WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 14. helmikuuta 2011

ÄitiMaa PUHUU




Rakkaat maan asukkaat,

On erittäin upeaa kulkea kanssanne Arcturuslaisen käytävän läpi. Näen teidät valokehossa ja täydennän maadoittunutta kuvaanne lähettämällä tämän kuvan. Näettekö, että myös minä muutan muotoni ja lähetän tämän muodon tietoisuutta fyysiselle planeetalleni? Aivan samalla tavalla kuin te palaatte valokehoonne, minä palaan tähtikehooni.

Sanon "palata", sillä kaikki planeettani olennot, elementit ja neljännen ulottuvuuden elementaalit lähettivät kerran kopion mahtavasta, moniulotteisesta itsestään "matalampien ulottuvuuksien elämän" suureen seikkailuun. Olen täällä kertomassa teille, että upea seikkailumme on huipentumassa toiseen, vieläkin suurenmoisempaan seikkailuun.

Olen varma, että ajan loppumisesta puhuva Maya-kalenteri on tuttu useimmille teistä. Ei kuitenkaan tule mitään loppua. Itse asiassa palaamme. Palaamme kotiin Galaktiseen keskukseemme, kohtaan mistä alussa astuimme pitkälle matkallemme matalampien ulottuvuuksien ajan ja paikan todellisuuksiin. Vain eräs sykli loppuu. Itse asiassa useampia syklejä kulminoituu tämän uuden vaiheen kypsymiseen.

Maya-kalenteri asettaa vuoden 2012 loppuajankohdaksi 26000 vuoden syklille. 26000 vuotta on aika, mikä aurinkokunnaltamme kestää kiertää Linnunratagalaksimme ympäri. Toinen vuonna 2012 päättyvä sykli on galaktinen vuosi, mikä 225 miljoonaa maan vuotta ja mikä Linnunratagalaksilta kestää kiertää maailmankaikkeutemme Suuren keskusauringon ympäri. On myös 75000-vuotisen galaktisen syklin ja 26 miljoonan vuoden maan syklin päätös.

Kaikki nämä syklit kulminoituvat paluuseemme Galaktiseen keskukseen. Lisäksi kaikki aurinkokuntamme planeetat ovat harmoniassa, kun aurinkokuntamme ja koko galaksimme palaa "lähtökohtaamme", hedelmöityskohtaamme, missä meidät ensi kerran hengitti elämään mahtavan kosmisen hengityksen moniulotteiset, elävät, älykkäät ja luovat "vääntöaaltot".

VÄÄNTÖAALLOT

Vääntöaallot ovat universaalin, luovan tietoisuuden energiaa, mikä voidaan kuvitella valohilaksi, joka yhdistää maapallon aurinkomme kautta Galaktiseen keskukseen. Silloin kun keskitämme ajatuksemme, tunteemme ja/tai aikomuksemme tietoisen tai tiedostamattoman "havainnon" näihin vääntöenergian kvanttiaaltoihin, niistä tulee hiukkasia, jotka kerääntyvät yhteen luomaan muodon, mikä heijastaa jokaista ajatustamme, tunnettamme ja/tai aikomustamme.

Valon/tietoisuuden vääntöaallot palvelevat kommunikointiverkostona, mikä ohjaa ja opastaa ihmisen, planeetan, auringon, galaksin ja maailmankaikkeuden evoluutiota. Nämä moniulotteiset vääntöaallot, jotka perustuvat phi-suhteeseen (1.6180339), säteilevät Galaktisesta keskuksesta ja kulkevat spiraalina "tyhjän" avaruuden läpi lisäten eksponentiaalisesti kierroksia samalla tavalla kuin kultainen leikkaus ja kotilonkuori.

Venäläiset tutkijat ovat havainnollistaneet, että phin harmoninen värähtely, johon viitataan myös kultaisena leikkauksena ja Fibonaccin lukusarjana, vaikuttaa aika-avaruuskudokseen. Aika sellaisena kuin koemme sen, noudattaa eksponentiaalisesti pienempiä syklejä, aivan kuin sormi joka kiertää sisäänpäin kotilonkuoren keskipisteeseen. Tässä keskipisteessä "aika" näyttää häviävän. Näin Mayat puhuivat ajan loppumisesta.

Tämä loppuminen on vain alkamista ja uusi alkumme on pian. Itse asiassa se on NYT. Alla olevassa kuvassa voitte nähdä aurinkomme ja aurinkokuntamme edistymisen 3000 e.Kr., 1500 e.Kr. ja 2012 j.Kr., kun palaamme Linnunratagalaksimme keskukseen. Vuonna 2012 aurinkomme, aurinkokuntamme ja maapallomme on sen pimeän halkeaman suulla, mikä tunnetaan kosmisena synnytyskanavana. Mayat nimesivät halkeaman "pimeäksi tieksi elämänpuuhun".

Vuosi 2012 on kauan määritelty vanhan todellisuusnäkemyksemme kulminaatiopisteeksi ja uuden näkemyksen aluksi. Kuitenkin aika on suhteellista eikä viidennessä ulottuvuudessa ole aikaa. Sen lisäksi te olette oman todellisuutenne luoja. Siksi kukin asukkaistani, ihmisistä ja muista, päättää, milloin hän on valmis kohottamaan tietoisuutensa uuteen todellisuuteemme.

Kuitenkin minä, Gaia, maapallon tietoisuus, olen valinnut vuoden 2012 tuoksi ajaksi, jolloin sallin Galaktisen keskuksen kosmisen hengityksen vääntöaaltojen muuntaa planeettani viidennen ulottuvuuden ilmaisumuodokseni. Uskollinen planeetan ylösnousemustiimini on odottanut kärsivällisesti tuota hetkeä auttaakseen minua ja liittyäkseen seuraani tähän uuteen alkuun.

Monet rakkaista "sukupuuttoon kuolleista" kasveista ja elämistä ovat menneet edeltä asuttamaan uutta maapalloa. Uusi maapallo on moniulotteinen itseni. Näin se on aina ollut olemassa. Uusi maapallo on myös summa niistä kaikista ihmisten, eläinten, kasvien ja kehoni osien moniulotteisista "itseistä", jotka alussa liittyivät seuraani tähän upeaan elämänseikkailuun polarisoituneessa todellisuudessa, joka perustuu erillisyyteen ja rajoittuneisuuteen. Se elämän yhtenäisyys, mikä on planeettani muoto ja toiminta, on aina ollut olemassa, koska olemme Hengestä ja Henki on ääretön. Äärettömyydellä ei ole mitään loppua eikä myöskään alkua, sillä ykseyden nyt-hetkessä ei ole aikaa.

Monet niistä jotka päättävät jäädä ja jatkaa 3D-pelin pelaamista, ovat ylösnousemustiimimme jäsenten rinnakkaiselämiä, "sivutuotteita". Teillä kaikilla on useampi ilmaisumuotonne inkarnoituneena maapallolle tänä aikana parantamassa heräämismahdollisuuksianne. Viidennen ulottuvuuden näkökulmasta pystytte olemaan "korkeampi itse" toisille kokonaisitsenne tekijöille, kunnes ne ovat valmiita liittymään seuraanne viidenteen ulottuvuuteen.

Planeetan ylösnousemustiimissä on monia jäseniä, jotka eivät tietoisesti tiedä lupauksestaan tai sen tehneestä moniulotteisesta itsestään. Kuitenkin he kaikki aistivat tietoisuuden laajentumisen maaplaneetalla sekä henkilökohtaisessa elämässään. Itse asiassa he kaikki ovat asteittain laajentamassa tietoisuuttaan polarisoituneen, kolmannen ulottuvuuden yksilötietoisuuskäsityksen yli, viidennen ulottuvuuden planetaariseen, galaktiseen ja kosmiseen tietoisuuskäsitykseen.

Aina vain useammat ihmisistäni keksivät, että he ovat luonnostaan YHTÄ toistensa ja planeetan kanssa. Itse asiassa ajankohtaiset maailmantapahtumat ovat kutsuneet kansoja yhdistymään koko planeetan puolesta. Kenties ihmiseni näkevät nämä maailmantapahtumat ongelmina, mutta minä, Gaia, näen ne muinaisen profetian toteutumisen katalyytteina.

MAYOJEN TIETOISUUSSYKLIT

Carl Johan Callemenin taulukko
www.calleman.com/content/pyramid_of_consciousness.htm
= ei löydy)
Kuten voidaan nähdä Mayojen tietoisuussylkitaulukosta, kultaisen leikkauksen ja kotilonkuoren tapaan kukin sykli on edellistä lyhyempi, kunnes viimeinen sykli on vain 260 päivää. Kyllä, aika nopeutuu ja jatkaa nopeutumista, kunnes resonoimme viidennen ulottuvuuden ikuisesti läsnä olevan nyt-hetken kanssa. Ne jotka teistä ovat jo saaneet kokemuksia viidennen ulottuvuuden tietoisuudesta, ovat olleet yhtä nyt-hetken kanssa ja tunteneet yhdistyvänsä koko elämään planeetallanne, aurinkokunnassanne, galaksissanne ja kosmoksessa.
 
YKSEYS PÄIVITTÄISESSÄ ELÄMÄSSÄ
 
Voitteko kuvitella ilon tuosta ykseydestä päivittäisessä elämässänne? Itse asiassa käyttäkää hetki kuvitellaksenne elämistä ykseydessä kaiken elämän kanssa. Unelmissanne ja meditaatioissanne, jonottaessanne puhelimessa, ollessanne jumissa liikenteessä tai pesemässä astioita, katsokaa todellisuutta ympärillänne ja kuvitelkaa, millaista tulee olemaan, millaista on NYT, elää jatkuvasti viidennen ulottuvuuden ilossa, ykseydessä ja ehdottomassa rakkaudessa.
 
Oletteko yllättyneitä huomatessanne, että kaikesta siitä huolimatta, mikä viime aikoina on muuttunut, niin se mitä rakastatte, on suhteellisen vakaata? Kyllä, maan asukkaani, ette menetä mitään ja ketään, mihin olette sidoksissa rakkaudella. Rakkaus on maailmankaikkeuden yhdistävä voima ja te olette todellisuutenne luoja. Tämän seurauksena jatkatte sen luomista ja ylläpitämistä, mitä rakastatte.
 
Onneksi viidennen ulottuvuuden maapallolla ei ole kovia erillisyysrajoja eikä siitä seuraavaa pelkoa, mitkä ovat merkittävä tekijä kolmannen/neljännen ulottuvuuden todellisuudessa. Koska te olette elämänne luoja - myös pysyessänne kolmannen ulottuvuuden muodossa - voitte päästää irti erillisyyden ja pelon harhasta ja päättää keskittyä yksinomaan ykseyteen ja ehdottomaan rakkauteen. Tällä tavalla tietoisuutenne kalibroi huomionne aina uudestaan viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli. Muistakaa, että todellisuus minkä päätätte havaita, on se todellisuus missä päätätte elää.
 
Useimmat teistä kokevat jo viidennen ulottuvuuden ykseyttä ja ehdotonta rakkautta joillakin elämänne alueilla. Jatkuvan kiitollisuuden tunteminen näitä elämänne tekijöitä kohtaan ylläpitää ja laajentaa ykseyttä ja ehdotonta rakkautta päivittäisessä elämässänne. Heränneinä sieluina teidän jatkuva haasteenne on pysyä viidennen ulottuvuuden tietoisuudessa samalla, kun teillä on edelleen kolmannen ulottuvuuden maa-astia.
 
Samanaikaisesti pyydän teitä päästämään irti kaikesta tuomitsemisesta niitä kohtaan, jotka edelleen kamppailevat niiden rajoitusten ja uskomusten kanssa, että he ovat uhreja ja että toisilla on valta heistä. Sen koette, minkä tuomitsette, koska tuomitseminen vaatii huomionne. Muistakaa, että kun resonoitte viidennen ulottuvuuden mukaisesti, kaikki se mille annatte huomionne, ilmentyy välittömästi.
 
Meillä, ihmisillä ja planeetalla, on ollut pitkä juoksu 3D-pelissä. Itse asiassa on monia muita kolmannen ja neljännen ulottuvuuden todellisuuksia, joista tiedemaailmanne on edelleen tietämätön. Menneisyys ei kuitenkaan ole enää huolenne eikä ole tulevaisuuskaan. Sen sijaan valmistautumisena uuteen elämänkokemukseenne viidennessä ulottuvuudessa harjoitelkaa nyt-hetkessä olemista. Tuleeko kolmannen ulottuvuuden maapallo olemaan edelleen täällä? Ovatko kalliot edelleen paikallaan, kun katsotte taivaalle? Totta kai ne ovat.
 
Tietoisuutenne laajentaminen viidenteen ulottuvuuteen ei merkitse sitä, että menetätte mitään tai ketään. Sen sijaan viidennen ulottuvuuden tietoisuus sallii teidän helpommin havaita, kokea ja matkustaa vieläkin korkeampiin ulottuvuuksiin, jäädessänne samanaikaisesti jatkuvaan yhteyteen fyysisen tason kanssa. Kun laajennatte tietoisuuttanne viidenteen ulottuvuuteen ja sen ylikin, kykenette havaitsemaan enemmän ja enemmän todellisuuksia ykseyden nyt-hetkessä. Näin kykenette samanaikaisesti havaitsemaan viidennen, neljännen ja kolmannen ulottuvuuden todellisuutenne. Jokainen teistä valitsee tavan, millä ilmennätte viidennen ulottuvuuden maapallonne, sillä te olette todellisuutenne luoja.
 
SYNNYTYSKANAVAAN ASTUMINEN
 
Sallikaa minun kertoa teille, miten astumme synnytyskanavaan ja mitä tapahtuu, kun meitä tuuditetaan kosmisessa synnytyskanavassa. Ensinnäkin meitä kylvetetään vääntöaaltojen äärettömän viisaassa, luovan voimallisessa ja ehdottoman rakastavassa energiassa. Nämä aallot kulkevat ehdottoman rakkauden eksponentiaalisesti lisääntyvissä spiraaleissa nopeuttamaan tietoisuuteenne taajuutta ja näin luovia kykyjänne. Nämä vääntöaaltojen uloshengitykset ilmentävät jokaisen ajatuksenne, tunteenne ja aikomuksenne aina lisääntyvällä tahdilla, kunnes saavutetaan viidennen ulottuvuuden välitön ilmentäminen.
 
Tämän suuren ilmentämisvoiman myötä tulee lisää vastuuta. Tämän tapahtuman valmisteluna harjoitelkaa ottamaan täysi vastuu jokaisesta luomanne todellisuuden osasta. Moniulotteisen itsenne täydellinen yhdistäminen maadoittuneeseen maa-astiaanne sallii teidän laajentaa tietoisuuttanne kosmiseen tietoisuuteen. Tämä kyky tarjoaa suuremman mahdollisuuden kestää kosmisen hengityksen äärimmäisen voimakasta ja korkeataajuista valoa sekä yhdistyä siihen.
 
En voi kertoa teille, mitä tulette ilmentämään, sillä te olette todellisuutenne luoja. Voin kuitenkin kertoa teille, että vääntöaallot kantavat valokehoanne moniulotteisen matkan aikana, mikä sallii teidän laajentaa tietoisuuttanne yli hurjimpien kuvitelmienne. Koska tietoisuutenne tila ohjaa odotuksianne, odotuksenne ohjaavat havaintoanne ja havaintonne luovat todellisuutenne, niin pystytte kokemaan ja/tai elämään valitsemassanne todellisuudessa.
 
MUUTOKSET AURINKOKUNNASSA
 
Vaikka en voi kertoa teille, mitä luotte, voin kertoa, mitä aurinkokuntanne planeetat ovat luoneet. Vuoden 1987 Harmonisesta yhdentymisestä saakka aurinkomme on imenyt enemmän ja enemmän vääntöaaltoja Galaktisesta keskuksesta. Tämän vuoksi auringon aktiivisuus on lisääntynyt ennenkuulumattomasti. NASA:lla oli ennen tieteellinen malli siitä, miten kauan sellaisilta auringon varaamilta, radioaktiivisilta hiukkasilta, kuten energiaprotonit, kestää kulkea maapallolle. Joissain tapauksissa nämä protonit kulkevat nyt 400% nopeammin, kuin mitä malli odottaa. Lisäksi kuun, Marsin, Venuksen, Jupiterin, Neptunuksen ja Uranuksen energiakenttä, valovoima ja atmosfääri ovat osoittaneet valtavia muutoksia.
 
Myös minun planeettani on kokenut äärimmäisiä muutoksia sekä säätilan että Schumann-resonanssin osalta. Schumann-resonanssi on maapallon perustaajuus tai sydämensyke. Vaikka se vaihtelee maantieteellisten alueen mukaan, vuosikymmeniä yleislukema on ollut 7.8 hertsiä (Hz). Viimeaikaiset raportit ilmoittavat lukemaksi 11 Hz ja se on nousussa. Jotkut uskovat, että Schumann-resonanssin muuttuminen saa aikaan vakavat myrskyni. Toisaalta, toiset uskovat maapallon lämpenemisen saavan aikaan myrskyjä, mutta harvat ovat tietoisia siitä, että näitä myrskyjä aiheuttavat myös muutokset aurinkomme päästöissä.
 
Haluan kertoa teille nyt, että nämä myrskyt ovat myös seurausta siirtymisestä lähemmäs ja lähemmäs Galaktista keskusta. Kun ihmiset ja planeetta siirtyvät lähemmäs Galaktista keskusta, vääntöaaltojen luovan energian vaikutus vahvistaa ihmisten jokaista ajatusta ja tunnetta. Valitettavasti todellisuutemme monien muutosten vuoksi monet ihmiseni ovat alkaneet pelätä. Tämä pelko luo myrskyisän tietoisuuden, mikä vuorostaan luo myrskyjä planeetalleni.
 
Kaikki elävät asiat ovat sidoksissa sähkömagneettikenttään ja auringostamme saatavaan elinvoimaan. Magneettikenttäni leviää edistämään elämää generoimalla ilmakehän. Ihmisillä ja eläimillä on myös magneettitaajuus ja biokenttämalleja, mitkä reagoivat kaikkiin muutoksiin maapallon magneettikentässä. Vastaavasti maapallooni vaikuttavat ihmisten ja eläinten taajuusmallit ja se reagoi niihin. Itse asiassa kaikki elämä maa päällä auttaa magneettikenttäni luomisessa. Samaan aikaan planeettani sähkömagneettikenttä varaa/lataa kaikkea elämää ja vaikuttaa siihen.
 
Nimittäin aina yksittäisten solujen DNA:han saakka, jokainen ihminen, paikka ja asia on maapallona tunnetun olemukseni ja Gaiana tunnetun tietoisuuteni osa. Auringon muuttuvat energiat vaikuttavat aivoihinne ja biologisiin rytmeihinne, aivan samalla tavalla kuin säätilaanikin. On useita tapoja, joilla voitte käyttää aikomustanne jakaaksenne tietoisesti oman magneettikenttänne planeettani kanssa.
 
YHDISTYMINEN GAIAN KANSSA
 
Jalkapohjassanne on lähellä keskipistettä kohta, joka on erittäin vastaanottavainen maapallon kentälle. Näin vain kävelemällä maani päällä voitte tietoisesti yhdistää magneettikenttänne omaani. Jos makaatte maassa, voitte sallia koko kehonne yhdistyä tietoisesti magneettikenttäni kanssa. Tietoisesti yhdistymällä planeettaani voitte jakaa alati nousevan taajuutenne minun kanssani, niin kuin jaan omani teidän kanssanne.
 
Voitte myös yhdistää persoonan planeettaan aivojenne kahden lisäkkeen avulla. Aivolisäke, joka tunnetaan mestarilisäkkeenä, koska se on koko hormonitoimintanne valvontatorni, sijaitsee silmienne välissä ja keskellä otsaa. Tässä lisäkkeessä on luontainen kyky tietää oikea pohjoinen ja yhdistää korkeampi visionne uudesta maapallosta omaan visiooni.
 
Toinen lisäke on käpylisäke, mikä sijaitsee taaempana aivojenne keskellä. Käpylisäkkeenne on tarkoitus vastaanottaa päivän ja yön päivittäiset mallit ja maapallon geomagneettisen kentän voimakkuuden nousut ja laskut. Nämä kaksi lisäkettä toimivat yhdessä - eivät ainoastaan avatakseen kolmannen silmänne, vaan myös yhdistääkseen henkilökohtaisen tietoisuutenne planetaarisen tietoisuuteni kanssa.
 
Schumann-resonanssini kohoaa 13 hertsiin ja niin tapahtuu teilläkin. Tätä resonanssia kutsutaan nollapisteeksi, ehdottoman rakkauden ja vääntöaaltojen taajuudeksi. Tässä nollapisteresonanssissa kolmannen ulottuvuuden polariteetit yhdistyvät yhtenäiseksi keskipisteeksi ykseyden nyt-hetken kanssa. Jos me, ihmiset ja planeetta, pystymme resonoimaan samalla taajuudella kuin Galaktisen keskuksen vääntöaallot, voimme maksimoida voimamme luoda uuden maapallon, joka perustuu ykseyteen, rauhaan ja ehdottomaan rakkauteen. Luotteko vierailun viidenteen ulottuvuuteen tai välähdyksen valokehoon ja viidennen ulottuvuuden maapallolle? Valinta on teidän. Te olette luoja!
 
YHTEISKUNNALLISET MUUTOKSET
 
Suurten planetaaristen muutosten lisäksi on ollut valtavia yhteiskunnallisia muutoksia. Aina vain useammat ihmiset pystyvät kuulemaan sisäisen äänensä niiden puheiden yli, jotka elävät vanhassa erillisyyden ja toisten hallitsemisen toimintamallissa. Tämä sisäinen ääni on heidän moniulotteinen itsensä, joka kuiskaa: "Ansaitset elää onnellista, täyttymyksellistä elämää. Ansaitset olla korkein ilmaisumuoto itsestäsi ja luoda elämän, joka on täynnä rauhaa ja rakkautta." Näin ne jotka ovat uurastaneet kovasti ja kärsineet pitkään vanhan toimintamallin alaisuudessa, yhdistyvät toisiin luodakseen todellisuuden, mikä perustuu ykseyden ja luovuuden toimintamalliin.
 
Te, ihmiskunnan jäsenet, alatte herätä totuuteen, mikä kurkkii harhan verhojen välistä. Tiedätte, että olette kaikkien ihmisten sisaria ja veljiä. Ette halua osallistua sotaan tai tehdä elämässänne vain työtä. Internetin kautta kommunikoitte kovasti kanssaihmistenne kanssa ympäri maailmaa. Kaikki mitä tapahtuu ympäri planeettaa, paljastuu välittömästi jokaiselle. Se petos mikä oli kätkettynä "erillisiin ihmisiin" ja "kaukaisiin maihin", paljastuu nyt helposti kaikkien nähtäväksi.
 
Lisäksi ongelmanne eivät ole enää ainutlaatuisia tai erillisiä, kun tiedätte, että kaikki kärsivät samoista maailmanlaajuisista kysymyksistä. Vihollisella on nyt kasvot ja ne näyttävät omiltanne. Siksi ympäri maapalloa ihmiset kerääntyvät yhteen työskentelemään maaplaneetan kollektiivitietoisuutena löytääkseen ratkaisuja siihen, mikä oli kerran ratkaisematonta. Tässä yhtenäisyydessä on suurta voimaa. Itse asiassa, kun useammat ihmiset hallitsevat neljännen ulottuvuuden tietoisuutensa, tämä ykseys kaiken elämän kanssa laajenee käsittämään neljännen ulottuvuuteni elementaalit - maa/tontut, ilma/keijut, tuli/salamanterit ja vesi/undiinit.
 
LAITTAKAA NE KÄYTÄVÄÄN
 
Rakkaat maan asukkaat, haluan kertoa, että olen erittäin ylpeä teistä. Minä, Gaia, ehdotan, että laitatte ratkaisemattomat kysymyksenne - sekä henkilökohtaiset että kollektiiviset - Käytävään (suom. huom. tarkoitetaan uutiskirjeessä toisaalla mainittua moniulotteista Arcturuslaisten käytävää). Tällä tavalla voitte paremmin hyväksyä sen ja päästää irti siitä, mitä ette voi muuttaa. On tärkeää, että jatkatte muodonmuutostanne menneisyyden kahlehtimatta. Ette voi enää rasittaa tietoisuuttanne millään ihmisellä, paikalla, tilanteella tai asialla, mikä alentaa resonanssianne ehdottoman rakkauden alapuolelle.
 
Minä, Gaia, tarvitsen planetaarisen ylösnousemustiimin jäseniä auttamaan planeettamme resonanssin pitämisessä keskittyneenä ehdottoman rakkauden virtaan. Virrassa voimme helpommin yhdistää Galaktisen keskuksen vääntöaallot vahvistamaan planeetan luovaa voimaa. Voimme sitten kanavoida tuon suunnattoman luovan voiman kollektiiviin edistämään ykseyteen ja rakkauteen perustuvan todellisuuden luomista.
 
Olkaa kilttejä ja päästäkää irti kaikista kolmannen ulottuvuuden elämänne draamoista ja taakoista ilman vihaa tai tuomitsemista. Käsittäkää, että kerran tekin olitte lapsi ja käyttäydyitte kuin lapsi. Rakkaani, nyt olette tulossa todellisen, moniulotteisen itsenne kypsyyteen, joka voi samanaikaisesti havaita ja kokea kolmatta, neljättä ja viidettä ulottuvuutta. Tämän sisäisen kyvyn heräämisen myötä teistä tulee johtajia, jotka opastavat kaikkia planeettani olentoja viidennen ulottuvuuden maapallon tietoisuuteen ja todellisuuteen.
 
Jatkakaa päivittäistä elämäänne urheasti tietäen, että olette suuren muodonmuutoksen partaalla, samalla kun jatkatte kaiken tutun mukavuudesta nauttimista. Pysykää keskuksessanne, Käytävän keskuksessa, alati laajentuvan tietoisuutenne keskuksessa ja ehdottoman rakkauden keskuksessa. Tässä keskuksessa me, ihmiset ja planeetta, aurinkokunta ja galaksi ratsastamme Galaktisen keskuskodin vääntövirtauksella uuteen todellisuuteemme.
 
*****
 
Me, ihmiset ja planeetta, aurinkokunta ja galaksi
olemme odottaneet kärsivällisesti tätä kosmista hetkeä.
 
No, kenties emme kärsivällisesti.
Joskus odotimme onnellisena, joskus väkivaltaisena
ja joskus odotimme kunnioittavasti.
Mutta - odotimme, kun meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa.
 
Tämä hetki, mistä olemme kuulleet tuhansia vuosia, on aina ollut tulevaisuudessa.
Oli kirjoitettuna kiveen ja muinaisiin teksteihin, että jonain päivänä se tulisi.
NYT tuo hetki on TÄÄLLÄ!
 
Suuren kosmisen hengityksen aikaan seisomme taas pyörteen edessä,
paljon samalla tavalla kun seisoimme aiemmin Arcturuslaisten käytävässä.
 
Galaktisen keskuksen pyörre on kuitenkin niin iso,
että se jättää varjoonsa koko ajatuksemme siitä.
 
Aioneita sitten meillä oli idea,
että voisimme luoda planeetan, missä voisimme oppia, rakastaa ja kasvaa.
 
Mutta nyt tällä kosmisella hetkellä olemme tulleet tänne muistamaan.
 
Tätä hetkeä edeltäneet pelko ja kaaos
ovat sallineet meidän päästää irti kiintymyksestämme
kolmannen ulottuvuuden elämämme myriadeihin harhakuviin.
 
Elämien ajan uskoimme, että vain fyysinen oli todellista
ja kaikki muu oli mielikuvitustamme.
Ehkäpä oli jokin kaukainen taivas, jos olisimme hyviä.
Ja paljon lähempänä helvetti, jos olisimme pahoja.
 
Nämä hyvän ja pahan polariteetit ympäröivät todellista, fyysistä tasoamme
ja antoivat meille jotain, minkä puolesta tehdä työtä, ja jotain mitä välttää.
 
Mutta nyt muistamme,
että kaikki, mitä olemme tietäneet sydämessämme ja sielussamme,
on ollut totta.
Ja kaikki vierähtää tässä hetkessä.
 
Se minkä meille kerrottiin olevan todellista, oli itse asiassa harhaa.
Ja se minkä meille kerrottiin olevan mielikuvitustamme, oli todellista.
 
Siitä lähtien kun tämä salaisuus on paljastettu,
valtakuntia on romahtanut ja toimintamallit ovat muuttuneet.
 
Kuitenkin myös tämä kalpenee visiolle tästä kosmisesta hetkestä,
mitä varten olemme harjoitelleet elämä toisensa jälkeen.
 
NYT harjoittelu on ohi, tuo hetki on alkanut.
 
Olemmeko valmiita? Mitä nyt tapahtuu?
 
Kun seisomme Galaktisen keskuksen kynnyksellä,
mitä luomme kaikella tällä voimalla?
 
 
Rakkaat maan asukkaat,
pysykää tässä NYT-hetkessä, sillä se on todellakin portti ikuisuuteen.
 
Gaia
 
P.S. Käyttäkää yksi tai useampia maan päiviä yhdistääksenne oman prosessinne sekä henkilökohtaiseen että planetaariseen kehoon. Tällä tavalla jaatte kokemuksenne Gaian kanssa, autatte planeetan ylösnousemuksessa ja sallitte Gaian vahvistaa prosessianne suurella rakkaudellaan ja myötätunnollaan.


Moniulotteisia uutisia
GAIA PUHUU


Kanavoinut Suzan Carroll (multidimensions.com)
Uutiskirjeestä 19.11.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


* Maya-astologiasta ja Maya-kalenterista - mitä vuonna 2012 tapahtuu?.

* Uusi Maa - Gain uusi moniulotteinen olemus - siirtyminen 5 ulottuvuuteen:

  "Tietoisuutenne laajentaminen viidenteen ulottuvuuteen ei merkitse sitä, että menetätte mitään tai ketään. Sen sijaan viidennen ulottuvuuden tietoisuus sallii teidän helpommin havaita, kokea ja matkustaa vieläkin korkeampiin ulottuvuuksiin, jäädessänne samanaikaisesti jatkuvaan yhteyteen fyysisen tason kanssa. Kun laajennatte tietoisuuttanne viidenteen ulottuvuuteen ja sen ylikin, kykenette havaitsemaan enemmän ja enemmän todellisuuksia ykseyden nyt-hetkessä. Näin kykenette samanaikaisesti havaitsemaan viidennen, neljännen ja kolmannen ulottuvuuden todellisuutenne. Jokainen teistä valitsee tavan, millä ilmennätte viidennen ulottuvuuden maapallonne, sillä te olette todellisuutenne luoja."

* Moniulotteisen olemuksemme eheytymisestä: 

- "Teillä kaikilla on useampi ilmaisumuotonne inkarnoituneena maapallolle tänä aikana parantamassa heräämismahdollisuuksianne. Viidennen ulottuvuuden näkökulmasta pystytte olemaan "korkeampi itse" toisille kokonaisitsenne tekijöille, kunnes ne ovat valmiita liittymään seuraanne viidenteen ulottuvuuteen."

(Yksi näkemys sielumme ja korkeamman olemuksemme "ranteeseen" on se, että sielumme koostuu 12 eri osasta.  Ylösnousemusprosessin toteutumiseksi meidän tulee intergroida nämä kaikki erilaiset olemuspuolemme yhdeksi kokonaisuudeksi sekä harmoniaksi itsessämme. Yksi lähestymistapa tähän 12 osaiseen kokonaisuuteen on mm. Caroline Myssin "Sielun Sopimus" kirjassa, jossa hän esittää näkemyksen 12 erilaisesta arkkityyppisestä kumppanistamme, jotka ilmenevät elämässämme erilaisissa uskomus-, ajatus- ja käyttäytymismalleissamme. Kaikilla näillä arkkityyppisillä kumppaneillamme - olemuspuolillamme, on omat valo- ja varjopuolensa. 

*Luomisvoiman ja manifestaation muuttuminen välittömäksi 

- "Vääntöaaltojen uloshengitykset ilmentävät jokaisen ajatuksenne, tunteenne ja aikomuksenne aina lisääntyvällä tahdilla, kunnes saavutetaan viidennen ulottuvuuden välitön ilmentäminen."

*Muutoksia aurinkokunnassa:

"Vuoden 1987 Harmonisesta yhdentymisestä saakka aurinkomme on imenyt enemmän ja enemmän vääntöaaltoja Galaktisesta keskuksesta. Tämän vuoksi auringon aktiivisuus on lisääntynyt ennenkuulumattomasti. Myös minun planeettani on kokenut äärimmäisiä muutoksia sekä säätilan että Schumann-resonanssin osalta. Schumann-resonanssi on maapallon perustaajuus tai sydämensyke."

* Magneettikentän muutokset ja yhdistyminen Gaiaan ja Gaian magneettikenttään:

"Tietoisesti yhdistymällä planeettaani voitte jakaa alati nousevan taajuutenne minun kanssani, niin kuin jaan omani teidän kanssanne. Voitte myös yhdistää persoonan planeettaan aivojenne kahden lisäkkeen avulla. Aivolisäke, joka tunnetaan mestarilisäkkeenä, koska se on koko hormonitoimintanne valvontatorni, sijaitsee silmienne välissä ja keskellä otsaa. Tässä lisäkkeessä on luontainen kyky tietää oikea pohjoinen ja yhdistää korkeampi visionne uudesta maapallosta omaan visiooni. Toinen lisäke on käpylisäke, mikä sijaitsee taaempana aivojenne keskellä. Käpylisäkkeenne on tarkoitus vastaanottaa päivän ja yön päivittäiset mallit ja maapallon geomagneettisen kentän voimakkuuden nousut ja laskut. Nämä kaksi lisäkettä toimivat yhdessä - eivät ainoastaan avatakseen kolmannen silmänne, vaan myös yhdistääkseen henkilökohtaisen tietoisuutenne planetaarisen tietoisuuteni kanssa."

Yhteiskunnalliset muutokset -

"Ansaitset elää onnellista, täyttymyksellistä elämää. Ansaitset olla korkein ilmaisumuoto itsestäsi ja luoda elämän, joka on täynnä rauhaa ja rakkautta." Näin ne jotka ovat uurastaneet kovasti ja kärsineet pitkään vanhan toimintamallin alaisuudessa, yhdistyvät toisiin luodakseen todellisuuden, mikä perustuu ykseyden ja luovuuden toimintamalliin."

2 kommenttia:

Harri kirjoitti...

Kuten Mayat sanovat että ihminen on elänyt ja luonut maailmansa takaperin, joka vaihtaa suuntaa näinä päivinä (2012) takaisin oikein päin.
Kiitoksia Tähtisilmä yllä olevasta tekstistä.

SeijaTuulikki kirjoitti...

niinpä, ja saamme olla siinä mukana... Rakkaus, rakkaus...