WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 21. helmikuuta 2011

Ego Versus "Minä olen"


Istuimme vähän juttelemaan Echartin kanssa eräänä iltapäivänä ja esitin hänelle tämän kysymyksen: 

"Miten tietää, tuleeko oma tunne egosta vai syvemmästä lähteestä?"

Joskus sitä ei ole helppoa tietää. Yksi kriteeri tietämiseen on: 

jos siinä on mukana jotain negatiivista - vihaa, katkeruutta, ärsytystä - niin ego on läsnä. Jos ei ole mitään negatiivista, vaan pohjalla on Rauha, niin se tulee syvemmästä paikasta, mikä ei ole ego. 

Esim. saatat olla jossain tilanteessa ja tuntea, että yhtäkkiä tuntuu oikealta lähteä pois - on kyse sitten suhteesta, paikasta, työstä jne. - ja voit ohjata huomion tunteeseen nähdäksesi, mistä se tulee. 

Onko tuon tunteen oleellisena osana jokin reaktio tai kiukku? 

Vai onko vain syvä tietäminen, että tämä on tehtävä? 

Sen mukana tulee Rauha.

Rauha voi tietysti merkitä sitä, että ryhtyy toimeen. Tuo Energia virtaa hyvin erilaisesta Energiakentästä kuin reagoiva toiminta, mikä liittyy aina egoon. 

Tarvitaan tietty määrä läsnäoloa tietääkseen, onko sisällä negatiivisuutta jollain hetkellä vai tuleeko tuntemus syvemmästä tietämisestä, että "tämä minun on tehtävä".

Negatiivisuus on avain - sen tietäminen, onko sitä läsnä Sinussa vai ei. On oltava läsnä tietääkseen, onko sitä vai ei. 

Jos olet samaistunut negatiivisuteen, et edes tiedä, että on negatiivisuutta. Egolle negatiivinen tunne on jotain hyvää. 

Ego rakastaa vihaisena olemista. Se vahvistuu siitä. Jos ei ole kerrassaan mitään tiedostamista, niin ei edes tiedä olevansa negatiivisessa tilassa. Eikä silloin voi tehdä mitään - on ensin herättävä, jotta voi nähdä "missä tilassa olen tällä hetkellä?". 

Silloin ego ei voi edes tunnistaa itseään.

Jotta ego tunnistetaan, tietoisuuden on tarvinnut herätä. Silloin voi tarkkailla itseään. Todistavan, tarkkailevan läsnäolon on oltava paikalla.

Kun näin on, voi tunnistaa negatiivisuuden ja silloin tietää, että se on ego. Silloin ego ei enää täysin hallitse eikä välttämättä tarvitse toimia sen perusteella. Silloin voi tuntea suuttumusta toimimatta sen perusteella ja vain sallia tuon tunteen olla ja tarkkailla, miten se syntyy ja miten se kuolee pois.

Ei tarvitse totella, mitä se käskee tekemään. Ei tarvitse seurata jokaista ajatusta, mikä nousee tuosta tunteesta. Tarvitaan valppautta tietääkseen, mistä tunne tulee. 

Saako sen aikaan ajatus päässä? Silloin se on ego. Tämä on hyödyllinen vihje. Saako tunteen aikaan jokin tarina, jota kerron itselleni elämästäni, toisista ihmisistä, jostain tilanteesta? 

Vai onko kyse syvemmästä oivalluksesta, mitä tilanteessa tarvitaan? 

Mitä tahansa se onkin, avaintekijä on tarkkaileva läsnäolo sisälläsi. Tarkkaileva läsnäolo on ainoa "paikka", mistä ego voidaan tunnistaa.

EGO VERSUS "MINÄ OLEN"

Kirjoittanut Eckhart Tolle (spiritlibrary.com)
17.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

TimanttiValo

Timanttivalo on se Jumalolemuksen kipinä, joka on MInun sisälläni. Pidän Jumalan osaa sisälläni. (Kyllä, jokainen Teistä). Kun voitan oman persoonani egoni tietoisen mieleni kautta, avaudun luomisvalolle.

Tämä Puhdas Valo mikä on kaikkialla läsnä, sytyttää sisäisen timanttivaloni.

Tämä luo olemukseeni kyvyn tuottaa ja sisältää suurempia valomääriä.

Käännekohta

Kun Sisäinen Valomääräni lisääntyy, kannan Valo-osuutta, kuten sitä kutsumme. Tällä Sielu Säteilee ulos ja kietoo minut kokonaan puhtaaseen Valoon, Jumalan valo-olemukseen. 

Tämä Valo ylittää kaiken ymmärryksen, sillä kaikki kokemukseni tiedetään, voitetaan, parannetaan ja Rakastetaan valo-osuuteni avulla. Minusta siis tulee Jumalan todellinen lapsi, joka kasvaa ja jakaa Valossa, aidossa Ykseydessä. 

Näen kaiken - ne jotka vielä ovat kokemusmatkallaan, jotka edelleen pitävät kiinni egopersoonasta. Näen kaiken. 

Kuitenkin tämän Valon suurenmoisuudella ja upeudella ymmärrän. Vain olen Jumalan luomassa iloisessa voimassani.

1 kommentti:

Harri kirjoitti...

Ego on ajatus plus muisti eikä koskaan pysty olemaan tässä hetkessä mikä on ikuinen.