WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 29. tammikuuta 2011

Transformaatio osa 6 / Täältä sinne

Adrialia kanavoinut Mark Kimmel 
(www.cosmicparadigm.com)
3.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Erityistervehdykseni kaikille, jotka lukevat tätä viestiä. Tästä vuoden 2012 loppuun ne rakenteet romahtavat, jotka on luonut pimeä energia ja sen ihmis- ja ei-ihmisrikoskumppanit. Näihin sisältyy hallituksia, rahajärjestelmiä, uskontoja, koulutusjärjestelmiä ja terveydenhoitojärjestelmiä. Öljy- ja kaivosteollisuus sekä merkittäviä yrityksiä hajoaa myös. Julkiset palvelulaitokset, media ja internet eivät enää toimi. Tämä on kaikki maan parantumista, sillä jokaisen potilaan tapaan sen haavat on puhdistettava, ennen kuin parantuminen (transformoituminen) voi alkaa.

Useimpien nykyrakenteidenne ja -uskomustenne näytetään nyt olevan mätiä ytimeltään. Rahajärjestelmät hyödyttävät varakkaita. Hallitukset hyödyttävät vallassa olevia. Lakijärjestelmä toimii niiden hyväksi, jotka ovat sen osana. Kirkot saarnaavat puristaakseen lahjoituksia uskovaisilta. Öljymonialayritykset ja konsernit ovat rikastamassa johtoa ja osakkeenomistajia, ei asiakkaita. Koulutuslaitokset kouluttavat seuraavasta sukupolvesta passiivisia ja alistuvaisia robotteja toisille rakenteille. Medianne palvelee vallassa olevia. Orjuutuksenne on ollut hyvin nokkelaa ja huolellisesti suunniteltua. Ette pääse pakoon teille tyrkytettyjä rakenteita ja uskomuksia, paitsi erakkona. Kaiken tämän on käytävä läpi muodonmuutos, jotta uusi maa ja uusi sivilisaatio voi tulla esiin. Kun nämä rakenteet murentuvat, tulee suuren kaaoksen aika.

Maa parannetaan monista haavoista, joista se on kärsinyt ihmisasukkaidensa käsissä. Sen vedet puhdistetaan, kuin myös maa ja ilma. Tämä ei voi kuitenkaan edetä, ennen kuin fossiilisten polttoaineiden polttaminen, mineraalien louhiminen ja jätteen poisheittäminen loppuu. Vuosi 2012 ei ole loppu, se merkitsee uuden aikakauden alkua - neljännen ulottuvuuden, korkeamman taajuuden ja kevyemmän tiheyden alkua planeetalle ja sen asukkaille. Kuten olen aiemmin kommunikoinut, tämä uusi maa muistuttaa vanhaa joillain tavoilla, muttei toisilla. Vuoden 2012 tuolla puolen on aika rakentaa uusi sivilisaatio maan ihmisille. Se ilmestyy vanhan muodonmuutoksesta - kuin sienet lahonneesta aineesta, kuin uusi ruoho rikkaasta maaperästä.

Kaaoksen jälkeen kehittyy asteittaisen uudelleenrakennuksen aika. Tästä päivästä mitattuna tämä jakso kestää kolmesta viiteen vuoteen. Vain vähän tapahtuu välittömästi. Ne jotka saarnaavat välitöntä muodonmuutosta, johtavat harhaan muuten tietoisia ihmisiä. Jokaisella ihmisellä on kyky hallita omia kokemuksiaan tässä elämässä. Tämä kokemushallinta tapahtuu olemassa olevan ympäristön taustaa vasten. Teissä on kaikki luotua todellisuutta, energiaa hidastettuna aineeseen, mutta te ette ole suorittaneet tuota tehtävää - se tehtiin kauan ennen teidän ilmestymistänne näyttämölle. Olette näyttelijöitä olosuhteidenne näyttämöllä.

Teillä yksittäisinä ihmisinä ei ole kykyä luoda olosuhteitanne - kokea niitä kyllä, mutta ei luoda niitä. Ongelmana siinä, että näette olosuhteenne, ympäristönne ikään kuin omana luomuksenanne ja yritätte muuttaa todellisuuttanne kuvittelemalla sen erilaiseksi, on, että tällainen järkeily saa teidät vetäytymään nykyolosuhteidenne käytännönpuolesta. Vetäytyminen ei ole se syy, miksi inkarnoiduitte tähän aikaan ja paikkaan. Elämän kokeminen tässä kolmannessa tiheydessä, sen rajoitusten voittaminen ja siirtyminen neljännen ulottuvuuden elämiseen on inkarnoitumisenne syy.

Vanhan hajoaminen on välttämätöntä alkusoittoa uuden esiintulemiselle. Kyllä, kaikki on energiaa. Fyysinen maailmanne on vain hidas energiamuoto, mutta se tottelee silti universumin lakeja: jos jonkin asian on tarkoitus tulla esiin, sen on hävittävä, mikä on sen paikalla. Tämä pätee planeettanne nykytilanteeseen. Ne rakenteet häviävät, jotka ennen loivat nykysivilisaationne (yritykset, rahajärjestelmät, terveydenhuollon, koulut, hallitukset, media ja uskonnot). Valitettavasti näissä nykyrakenteissa on vain harvoja osia, jotka voidaan pelastaa rakentamaan uutta. Vasta sitten kuin ihmiset käsittävät, että nykymalli ei palvele heitä, on mahdollista rakentaa uusi. Niin kauan kuin ihmiset roikkuvat kiinni nykytavoissaan tai kieltäytyvät myöntämästä, miten ne vaikuttavat heidän elämäänsä, on vähän tilaa uudelleenrakentamiselle.

Tämän ei ole tarkoitus sivuuttaa monia uusia aloitteita - lopulta jotkut niistä kantavat hedelmää. Niistä tulee uuden maapallon perusta. Yksittäisten tavallisten ihmisten aloitteet paljastuvat lopulta uuden peruskiveksi. Teidän ei ole välttämätöntä laskeutua primitiivisen yhteiskunnan syvyyksiin ilman sellaisia moderneja mukavuuksia kuin juoksevaa vettä ja vessaa. Uusi sivilisaationne rakennetaan vanhan palasista vähennettynä hallitsevilla rakenteilla ja uskomuksilla.

Mikään ei universumissa liiku nopeasti - harkitusti kyllä, nopeasti ei. Voitte nähdä sen galaksien luomisessa ja kasvien ja eläinten kasvamisessa. Niitä ei luoda hetkessä. Vain ihmisten kärsimättömyys rakentaisi välittömiä ratkaisuja tilanteisiin, joiden kehittyminen on vienyt monta vuotta. Kyllä, korkeammat ulottuvuudet ovat ylösnousemuspolku, mutta ne ovat polku, eivät välitön hissimatka.

Syynä siihen, että muutos vie niin pitkään monien paremman elämän halusta huolimatta, on, että tilanne on hyvin monimutkainen. Ensinnäkin on niitä, jotka pitävät asioiden nykytilasta. Toiseksi on monia, jotka toivottaisivat tervetulleeksi muutoksen, mutta vain omilla ehdoillaan, vain välttäen muutokseen liittyvät ankarat olosuhteet. Kolmas on tätä siirtymää avustavien halu tehdä siitä mahdollisimman tuskatonta. Vasta hyvin pieni osa koko ihmiskunnasta on valmis siirtymään kolmannesta neljänteen ulottuvuuteen ottamalla tarvittavat askeleet tietoisuutensa kohottamiseksi, samalla kun kiinnittävät huomiota kehonsa ja ympäristönsä tarpeisiin. Monet haluavat nousta välittömästi korkeampiin värähtelyihin, kuitenkaan he eivät ole tehneet mitään muuta kuin toivoneet sitä. Toivominen ei saa asioita tapahtumaan. Teot saavat asioita tapahtumaan.

Niinpä vie useita maan kierroksia aurinkotähden ympäri sen palautuminen turmeltumattomaan tilaan ja se tapahtuu avaruusveljienne ja -sisarienne sekä meidän taivaallisista ulottuvuuksista olevin maksimiavustuksella. Tämä kaikki sekä rakenteidenne ja uskomustenne häviäminen ja transformaation tekeminen mahdollisimman sujuvaksi, varmistaa tasaisen pelikentän uuden maan sivilisaatiolle. Sitten näemme, mitä maan ihmiset tekevät sillä.

Teitä autetaan sähköllä, mitä toimittavat avaruusveljenne ja -sisarenne. Tämä tulee ensin huoltajien asutukseen, toiseksi ympäröiville alueille ja kolmanneksi laajemmalle väestölle. Taas kerran, se ei tapahdu välittömästi kaikilla alueilla. Taaskin sanon, kyllä, kaikki on energiaa, mutta maa kontrolloi kaikkea, mikä kuuluu luontoon, ja se sanelee, mitä sen uudessa maailmassa on. Se esittää oleellista roolia kaikessa luomisessa tällä planeetalla - vastasyntyneistä vauvoista ruohotupsuihin. Teillä ei yksittäisinä sieluina ole kykyä muuttaa välittömästi fyysistä ympäristöänne. Kyllä, voitte luoda kokemuksenne, mutta se tapahtuu vain auliin planeetan taustaa vasten.

Siis vuoden 2012 jälkeen on uudelleenrakennuksen aikaa. Se ei ole helppoa, koska hyvin vähän nykyrakenteista ja -uskomuksista voidaan hyödyntää. Uudet rakenteet laitetaan paikoilleen ykseyden ja yhteistyön puitteissa. Uusia totuuksia tulee ilmi korvaamaan vanhat uskomukset. Katsokaa itseänne tänään - miten kauan kesti jonkin uskomuksen muuttaminen? Vuosia! Miten kauan kestää rakentaa uusi instituutio? Vuosia! Myös neljännen ulottuvuuden etujen kera uuden maan kehittymiseen täysin menee useita vuosia.

Uusi sivilisaatio ilmestyy siis hitaasti vuoden 2012 jälkeen. Se alkaa taskuista, jotka ovat säästyneet pahimmalta kaaokselta johtuen niiden suhteellisen suopeista asenteista ja pelottomuudesta. Näistä pyhistä ihmistaskuista ilmestyy uusia ihmisiä uutta maata varten. Monia johdatetaan näihin kokoontumispaikkoihin tietäen, että heidän on tarkoitus olla osana jotain uutta. Hitaasti ne kehittyvät toimintakelpoisiksi yhteisöiksi, omavaraisiksi yhteisöiksi, jotka perustuvat vaihdantaan ja yhteistyöhön, mutta eläen rakkaudessa kehityksen korkealla tasolla, ei luola-asukkaina. Avaruusveljenne ja -sisarenne tulevat mentoroimaan näitä yhteisöjä. He tuovat mukanaan teknologioita, jotka tekevät mahdolliseksi näiden yhteisöjen kehittymisen melko nopeasti - nopeasti, ei välittömästi.

Purkamis- ja uudelleenrakennusprosessin aikana on monia tilaisuuksia sielukasvuun, kokemiseen, esimerkkien asettamiseen, johtajuuteen ja sen löytämiseen, kuka todellisuudessa olette. Se on ihmeellistä aikaa olla maan päällä - massiivisen muutoksen aikaa, mutta myös suuren lupauksen aikaa. Kaikkia jotka ovat nyt läsnä maan päällä, kutsutaan käyttämään hyödykseen tämä poikkeuksellinen tilaisuus.

Jos sulatatte tämän viestin, niin toimitte jo korkeammassa taajuudessa. Tunnistakaa ne tilanteet, joissa olette ilman pelkoa, ilman vihaa tai ilman levottomuutta ja jolloin näette kaiken ympärillänne rakkauskeskuksesta. Etsikää tapoja pysyä tässä tilassa pidempiä ja pidempiä jaksoja. Löytäkää lisäksi henkilökohtainen merkaba, mikä tekee siirtymästänne korkeampiin tiheyksiin paljon helpompaa.

Toiveeni on, että selittämällä maan siirtymää saan teidät valmistautumaan fyysisesti, tunteellisesti, mentaalisesti ja henkisesti. Odotan innolla vuorovaikutusta kanssanne korkeammissa ulottuvuuksissa. Olen Adrial. Toivotan teille upeaa matkaa tämän transformaation läpi.

Kiitos Adrial. Vau, mikä muutos aiempaan viestiisi.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: