WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 10. joulukuuta 2010

Kosminen Hila 2 /EMF - tasapainotekniikka

http://www.emfbalancingtechnique.com/reading/kryon_emf_chapter.php?phpLang=fi

Kosminen Hila osa 2

Kosminen Hila ei ole verkko. Se ei ole erillinen. Se ei ole yksi ulottuvuus. Jos se täyttää koko Universumin, kuten me olemme sanoneet, niin sen täytyy olla kaikkialla, ja tämä Hila tosiaankin on kaikkialla. Me haluamme paljastaa sen muodon: Sen todellinen muoto koostuu soluista, jotka ovat suljettuja lokeroita. Tämän ei pitäisi yllättää sinua. Se jäljittelee sinun kehoasi. Toistaiseksi me kutsumme näitä soluja "energiasoluiksi": Ne ovat hunajakennon muotoisia, ja näillä muodoilla (soluilla) on kaikilla kaksitoista pintaa. Jokainen Kosmisen Hilan energiasolu kaikkialla teidän ympärillänne pysyy näkymättömissä, mutta te kykenette lopulta mittaamaan solun energian. Tämä Hila on rakenne, jonka osat eivät kosketa toisiaan. Mikään näistä 12-pintaisista hunajakennomaisista energiasoluista, joita on kaikkialla, ei kosketa toista solua. Silti ne ovat olemassa vierivieressä, aivan kuin ne koskettaisivat. Ne jopa näyttävät siltä, kuin ne koskettaisivat, mutta ne eivät sitä tee, sillä jokin pitää niitä erillään. 

Atomin ytimessä on voimassa eräs mekaaninen fysiikan ominaisuus. Tämä täsmälleen sama mekaaninen "laki", joka pitää hilan solut erossa toisistaan, on sama ominaisuus, joka on vastuussa atomin ydinrakenteen toisistaan poikkeavalla tavalla polarisoituneiden osien pysymisestä yhdessä. Sinun on tärkeää ymmärtää, että nämä Hilan solut eivät koskaan kosketa toisiaan, ja että siihen on syy, miksi näin ei tapahdu. Se on kaikki osa Hilan sisäistä viestiyhteyttä. Hilan sisäinen energiansiirto myös jäljittelee pienimpien tasojen fysiikkaa - jotka nekin ovat atomirakenteita, jotka eivät kosketa toisiaan. Se jäljittelee myös kaikkein hienostuneinta osaa kehostasi - osaa, joka on vastuussa ajattelustasi - muististasi - muistoistasi, ja reaktioistasi - Ihmisaivoja. Synapsiosat (hermosäikeet) tuon elimen sisällä eivät myöskään kosketa toisiaan. Nämä ovat niitä fysiikan ominaisuuksien reittejä, jotka johtavat (tai välittävät) energiaa. Se ei ole uutta. Etsikää sitä, sillä se on kaikkialla. Se on myös Hilan yleisrakenne. 

Nyt me aiomme antaa teille joitain näiden solujen ominaisuuksista, ja me pyydämme teitä seuraamaan mukana. Jotkut teistä, erityisesti ne, joita tiede kiinnostaa, tulevat viihtymään. Te muut, jotka ette ole kiinnostuneita tieteestä, voitte istua kaikessa rauhassa, sillä me vain pesemme teidän jalkanne. 

Kosminen Hila on tasapainotettu, mutta se ei ole hiljainen. Hilassa on hämmästyttävä voima. Sillä on sellainen energiavirta, jota minä en voi teille selittää, sillä teidän ymmärryksessänne ei ole vielä mitään ajatusmallia sitä varten. Niinpä te ette voisi helposti ymmärtää. Hilassa on aukkoja, joita voimme parhaiten kuvata niin, että ne ovat tarpeen energian virtauksen kannalta. Se tasapainottaa pientä polariteettien epätasapainoa. Nämä aukot liittyvät myös aikaan, mistä me kerromme teille lisää hetken päästä. Nämä aukot esiintyvät aina pareittain. Toinen niistä on silmiinpistävä, toinen on vähäisempi. Te saattaisitte nähdä toisen havainnollisesti ja selkeästi, mutta teidän täytyy etsiä hyvin tarkkaan nähdäksenne sen kumppanin. Niitä on aina kaksi. Tämä on hilaenergian, ja Universumin, perusolettamus tai fyysinen sääntö. 

Nämä aukot ovat yleensä galaksien keskustassa. Aukkojen välinen etäisyys määrittää galaksin pyörimissuunnan, ja sen keskustaa ympäröivän aineen nopeuden. Se on klassinen veto/työntö -ilmiö, ja aine reagoi siihen. Tässä on jotain sellaista, mitä te ette ollenkaan ymmärrä: Aukot ovat tarpeen teidän universaalin energianne tasapainon kannalta. Aukot ovat myös energiaportaaleja (nieluja, teille), ja ne ovat siellä, missä Hilan etuosa koskettaa takaosaa. Hilan takaosa hallitsee universumia, jonka aukot ovat vastakkaissuuntaisia. Huomatkaa: Tämä EI OLE rinnakkainen universumi. Sekin on teidän. Vaikka tämä saattaa johtaa teidät hetken kuluttua paradoksiin, ne, jotka ovat teidän tulevaisuudessanne, erityisesti ne tätä puhtaaksikirjoitusta lukevat, joilla on hyvä tieteellinen intuitio, tulevat löytämään fysiikkaa, joka vahvistaa tämän tiedon merkityksen. 

Teidän oman galaksinne keskustassa on siis aukkopari, joista toisen te voitte halutessanne nähdä. Toinen on piilossa. Mutta nämä aukot esiintyvät aina pareittain. Tämä on dramaattista; se on mahtavaa; se on Hila, joka tasapainottaa itsensä. 

Me annamme teille yhden Kosmisen Hilan ominaisuuksista ja sen sisällä olevan energian, jota on vaikea selittää. Me aiomme puhua hilansisäisen energiansiirtonopeuden mekaniikasta, ja me aiomme osoittaa teille sen, kuinka Hilan nopeus on tähtitieteellinen verrattuna valonsiirron hitauteen.

Tässä nopeuskeskustelussa on vertauskuva, rinnastus, joka on olemassa teidän omalla planeetallanne. Jotkut teistä ovat tietoisia siitä, että jos ottaisit jotain fyysistä ja pakottaisit sen kulkemaan veden läpi meressä, niin se etenisi melko hitaasti. Vesi on tiheää, ja se tarjoaa väliaineen, joka vaatii suuren määrän energiaa, jotta sen läpi voisi pakottaa kulkemaan jotain. Ajattele kaikkein nopeimpia asioita teidän merissänne. Ne olisivat tiettyjä nopeita kaloja, tai jopa joitain teidän mekaanisista laitteistanne [sukellusveneitä]. Mutta ne ja niiden nopeus kalpenee verrattuna maanjäristyksen energian aikaan saamien jättiläismäisten valtameriaaltojen nopeuteen.
Monet teistä tietävät, että teidän valtamerissänne ilmenevien järistysten aiheuttamien aaltojen nopeus lähestyy suorastaan äänennopeutta! Niin nopeasti ne etenevät. Ajattele, miten paljon energiaa se vaatisi, että kuljettaisit jotain vuorenkokoista kappaletta äänen nopeudella meren poikki. Monet sanoisivat, ettei sitä voi tehdä, ja silti aallot näyttävät tekevän sen helposti. 

Syy on siinä, että aalto ei siirrä AINETTA paikasta toiseen (kuten kala tai sukellusvene tai vuori). Aalto siirtää ENERGIAA paikasta toiseen. Kuten tiedätte, vesimolekyylit törmäävät toisiinsa. Yksi törmää toiseen, ja taas toiseen, ja törmäyssiirron nopeus on erittäin nopea. 

Vaikka tällä vertauskuvalla on rajoituksensa, kun vertaamme näitä kahta, niin periaatteessa tämä on juuri se, mitä Hilassa tapahtuu paljon, paljon suuremmassa mitassa. Valo on aine-fotonien liikettä avaruudessa. Sillä saattaa olla aaltoliikettä muistuttava olemus, mutta sen nopeus on rajallinen sen massasta johtuen, ja sen nopeus on verrattain hidas. Samaan tapaan kuin kalan tai mekaanisen laitteen liikkuessa vedessä, valo on aineen liikettä jonkin toisen aineen läpi. Mutta silloin, kun hilasolut törmäävät toisiinsa, ne luovat kuvioita (aaltoja) niiden törmäilystä johtuen, nopeudella, joka on lähes välitön miljardien ja taas miljardien valovuosien halki. Paitsi että valo on hidas, sen täytyy myös tunkeutua toisen aineen läpi, ei pelkästään tyhjän avaruuden läpi. Avaruudessa on pölyä, kaasua ja magneettikenttiä, jotka kaikki estävät ja taivuttavat sitä. Energian siirtyminen Hilassa on puhdasta, nopeaa, ja lähestulkoon välitöntä läpi koko sen laajuuden. Se johtuu siitä, että energianvälittäjä on yhdenmukainen, ja se lähettää sellaisen järjestelmän avulla, joka helposti tunnistaa sen, mitä sen sisällä siirretään (aivan kuten aalto toimii vesimolekyylien kohdalla). Nyt me olemme antaneet teille mekaanisen ominaisuuden siitä, miten energiaa siirretään todellisessa Maailmankaikkeudessa. 

On olemassa kolme fysiikan lakia universaalia Hilaa varten, mutta mikään niistä ei vastaa sitä, mitä te olette kutsuneet newtonilaiseksi fysiikaksi tai Einsteinin suhteellisuusfysiikaksi. Sillä newtonilainen ja suhteellinen fysiikka käsittelevät pääasiassa aineen käyttäytymistä. Ne fysiikan säännöt, jotka aion teille nyt antaa, liittyvät energiaan, ja ne ovat erilaisia - hyvin, hyvin erilaisia. 

Hilan läpi kulkevan energian nopeus on aina sama. Se ei koskaan vaihtele. Se on energiafysiikan pysyvä laki. Se on nopeus, jolla Hilan solut törmäävät toisiinsa, ja tämä luo energia-aaltoja, joiden nopeus on aina sama. Tämä on ensimmäinen. 

Tässä on toinen, ja se on kinkkinen. 

Energialta kuluu aina sama määrä aikaa kulkea yhden hilasolun sisäisen etäisyyden poikki. (Absoluuttinen aikajakso kulkea yhdeltä pinnalta toiselle, hilasolun sisällä). Tämä aikajakso on aina sama, eikä se koskaan vaihtele. 

Kolmas perusperiaate on tämä: Solujen koot vaihtelevat. Tämä tarkoittaa sitä, että Maailmankaikkeudessa on alueita, joissa Kosmisen Hilan energiasolut ovat isoja, ja toisilla alueilla ne ovat pieniä. 

"Hei hetkinen, Kryon", saatat sanoa. "Sinähän pääsit juuri sanomasta, että solun etäisyyden poikki kulkemiseen menee tietty määrä aikaa. Jos jotkut ovat isoja ja jotkut pieniä, niin eikö se vaikuta siihen, kauanko siihen menee aikaa? Sinähän olet sentään muuttamassa etäisyyttä!" 

Ei, aika on aina sama. 

"Sitten", saatat myöskin sanoa, "jonkin täytyy muuttua. Eihän siinä ole mitään järkeä, että sama aika menee lyhyeen tai pitkään etäisyyteen, jos nopeuden täytyy olla sama." 

Olet oikeassa. Tässä me haastamme sinut ymmärtämään, että tämän paradoksi on siinä, että mitattujen aikayksiköiden täytyy muuttua! Niinpä silloin, kun siirryt sellaiselle avaruuden alueelle, missä solut ovat pienempiä, sinä tulet saamaan myös erilaisia aikamittauksia kuin silloin, kun solut ovat isompia. Tämä selittää sinulle sen, mitä me olemme sanoneet aiemmin, miksi teidän tähtitieteilijänne näkevät "mahdotonta fysiikkaa" teleskooppiensa kautta - fysiikkaa, jota ei voi tapahtua heidän oletettujen sääntöjensä mukaan. He katselevat fysiikka sellaisessa aikakehyksessä, jossa on pienempiä tai isompia soluja kuin omassanne. 

Niinpä kolmas perusperiaate on ainoa muuttuja, ja se on aika. Aikayksiköt muuttuvat suhteessa hilasolujen kokoon. 

Puhukaamme nyt Kosmisen Hilan käytöstä, fysiikan näkökulmasta (ei biologisesti). Rakkaat ystävät, me kerroimme teille aiemmin, että Hilan nollaenergia on tasapainotettu nollaan. Me kerroimme teille, että jokaisessa solussa on suunnaton voima, mutta se on tasapainotettu toisen rinnakkaisen voiman kanssa, jolla on vastakkainen polariteetti. Tämä "nollaa" pois ilmiselvän tehon, niin että kaikki näyttää teistä näkymättömältä. Energia näyttää siis olevan nollassa. 

Vasta sitten, kun Hila saatetaan tarkoituksella epätasapainoon, te pääsette todellakin näkemään sen voiman. Jos te voisitte vain ymmärtää sen, miten tuota nollatilaa käsitellään niin, että saisitte sen vain hieman epätasapainoon, niin tuloksena olisi huikea määrä vapaata energiaa. Haluamme sanoa uudestaan, että yksi niistä syistä, miksi tämän aikaansaaminen olisi teille turvallista, on se, että yksikään solu ei kosketa toista solua. Te ette saa aikaan ketjureaktiota, niin kuin ydinainetieteenne kohdalla. Te voitte siis ottaa haltuun yhden, kahden, kolmen, tai niin monen solun energian kuin haluatte, kun opitte sen, miten niitä käsitellään. 

Jotkut ovat kysyneet tästä nollatilasta - sen polariteetista. Millaisia energioita siellä on, jotka voisivat olla niin hyvin vastakkain? Me annamme teille vastauksen, jota teidän voi olla hankalaa ymmärtää tässä vaiheessa, mutta havaintojen myötä ja ajan mittaan se tulee tuntumaan järkevältä. Vastakkaiset energiaominaisuudet, jotka luovat nollatilan, ovat polarisoituja energioita. Ne ovat lähestulkoon peilikuvia toisistaan, ja ne luovat yhdessä hiljaisen nollatilan. Tämä on osa Maailmankaikkeuden tasapainoa, ja se on kaikkialla. Näin se on myös valon ja aineen kohdalla. On kuitenkin myös totta, että energian, valon ja aineen "peilikuva" ei ole täydellisesti tasapainottunut. Teidän "tapaisenne" Maailmankaikkeuden vinoutumasta johtuen (voisitte kutsua sitä vaikkapa "positiiviseksi") tämä "antienergia", tai positiivisen peilikuva, on vain hiukan heikompi. Tämä hiuksenhieno epätasapaino luo aiemmin mainitsemamme aukot. Nämä aukot ovat tarpeellisia, jotta tasapaino voitaisiin säilyttää. Muutoin yleinen "nollatila" ei pysyisi kovin pitkään, ja Hila olisi jatkuvasti epätasapainossa. Aukot siis "nielevät" pois tuosta vinoutumasta johtuvan pienen epätasapainon. 

Tämä viimeinen fysiikan ominaisuus on sellainen, josta me vain vihjaamme vähän. Hila on tosiaankin kosminen vakio, jota tieteessä on etsitty ikuisesti. On niitä, jotka ovat kysyneet, "Mikä oikein on se todellinen mekaaninen yhteys Kosmisen Hilan ja aineen välillä?" Sanomme vain sen, että tämän vakion ominaispiirre on se, joka "virittää kielet" aineen musiikille. Se asettaa värähtelyn pienimmille osasille, ja nuo värähtelyt riippuvat siitä, missä päin kosmosta ne ovat. 

Me haluaisimme teidän lopultakin ymmärtävän sen, miten Hilaa käsitellään, jotta te voisitte imeä sen energiaa. Ymmärtäkää se, että tämä voidaan tehdä missä päin maailmaa tahansa, tai avaruudessa. Se tehdään täysin ja kokonaan magneettikenttien avulla - aktiivisten magneettikenttien avulla. Se saadaan aikaan luomalla tarkasti asetettuja kuvioita suurilla magneettikentillä, joiden täytyy olla aktiivisia (luodaan energian avulla, ei luonnollisesti ilmeneviä). Kun te oivallatte sen, miten tämä toimii, te tulette myös huomaamaan, että tämä tietty prosessi ei ole uutta tällä planeetalla, ja että teidän kokeilijanne ovat itse asiassa tehneet sen aiemmin. 

Siihen aikaan, kun se aiemmin tehtiin, kukaan ei ymmärtänyt, mitä oikein tapahtui. Te ette pystyneet mitenkään hallitsemaan tätä prosessia, ettekä te edes tienneet sen periaatteita… silti te kuitenkin yrititte sitä. Nyt teillä on kyky hallita koetta ja siksi luoda kurinalaista ja jatkuvaa energiaa, näennäisesti aivan tyhjästä (nollatilasta). Kuten niin monet muut fysiikan prosessit, se tulee kuitenkin vaatimaan huikean määrän energiaa, jotta saisitte epätasapainoon edes yhden solun nollaominaisuuden. Niinpä teidän täytyy pumpata suunnaton määrä energiaa tähän kokeeseen ennen kuin te voitte nähdä tuloksen. Sitten, kun te ymmärrätte sen, miten voitte "yllyttää" nollatilaa epätasapainottamaan itsensä, teidät palkitaan tasaisella energiavirralla, joka on paljon suurempi kuin mitä te siihen laitoitte. Tämä saadaan aikaan, koska te luotte itse oman pienen "aukon". Epätasapainotettu solu luo tilanteen, jossa muut solut sen ympärillä yrittävät "syöttää" energiaa epätasapainossa olevalle solulle. Tämä luo hanan, joka imee Hilasta loputtomasti, niin kauan kuin teidän työnne vastaa niitä ominaisuuksia, joita Hila odottaa näkevänsä. Minä tiedän, että tämä kuulostaa ihan tieteistarinalta, mutta lopulta se voi olla SE TÄRKEIN energialähde teidän planeetallenne.
Näin se toimii: Kaksi magneettikenttää yhdessä, aseteltuna oikealla tavalla - tavalla, joka on hyvin kolmiulotteinen teidän ajatusprosessissanne - tulee luomaan "suunnitellun magneettikentän", joka on hyvin erikoinen. Te ette ole koskaan aiemmin nähneet sellaista, eikä sitä esiinny luonnossa. Aloittakaa siitä, että kokeilette monia magneettikenttiä, asetettuna toisiaan vastaan - toisistaan poikkeavilla voimilla ja kuvioilla, ja suorissa kulmissa. Älkää tehkö mitään oletuksia. Ajatelkaa vapaasti. Kun tämä tehdään oikealla tavalla, nämä kaksi kenttää luovat kolmannen kuvion, joka on ainutlaatuinen ja kahden alkuperäisen lopputulos. Tämä kolmas, räätälöiden luotu kuvio on se, jota te haluatte käyttää, ja se on juuri se, jolla voidaan käsitellä Hilaa. Sitten kun olette saaneet sen luotua, tulette tietämään sen erikoisista luonteenpiirteistä sen perusteella, miten dramaattisesti se muuttaa ympärillään olevaa fysiikkaa. Se ei ilmene kovin huomaamattomasti, uskokaa minua. Te kyllä tiedätte, kun olette saaneet sen aikaan. 

Tässä on eräs varoitus. Pitäkää tämä koe kaukana kehoistanne! Pitäkää koe kurissa tieteellisillä keinoillanne. Edetkää hitaasti. Ymmärtäkää se, mitä näette, ennen kuin otatte seuraavan askeleen. Älkää altistako itseänne millekään magneettikentälle. Ohjatkaa kaikki energiakokeet etäältä. Muistakaa, että magnetismilla on tärkeä rooli myös teidän kehoissanne. 

Tässä on toinen. Ymmärtäkää, että jos te epätasapainotatte Hilaa liian paljon ja liian suuresti, niin te saatte aikaan aikasiirtymän, sillä tämä prosessi pitää sisällään myös AIKAOMINAISUUDEN. Me emme tarkoita sitä, että teidän täytyisi odottaa sitä. Me tarkoitamme, että yksi todellinen fyysinen tekijä tässä luovassa Hilan epätasapainottamisprosessissa on aineen aikakehyksen muuntelu (jokaisen maailmankaikkeuden ainehiukkasen vähän tunnettu ominaisuus). Tämä ei tarkoita aikamatkailua, vaan aikasiirtymää. Juuri siinä te itse asiassa otatte kohteeksi pieniä ainehiukkasia, ja muutatte niiden aikakehystä. Kun erilaiset aikakehykset kohtaavat toisensa (erilaisilla aikaominaisuuksilla varustetut aineet sekoittuvat), tuloksena on etäisyyssiirtymä. Vaikka tästä aikasiirtymästä ei olekaan mitään kauhistuttavaa vaaraa Maalle, se voi ja myös tulee vaikuttamaan kokeen paikalliseen tilanteeseen. Toisin sanoen se voi luoda ainetta vääristävän vaikutuksen, mikä keskeyttää kokeen täysin, ja itse asiassa siirtää osat pois paikoiltaan. Me emme aio sanoa tästä enempää tässä vaiheessa, mutta tätä lukevat terävämmät tieteellisen mielet tulevat jatkamaan seuraavaan ilmeiseen vaiheeseen, ja vastaus on "kyllä", Hila on avain myös suurten fyysisten kappaleiden nopeaan liikkumiseen - jopa hyvin lyhyiden etäisyyksien päähän.
Nyt on aika puhua ihmeestä - paljastaa se, miksi me olemme täällä. Jotkut teistä ovat käyneet läpi tätä tieteellistä keskustelua, samalla kun me olemme pesseet teidän jalkojanne, ja ihmetelleet vain sitä, miten tämä liittyy teidän henkilökohtaisiin elämiinne. Fysiikkaa? Tiedettä? Miten tavallinen valotyöläinen oikein liittyy tähän? 

Tämä on se osa, jossa ne tässä huoneessa olevat, jotka työskentelevät Hilaenergian kanssa, tulevat täysin ymmärtämään sen, miten Ihmiskeho reagoi siihen, mitä he ovat tekemässä, sillä Hila on todellakin nyt teidän jokaisen täällä olevan käytettävissä. Kumppanini täytyy olla tarkkana tämän seuraavan lauseen kanssa, sillä sen täytyy olla erittäin täsmällinen.

Kosminen Hila kommunikoi Ihmisbiologian kanssa magneettisen resonanssitaajuussarjan välityksellä, joka osuu 12-osaiseen kristallirakenteeseen. Me emme ole aiemmin lausuneet sanaa "kristallirakenne" puhtaaksikirjoitusta varten. Me emme ole aiemmin paljastaneet tätä tietoa, ja me teemme sen nyt siksi, että tämä tieto on erittäin tärkeää, ja täällä oleva energia sallii meidän nyt kertoa teille siitä. 

Me aiomme nyt vihdoinkin paljastaa kristallirakenteen, joka on sen koodatun rakenteen ympärillä, jota te kutsutte DNA:ksi. Muistakaa, että me määrittelemme DNA:n eri tavalla kuin te. Teidän sananne DNA sai itse asiassa nimensä niistä kahdesta kemiallisesta säikeestä, jotka te voitte fyysisesti nähdä. Meidän määritelmämme viittaa Ihmiskehon 12-ketjuiseen koodaukseen, joista ainoastaan kaksi on kemiallisia säikeitä. DNA - sen kaikki säikeet - ovat eräänlainen koodausväline. Nämä säikeet ovat käskysarjoja, ja me olemme aiemmin kertoneet teille, että jotkut niistä ovat magneettisia. Jotkut niistä ovat myös sellaisia, joita te kutsuisitte "henkisiksi". (Mutta meidän näkökulmastamme niilläkin on fyysinen ominaisuus). Nämä säikeet sisältävät kaiken koodauksen koko elämäsi ajaksi, myös ne, jotka olet tuonut mukanasi edellisestä elämästäsi. Eikä siinä vielä kaikki. Sinun elämänjärjestelmäsi muistiosuus on erillään tästä koodauksesta. Se on "runko", ja se on kristallirakenne. Monet teistä saattaisivat sanoa "Miksi sitä kutsutaan kristalliseksi? Tulemmeko me löytämään sieltä jotain kristallia?" 

Tämä nimitys on vertauskuvallinen, silti siihen liittyy todellista fysiikkaa, joka on kristallinkaltaista. Teidän kristallityössänne, jopa aivan perustasolla, te olette huomanneet, että kristallit tekevät jotain erikoista. Muistatteko mitä se on? Ne tallettavat energiaa. Niinpä ne säilyttävät energiakuviomuistia. Nyt te alatte nähdä, kuinka Ihmiskehon tietokone toimii. Sillä se kristallirakenne, jota me kutsumme koodaus-DNA:n ympärillä olevaksi koteloksi, on sinun henkesi muisti. Se on joka ainoan aiemman elämäsi muisti. Se on sinun oma akaasinen arkistosi. Se on aiempien ja nykyisten sopimustesi arkisto. Se edustaa kaikkia niitä asioita, jotka olet käynyt läpi. Tämä kristallirakenne on siksi myös henkinen. Se on kaikki, mitä sinä olet, muistin kannalta. Siinä ei ole kuitenkaan ainuttakaan käskysarjaa. Käskyt ovat 12 DNA-säikeessä, ja kristallitieto on "kääritty" DNA-paketin ympärille kuin muistiydin - runko - joka on valmiina välittämään tarpeellisen tiedon käskysarjoille. Kristallirakenne sisältää myös täydellisen Ihmisolennon suunnitelman… joka sekin on muistissa.

No niin, kuten olette varmaan huomaamassa, kahdentoista DNA-säikeen ja 12-osaisen kristallimuistin välillä on jatkuva viestiyhteys. Juuri tällä hetkellä tuo yhteys ei ole kovin hyvä. Tässä Maassa - tällä planeetalla - näiden kehosi elintärkeiden osien välinen kommunikointi toimii alle 15 prosentin teholla. Biologia ei siis ole tällä osa-alueella kovin "älykästä". Solurakenteessasi on upeita parantavia ja elämää pidentäviä ominaisuuksia, jotka eivät koskaan pääse esiin ilman kristallirakenteen tehokasta "muistia". Kommunikointi koodausmekanismin polariteetin ja kristallimuistiytimen välillä on heikkoa. Tämä, rakkaat ystävät, on huolellisesti rakennettu rajoitus, joka hillitsee kaksinaisuuttanne. Näin se on ollut alusta lähtien, ja se on pääasiassa vastuussa siitä tosiasiasta, että sinä et muista mitään seuraavista asioista: (1) Kuka sinä olet; (2) Miksi sinä olet täällä; (3) Siitä, että sinä olet ikuinen; (4) Siitä henkisestä kokeesta, johon osallistut; (5) Kuka sinun todellinen perheesi on. Eikä siinä vielä kaikki. Kaikkien näiden henkisten aiheiden lisäksi on vielä avuton biologia! Lisäksi tämä heikko kommunikointi, joka sinulle huolellisesti asetettiin (itsesi toimesta): (1) Ei muista kuinka uusiudutaan tehokkaasti; (2) On täysin avoin tavallisten maallisten sairauksien hyökkäyksille, koska osa siitä ei muista, miten toimia täydellisesti; (3) Elää lyhyen elämän, koska sen tietyt osat, jotka kylläkin ovat olemassa, lakkaavat toimimasta elämän aikana, tai sitten niiden toimintaa vaikeutetaan kemiallisesti. 

Minkä luulet "puhuvan" tuolle Kristallimuistille? Minkä uskot auttavan asettamaan tuon kaksinaisuuden tasapainon niin, että se pitää asiat tehottomina? Sen tekee tietenkin Maan magneettiverkkojärjestelmä! 

Me emme olisi täällä siirtämässä magneettiverkkoa, ellette te olisi pyytäneet sitä - ellei vuoden 1987 mittaus olisi osoittanut mahdollisuutta suureen muutokseen, rakkaat ystävät. Perheenjäsen, minä puhun sinulle! Näiden kahden kehosi elementin välinen kommunikointi on ydin siihen, miten lähelle pääset omaa Korkeampaa Minääsi! Sinun biologiasi koodauksen täydellinen muisti sadan prosentin tasolla loisi välittömän ylösnousemusaseman. Kävelisit ympäriinsä koko voima hallussasi… ja se on huikea ajatus. 

Tällä planeetalla on niitä, joilla on hallussaan täällä lähes koko voimansa. Tiesittekö sen? He ovat täällä planeetan henkisen tasapainon vuoksi (kuten olemme teille aiemmin maininneet). Jotkut heistä te tunnettekin, ja me puhumme nyt siitä avataarienergiasta, jota muutamat juuri tällä hetkellä elävät hyvin erikoiset Ihmiset edustavat. Niiden periaatteiden täydellinen kommunikointi, joista me olemme puhuneet, mahdollistaa ihmeet! Aineen luomista tyhjästä - fysiikan toiminnan tunteminen - rakkauden toiminnan tunteminen. Se on nimittäin mahtava yhdistelmä. Yhdistä ne toisiinsa ja voit luoda mitä tahansa: Aineen täydellinen hallinta - elämäsi pituuden täydellinen hallinta - oman biologiasi täydellinen hallinta! Katso tarkkaan sitä, mitä Avataarit pystyvät tekemään - sellaisia te kaikki olette! 

Joka ainoalla tässä huoneessa olevalla ja tätä lukevalla Ihmisellä on mahdollisuus kaikkeen tietoon. Se sijaitsee kristallirakenteessa - 12-osaisessa kristallirakenteessa, joka kietoutuu koodauksen (DNA) ympärille, ja koodaus vain odottaa parempaa viestiyhteyttä. 

Me kerroimme teille monta kertaa "perhekanavointisarjassa" (Kryon-kirjassa 7, suom. huom.), että teidät kaikki luotiin tasaveroisiksi, ja täydellisiksi, ja ikuisiksi. Ainoa asia, joka pitää teidät erossa näistä asioista, on kaksinaisuus, sekä nykyisen biologianne heikkotehoisuus. Tämä kaikki voidaan muuttaa kristallirakenteen ja DNA:n paremmalla yhteydellä. Kun muistilähetykset käskysarjoille lisääntyvät, keho reagoi, ja "keholla" me tarkoitamme koko Ihmistä. 

Me haluamme kertoa teille, mistä tuo parempi viestiyhteys on tulossa. Se tulee Maan verkkojärjestelmän uudesta sijainnista. Siksi me siirsimme sitä, ja siksi meidän ryhmämme tuli tänne vuonna 1989. Nyt te ymmärrätte. Muistatteko, kun kerroimme, että yksikään Ihmisolento ei voi elää Maan magneettiverkon ulkopuolella? Tämän Maan magneettiverkko tekee mahdolliseksi sen viestiyhteyden, joka asettaa paikoilleen teidän kaksinaisuutenne ja teidän valaistumisenne. Ilman magneettiverkkoa ei ole viestiyhteyttä. Jonain päivänä teidän kokeenne avaruudessa tulevat osoittamaan tämän. Ihmisellä täytyy olla magneettinen vastine, jossa elää. Ilman sitä Ihminen kuolee joidenkin kuukausien tai vuosien kuluessa. 

Maan olosuhteen tukevat yhdessä elämää, tiedättekö sen? Katsokaapa planeettaanne. Luuletteko, että te vain kävelette sillä, elätte sillä, ja toivotte, että se käyttäytyy siivosti silloin, kun te olette täällä? Se tietää, keitä te olette, aivan kuten minäkin - aivan kuten verkkokin. Siinä on älykkyyttä. Niinpä Maa on yhteistyössä teidän valaistumisenne kanssa. Kysykää vaikka alkuperäiskansoilta, jotka tulivat tänne ennen teitä. Heidän henkisten uskomustensa ytimessä lepää kunnioitus "Maan maaperää" kohtaan. He tiesivät. 

Näiden verkkojen kommunikoinnista on vielä lisää kerrottavaa, ja se pitää sisällään vielä yhden kristallirakenteen. Siitä kerrotaan myöhemmässä viestissä. Sinun DNA:si (kaksitoista säiettä) pitää sisällään ohjeet kehosi 950 vuotta kestävälle elämälle. Tällä hetkellä suuri osa tästä koodauksesta ei ole toiminnassa. Koodaus ei toimi, koska sillä ei saa mitään tietoa muistiytimeltä (kristallirakenne). Ydinmuistissa on tietoa, joka auttaa DNA-kemiaa "muistamaan", miten kaikki toimii. 

Juuri nyt teidän tieteenne on alkamassa viimeinkin yllyttää ja rohkaista teidän biologiaanne tekemään jotain ja antaa keinotekoisia ärsykkeitä DNA:lle. He tekevät sen magneettikentillä! Tämä lähestymistapa terveyteen on hyvin todellinen paluu niihin "Nuoruudentemppelin" mekaanisiin prosesseihin, joista me kerroimme teille muutamia vuosia sitten. Magneettikentät, ja Kosmisen Hilan energia, auttavat asettamaan teidän kaksinaisuuttanne ja valaistumistanne. Ne auttavat myös ylläpitämään kristallimuistin tasapainoa, joka on tällä hetkellä tehottomassa tilassa, aivan kuten te suunnittelitte sen tällä planeetalla pidettävää koettanne varten. 

Nyt asiat ovat muuttumassa. 

Tässä huoneessa on niitä (viittaa sekä Todd Ovokaitysiin että Peggy Dubroon), jotka alkavat vähitellen havaita Hilan "kytköksen" solubiologiaan. Toinen havaitsee sen fysiikan kautta, ja toinen havaitsee sen tietämyksen- ja tahdonvoiman kautta. Molemmat työskentelevät jollain tasolla magneettikenttien kanssa! 

Molemmissa tapauksissa muutos on siinä, että DNA alkaa muistaa! Viestiyhteyden tehokkuutta parannetaan ja aiemmin piilossa olleet biologisen ja henkisen DNA:n palaset alkavat herätä. Muistatteko mitä herääminen on? Se tarkoittaa sitä, että tieto on olemassa - se vain uinuu. Mekanismit ovat olemassa - ne vain odottavat tehokkaampia käskyjä.

Minäpä annan sinulle yhden esimerkin: 

Jokainen kehosi solu on suunniteltu diagnosoimaan itsensä. Jokainen solu on suunniteltu tietämään, onko se tasapainottunut kokonaisuuden kannalta oikein vai virheellisesti. Jokaisen solun on tarkoitus tietää tämä, mutta suuri osa tästä tiedosta on piilotettu siltä. Syöväksi kutsumanne sairaus huijaa helposti tätä heikosti toimivaa solurakenteesi osaa. Jos tämä osa toimisi kunnolla, syöpää ei olisi olemassakaan. 

Osa tätä uudelleenheräämistä on ydinmuistin ja koodauksen yhteenliittyminen, magneettisesti. Kun loput käskyistä on tiedossa, mikä mahdollistaa solun täydellisen älykkään tietämyksen itsediagnostiikkaa käyttäen, se tulee "tunnistamaan" olevansa pois tasapainosta eikä se lisäänny. Vain terveet solut sen ympärillä saavat lisääntyä. Kaiken lisäksi tuo solu saattaa itse asiassa tehdä itsekseen "soluitsemurhan"! Se on täydellinen suunnitelma. Etsikää sitä, sillä se on hyvin tunnettu biologinen piirre. Nyt on aika parantaa sitä. Ajatelkaa sitä huikeana parannuksena immuunijärjestelmäänne, ja se on vasta yksi "kokonaisen Ihmisleiman" ominaisuuksista. 

Jotkut tätä lukevista ja tätä kuuntelevista ajattelevat, että me puhumme vain tieteestä. EI! Me olemme itse asiassa keskustelemassa itsensä parantamisesta… pidemmästä elämästä, ja täysin uudesta, aktiivisesti muuttuvasta Ihmisbiologian ajatusmallista! Sillä tapahtuipa se sitten Ihmistietoisuuden tahdon kautta, tai kemiaa tai fysiikkaa hyödyntävien fyysisten apuvälineiden kautta, teidän DNA:llanne on nyt lupa muuttua ja rakkaat ystävät, juuri sitä 11:11 merkitsi! Silloin te sanoitte "kyllä" juuri sille aiheelle, josta me nyt puhumme.

Iloitkaa! Kuunnelkaapa tätä: 

Kun Kristallirakenteen ja DNA-rakenteen välinen kommunikointi tiivistyy, te voitte luoda luita sinne, missä niitä ei aiemmin ollut - kyse on aineen luomisesta - te voitte saada sairaudet poistumaan kehoistanne! Solut tulevat älykkäämmiksi. Te voitte tehostaa biologiaa ja ihmeet tulevat sisältänne! 

Parantajat, kuunteletteko te? 

Kaikki se, mitä te työssänne teette, päätyy lopulta auttamaan näiden kahden biologisen ominaisuuden yhteen saattamisessa sen ihmisen solurakenteessa, joka istuu edessäsi pyytäen parannusta. Miksi jotkut parantuvat, ja jotkut eivät? 

Vastaus on monimutkainen, mutta yksi tärkeimmistä tekijöistä siinä, että ihmeparannus ylipäänsä tapahtuu, on puhdas tahto. 

Kun seuraavan kerran työskentelet jonkun kanssa, varmista, että hän tahtoo parantua - varmista, että hän todellakin ymmärtää, mitä hän on tekemässä. Kun todellinen lupa annetaan, ja tahto on ilmaistu, niin parantuminen tapahtuu. Jotkut kaikkein ihmeellisimmistä parantumisista, joita teidän planeetallanne tapahtuu juuri nyt, ovat kahden Ihmisen välisiä, ilman että kukaan koskettaa ketään. Se on syvällistä. Sillä on ihmeparantumisen piirteitä ja se on yhteys Hilaan. Tämä on siis se selitys siihen, mistä tuo energia tulee, koska Hila on se, mikä todellisuudessa tuottaa kaiken magnetismin. Kun te lopulta ymmärrätte sen, mistä magneettikentät tulevat, te tulette ymmärtämään sen, mistä minä puhun. Ne ovat aineen ja Hilan ominaisuus. 

Jotkut teistä muistavat tarinan Michael Thomasista, ja tarinan kanavoinnin, Matkalla kotiin (Kryon-kirja 5). Te saatatte ehkä muistaa, että Michaelille kerrottiin, että hän tulisi tapaamaan kaikista hienoimman ja mahtavimman enkelin matkansa viimeisessä talossa - ja niin hän tapasikin. Seitsemännessä Talossa hänelle paljastettiin mahtava enkeli, ja se oli kultainen, ja sillä oli hänen kasvonsa! Kun Michael Thomas istui tuon enkelin seurassa, hän pystyi hädin tuskin hengittämään häntä ympäröivän jumalallisuuden vuoksi. Hän huomasi, että biologia ja jumalallisuus eivät sovi yhteen, ja hänen oli vaikea olla edes polvillaan. Michaelin ympärille myönnettiin tuolla hetkellä fyysinen erivapaus, jotta hän voisi olla siinä, samalla kun hän katsoi sitä mahtavaa olentoa, joka oli hänen Korkeampi Minänsä. 

Kun tuo suuri kultainen olento oli antanut Michael Thomasille tietonsa, hän kertoi Michaelille, ettei enempää opetuksia enää tulisi. He olivat yhdessä saavuttaneet samankaltaisen hetken, jonka me olemme saavuttaneet yhdessä juuri nyt. Tässä viestissä ei ole enää opetusta. Sen sijaan täällä on juuri nyt vain Rakkautta. 

Matkalla kotiin -tarinassa suuri Kultainen Enkeli pyysi Michael Thomasia kääntymään ympäri ja istumaan portaille, joita pitkin enkeli oli juuri laskeutunut alas. Michael Thomas teki niin, ja enkeli sanoi, "Michael Thomas, tällä ei ole mitään tekemistä opetusten kanssa. Oppiminen on nyt ohi. Nyt minä aion vain rakastaa sinua". Ja kuten saatatte muistaa, tuo suuri ja mahtava olento - pyhä perheenjäsen - tuon Ihmisen korkeampi minä, otti Michael Thomasin yhden jalan kerrallaan, ja pesi ne molemmat. Michael itki. 

Kuten näette, tämä on Ihmisolennon ja hänen pyhän perheensä välinen kumppanuus. Tämä on Hengen ja Ihmisen välinen kumppanuus. Tämä on Kryonin viesti. Kaikkea tänään puhuttua fysiikkaa voidaan pitää tieteenä. Rakkaus on se todellinen opetus! Perhe on täällä - perhe, joka tuntee sinut. Viestit annetaan, jotta ne parantaisivat elämääsi. Teille annetaan kaikkialla maailmassa erilaisia prosesseja ja toimintatapoja, koska teidän täytyy elää paljon pidempään, jotta saisitte tehtyä työnne valmiiksi. Ja mikä teidän työnne on, te saatatte kysyä? Se on teidän valonne pitäminen! 

Haluatteko tietää, mikä ero on teillä juuri nyt, samalla kun me pesemme teidän jalkojanne, sekä Indigolapsilla, joista me olemme puhuneet? Se kristallirakenne, josta me olemme tänään puhuneet, on aavistuksen verran lähempänä heidän koodaustaan kuin teillä. Nuo lapset tulevat tänne toiselta puolelta tietoisena siitä, että he ovat kuninkaallisia. Nuo lapset tulevat tänne mukanaan sellainen henkinen kehitys, jota teillä ei ollut, ja siksi he näyttävät niin sopimattomilta teidän yhteiskuntaanne. He tietävät asioita, joita te ette tienneet, ja he tuntevat sen solutasolla. Jotkut heistä ovat itse asiassa luomassa omaa kulttuuriaan, koska te ette kuuntele heitä. Te ette usko, että he ovat kehittyneempiä. Te ette kunnioita heitä. Niin omituiselta kuin se kuulostaakin, te käsittelette heitä kuin lapsia! 

Juuri nyt on aika pestä jalat, eikö vain? Useimmat teistä tietävät, että nämä ovat tämän kanavoinnin viimeisiä hetkiä, silti me jatkamme teidän jalkojenne pesemistä. Me olemme kaataneet tähän huoneeseen energiaa, samoin kuin niille, jotka lukevat tätä. Se on pyhän perheen energiaa seurueelta, joka on tullut tänne verhon tuolta puolen. Sen ovat tuoneet ne, jotka rakastavat sinua - ne, jotka liikkuvat näiden käytävien ja näiden tuolien välissä ja jotka antavat sinulle halauksia - ne, jotka ovat juuri nyt sinun jalkojesi juuressa. 

Samalla kun me nousemme ylös ja otamme nuo ilonkyyneleitämme sisältävät vadit, me vetäydymme pois tästä paikasta. Jos me voisimme sanoa, että verhon tällä puolella on sellainen tunne, niin sanoisimme, että me vetäydymme pois surullisina. Sillä me olemme perheenjäseniä, jotka haluaisivat pysyä täällä! Jos te sallisitte sen, me olisimme tässä huoneessa, tai siellä, missä sinä istut, päiväkausien ajan. Juuri niin perheenjäsenet tuntevat muita perheenjäseniä kohtaan! 

Talletettakoon tämä kallisarvoinen hetki muistiin suurenmoisena jälleennäkemisen hetkenä - hetkenä, jolloin Ihmiset ja enkelit tapasivat ja tunnistivat toisensa perheeksi, ja rakastivat siksi toisiaan. Tulee vielä aika, jolloin minä näen sinut uudelleen Kunniansalissa.
Kun tuo aika tulee, minä viittaan tähän päivään ja sanon, "Muistatko sen paikan, jota te kutsuitte New Hampshireksi? Se oli kallisarvoinen paikka… kallisarvoinen."
Ja niin se on.
  - Kryon

Ei kommentteja: