoihinne. 

Teitä kutsutaan tarkistamaan suhdetta itseenne. Teitä kutsutaan ottamaan takaisin se tapa tarkastella maailmaa, mikä perustuu itsenne Rakastamiseen, sen sijaan että tarkastelette itseänne kuvitellusta ulkopuolisesta perspektiivistä ja arvioitte itseänne ulkoisesti.

Tapa millä suhde fyysiseen kauneuteen on kehittynyt - erityisesti läntisessä maailmassa, mutta todellisuudessa tämä on olemassa jollain tasolla koko yhteiskunnassa - perustuu itsetietoisuuteen. 

Ja itsetietoisuus kehittyy luonnostaan lapsuuden kehityskulussa. 

Lapsen luonnolliseen psyykkiseen kehittymiseen sisältyy aika, jolloin se ei voi ajatella toisten ihmisten perspektiivistä. Lapset näkevät maailman omilla silmillään, ennen kuin he saavuttavat itsetietoisuusiän. Sen mieleen ei vielä juolahda, että toiset ihmiset näkevät eri tavalla, koska sen mieleen ei vielä täysin juolahda, että toiset ihmiset ovat kokonaan erillään siitä.

Kun lapset kasvavat, kehittyvät ja lopulta tunnistavat erillisyyden, mikä on heidän ja muiden välillä - ainakin ihmismuodossa - jossain kohtaa matkan varrella lapsen päähän juolahtaa, että toisilla ihmisillä on erilainen näkökulma kuin hänellä. Tämä kylvää itsensä tiedostamisen siemenet ja sitten jossain kohtaa matkan varrella lapsen kehittyessä terveellä tavalla sen päähän juolahtaa, että toiset ihmiset voivat nähdä hänet - että henkilö samassa huoneessa voi katsoa lasta ja nähdä hänet tavalla, mitä lapsi ei ollut koskaan ennen ajatellut. Lapsen mieleen juolahtaa, että häntä katsellaan. Tämä on hyödyllinen ja terve osa lapsuuden kehitystä, mutta niiden yhteiskunnallisten viestien myötä, jotka sisältävät paljon kritiikkiä, tuomitsemista ja yhteiskunnallisia standardeja siitä, miltä pitäisi näyttää, miten pitäisi toimia tai mitä pitäisi tuntea, tuosta ulkoisesta tarkastelupisteestä tulee yhteiskunnallisen kritiikin ruumiillistuma.

Kun lapsi ajattelee toisten tarkastelupistettä, hän näkee kaiken kohtaamansa yhteiskunnallisen kritiikin siitä näkökulmasta, minkä hän kuvittelee toisella ihmisellä olevan. 

Esimerkiksi jos lapselle on kerrottu, että ollakseen hyvä hänen on oltava hiljaa, niin sitten kun tuo lapsi kehittää itsetietoisuutta ja käsittää toisen ihmisen katselevan häntä, hän kuvittelee, että tuo toinen ihminen tuomitsee hänet sen mukaisesti, miten hiljaa hän on ja näin ollen miten hyvä hän on.

Ei ole luonnostaan totta, että hyvä lapsi on hiljainen lapsi, eikä ole aina totta, että kuka tahansa ihminen tuomitsee tuota lasta. Mutta lapsi laittaa nuo viestit yhteen ja kehittää kuvitellun ulkoisen näkökulman. 

Tuosta kuvitellusta ulkoisesta näkökulmasta mistä hän kuvittelee toisten ihmisten näkevän hänet, tulee tapa, millä tuo lapsi "kurittaa" itseään. Kaikista kohtaamistaan viesteistä jotka kertovat hänelle, mitä hänen pitäisi olla, tulee hänelle tunne, että joku katselee ja tuomitsee häntä aina. Siksi lapsi alkaa tuntea, että hänen hyvyytensä riippuu ikään kuin siitä, miten toiset ehkä näkevät hänet ja mitä ajattelevat hänestä. 

Näin alatte kadottaa itsetuntonne ja eksyä ulkoisen vahvistuksen etsimiseen kauneudellenne ja omalle tietämyksellenne.

Kun huomaatte aikuisena tuntevanne tarvetta näyttää tietynlaiselta yhteiskunnallisten standardien mukaisesti, olette eksyneet niin täysin tuohon ulkoiseen näkökulmaan, että teidän on vaikeaa päästä sisäisen rakkauden paikkaan. On niin monta hyppäystä tehtävänä päästäksenne takaisin kotiin itseenne, että te ette oikeastaan voi löytää tietänne. Olkaa lempeä itsellenne tässä. Tämän ulkoisen näkökulman, tämän itsetietoisuuden, ovat hyvin huolellisesti laatineet eri yhteiskunnat saadakseen kansalaiset käyttäytymään tietyllä tavalla. Ette ole tekemisissä tässä minkään yksinkertaisen asian kanssa, olette tekemisissä sellaisen mekanismin kanssa, joka on ollut käytössä yhteiskunnissa kautta maailman satoja, jos ei tuhansia sukupolvia, jotta olonne tuntuisi huonolta ja käyttäytyisitte sitä vastaavasti.

Ei ole mikään pikkujuttu nousta tätä vastaan mielessänne ja sydämessänne ja kuitenkin vastaus on suhteellisen yksinkertainen. 

Teidän on alettava nähdä maailma omin silmin ja lakattava kuvittelemasta, miten maailma näkee teidät. Yksi askel tätä kohti on alkaa harjoittaa mieltänne ajattelemaan eri tavalla jokaisesta tilanteesta, minkä kohtaatte. Teidän ehkä tarvitsee aloittaa tämän tekeminen kerran päivässä ja lopulta teette sitä koko ajan.

Tapa aloittaa on suunnitella yksi tilaisuus, johon osallistutte - oppitunti, tapaaminen, lounas ystävän kanssa, mitä tahansa. Suunnitelkaa yksi tilaisuus, missä harjoittelette tätä. 

Päättäkää siitä etukäteen, jotta voitte valmistautua. 

Kun saavutte tuohon tilaisuuteen, päättäkää ennen sisään menoanne, että joka kerta kun mietitte, miten ihmiset näkevät teidät tai joka kerta kun mieleenne juolahtaa, että kaikki katsovat teitä, vedätte syvään henkeä, yritätte sivuuttaa tuon ajatuksen ja välittömästi keskitytte siihen, mitä te näette. 

Esitätte itsellenne kysymyksen: 

"Mitä näen nyt? Mitä panen merkille nyt?" 

Katselkaa ympärillenne ja nähkää kaikki omasta näkökulmastanne. Älkää antako mielenne olla täynnä sitä, mitä kuvittelette toisten näkevän. 

Jatkakaa kysymistä itseltänne: 

"Mitä näen? Mitä ystävälläni on päällä? Mitä värejä huoneessa on? Onko kylmä vai kuuma? Näyttävätkö ihmiset onnellisilta vai surullisilta?" 

Vain kysykää itseltänne kaikkea mahdollista, jotta tarkastelisitte tapahtumia ympärillänne omasta näkökulmastanne.

Näin alatte kouluttaa mieltänne hitaasti mutta varmasti olemaan eksymättä niin täysin kuviteltuun näkökulmaan - asioihin joita kuvittelette toisten ihmisten näkevän tai ajattelevan teistä. 

Kun hallitsette tämän jossain määrin, niin voitte alkaa tehdä sitä useammin päivän aikana. Lopulta kun tästä tulee helpompaa, tulee helpommaksi pysyä omassa näkökulmassanne. 

Siinä kohtaa on aika vaalia oman näkökulmanne iloa ja juhlaa. Ottaa aikaa tuon valon viemiseen siihen, mitä näette ja aistitte. Alatte nauttia värien huomaamisesta, hymyn huomaamisesta ihmisten kasvoilla, oivallusten huomaamisesta, kun kiinnitätte enemmän huomiota siihen, miten näette asiat. 

Saatte oivalluksia siitä, mitä ihmiset oikeasti tuntevat. Alatte välittää enemmän siitä, koska kiinnitätte enemmän huomiota siihen. Tästä tulee itsenne ja ainutlaatuisen näkökulmanne juhlaa.

Kun nautitte kaikista asioista, huomaatte, ette ilon ja juhlan tunne resonoi Rakkauden tunteen kanssa. Lopulta alatte Rakastaa sitä, miten näette maailman. Huomaatte, että Rakastatte mennä tutkimaan maailmaa ja että Rakkauden tunne lopulta valtaa teidät. Tämä on kokemus itsensä Rakastamisesta. Se on Rakkauden tuntemista niin vankkumatta, että Rakastatte itseänne ja Rakastatte kaikkia ympärillänne.

Tämä on hidas prosessi. Teillä on paljon parannettavaa ja monia tapoja muutettavana. Se vaatii harjoittelua, joten antakaa jokaiselle näistä askelista useita viikkoja tai kuukausia. 

Teidän on koulutettava mielenne uudelleen hyvin varhaisista vaiheista saakka lopettaaksenne sen itsetietoisuuden ja sisäisen kritiikin, mikä on ollut hallitsevana. 

Sen sijaan antakaa itsenne vallata ilo kaiken huomaamisesta, kaikkeen osallistumisesta ja oman maailmankuvanne nauttimisesta

FYYSINEN KAUNEUS
Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. 
( www.akashictransformations.com)
Helmikuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: