WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Arkkienkeli Uriel parantaa

Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman 
( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 3.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Johdatteko vai seuraatte?

Jokaisella tilanteella ja vuorovaikutuksella on erityinen energiapuumerkkinsä, missä olette johtaja tai seuraaja. Johtajana asetatte energian ja voitte ilmentää valitsemanne lopputulokset. Seuraajana olette tilanteen energiassa ja oma energiavärähtelynne muuttuu sopiakseen tuohon kokemukseen. Teillä ei ole ilmentämisvoimaa, koska olette menneisyyden energiatasolla. Tämä estää teitä ilmentämästä mitään muuta lopputulosta kuin sen, minkä olette jo luoneet. Valinta on teidän - johdatteko vai seuraatte?


Näyttää helpommalta johtaa ja tietysti se luo teille edullisempia ja tyydyttävämpiä lopputuloksia, mutta se on teille myös uusi paikka, uusi toimintamalli elämässänne, koska johtajana ilmennätte erilaisia lopputuloksia, jotka tekevät eroa sieluryhmäänne. Johtajana kuljette usein yksin ettekä pysty yhdistymään toisten kanssa, koska he eivät ole teidän energiatasollanne. Mutta parantumistarkoituksenne on täytetty, kun johdatte, koska silloin voitte saada karman päätökseen ja saattaa loppuun nämä ikivanhat energiat.


Perussyy seuraamiseenne on sallia toisten kokea parantumista. Seuraajana laitatte itsenne toisten energiatasolle, jotta voitte antaa heidän kasvaa - tai niin ajattelette. Mutta seuratessanne ette tee mitään energian muuttamiseksi ja toivotte, että toiset löytävät tapoja muuttaa näitä energioita parantumisensa kautta. Koska olette muutoskatalyytti, seuraamalla rajoitatte muutosmahdollisuuksia. Seuraajana ympärillänne on niitä, joilla on samanlaiset energiat, mutta ette ehkä tiedä sitä, että he katsovat teihin johtajina, minkä vuoksi he torjuvat teidät ja parannustarjouksenne.


Kuljette ehkä yksin jonkin aikaa, silloin kun johdatte, koska olette eri energiavärähtelyssä kuin muut ympärillänne ja menneisyydessä mallinanne on ollut seurata parantumisen tapahtumiseksi. Älkää pelätkö ilmaista aikomusta elämänne energioista - olkaa hyvin selkeä pyytäessänne, mitä haluatte. Vedätte puoleenne niitä, jotka sopivat näihin värähtelyihin, ja luotte elämänkumppaneita, jotka jakavat korkeimmat energianne ja voivat sallia teidän ilmaista korkeinta ja parasta itseänne johtajana, alullepanijana ja kanssaluojana uusissa elämismalleissa itsellenne ja maailmalle.


Elämän ulottuvuudet

Kun aloitamme uutta vuotta, meistä tuntuu, että meillä on hyvin paljon tekemistä muuttaaksemme maailman ja itsemme. Jokainen uusi tiedostamistasomme avaa silmät sille, mikä on "väärin" ympärillämme. Mutta kykymme siirtyä uudelle energiavärähtelytasolle sallii meidän tiedostaa yhteydettömyytemme, harha-askeleemme, virheemme ja huonot valintamme. Sitten menneisyys syöksyy tapaamaan meitä ja voimme joko tunnistaa itsemme voimakkaaksi kanssaluojaksi tai tuntea heikentyvämme jokaisesta voimattomasta askeleesta, minkä ajattelemme ottaneemme. Näin tiedämme, missä ulottuvuudessa asumme, ja se mihin menemme tästä hetkestä, on nousemista korkeampaan elämiseen tai laskeutumista voimattomaan menneisyyteen.


Kolmas ulottuvuus on egon koti ja korkeampi ulottuvuus on aina yhden askeleen sen yläpuolella. Elämässä ei ole kyse egon voittamisesta, tuhoamisesta tai lopettamisesta, koska se palvelee tärkeää tarkoitusta. Haasteenamme on viedä ego korkeampiin ulottuvuuksiin, muuntaa sen rajoittunut ajattelu rajattomaksi henkiseksi kumppanuudeksi sielun kanssa. Silloin kun yritämme tuhota egon, yritämme korjata jotain, missä ei ole vikaa. Transformaatiossa ei ole kyse tuhoamisesta, siinä on kyse energioiden ja muodon muuttamisesta ja uuden värähtelyn luomisesta. Tämä prosessi rakentaa vanhalle tunnustamalla sen erittäin tärkeän roolin elämässämme ja olemalla aina valmis ottamaan askeleen uuteen suuntaan.


Haluamme aina olla eri paikassa kuin siinä, missä olemme, erityisesti silloin kun se on täynnä vaikeuksia. Mutta olemme valinneet paikkamme tietoisesti tai tiedostamatta ja se on aloituspaikkamme korkeamman ulottuvuuden elämiseen. Voimme nauttia elämästä ja sen siunauksista mistä tahansa ulottuvuudesta, koska korkeamman ulottuvuuden eläminen on henkinen prosessi, mikä heijastuu fyysisyyteen. Olemme kauan uskoneet, että eläminen korkeammassa ulottuvuudessa poistaa meidät maailmasta eikä se poista - se vain antaa meille eri näkökulman maailmaan.


Valitsemamme ulottuvuus - on se sitten kolmas, neljäs, viides tai sen yli - on juuri oikea meille. Ja kuljemme edestakaisin, joten toisinaan olemme kolmannessa, sitten siirrymme korkeampaan, sitten tapahtuu jotain, mikä tuo esiin pelkomme, ja palaamme taas kolmanteen kokeaksemme ja vapauttaaksemme tuon pelon. Sitten voimme siirtyä taas eteenpäin. Mutta jokaisella edestakaisella liikkeellä päästämme irti vähän lisää, joten pysymme korkeammassa ulottuvuudessa pidempään ja siitä tulee tutumpi ja mukavampi. Lopulta opimme kiintymättömyyttä, mikä on välttämätöntä pysyäksemme korkeammassa ulottuvuudessa, ja kun egomme löytää paikkansa henkisessä kumppanuudessamme, löydämme ulottuvuuden, joka tekee meistä onnellisen, ja siirrymme voimakkaaseen ja mestarilliseen elämiseen.


Luokaa tilaa aikomuksellenne

Jokainen uusi vuosi alkaa päätöksellä olla parempi, fiksumpi, menestyneempi ja onnellisempi. Ja tätä kestää yleensä jonkin aikaa, sitten palaamme takaisin vanhoihin tapoihin ja uudesta vuodesta voi tulla edellisen toistoa. Mitä tapahtui? Ilmaisimme hyvät aikomuksemme eikä mikään kuitenkaan muuttunut. On eräs hyvin hienovarainen ymmärrys, mikä auttaa tekemään päätöksiä, jotka pystyy pitämään, ja sitten näkee haluamiaan tuloksia elämässään, ja se liittyy siihen, miten ilmaisee aikomuksensa.


Kun teemme jonkin vuoden lopussa uuden vuoden lupauksia, tarkastelemme kaikkia asioita, joita emme tehneet, joita ei tapahtunut tai jotka eivät toimineet haluamallamme tavalla. Lupauksemme keskittyvät silloin elämämme korjaamiseen. Mutta ei ole mitään korjattavaa, koska ei ole mitään vialla. Kaikki on aina täydellistä ja jumalaisessa järjestyksessä tuossa hetkessä. Voimme muuttaa mitä tahansa, silloin kun teemme sen ainoan asian, mikä sallii muutoksen tapahtua - muutamme ajatteluamme. Ilman sitä mikään ei koskaan muutu, koska ajatustemme energia luo todellisuuden, missä elämme.


Silloin kun aiomme jotain tapahtuvan, luodaan energiapyörre, mikä alkaa liikuttaa energiaa kohti aikomustamme. Tämä uusi energiapyörre yhdistyy kaikkeen, mikä tukee sitä ja on linjassa sen kanssa, ja törmää kaikkeen, mikä ei ole. Tunnemme harmonian tukevina ja positiivisina tapahtumina ja törmäykset pelkona ja vastustuksena. Ja jos yritämme pitää kiinni kaikesta, menemme aikomuksemme transformatiivisia energioita vastaan emmekä anna niiden ilmentyä. Sitten tunnemme olevamme jumissa.


Luodaksemme voimallisen, positiivisen ja kestävän muutoksen meidän on aloitettava oivalluksesta, että kaikki elämässämme on täydellistä. Silloin voimme antaa energiapyörteen laajentua ja kun näin tapahtuu, se vetää puoleensa sitä, mikä resonoi sen kanssa, ja työntää pois kaiken, mikä ei resonoi. Yksi asia jonka voimme oppia, on päästää irti sujuvasti siitä, mikä yrittää kovasti lähteä, jotta voimme kutsua sen korvaajaa. Tämä irtipäästämis- ja vastaanottamisvirta sallii aikomustemme ilmentyä.


Ilmaiskaa tälle uudelle vuodelle aikomukseksenne se, mitä haluatte saada elämäänne tällä hetkellä, ja olkaa valmis sujuvasti päästämään irti siitä, minkä on lähdettävä, jotta voitte luoda tilaa aikomuksellenne ja sallia ihmeiden paljastua vaivattomana virtana, mikä luo sen tyydyttävän, voimallisen ja iloisen elämän, josta uneksitte ja jonka voitte luoda oikealla aikomuksella.


Loppuelämä

Yksi mielenkiintoinen asia aikuisissa indigoissa ja kristalleissa on niiden asioiden lukumäärä, mitä he tekevät elämässään. Itselläni on ollut useita tehtäviä ja elämäni suunta on muuttunut dramaattisesti monta kertaa. Vaikka olen joskus toivonut, että voisin tehdä yhtä asiaa ikuisesti, tiedän, että kyllästyisin ja menettäisin kiinnostukseni ajan kuluessa. Emme voi tarkastella elämämme polkua tai tarkoitusta "loppuelämänänne", koska energiamme muuttuu jatkuvasti. Voimme tarkastella, mikä meitä kiinnostaa tänään, ja olla avoin muuttumaan tulevaisuudessa.


Olemme ensimmäinen sukupolvi (jotka olemme nyt yli 40), joka ei ole nauttinut elinikäisen työpaikan, monien vuosikymmenten avioliiton tai vakaan ja ennustettavan elämän eduista. Joskus se on hyvä asia, toisinaan siitä voi tulla pelottavaa. Monet tuntemani indigot ja kristallit tuntevat, että he ovat taloudellisesti valmistautumattomia eläkkeelle jäämiseen, luovat uusia ura- ja ammattitilaisuuksia ollessaan 40- tai 50-vuotiaita eivätkä ajattele pysähtymistä 60-, 70-vuotiaana tai sen yli. Mutta olemme myös epävarmoja siitä, miten etenemme noilla alueilla, koska olemme ensimmäinen sukupolvi, millä on käytännössä rajattomat mahdollisuudet valita, mitä teemme loppuelämämme.


Olen itse iloinen, ettei kukaan pakota minua jäämään eläkkeelle 65- tai 70-vuotaana ja että tiedän voivani käyttää lahjojani millä tahansa tavalla, jota pidän innostavana. Voimme katsoa epävarmaa tulevaisuuttamme epäillen tai voimme nähdä sen siksi, mitä se on - tilaisuus valita se, mikä sopii meille, sen sijaan että yritämme sopia ammattimalliin, joka on meille väärä eikä salli mitään ilmaisemisen vapautta. Olemme niin lahjakkaita, että meidän on käytettävä lahjojamme parhaalla mahdollisella tavalla, ja tämä merkitsee sellaisen ammattipolun valitsemista, mikä tuo meille iloa.


Mitä haluat tehdä loppuelämäsi? Et ehkä pysty vastaamaan tähän kysymykseen ja se on ok, koska sinun pitäisi kysyä sen sijaan "mitä haluat tehdä juuri nyt?", koska vastaus muuttuu ajan kuluessa. Inventoi siis lahjasi ja ilmaise aikomukseksesi käyttää niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Kulje sitten eteenpäin tuota polkua ja tullessasi risteykseen valitse seuraava polkua, mikä tuo sinulle eniten iloa. Meillä on rajattomasti vaihtoehtoja ulottuvillamme, silloin kun olemme valmis ilmaisemaan itseämme ja lahjojamme maailmalle ja jakamaan energiamme maailman kanssa tavoilla, jotka ovat tärkeitä meille.


-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.


ENNUSTEITA VUODELLE 2011

Arkkienkeli Urielin avustuksella kirjoittanut Jennifer Hoffman 
( www.urielheals.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Taas kerran on koittamassa uusi vuosi, mikä on meille tilaisuus hienovirittää yhdistymistä oppitunteihin, joita olemme opetelleet useita vuosikymmeniä ja sen ylikin - useita elämiä. Vuosi 2011 tuo lisää selkeyttä, ymmärrystä, transformoitumista ja kasvua, kunhan lähestymme tätä kiintymättömyyden, tarkkailun, ehdottoman rakkauden ja hyväksynnän tilasta. Nämä ovat suuria oppituntejamme tälle vuodelle, koska aina kun pysymme kytkettynä, osallisena, anteeksiantamattomana ja kyvyttömänä hyväksymään ja päästämään irti, saamme lisää oppitunteja, jotka näyttävät meille, miten yhdistyä näihin asioihin elämässämme. Emme voi enää teeskennellä, ettemme tiedä, mitä teemme - olemme astumassa mestaruuteemme ja meidän on aika hyväksyä sen vastuut.


Tuleeko tästä haastava vuosi? Se riippuu siitä, miten määrittelemme sanan "haastava". Se on haastava, jos pelkäämme, mitä menetämme, sen sijaan että näemme jokaisen menetyksen vapautumisena, jotta jokin muu voi ottaa sen paikan. Kun ilmaisemme transformoitumisaikomuksemme, kaikki mikä eri resonoi sen kanssa, millaiseksi haluamme tulla, irtoaa meistä. Tämä voi olla tunteellisesti hyvin tuskallista, mutta henkisellä tasolla se on linjassa sen kanssa, mitä olemme pyytäneet. Meidän on aika nähdä itsemme kokonaisuuden näkökulmasta, mikä sisältää kaikki aspektimme, kehon, mielen, tunteet ja hengen, jotta voimme tarkastella jokaista askelta vapautumis- ja korvaamisprosessina. Vanhasta irtipäästäminen on suuri teema vuodelle 2011, kuten myös kyky yhdistyä uuteen.


Meidän on tultava vastaanottajiksi kelpuuttaaksemme ne edut, jotka ovat meidän astuessamme mestaruuteemme. Tänä vuonna meidän pitää tunnustaa "suuruutemme", tarkastella itseämme upeana, voimakkaana, siunattuna, jumalaisena ja kaikki ne siunaukset ansaitsevana, jotka olemme torjuneet, koska olemme tunteneet voimattomuutta ja arvottomuutta. Kaikki mitä haluamme, on mahdollisuuskentässämme ja kuuluu meille. Ainoa tapa saada ja yhdistää se elämäämme on tietää, että ansaitsemme sen.


2011 on "sekalaisten" siunausten vuosi niille, jotka eivät ole vielä tutkineet parantumispotentiaaliaan, ja toisille tämä vuosi ilmentää hyvin paljon pitkäaikaisia unelmia ja avaa suljettuja ovia. Tiedämme, ketkä eivät ole tehneet parantumistyötään, siitä mitä heidän elämässään tapahtuu. He oppivat valitsemiensa haasteiden ja tuskan kautta. Meidän haasteenamme on auttaa heitä tulematta heidän palvelijoikseen ja oppia antamaan tulematta jonkun toisen tuskan marttyyriksi. Voimme olla myötätuntoisia opettajia esimerkkinä siitä, miten sallimme siunausten virrata meille sen sijaan, että rajoitamme kasvuamme toisten tuskan edessä.


Tässä on joitain tämän vuoden yleisteemoja:


Sydämen avautuminen
Tänä vuonna tulemme tietoisemmaksi siitä - mikä alkoi vuonna 2010 - miten toisten sydän on särkynyt tuskallisen elämän kautta. Ihmisillä on erittäin monia tilaisuuksia avata sydämensä myötätuntopyörteiden, uusien suhteiden, voimaantumisen, jumaluuden ymmärtämisen ja mestaruuden hyväksymisen kautta. Jokainen tuskallinen kokemus on tilaisuus avautua lisää rakkaudelle. Se kenelle annamme, on vähemmän tärkeää kuin se, miksi annamme - meidän on vastattava totuudellisesti kysymykseen, mitä haluamme ja tarvitsemme toisilta ja missä kohtaa etsimme rakkautta ulkopuoleltamme sen sijaan, että yhdistymme sisäiseen rakkauslähteeseemme. Etsimäksemme rakkaudeksi tuleminen on maailmanlaajuinen oppitunti ja tämä ulottuu elämämme kaikille alueille.


Energiaportaalit ja -pyörteet
Näemme monia uusia energiaportaaleja avautuvan ja joitain tärkeitä portaaleja sulkeutuvan seuraavien kahden vuoden aikana. Tämä prosessi alkoi vuonna 2001. Kolme muinaista portaalia Lähi-idässä, Aasiassa ja Afrikassa sulkeutuu tämän vuoden loppuun mennessä, mikä merkitsee, että näemme lisää väkivaltaa, verenvuodatusta, sotaa, luonnon ja ihmisen aikaansaamia katastrofeja ja levottomuutta näillä alueilla, kun ne jotka haluavat niiden jäävän auki, vastustavat sulkeutumista. Olemme kaikki uusia portaalikanavia, joten jos keskitymme transformaatioon näillä alueilla, autamme tuomaan sisään uusia energioita, jotka sallivat näiden hyvin tuhoavia energioita tuovien pyöreiden lopultakin sulkeutua.


Maanmuutokset
Pelkäämme maanmuutoksia, koska ne voivat tuoda hyvin paljon traumaa ja häiriöitä elämäämme. Vuonna 2011 emme näe yhtä paljon maanmuutoksia - kuten myrskyjä, maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia tai muita asioita joita kutsumme katastrofeiksi - kuin koimme vuonna 2010, mutta kaksi niistä voi olla rajumpia tai tuhoisampia kuin aiemmin kokemamme. Myös maapallo käy läpi omaa ylösnousemustaan ja vuonna 2011 se "siivoaa taloa" ja muistuttaa meille, että olemme maan kumppaneita ja sen resurssien hoitajia. Maa on tiedostava olento, aivan kuin kaikki muukin tällä planeetalla ja meitä on muistutettava siitä aika ajoin. Kun lähetämme rakkautta ja kiitollisuutta maalle, voimaannutamme sitä sen ylösnousemusmatkalla. Tämä vuosi tuo puhdistusta ja monia energiamuutoksia maapallolle, erityisesti niihin osiin joissa pyörteet sulkeutuvat.


Käynnissä oleva ylösnousemus
Ylösnousemus ei ole mikään mystinen tapahtuma, joka tapahtuu vuonna 2012 ja sen jälkeen - sitä tapahtuu juuri nyt. Jokainen päivä on yksi päivä ylösnousemusmatkallamme ja jokainen hetki sisältää ylösnousemussiunauksia jumaluudellemme - koemme sen iloa ja opettelemme olemaan ilossa. Silloin kun keskitymme läsnä olevaan hetkeen, olemme tietoisia siitä, miten koemme ylösnousemustamme. Emme voi luoda tulevaisuutta, jos emme voi jättää mennyttä taaksemme ja vuonna 2011 meillä on monia tilaisuuksia ja vaihtoehtoja vapautua menneestä. Voimmeko päästää irti pettymyksistämme ja siitä, mistä ajattelemme jääneemme paitsi, ja olla voimallisesti nykyhetkessä? Se meidän on opittava, koska ainoa voimamme on nykyhetkessä.


Rakkaus ja suhteet
Siitä on niin kauan, kun monilla meistä on ollut romanttinen suhde, että alamme ihmetellä, tapahtuuko sitä koskaan. Vuosi 2011 avaa oven, mutta kera kierteen. Täytyy tehdä valintoja ja on erittäin tärkeää, että ilmaisee aikomuksen suhteesta. Aiotko olla parantaja vai oletko valmis olemaan jonkun kanssa, joka ei tarvitse parantamistasi? Oletko avoin vastaanottamaan sitä rakkautta, mitä olet niin valmis antamaan jollekin? Vaikket ehkä näekään, miten joku koskaan astuisi elämääsi, ole valmis siihen tietämällä, mitä haluat, ja ilmaisemalla aikomuksesi siihen, sillä se tapahtuu, silloin kun vähiten odotat. Ennen vuoden loppua ja jopa ennen elokuun loppua muodostetaan monia uusia suhteita, joilla on mahdollisuus pitkäaikaisuuteen.


Voimajaksoja
Nämä ovat jaksoja, jolloin maahan lähetetään energia-aaltoja, jotka ovat hyvin erilaisia kuin meille tutut aallot. Nämä usein törmäävät energiavärähtelymme kanssa ja ne voivat saada olomme tuntumaan erittäin epämiellyttäväksi ja myös fyysisesti sairaaksi. Kutsumme näitä ylösnousemusoireiksi ja ne ovat osa ylösnousemusmatkaamme, sillä meidän on tuotava uutta energiaa maan päälle osana tehtäväämme luoda taivas maan päälle. Näiden voimajaksojen aikana voimme nähdä maanmuutoksia, voimakkaita myrskyjä, tulvia, maanjäristyksiä tai epätavallista säätä. Omassa elämässä voimme kokea äkillisiä loppumisia, häiriöitä, sydämen tai mielen muutoksia tai fyysistä sairautta.


Vuonna 2011 on seitsemän voimajaksoa:


15.-20.1.:
Tänä aikana koemme tsunamimaisen energialatauksen, joka tuo uusia oivalluksia ja uutta ymmärrystä - ahaa-elämyksiä. Joillekin tämä on välitön siirtyminen viidenteen ulottuvuuteen, mikä tapahtuu tunne- ja mielen tasolla. Toiset voivat päättää aikansa olevan loppu täällä ja kuolevat.

Maaliskuu:
Kevätpäiväntasaus tuo rauhallisempaa energiaa, kun alamme kokea uusia mahdollisuuksia todellisuudessamme. Tulee monia välittömän ilmentymisen kokemuksia, kun meillä on tilaisuus kokea, miten voimakkaasti liikutamme energiaa. Varokaa sanojanne ja ajatuksianne tänä aikana.

Kesä-elokuu:
Nämä kolme voimakasta jaksoa on nivottu yhteen, koska ne ovat energialatausten, transformaation, fyysisen-, tunne- ja älyllisen mullistuksen progressiivista virtaa. Se on astinkiviä uusiin energioihin ja kasvuprosessia, missä jokainen askel eteenpäin tapahtuu, kun olemme valmis päästämään irti edellisestä. Monet ihmiset kokevat työpaikan menetyksen, suhteiden loppumisen, maantieteellisen muuton ja voimakkaita ajattelumuutoksia tänä aikana.

Lokakuu:
Tämä on 2012-valintapiste maapallolle ja ihmiskunnalle. Meitä pyydetään vastaamaan kysymykseen "mihin haluamme mennä tästä". Olemmeko valmiita ylläpitämään transformaatioenergiaa ja samalla pysymään irti siitä, mitä ajattelemme, että pitäisi tapahtua? Tänä aikana meidät haastetaan olemaan kanssaluojia ja pysymään keskittyneenä visioomme taivaasta maan päällä riippumatta siitä, mitä maailmassa näyttää tapahtuvan.

21.-30.11.:
Tämä on vuoden 2011 viimeinen voimajakso, joka näyttää petollisen helpolta, mutta todellisuudessa koemme energiavirtaa ja sitä, miten helppoa oikeasti on. Käsittelemme kaikkea, mitä olemme kokeneet vuoden aikana, ja ymmärrämme, miten jumalainen järjestys toimii. Tämä jakso on avain vuoden 2012 energioiden luomiselle ja se mitä tällä jaksolla tapahtuu, on yksi päätöspiste monille ihmisille. Kuulemme monista kuolemista, kun monet päättävät aikansa olevan loppu täällä. On myös epätavallinen määrä syntymiä, dramaattisia elämänmuutoksia ja yhtäkkisiä muutoksia hallituksissa, politiikassa ja taloustilanteessa.

Vuoden avainteema
Tämän vuoden avainteema on odottaa upeinta ja parasta lopputulosta itsellenne ja siirtyä toivottomuudesta tietämiseen, jolloin tiedätte, että se ilmentyy, mitä haluatte, tai saatte jotain vieläkin parempaa. Varmistakaa, että ilmaisette aikomukseksenne "tämä tai jotain parempaa", jotta olette valmis kaikkiin lopputuloksiin. Ja olkaa valmis vastaanottamaan, sillä tämä on ilmentämisen toinen puoli, jonka usein unohdamme. Meidän on opittava pyytämään, mitä haluamme, ja sitten olemaan vastaanottavainen, mikä sallii ilmentymisen tapahtua. Siis pyytäkää ja sitten tietäkää, että tämä tai jotain parempaa tulee teille.


Suuruuden vuosi
Arkkienkeli Uriel sanoo, vuonna 2011 meidän pitää tunnistaa oma suuruutemme - ei siinä mielessä että tunnemme itsemme paremmaksi kuin joku muu (olemme kaikki yhteydessä, joten tämä ei ole mahdollista), vaan antaa tunnustusta itsellemme ja sille, kuka olemme maailmassa. Olemme jumalaisia olentoja, emme vähäisempiä kuin mikään muu universumissa. Olemme Jumalan ja valon lapsia, ihmisymmärryksen ylittävän voimakkaita ja kanssaluojia omassa todellisuudessamme sekä maailmassa ja universumeissa sen tuolla puolen. Se miten ilmaisemme tuota suuruutta elämässämme, riippuu täysin itsestämme. Meillä on joukoittain enkeleitä tukemassa meitä, mutta he eivät voi auttaa meitä, ellemme pyydä, ja he eivät kykene antamaan meille enempää, kun olemme valmiita hyväksymään ja vastaanottamaan. Silloin kun ymmärrämme, että olemme voimakkaita ja hallitsemme todellisuutemme jokaista puolta - sisällä ja ulkopuolella - meistä tulee mestareita ja astumme ihmeiden värähtelyyn.


Onnellista vuotta 2011 - toivon jokaiselle teistä sydämenne toiveiden siunauksia sekä yltäkylläistä, iloista ja taianomaista vuotta.


Monia siunauksia,

Jennifer Hoffman ja arkkienkeli Uriel

-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: