WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 4. helmikuuta 2011

Energian toteuttaminen

MAGNETISMI LIIKKEESSÄ
Lopunajat - uusi versio


Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother 

( www.lightworker.com)
Helmikuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 

TERVEISIÄ KOTOA

Tässä huoneessa on tänään taikaa. Olette luoneet odotuksen, mikä on ehdottomasti taianomaista. Itse asiassa sitä voisi kutsua magneettiseksi, sillä luotte taikaa jokaisella hengenvedolla, minkä hengitätte kehoonne, ja tämä antaa henkenne säteillä läpi. Tänään haluamme antaa teille joitain ajatuksia suuremmasta kuvasta, mikä auttaa teitä tulevina vuosina ja myös edessä olevina päivinä. Olemme jo kertoneet teille monia asioita, joita tapahtuu ja muuttuu kaikilla ihmisillä. Olemme myös antaneet teille ajatuksia niistä asioista, joista voitte päästää irti ja joita voitte alkaa tavoitella. Ideana on, että seisotte sen täydessä ja upeassa voimassa, kuka olette, kun olette vielä fyysisessä kehossa. Tänään kerromme teille, miten sovitte tähän pienenpieneen paikkaan, jota kutsutaan maaksi. Kerromme teille vähän siitä, miten se toimii, koska myös jotkut näistä asioista alkavat muuttua.

Neljä hyvin tärkeää asiaa sielumatkalle

Monet teistä tuntevat nämä muutokset fyysisessä olemuksessaan, mutta ensin tunnette ne tunneolemuksessanne ja se on jo alkanut. Monet ihmiset alkavat tuntea kummallisia ja outoja tunteita eivätkä tiedä, mistä ne tulevat. Kyse ei ole miehisyyden tai naiseuden tasapainottomuuksista, kyse ei ole rakkauden tai pelon havaintotavasta. Nämä ovat yksinkertaisesti erilaisia tunteita, jotka ovat teille outoja, eikä niille ole mitään nimikettä. Näytämme teille, mitä tapahtuu, jotta voitte auttaa oven pitämisessä niille, jotka seuraavat perässänne.

Puhutaanpa ensin syntymäprosessista. Olemme maininneet tästä aiemmin, mutta on neljä tärkeää asiaa, joita sielu miettii ollessaan valmis astumaan inkarnoitumispeliin:

1. Yksi näistä on oma nimi. Se on värähtely, jonka alaisuudessa sielu elää joka päivä, ja sillä on värähtelyvaikutusta koko matkaan. Se käyttää paljon energiaa ennen syntymää yrittäen laittaa tämän valitun nimen vanhempiensa ajatuksiin. Joskus vanhemmat kuuntelevat ja toisilla kerroilla he antavat nimen jonkun elokuvatähden mukaan. Todellisuus on, että olette täysin hallinnassa ja voitte muuttaa nimenne, mitä tapahtuu usein näissä huoneissa, kun saavutatte korkeamman värähtelyn. Alatte valita oman todellisuutenne.

2. Toinen asia on hetki, jolloin sielu tulee verhon läpi, koska syntymähetkellä siirrytte äärettömyydestä rajallisuuteen. Kyllä, Isäntä kysyy, onko tämä oikea sana. Emme ole varmoja emmekä oikeastaan välitä - hänellä on koko ajan käynnissä sisäisiä keskusteluja ja useimmiten sivuutamme hänet. Se on okei, hän ymmärtää. Niin, sielun tullessa verhon läpi se ottaa magneettileimat, joita sen kantaa koko ajan fyysisessä kehossa. Ette pidä itseänne magneettisena, sillä ette ole metallinen ettekä rautaa. Mutta olette magneettinen paljon suuremmalla tavalla, kuin koskaan olette oppineet mittaamaan. Sitä ei voi mitata Gausseina - koko magneettiasteikko on paljon suurempi kuin tällä hetkellä tunnettu.

Hyvin hienovaraisia magneettikerroksia on kaiken maaplaneetalla olevan pintamagnetismin alla. Nämä verkot ovat eri aaltopituutta, mitä olette mitanneet, ja ne ovat tapa, jolla olette vuorovaikutuksessa ympärillänne olevan maailman kanssa. Olemme nimittäneet tätä universaaliksi energiaksi, mutta sillä on monia nimiä maan päällä. Se on perusenergia, mikä on olemassa, kun kaikki ympäröivät sähkömagneettitaajuudet poistetaan tyhjiöstä. Monet näistä tulevat esiin seuraavien 7-10 vuoden aikana.

Kun siirrytte verhon läpi, teistä tulee rajallisia ja saatte magneettileiman, mikä pysyy koko elämänne ajan. Se antaa teille tiettyjä ominaisuuksia tai vahvuuksia ja heikkouksia, kuten niihin usein viitataan. Valitsette tuon leiman erittäin huolellisesti, koska se voi koitua täydelliseksi elämänoppituntinne ja tarkoituksenne kannalta. Silloin kun joku tekee astrologisen tai numerologisen tai minkä tahansa tulkinnan, mikä perustuu syntymähetkeenne, hän lukee noita leimoja.

3. Nyt teillä on siis nimi, syntymäaika ja sitten kolmas asia on syntymäjärjestys perheessänne. Tämä on erittäin tärkeä asia, koska se esittää osaa perheasetelmassa ja -dynamiikassa, kun sielu kasvaa varhaisvuosina. Ainoa lapsi, vanhin, nuorin, keskimmäinen, yllätys, kaksoset ja muut ovat kaikki mahdollisuuksia.

4. Neljäs tärkeä asia on sielun kuolinhetki. Koska sielu kantaa magneettileimaa elämän aikana, on hyödyllistä jättää se taakseen siirryttäessä Kotiin. Tämä voidaan helposti tehdä tietyissä aikaikkunoissa, joita asetatte ennen syntymää. Kun nuo ikkunat tulevat esiin, sielulla on tilaisuus palata Kotiin. Koska sielu on vapaan tahdon planeetalla, se voi kuitenkin valita yhdessä kaikkien 11 ulottuvuuden kanssa jäävänsä. Jos päätetään jäädä, ihminen kokee valekuoleman. Tuolla hetkellä sielu käy läpi pimeän yön ja ilmestyy takaisin keskittyneen suunnan kera. (Steveltä: Tämä on lyhyt versio tärkeästä aiheesta. Ryhmä on kirjoittanut vuosien saatossa paljon valekuolemasta, kirja "Spiritual Psychology" sisältää täydellisimmän aineiston.)

Magneettinen universumi - harmoninen magnetismi

Kun puhumme tänään näistä neljästä asiasta, tarkoituksemme on osoittaa teille magnetismin merkitys elämässänne. Neljästä tärkeästä asiasta kaksi liittyy magnetismiin. Elätte magneettisina olentoina, vaikka ette ole luonteeltanne metallisia - olette sähköisiä. Joka kerta kun kulkee jokin sähkövirtaus, samanaikaisesti on olemassa yhteensopiva magneettikenttä. Itse asiassa ne ovat yksi ja sama asia. Olette kaikki magneettisia, kemiallisia olentoja.

Silloin kun teillä on jokin ajatus, tuotetaan kemikaali, joka auttaa sähkövarausta kulkemaan aivo-osien läpi. Koska toimitte näin, joka kerta kun teillä on ajatus, muutatte kemiaanne ja näin magneettikenttäänne, vaikkakin hienoisesti. Tämä hienovarainen ja vielä mittaamaton magneettikenttä, joka teillä jokaisella on, on suorassa yhteydessä siihen universaaliin energiaan, millä maailmankaikkeus lepää. Joka kerta kun teillä on ajatus, lähetätte magneettileiman maailmankaikkeuteen. Käpylisäkkeen aktivoituminen vahvistaa kovasti tätä yhteyttä ja kaikkia ajatuksia, jotka virtaavat sen läpi.

Se aikaviive mitä käytettiin satunnaisten ja mahdollisesti haitallisten ajatusten turvamekanismina, on nopeasti vähenemässä. Magneettinen maailmankaikkeus muuttuu hienoisesti, silloin kun teillä on jokin ajatus, ja se palauttaa aina pyyntöönne saman vastauksen: "Ja niin se on." Tällä tavalla maailmankaikkeus on peili, mikä heijastaa takaisin ajattelun harmonisia magneettimalleja. Näin olette ilmentäneet kaiken, myös maailmankaikkeuden. Voidaan sanoa, että se on tehty harmonisen magnetismin avulla. Harmonia heijastaa energiaa takaisin eri malleilla ja tästä syystä "ulos" lähetetyt luomukset palaavat useimmiten takaisin antaen teille sen, mitä halusitte, mutta tavallisesti vähän eri tavalla.

Monet ihmiset pyytävät asioita sanoen, että he haluavat lisää tätä tai tuota. Ymmärrättekö, että minkä tahnansa pyytäminen on itse asiassa toteamus puutteesta maailmankaikkeudelle? Tiedostakaa, että pyytäessänne jotain, ilmaisette kirjaimellisesti, että olette rajoitettuja. Ilmaisette puutetta. Mikä siis on sen vastakohta? Se niiden asioiden löytäminen, joista olette kiitollisia. Mikä tärkeintä, olkaa kiitollinen siitä, mitä haluatte, ja ylläpitäkää sydämessänne sitä "ajatusta", että teillä on jo se. Siirtäkää asioita eteenpäin aikajanalla ja se toimii. Tässä kerromme teille, mihin tämä sopii vielä enemmän kuin koskaan ennen.

Koska olette magneettiolentoja, myös luotte ja olette vuorovaikutuksessa toistenne kanssa magneettisesti. Tätä tapahtuu, kun näette kipinöitä sinkoilevan kahden ihmisen välillä. Magnetismi todellisuudessa luo nämä yhteydet - nämä "kipinät" ja ihmisen magnetismi vetävät ihmisiä yhteen. Mutta kyse on paljon muustakin. Se ei ainoastaan vedä rakastavaisia taianomaisesti yhteen, se luo taianomaisesti myös tilan sopimusten täyttämiselle ja vetää henkiperheitä yhteen. Itse asiassa juuri näin tämä viesti tavoitti teidät. Teillä on magneettiyhteys maahan ja kaikkiin asioihin, jotka ovat yhteydessä siihen. Puhumme kanssanne paljon syvemmällä tasolla, kuin vain sillä, minkä voitte nähdä tai kuulla, ja se saadaan aikaan tuon yhteyden kautta. Magneettiyhteys antaa teille kyvyn pelata tasaväkisellä pelikentällä. Tähän saakka sen käyttäminen on ollut enimmäkseen tiedostamatonta tai ainakin puolitietoista, mutta se on yksi suurimmista resursseistanne ja luomiskykyjenne perusta.

Magnetismi liikkeessä

Monet teistä tietävät, että maaplaneetan magneettikentät liikkuvat jatkuvasti. On hyvin onnekasta, että vuosia sitten keksitte suuren osan tänä päivänä käyttämästänne navigointiteknologiasta, mikä ei enää nojaa maapallon magneettikenttiin. Olette oppineet kimpoamaan radioaaltoja satelliiteista ja "kolmiomittaamaan" asemanne - kutsutte sitä GPS:ksi. Totuus on, että olette oppineet tekemään asioita eri tavalla. Taas kerran ihmiskunta sopeutui täydelliseen aikaan ja maaplaneetan magnetismi on kohta muuttumassa.

Raskaana oleva maapallo - vetovoiman menettäminen

Olemme maininneet aiemmin, ettei maapallo ole sairas, se on raskaana. Se on juuri synnyttämässä ja juuri ennen sitä äidissä tapahtuu paljon muutoksia. Merkittävien energeettisten, tunne- ja fyysisten muutosten on muutettava dramaattisesti sen kehoa, jotta se voi majoittaa tämän kauniin ihmeen, jota kutsutaan syntymäksi. Vain 100 vuotta sitten tällä planeetalla oli 10% enemmän magnetismia kuin nyt. Maapallon gravitaatio- ja magneettikenttä on heikentynyt hitaasti ajan kuluessa ja dramaattisesti viimeisten 100 vuoden aikana - teitä vetävä magnetismi on vähentynyt 10%.

Tämä muutos maapallossa on auttanut kovasti ihmisten valaistumisprosessia - enemmän kuin tiedätte. Maapallon on osa teitä ja se reagoi ihmiskollektiivin universaaliin energiakenttään. Tästä syystä hyvin monet ihmiset ympäri maailmaa alkavat herätä ja sanoa: "Tämä oli upea peli, mutta mikä on seuraava askel?" Ihmiset alkavat esittää suurempia ja tärkeämpiä kysymyksiä ja tämä on aloittanut ihmiskunnan seuraavan evoluutioaskeleen. Ihmiset ovat vasta alkamassa hyväksyä totuuksia ja he alkavat nähdä enemmän uusia mahdollisuuksia kuin koskaan aiemmin, osittain siksi ettei heitä rajoita se magnetismi, mikä on pitänyt heidät tiukasti maadoittuneena tähän saakka. Vaikka ihmiset vastustavatkin polarisaatiosta irtipäästämistä, nuo magneettikentät heikentyvät myös.

Tästä syystä olemme myös sanoneet näiden kommunikointien alusta saakka, että universaali energia tukee sekoittumista ja vastustaa erillisyyttä ja että tästä tulisi voimakkaampaa ja tärkeämpää ihmisten kehittyessä. Separatistit ja nuo ihanteet voivat lähteä haukkuen suureen ääneen pelkojulisteiden kera, mutta ne lähtevät. Ne olivat tulosta raskaasta kaksinaisuuskentästä, minkä sai aikaan maapallon voimakas gravitaatio-magneettinen veto. On aika voimaannuttaa kaikki ihmiset kaikkialla. Maapallo on vapauttanut teidät kehittymään, sillä se on ainoa tapa, millä uusi energia tukee teitä.

Tässä kohtaa saattaa olla hyödyllistä tietää, ettei voima lepää ihmisten määrässä, vaan ihmisten yhteenliittymien määrässä. Tätä on kaikilla tasoilla - henkilökohtaisella ja kollektiivisella. Esim. maan hallitukset vahvistuvat vain sekoittuessaan yhteen toisten kanssa. Tätä on tapahtunut ihmiskunnan matalammissa värähtelyissä ottamalla toisia hallintaan voimatoimin ja myöhemmin kollektiivinen värähtely on kohonnut sopimusten ja liittojen avulla. Rajoittakaa tuota sekoittumista tai lopettakaa se ja silloin myös vahvin talous horjuu. Myös ne teistä jotka ottavat asiakseen liittojen ja yhteyksien muodostamisen samanmielisten ihmisten kanssa henkilökohtaisen kasvun tai hauskanpidon vuoksi, saavat aikaan suuria edistysaskelia koko ihmiskunnan evoluutiossa, kommunikoinnissa ja koulutuksessa. Olemme aiemmin ehdottaneet voimaantumisryhmien muodostamista. Tämä vastaan parhaiden siementen kylvämistä hedelmällisimpään maaperään juuri oikeaan aikaan vuodesta.

Napamuutos - lopunajat?

Maaplaneetan magneettikentät ovat vaihtuneet hyvin pitkän ajan kuluessa ja viimeisten kymmenen vuoden aikana ne ovat siirtyneet nopeammin. Noin joka 500000. vuosi magnetismi muuttuu täysin pohjoisesta etelään. Olemme maininneet tämän aiemmin ja olemme kertoneet teille, että se on tapahtunut viisi kertaa maaplaneetan historiassa. Merkit napamuutoksesta ovat hyvin yksinkertaisia, kuitenkin spesifisiä. Maaplaneetan magneettikentän heikkeneminen on edeltänyt jokaista napamuutosta. Maakerrosten tulkitseminen osoittaa merkittävää heikentymistä maan magneettikentässä juuri ennen napamuutosta. Tämä on ollut valmisteilla, sillä tämän oli tarkoitus olla maaplaneetan loppu. Maapallo on paljon jäljessä napamuutoksestaan ja kaikkia merkkejä ilmestyy nyt esiin.

Selitetään. Maaplaneetan peli oli alun perin suunniteltu päättymään vuosina 2000-2012. Tarvittiin noin 12 vuotta tämän kauniin planeettanne tappamiseen, mutta pelin aivan viime hetkillä muutitte lopputulosta. Pyyhitte unen silmistänne ja aloitte kysyä, miksi ja miten. Aloitte ottaa vastuuta itsestänne ja näin lisäsitte dramaattisesti omaa voimaanne. Ihmiskunta alkoi siirtyä niiden lopunajan merkkien ohi, joita hyvin monet ennustivat - viimeisen merkin ollessa vuonna 2012. Aluksi hyvin hitaasti, mutta sitten nopeammin ihmiset ympäri maailmaa alkoivat pyyhkiä unta silmistään ja herätä unesta. Sitten eräänä taianomaisena aamuna kaikki ihmiset heräävät ja alkavat nähdä asiat korkeammasta näkökulmasta. On taianomaista nähdä tämän prosessin kehittyvän maan päällä tällä hetkellä.

Miten tämä tapahtuu? Maapallon magneettisuus ja gravitaatio vähenee nopeasti. Ette kuitenkaan koe napamuutosta, koska tässä vaiheessa ihmiskuntaa ei tarvitse vetää voimakkaasti takaisin tiheyteen ja raskaisiin gravitaatio-magneettisiin kenttiin, jotta se kehittyisi. Nopean napavaihtumisen tilalla on hitaampaa ja paljon asteittaisempaa tasoittumista sekä maan magnetismin hienoista palautumista. Maapallon täydet magneettikentät palaavat ajan kuluessa, mutta ihmiskunta on silloin kehittynyt ja fyysinen keho pystyy helposti muuntamaan näitä kenttiä luodakseen valaistuneita ja voimaantuneita yhteiskuntia. Tätä on julistettu suurimpina edistysaskeleina ympäri maailmankaikkeutta. Monia muutoksia tarvitaan ja se on alkamassa nyt. Aikana jolloin planeetalla on vähiten magnetismia, teillä on suurimmat mahdollisuudet henkilökohtaiseen kasvuun kaikilla alueilla. Pitäkää sitä uuden ihmiskunnan laukaisuramppina. Magneettikentän pohjalukemat ovat noin kolme vuotta ennen vuotta 2012 ja kolme vuotta sen jälkeen.

Niiden tapahtumien jotka nyt alkavat, oli alun perin tarkoitus olla viimeinen osa, joka lopettaisi maapallon. Maapallon oli suunniteltu kokevan kuudes ja viimeinen napavaihdos. Kaikki säämallit muuttuisivat, 95% kaikesta elämästä maaplaneetalla häviäisi - joko syntyäkseen uudestaan alemmille tasoille tai muuttuakseen hyvin samanlaiseksi planeetaksi kuin Mars. Kumpikaan näistä ei tapahdu, koska olette sanoneet: "Herään unesta ja otan voimani." Olemme hyvin ylpeitä teistä. Oli suurin toiveemme, että maaplaneetalla tapahtuisi edes muistamisen pilkahdus. Meidän oli odotettava aionien ajan, että kipinöitä alkoi tulla esiin, mutta teitä syttyy nyt ympäri planeettaa.

Valomaadoittuminen

Kerromme teille jotain, mitä tulee tapahtumaan, koska se ehkä auttaa teitä, kun osutte tähän pohjakohtaan. Maa kokee poikkeavuuksia planeetan yleisenergiassa ja -magnetismissa. Siinä missä teillä on aina ollut vakaat magneettikentät, ne vaihtelevat nyt. Tämä on osa sitä, mitä tunnette. Kyse on vain väliaikaisesta tilanteesta ja se kestää luultavasti vain muutamia vuosia, mutta sotkee paljon maaplaneetan elektroniikkaa, kunnes opitte maadoittamaan laitteistonne eri tavalla. Opitte hyvin nopeasti, sillä kaikki ihmiset sopeutuvat. Sitä te teette erittäin hyvin. Sillä vaikka magnetismi tulee lisääntymään maan päällä, tiheys ei palaa, koska tietäessänne jotain, ette voi tietoisesti unohtaa sitä. Kun olette kohonneet tämän vähentyneen tiheyden ja vetovoiman vuoksi, ette enää koskaan palaa tiheyteen. Se on osa ihmisen uudelleenjohdotusta, kun fyysinen kehonne muuttuu sisältämään lisää valoa.

Tarkkailkaa aurinkoa

Tarkkailkaa myös aurinkoa, koska se esittää uutta roolia. Alun perin auringon oli määrä vaihtaa napojaan samanaikaisesti maapallon kanssa. Tämä olisi antanut maapallolle sen harmonisen magneettityönnön, mitä tarvittaisiin pyöräyttämään sen navat ympäri ja vaihtamaan se nopeasti täysin uuteen aloituskohtaan. Ilman tätä auringon kosmista apua maapallon muutos olisi kestänyt liian kauan ja häirinnyt pysyvästi sen pyörimismalleja. Tämän magneettisen harmonisointitoimen avulla nämä muutokset suoritettiin menneisyydessä. Vaikka aikajanaa on siirretty eteenpäin, navat eivät vaihdu maapallolla.

Aurinko jonka oli määrä vaihtaa omia magneettinapojaan vuoden 2012 loppupuolella, on edelleen lähellä alkuperäistä aikatauluaan. Tässä on auringon uusi rooli: kun maapallon aurinko vaihtaa magneettinapojaan tämän seuraavan kerran, se tapahtuu samaan aikaan maapallon matalimman magnetismin kanssa. Tämä on taianomaista aikaa olla ihminen. Rakkaat ystävät, olette ansainneet sen, mitä on kohta tapahtumassa. Ihme on käsillä.

Rakkaat ystävät, nauttikaa tästä ajelusta. Kyllä, tietysti tulee muutosta. Kyllä, tietysti teillä on kummallisia ja outoja tunteita. Saatatte huomata käyttäytyvänne kuin 3-vuotias ilman erityistä syytä ja se on ihanaa. Pyydämme vain, että te ette tuomitse itseänne. Tietäkää, että se tapahtuu kaikille ihmisille planeetalla ja että silloin kun olette tunteellinen ja pelkäätte ilman syytä tai teillä on negatiivisia ajatuksia, kyse on vain näistä "kieroutuneista" magneettikentistä, jotka eivät anna teille sitä mukavaa perustaa, joka teillä oli tämän syntymäprosessin siirtymäaikana. Eksyneet negatiiviset ajatukset luovat erittäin vähän, mutta itsenne tuomitseminen niiden vuoksi on erittäin tuhoavaa.

Onko se poika vai tyttö?

Minkä äiti synnyttää? Tämä on monien kysymys. Merkitseekö tämä sitä, että on toinen maapallo? Ei, hän synnyttää uuden ihmisen - ja täällä te olette. Hän on synnyttänyt uuden ihmisen vähentämällä magneettikenttäänsä eri tavalla kuin koskaan ennen. Hän luo itsensä uudestaan nyt majoittamaan uudet ihmiset, omat lapsensa.

Tässä istutte kysymässä, mitä voitte tehdä. Olette olleet täällä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan näiden elämien aikana ja yrittäneet kunnostautua, yrittäneet auttaa ihmisiä. Joskus olette olleet uskomattoman turhautuneita eläessänne elämää, missä teillä on ollut informaatiota, mitä ette ole voineet jakaa toisten ihmisten kanssa. Tässä olette nyt ja he alkavat kuunnella ja se toimii. Kaikki on loksahtamassa paikoilleen tavalla, mistä olette uneksineet aivan alusta saakka, ja nyt tuo taika on paljastumassa. Näette Kodin energian ankkuroituvan maan päälle eri muodossa, koska kehitytte tämän prosessin aikana ja fyysinen kehonne alkaa muuttua. Tämä avaa oven niiden uusien ihmismallien käyttämiseen, joita on nyt maan päällä.

Toivomme, ettei teillä ole mitään muuta kuin kaunista ihmiskokemusta. Sitten kun palaatte Kotiin, toivomme, että teillä on merkkejä ja arpia kehossanne ja sielussanne, koska silloin teillä on ollut kauniita ihmiskokemuksia. Niitä pidetään ylväinä merkkeinä, kun palaatte Kotiin. Rakkaat ystävät, tervehdimme teitä syli avoimena. Olette sankareitamme. Teette jotain sellaista, mikä on vain unelmissamme voinut olla mahdollista. Täällä te olette ja toteutatte sitä joka ikinen päivä ja olemme hyvin ylpeitä teistä. Vaikka lopetammekin tämän viestin, emme koskaan lähde luotanne. Olemme aina täällä ja meille on suuri kunnia, että annatte meille tämän tilaisuuden olla yhteydessä kanssanne näin suoraan.

Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne hyvin kunnioittaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Muistakaa, että tämä on kaunista peliä, ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo

Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

TERVEISIÄ KOTOA

Rakkaat ystävät, tämä päivä on monin sellaisin tavoin erityinen, joista ette ole tietoisia. Olette nyt siinä pisteessä, missä voitte teeskennellä olevanne jotain muuta, mitä olette. Tämä sallii teidän nähdä kontrasteja tavoilla, joita teillä ei ole ollut aiemmin. Haluamme kertoa teille tarinan, mikä voi auttaa teitä saamaan perspektiiviä kokemiinne asioihin, kun tämä ihmiskunnan evoluutio jatkuu. Ymmärrämme, että olette värähtelymuutoksen kärkijoukkoa. Monet teistä tuntevat tästä muutoksesta johtuvan kuumuuden, sillä te olette niitä, jotka menevät edellä valoon. Kyllä, te olette niitä, jotka uskaltavat mennä edeltä ja pitää ovea auki toisille. Puhutaanpa siis hengen yleiskuvasta tästä näkökulmasta.

Energian toteuttaminen

Kaikkeuden luomisessa tuli kohta, missä energia toteutettiin. Se toteutettiin ensimmäistä kertaa jollain aikajanalla. Sillä hetkellä kun ainetta energisoitiin, ulottuvuudessanne tapahtui jotain, mitä kutsutaan suureksi alkuräjähdykseksi. Vaikka tiedätte erittäin vähän siitä, mitä todellisuudessa tapahtui, se oli periaatteessa sarja ketjureaktioita, jotka alkoivat hyvin pienesti. Suuresta alkuräjähdyksestä alkoi harha aikajanasta, minkä kanssa pystyitte toimimaan. Havainnollistamme teille räjähdystä, koska niin näette tilanteen.

Vaikka olette nähneet räjähdyksen tuloksia, teillä ei ole todisteita varsinaisesta räjähdyksestä. Tuossa räjähdyksessä kaikki pirstoutui keskipisteestä ja liikkui ulospäin. Liikkuessaan energia kuitenkin törmäsi voimalla aineeseen, niin että se pakotettiin aineen jokaiseen koloon ja osaan. Käytännössä aine energisoitui.

Sen äärimmäisen voiman vuoksi, millä tämä tapahtui, kumpikin vähän vääristyi. Energisoitunut aine vääntyi ja alkoi transformoitua, ikään kuin sitä olisi venytetty uuteen ulottuvuuteen. Koska energiaa venytettiin tällä tavalla, paljon Kotona olleesta oli erilaista maan päällä - asiat jotka toimivat täällä, eivät välttämättä toimi siellä. Kodilla on puhdas värähtely. Maaplaneetta on jumalan epätäydellistä täydellisyyttä, joten heijastuksestanne oli pakko saada epätäydellistä kaikin tavoin.

No, se kieroutti kaikkea, kun pikkujumalat alkoivat tuntea erillisyyttä tai erilaisuutta. Jumala oli ikään kuin räjähtänyt. Silloin kun energia pakotettiin aineeseen, kumpikin muutti muotoaan ja seurauksena luotin harhakuva ajasta. Räjähdys ulottui hyvin kauas maailmankaikkeuteen ja alkoi muodostua jumalan osia. Tämä sai aikaan harhan rajallisuudesta. Nämä jumalan osat alkoivat pelata aikajanalla. Tämä on venyttänyt ja muuttanut asioita siinä määrin, että nyt näyttää siltä, että pikkujumalien on käytettävä silmälaseja pelatakseen omaa peliään Kaikki mitä he näkevät, on tulkittava näiden lasien avulla. Silloinkin kun he näkevät Kodin täydellisyyden, he eivät pysty samaistumaan siihen eivätkä he pysty täysin ymmärtämään sitä, koska he ovat toisessa ulottuvuudessa. Tähän tottumisesta tuli yksi suurimmista haasteista pikkujumalille.

Jumalien täytyi käyttää laseja myös unohtaakseen, keitä he olivat. Heidän oli myös unohdettava se yhteys, mitä he tunsivat ympärillään oleviin - he unohtivat, että toiset olivat myös pikkujumalia. Heidän suurin haasteensa oli, että heidän jokainen ajatuksensa ilmentyi. Jokainen ajatus mikä heillä oli mielessään, tapahtui. Tästä tuli hyvin problemaattista, koska se ei antanut ajattelupelivaraa, sillä jokaiseen ajatukseen liittyi vastuu. Siksi pikkujumalat liittivät luomuksiinsa aikaviiveen, jotta he saattoivat pelata peliään, missä he teeskentelivät olevansa ihmisiä.

Yksitoistasivuinen kolikko

Nyt haluaisimme selittää jotain, mistä tulee selvää useimmille hyvin lähitulevaisuudessa. Olette moniulotteisia. Jokainen pikkujumala on kuin yksitoistasivuinen kolikko. Maapallolla on neljä tai viisi kolikkoa, joissa on 11 sivua. Vaikka kussakin kolikossa on eri sivuja, kyse on edelleen samasta kolikosta. Jos liikutatte sitä yhteen suuntaan, tämä sivu tulee esiin. Jos liikutatte sitä toiseen suuntaan, toinen sivu ilmestyy esiin. Käytämme tätä osoittaaksemme teille toisen tavan tarkastella itsen 11 ulottuvuutta - jokaisella teistä on 11 eri sivua/puolta. Jumalien käyttämät silmälasit estävät heitä näkemästä muita ulottuvuuksiaan tai saamasta todisteita omista puolistaan. Niinpä tämä pitää teidät erotettuna eri ulottuvuuksiin, jolloin ette aina pysty näkemään reaktiotanne tai yhteyttänne toisiin. Tämä antoi pikkujumalille tilaisuuden saada 11 kokemusta maaplaneetalla samanaikaisesti - saman sielun, saman kolikon kera.

Koska pikkujumalat olivat aikajanaharhassa, he pystyivät näkemään jalanjälkensä kulkiessaan ajan läpi. Tätä ei ollut koskaan ennen tapahtunut, koska pikkujumalat olivat aina eläneet kehämäisessä ajassa. Yhtäkkiä he olivat lineaarisessa ajassa, mikä salli heidän nähdä uudella tavalla. Pikkujumalat aloittivat matkansa ja alkoivat katsella luomuksiaan. He alkoivat epäillä itseään, koska he eivät voineet nähdä, että he loivat joka ajatuksella. He alkoivat ajatella, ettei ollut mahdollista nähdä ilman laseja, eivätkä he edes uskoneet olevansa luojia. Sen sijaan he ajattelivat olosuhteiden ohjaavan elämäänsä. Koska he ylläpitivät tuota ajatusta, he loivat todellisuuden, mikä teki siitä totta. Me emme edes ajatelleet sitä. Aa, te ihmiset olette niin luovia.

Selitetäänpä muutamia muita asioita, jotka ehkä auttavat teitä ymmärtämään. Vaikka puhumme ihmiskunnan alusta, olette nyt tuon asteikon vastapäässä. Olette työntämässä sen rajoja, mikä olisi ollut ihmiskunnan loppu, ja olette muuttamassa kaikkea. Pelin aivan viime hetkillä pikkujumalat alkoivat riisua lasejaan ja muistaa oman voimansa. Pikkujumalien on ollut vaikeaa ymmärtää omaa taikaansa käytettyään hyvin paljon energiaa sen kätkemiseksi itseltään.

Opitte kulkemaan aikajanalla. Kuitenkaan se alkuperäinen voima, mikä räjähti ja työnsi tuota energiaa maailmankaikkeuden sellaisille alueille, missä sitä ei ollut koskaan ollut, ei enää työnnä.

Jumalan uloshengitys on alkanut*

Tuo voima mikä loi kaiken, mitä näette edessänne, ei enää työnnä entiseen tapaan. Vaikka se liikkuu samaan suuntaan, nyt se perääntyy. Maailmankaikkeus ei enää laajene - se on ylittänyt rajapyykin, mistä se alkaa todellisuudessa kutistua. Jumalan "uloshengitys" on alkanut*. Mitä tämä merkitsee pikkujumalille, jotka eivät enää tunne työntöä erillään olemiseen? No, tämä on melko mielenkiintoista.

Aikajanalla elämisen harhassa opitte näkemään kaiken joko yläpuolella/alapuolella, vääränä/oikeana, hyvänä/huonona tai mustana/valkoisena. Näette kontrasteja samanlaisuuksien sijasta. Joka kerta oppiessanne jotain, se tapahtuu, koska olette työntäneet noita rajoja. Opitte työntämän tuohon suuntaan ja tähän suuntaan. Niin ihmiskunta laajeni ja tuli sellaiseksi, mitä se on tänä päivänä. Nyt kun energia ei enää pakota ja työnnä tuosta suuresta alkuräjähdyksestä, asiat alkavat muuttua. Teillä on vaikeuksia monien muutosten kanssa.

Totuuden ulkoreunat

Näette monia esimerkkejä äärimmäisistä polariteeteista planeetallanne tällä hetkellä. Kun sanomme äärimmäisistä, tarkoitamme sitä, että yksi ihminen työntää rajaa yhteen suuntaan ja kutsuu tuota ulkoreunaa totuudekseen. Toinen henkilö työntää koko matkan toiseen reunaan saakka ja kutsuu sitä totuudekseen. Emme välitä siitä, mitä ulkoreunaa pidätte oikeana tai vääränä, koska sillä ei ole mitään merkitystä. Nämä ovat vain ulkoreunoja - vain tätä olette kutsuneet totuudeksenne tähän saakka historianne aikana. Kohta vietätte enemmän aikaa "keskialueella" kuin koskaan aikaisemmin, koska sitä energiavoimaa joka työntää teitä maailmankaikkeuteen, ei enää ole. Sen tuloksena leijutte nyt vapaasti tuon yksitoistasivuisen kolikon kera. Pystytte liikkumaan ja tekemään asioita entisestä poikkeavilla tavoilla.

On taianomaista aikaa maan päällä, kun pikkujumalat ovat alkaneet herätä unestaan. He ovat alkaneet ymmärtää, että he voisivat luoda mitä tahansa - vaikka lasit silmillään. He ovat alkaneet ymmärtää, että kaikki mitä he näkevät edessään, on tulosta heidän omista ajatuksistaan - sitä he olivat pitäneet mielensä ja sydämensä luomisosassa. Se työnnettiin maailmankaikkeuteen luomaan todellisuus, mikä sopisi yhteen heidän odotustensa kanssa.

Nyt työnnätte edelleen noita ulkoreunoja. Tämä merkitsee sitä, että kun yksi ihminen sanoo jotain oikeaksi, toinen sanoo samaa asiaa vääräksi. Nyt on aika alkaa etsiä asioita, joissa olette samanlaisia, niiden asioiden sijasta joissa olette erilaisia tai erillisiä. Tämä on ihmiskunnalle aikaa taas yhdistyä ja tunnistaa, että te kaikki olette pikkujumalia. Sillä ei ole merkitystä, missä on, missä on syntynyt ja kasvanut tai millaisia uskomusjärjestelmiä ja kokemuksia on ollut. Kriittinen massanne on saavuttamassa peruuttamattoman kohdan ettekä palaa tekemään asioita samalla tavalla, jolla olette niitä aina tehneet. Voimme taata teille sen.

Kolminaisuusyleiskuvan oppiminen

Nyt on kriittistä lakata työntämästä ulkoreunoja. Mitä enemmän työnnätte näitä ulkoreunoja löytääksenne äärimmäisyyden niiden ulkopuolelta, ette enää löydä totuutta noista äärimmäisyyksistä. Nyt pyydämme teitä ensin etsimään keskeltä määritelmiänne ja sitten katsomaan ulkopuolelle. Katsokaa tuomitsemisen sijasta sitä tapaa, millä kukin toimii. Miettikää tuota mahdollisuutta kohtaamissanne samanlaisissa haasteissa ja kenties voitte lähestyä niitä eri kulmista. Jokaisesta kulmasta voidaan oppia jotain.

Tällä planeetalla on nyt ykseyden aika - ja hyvin suurimittaisesti - sillä maaplaneetan koko ihmiskunnalle vuosi 2009 on ollut erillisyyden loppumisen alkua. Verhoa aletaan nostaa, jotta voitte nähdä toisenne selvästi. Näette ensin toistenne sydämen ja niin taika jatkuu. Yksitoistasivuinen kolikko saa uusia ulottuvuuksia - se ei ole enää litteä, mutta sillä on edelleen 11 sivua. Teilläkin 11 puolta. Tämän liikkeen ja sitä seuraavan evoluutioprosessin vuoksi on paljon muutakin, mitä haluamme selittää teille tämän hetken tapahtumista.

Moniulotteisuuden läpivuoto

Vaikka olemme puhuneet monta kertaa kaikkien ihmisten mahdollisuudesta tulla moniulotteiseksi, edistyminen on ollut erittäin hidasta. Tähän saakka olemme pystyneet vasta kylvämään esoteerisia ajatuksia mieleenne. Ette ole pystyneet todistamaan mitään tästä itsellenne ettekä ole nähneet sen hyödyllisiä käyttötapoja. Haluamme kertoa teille, että yksi tällä hetkellä tapahtuvista asioista on läpivuoto, kuten sitä nimitetään

Alatte tuntea asioita itsenne muiden ulottuvuuksien kautta. Kolikon muut sivut voivat kokea suurta seikkailua tai kasvujaksoa, missä niillä on suuria vaikeuksia. Yhtäkkiä saatatte huomata olevanne hyvin surullinen, tuskissanne tai saavanne vaikeuksia ilman selvää syytä. Läpivuoto tulee voimakkaammaksi, koska verhonne on häviämässä. Se mikä on pitänyt teidät erillään itsestänne monin tavoin, alkaa nyt hävitä. Tämän tuloksena suuri osa niistä tavoista, joilla olette tyypillisesti käsitelleet aiemmin energiaa, vähenee ja menee pois.

Koska olette opettajia ja parantajia, löydätte uusia tekniikoita. Työskentelette niiden kanssa, jotta voitte jakaa ne ympäri maailmaa toisten kanssa, jotka voivat ottaa nämä energiat auttamaan kasvussaan seuraavalle tasolle. Tämä on aikaa katsoa, mitä tapahtuu televisiossa ja asettua noiden ihmisten kenkiin. Miettikää, miten reagoisitte, jos olisitte itse tuossa tilanteessa. Tämä on aikaa alkaa ajatella henkilökohtaisella tasolla sitä, millaiselta näyttäisi, jos se tapahtuisi teille - koska se tapahtuu teille. Ette ole irrallaan toisistanne ja vuosien 2010 ja 2012 välillä ihmiset oppivat sen.

Meille on ylimmäinen ilo, että voimme edes pieneltä osalta auttaa teitä muistamaan todellisen luontonne ja sen, mitä todellisuudessa olette tulleet tekemään.

Täydellinen epätäydellisyys

Alatte nähdä asiat sellaisina, kuin ne todellisuudessa ovat, sillä ymmärrätte, että tämän pelin pelaamiseksi maaplaneetan täytyi olla epätäydellinen. Esim. musiikki ei ole ihmisen keksimää - se tuli suoraan Kotoa. Silloin kun toitte sen maaplaneetalle, teidän oli muutettava sitä vähän saadaksenne sen sopimaan epätäydelliseen maailmaan. Tästä syystä kromaattinen asteikkonne ei nouse tasaisesti. Jotta se kuulostaisi teistä täydelliseltä, sen on oltava epätäydellinen.

Jos laskette numeroilla, käytätte 10-pohjaista järjestelmää. Sitä ei ole kaikkialla maailmankaikkeudessa. Muu maailmankaikkeus ja Koti perustuvat 12-järjestelmään. Sitä oli kuitenkin muutettava vähän, jotta voisitte käyttää sitä ja se olisi tarkoituksenmukainen. Pidätte 10-pohjaista järjestelmää hyvin yksinkertaisena ja 12-pohjaista hyvin monimutkaisena. Mutta kerromme teille, että tilanne on itse asiassa täysin päinvastoin. Ihmissilmin teidän on nähtävä asiat vähän eri tavalla.

Myös matemaattiset ilmaisutapanne ovat täynnä näitä samoja epäjohdonmukaisuuksia. Emme kutsu niitä universaaleiksi laeiksi. Emme usko minkäänlaisiin lakeihin, koska kaikki voidaan muuttaa, ja juuri sitä olette tehneet. Olette vääristäneet universaaleja lakeja ja väännelleet niitä - olette muuttaneet niitä hiukan pelataksenne tätä peliä. Nyt alatte nähdä asiat sellaisina, kuin ne todellisuudessa ovat. Nyt alatte nähdä asiat uudella tasolla. Ette ole aiemmin kyenneet näkemään tällaista selkeyttä - se tullaan näkemään kaikkien silmien läpi maaplaneetalla.

Haasteenanne ovat ne tavat, joita olette muodostaneet asioiden tietyn näkemistavan ympärille. Niinpä ensimmäisenä pyydämme teitä pitämään silmänne auki. Katsokaa ympärillenne ja etsikää mahdollisuuksia. Silloin kun ette ymmärrä jotain, tietäkää, että se on teillä tilaisuus paljastaa toinen osanne, jotta voitte nähdä useammasta kulmasta - näistä 11:stä. Osanne ovat palaamassa takaisin yhteen, joten pystytte näkemään koko olemuksen.

Tämä vie aikansa. Se ei tapahdu yhdessä yössä. Teistä se näyttää kestävän ikuisuuden. "Milloin jotain lopultakin tapahtuu?" Sadan vuoden päästä katsoessanne taaksepäin se näyttää tapahtuneen ikään kuin sydämenlyönnissä. Vain nauttikaa tästä taianomaisesta hetkestä ja tietäkää, että teillä on uusi näkemys, jos tulette tietoiseksi ja etsitte sitä. Etsikää kaikkialta mahdollisuuksia nähdä itsenne. Vain katsokaa ja löydätte Kodin hyvin nopeasti. Luotte kaikki 11 Kodin puolta sinne, missä olette tänään.

Rakkaat ystävät, istutte näissä huoneissa ja katsotte meitä. Tulette yhteen täyttyäksenne hengestä ja muistaaksenne osan todellisesta luonteesta, kuka olette. Ette ymmärrä, että kunnioitus ja arvostus jokaista teitä ihmistä leikkivää kohtaan on hyvin suurta verhon tällä puolella. Olette kunnioitettuja. Olette niitä, jotka ovat uskaltaneet nousta siivilleen ja pelata peliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen. Kunnioitamme teitä enemmän, kuin voitte koskaan tietää. Sitten kun tulette Kotiin, pidetään helvetinmoiset juhlat!

Kohdelkaa toisianne suuresti kunnioittaen jokaisessa samassanne tilaisuudessa. Hoivatkaa toisianne joka kerta, kun voitte, ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo

Ryhmä

Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother 
( www.lightworker.com)
15.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


TERVEISIÄ KOTOA
 
Kauneus - valon ankkuri
 
Koti on nyt muuttumassa sen vuoksi, mitä te tällä planeetalla teette. Jokainen teistä on tuonut Kodin hyvin erityisen osan maaplaneetalle ja kantaa sitä mukanaan. Tämä Kodin osa ei ole ainoa viestinne, sisäinen opastuksenne ja valonkipinänne, mutta se on jotain, mihin viittaatte planeetallanne kauniina. On tulossa paljon asioita, kun ihmiset kehittyvät kantamaan enemmän henkeään fyysisessä olemuksessa. Monet muutoksistanne ovat olleet tunnetason ja energeettisiä muutoksia, kuitenkin niitä alkaa tapahtua myös fyysisellä tasolla. On helppoa nähdä, mihin tämä on menossa.
 
Kerromme teille sen, minkä tietäminen voi olla hyödyllistä, kun koette näitä muutoksia ja tätä transformaatiota. Haluamme kertoa teille yhdestä ankkurista, palasta joka sisältää energiaanne kaikissa tilanteissa kaikkien näiden kasvukokemusten aikana. Tiedämme, että tämä on vaikeaa useimmille teistä kuulla tai ymmärtää ja erityisesti tuntea. Mutta pyydämme teitä ottamaan tämän informaation ensin mentaalikehoonne ja sitten vain suodattamaan sen alaspäin, sillä te kannatte Kodin kauneutta olemuksessanne tällä hetkellä.
 
Monet teistä ovat tulleet mukanaan vahva sydänyhteys. Lapsena teidän oli opittava vaimentamaan se ja vetämään sisään energiaanne yrittäessänne sopia maailmaan, mihin ette näyttäneet sopivan. Siitä tuli hyvin ongelmallista. Kuitenkin opitte pitämään energiakenttänne sisällä, mikä antoi erillään olemisen harhan. Nyt alatte ymmärtää, että olette yhteydessä ja olette aina olleet. Alatte päästää irti tuosta rajoituksesta, tuosta energiakentästä, jonka olette pakanneet hyvin tiukasti ympärillenne.
 
Nyt alatte palata sellaiseksi, kuka todellisuudessa olette, ja jotain tapahtuu lähes jokaiselle teistä. Tunnette kadottavanne oman maadoittumisprosessinne ja tämän tapahtuessa alatte ensimmäiseksi epäillä itseänne. Tällä planeetalla on hyvin yleistä nyt, että kun tarkastelette asioita, joita olette tehneet hyvin pitkään, alatte miettiä, teettekö niitä oikein. Alatte epäillä itseänne monin tavoin, mutta emme ajattele sen olevan edes kovin negatiivista. Sen sijaan kyse on vain tilaisuudesta arvioida kaikkea uudestaan. Kun siis alatte kadottaa tämän rajoituksen, alatte yhdistyä toisiin energiakenttiin ja tuntea toiset ihmiset eri tavalla kuin ennen. Alatte tuntea oman yhteytenne kaikkiin ympärillänne. Koska tämä on epätavallista, se saa teidät kadottamaan autonomianne ja erillisyytenne, sen harhakuvan joka luulette olevanne.
 
Sisäinen kauneus
 
Siksi alatte työskennellä harmonisointitekniikoiden kanssa ja opetella, miten voitte lähettää energiaanne turvallisesti universumiin. Jos kertoisimme, että voitte lähettää kauneutenne ja energianne virran universumiin ja kaikki voivat tuntea sen, hyvin harvat tekisivät sitä, koska ajattelette, ettei energianne ole täydellistä. Epäilisitte itseänne niin paljon, että tukkisitte ja rajoittaisitte omaa kauneuttanne. Koska olette vapaan valinnan planeetalla, kaikille ihmisille on tullut jatkuva kierre siitä. On osa prosessia, että tuotte energianne sisään ja teeskentelette olevanne erillään kokonaisuudesta.
 
Nyt se on muuttumassa, kun alatte päästää irti näistä rajoista, joita olette muodostaneet hyvin ahkerasti inkarnaatioidenne aikana. Ensimmäiseksi näette, että olette osa kokonaisuutta. Kerromme teille, että olette osa palapeliä, mitä ei voi olla olemassa ilman teitä. Teissä on ainutlaatuista kauneutta, Kodin osa joka voi näkyä vain teidän hymynne, sanojenne ja värähtelynne kautta. Ennen kaikkea tärkein vastuunne on löytää oma sisäinen kauneutenne, sillä sitä palapelin palaa tarvitaan nyt.
 
Tämä on pelottavaa useimmille teistä. On helppoa löytää kauneutta jostain muusta ja kuitenkin teidän on vaikeaa nähdä omaa kauneuttanne. Se on osa verhoa, minkä olette piirtäneet ja minkä loitte pelin alussa maaplaneetalla. Se on osa verhoa, minkä suunnittelitte estämään teitä näkemästä, kuka todellisuudessa olette. Nyt tuo verho alkaa hävitä. Hidas mutta vakaa verhon väheneminen on hyvin käynnissä. Verho alkaa oheta ja te alatte tuntea asioita, joita ette ole koskaan ennen tunteneet.
 
Tehkää jotain!
 
Olette tulossa tietoiseksi siitä, että teillä on maailmankaikkeudessa vastuu esittää jotain roolia tässä prosessissa. Olette tietoinen syvällä sisällänne tunteesta, että teidän pitäisi tehdä jotain suurta elämässänne. Olemme samaa mieltä ja ennustamme, että pian teillä on tilaisuus tuoda oma kaunis Kodin osanne luomaan taivasta maan päälle. Jokainen teistä on työstänyt tätä, sillä se on suuri palapelin pala, mitä ei voi olla olemassa, ennen kuin kaikki palat ovat paikoillaan. Teillä on yksi noista paloista.
 
Intohimonne, innostuksenne ja ne asiat jotka sytyttävät henkenne, vievät teidät omaan kauneuteenne. Ne vievät teidät hyvin uskomattomiin ideoihin ja ymmärtäkää, että se tapa jolla olette määritelleet kauneuden tällä planeetalla, on erittäin kummallinen. On mielenkiintoista nähdä, miten kukin teistä määrittelee kauneuden, koska kyse on Kodin osasta nähtynä monista näkökulmista. Kyse on sen osan muistamisesta, jonka tunnette.
 
Silloin muistatte Kodin, kun katselette auringon laskemista koskemattoman laitumen yli ja näette tuon energian tulevan sanomaan: "Voi, tämä on kaunista!". Muistatte tuon saman tunteen, joka teillä on joka hetki Kotona. Tällä hetkellä on erittäin hyödyllistä viettää joka päivä aikaa uudistaen ajatustanne kauneudesta, arvostaa ja ilmaista tätä kauneutta. On aika uskaltaa antaa ihmisten nähdä teidät ja päästää heidät sisään vapauttamaan tämä raja, jonka ylläpitämiseksi olette tehneet kovasti työtä. On aika antaa mennä.
 
Nämä ovat paloja, joiden läpi jokainen teistä alkaa kulkea. Se ei ole helppoa ja tiedämme sen. Vaikka emme ole koskaan inkarnoituneet maan päälle ja pelanneet peliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen, olemme täällä auttamassa teitä muistamaan todellisen luontonne, sillä olemme nyt osa teitä paljon enemmän. Olemme täällä auttamassa teitä muistamaan, että olette ensin henki ja toiseksi ihminen. Olemme tällä auttamassa teitä muistamaan, että olette suuri perhe, että olette kuninkaan poikia ja tyttäriä. Olette uskomattoman erityisiä ja teillä on Kotoa valo, mitä tarvitaan nyt tällä planeetalla enemmän kuin koskaan.
 
Tiedämme, että tämä on pelottavaa teille. Tiedämme, että epäilette itseänne. Se on osa ihmisolotilaa ja kuitenkin taputamme teille. Silloin kun tunnette tuulen takananne, meidän siipemme läpsähtävät toisiaan vasten, kun taputamme jokaiselle teistä, kun astutte ulos tuolta pikkumukavuusalueeltanne, jota olette hoivanneet hyvin pitkään turva-alueenanne. Nyt havaitsette, että se rajoittaa teitä. Se turhauttaa teitä, se saa teidät epäilemään itseänne ja siksi jokainen teistä voi alkaa päästää irti ja tulla siksi energiakentäksi, mikä olette aina olleet.
 
Ensimmäistä kertaa on mahdollista pitää tuo energia yhdessä fyysisessä kehossanne. Se on uutta ja uusia kommunikointimuotoja tulee sen tuloksena. Ihmiset puhuvat tällä hetkellä tuntitolkulla toisilleen ja käyttävät sanoja kommunikoimiseen vain pienellä menestyksellä. Sitten kuin värähtelyt ovat synkronissa, vie vain sekunnin murto-osan saada sanottua sanottavansa. Kykenette hyvin nopeasti osumaan niille tasoille, joita olemme kutsuneet syväyhteydeksi. Se on osa luonnollista muotoanne, kun alatte päästää irti paljosta siitä, mitä olette rakentaneet suojaamaan itseänne.
 
Epäilyksen vasta-aallokko
 
On aika kertoa teille, että on okei tuntea, ettei teillä ikään kuin ole kaikkea. On okei tuntea heikkoutta, koska kaikki muutkin planeetalla tuntevat samoin, vaikkeivät he sanoisikaan sitä. Se on osa ihmisolotilaa, mitä ihmiset käyvät läpi tällä hetkellä valmisteluna tulevaan. Olemme maininneet aalloista, joita on tullut maan läpi, ja olemme puhuneet niistä monta vuotta. Nämä energia-aallot alkoivat 01.01.01 ja 02.02.02. On hyvin yksinkertaista sanoa, että jos pääsitte tämän aallon harjalle, se voi työntää teitä eteenpäin erittäin helposti.
 
Oma energiakenttänne on muuttunut, kun olette tehneet ja teette työtänne. Muutatte itseänne tietoisesti ja ulkoinen maailma muuttuu. Teidän on hyväksyttävämpää olla, kuka olette. Kaikkine kauniine ominaisuuksinenne ja heikkouksinenne teidän on ymmärrettävä meidän näkemyksemme teistä. Olette jumalan täydellinen epätäydellisyys, sillä kaikella verhon tällä puolella on oltava vähän puutteita ollakseen olemassa. Siksi jumalasta tuli epätäydellinen ja se pelasi peliä, missä teeskennellään olevansa epätäydellinen. Se olette te.
 
Nyt olette heräämässä unestanne. Nyt alatte havaita, että teillä on ymmärryksenne ylittäviä voimia. Havaitsette, että te ette ole erillään toisistanne ja itse asiassa teillä on yhteyksiä, vaikka ette olisikaan valmis niihin. Niinpä yksi pala mitä pyydämme teitä alkamaan tarkastella, on uskallus nähdä oma kauneutenne. Se on erittäin vaikeaa, sillä teidät on kasvatettu toisin. Kun kukin teistä katsoo peiliin, näette välittömästi puutteenne, joita olette pyrkineet jatkuvasti korjaamaan. Nyt pyydämme teitä lopettamaan yrittämisen ja omistamaan sen, kuka olette. Omistakaa se kaikki - puutteiksi kutsumanne ovat osia, jotka sopivat mukaan täydellisesti.
 
Rakkaat ystävät, jokin aikaa sitten ihmiskunta oppi tekemään ainetta, joka on hyvin samanlaista kuin timantit. Itse asiassa tämä sai timanttien valmistajat tekemään kaiverruksen omiin timantteihinsa, koska ei osata erottaa ihmisen tekemiä ja luonnon timantteja. Useimmat tänä päivänä tehtävistä timanteista menevät teolliseen käyttöön, mutta meistä se on mielenkiintoista ja syy on erittäin yksinkertainen. Ihmisen tekemissä timanteissa ei ole puutteita, siksi ne eivät ole arvokkaita. Eikö tämä olekin mielenkiintoista? Ne ovat liian täydellisiä.
 
Itse asiassa sisäinen "sulkeuma", tapa millä timantti heijastaa valoa ja sädehtii, tekee siitä kauniin. Se olette te. Tarkastelemme nyt timantin yleiskuvaa - teidän yleiskuvaanne. Puutteiden katsomisen sijasta keskitymme epätäydellisyyteen ja etsimme tavan käyttää sitä positiivisesti. Puutteet ovat osa timanttinne "sulkeumaa", mikä tekee timantistanne Kodin ainutlaatuista kauneutta. Se ei ole helppoa, sillä se merkitsee mestaruutenne ja sen omistamista, kuka olette. Vaikea osa on egonne, koska egon on oltava aina tasapainossa. Olette tietoisia tästä.
 
Tilan tekeminen muille jumalille - voimaannuttamisen taito
 
Monet teistä tarkastelevat liian läheltä ja ovat niin huolestuneita egossa olemisesta, että te ette koskaan ole rauhantilassanne ja puhu siitä käsin. Te ette koskaan jaa tuota kaunista osaa, minkä toitte Kotoa. Kyse on siis kaiken tämän tasapainottamisesta. Kuitenkin haluatte varmistaa ja tapa varmistaa egonne ja ilmaista omaa aitoa kauneuttanne on hyvin yksinkertainen. Teettekö tilaa muille jumalille universumissa?
 
Kerromme teille nyt, että suurin salaisuus minkä voisimme koskaan kertoa teille, on, että olette jumala. Olette sitä, mitä olette etsineet. Etsiminen ulkopuolelta on johtanut teidät sisäänpäin. Olette yksi pala, mikä sisältää kaiken, ja kuitenkin verho estää teitä muistamasta sen. Verho estää teitä yhdistymästä Kotiin. Kun siis alatte poistaa verhoa, alatte tuntea tämän voiman ja yhteyden. Silloin juoksette ensimmäiseksi tiiliseinään, koska olette unohtaneet, että te ette ole ainoa jumala. Autamme teitä muistamaan ja kokemaan muutokset, joita kaikki ihmiset alkavat kokea nyt.
 
Työskentelemme tässä kanssanne niin, rakkaat ystävät, että pidämme teitä korkeimmassa valossa, mihin pystymme. Olemme täällä voimaannuttamassa teitä kaikin tavoin, joihin pystymme. Toivomme, että otatte tämän viestin ja voimaannutatte jotakuta toista, koska todellinen voima aktivoituu vasta, kun voimaantuneet ihmiset ympäröivät teitä. Olette luoneet voimaantuneen yhteiskunnan hetken varoitusajalla ja se tapahtuu.
 
Voitte pitää nyt tuota energiaa energiakentässänne. Voitte nyt pitää enemmän yhteyttänne Kotiin fyysisessä kehossanne niiden muutosten ja sen evoluution vuoksi, mitä jokainen teistä kokee. Pelko, yksinäisyys ja arvottomuus ovat ihmisen tunteita, joita jokainen teistä on käynyt läpi näillä evoluutiotasoilla. Haastetta on silloin, kun todella epäilette itseänne, kun todella uskotte, että olette arvoton tai teillä ei ole mitään annettavaa. Kerromme teille, että jos näin olisi, te ette olisi maaplaneetalla.
 
Tällä planeetalla ei ole helppoa olla - se ei ole mikään lomapaikka. Vaikka se on universumin puutarha, sen energioissa ei ole helppoa olla. Olemme täällä auttamassa teitä muistamaan todellisen luontonne, vahvuutenne ja oman energianne. Emme ole täällä kertomassa teille, että teidän on mentävä tähän suuntaan tai tuohon suuntaan, sillä se on täysin teidän asianne. Nämä ovat teidän valintojanne, koska olette vapaan valinnan planeetalla.
 
Älkää tuomitko itseänne valinnoistanne, vain tehkää niitä, vaikka pitäisittekin niitä väärinä. Jos teette väärän valinnan, voitte palata muuttamaan sen. Jos ette tee valintaa, putoatte oletusarvoiseen uraan. Tässä tulee monia haasteita, sillä teillä ei ole enää elämänne hallintaa. Nämä ovat aikoja, jolloin alatte ottaa vastuuta. Vaikka ette ehkä tietäisikään tarkkaa suuntaa tai miltä se tuntuu tai näyttää, tiedätte ehkä, ettei se missä olette nyt, ylläpidä energiaanne. Niinpä liikkuminen mihin tahansa suuntaan asettaa teidät valintojen tekemisen ja oman ympäristönne luomisen polulle, vaikkei se olisikaan täydellinen ympäristö, minkä haluatte. Se johtaa teidät tekemään valintoja ja löytämään avoimesti tuon osan.
 
Kentän käyttäminen "värähtelykammiona"
 
Rakkaat ystävät, energiakenttä kehonne ympärillä on laajentunut. Hyvin pitkään se oli vain noin 5 senttiä kehonne ulkopuolella ja nyt monilla teistä se on laajentunut 1.8 - 2.4 metriin ja toisilla 3 metriin. Tämä on vaatinut paljon työtä. Se on vaatinut myös paljon rajoituksia ja ponnistelua teiltä. Kuitenkin se on kannattanut oikein hyvin, koska nyt kun jokainen teistä kehittyy, käytätte tätä energiakenttää kehonne ympärillä "värähtelykammiona". Perusenergiananne mitä nyt lähetätte, energiakenttänne, laajentuu eikä se enää rajoitu rajoihin.
 
Tätä energiaa käytetään paljon väärin alussa. On paljon ihmisiä, jotka yrittävät käyttää sitä omiin tarkoituksiinsa, kun tiedetään lisää. On monia tyypillisiä asioita, joita ihmiset tekevät opetellessaan jotain uutta. Kuitenkin tämä on yksi suurimmista avaimista, mikä auttaa teitä ottamaan nämä askeleet. Puhuimme aallonharjasta antamaan teille kyytiä, antamaan teille vähän lisää energiaanne sen sijaan, että teidän on taisteltava sen jokaisesta osasta.
 
Sitä emme ole kertoneet teille, että ennen jokaisen aallon osumista rantaan tulee energian vasta-aallokko, mikä tuntuu menevän toiseen suuntaan. Veden on mentävä ulospäin rakentamaan tulevaa aaltoa. Olette tällä hetkellä tuossa vasta-aallossa. Tästä syystä jotkut teistä ovat paniikissa tai tuntevat olevansa jumissa ja ylireagoivat ympäristöönsä. Tästä syystä monilla on hyvin raakoja tunteita ja he tuntevat olevansa ikään kuin maailman reunalla. Älkää pelätkö sitä, mitä kerromme teille. On hyödyllistä tietää, että te ette ole yksin, mutta on myös hyödyllistä tietää, että tämä on evoluutioprosessi, mitä kaikki ihmisolennot ovat käymässä läpi. Päästäkseen pisteestä A pisteeseen B missä voitte kantaa enemmän omaa henkeänne fyysisessä kehossa, on välttämätöntä käydä läpi näitä muutoksia. Sama vaikutus tunnetaan 11.11.11 ja 12.12.12.
 
Tämä on siis vasta-aallokkoa. On aika, jolloin tunnette kaiken energian imettävän teistä, sen sijaan että täyttyisitte. Mutta saamme teidät pitämään katseenne suuremmassa kuvassa, koska niin voimakas kuin tuo vasta-aallokko onkin ja niin eksyneeksi kuin jotkut teistä tuntevatkin itsensä nyt, tiedätte, mitä on tulossa. Tiedätte, että tämä ensimmäinen energia-aalto, joka on tulossa seuraavien kolmen vuoden aikana, tuo uuden ihmiskuntamuodon, uuden voimaantuneen ympäristön, missä teillä ei ole koskaan ennen ollut tilaisuutta olla.
 
Nämä eivät ole helppoja siirtymiä, sillä ihmiset vastustavat muutosta. Yksi turvamekanismeistanne on olla muuttumatta. Nyt havaitsette päästävänne irti vapaammin. Toivotatte muutoksen tervetulleeksi, ja vaikka olettekin rakentaneet tätä energiakenttää ja turva-aluetta hyvin pitkään, niin innostutte, kun alatte tuntea sen liikkuvan. Katsokaa kaikkia mahdollisuuksia. Katsokaa, mitä teille tapahtuu, ja katsokaa, mitä sellaisia vaikutuksia teillä on ihmisiin ympärillänne, joita ette ole koskaan ajatelleet olevan. Tehkää tämä ja alatte tuntea sisäisen kauneutenne.
 
Tämä on aikaa ottaa seuraava askel tietoisesti, alkaa työskennellä tämän energian kanssa päivittäin ja olla pelkäämättä. Leikkikää sen kanssa. Leikkikää teeskennellen olevanne uusi ihminen. Leikkikää laittaen esiin suurimman kauneuden, minkä uskallatte nähdä. Emme puhu fyysisestä kauneudesta, vaan intohimosta ja asioista, jotka saavat henkenne syttymään. Se näkyy melkein aina fyysisessä muodossa, mutta teidän on muistettava, ettei fyysistä kauneutta ole määritelty planeetallanne, koska se merkitsee jotain erilaista jokaiselle teistä. On aina joku, joka näkee kauneutenne, jos päästätte sen ulos. Täytyy vain tietää, että olette oikealla polulla, kyetä näkemään vaikutuksenne ja ottaa nuo askeleet. Tämä vasta-aallokko jossa olette nyt, on valmistelua.
 
Tämä on viimeinen puhdistuminen, kun ensimmäinen aalto asettuu. Monet ihmiset tällä planeetalla ovat poissa keskuksestaan, koska tässä ensimmäisessä energia-aallossa seisotte pimeydessä, liejussa ja hämmennyksessä. Seisotte täysin paikallanne valomajakkana ja toiset tulevat sanomaan: "Mitä tapahtuu? Mitä tapahtuu? Mitä tunnet? Mitä sinulla on annettavana tästä?" Näinä aikoina alatte löytää oman todellisen kauneutenne ja omistaa sen. Rakkaat ystävät, on aika alkaa omistaa mestaruutenne - omistaa se, kuka olette. Ei vain tässä elämässä, vaan kaikissa inkarnaatioissa, joita teillä on ollut täällä. Ammentakaa tuota vahvuutta. Ammentakaa tuota esi-isienne energiaa, tuokaa se sisään. Se on kaikki teitä varten nyt. Ennen kaikkea, nauttikaa tästä menosta.
 
Suuresti kunnioittaen jätämme teille nämä sanat ja lähdemme luotanne kolmen pikkumuistutuksen kera. Kohdelkaa toisianne suuresti arvostaen, mikä on voimaantuneen yhteiskunnan tapa. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen ja muistakaa, että kyse on kauniista pelistä, ja pelatkaa hyvin yhteen.
 
Espavo.
 
Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother 
( www.lightworker.com)
Lokakuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: