WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Suolavalaisin


Huoneilmamme on täynnä haitallisia positiivisia ioneja, joita aiheuttavat elektroniset laitteet. Suolavalaisin toimii luonnollisena ionisaattorina ja ilmanpuhdistajana muodostaen negatiivisia ioneja, jotka neutralisoivat huoneilmaa. Lisäksi valo rauhoittaa mieltä ja antaa positiivista energiaa. Luonnon suolakristallit louhitaan Pakistanista, Himalajan vuoristoalueilta. Paino 2-3 kg. 

Kristallisuolasta tehdyt suolavalaisimet parantavat sisäilman laatua ja luovat lempeällä valollaan rauhallisen tunnelman. Sähköiset laitteet kuten tietokoneet, televisiot, radiot, lämmittimet ja ilmankostuttimet, sekä myös tupakansavu vapauttavat ilmaan positiivisia ioneja. Ilmiötä kutsutaan myös sähköiseksi sumuksi ja se huonontaa sisäilman laatua aiheuttaen negatiivisia muutoksia fyysiseen ja emotionaaliseen tasoomme. Normaalisti huoneilmassa on 250 negatiivista ionia kuutiosenttimetrillä. Suolavalaisimen avulla voidaan vaikuttaa ilman ionitasapainoon, sillä ne kehittävät negatiivisia ioneja erityisesti lämmetessään. Tutkimuksen mukaan esimerkiksi kynttilälyhdyn vaikutuksesta negatiivisten ionien määrä nousi_309000:n kuutiosenttimetriä kohden. Vaikutus on vastaavanlainen kuin kulkeminen ulkoilmassa suolaisen meren rannalla tai myrskyn jälkeen. Negatiivisesti varautuneessa ilmassa on helpompi hengittää ja pölyä ei leijaile niin paljon ilmassa, mistä on erityisesti apua allergikoille ja astmaatikoille. 

Lähteet Dr. Med. Barbara Hendel; Peter Ferreira 2003:

Suolavalaisimen elementit lyhyesti sanottuna ovat:


Valo Suolavalaisin on kaunis sisustuselementti, jonka tunnelmallinen valo rauhoittaa mieltä ja kehoa sekä antaa positiivista energiaa.

Väri Suolavalaisin hohtaa valkoisen ja oranssin sävyjä. Feng shui filosofian mukaan oranssi väri rohkaisee, rentouttaa, stimuloi luovuutta sekä antaa elämän iloa. Valkoinen väri tukee keskittymiskykyä ja rauhoittaa mieltä.

Hyvinvointi Suolavalaisin toimi luonnollisena ionisaattorina ja ilmanpudistaja,muodostaen negatiivisia ioneja, jotka neutralisoivat huoneilmaa. Suolavalaisimen muodostamat suolahiukkaset helpottavat allergisia ja astmaatikkoja.

Ei kommentteja: