WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Positiiviset aikomuksenne vuodelle 2011



Luottakaa voimaanne luoda täysin uusi maapallo. Uskokaa valontäyteisen olemassaolon mahdollisuuteen. Päättäkää tehdä päivittäin kaikki voitavanne luodaksenne maailman, mitä haluatte.
 
Ottakaa tänään muutama minuutti miettiäksenne muutaman erityisaikomuksen vuodelle 2011. Ei kannata katsoa taaksepäin - miksi ette katsoisi eteenpäin positiivisen odotuksen kera?!
 
Kun katsotte eteenpäin ja luotte aikomuksia vuodelle 2011, harkitkaa energian lisäämistä niihin päivittäin. Miten? Pohtikaa aikomuksianne. Toistakaa ne hiljaa tai ääneen. Kirjoittakaa ne paperille ja laittakaa pyhälle alttarillenne. Kuvitelkaa jokaista asiaa tunteella visualisoiden, miltä se tuntuu elämässänne. Kuvitelkaa, kuka siinä on kanssanne ja miltä tuntuu olla hänen kanssaan. Kuivitelkaa ympäristönne yksityiskohtaisesti ottaen mukaan värit, muodot, tunteet, tuoksut ja äänet.
 
Jakakaa tämä aikomusten ilmaisemisidea toisten kanssa muistuttaen heitä omasta luomisvoimastaan. Sitten valitkaa joku tuntemanne henkilö ja jakakaa omat aikomuksenne hänen kanssaan - kummankin teistä kuunnellessa, kun toinen kuvaa toiveitaan ja unelmiaan.
 
Kun vahvistatte positiivisia aikomuksianne, lisäätte niihin potkua. Silloin kun te ja toinen ihminen jaatte aikomuksenne, autatte ankkuroimaan ja energisoimaan positiivista liikevoimaa toisillanne.
 
Kun jaatte ideoitanne maailmanlaajuisella yhteisöfoorumilla, kuten internetin sosiaalinen verkosto, vahvistatte mahdollisuutta aikomustenne ilmentymisestä maailmaan.
 
Tämän päivän sosiaalinen verkosto antaa jatkuvia yhdistymismahdollisuuksia. Ihmiset joita ette edes tunne, voivat koskettaa sydäntänne tuhansien kilometrien takaa, kun he jakavat toiveitaan ja unelmiaan erilaisesta maailmasta. Voitte koskettaa myös toisten sydäntä omalla jakamisellanne.
 
Silloin kun annatte äänen sille, mitä pidätte sydämessänne - ääneen ystävän kanssa tai sosiaalisessa verkostossa - katalysoitte omaa positiivista liikkumistanne eteenpäin.
 
Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
http://www.kolumbus.fi/astromedia/lehdet.htm 

Ei kommentteja: