WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Menneet elämät

Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. 
(www.akashictransformations.com)
Joulukuussa 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Miten menneet elämät vaikuttavat meihin? Onko hyödyllistä muistaa tai elää uudestaan menneen elämän muistoja?

Se miten menneet elämänne vaikuttavat teihin, riippuu siitä, kuka olette. Jotkut teistä ovat hyvin sidoksissa menneisiin elämiinsä - nykyelämänne on syvästi yhteydessä siihen, mitä olette tehneet aiemmin, ja syvään juurtunut tarinaan, johon sisältyvät aiemmat elämänne. Toisilla teistä ei ole kovin monia menneitä elämiä. Jotkut teistä eivät ole kovin usein eläneet tässä maailmassa, joten se mitä nyt teette, ei ole kovin syvästi sidottua menneisiin elämiin, vaan sen sijaan syvästi sidottu siihen, kuka olette sieluna korkeammalla tasolla. Siinä on siis hyvin monia muunnelmia, miten ihmiset ovat vuorovaikutuksessa menneiden elämisensä kanssa ja miten kukin teistä on tehnyt sopimuksia siitä, mistä elämässänne on nyt kyse. Se siis todella riippuu siitä, kuka olette.

Voimme sanoa, että monet ihmiset elävät nyt tai ovat eläneet sen kautta, mitä kutsuisitte karmakierroksi. Kuten jotkut uskonnot tai uskonnolliset opit ovat hahmotelleet, on mahdollista astua karmakiertoon, jossa laaditaan tavoitesuunnitelma tietyistä asioista, mitä halutaan kokea tai oppia sieluna, ja sitten kierretään elämästä toiseen tämän tavoitesuunnitelman tutkimiseksi ja saavuttamiseksi. Voitte luoda karmakierron mihin tahansa teemaan perustuen, kuten rakkaus, pettäminen, tunneäly tai luonto - karmakierrossa on lukemattomia mahdollisuuksia. Kun astutte karmakiertoon, ette päästä itseänne pois siitä, ennen kuin olette saattaneet loppuun suunnitelman, minkä laitoitte alun perin liikkeelle aloittaessanne karmakierron.

Se ei ole totta karmakierrossa, että jokainen ihminen käy läpi karmakiertoa ja että on jokin ennalta määrätty asiaryhmä, mikä jokaisen ihmisen on opittava. Silloin kun sielu astuu karmakiertoon, se on aina korkeamman tason valinta ja se perustuu aina sopimukseen, minkä sielu tekee. Jokainen karmakiertosopimus on ainutlaatuinen sen sielun mukaisesti, joka haluaa sen kokea. Kaikki riippuu siitä, mitä haluatte saavuttaa kierrossa sielunne korkeamman tarkoituksen perusteella.

Riippuen siitä, kuka olette ja mikä sopimuksenne on menneiden elämienne osalta ja mitä yritätte saavuttaa tässä nykyelämässä, teille voi olla erittäin hyödyllistä muistaa ja elää uudelleen joitain menneen elämän muistojanne. Tai toisten ei ehkä ole hyödyllistä kantaa huolta menneistä elämistä. Se tulee yleensä selväksi, miten paljon menneillä elämillä on merkitystä teille - usein yksinkertaisesti sen perusteella, tunnetteko kiinnostusta menneisiin elämiin vai ette. Jos olette hyvin kiinnostunut menneistä elämistänne tai teillä on tunne, että olette yhteydessä asioihin, joita ette ole tehnyt koskaan tässä elämässä, ja ajattelette sen varmasti tulevan menneestä elämästä, voitte olettaa, että menneet elämänne ovat käyttökelpoisia siinä, mitä teette nyt. Voitte saavuttaa jotain kiinnittämällä huomiota niihin.

Jos taas toisaalta ajatuksessa menneistä elämistä ei ole oikeastaan tolkkua teille tai se ei ole kovin kiinnostava, voi aivan hyvin olla niin, ettei teidän tarvitse saavuttaa mitään menneiden elämienne muistamisesta. On myös mahdollista, ettette ole elänyt mennyttä elämää aiemmin. Se riippuu siitä, kuka olette, ja paras tapa suunnistaa tässä on seurata omaa kiinnostustanne ja intuitiotanne. Jos tunnette vetoa menneisiin elämiin, sallikaa itsenne panna merkille, milloin aistitte jotain, ja vain kysykää lempeästi: "Tuntuuko tämä joltain elämässäni vai tuntuuko tämä joltain aiemmalta? Mitä minun täytyy muistaa?"

Joskus ehkä huomaatte saavanne yhteyden maahan, missä ette ole koskaan käyneet, tai tunnette koti-ikävää paikkaan, missä ette ole koskaan ollut. Istuutukaa tutkimaan, mitä tunnette. Mitä tunteita nousee? Mitä ajatuksia? Mitä ideoita? Katsokaa, mitä tulee intuition kautta, ja tutkikaa menneitä elämiänne ajatuksina, joita kannatte mukananne. On monia erilaisia työkaluja ja tekniikoita, joita ihmiset ovat kehittäneet menneen elämän regression tekemiseen. Jos tunnette kiinnostusta niitä kohtaan, antakaa palaa. On tärkeää pysyä maadoittuneena siihen, että tunnette luonnostaan vetoa tarvitsemiinne asioihin ja että nerokas mielenne tuo teille tarvitsemaanne informaatiota - etsitte sitä tai ette.

Älkää antako itsenne yrittää epätoivoisesti laskelmoida menneitä elämiä. Tosiasia menneistä elämistänne on, että ne ovat oleellisia vain siinä määrin, miten ne vaikuttavat teihin nyt. Ne ovat oleellisia vain siinä määrin, kuin ne voivat auttaa teitä siinä, mitä teette nyt.

Aika ei ole lineaarista ja siksi jokaisesta ohittamastanne hetkestä tulee ei-lineaarinen. Se häviää kokoelmaan siitä, kuka olette. Tuo kokoelma on kanssanne koko ajan. Teidän ei tarvitse laskelmoida, teidän ei tarvitse jäljittää eikä teidän tarvitse laittaa minkäänlaiseen järjestykseen aiempia elämiänne.

Luottakaa, että kaikki mitä tarvitsette noista elämistä, on kanssanne nyt. Se on solumuistissanne. Se on osa alitajuntaanne ja se tulee teille, kun tarvitsette sitä. Yksi syy vaikeuteen jäljittää menneiden elämienne järjestystä on, että aika ei ole lineaarista. Samalla tavalla kuin jokaisesta ohitetusta hetkestä tulee osa universaalia kokonaisuutta tai Akaasisia tiedostoja, niin tapahtuu myös jokaiselle elämälle.

Heti kun elämä on eletty, se ei ole enää pakattuna kronologiseen järjestykseen. Se pakataan hyödyllisyytensä mukaisesti. Riippuen nyt tutkimastanne teemasta, eri menneitä elämiä tulee luoksenne - ne tulevat mieleenne. Menneet elämänne, kuten kaikki tieto Akaasisessa tiedostossanne, on tallennettu sen perusteella, miten hyödyllistä se on teille läsnä olevassa hetkessä. Niitä ei ole tallennettu kronologiseen järjestykseen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: