WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 28. tammikuuta 2011

Yhtenäisen sydämen "Sääntökunta"

Kanavoinut Aluna Joy Yaxk'in (www.alunajoy.com )

12.12.2010 Palenque Meksiko (julkaistu tammikuussa 2011)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Seuraava on NELJÄS osa viesteistä, jotka saimme viimeisimmällä matkallamme Palenqueen joulukuussa 2010. Jaamme tämän viestin kanssanne sellaisena, kun vastaanotimme sen tuolloin - vähän editoituna. Teemme tämän erittäin tärkeästä syystä. Tiedämme, että saamamme viestit eivät ole vain ryhmillemme, vaan myös ihmiskunnalle. Kun siis luet tätä, vain kuvittele, että olit siellä kanssamme … Mestarit ja Tähtivanhimmat vakuuttavat minulle, että viesti ja vastaava energia välitetään sinulle. Haluat ehkä kuvitella, että istut kanssamme Maya-temppeleissä.
 
Mayoilla on sana "zuvuya". Se merkitsee, että ymmärtääkseen jonkin täysin sitä on katsottava vastakkaiseen suuntaan. Tähtivanhimmat vievät tämän ajatuksen vielä pidemmälle ja sanovat, että meidän on tarkasteltava asioita "pallomaisesti" tai monista ulottuvuuksista samanaikaisesti ymmärtääksemme niitä täysin. Tähtivanhimmat näyttävät minulle tänä aamuna, että ihmiskunta ja maapallo on vedetty kosmiseen zuvuyaan. Olemme eläneet/luoneet takaperin ja siitä syystä elämä ei ole joskus tuntunut oikealta meille. Meistä ei tuntunut, että tämä todellisuus oli kotimme, eikä siinä ollut paljon järkeäkään.
 
Koska olemme luoneet maailmaa takaperin, todellisuuden ilmentäminen joutui pois tasapainosta ja sai aikaan kaikenlaista - sotaa, saasteita, negatiivisen egon, sairautta, ikääntymistä, erillisyyttä ja kaksinaisuutta ja kenties jopa kuoleman! Universumi on käynyt läpi prosessia, missä todellisuutemme pyörähtää ympäri. Kollektiivitietoisuuden jumalainen suunnitelma alkaa ilmentää tämän ympäripyörähdyksen ja meidät laitetaan takaisin raiteille, mihin sisältyy luomistapa, joka on tasapainossa ja harmoniassa universumin luonnonlakien kanssa.
 
Niin ylhäällä, kuin alhaalla … Aurinkomme tekee magneettisen napamuutoksen joka 11. vuosi. Viimeisin käännös tapahtui 2001. Seuraava on 2012. NASA toteaa, että "aurinko on kuin käärme, joka luo nahkansa." Joulukuun 13. päivä 2010 tapahtui valtava purkautuminen auringossa. Aurinko lähetti tätä energiaa maahan. Luulen, että tämä koronan massapurkautuminen ankkuroi evoluution ympäripyöräyttämisenergian maan päälle.
 
Muistatteko, kun olimme Yaxchillanissa ja näimme kosmisen tiimalasin? No, tänään Tähtivanhimmat sanovat, että kollektiivitietoisuudessa on riittävästi painoa tiimalasin tulevaisuuspuolella tasapainon kääntämiseksi harmonian puolelle (lue tiimalasista toisesta viestistä sivuiltamme). Olemme eläneet takaperin pitkään, valtavan aikasyklin. Nyt olemme siirtymässä eteenpäin. Tapahtuu muutos, koska ihmiskunnan on tehtävä 180 asteen käännös asettuakseen linjaan tämän eteenpäin kehittymisen kanssa. Olemme luoneet takaperin ja se meni sitä universaalia koodia vastaan, mikä on sisällämme. Nyt kun siirrymme eteenpäin, asiat jotka eivät ole linjassa, häviävät pois. Tänään olemme eteenpäin luomisen ensiaskelissa. Olemme eläneet ulottuvuuksien välillä melko pitkään. Nyt alamme luoda eteenpäin, taaksepäin elämisen sijasta. Onko tässä järkeä?
 
Okei, jotain muuta on tulossa … Voin nähdä esi-isien suuret kivikasvot ja katson, haluaako hän sanoa meille jotain. Se muistuttaa minua valtavista kivikasvoista Itzmal-nimisessä paikassa. David Catherwood piirsi nämä kasvot 1800-luvulla, mutta paikkaa ei enää ole. Se tuhottiin. Nämä kivikasvot edustavat päivämerkkiä Ik, tuulta, missä on kyse muutoksesta. Hänellä on suu auki, kuin hän puhaltaisi ilmaa, ja hän lähettää paljon informaatiota.
 
Kun energia muuttuu, se on värisevää. Joskus voimme nähdä sen silmillämme ja/tai tuntea pahoinvointia. Huomasin tänään olevani vähän tokkurainen, kuin en olisi aivan täällä. Tuntevatko kaikki tällaista tokkuraisuutta? Meidän täytyy kiinnittää huomiota energiamuutoksiin tietääksemme, mitä maailmassa tapahtuu. Alamme ymmärtää eron energioissa, koska olemme olleet täällä Palenquessa (ja maapallolla) riittävän pitkään, että olemme luoneet taajuusvertailukohdan. Ymmärrämme, miltä tuntuu yhtenä päivänä ja sitten seuraavana ja sitä seuraavana. Voi nähdä, että paikat ja maailma muuttuvat/kehittyvät päivästä toiseen.
 
Olemme olleet Palenquessa tänä aikana, jolloin evoluutio pyörähti ympäri ja käynnistyi uudelleen. Tämä voi saada olomme tuntumaan siltä, että elämme unessa. Meitä saattaa hämmentää, mikä on totta ja mikä ei. Meillä saattaa olla painetta otsassa. Silmämme eivät ehkä tunnu näkevän oikein ja räpyttelemme tarkentaaksemme uudelleen.
 
Olemme siis erittäin pitkän syklin lopussa - 104000 vuotta, mikä on neljä 26000 vuoden sykliä tai neljä "päiväntasauskulkusykliä", kulkuamme Plejadien ympäri. Se mitä teemme seuraavissa askelissa, on peruskivemme uudessa maailmassa. Ennen kuin tulimme tähän temppeliin, Tähtivanhimmat synkronoivat sydämemme. Tämä prosessi ei vienyt kovin pitkään, koska olemme jo lähes synkronissa joka tapauksessa. He vain ankkuroivat ja sinetöivät sen, jotta pysymme synkronissa.
 
Kun nyt menemme maailmaan elämään omaa elämäämme, tuomme enemmän ja enemmän ihmisiä tähän uuteen synkronoituun sydämeen. Tuomme ihmisiä sydäntilaan, mikä on Palenquen luonnollinen perintö. Lordi Pacal hyppäsi juuri sisään ja sanoo: "Yhtenäisen sydämen sääntökunta." Olemme Yhdistyneen sydämen sääntökunnan ensimmäiset jäsenet. Pacal täyttää tilamme valtavalla määrällä energiaansa, mitä kutsun syväksi neutraalisuudeksi. Se ei ole vain rauhaa ja harmoniaa. Kun sanomme "rauha" tässä maailmassa, se merkitsee sodattomuutta. Hän kantaa samaa neutraalisuutta, kuin Jeshua kantoi. Se on yksi syy, miksi Jeshua tuli Palenqueen tapaamaan Pacalia, koska hän ja Pacal kantoivat samanlaista sydänenergiaa. Samanlaiset energiat vetävät toisiaan puoleensa. Siksi Palenquessa on tätä kaunista, ainutlaatuista värähtelyä.
 
Jos tämä on ensimmäinen pyhä paikkanne, ette tunne energiaeroa, koska ette ole olleet muissa paikoissa, jotka tuntuvat erilaiselta. Tästä syystä pyhillä paikoilla käyminen on hyvin hyödyllistä heräämispolullemme. Saatamme ajatella mielessämme, että kaikki pyhät paikat tuntuvat tällaiselta. Ne eivät tunnu. Palenque sisältää tiettyä sydänlaatua, missä tunnen olevani kotona. On hyvä, että opimme eroja taajuuksissa.
 
Lordi Pacal lähettää meille upean energiansa tulvan. Tämä auttaa meitä ymmärtämään yhdistyneen sydämen sääntökunnan merkityksen. Meidät (ja tätä lukevat) on nyt vihitty tähän pyhään sääntökuntaan. Kun nyt menemme ulos ja kosketamme toisia ihmisiä, magnetisoimme heitä tähän sääntökuntaan. Se on salaseura. Se on jotain, minkä tiedämme sisällämme ja mistä emme koskaan puhu. Se on jotain, mitä teemme ajattelematta. Tehdessämme yksinkertaisia ystävällisiä tekoja, ihmiset tuntevat pakkoa tulla tähän salaiseen sääntökuntaan, mitä kutsutaan "yhdistyneeksi sydämeksi". Tätä sääntökuntaa ei tunneta nimestä, vaan sydänlaadusta.
 
Vuosien kuluessa olemme puhuneet perhosmiehestä (ks. aiempia artikkeleita sivuiltamme). Tämä on odottamatonta, koska tämä on ensimmäinen matka useisiin vuosiin, missä emme ole puhuneet perhosmiehestä. Syynä on, etteivät perhosen siivet enää räpyttele. Ne ovat yhdessä paikallaan. Nämä räpyttelevät siivet olivat sydämemme, jotka tekivät työtä elääkseen kahdessa maailmassa samanaikaisesti. Mutta nyt tuo aika on ohi. Olemme saapuneet perille. Kun nämä kaksi siipeä yhdistyvät, meillä on enemmän ja enemmän hereillä olemisen hetkiä, enemmän ja enemmän ahaa-elämyksiä. Siivet, kuin sydämemme puolet, ovat nyt yhdistyneet. Uusi maailma on imenyt vanhan maailman. Aivan kuin yksi pieni valo voi syödä pimeyden. Kaikki mitä ei enää tarvita vanhasta maailmasta, häviää pois. Astumme täydellisen neutraalisuuden tilaan, missä myös kaksinaisuus alkaa hävitä pois.
 
Tulee oireita, jotka liittyvät kaksinaisuuden häviämiseen. Tällä hetkellä ymmärrämme kaikkea DNA:ssamme vertaamalla sitä johonkin muuhun. Kun kadotamme kaksinaisuuden, kadotamme kyvyn verrata ja sen myötä kyvyn ymmärtää asioita. Tällä hetkellä tunnemme päivän, koska meillä on yö verrattavana siihen. Alamme ymmärtää asioita vain taajuuden perusteella aivan kuin Tähtivanhimmat. Emme rajoita mitään määritelmällä tai vertailulla. Määritelmät rajoittavat ja erottavat kaiken. Jos määrittelemme jonkin, rajoitamme myös sen kehittymistä. Mikään ei pysy samana, kaikki luominen on jatkuvaa kehittymistä. Nyt lopetamme fyysisen todellisuuden rajoittamisen.
 
Tässä yhdistyneen sydämen sääntökunnassa alkaa harmonisointi ja syvällinen, rauhallinen neutraalisuus. Arkkienkeli Mikael ponnahti sisään ja hänellä on vitsi. Hän sanoo "Ei, olette viidakkoyskän sääntökunnassa." Meillä kaikilla on viidakkoyskä ja se murtaa tukoksia ja asioita sydämemme ympäriltä. Kenties siksi Tarzan teki tätä (Aluna hakkaa rintaansa) - hajottaakseen energiaa sydämemme ympäriltä. Yskimme ulos asioita, joita emme enää tarvitse. Yskimme ulos tukoksia ja kaksinaisuutta, jotta ainoa asia jäljellä on yhdistynyt sydän. Meistä on tulossa yhtä. (Kun pääsimme kotiin, kuulimme asiasta, jota lääkärit kutsuvat "100 päivän yskäksi".)
 
No, tämä on mielenkiintoista. Näyttää siltä, että Tähtivanhimmat ovat päättäneet työstää meitä. He ovat täällä lordi Pacalin kanssa ja he työskentelevät antaakseen meille uuden ihon. Vaihdamme ihoa ja luomme vanhan nahan kuin käärme. Vanhan nahan luominen saattaa loppuun vanhan syklin ja aloittaa jotain uutta. Tämä on aikaa, jolloin käärme saa kiinni häntänsä ja syö itsensä. Kun käärme nielaisee meidät, se merkitsee, että olemme heränneet ja syntyneet uudestaan, koska käärme nielaisee kaiken roskan meissä ja jäljelle jää vain herännyt kundaliini, mitä käytämme uuden maailman luomiseen. Maya-mailla on monia kivipiirroksia, joissa herännyt ihminen tulee käärmeen suusta.
 
Enrique: "Jos katsotaan fasadeja paikoissa Campechen eteläosan varrella ja kuten Labnassa, ne ovat ns. hirviöfasadeja. Sisäänkäynti on kuin suuren käärmeen suu. Sen leuat ovat oven ylä- ja alaosa, hampaat näkyvät ja se on valmis vastaanottamaan shamaanin tai papin henkimaailmaan. Käärme syö teidät. Kävelette siis fyysisesti käärmeen suuhun ja muistakaa, että Palenque on taivaskäärmeen talo, Na Chan Kan. Na on talo ja Chan on käärme paikallisella Maya-kielellä."
 
Minulle siis näytetään, että näiden kivikasvojen on määrä antaa meille viesti. Hän tuntuu ikään kuin vetävän meitä puoleensa. Hän pyytää meitä tulemaan mukaan. Hän on opettaja, mutta hän on myös tiennäyttäjä ja hän auttaa meitä luomaan uuden polun. Hän auttaa jokaista meitä tietämään oikean päätöksen joka hetki. Kun luomme uutta maailmaa, hän auttaa meitä tekemään oikeita valintoja, koska olemme tottuneet menemään taaksepäin. Asiat eivät toimi enää samalla tavalla kuin ennen, koska menemme eri suuntaan. Olemme tehneet zuvuyan. Luomme nyt eteenpäin yhdistyneen sydämen sääntökunnan mukaisesti. Se on polku, jonka tunnemme sydämellämme. Tämä Kivivanhin ei puhu suullaan. Siksi emme voi nähdä hänen suutaan. Hän lähettää viestejä sielustaan ja silmät ovat ikkuna sieluun.
 
Tämä Kivivanhempi on ensimmäisestä kansasta. Näen kreikkalaisia Jumalia, atlantislaisia, egyptiläisiä ja lemurialaisia. Palataan taaksepäin aikakausiin, joille meillä ei ole nimeä. Tämä on vanha olento - hyvin vanha. Se on kuin ne jumalat, jotka auttoivat luomaan tämän maapallon, ja se auttaa meitä luomaan uuden maailman. Hänen viestinsä menee suoraan sydämeemme ja sydämemme tietää oikeat askeleet. Ovia avautuu ja tilaisuuksia syntyy. Tiedämme, mille polulle lähteä, koska hän auttaa vähän aikaa - ei kovin pitkään, mutta sen aikaa, kun opettelemme muutamia ensiaskeliamme. Meidän täytyy tottua ajatukseen luomisesta eteenpäin. Hän on kuin ensimmäisen uuden pyörämme apupyörät. Kun osaamme navigoida tätä uutta energiaa, tämä vanhempi häipyy pois, koska meidän on luotava tämä maailma. Se on meidän maailmamme. Me olemme tulevaisuuden esi-isiä. Me olemme niitä, jotka asettavat täysin uuden maailman perustuskivet.
 
Nyt Kivivanhimman kasvot muuttuvat kokonaan. Hän muuttuu eri olennoiksi, joita olemme tunteneet historiassa. Se on melkein kuin energiakenttä, joka pitää asiat kehittymässä. Tämä on evoluutioenergiaa. Meidän täytyy pystyä astumaan eteenpäin ja luomaan tietoisesti. Tarvitsemme tätä uutta evoluutioenergiaa sisällemme. Hän kysyy, saako hän laittaa tämän uuden eteenpäin kehittymisenergian DNA:hamme. Se on kosminen ja luonnollinen evoluutiotaso. Jos siis haluatte, voitte sallia tämän prosessin. Taas kerran, tehkää se, mitä tuntuu oikealta teistä.
 
Tämä Kivivanhempi on sen energiakentän arkkityyppi tai malli, joka ylläpitää evoluutioenergiaa. Olemme luoneet takaperin niin pitkään, että meille täytyy muistuttaa, miten luodaan eteenpäin. Hän säteilee kehitystä eteenpäin silmistään meihin, jotta voimme omaksua tämän viisauden. Tämä on tärkeää, koska tässä aikakausien vaihdoksessa otamme fyysisen kehomme mukaan. Tämä sielun evoluutioenergia auttaa meitä kestämään uuden energian fyysisesti, samalla kun menemme eteenpäin.
 
Aionien kuluessa olemme toimineet eri tavoin kehittääksemme sielua. Perussa he ankkuroivat sielunsa fyysiseen kehoon. Nämä ovat Perun eläviä muumioita. Egyptissä he ankkuroivat sielun pyramideihin ja sinetöivät kammiot energeettisesti, jotta tieto pysyisi sisällä. Siellä oli myös eläviä muumioita, mutta ne täytyi sinetöidä magneettisesti, jotta niiden tieto ei lähtisi planeetalta ja jotta voisimme palata myöhemmin saamaan tuon tiedon. Täällä Maya-mailla he ankkuroivat sielunsa kiveen.
 
Olemme siis oppineet paljon eri tapoja työskennellä sielun kanssa. Sielu on se, kuka olemme. Emme ole fyysinen muotomme, jonka näemme peilissä. Kuitenkin haluamme pitää sielun kehossa ja kehittää sitä eteenpäin tässä aikakausien vaihdoksessa. Tästä syystä saamme uuden ihon. Uusi iho on tapa auttaa meitä käsittelemään eteenpäin luomisen värähtelymuutosta, tutumman taaksepäin luomisen sijasta. Meidät harmonisoidaan ja yhdistetään, jotta voimme tehdä tämän.
 
Ne jotka eivät halua kehittyä, kuolevat vanhanaikaisesti, ja palaavat inkarnoituen seuraavaan aikakauteen. Jotkut ihmiset eivät halua tehdä tätä työtä. Se on heidän valintansa ja se on okei. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa tehdä tätä. Kaikki osallistuvat tähän uuteen evoluutioon - tietävät he sitä tai eivät.
 
Olemme tulevaisuuden esi-isiä. Jätämme perinnön niille, jotka seuraavat meitä. Se mitä ankkuroimme täällä uuteen maailmaan, on sitä minkä kanssa ihmiskunta työskentelee 26000 vuotta tästä eteenpäin. Se on heidän peruskivensä. Arkkienkeli Mikael ponnahtaa esiin ja sanoo: "Se kuulostaa todella suurelta hommalta ja se on helvetinmoinen paino laitettavaksi kaikkien harteille." Mutta Tähtivanhimmat sanovat: "Se ei ole kovaa tai raskasta työtä, koska työskentelemme sydämestämme." Meidän täytyy vain pysyä sydämessämme ja se paljastuu. Elämme universaalissa virrassa, mikä on jo meissä. Luomme eteenpäin ja eteneminen on hyvin paljon helpompaa. Se on kuin kulkemista myötävirtaan kanootilla meloen sen sijaan, että menee vastavirtaan ilman melaa. Elämä on nyt enemmän vireessä luonnollisen itsensä kanssa. Se on enemmän vireessä sielumme kanssa. Ei ole vastustusta, kun on tässä virrassa.
 
On vähän muutoksia, koska kadotamme kyvyn vertailla asioita ymmärtääksemme niitä. Kaksinaisuus häviää. Opettelemme ymmärtämään asioita taajuuden perusteella niiden asioiden sijasta, jotka "on kirjoitettuna kiveen". Kun ymmärrämme asioita taajuuden perusteella, kaiken sallitaan kehittyä ja kasvaa. Jos ymmärrämme asioita määritelmän mukaan, erotamme kaiken ja rajoitamme kaiken kehittymistä. Vertailemme asioita toisiin, jotta ymmärtäisimme. Se oli ainoa tapa selviytyä, kun loimme taaksepäin. Nyt kun luomme eteenpäin, kadotamme kyvyn verrata.
 
Meitä koulutetaan hitaasti oppimaan, miten ymmärtää asioita vain värähtelyn perusteella. Muistakaa, että ulkoinen maailma luo edelleen takaperin jonkin aikaa. Älkää siis antako ulkoisten harhojen huijata. Siksi Kivivanhimmat jatkavat uuden evoluutioenergian lähettämistä meille. Tästä syystä Pacal jatkaa meidän täyttämistä yhtenäisellä sydänenergiallaan, koska ensiaskeleet tässä liikkeessä eteenpäin voivat olla huteria. Tulemme olemaan maailmassa ja vuorovaikutuksessa samalla tavalla, millä olemme vuorovaikuttaneet täällä toisemme kanssa. Tämä uusi evoluutio on hyvin tarttuvaa. Hyvä energia on aina tarttuvaa. Viemme ulkoiseen maailmaan viruksen - erittäin, erittäin hyvän viruksen joka leviää planeetan ympäri hyvällä tavalla.
 
Tehtävämme muinaisina tähtiolentoina oli ja on auttaa tätä planeettaa heräämään. Vähitellen kansoitimme sen, toimme sen takaisin eloon ja kohotimme sen värähtelyä. Tulimme auttamaan koko elämää olemaan synkronissa - kuin sydämemme, jotka ovat synkronissa. On aika saada planeettamme synkroniin kaikkien muiden planeettojen kanssa. Siksi emme ole kyenneet havaitsemaan elämää muilla planeetoilla, koska olemme vähän epäsynrkonissa universumin kanssa. Oma arvioni on, että olemme vain noin 60 sekuntia vuorokaudessa epäsynkronissa universumin kanssa. Jos maa hidastaisi pyörimistään, olisimme synkronissa sen pääsyklin/kalenterin kanssa, joka kulkee koko universumin läpi. En tiedä, missä maan jarrupoljin on, mutta olemme vain noin 60 sekuntia vuorokaudessa epätahdissa. Meillä ei ole karkausvuotta, silloin kun tämä tapahtuu ja olemme täysin synkronissa pyhän kalenterin kanssa. Tiedemiehet tietävät, että maa hidastaa pyörimistään.
 
Ryhmän jäsen Howard jakaa. Tunnen, että mikä tahansa sen tekikin, niin se kallisti planeetta ja vei meidät 360 vuorokaudesta 365 vuorokauteen vuodessa.
 
Aluna: Kyllä, on olut pari tuollaista huojuntaa. Toinen niistä oli, kun dinosauruksia oli maan päällä ja meteoriitti osui. Se osui kulmassa, mikä nopeutti planeetan pyörimistä. Tuolloin maa oli kuin hypähtävä levy ja kaikki kehittyi fyysisesti, muttei älyllisesti. Tuolloin maapallolla oli jättimäisiä dinosauruksia, joilla oli saksanpähkinän kokoiset aivot, mutta ne eivät kehittyneet. Maan täytyi kiihdyttää, jotta olisi kehitystä. Sitä on vaikeaa selittää, mutta tämä perustuu Maya-kosmologiaan ja se on liian pitkä, jotta siihen voitaisiin mennä nyt.
 
Mutta nyt kehitämme maata ilman tällaisia massakatastrofeja. Harmonisoimme maan ja aurinkokunnan yhtenäistietoisuudellamme, koska olemme nyt tarpeeksi hereillä tehdäksemme sen. Emme tarvitse katastrofia kehittyäksemme edelleen. Muistakaa, että maapallo muuttuu aina. Aina on maanjäristyksiä, myrskyjä, tulivuorenpurkauksia ja vastaavia asioita. Mutta meillä ei ole massakatastrofia. On vain katastrofin pelkoa, mikä perustuu tiedostamattomaan egoomme ja se on vain kaikua historiasta, minkä ei tarvitse toistua.
 
Oppaamme Enrique jakaa. Se on siis tietoinen muutos, ei oletusarvoinen muutos.
 
Aluna. Juuri niin. Ei enää oletusarvoista muutosta. Olemme menneet oman sielumme virtaa vastaan ja nyt maa on pyörähtänyt ympäri - ja luulen, että siitä kaikessa on ollut kyse Yaxchillanissa, tiimalasissa ja tähtien menemisessä läpi ja luomismeressä. Se on erilainen muutos, kuin olemme kokeneet aiemmin. On ollut paljon kenraaliharjoituksia ja pukuharjoituksia. Tämä on se, missä menemme loppuun saakka. Tämä ei ole pukuharjoitus. Tähtivanhimmat ovat jo kertoneet minulle, että onnistumme. Älkää siis huolehtiko tulevaisuudesta riippumatta siitä, miten pelottavalta ulkoinen maailma näyttää. Meidät on nyt vihitty siihen, että voimme kehittyä tietoisesti ja meillä on energiaa sen tekemiseen.
 
Tämä tarina liittyy johonkin, mitä koin 1990 ollessani täällä Palenquessa yötä. Minulle näytettiin evoluutioenergia, universumin luova voima ja historia, mutta minun ei annettu koskea siihen. Tieto laitettiin sisääni, mutta minun ei annettaisi käyttää tuota energiaa. Luulen, että nyt saamme maistaa kykyä käyttää tätä energiaa. Meitä itse asiassa pidetään vastuullisina ja tilivelvollisina tämän energian käyttämisestä. Koska niin luomme elämämme, kuin käytämme tätä energiaa. Se nähdään siis joka päivä - tarina kehittyy vähitellen.
 
On mielenkiintoista, että alamme kaikki nähdä nyt samoja asioita ja samaan aikaan. Olen toivonut, että voisimme tehdä tämän, ja olemme tehneet sitä vähän kerrassaan. Tiedän, että voimme tehdä sen kaikki yhdessä, yhtenäisenä.
 
Okei … He sanovat "Se on siinä." Tähtivanhimmat eivät osaa sanoa "näkemiin". He eivät osaa lopettaa asioita sujuvasti. He sanovat vain: "Okei, riittää." Olemme valmiita. Olemme kypsiä. On aika palata kotiin ja levittää hyvää eteenpäinluomisen virusta :)
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: