WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 31. tammikuuta 2011

Meditointi

Kirael: 
Pidän viiden minuutin meditoinnin. Vetäkää neljä tai viisi kertaa syvään henkeä, hengittäen sisään nenän ja ulos suun kautta. Hengittäminen on jokaisen meditaation tärkein osa. Kontrolloikaa hengitystänne ja parantakaa se, mitä kehossanne tapahtuu. Kuunnelkaa minua nyt toisella korvalla ja kuunnelkaa sydämenlyöntiänne toisella korvalla. Tuntekaa ja kuulkaa veren kulkevan sydämenne ja kehonne läpi. Seuratkaa vähän verenne kulkua. Sillä ei ole merkitystä, mihin se menee. Vain menkää sen mukana ja sitten palatkaa sydämen ohi päähän. Voitteko nähdä aivonne?

Jatkakaa hengittämistä, ystäväni. Palatkaa nyt sydämeen, mutta älkää tällä kertaa kuunnelko sitä. Sen sijaan kuunnelkaa koko kehoa. Työntykää nyt kehonne ulkopuolelle ja kääntykää ympäri ja olette kasvot siihen päin. Perääntykää nyt vähän. Katsokaa ympärillenne ja ennen kuin menette "ulos" tapaamaan korkeampaa itseänne, katsokaa kehoanne vain toisella silmällä. Kääntäkää silmänne 180 astetta taaksenne. Tuokaa nyt silmä takaisin eteen.

Etsikää pientä valojuovaa. Kun näette sen, viekää itsenne tuon juovan läpi lähestymällä sitä ja menemällä sen läpi. Näette paljon pimeyttä, vain tyhjää avaruutta. Jatkakaa kulkua. Tuntekaa lentävänne valonnopeudella. Tulette nyt valopallon luo. Se on korkeampi itsenne. Te joiden korkeampi itse on ulottuvillanne nyt, pankaa merkille, ettei sillä ole silmiä. Miten tiedätte sen olevan korkeampi itsenne? Se on ainoa, joka tulee niin lähelle. Ottakaa oma aikanne tehdessänne tätä meditaatiota ja jos eksytte, palatkaa lähtöpaikkaan ja tulkaa taas ulos.

Kun löydätte korkeamman itsenne, hengittäkää ja kehottakaa itseänne menemään sen kanssa. Älkää pettykö siihen, mitä näette, mutta muistakaa se. Sitten palatkaa samaa tietä kuin menitte. Nähkää keho edessänne ja astukaa siihen. Ennen kuin teette mitään muuta, avatkaa tila aivojenne oikeassa etulohkossa ja laittakaa muistot matkastanne sinne. Voitte mennä hakemaan ne myöhemmin. Avatkaa sydämenne. Tuntekaa sydämenlyöntinne ja palaatte takaisin kolmannen ulottuvuuden matkallenne. Kun olette valmis, avatkaa silmänne.

Joku täällä näki kauniin keltaisen hevosen. Joku teistä vuodatti vähän kyyneliä. Se on kaikki täydellistä. Miten kauan meiltä vei alusta loppuun? Korkeintaan muutaman minuutin. Jotkut teistä eivät voi uskoa, miten monissa paikoissa kävitte tuona lyhyenä aikana. Johonkin aikaan mennessänne nukkumaan tänä iltana ottakaa kynä ja paperia tai käyttäkää tietokonetta tehdäksenne automaattikirjoitusta. Tämä oli ensimmäinen matkanne aika-avaruuden toiseen osaan. Rukoilen, että teette sen uudestaan itse. Tämä on teidän matkanne, ystäväni. Olen vain edesauttaja. Harjoitelkaa tätä ja siirtykää vähän eteenpäin matkallanne. 


Roselade Books
Henkilökohtainen voimaantuminen
Tiivistelmä Arja Kivelän luennosta
Kylpylähotelli Kuntoranta, Varkaus - 21. heinäkuuta 2006

Alla oleva tieto on vapaasti käytettävissäsi. Voit halutessasi kopioida tai tulostaa sen tai välittää sen ystävillesi. Sen myyminen on kuitenkin kielletty kaikissa muodoissa.
Luento perustuu omiin kokemuksiini sekä opastukseen korkeammalta olemukseltamme.
Arja Kivelä
-----------
Silmät suljettuina aistimme selkeämmin tilanteen/ ympäristön tai ihmisten energiat. Kaikki epäolennainen jää pois. Kaikki on puhdasta energiaa. Ilmaisin tahtoni vastaanottaa kaikille sopiva aihe tätä viikonloppua varten…ja jäin odottamaan.
Lähdin Kreikkaan lomalle ja siellä koin saman jonka olin joitain kertoja aiemmin kokenut. Täydellisen läsnä olemisen hetken. Tuohon hetkeen liittyy hyvin voimakkaasti hyvänolon tunne, siihen liittyy ilo ja onnellisuus. Tuossa hetkessä eilinen ja jopa edellinen hetki katoaa tyystin mielestä. Ei ole aikaa ennen tuota hetkeä. On täydellinen hyvänolon ja rauhan tunne. ä ollessani tuossa tilassa sen tuottama ilo ja hyvä olo – siihen sisältyvä kauneus ja täydellinen läsnäolo on palkitseva kokemus ja vedän puoleeni korkeampia energioita…sen myötä uusia oivalluksia ja ideoita ja onnellisuus lisääntyy ja kaikki saavat osansa. 
Palasin kotiin ja aihekin ilmaantui… Henkilökohtainen voimaantuminen. Se on ollut näissä kanavoiduissa teksteissäni keskeinen teema – oman tasapainon löytäminen – omassa keskuksessa pysyminen – ja voimaantuminen itsensä kautta!!! Olennaisin asia meneillään olevassa ajassa: Kun avaudumme ylempien tasojen energioille alkaa yhteys korkeampaan olemukseemme ja/tai muihin valon oppaisiin tulla yhä selkeämmäksi ja saamme tarvitessamme opastusta sieltä käsin. Alamme olla yhä enemmän yhtä todellisen olemuksemme kanssa. Mistä tietää, että opastus on korkeammalta olemukseltamme tai muilta valon oppailta:
  • Teidän sydämenne kertoo sen – opetelkaa aistimaan energioita .Sulkekaa aluksi silmänne kun olette erilaisissa tilanteissa tai eri ympäristöissä tai uusien ihmisten kanssa
  • Korkeampi opastus on lempeää, rakastavaa, äidillistä…se kunnioittaa vapaata tahtoanne.
  • Se ei milloinkaan vaadi teitä tekemään vastoin sydäntänne
  • Ei tuomitse
  • Ei käyttäydy hyökkäävästi tai vapaata tahtoa loukkaavasti
Henkilökohtainen voimaantuminen = Se on perusta uudelle maalle, perusta uudenlaiselle ihmisolemukselle.
HARJOITUS:
Ottakaa hyvä asento, jalat pienessä haara-asennossa.
Nostakaa vasen kämmen ylöspäin kämmen kohti korkeuksia  ja antakaa oikean kätenne roikkua alaspäin kämmen kohti maata. Vasen kämmen ylöspäin, oikea alaspäin…keskittykää tuntemuksiin kämmenissä.. olemuksenne on vuorovaikutuksessa maan ja taivaan kanssa……alatte tuntemaan kihelmöintiä kämmenissä ja samaan aikaan tunnette lämmön tunteen myös päälaellanne –visualisoikaa kehonne sisällä keskiosassa kohtisuoraan päälaelta alas juurichakran kautta maahan kulkeva valoputki, joka alkaa vähitellen aktivoitumaan ja tuo lämpö leviää vähitellen koko kehoonne. Se on puhtainta valoa ja tämä kaikki tapahtuu vapaan tahtonne ja oman valmiutenne mukaisesti.
Pitäkää silmänne suljettuina ja visualisoikaa itsenne hehkuvana valopylväänä… maailmankaikkeudessa teidät nähdään muotoina, väreinä, sävelinä.. Nämä värit ja muodot värähtelevät korkeammin kuin fyysinen olemuksenne. Jotkut teistä alkavat nähdä ajoittain joko itsensä tai jonkun toisen muotoina ja se on jo osoitus siitä, että enkeliolemuksenne on astumassa vähitellen esille.(kehonne värähtelyt ovat kohoamassa yhä korkeammalle)
Tämä lyhyt harjoitus voimaannuttaa teitä – tehkää se aina kun tunnette olevanne poissa keskuksestanne – niin usein, että se muodostuu osaksi teitä…jossakin vaiheessa voitte aktivoida itseänne ajattelemalla tätä harjoitusta.
Ilmennätte nyt itsessänne yhä korkeampaa energiaa ja tunnette energian virtaavan käsissänne yhä voimallisemmin, käsissä, jotka toimii teissä parantamisen välineinä. Avatkaa silmänne rauhallisesti ja venytelkää hiukan. Aikomuksenne avautua ylemmillä tasoilla oleville energioille tuo teidät asteittain yhä lähemmäs oman korkeimman minänne ja muiden oppaiden energiataajuuksia.
Meillä on mahdollisuus käyttää monia uusia työvälineitä, jotka toimivat kunhan niitä käytetään. Hoitotilanteissa on hyvä ilmaista tahtonsa parantua. Tämän voi lausua hiljaa itsekseen tai ääneen.– on hyvä muistaa ,että aikomus on tärkeintä ja maailmankaikkeus reagoi siihen. Jotta voidaan siirtyä eteenpäin tulevina vuosina meidän tulee kehittää yhteyttä korkeampaan minäämme.. siihen jumalalliseen olemukseemme, viisauden lähteeseen.
Muutos lähtee liikkeelle meistä itsestämme – meissä oleva valo muuttaa ympäristöämme. Mitään muuta ei tarvita.

MITÄ SITTEN ON : HENKILÖKOHTAINEN VOIMAANTUMINEN:
Se on oman värähtelyn kohottaminen yhä hienommaksi ja korkeataajuisemmaksi. SE ON VOIMA, JOKA PITÄÄ MEIDÄT TASAPAINOSSA - KOHOTTAA MEIDÄT YHÄ LÄHEMMÄS TODELLISTA OLEMUSTAMME.
Elämäntehtävämme numero yksi on yksinkertainen. Jokainen tekee nyt työtä itsensä kanssa – pyrkii itsessään kohti valoa. Se on tämän kaiken muutoksen taustalla. Meidän ei tarvitse tehdä mitään suhteessa muihin ihmisiin – ei käännytystyötä, ei monimutkaisia selityksiä tai tietoista valon virrattamista.
Valo meissä vetää puoleensa rakkautta, hyviä ihmissuhteita, vaurautta ja juuri meille oikeanlaista työtä. Voimme jokainen noudattaa tuota elämäntehtävää kaikessa yksinäisyydessämme jos niin haluamme ilman seremonioita, ilman toista ihmistä ja se on yhtä arvokasta kuin jos pyrimme valoon yhdessä suuremman ryhmän kanssa. Ryhmässä tehtävä valotyö toki lisää voimaa , mutta tämä ei edellytä fyysistä mukanaoloa. Joillakin voi olla tarve hakeutua samanhenkisten seuraan ainakin heräämisvaiheessa. Ryhmästä saa tietoa ja palautetta ja ryhmän voimaantuminen auttaa myös yksilöä ja päinvastoin.
Ryhmän on hyvä olla tietoinen jäsentensä tietoisuudentasosta joten avoimuus on tärkeää. On tärkeää tarkkailla omaa energiakenttäänsä ja voimistaa heikomman kentän omaavia jäseniä. On opittava tuntemaan toisensa, kuunneltava mitä kaikilla on sanottavana, tuettava ja kannustettava.
Uudessa energiassa jokainen voimaantuu ensin itsessään , ymmärtää että jokaisella on oma totuus. Suvaitsevaisuus ja toisen energian lisääminen on kaikkien yhteinen etu. Sydämen tunne tulee olemaan yhä tärkeämpi mittari kaikessa kanssakäymisessä – sitä kautta aistimme asioita ympäristöstämme. Kukaan toinen ei voi sanoa meille onko jokin meille hyväksi vai ei .
Me ilmennämme yhä enemmän asioita tässä hetkessä mitä korkeammaksi valo meissä kohoaa. Monet ihmiset tekevät luovat asioita elämäänsä tiedostamattaan. Ajattelee vain, että olipas sattumaa tai telepatia toimi jälleen. Voimaantuminen eli valon kohoaminen meissä luo myös vastuuta eritavalla kuin aiemmin. Ainakin viimeistään siinä vaiheessa, kun huomaa miten oma elämä alkaa jumittaan oikein tosissaan on syytä tarkkailla omia ajatuksiaan ja tapaa toimia. Uudenlaiset energiat vaativat uudenlaisia toiminta -ja ajatusmalleja. Kun ajattelet jotain asiaa se ilmentyy elämässäsi lähes saman tien .Tämä alkaa vähitellen toimimaan kaikessa arjessa. Olemuksemme muuttaa värähtelyjä ympärillämme . Keskittyminen itseemme, oman voiman ilmentämiseen..tulee olemaan uuden aikakauden päällimmäinen elämänohje.  Keskittyminen tulee ymmärtää niin, että oma olemus on ainoa, jota voimme muuttaa. Oma elämä, tapamme ja asenteemme ainoita ,joita voimme muuttaa. Kellään ei ole tarvetta muuttaa toistansa – se kuuluu auttamattomasti vanhaan energiaan ja se on ollut syynä lukemattomiin sotiin ja ihmisten välisiin epäonnistuneisiin kanssakäymisiin.
ERI TAPOJA VOIMAANTUA
Voimaantumisen kautta me luomme elämästämme onnellisen, iloisen, elämän , jota rakkaus ohjaa. Sitä jokainen tahtoo ja meistä jokaisen on se mahdollista saada. Edellytys saavuttaa jokin asia elämässä liittyy tahtoon. Kun teemme ja tahdomme jotain sydämestämme, siinä on mukana täydellinen innoitus. Se saa sydämemme värähtelemään onnesta ja siinä on mukana rakkaus. Rakkaus on se voima, joka voimaannuttaa meidät.
HAUSKANPITÄMINEN JA ILO on paras puolustuskeino roskaenergioita vastaan. Olkaa lasten kaltaisia, ottakaa ilo ja leikki elämäänne, älkää olko niin vakavia ja totisia. Rakkaus ja ilo sinussa kohottaa värähtelyjäsi. Suru ja murhe madaltaa niitä.
Me VOIMAANNUMME LUONNOSSA
”Minä kerron teille keitä te olette tässä maassa nimeltä Suomi. Te olette niitä viisaita, jotka saavuitte tänne aikojen alussa, kun suuri osa korkeista kulttuureista oli kuihtumassa. Kun teidän planeettanne vaipui yhä suurempaan pimeyteen. Te kuljitte kohti pohjoista ja löysitte rauhan täältä metsien ja vesien maasta, jossa oli kauniita jylhiä kallioita ja luonnon muodostamia paikkoja majailla. Monet teistä ovat kiertäneet näissä korkeiden kulttuurien kehdoissa aikanaan niiden kukoistaessa ja kun niiden aika päättyi, hyvin monet palasivat yhä uudelleen tänne Pohjolaan. Täällä olette saaneet vuosituhannet elää luonnon keskellä ja kohottaa maan värähtelyä useiden elämienne aikana. Toki monet teistä ovat eläneet elämiään muuallakin, mutta hyvin monet täällä Pohjolassa. Siitä syystä teillä on yhteys maahan samalla tavalla kuin monilla eri maanosien alkuperäisväestöillä on. Siitä syystä te olette metsien heimo, joka olette majailleet ikihonkien keskellä nauttien metsienne ja vesienne antimista. Te olette onnellinen kansa. Syvällä sisällänne tiedätte tämän. Teidän itsearvostuksenne on ollut lujilla, kun suuremmat heimot ovat koetelleet teidän vapauttanne. Mutta aina teissä on ollut sellainen lujuus, joka voi olla lähtöisin vain syvästä viisauden tietämyksestä – tietoisuudesta keitä te todellisuudessa olette. Nyt on aika rakkaat ottaa tuo syvä viisaus jälleen käyttöönne. Teillä on sellaista potentiaalia, mitä nyt tarvitaan kun luodaan yhtenäistä verkostoa maailmankaikkeuden ja ihmiskunnan välille. Teidän ympärillänne oleva kenttä on yhteydessä kenttään kaikkialla ja näin tämä viisaus koskettaa kaikkia. Me haluamme olla mukana voimistamassa teidän olemustanne näiden sanojen kautta ja näiden sanojen sisältämän energian kautta. Sillä te tunnistatte tämän. Ja näin se on.”   
RYHMÄMEDITAATIOT on hyvin voimaannuttavia. Meidän ei tarvitse olla fyysisesti samassa paikassa ryhmän jäsenten kanssa, jotta voidaan virittäytyä energioihin. Riittää, kun liität sydämesi yhteen meditaatioryhmän kanssa.
TAHDONILMAISU.
Tahto luomisen välineenä.

Esimerkki ”Minä ilmaisen puhtaan tahtoni olla yhtä korkeimman minäni (tai jumalallisen olemukseni) kanssa”
Kun lausut tämän kiinnitä kaikki huomio alussa sydänkeskukseesi. Ole ehdottoman varma, että olet valmis siihen mitä tahansa pyydät. Luotat, että kaikki se mitä olet saamassa on sinun korkeimpasi hyväksi   Ei ehtoja…sydämesi kautta tuleva voima lataa tuohon luomisenergian suuresta Lähteestä.
Kun lausut tuon tahdonilmaisun sydämesi tilasta, olet innostunut ja tunnet iloa ja onnea, sinun tahtosi väreilee koko kehossasi, soluissasi ja se on resonanssissa koko maailmankaikkeuden kanssa ja vedät puoleesi sitä minkä ilmaiset.
REIKI on yksinkertainen ja voimallinen tapa kohottaa kehon värähtelyjä yhä korkeammalle siitä syystä, että se aloittaa meissä puhdistumisen. Lisäksi Reikissä on käytössä myös maailmakaikkeuden voimallisia symboleita, jotka toimivat työkaluina ja voimistavat meitä entisestään. Se on siis yksi tapa henkilökohtaisen voimaantumisen tiellä.
Kryon on jossain maininnut Reikin olevan yksi vanhoista parannusmenetelmistä, joka toimii sellaisenaan uudella aikakaudellakin ja Reiki mainitaan useissa eri kanavoinneissa .

AJATUKSET on hyvä muistaa..on yhä voimallisempia mitä korkeammalle värähtelymme kohoaa. Niitä apuna käyttäen voimme kohottaa energioitamme. On syytä tarkkailla omia ajatuksiaan tietoisesti. Usein me toimimme vanhojen käytösmallien mukaisesti emmekä huomaa, että uudet energiat vaatii meitä muuttamaan asenteitamme.
Tärkeintä ei ole, että noudatat jotain tiettyä kaavaa vaan vaihda ja kokeile eri aikoina erilaisia työvälineitä . Kuuntele itseäsi mikä kulloinkin tuntuu hyvältä.
Suotavaa on , että vaihdat aika ajoin eri työvälineitä, koska energiat meissä ja ympäristössä muuttuvat kaiken aikaa ja mikä toimii tänään ei huomenna ehkä ole paras mahdollinen. 
Voimamandalat

Ei kommentteja: