WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 29. tammikuuta 2011

Transformaatio osa 2 / Rakenteet

Adrialia kanavoinut Mark Kimmel 
( www.cosmicparadigm.com)
24.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Aletaanpa puhua nyt planeettanne kaikkien maiden rahajärjestelmistä ja siitä, miten ne on suunniteltu pönkittämään vallassa olevia, vaikka ne näyttävätkin tukevan tavallisten kansalaisten toimia. Velan käyttöönotto on hallituksen tapa saada enemmän rahaa, kuin yksittäisen maan vauraus voi saada aikaan. Viralliset valuutat ovat harhaa, mitä ihmiset tukevat tavaroiden ja palvelujen vaihtamisella. Se ei ole todellista, vaan se on harhaa. Se on harhaa, mikä ennemmin tai myöhemmin romahtaa tuoden mukanaan maiden hallitukset.

Se että teillä on yhteenliityneitä maita, jotka käyvät kauppaa tunnustaen toistensa virallisen valuutan, on lisäharhapyramidi. Tänä päivänä muut maat nojaavat USA:n viralliseen valuuttaan ja tämä on velkaan perustuvan rahajärjestelmän huipentuma. Se on suurta harhaa, mitä hallitukset vahvistavat tämän planeetan kansoille.

Hallituksen korkea-arvoiset virkamiehet ja rahajärjestelmän johtajat tunnistavat rakentamansa korttitalon. Jokaisen maan keskuspankki, EU, IMF ja IBS ovat kaikki osallistuneet tähän velkapohjaiseen "juoneen" lisätäkseen kaupankäyntiä niiden rajojen yli, mitkä ovat muuten luonnollisten voimien hallinnassa. Parhaillaan ne venyvät ylläpitääkseen vakauden harhan.

Tämä suuri "juoni" on kohta paljastumassa. Maat ovat inflatoineet valuuttansa ottamalla liikaa velkaa. Virallisia valuuttoja on inflatoitu pysyvän kasvun nimissä vastakkaisista tekijöistä huolimatta, sillä ainoastaan jatkuvan laajentumisen harhassa hallitus voi jatkaa vallassa. Tavalliset ihmiset odottavat typerästi hallituksensa huolehtivan heistä. Hallitukset huolehtivat ihmisistä korkeissa asemissaan. He vuorostaan välittävät vähän mistään muusta kuin pysymisestä vallassa.

Miten tämä asiaintila on syntynyt maailmassanne? Se on syntynyt, koska pimeän energian agentteja on hallituksenne ja rahajärjestelmänne huipulla. Nämä ei-ihmiset toimivat kulissien takana varmistaakseen oman valtansa ja vaurautensa. He saavat ovelasti ansaan auliita ihmisiä (muistakaa, että jokaisella on vapaa valinta) auttamaan itseään, osallistumaan valtarakenteisiinsa ja poikkeukselliseen varallisuuteensa.

Miten aulis ihminen harmonisoituu näiden ei-ihmisten kanssa? Jokainen joka sallii ahneuden ja vallanhimon ohjata itseään, tekee hiljaisen sopimuksen pimeän energian agenttien kanssa. Olette tehneet elokuvia ihmisistä, jotka ovat myyneet sielunsa paholaiselle saavuttaakseen enemmän kuin ilman sellaista sopimusta. Totuus on hyvin tämän kaltainen. Tavalliset ihmiset jotka tavoittelevat varallisuuden ja vallan huippuasemia, luopuvat sielunsa kaipauksesta palvella kanssaihmisiään - he luopuvat siitä liittyäkseen vaikutusvaltaisten ja varakkaiden riveihin. Kun he aloittavat täällä tiellä, he "sähköttävät" halukkuutensa tehdä, mitä vaaditaan tavoitteidensa saavuttamiseksi. He kiipeävät toisten yli matkallaan hallituksen, rahamaailman tai yritysten huipulle. He tekevät mitä tahansa - vaikka murhaavat - saavuttaakseen tavoitteensa. Ja ei-ihmiset toivottavat heidät tervetulleeksi vaikutusvaltaisten riveihin tietäen täysin hyvin, että he ovat nyt järjestelmän vankeja. Näin syntyy tukea järjestölle, jonka tunnette Illuminatina.

Mitä tulee transformaatioon, niin kaikki nämä ihmisen tekemät rakenteet, nämä suuret harhat hajoavat. Maan ihmisrodun transformoituminen vaatii, että kaikki tällaiset rakenteet putoavat pois. Nämä ihmisen tekemät järjestelmät ja rakenteet - raha, yritys ja hallitus - lakkaavat toimimasta. USA:n dollarin arvo on laskenut monta vuotta, kun sitä on inflatoinut valtavat määrät vakuudetonta lainaa. Rahakuvio ja sitä pönkittävät hallitukset kaatuvat pian. Sen toiminnan lakkaamisen myötä romahtavat muut maailmanlaajuiset rahajärjestelmät. Planeettanne transformoituminen vaatii, että kaikki sellaiset rahajärjestelmät ja niihin liittyvät rakenteet häviävät. Kun tämä tapahtuu, suurin osa kaupankäynnistä ja sen taustajärjestelmistä loppuu.

Tämän rahajärjestelmän ja hallitusten epäonnistumisen jälkeen syntyy yksinkertaisia rakenteita, jotka muodostuvat tavallisten ihmisten tarpeiden ympärille, jotta voidaan käydä kauppaa toisten kanssa, elää toisia kunnioittavaa elämää ja hankkia välttämättömyystarvikkeita. Toisilla planeetoilla on rahajärjestelmiä, jotka toimivat kansan parhaan edun mukaisesti. Muutos tämäntyyppiseen rahajärjestelmään tapahtuu tähtiveljienne ja -sisarienne avustuksella. Mutta ensin olemassa olevan järjestelmän on hävittävä - se häviää ja melko pian. Tuloksena oleva kaaos aiheuttaa paljon sekavuutta. Toipuminen maan transformoitumisen tästä osasta ei ole nopeaa eikä vaikeudetonta. Kaikkia neuvotaan valmistautumaan siihen.

Kiitos Adrial. Viestisi auttaa lisää selittämään sitä, mitä meille ja ympärillämme tapahtuu.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: