WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 14. helmikuuta 2011

Aaron ja olemuspallo


Aaron oli maassa rikas mies. Ja kun  Aaron oli nelikymppinen, häntä häiritsi se, mitä hän näki peilistä. Sillä hän näki miehen, joka alkoi muuttua ja vanheta. Hän näki kaikkialla ympärillään ystäviensä sairastuvan erilaisiin tauteihin, ja monet heistsä tekivät kuolemaa. Ja hän sanoi, "Mitä minä voin tehdä muuttaakseni tämän? Täytyyhän tähän olla jokin vastaus."

Aaron oli hurskas mies, jolla oli suuri suku, joten hän sanoi itselleen, "Minä käytän omaa varallisuuttani selvittääkseni kaiken minkä voin siitä, mitä jotkut ovat kutsuneet nuoruudenlähteeksi." 

Ja niin hän meni erään hyvin viisaan miehen luo ja kysyi häneltä, "Onko nuoruudenlähde olemassa?" Viisas Shamaani sanoi hänelle, "Ei oikeastaan, mutta on jotain, minkä me tunnemme "olemuspallona". Se on todellinen ja fyysinen; se tulee pidentämään elämääsi ja parantamaan sairautesi. Se tulee myös antamaan sinulle suurta viisautta." 

Aaron sanoi, "Voi tietäjä, kerro, minulle, mistä minä voin löytää tämän "olemuspallon?" Ja tietäjä sanoi, "No, yksi tapa on löytää Kristuksen ehtoollismalja."  

"Hmm", sanoi Aaron, "Ei! Sehän on Graalin Malja, enkä minä usko siihen. Minun uskontoni ei tue sitä, että Kristus oli Jumala." 

Ja tietäjä hymyili ja sanoi Aaronille, " Aaron, usko ja älä usko, mutta niin olemuspalloa , ehtoollismaljaa  kuin Graalin Maljaakin kannettiin Liiton Arkissa."

Aaron mietti, miten se oli mahdollista? Arkki oli paljon ennen Kristusta. Aaron jätti Shamaanin viimeisen väitteen huomiotta, jatkaen vain siitä, mitä hän piti kuulemassaan mielenkiintoisena.

Aaron sanoi, "Mistä voin löytää tämän?" Tietäjä sanoi, "Saat sen halutessasi, sillä me voimme nähdä sinun sopimuksesi selkeästi, ja tiedämme, että juuri sinä voisit löytää sen. Sinun täytyy vain aloittaa etsintäsi ja luottaa siihen, että Jumala ohjaa tietäsi." 
Aaron oli hyvin innoissaan, sillä hän tulkitsi tämän tarkoittavan sitä, että juuri hänen oli määrä löytää tuo olemuspallo, koko planeettaa varten! Kun olemuspallo löydettäisiin, Aaron mietti, ajattelepa niitä, joita hän voisi auttaa ja parantaa. Sillä hän tulisi elämän pitkään, samoin kuin hänen läheisensä... hänen ystävänsä, hänen sukulaisensa. Voi, tämä oli jopa parempaa kuin hän oli ajattellut. Hän uskoi tietäjää, sillä ei ollut mitään syytä olla uskomatta.

Niin Aaron aloitti etsintänsä sanoen, "Minne menisin ensimmäisenä?" Hän vastasi omaan kysymykseensä intuitiivisesti sanoen, "Menen ensin niihin paikkoihin tällä planeetalla, joissa tiedän olevan korkeimmat energiat." 

Ja niin hän tuli Sedonaan. Hän etsi kaikkialta ja puhui kanjoneiden vartioille. Vartijat sanoivat, "Se ei ole täällä. Sinun täytyy etsiä muista paikoista." 

Niin hänen tiensä vei joihinkin kaikkien pyhimmistä paikoista planeetalla. Ja hän sanoi, "Missä on korkein uskonnollinen paikka?" Taas hän vastasi sanoen, "Se on minun kotini! Minä menen sinne."

Niin Aaron meni pyhään maahan ja istui monien uskonnollisten johtajien edessä, osa heistä ei ollut koskaan kuullutkaan olemuspallosta, ja osa sanoi, "Kyllä, me olemme kuulleet siitä ja me tiedämme. Jatka etsintääsi; tosiaankin, juuri sinun on määrä löytää se."
Niin Aaron meni muille alueille, Egyptiin, joka oli lähellä. Hän esitti heille samat kysymykset ja sai paljolti saman tuloksen. Hän meni Peruun ja Intiaan. Hän istui joidenkin sellaisten edessä, jotka sanoivat, että he itse olivat tuo olemuspallo; että hänen tarvitsi vain jäädä heidän luokseen ja antaa heille hänen huomionsa ja omaisuutensa. He edustivat olemuspalloa ja hän tulisi elämään pitkään, jos hän jäisi heidän luoksensa. Aaron ei mennyt tähän halpaan, sillä hän tiesi, että se oli kappale, jotain, mitä saattoi koskettaa, ja että se oli tarkoitettu koko ihmiskunnalle. 

Tämä Aaronin etsintä vei häneltä monia, monia vuosia; hän venheni kaiken aikaa, ja hän muuttui. Tämä pelotti häntä, ja niin Aaron alkoi murehtia. Hänen murheensa häiritsi hänen kehonsa toimintaa, ja Aaron sairastui.

Aaron oli kuolinvuoteellaan rakkaittensa ympäröimänä. Hän tiesi, ettei ollut löytänyt olemuspalloa. Hän alkoi epäillä sitä tietäjää, jonka hän oli tavannut. "Mikä jekku tämä oikein on?" hän sanoi. "Mitä Jumala on tehnyt minulle?" Aaron oli hyvin väsynyt, ja kaipasi unta.

Seuraavana aamuna hän heräst, ja tällä kertaa hän nousi ylös. Kun hänen oppaansa lähestyivät häntä, hän oivalsi, että hän oli tosiaankin kuollut. Aaron ei ollut onnellinen tuolla hetkellä, ja sanoi oppailleen, "Minä tiedän, keitä te olette, ja minä tiedän, minne olen menossa. Mikä ihmeen typerä jekku on siinä, etten löytänyt olemuspalloa, sillä pyhä mies kertoi minull, että minä löytäisin sen. Oletteko te huijanneet minua?"

Hänen oppaansa hymyilivät hänelle, ja täydellisessä Rakkaudessa ympäröivät hänet omalla energiallaan. Ja he pyysivät häntä kääntymään ympäri ja katsomaan taakseen. 

Siinä paikassa, missä Aaron oli maannut, oli olemuspallo! Siinä se oli! Se oli fyysinen, ja hän saattoi koskettaa sitä, ja se oli ollut koko ajan hänen Sydämessään.

Aaron katsoi pöydän ympärillä olevia sukulaisiaan ja järkyttyi! Sillä noiden elävien ihmisten joukossa, jotka itkivät ja olivat hänen kuolemansa musertamia... heissä jokaisessa oli myös olemuspallo. 

Sitten Aaron ymmärsi, ettei ollut vain yhtä olemuspalloa. "Se oli tarkoitettu koko ihmiskunnalle", tietäjä oli sanonut. "Sinä tulet sen löytämään, jos etsit" , tietäjä oli sanonut. 
Mutta tietäjä ei koskaan sanonut, että niitä olisi vain yksi! Ja silloin tiesi. Ja hän katsoi omia oppaitaan ja hän ymmärsi. Hän hymyili takaisin ja sanoi, 

"Kiitos. Sillä nyt minä ymmärrän oman sopimukseni, ja oman läksyni."

Aaron ymmärsi myös sen,että kaikki hänen elämänsä aikana oppimansa asiat tulisivat siirtymään hänen seuraavaan inkarnaatioonsa, ja hän saattoi tuskin odottaa sitä. Sillä hän tiesi matkasta tunnelin läpi - sen luolan läpi, jossa hänen inkarnaatioistaan pidettiin kirjaa. Ja sitten edelleen kunnian saliin, ja sen jälkeen suunnitteluistuntoihin ja paluu takaisin planeetalle. 

Sillä kun hän palasi, hän tiesi, että hän tosiaankin olisi juuri sen, joka löytäisi olemuspallon. Hän löytäisi sen lapsena, ja hän eläisi hyvin pitkän elämän. Sillä hän muistaisi tämän ajan, ja muistaisi sen läksyn, että olemuspallo on sisäisen Jumalan osan LAHJA.
HENKI antaa Teille kyvyn kurottautua ja löytää Graalin Malja, sillä se on se olemuspallo, joka on teissä oleva HENKI.

Se on Jumalan osa, joka teissä jokaisessa asuu. 

KRYON 
http://avautuminen.wordpress.com/graalin-malja/ 

Ei kommentteja: