WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Sielun kymmenen salaisuutta / osat 4 - 7

http://www.ultra-lehti.com/kirjat/arv-sielunpolku.html

SIELUN KYMMENEN SALAISUUTTA

White Eagle (Valkoinen kotka) -henkiolentoa kanavoinut Jonette Crowley
Kappaleita julkaisemattomasta kanavointikirjasta "10 Secrets of Your Soul".
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

NELJÄS SALAISUUS: LUOTTAMUS

Jumala, Kaikkeus, Lähde

Tämän keskustelun alussa pyydämme anteeksi viittaustamme Jumalaan miespuolisena. (Suom. huom. englannin kielessä käytetään eri hän-sanaa mies- ja naispuolisesta.) Totuus on kaukana siitä, että Jumalalla, joka on kaikki, olisi jokin sukupuoli.

Kuka on Jumala? Ensinnäkin, sana "kuka" viittaa Jumalaan henkilönä. Se ei ole oikein. Kun tutustutte Jumalan puoliin, Jumalan personointi häviää ja voitte nähdä, "kuka" Jumala todella on.

Jumala elää ajan tuolla puolen, missä kaikki on spontaania ja välitöntä. Jumala on "ennen", "aikana" ja "jälkeen". Miksi näin on? Ilman aikaa ne kaikki ovat samanaikaisesti. Jumala on luoja, luotu ja itse luomistoiminta - kaikkea samanaikaisesti.

Mitään ei ole Jumalan olemassaolon ulkopuolella. Ei ole mitään pimeää voimaa, joka ei ole Jumalan helmoissa. Ei ole myöskään mitään pahuutta, joka ei ole Jumalan helmoissa. Kaikki mitä on, on Jumalaa.

Oletteko te Jumalan lapsia? Kyllä, ja olette Jumalan vanhempia. On vaikeaa saada ihmisiä siirtymään pois Jumalan personoinnista Isäksi. Jos Jumala määritellään Kaikkeudeksi, niin vastaus on tietenkin, että te olette Jumalan lapsia. Jokainen on.

Siirtyminen lähemmäs Jumalaa

Miten päästään lähemmäs Jumalatietoisuutta? Joka kerta siirtyessänne pois kaikenlaisesta tuomitsemisesta, mukaan luettuna itsekritiikki, siirrytte lähemmäs Jumalaa. Kaikki mikä tukee ykseyttä, hyväksymistä ja universaalisuutta, siirtää teitä lähemmäs Jumalatietoisuutta. Tuomitseminen - hyvä vastaan paha - vie teidät aina etäämmälle. Hankkiutukaa ensiksi eroon kriittisistä ajatuksista ja sitten muusta arvostelemisesta, vaikka se olisi tuomitsemista "hyväksikin". Opitte, ettei teidän tarvitse tuomita selviytyäksenne. Sen sijaan tarkastelkaa jotain energiaa ja tietäkää, mitä tehdä, ilman tarvetta tuomita, onko energia hyvä vai huono.

Toinen tapa päästä lähemmäs Jumalatietoisuutta on valita yhdistäviä tunteita. Oleminen ja eläminen rakkaudessa yhdistää meitä ja karkottaa erillisyyden. Se johtaa teitä Jumalatietoisuuteen.

Toinen tunne on kiitollisuus. Mainitkaa rukouksissa ne asiat elämässänne, joista olette kiitollinen. Tämä prosessi auttaa pääsemisessä Jumalatietoisuuteen. Jonkin pyytäminen tavallisesti merkitsee sitä, että tuomitsette sen, ettei teillä ole tuota asiaa vielä. Siirtykää siis sellaiseen ajattelutapaan, että teillä on jo pyytämänne. Rakkaus, kiitollisuus ja rauha ovat energioita, jotka tuovat haluamanne lähemmäs.

Rauhallisuus saattaa teitä myös Jumalatietoisuuteen. Hyvä aika tämän kokemiseen on rukoilemisen, mietiskelyn tai meditoinnin aikana, kun olette hiljaa ja avoin. Tavoitteenne on nähdä Jumala toisissa ihmisissä. Tämä vaatii luopumista tuomitsemisesta ja ihmisten näkemistä hyvinä, rakastavina ja upeina. Hyväksykää heidät täysin, olkaa kiitollisia siitä, että he ovat tällä planeetalla. Päättäkää ilmaista rakkautta noita ihmisiä kohtaan. Tehkää tämä päätös, joka tuo teitä lähemmäs Jumalaa, ja värähtelynne nousee.

Elämän tarkoitus

Tuomitsemisen ja päättämisen välillä on eroa. Voitte päättää, miten toimia, tuomitsematta toisen tapaa vääräksi. Voitte valita tekonne sen perusteella, kohottavatko ne tietoisuuttanne vai eivät. Omaksukaa vain rakkauden ja kiitollisuuden asenne kaikkea kohtaan. Ihmisiä saattaa elää taiteilijoina, opettajina tai elefantin kuljettajina. Yksi tarkoitus ei ole vähäisempi kuin toinen, jos se laajentaa sydänyhteyttä. Jos saavutatte sellaisen mestaritason, joka sallii teidän pakata ostoksia ja nähdä rakkautta ja hyvyyttä kaikessa, saavutatte mahtavan tarkoituksen.

Elämänne tarkoitus on tuntea Jumala. Olette Jumala etsimässä Jumalaa. Tässä kaoottisessa maailmassa on ihanaa vain nojata taaksepäin ja antautua Jumalan käsiin. Jumalalla on hyvät kädet. Kaikki siirtyy kohti Jumalaa ja yksilöllinen tarkoituksenne on kulkea suurempaan tietämiseen ja tietoisuuteen.

Palaaminen Jumalaan on mielenkiintoinen ajatus, mutta todellisuudessa ette ole koskaan lähteneetkään. Palaatte sen tiedostamiseen, että olette Kaikkeus. Ette kadota persoonallista identiteettiänne, tiedostatte vain suuremman identiteetin. Vesipisara, joka yhdistyy valtamereen, on edelleen vettä. Hiekanjyvänen erämaassa on edelleen hiekkaa. Olemassaolo on suurempi kuin identiteetti. Luovutte erillisyydestä ollaksenne kaikki.

Seuratkaa iloanne, luokaa sitä sinne, minne menette. Kukaan ei tuomitse polkuanne. Se mitä tahansa olettekin, on polkunne - se on paikkanne olla. Se mitä teidän "pitäisi" tehdä, ei tee teistä koskaan onnellista, sillä se on matalammalla värähtelevää energiaa, koska mitä enemmän ihmiset toimivat korkeammalla värähtelevästä energiasta, sitä onnellisempia he ovat. He tuntevat itsensä Jumalaksi.

Luottamuksen oppiminen

Mikä on tärkein piirre, kun elämänne on kaaoksessa, kun epäilette ja kun kohtaatte muutoksen? Se on luottamus. Luottamus kehen? Luottamus mihin? Luottamus Koraaniin, Raamattuun vai äitiin? Ehdottomasti luopukaa luottamuksesta persoonallisuuteenne, jonka tavoite on pitää teidät turvassa. Sen sijaan luottakaa sisäiseen totuutenne ja viisauteenne. Voidaksenne luottaa sisäiseen viisauteenne, teidän on ymmärrettävä ensin, että teillä on sisäistä viisautta. Jokaiselle ihmiselle on annettu lahjaksi yhtä paljon tietoa kuin kaikille muillekin. Teidän tehtävänne on kuunnella lahjaanne.

Synnytitte luottaen. Luotitte siihen, että teidät synnytettiin, ruokittiin, pidettiin lämpimänä ja vaihdettiin kuiviin - ja näin tapahtui. Sitten todellinen elämä tuli mukaan ja opitte, että voisitte itkeä keskellä yötä eikä kukaan nousisi vuoksenne. Niinpä tulitte siihen johtopäätökseen, että tarpeitanne ei tyydytetty eikä maailmaan voisi luottaa.

Luottamus on sielunne luonnollinen tila. Luottaminen ei merkitse kulkemista yöllä keskustassa lompakko täynnä rahaa. Se merkitsee kyseenalaistamista: "Käskikö pikkupersoonallisuus tehdä niin? Vai sanoiko korkeampi itse sen olevan turvallista?" Luottakaa siihen, mitä korkeampi itse sanoo.

Saatatte luulla, että on olemassa jotain standardiluotettavuutta ja että luottamus on välttämätöntä itsenne ulkopuolisten asioiden tuomitsemista. Luottamuksella ei kuitenkaan ole mitään tekemistä ulkopuolisen maailman kanssa. Tuokaa luottamus takaisin itseenne ja luottakaa sydämeenne. Kenties joku läheisenne on loukannut teitä. Te olette se, joka kärsii sanoessanne, että te ette koskaan enää luota häneen.

Epäluulo on energian väärää kohdistamista - se ei tee muuta, kuin pitää pyöränne pyörimässä. Silloin kun ette luota itseenne, persoonallisuutenne, egonne on tuottanut teille pettymyksen. Rakastakaa egoanne ja luottakaa siihen sinä, mitä se on: hyvä selviytymiskulkuneuvo. Menkää sisäiseen, korkeampaan tietoonne ja kysykää, mitä sillä on sanottavana epäluulon tunteistanne.

Saatatte huomata, että epäluottamus yhtä ihmistä tai tilannetta kohtaan asettaa teidät epäluottamuskurssiin kaikkea ja kaikkia kohtaan. Sivuuttakaa kaikki muut kysymykset ja katsokaa sitä, mikä teitä eniten huolestuttaa. Kysykää korkeammalta itseltänne, mihin toimeen voitte ryhtyä nyt tuon tunteenne osalta. Aloittakaa ensin pienillä kysymyksillä, jotta voitte tuntea vastaukset. Luottakaa omaan korkeampaan totuuteenne, sillä totuus on yhteneväinen ykseyslain kanssa. Päästäkää irti kaikista niistä ihmisistä, jotka ovat tehneet teille väärin. Menkää sisäiseen, viisaaseen itseenne - persoonallisuutenne ja egonne ohi.

Luottakaa "hetki hetkeltä" -valintoihin. Olkaa valmis luottamaan itseenne. "Kuuntelenko sitä, mitä saan, ja toimin sen mukaisesti?" Esittäkää kysymyksiä eri tavoin. Irrottakaa muistikuvat ja pelko kysymyksestänne ja kohdistakaa se toimintaan. Sen sijaan että kysytte: "Pitäisikö minun luottaa isääni, kun hän juo pyhinä?", kysykää: "Pitäisikö minun mennä vanhempieni luo pyhinä?" Tämä edustaa toimintaa tunteen sijaan.

Luottamalla saatte aikaan rakastavamman tilanteen tai suhteen. Sen sijaan että osoitatte luottamusta, olette luottamus. Ollessanne luottamus vaikutatte jokaiseen ihmiseen ja tapahtumaan elämässänne täysin positiivisella tavalla. Ette voi tehdä korkeammasta itsestänne käsin päätöstä, joka vaikuttaa maailmaan haitallisesti, koska maailma on yhtä.

Luottamus on yhtä kuin rakkaus

Luottamus ja rakkaus ovat hyvin samankaltaisia. Itsensä rakastaminen on luottamuksen ydin. Jos luotat rakkauteen, niin sinulla on aina riittävästi rakkautta itseäsi kohtaan. Olemukseesi luottaminen on olemuksesi rakastamista. Kun menet sisääsi, siellä on vain rakkautta riippumatta siitä, millaisia pimeitä alueita persoonallisuudessa on. Kun luotat rakkauteen, se ilmentyy. Et hyväksy toiselta suurempaa rakkautta kuin se, mitä sinulla on itseäsi kohtaan.

Käy läpi muistiasi ja kirjoita ylös kaikki asiat, joihin et luota. Katso sitten tarkasti niitä ja päätä joko päästää niistä irti tai olla edelleen luottamatta niihin. Mitä enemmän siivoat epäluottamusta mielestäsi, sitä enemmän tilaa sinulla on luovuudelle, rakkaudelle ja valolle. Luota, että näin on!

Rukous

Rukous on ajatuksen positiivista käyttöä. Kun se on syntynyt, se on aina olemassa. Kun rukous on lähtenyt mielestänne, se elää ikuisesti. Ette tarvitse aina rukoukseen liittyviä rituaaleja. Kun ajatte autoa tai laitatte ruokaa, lähettäkää vain rakastava ajatus. Ei tarvita muuta. Teidän ei edes tarvitse uskoa sen toimimiseen, sillä ajatuksillanne on taikavoimat. Kannustakaa rakkaitanne rukoilemaan. Voitte kutsua sitä joksikin muuksi - kenties rakkauden tai energian lähettämiseksi. Miksi tahansa kutsuttekin sitä, sen käyttäminen vaikuttaa valoon ja pimeyteen.

Kuka toimittaa rukouksen? Keneltä anotte? Ei ole "ketään". Rukouksen toimittaja on henkisen maailmankaikkeuden luonnonlaki. Rukous toimii keskittymisen ja hyväksymisen kautta. Vastukset täydellisen terveyden ja rauhan rukouksiin ovat henkisen maailmankaikkeuden luonnollinen tila. Rukoukset toimitetaan.

Tehkää elämästänne rukous. Eläkää, ikään kuin olisitte elävä rukous, siunaus maailmankaikkeudelle. Teistä tulee niin kirkas soihtu, että olemuksenne valaisee toisten rukoukset. Voitte kokea suuren muutoksen, kun tiedätte, että kaikki mitä teette, on maailmankaikkeuden hyvyyden rukoilemista.

Eikö olekin mielenkiintoista, miten sanassa, joka kuvaa ihmisolentoja maan päällä - ihmiskunta - on sana "ystävällinen"? (Suom. huom. englannin kielessä ihmiskunta = humankind ja ystävällinen = kind.) Niin teidän pitäisi elää. Olkaa johtajia, eläkää elämänne valoina. Rukoilkaa sydän avoimena. Älkää säästelkö valon sanoissa, sillä ne saavat aikaan paljon enemmän, kuin voitte kuvitella.

Saatatte olla tällä hetkellä rajoitettuna fyysiseen maailmaan tai se on taakkananne. Mutta voitte tahtonne ilmaisulla ja rukouksella ottaa mestarin viitan. Yksi ajatus tällä korkealla tasolla on yhtä arvokas kuin päivien rukoileminen polvillanne fyysisellä tasolla. Voitte nyt parantaa ajatuksillanne, mutta kun laajennutte ja kohoatte, parannatte paljon mahtavammin.

Ilman henkisyyttä liikkuminen fyysisellä tasolla on hidas ja kyseenalainen prosessi. Molekyylien ja vuorien siirtäminen vie aikaa, kun taas hengen tapa on nopea ja puhdas. Rakkaus on "geyser", joka tulee sydämestänne. Pelastus on valo, rakkaus ja tie.

Evoluutio

Maailman ja maailmankaikkeuden kuolemaa koskevat myytit lisääntyvät. Loppuuko maailma, kuten profetiat ovat sanoneet? Ei. Sen sijaan se muuttaa muotoa ollakseen yhtenäinen. Kun vaihdatte ihmispohjaisesta tietoisuudesta henkipohjaiseen, maailma näyttää erilaiselta. Kun kaikki ihmiset kohoavat henkipohjaiseen tietoisuuteen, tämä maailma muuttaa muotoaan. Kaiken todellinen maailma ei ole koskaan syntynyt eikä se koskaan häviä.

Ajatus luo. Maailmankaikkeus on valtava ajatus. Australian aboriginaalit uskovat, että maailmankaikkeus laulettiin olemaan. No, laulu on värähtelyä ja värähtely on ajatus, joten se on hyvä vertaus. Hidut uskovat luomakunnan olevan energioiden tanssia.

Voiko maailmakaikkeus ajatella jonkin erilaiseksi? Kyllä. Jokaista erilaista kuviteltavissa olevaa ajatusta varten on maailmankaikkeus. Ajattelunne kohottaa ja alentaa värähtelyänne. Se mitä tiedätte maailmasta, riippuu siitä, miten korkea tai matala värähtelynne on. Tunnette vain pienen määrän maailmasta, kun värähtelynne on matala. Kun värähtelynne kohoaa, olette tietoinen suuremmasta osasta maailmaa - koette Jumaluuden. Näkökulmanne on kaikkitietävyys.

Uskonnollisen kasvatuksenne varhaisvuosina olette ehkä polvistuneet sänkynne viereen pyytämään Jumalalta siunausta perheellenne. Uskoitte, että Jumala oli "tuolla jossain" ja rukouksenne meni Jumalalla kuin pyyntö, joka suoritettiin ja lähetettiin takaisin. Uskoitte ulkopuoliseen Jumalaan. Mutta lähempänä totuutta on, että Jumalan siunauksen pyytäminen itse asiassa sai aikaan siunauksen. Sen ei tarvinnut mennä Jumalalle, jotta hän tekisi jotain pyyntönne mukaisesti. Pyyntö itsessään sai aikaan siunauksen.

Ette tarvitse välittäjää. Rukous luo oman vastauksensa kauttanne. Rukouksiin vastataan aina. Voitte rukoilla oppaita, mestareita, opettajia, jumalia ja pyhimyksiä ja kuitenkin tietää, että lopputulos kumpuaa tahtonne ilmaisemisesta.

Jos haluatte rukoilla rauhan puolesta, tarkoituksenne siirtää teidät rauhallisempaan värähtelyyn. Jos ihmismassa rukoilee rauhan puolesta, heidät kaikki siirretään korkeampaan värähtelyyn. Koko todellisuus, koko tietoisuus viedään korkeammalle tasolle. Ryhmätietoisuus ja ryhmäajatus ovat Jumalan luova voima. Kaikki on seurausta ryhmäajatuksesta - rauha, sota, levottomuudet, pelko, oppiminen. Ajatukset luovat.

Ajatuksen tuolla puolen on kevyemmän energian koko ulottuvuus, joka on puhdasta olemassaoloa. Ei ole tarvetta ajatella, koska kaikki vain on. Ei ole tarvetta luoda mitään ajatuksella, koska kaikki on jo luotu.

Tämä on erittäin korkea paikka, minne useimmat ihmisolennot eivät pääse. Se on valaistumisen polulla, joten voitte saada tilapäisiä välähdyksiä siitä. Vaikkette ehkä ymmärrä sitä, riemuitkaa sen olemassaolossa ja sen lahjoista luovuudellenne!
White Eagle (Valkoinen kotka) -henkiolentoa kanavoinut Jonette Crowley
Kappaleita julkaisemattomasta kanavointikirjasta "10 Secrets of Your Soul".
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

VIIDES SALAISUUS: ILO

Korkean värähtelyn ylläpitäminen

Sielunne toimii niin korkeassa värähtelyssä, että karkeamman energian asiat ovat sille näkymättömiä. Se toimii koko värähtelyjatkumolla. Jos teillä on joustava tietoisuus, voitte toimia kaikilla tämän jatkumon tasoilla.

Pohjatasolla ovat raskaat vihan, suuttumuksen, pelon ja syyllisyyden tunnevärähtelyt. Nämä energiat juuttuvat teihin. He saavat teidät roikkumaan vanhoissa malleissa ja ajatuksissa. Kaikki mikä saa energian kasautumaan yhteen, on matalaa värähtelyä. Tavoitteenanne on vapauttaa noiden kasaumien sisältämä energia ja käyttää sitä elämiseen energisesti ja iloisesti.

Voitte vaipua noihin matalampiin värähtelyihin enemmän, kuin välittäisitte myöntää, mutta tiedätte myös, että valitsemalla toisen näkökulman voitte kohottaa itsenne värähtelyasteikon korkeampiin osiin. Jos valitsette asteikon keskivaiheen, asiat tuntuvat rullaavan. Tämän keskivaiheen yläpuoliset värähtelyt ovat sielunne, valokehonne värähtelyjä. Ne ovat valon, armon, rauhan ja ihmeen värähtelyjä. Nämä korkeammat värähtelyt torjuvat ja purkavat matalampia energioita.

Useimpina päivinä elätte värähtelyasteikon keksivaiheella. Teistä saattaa tuntua kevyeltä, avoimelta, säteilevältä ja luottavaiselta. Ajatelkaa nyt vaikeaa jotain tilannetta ja löytäkää se sekunnin murto-osa, jolloin voitte valita sen, mitä tunnette. Pysykää tässä hetkessä, jolloin tunnereaktiotanne ei ole vielä valittu.

Asettumalla tähän hetkeen ja laajentamalla sitä, teillä on aikaa tehdä päätös, ennen kuin hyppäätte reagointimoodiin. Tehkää selkeitä valintoja siitä värähtelystä, millä reagoitte. Teidät voidaan vetää pelon ja syyllisyyden värähtelyyn tai armoon, eheyteen, rauhaan, iloon ja anteeksiantoon.

Tuntekaa näiden korkeampien värähtelyjen syleilevän teitä. Antakaa jokaisen tilanteen vetää teitä ylöspäin, ei alaspäin. Tuntekaa nyt, ettei tällä vaikealla kysymyksellä ole enää mitään merkitystä tunnevirtauksellenne. Ette kiellä tuota vaikeutta. Se on edelleen olemassa, mutta siihen ei periaatteessa pääse siitä korkeammasta värähtelystä, mitä nyt ylläpidätte.

Näetkö, että sinulla on vaihtoehtoja? Voit mennä asteikkoa ylös- tai alaspäin. Ylöspäin menemisen arvo on siinä, että pysyt energisenä ja vahvana. Korkeammalle meneminen antaa lisää energiaa tilanteen ratkaisemiseksi. Mene hakemaan suurin saatavilla oleva energiamäärä parasta mahdollista ratkaisua varten. Tämä avaa oven tilanteen muodon muuttamiseen. Oivalla, että matalia värähtelyjä sisältävällä tilanteella on vähän energiaa ratkaisua varten.

Etkö haluaisi kyetä tekemään ennakoivaa energiatyötä, pitämään ilmapiirin ympärilläsi korkeammassa värähtelyssä, jotta työtoverisi ja perheesi eivät vedä sinua matalampaan värähtelyyn? Osa korkean värähtelyn ylläpitämistä on oman sielusi säteilevän valon siirtämistä lahjaksi toisille. Miten tämä tehdään?

Huuhtele toisia ilolla

Teidän jokapäiväinen tilanne on upea, mutta siinä on paljon tunneroskaa. Rukoilunne ja meditointinne aikana olette automaattisesti korkeammassa tilassa. Rakastakaa ihmisiä ja olosuhteita elämässänne tästä tilasta käsin. Huuhdelkaa armolla ja ilolla kaikkea ympäristössänne. Näin enkelit rukoilevat - he vain ajattelevat ihmisiä ja huuhtelevat heitä armolla. Voitte tehdä samoin. Jos ihmiset avautuvat ottaakseen vastaan armonne, niin se on hyvä. Jos he päättävät olla avautumatta, sekin on hyvä. Teidän välittävä lähetyksenne ei vahingoita heitä.

Monet valopolulla olevat päättivät tulla auttajiksi, parantajiksi tai vähintäänkin hyviksi kuuntelijoiksi! Kun kuuntelette toisten ihmisten negatiivisuutta, siunatkaa sitä seikkaa, että negatiivisuus tulee ilmi. Tämä voi vaatia venymistä, sillä teillä on luultavasti ystäviä, jotka ovat negatiivisia suurimman osan aikaa. Ymmärtäkää, että jos teillä on sympatiaa heidän negatiivisuutaan kohtaan, menette myös itse sille tasolle.

"Sympatia" määritellään saman värähtelyn ottamiseksi. Kun "sympatisoitte" ihmisiä, jotka ovat vähäosaisia, heistä tuntuu, että he eivät ole yksin jumiutuneena tilaansa, koska te olette liittyneet heidän seuraansa. Tällä ei ole mitään arvoa teille. Kun kaikki ovat liejussa, kukaan ei ole vetämässä toisia ylös.

Saatatte ajatella, että hyppääminen jakamaan jonkun tunteet on rakkauden teko, välittämisen teko. Mutta se ei ole sitä. Se voi tilapäisesti saada tuon henkilön tuntemaan olonsa hyväksi, koska nyt te molemmat olette liejussa. Mutta älkää suostuko jakamaan tätä negatiivisuutta. Te ette ole tietämättömiä siitä, missä tuo henkilö on, vaan sen sijaan päätätte olla ottamatta sitä omaksenne. Negatiivisuus on jumiutunutta energiaa eikä se säteile. Jos pysytte normaalissa hyvässä värähtelyssänne, negatiivisuus ei voi vaikuttaa teihin. Valo on aina pimeyttä voimakkaampaa.

Kaikki korkeampi värähtely voittaa kaiken matalamman värähtelyn, eikä kyse tarvitse olla edes korkeimmasta mahdollisesta ajatuksesta. Monille ihmisille suklaajäätelö ajaa saman asian! Mikä tahansa miellyttävä värähtely kohottaa energiaanne. Ajatelkaa korkeinta mahdollista asiaa, mitä pystytte siinä kohtaa, missä olette. Suklaajäätelö, puhelu ystävältä tai vilahdus kukasta ovenne ulkopuolella voi laukaista se korkeimman värähtelyn, mitä voitte saada aikaan nykyvärähtelystä - tämä toimii.

Värähtelynne kohottaminen ei ole taikaa. Se on helppoa, kun tietää, mitä tekee. Jos haluatte irrottautua fyysisestä kivusta, prosessi on sama. Tuokaa tietoisuuteenne jotain, millä on korkeampi värähtely. Kipu ei ehkä lähde pois, mutta se ei varaa aistejanne samalla tavalla. Olette kuulleet mestareista, jotka voivat istua kylmässä ja sulattaa lumen altaan. Kieltävätkö he sen, että heidän kehonsa on kylmä? Eivät, mutta heidän mielensä on ylähäällä enkelien kanssa. Kylmä ei sido heitä kipuun.

Tiedostakaa, kun alennatte värähtelyänne automaattisesti, edes ajattelematta sitä. Tämä tapahtuu, kun esim. loukkaus laukaisee tunnereaktion. Loukkaannutte ja saatatte haluta loukata takaisin. Pysähtykää, pidentäkää päätöksentekoaikaa ja valitkaa korkeampi värähtely matalamman sijasta.

Mitä enemmän voitte olla näissä korkeammissa tiloissa tavallisen päivänne aikana, sitä enemmän valo parantaa elämäänne. Teillä ei ole taipumusta vajota noihin mataliin värähtelyihin niin usein. Kun mitään ei tapahdu tunteellisesti, avatkaa sydämenne ja tuntekaa armon huuhtelut. Tämä pitää teidät korkeammalla perustasolla.

Kun kohotatte korkeampaan tilaan, olette edelleen tietoisia pelosta, vihasta ja syyllisyydestä. Mutta nyt katsotte näitä korkeammasta tilasta, missä ne eivät vaikuta teihin. Tunnette jumaluutenne ja voitte käsitellä tunnetta empaattisesti, eikä sympaattisesti. Tämä on parantavin tapa tarkastella matalia värähtelyjä, asenteita ja malleja, sillä joka kerta katsoessanne niitä huuhtelette niitä valolla.

Kuvittele armo

Toinen tapa pitää värähtelysi korkealla ja auttaa jotakuta toista siinä on kolmion visualisoiminen. Kuvittele, että tässä kolmiossa olet itse yhdessä kulmassa ja toinen henkilö (tai henkilöryhmä) on toisessa kulmassa. Kolmannessa kulmassa on oppaasi tai mestariopettaja, enkeli tai pyhimys. Nämä kolme pistettä muodostavat yksinkertaisen matriisin. Korkea opas säteilee armoa pyyntöösi. Sinä olet välittäjä, pyytäjä, henkilö joka rukoilee ja kutsuu korkeaa energiaa.

Voit valita itsesi olemaan henkilö, joka tarvitsee rukousta. Tässä tapauksessa visualisoi itsesi kahdessa osassa: yksi on "sinä" korkeammassa värähtelyssä ja toinen on "sinä", silloin kun luiskahdat reagoivaan itseesi. Tämä järjestely auttaa, silloin kun sinusta tuntuu, ettei sinulla ole riittävästi energiaa pitääksesi negatiivisuuden rannalla. Voit saada energiaa sekä korkeammalta itseltäsi että oppaaltasi!

Jos olet sellaisen henkilön kanssa, jolla on matalampi värähtely, voit tehdä useita asioita. Ensimmäinen on juuri kuvailemani kolmio. Toinen on sen tiedostaminen, miten arvostelet tuota henkilöä. Mikä tahansa tuomio joka sanoo: "Tällä henkilöllä on aina negatiivinen asenne", on polku negatiivisuuteen. Tarkkaile siis tuomitsevaa mieltäsi!

Toinen tapa auttaa jotakuta, joka reagoi automaattisesti, on mennä korkeimmalle tasollesi ja lähettää armoa hänen ympäristöönsä. Lähetä armoa hänen autoonsa, työpaikkaansa, stereoihinsa jne. Tämä asettaa armon hänen ympärilleen ja hän tottuu korkeampaan energiaan ympäristössään. Varo kiinnittymästä lopputuloksiin, koska sekin on tuomitsemista.

Pimeys ei voi voittaa valoa. Kun kuuntelette mediasta niitä kamalia asioita, mitä maailmassa tapahtuu, muistakaa, että tämä negatiivisuus vaikuttaa teihin vain valintanne mukaisesti. Kun katsotte maailmaa kuin mestari, pimeys ei voi kiinnittyä teihin.

Luuletteko tuon energian kulkevan vain yhteen suuntaan? Lukekaa lehteä, katselkaa uutisia, kuunnelkaa radiota. Istukaa olohuoneessanne ja lähettäkää valoa television kautta kaikkiin toisiin televisioihin planeetallanne! Pysykää korkean värähtelyn tilassa ja lähettäkää armoanne maailmaan sen omilla kanavilla!

Jos suljette silmänne negatiivisuudelta, asetutte puolustavaan tilaan. Miten tahansa negatiivisuus ilmentyykin, älkää piiloutuko siltä. Sillä silloin menette matalampaan tilaan, missä ei ole energiaa ratkaisua varten. Vain korkean valon säteilemisellä maan ihmiset siirtyvät eteenpäin.

Säteily

Olette kaikki sielunne ja mahtavuutenne mestareita. Pitäkää rinta rottingilla, pää pystyssä, katse suorassa, ihanteet selkeinä ja ääni voimakkaana. Voitte ottaa mestarin sauvan. Teidän on vain kurkotettava kätenne ottamaan se. Sielunne loisto ja planeettanne suuret mahdollisuudet ovat panoksena. Jos voisitte tietää valonne suuruuden tällä hetkellä, nostaisitte päänne pystyyn ja tietäisitte oikeutenne valaistumiseen.

On tärkeää, että solut - kehonne aine - ovat puhtaita ja eheitä pystyäksenne pitämään sisällänne sitä korkeampaa energiaa, mitä tulee. Ette ole ainoastaan teille heijastetun energian vastaanottaja. Olette enemmänkin kuin sinfonian kapellimestari, joka pystyy valitsemaan ja muodostamaan näille energioille minkä tahansa haluamanne tarkoituksen.

Ongelmat joista ette ole päästäneet irti, voivat asettua kehoonne. Tunnekysymykset voivat asettua kurkkuunne. Luottamusongelmat asettuvat usein tukoksiksi jalkojenne yläosaan. Kun teillä on jokin ongelma, joka on tullut kehoonne, kohdistakaa mielenne tuohon kehonne osaan. Kohdistakaa korkeamman itsenne energia - tuo liekki kuka olette - tuohon kehonne osaan ja antakaa sen muuttaa tukoksen värähtelyä. Kun kohdistatte säteilynne johonkin, se kohottaa tuota asiaa.

Kaikki siirtyy aina olemisen korkeammille tasoille. Irtipäästäminen on tärkein asia, joka mahdollistaa lisävalon ottamisen. Niin kauan kuin tuomitseminen on läsnä, olette edelleen jossain vaikeassa suhteessa. Vapauduttuanne tuomitsemisesta tuolla tilanteella ei ole enää "vaateita" teitä kohtaan.

Koska korkeammassa tietoisuudessa ei ole oikeaa tai väärää, ette oikeastaan voi antaa anteeksi jollekin jotain väärää. Jos sanotte antavanne anteeksi jollekin, se merkitsee sitä, että olette tuominneet tuon ihmisen olevan väärässä tai paha. Ihmiskunnalle on annettu anteeksi, kun se on täällä, kun se on elossa. Jumala on antanut anteeksi teille.

Anteeksianto on Jumalan armoa, joten antakaa sen virrata lävitsenne ja sulattaa nuo kovat paikat, joihin viha ja syyllisyys on varastoitunut. Se on jumalien piristysruiske, nuoruuden lähde. Se on merkittävin oppitunti, jonka opitte tässä inkarnaatiossa. Antakaa anteeksi itsellenne ja tuntekaa pyhyyden säteilevän sydämestänne. Siunatkaa pelkonne ja tuomitsemisenne ja sallikaa niiden hävitä, niin että tekonne, sananne ja ajatuksenne heijastavat rakkautta sellaisena, miksi Jumala loi sen.

Puhutte anteeksiannosta kirjoissa ja seminaareissa, koska sanotte antavanne anteeksi itsellenne voidaksenne päästää irti negatiivisuudesta. Anteeksianto on pelkästään irtipäästämisen ymmärtämistä. Se päästää teidät vapaaksi. Jos annatte hiljaa anteeksi äidillenne jonkin asian, sillä ei itse asiassa ole mitään merkitystä hänelle. Se merkitsee sitä, että voitte itse päästää asiasta irti ja muuttua. Irtipäästäminen on oleellista ja se voi tapahtua hetkessä.

Elämän tarkoituksen löytäminen

Ensimmäinen askel elämänne tarkoituksen löytämiseksi on elämänne lahjojen löytäminen - asiat joiden tekemisestä pidätte. Tehkää siis inventaario lahjoistanne ja määritelkää, miksi haluatte tehdä niitä. Luultavasti huomaatte niiden tuovan teille iloa. Elämänne tarkoitus on tehdä sitä, mitä tahansa teettekin, rakkaudesta ja mestarin korkealta tasolta. Tehkää sitä, mitä teette, sen vuoksi että haluatte tuoda iloa ja naurua itsellenne ja toisille.

Eläkää elämäänne tietoisesti - tietäkää, mitä teette, ja tehkää sitä täysillä. Mitä tahansa teettekin - kävelette kadun yli tai levitätte voita leivälle - tehkää se tietoisesti ja tarkoituksella. Näin elävöitätte ympäristöänne. Eikö olisi hauskaa, jos elämisen tarkoitus olisi nauraa ja maapallon tarkoitus olisi oppia nauramaan? Miten upea ajatus!

Ymmärtäkää ero "ihanteen" ja "tarkoituksen" välillä. Ihanne on sitoutumista elämään tietyllä tavalla, esim. harmonisesti ja iloisesti. Ihanteestanne syntyy tarkoitus - tarkoitus bisnekselle, ihmissuhteille, opetukselle. Ihanne on opastava valo tarkoitustenne saavuttamiseksi. Seuratkaa sydäntänne löytääksenne oman elämänne tarkoitus. Kun teillä on iloa ja rakkautta, laajennutte ja säteilynne lisääntyy. Teistä tulee valo ja voitte vaikuttaa tähän planeettaan valon välityksellä.

Yksi tarkoitus ei ole "korkeampi" kuin jokin toinen. Ruusun tarkoitus on olla ruusu. Se ei kanna huolta väristään tai siitä, ettei se ole puu tai mehiläinen. Se on ruusu ja siitä syntyy sen mahtava kauneus. Jos se yrittäisi olla jotain muuta, se luultavasti vain sotkisi koko homman! Eläkää siis vaivattomasti siinä, missä olette nyt, sillä koti on se, mikä ympäröi sieluanne tällä hetkellä.

Rakastakaa itseänne

Yksi suurimpia tarkoituksianne on rakastaa itseänne. Joskus ette rakasta itseänne, koska luulette, ettei tarkoituksenne ole tarpeeksi korkea. Luopukaa kaikista huolista liittyen siihen, että te ette ole tarpeeksi hyvä tai tärkeä, ja tunteesta, että te ette palvele riittävästi ihmisiä. Aloittakaa alusta ja opetelkaa rakastamaan itseänne. Kun oivallatte, että itsenne rakastaminen on ensisijaisen tärkeää, löydätte iloa olemisestanne juuri sitä, kuka olette, tällä ajan hetkellä.

Tehkää ero sen välillä, mikä tekee teistä perimmiltään onnellisen ja mitä teette ehkä sen vuoksi, että toiset ihmiset ajattelevat, että sen pitäisi tehdä teistä onnellisen. Olkaa tarkkana: se mitä väitätte iloksi, saattaa joskus olla kapinointia.

Erottakaa joukon mukana kulkeminen ja sen tekeminen, mitä todella haluatte tehdä. Jokainen polku johtaa lopulta valoon, mutta jotkut ihmiset valitsevat pitkän ja mutkaisen polun päästäkseen sinne! Oikeaan aikaan he löytävät nautittavimman polun.

Polkunne seuraamisessa ei ole oikeaa eikä väärää. Ei ole Jumalaa, joka keksisi jotain, jotta eksytte. Vain pelatkaa elämän peliä pitäen hauskaa, iloiten ja nauraen, ja valonne on palveluksessa.


Copyright 2008 Jonette Crowley.

Jonette Crowley on kirjoittanut kirjan "The Eagle and the Condor: A True Story of an Unexpected Mystical Journey". Lisää Jonettesta ja hänen työstään nettisivuilta www.JonetteCrowley.com ja www.theEagleandtheCondor.com.
-----------

SIELUN KYMMENEN SALAISUUTTA

White Eagle (Valkoinen kotka) -henkiolentoa kanavoinut Jonette Crowley
Kappaleita julkaisemattomasta kanavointikirjasta "10 Secrets of Your Soul".
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

KUUDES SALAISUUS: VALINTA
Uskomusjärjestelmät

Ilman uskomusjärjestelmiä useimmat ihmiset ovat samanlaisia ympäri maailmaa. He vilustuvat talvella, he rakastavat lapsenlapsiaan, he ostavat ruokaa. He kokevat samoja asioita, mutta heidän uskomuksensa, heidän näkökanta ovat erilaisia ja ne voivat johtaa hankaukseen.

Niin kauan kuin teillä on jokin näkökanta, olette "yksittäisyydessä". Sen tuloksena olette rajoittuneita. Harkitkaa näkökulman ottamista näkökannan sijasta. Näkökulma kannustaa ykseyteen ja eheyteen, yksittäisyyden ja erillisyyden sijasta. Näkökulmat ovat virtaavia ja sallivat muutoksen, avoimuuden ja liikkeen.

Kenties uskotte, että on eläminen, työn tekeminen ja kuoleminen, mitkä ovat melko universaaleja uskomuksia. Alatte saada laajempaa näkökulmaa. Näette, että elätte mukavasti, että työ ei ole niin huono ja että kuoleminen on vain siirtymä. Työnnätte hyvin vanhojen, hyvin pysähtyneiden uskomusjärjestelmien rajoja.

Kuka siis olette? Perinteisesti ajattelette olevanne jokin asema tai jokin kriteeri. Jos joku kysyy: "Kuka olet?", saatatte sanoa: "Olen katolinen. Olen demokraatti. Olen amerikkalainen. Olen latino." Mitä kerrotte tuolle ihmiselle? Annatte joukon uskomuksia, joiden ympärille olette luoneet itsenne.

Uskomusjärjestelmän vaikein osa on sen puolustavuus. Uskomusjärjestelmä on itse asiassa melko virtaava, kunnes sen kimppuun hyökätään tai kunnes havaitaan sen kimppuun hyökättävän. Sitten siitä tulee vakiintunut, kova ja kylmä. Kaikki energia mitä voitaisiin käyttää liikkeeseen ja muutokseen, sitoutuu rajojen suojelemiseen.

Kun työnnätte jonkin uskomusjärjestelmän rajoja, toiset uskomusjärjestelmät haastetaan, myös määritelmä siitä, mitä "sinä" olet. Tämä ei ole koskaan ennen ollut tavallisen ihmisen huolenaihe. Mutta se tulee esiin, koska maailman pääuskomusjärjestelmät on haastettu.

Menkää yksittäisyyden tuolle puolen

Menkää uskomusten tuolle puolen, menkää yksittäisen näkökannan tuolle puolen. Valitkaa uskomuksenne huolellisesti, sillä ne määrittelevät teidät. Kysykää itseltänne: "Jos uskon tähän, miltä minusta tuntuu?" Jos uskotte reinkarnaatioon, miltä se teistä tuntuu? Se saattaa saada olonne tuntumaan kuolemattomalta ja innostuneelta, koska teille avautuu lisää mahdollisuuksia.

Tutkikaa nykyisiä uskomusjärjestelmiänne - älkää ottako niitä vain annettuina. "Uskon kiitospäivään. Se saa oloni tuntumaan hyvältä, koska perhe yhdistyy nauttimaan pyhästä." Analysoikaa sitä, älkää hyväksykö sitä sellaisena, mitä se on, vaan aistikaa, mitä se saa teidät tuntemaan.

Katsokaa uskomuksia, jotka pyörittävät elämäänne - esim. uskomusta, ettei koskaan ole riittävästi aikaa. Mitä se saa teidät tuntemaan? Olette hätääntynyt? Lopenuupunut? Kiireinen? Pieni? Tämä ei enkä ole hyvä uskomus. Ja koska voitte valita uskomuksenne, saatatte ehkä valita sen kohdalla uudelleen.

Saatatte uskoa, ettei ole koskaan riittävästi rahaa. Mitä se saa teidät tuntemaan? Saatatte haluta haastaa tuonkin uskomuksen.

Uskomukset eivät ole luonnonlakeja. Ne ovat valintoja, rakenteita, asemia, näkökantoja. Jos jokin näkökanta ei sovi teille, valitkaa toinen näkökulma.

Mitä uskotte jostakin? Pidättekö siitä tiukasti kiinni? Puolustatteko sitä? Tuomitsetteko ihmiset, jotka eivät usko niin kuin te? Jos näin on, katsokaa uudestaan sitä energiaa, mitä panostatte siihen, miten uskotte uskomuksianne. Ettekö mieluummin uskoisi johonkin, mikä saa teistä tuntumaan rakastavalta ja vapaalta?

Voitte uskoa rakkaudesta tai pelosta. Jos uskomuksenne asettavat teidät pelon helmoihin, niin katsokaa uudestaan. Jos uskomuksenne työntävät teitä rakkauden ilmaisemiseen, ne luultavasti ovat kannattavia uskomuksia. Sillä ei ole merkitystä, oletteko kristitty, buddhalainen tai ateisti. Sillä on merkitystä, miten ylläpidätte uskomuksianne, mitä ne saavat teidät tuntemaan ja miten ne ilmentyvät kauttanne.

Uskomukset ovat valintoja

Uskomukset ovat valintoja. Ne ovat laatikkoja, joissa valitsette elävänne. Sellaisina ne voivat pitää teidät turvassa ja pienenä. Kyse on jatkuvasta valinnasta, miten pieni haluatte olla ja miten turvassa tunnette itsenne tarvitsevan olla.

Jos jokin uskomus on kannattava - usko Jumalaan, äitiyteen tai omenapiirakkaan - sen hyvyys ylittää sen. Tästä uskomuksesta itsessään voi tulla epäoleellinen, koska se avaa teidät uuteen tunteeseen, ilmaisuun, olemistapaan. Kun olette tuossa laajentuneessa olotilassa, uskomuksellanne ei ole merkitystä.

Jotkut tuhoisimmista uskomusjärjestelmistänne koskevat itseänne. Jos uskotte olevanne pieni, riittämätön, arvoton, rajaton ja ei hyvä, miltä se tuntuu teistä? Ei hyvältä. Siksi teidän ei pitäisi "allekirjoittaa" tätä nimenomaista uskomusjärjestelmää. On noin viisi miljardia ihmistä - kuta kuinkin - jotka allekirjoittavat sen. Tämän raskaasti panssaroidun järjestelmän muuttaminen saattaa ottaa aikaa.

Yksi laajimmista uskomusjärjestelmistänne on se, että teillä on tarpeita: Teidän tarvitsee kuolla, teidän tarvitsee syödä, teidän tarvitsee maksaa veroja. Käsittäkää, että nämä ovat ajatuksia ja uskomuksia, jotka olette valinneet. Valitsette uskovanne siihen, että sokeri lihottaa tai tupakointi aiheuttaa keuhkosyöpää. Joitakin näistä on vaikeaa olla valitsematta, koska kaikki muut valitsevat ne puolestanne. Ihmiset valikoivat ja havaitsevat näkyvissä olevan ja sitten luetteloivat, mitä ovat havainneet.

Onko mahdollista ylittää kaikki uskomukset ja edelleen jäädä fyysiseen muotoon? Kyllä. Kun päästätte irti uskomuksista, teillä on edelleen vaihtoehtoja. Käsitätte, että voitte olla kahdessa paikassa samanaikaisesti. Voitte olla kehossanne ja jossain puussa, kehossanne ja jossain tähdessä. Kun kasvatte henkisesti, käsitätte, että voitte laajentaa tietoisuutenne käsittämään vieläkin enemmän tietoisuutta ja edelleen pitää kehon. Kun olette universaali tietoisuus, teillä voi olla viisi miljardia ihmiskehoa. Tässä kohtaa ette toimi yksittäisestä näkökannasta.

Olkaa valikoiva

Uskomuksia välitetään telepaattisesti ja koko ihmiskunta voi yhdistyä tuohon tietoisuuteen. Kun on jokin ihmisen hyvin voimakas uskomusrakenne, on melkein mahdotonta olla yhdistymättä siihen. Tämän vuoksi on tärkeää valita omat uskomuksensa ja olla automaattisesti hyväksymättä niitä, joihin kaikki muutkin uskovat. Uskomukset voidaan aivan yhtä hyvin valita kuin olla valitsematta. Hylätkää ne, jotka tekevät teistä pelokkaan, ja hyväksykää ne, jotka tekevät teistä rakastavan.

Kun haluatte uskoa johonkin, joka on vastoin normia, teidän on tehtävä kovasti töitä. Universaalin tietoisuuden rakenne voi pitää sisällään vastakohdan sille, mihin haluatte uskoa. Kun ylitätte uskomuksia, ylitätte muutakin kuin omanne. Toisten ylläpitämät uskomusjärjestelmät voivat olla niin raskaita, että muutos on vaikea. Se on kuitenkin täysin mahdollinen, koska uskomukset eivät ole totuus. Ihmeet ovat lähempänä totuutta kuin uskomukset. Ihme ylittää uskomukset.

Kun murtaudutte hyvin panssaroidun uskomusjärjestelmän läpi, autatte myös ihmiskuntaa murtautumaan itseaiheutettujen tietoisuusrajoitusten läpi. Yksilönä teitä kehotetaan ylittämään yksittäinen, pysyvä näkökanta - toteuttamaan se sisäisessä työssänne, menemään olemuksenne temppeliin ja kohottamaan henkenne ylöspäin. Laajentakaa tuota temppeliä ja siirtykää rajoittuneesta näkökannasta laajempaan näkökulmaan.

Kohoatte korkeamman itsenne tekijöihin. Näkökulmanne voi muuttua minne tahansa sielunne jatkumolla. Tämä jatkumo sisältää itsenne kaikki korkeammat tekijät. Keskittykää meditaatiossa Jumalaan, ykseyteen, "ylimaalliseen" olemisen. Kun menette näihin tiloihin, tietoisuutenne on aina palatessanne korkeammalla tasolla. Kun kohoaminen on tarkoituksenanne, alatte ylittää uskomuksia.

Sielun valinta

Koska ihmiskunnalla on uskomaton kapasiteetti tehdä päätöksiä ja valintoja, mitään ei ole ennalta määrätty. Tämä on totta kaikilla alueilla, mukaan luettuna elämänkumppanin löytäminen.

Kun etsitte ihmistä, jonka kanssa jakaa elämänne, valitsette jonkun, jonka sielun tulevaisuus lähimmin vastaa omaanne. Mitään ei ole ennalta määrätty. Monta kertaa menneiden suhteiden värähtelyt saattavat teidät yhteen. Voitte kuitenkin ylittää minkä tahansa karman. Teidän ei tarvitse elää vaikeassa suhteessa vain sen vuoksi, koska uskotte, että teidän tarvitsee toistaa ja oppia oppitunteja. Sen sijaan julistakaa olevanne ilman karmavelkaa, jolloin teillä on täysin vapaa valinta.

Joskus ihmiset pohtivat ihanteellisen kumppanin puoleenvetämistä. Älkää pitäkö hullaantumista elämänpituisen sitoumuksen kriteerinä. Ihanteenne on suurempi kuin se tunne, mitä yksi persoona tuntee toista kohtaan. Persoonanne voi sanoa yhtä ja toista, mutta sielunne sopimus on rakastaa kaikkia. Sielun rakkaus on voimakasta. Se ei voimistu ja heikkene niin kuin persoonan ilmaisema rakkaus. Ilmaiskaa siis aina korkeinta ja parasta itsessänne, ja ne ihmiset joita valitsette vetävänne puoleen, ovat niitä, joiden kanssa voitte muodostaa kestäviä suhteita.

Nouskaa tuomitsemisen yläpuolelle

Jumalan raamatullinen luonne on toisinaan tuomitseva ja kostonhimoinen. Hänet tunnetaan oikeamielisenä ja/tai vihaisena Jumalana. Jos on totta, että kaikki mitä on - koko luomakunta, kaikki tuho, jokainen ajatus, jokainen teko, kaikki asiat - on Jumalaa, niin Jumalan ulkopuolella ei ole mitään. Siksi tuomitsemisella ei ole arvoa. Koska Jumala on kaikki, kaikki on hyväksyttävää. Koska mitään ei suljeta pois siitä, mitä on Jumala, ei ole mitään syytä tuomita.

Tuomitseminen on ihmisen keksimä käytäntö. Ihmismielen ulkopuolella ei ole mitään tuomitsemista. Puut, kalat ja lampaat eivät tuomitse. Kivet ja maa eivät tuomitse. Jumala - ollessaan kaiken yhteissumma - ei tuomitse. Raamattu puhuu viimeisestä tuomiosta. Ihmiset jotka ottavat Raamatun kirjaimellisesti, ajattelevat, että Jumala päättää, ketkä pelastetaan ja keitä ei. Tämä ei ole totuus.

Harkitkaa sitä mahdollisuutta, että viimeinen tuomiopäivä ei ole silloin, kun Jumala päättää, kuka on hyvä ja kuka on paha, ja erottaa heidät ikuisesti. Kenties viimeinen tuomiopäivä on silloin, kun viimeinen tuomio kulkee ihmisten mielen läpi! Se on taivas, se on pelastus, se on ikuinen armo. Tuomitseminen on vain ihmisen rakennelma. Jumalassa ei ole mitään hyvää tai pahaa. Jumala on mukaan sisällyttävä, ei erottava olemus.

Jumala on rakkaus, mutta Jumala on paljon enemmän kuin rakkaus. Rakkaus on ihmisen tunne. Jumala on Kaikki mitä on, mikä ylittää rakkaudenkin. Jumala on välttämättä käsittämätön. Miten osa voisi käsittää kokonaisuuden? On mahdotonta käsittää Jumalan luonnetta.

Voitteko koskaan ymmärtää Jumalan luonnetta? Kyllä, todellakin! Laajentamalla tietoisuuttanne voitte olla enemmän kuin vain "sinä". Voitte laajentua, kunnes tietoisuutenne sisältää kaiken. Silloin ette ainoastaan käsitä kaikkea, vaan teillä on Jumaltietoisuus. Jumala on kaikki. Jumala on syntinen ja pyhimys. Jumalaa ei halvenna olla syntinen, mutta syntiselle on etua olla Jumala.

Pelastus


Sodat syntyvät kaikkein suurimmasta harhasta. Jotkut näistä harhakuvista ovat sitä, että Jumalalle on eroa siinä, mitä ihmiset uskovat, miten he pukeutuvat tai mitä he saavat aikaan. Maailman suurin harhaluulo on, että pelastus on ansaittava, että ottamalla oikeita askelia voitte hankkia pelastuksen ja ottamalla vääriä askelia menetätte sen. Miten näin voi olla sellaisen Jumalan osalta, joka on Kaikki mitä on?

Jumala josta kuulitte pyhäkoulussa, oli luultavasti tuomitseva Jumala. Sitten kun olitte valmis heittämään pois Jumalan tuomitsevan osan, heititte pois koko Jumalakäsitteen. Raamatun aikoina johtajien täytyi auttaa ihmisiä käyttäytymään tavalla, joka varmistaisi turvallisuuden ja selviytymisen. He tekivät sääntöjä Jumalan nimeen ja hyvin aikein. Miten he varmistivat, että näitä selviytymislakeja toteltiin? Kerrottiin seuraajille, että Jumala käski noudattamaan näitä lakeja tai muuten kärsitään seuraamuksista. On aika taas palata Jumalan helmoihin, Jumalaan joka on Kaikki mitä on.

Profetiat maailmanlopusta syntyvät lineaarisesta näkemyksestä, että asiat alkavat ja loppuvat, että ihmiset syntyvät ja kuolevat. Tämä pitää paikkansa vain fyysisessä maailmankaikkeudessa. Loppuuko fyysisen maailmankaikkeuden olemassaolon pitkä virtaus? Jonain päivänä. Johtuuko se moraalin puutteesta, sääntöjen rikkomisesta tai oikeiden määräysten noudattamisesta? Ei, koska mikään ei tuomitse ihmismielen ulkopuolella.

Ei ole mitään tuomitsevaa Jumalaa. Suurin henkinen kasvu seuraa, kun luovutaan tuomitsemisesta, koska tuomitseminen erottaa ja Jumaluus sisällyttää aina mukaan. Jumala on olemassa riippumatta siitä, mitä ihmiset hänestä uskovat. Luojan kiitos!


Copyright 2008 Jonette Crowley.

Jonette Crowley on kirjoittanut kirjan "The Eagle and the Condor: A True Story of an Unexpected Mystical Journey". Lisää Jonettesta ja hänen työstään nettisivuilta www.JonetteCrowley.com ja www.theEagleandtheCondor.com.

SIELUN KYMMENEN SALAISUUTTA

White Eagle (Valkoinen kotka) -henkiolentoa kanavoinut Jonette Crowley
Kappaleita julkaisemattomasta kanavointikirjasta "10 Secrets of Your Soul".
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

SEITSEMÄS SALAISUUS: VOIMA

Käyttövoima

Voimaantuminen on Hengen energiaa. Energiassa mikä tulee Jumalalta, ei ole mitään kontrolloivaa, manipuloivaa tai kiinni juuttuvaa. Oikea henkinen energia on puhdasta, selkeää ja voimakasta.

Toisaalta pienen itsenne henkilökohtainen voima lisääntyy ja hiipuu tunteiden, asenteiden ja olosuhteiden myötä. Millaista voimaa se on? Sitä ei ole aina tarvittaessa. Se on hallintanne ulkopuolella. Ette voi täysin luottaa siihen. Tämä henkilökohtainen voima on pettänyt teidät niin monta kertaa, että te ette voi automaattisesti luottaa siihen. Se on jättänyt teidät puutteeseen ja nälkäiseksi, yksin pelkäämään. Kenties tämä ei ole sellaista voimaa, mitä haluatte lisätä.

Teillä on toinenkin vaihtoehto. Voitte valita Lähteen voiman. Tällä voimalla ei ole rajoja. Jos päätätte luopua pienestä, henkilökohtaisesta voimastanne, voitte ottaa haltuunne Kaikkeuden voiman. Rukouksella, meditoinnilla ja lisääntyvällä tiedostamisella voitte siirtyä energiavirtaan, missä tätä korkeampaa voimaa ilmaistaan. Silloin kun saatte voimaa ilosta, elävyydestä ja kasvusta, käytätte Jumalan voimaa. Käytätte tätä voimaa antamalla sen pois, ilmaisemalla sitä. Kun annatte sen pois, lisää voimaa tulee sisään ja kohoatte.

Voima on valoa ja valo seuraa hengen piirteitä. Kun otatte itseenne lisää valoa, ilmaisette valo-olennon säteilyä. Teidät vihitään valotyötekijäksi ja maailmaa palvelevaksi olennoksi ja voimanne lisääntyy. Kun kosketatte useampia ihmisiä, heidänkin voimansa lisääntyy. Niin kauan kun tapahtuu liikettä valoon päin, tämä voiman lisääntyminen ei lopu, vaan laajenee, kunnes kaikkia ihmisiä on kosketettu ja heistä tulee Jumalan voiman mestareita.

Toisin kuin pienen itsenne "voima", valon voima ei kulu. Kaikki voima mitä koskaan tarvitsette, on paikalla, kun ryhdytte tavoittelemaan hyvää. Jos huomaatte voimanne alkavan ehtyä, katsokaa, mitä teette sillä. Jos voimavirta vähenee, kenties käytätte sitä johonkin vähäisempään kuin Jumalan korkeimpaan hyvään.

Jos tunnette voimaa tietyllä polulla ja olette sillä mestari, seuraatte sydäntänne ja opastustanne. Jos tunnette jollain tavalla heikentyvänne, muokatkaa tavoitteitanne, jotta voima virtaa vapaasti. Nähkää voimanne mittarina, lahjana, palautteena sen määrittelemiseksi, teettekö oikeita valintoja.

Voiman käyttäminen

Käyttäkää voimaanne missä tahansa päätöksentekoprosessissa. Käyttäkää sisäistä aistimustanne tunteaksenne eri tilanteiden energian ja valitaksenne toimenpiteet, jotka tuntuvat olevan eniten harmoniassa henkilökohtaisten tavoitteidenne ja kasvunne kanssa. Älkää kantako huolta siitä, että egonne menee tielle. Egonne toimii vain fyysisillä tasoilla eikä voi luoda voimaa tai energiaa. Luottakaa siis siihen, että vastaukset jotka saatte Jumaltietoisuuden korkeammilta tasoilta, ovat korkeinta hyväänne.

Kun kehitätte energian aistimistaitojanne, huomaatte voivanne auttaa toisia heidän energeettisissä tilanteissaan. Sielunne voima ei ole koskaan manipuloivaa eikä kontrolloivaa. Kun hienoviritätte aistimistanne, olette matkalla voiman monien käyttötarkoituksien hallitsemiseen. Kun harmonisoidutte tämän korkeamman voiman kanssa, tunnette rauhaa, tunnette olevanne kotona, sillä muistatte, että käyttämänne voima on Kaikkeuden voimaa. Mestaruudessa ja voimaantumisessa on hyvin paljon opittavaa, ja eniten opitaan egon yläpuolisilla tasoilla. Laittakaa siis egonne levolle ja työskennelkää noissa korkeammissa ulottuvuuksissa. Siellä rakennetaan voimaa ja vaaditaan mestaruus.

Kun teistä tulee enemmän henki-itsenne, oivallatte, ettei aika ole enää mikään rajoite. Se ei ole ehdotonta eikä se pidä teitä missään paikassa. Kun teistä tulee voimaantunut, ajasta tulee ystävänne. Kun heräätte valoon, huomiostanne tulee moniulotteinen. Pystytte antamaan sopivaa huomiota kaikille elämänne puolille, sillä annatte huomiota edes tietämättä siitä. Kun elätte, annatte rakkautta ja valoa maapallolle ja maailman ihmisille. Teillä on voimaa enemmän kuin tiedättekään.

Jakakaa voimaanne. Älkää pitäkö siitä kiinni. Sillä siitä syntyy suurta vahinkoa, kun saa voimaa eikä jaa sitä. Kasvaaksenne henkisellä polulla, teidän on laajennuttava ja käytettävä voimaanne. Silloinkin kun syntyy pelkoa, älkää sulkeko sitä. Palvelette parhaiten veljiänne ja sisarianne omalla kasvullanne ja valaistumisellanne. Antakaa voimanne virrata lävitsenne esteettä. Voimaantuminen on lahja, jonka myötä tulee vastuuta. Olette vastuussa sen käyttämisestä puhtaasti ja suurimmaksi ja korkeimmaksi hyväksi. Olette vastuussa tämän voiman rakastavasta jakamisesta ilmaisemisen kautta.

Mikään tehtävä ei ole liian pieni voimaannutettavaksi henkisellä valolla. Kuvitelkaa tuovanne mukaan valoa havaitaksenne asioita, helpottaaksenne huolia, saadaksenne hymyn jonkun kasvoille. Saatatte ajatella keksivänne tämän kaiken, mutta vain ajatuksen kautta valoa ja henkistä energiaa voidaan välittää. Olkaa siis anteliaita antaessanne valoanne ja voimaanne! Se on kuin taikasauva, jolla pystytte sytyttämään valon monille ihmisille. Eläkää sydämestänne ja käyttäkää voimaanne maan ja kaikkien sen asukkaiden hyväksi.

Itsensä parantaminen

Olette valo-olentoja, olette eheitä ja kokonaisia. Olette täydellisiä hengessä. Haluatte mennä siihen tilaan, missä olette todella elossa, missä ei ole solujen, asenteiden tai rakkauden pilaantumista. Haluatte hengen voiman parantavan kehonne.

Tässä on muutamia tekniikoita itsenne parantamisessa käyttäväksi. Ensimmäinen on verkkotyötekniikka. Visualisoikaa koko keho hyvin hienoisen valon säteilevien säikeiden verkoksi. Silmäilkää kehoanne ja pankaa merkille, missä kohtaa malli näyttää olevan poissa linjasta - missä verkosto näyttää leveämmältä tai tiiviimmältä kuin tavallisesti. Teidän ei tarvitse ymmärtää fysiologiaa, vain silmäilkää kehoanne - mielenne tietää, minne pysähtyä.

Kun se pysähtyy, aloittakaa siinä kohtaa verkoston uudelleenjärjestely. Lääketieteellisiä diagnooseja ei tarvita. Vain katsokaa mallia ja muuttakaa se. Jos haluatte lisätä vaaleanpunaista, tehkää niin. Jos ajattelette, että sen pitäisi aaltoilla tai välkehtiä, tehkää se sellaiseksi. Leikkikää energiamalleilla, joita tulee mieleenne. Huomatkaa, että tehdessänne tätä, alue näyttää laajentuvan ja kadottavan rajansa. Jumala kommunikoi kanssanne mielikuvituksenne avulla, joten käyttäkää tätä työkalua rajattomasti!

Älkää antako ihoseinämänne olla raja parantumisellenne. Olette paljon suurempia kuin ihonne, koska sisällätte suuren määrän sähkömagneettista energiaa. Laajentukaa niin kauas kuin haluatte. Silmäilkää taas kehoanne ja varmistakaa, että koko kehossa on sama taajuus. Rentouttakaa kehonne ja nauttikaa tästä "tasaisuuden" tilasta.

Kiinnittäkää huomionne pään takaosaan, siihen kuoppaan missä selkäranka liittyy kalloon. Aistikaa pienen kolikon kokoisen alueen värähtelyä. Tämä on mestarikeskus, ryhmächakra. Täyttäkää tietoisuutenne tällä taajuudella. Tuntekaa sen säteilevän samankeskisinä ympyröinä, kaikkien kehonne solujen reagoidessa. Koko kehonne osallistuu tähän värähtelyyn, ei ole johtajaa tai seuraajaa. Pankaa merkille valon ja selkeyden laatu kaikissa soluissanne.

Huomatkaa suhteenne solujenne tietoisuuteen tällä tietoisuustasolla. Alatte nähdä, että jokainen tuon tietoisuuden osa, jokainen kehonne molekyyli, on täällä omasta halustaan. Jokainen niistä on yksittäinen tietoisuus, joka valitsee. Arvostakaa ja kunnioittakaa valintaa, minkä ne ovat tehneet olemista kehonne osana. Antakaa tämän valinnan taajuuksien näyttää teille tie terveyteen. Annatte soluillenne luvan olla elossa henkensä, eheytensä tasolla. Parantuminen syntyy sisältä - se on jokaisen solutietoisuuden energialuomus.

Siirtäkää tietoisuutenne valoon keskellä rintaa, sydämenne takana. Alkakaa tuntea tuon valkoisen valon rauhaa keskellä rintaanne ja sallikaa rauhan laajentua. Taas kerran, se generoituu samanaikaisesti jokaisessa solussanne. Antakaa tämän valon levitä fyysiseen, tunne-, mentaaliseen ja eteeriseen kehoonne. Tuntekaa tämän valkoisen valon virtaavan jokaiseen soluunne ja jatkavan ulospäin ihonne ohi.

Mikään teidän ulkopuolellanne oleva ei paranna teitä. Tämä valo, tämä voima tulee sisältänne. Olette valinneet sen ja kannatte sitä mukananne aina. Teillä on lupa toimia näiltä värähtelytasoilta. Kun nämä energiat yhdistyvät fyysiseen olemukseenne, kehonne nauttii uudesta tasapainosta ja uudesta terveystasosta.

Sisäinen soturinne

Jokaisella on sisäinen soturi, joka on vahva, päättäväinen ja joustava. Soturi on osanne, joka tekee ja toimii. Soturi on henkinen energianne, joka perustuu rauhaan ja omaan korkeimpaan hyväänne.

On viisi henkistä avainta sisäisen soturinne lähestymiseen.

Ensimmäistä avainta kutsutaan "tieksi". Se on selkä ymmärrys kulkemastanne polusta. Polku on selkeä, voimakas ja aito. Polku harmonisoi teidät soturin tien korkeimpien ihanteiden kanssa.

Toinen avain on "hiljaisuus". Tämä on henkinen tila, missä kärsivällisyys tuo vastauksia. Hiljentäkää ajatuksenne tässä tilassa, tuntekaa olevanne harmoniassa ja läsnä.

Kolmas avain on "mieli". Mielellä on kyky tehdä päätöksiä myötätuntoisesti ja ymmärtäen. Se on energiatila, joka yhdistää aivojenne eri osat ja mahdollistaa kokonaisvaltaisen näkemyksen.

Neljäs avain on "sydämen rohkeus". Tämä on vahvuuden perustavanlaatuinen ydin, mistä soturi on riippuvainen. Sisäinen tuli polttaa pois pelon eikä näe mitään esteitä. Se tunnistaa tavoitteekseen vain henkisen kasvun ja myötätunnon.

Viides avain on "valon miekka". Miekka edustaa energiaa, valoa ja opastusta itsen ulkopuolisista lähteistä. Se on Jumalan, hyvyyden ja enkelien voima.

Käyttäkää sisäistä soturia vahvuuteen haavojenne ja sen osanne parantamiseksi, joka on kapinallinen. Kapinallinen itsenne haluaa pitää teidät turvassa ja paikallaan, silloin kun kasvu vaikuttaa uhkaavalta. Se haluaa teidän kulkevan samaa polkua vuodesta toiseen. Etsikää se osanne, joka on kapinallinen ja tuokaa se valoon parannettavaksi.

Aina kun teidän tarvitsee ajatella selkeästi tai tehdä jokin päätös, kutsukaa sisäisen soturinne voimaa. Olkaa sen voiman opastuksessa. Käyttäkää sitä, kun teistä tuntuu, että olette antaneet liikaa energiaanne ja voimaanne. Vakuuttukaa siitä, että olette valmis ylläpitämään nyt valoa. Älkää eläkö pelossa vaan sisäisessä voimassa.

Copyright 2008 Jonette Crowley.

Jonette Crowley on kirjoittanut kirjan "The Eagle and the Condor: A True Story of an Unexpected Mystical Journey". Lisää Jonettesta ja hänen työstään nettisivuilta www.JonetteCrowley.com ja www.theEagleandtheCondor.com.

Ei kommentteja: