WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 17. tammikuuta 2011

Arkkienkeli Uriel: Kohtalo vai määränpää?

URIEL PARANTAA


Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 10.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Kohtalo vai määränpää?

Kohtalo on sana, jota käytätte ehkä kuvaamaan polkua, mikä on tarina kärsimyksen, rajoitusten, haasteiden ja pelon elämistänne. Ja se voi olla sitä, mutta on muitakin vaihtoehtoja, sillä kohtalonne voi olla määränpäänne, mutta määränpäätänne ei ole kirjoitettu kohtaloon. Kohtalo on kirjoitettuna karmaanne, ihmiskokemushistoriaanne ja siihen toiveeseen, että voitte toteuttaa halunne ja tulla korkeimman potentiaalinne ilmaisumuodoksi. Tämä kohtalo on pitkäaikainen ja täyttymätön toive, mutta se on yksi mahdollinen määränpää, monien toisten joukossa.

Voitte valita ihmiskokemuskohtalonne tai uuden polun, mitä sielunne on pitkään pitänyt teitä varten ja mikä on toinen valitsemanne määränpää. Vaikka teillä on polku, joka on kaiverrettuna sydämenne ja solumuistiinne, se on ristiriidassa sen polun kanssa, jonka sielunne on aikonut teille ja jolle pääsette päästämällä irti pelosta. Joka hetki sisältää mahdollisuuden uuteen määränpäähän tai kohtalopolkunne seuraamiseen.

Kohtalonne määränpäänä on löytää haasteita sieluryhmässänne sekä mahdollisuus uuteen määränpäähän uudessa sieluperheessänne. Suhdekohtalonne on ollut aina niiden kanssa, jotka särkevät sydämenne, kunnes valitsette määränpään rakastavien ja eheiden kumppanien kanssa. On elämänkohtalonne tuntea rajoittuneisuutta, köyhyyttä ja puutetta, kunnes luotte rajattoman yltäkylläisyyden määränpään ja luotte sydämenne toiveet.

Universumissa ei ole voimaa, joka voi ennustaa määränpäänne, koska on teidän valintanne elää kohtalossanne ja kokea menneisyyttä nykyisyydessä tai luoda uusia määränpäitä, jotka ovat tähän saakka olleet tuntemattomia teille. Kuitenkin myös näissä tuntemattomissa määränpäissä on yhteinen säie, mikä ovat ne rauhan, ehdottoman rakkauden ja ilon siunaukset, mitkä sielu tietää mahdollisuudeksi teille ja kaikille ihmisille. Valitkaa määränpäänne ja ihmiskohtalonne voi jäädä menneisyyteen. Henkisessä kohtalossanne on, että ylösnousemuksenne on jo kirjoitettu ja sen kautta voitte antaa valonne säteillä kirkkaasti valaisemaan tietä valitsemaanne määränpäähän.

Energiamuutokset ja valtapelit

Vuonna 2011, kuten aiempina vuosina, koemme monia pyörremuutoksia ja uuden energian tulvia, kun siirrymme progressiivisesti kohti ihmisperheen (ja maapallon) energiakalibroitumista korkeampiin värähtelyihin ja ulottuvuuksiin. Olemme olleet mukana tässä prosessissa yli vuosikymmenen ja jokainen aalto rakentuu edelliselle, kun ne toimivat yhdessä muuttaakseen fyysisen, psyykkisen, tunne- ja mentaalikehomme. Tämä sallii meidän yhdistää enemmän henkiolemustamme ihmiskehoon prosessissa, mikä vapauttaa tiheyttä ja korvaa sen valolla.

Uudet energiat muuttavat kehoamme joka tasolla ja reagoimme fyysisin oirein, jotka voivat olla niin lieviä kuin päänsärky tai niin heikentäviä kuin jokin krooninen sairaus. Henkilökohtaisella tasolla ne tuovat laajamittaisia muutoksia, joihin voi sisältyä täydellinen irrottautuminen nykyiseltä elämänpolulta, kun kaikki minkä olemme tunteneet, poistuu, jotta voimme luoda jotain uutta. Kukin energia-aalto sallii meidän päästää irti tiheyskerroksesta ja herättää meidät jokaiseen rajoitukseen, minkä kanssa olemme eläneet. Fyysiset elämän muutoksemme ovat tulosta tämän tiheyden irtipäästämisestä ja värähtelymme uudelleenkalibroinnista korkeampaan energiataajuuteen. Joskus tämä irtipäästämisprosessi tuntuu kuin fyysiseltä kuolemalta ja se tavallaan onkin sitä. Mutta sitten kun olemme yli tästä irtipäästämisprosessista, meistä tuntuu paremmalta seuraavaan energiamuutokseen saakka.

Pyörteet ovat energiakeskittymiä, jotka heijastavat joko äärimmäistä kauneutta tai väkivaltaa. Ja portaalit ovat aukkoja maan energiakentässä, joiden kautta energia virtaa. Kun kohotamme värähtelyä kollektiivisesti, matalammat energiaportaalit voivat sulkeutua, mikä muuttaa planeetan energiadynamiikkaa, kuten näemme nyt ja se jatkuu koko vuoden 2011 ja sen yli. Tämä prosessi laajentaa eksponentiaalisesti kykyämme sopeutua korkeammin värähtelevän energian lisäyksiin. Siksi aika näyttää nopeutuvan, koska olemme jättämässä lineaarisen ajan rajat ja siirtymässä universaaliin, moniulotteiseen ja ei-lineaariseen aikaan, missä siirrymme lähemmäs sitä, mitä olemme - puhdasta energiaa jolla on rajaton luomispotentiaali.

Jokainen muutos energiataajuuksissa vaikuttaa meihin syvällisesti. Henkilökohtainen voimantuntomme korostuu jokaisen energiamuutoksen myötä, kun oleminen korkeammassa värähtelyssä sallii meidän päästä todelliseen voimaamme, mikä on jumalaista ja sisäistä. Voimattomuus asuu tiheydessä, joten tiheyden poistaminen poistaa myös oman voimamme rajoituksia. Sielumme kohtalo on ylösnousta ja tämä on ollut painopisteenä ja päämääränä monissa elämissämme. Mitä enemmän ymmärrämme roolimme ylösnousemuksessa, kumppanuutemme maan kanssa ja että tämä on energeettinen prosessi, mikä heijastuu fyysisyyteen ja aineelliseen maailmaan, voimme olla siinä mukana tasapainoisella tavalla, helposti ja sujuvasti.

Vuosi 2011 tuo monia muutoksia meille yksilö- ja kollektiivitasolla ja eräänä päivänä tuntemamme kohtalo on menneisyyden juttu. Siihen saakka matkamme tätä laajentuvan energian iloista matkaa, kun kaikki ylösnousemme ihmeisiin ja alamme tuntea itsemme mestareina.

Tammikuun energiat

Tammikuu sisältää meille upeita yllätyksiä, kun yksi hämmästyttävien uusien energioiden vuosi alkaa kehittyä. On mahdollista, että olette jo alkaneet nähdä liikettä elämässänne, ja tämä jatkuu pitkin kuukautta ja laajentuu pitkin vuotta. Tammikuussa on useita teemoja, mitkä ovat henkilökohtainen vastuu, omien tarpeiden tasapainottaminen toisten tarpeiden kanssa, energeettinen vilpittömyys ja henkilökohtaisen voiman käyttäminen. Ja ensimmäistä kertaa moneen vuoteen yksikään planeetta ei peräänny tai ole varjossa tammikuun 25 ensimmäisen päivän aikana, mikä voimistaa kykyämme siirtyä eteenpäin.

Kaikki liike mitä nyt koette, on luultavasti tullut pitkän pysähdysjakson jälkeen, missä mikään ei toiminut, ette kyenneet ilmentämään mitään, oli mahdotonta löytää totuutta elämässään, tunsitte täydellistä tarkoituksettomuutta ja elitte epäilyksessä, hämmennyksessä ja pelossa. Tällä onnistumisen äkillisellä ilmentymisellä on kaksi tarkoitusta: näyttää, että voitte luoda jotain, mikä tuo teille iloa, ja antaa teille toivoa. Jollain tasolla universumi tietää, että meidän on koettava onnistumisia aika ajoin pysyäksemme tällä polulla. Mutta nämä ovat vastauksia rukouksiimme, joten se mitä tahansa luommekin, on ilmentymää siitä, mitä olemme pyytäneet.

Kun kuljemme tämän kuukauden läpi, tulee oppitunteja muistuttamaan meitä siitä vastuusta, mikä meillä on itsellemme, omasta ilostamme ja onnistumisestamme. Näemme myös vapautumista ihmisistä ja tilanteista, jotka eivät lisää iloamme. Se missä kohtaa liikkeemme on estynyt, edustaa oppitunteja, joita meidän on vielä opittava. Mitä nopeammin opimme ne, sitä nopeammin voimme siirtyä eteenpäin. Se missä olemme tehneet itsestämme vastuullisia toisista, sitoutuneet heidän iloonsa tai laittaneet heidät vastuuseen itsestämme, on suurimpia oppituntialueita vuonna 2011 - ja on monia tilaisuuksia päästää irti siitä.

Ja näemme muutoksia tapahtuvan maailmanlaajuisesti, kun meistä tulee tietoisempia roolistamme kollektiivitietoisuuden jäseninä. Käyttäkää tämän kuukauden energioita ilonne lisäämiseen, rauhan löytämiseen sisältänne, energiavuorovaikutuksenne tasapainottamiseen toisten kanssa ja rehellisenä olemiseen itsellenne. Se mitä teette tässä kuussa, toistuu pitkin vuotta, ja kun koette tuloksia ponnisteluistanne, tiedätte, missä seuraava askeleenne on. Nauttikaa siis tästä ajasta, vaikka olisittekin vielä hämmentynyt ja epävarma - ei ole vääriä askelia. Jokainen oppitunti on itsenäinen tarina polultanne ja muistutus siitä, kuka olette. Upeaa kuukautta!

Voitko olla mahtava?

Yksi haastavammista indigon tai kristallin piirteistä (ja kummallekin tämä on yhteistä) on valmius antaa itselleen tunnustusta saavutuksistaan. Olen tuntenut monia lahjakkaita indigoja - aikuisia ja nuorempia - jotka eivät pysty ottamaan vastaan kiitosta, antamaan tunnustusta menestyksestään tai näkemään itseään taitavana. Ja myös kristalleilla on vaikeuksia tunnustaa, mitä he ovat tehneet tai mihin he kykenevät. He haluavat kaikki pysyä taustalla, mutta heidän todellinen menestyksensä lepää valmiudessa olla tunnistettu.

Jos olet aikuinen indigo tai kristalli, voit samaistua tähän, ja jossain kohtaa elämässäsi olet ollut valmis astumaan esiin ja olla tunnistettu - vain tullaksesi jonkun lannistamaksi tai tyrmäämäksi jollain tavoin. Tämä tulee aina uudestaan esiin asiakastulkinnoissa ja yhdellä tapahtumalla jossain kohtaa heidän elämässään on voima rajoittaa valmiutta astua esiin ja tulla tunnistetuksi siitä, keitä he ovat ja mitä he pystyvät tekemään. Tuosta hetkestä lähtien he pelkäävät ilmaista itseään, koska he pelkäävät, mitä voisi tapahtua.

Nuoremmilla sukupolvilla näyttää olevan asenne, ettei sillä ole merkitystä, mitä he tekevät, etteivät he voi vaikuttaa tai he eivät halua ottaa sitä riskiä. On erittäin vaikeaa vakuuttaa heitä siitä, että tullakseen nähdyksi pimeydessä heidän on sytytettävä valonsa (tiedän, olen tämän kanssa tekemisissä koko ajan omien indigo- ja kristallilasteni kanssa). He uskovat sitten, kun näkevät, mutta siihen saakka on vaikeaa vakuuttaa, että heidän täytyy luottaa prosessiin ja ilmaista itseään ja sitä, keitä he ovat. He tarvitsevat esimerkin ja heillä on yksi sellainen …

Me voimme olla esimerkki lapsillemme, koska emme voi käskeä heitä tekemään jotain, mitä emme ole itse valmiita tekemään. Meidän kykymme säteillä valoamme pelotta tekee heille mahdolliseksi oman valonsa säteilemisen. Emme voi pyytää heitä ilmaisemaan korkeimpia puoliaan, jos kätkemme omamme. Teimme valinnan olla erilaisia kuin omat vanhempamme - olla rakastavia, lempeitä ja huomaavaisia vanhempia, kuunnella lapsiamme ja antaa heidän tietää, että rakastamme heitä. Mutta meidän on otettava seuraava askel ja oltava esimerkki tarkoituksellisesta ja rohkeasta elämisestä. He odottavat meidän näyttävän tietä, joten näytetään sitä. Uusi maapallo on yhteisvastuumme ja luomme sen yhdessä säteilemällä omaa valoamme mahdollisimman kirkkaasti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: