WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 6. joulukuuta 2010

Jousimiehen täysikuu


JOUSIMIEHEN TÄYSIKUU.
Aslak Larjo

Tarkka aika 21.12.10 klo 10:13.

Jupiter eksoteesisena hallitsijana:
Jousimies yhdessä Leijonan ja Vesimiehen kanssa ovat ne merkit, jotka liittyvät ihmiskunnan saapumiseen maa-planeetalle. Siksi nämä merkit johdattavat meidät ihmiskunnan olemassaolon syvimpiin mysteereihin. Inkarnaatiomme kyseisissä merkeissä voivat myös jäädä mysteerioiksi, ellei ihmiskunta kokonaisuudessaan elä vastaavassa tietoisuudessa.

Aikaisemmassa merkissä, Skorpionissa, me taistelimme tiemme vesien, tunteen, maailmoista kohti valoa. Jousimies edustaa tulta, josta voimme päätellä, että nyt liikumme kohti elämän dynaamisempaa vaihetta muuntuvalla ristillä.

Jousimies-elämä on eräänlainen "välielämä" Skorpionin ja Kauriin välissä. Skorpionissa taistelemme ja Kauriissa saamme palkan eli vihkimyksen. Jousimies on matkalla taistelusta kohti vihkimystä. Jousimies-oppilas ei kamppaile, hän on oppinut ja on nyt matkalla päämääräänsä. Siksi energiat ovat innostavia ja toivetta herättäviä. Jos Jupiterin, tuo joviaalin "juhlijan" negatiivinen puoli on voimakas, oppilas on piittaamaton ja taipuvainen nautintoihin niin, että päämäärää, vihkimystä, ei saavuteta. Jupiter merkitsee runsautta ja yltäkylläisyyttä.

Jousimies-symboliikassa Kentauri edustaa ihmistä, joka on vielä kiinni eläinluonnossaan. Valkoinen hevonen edustaa alempia seksuaalivoimia. Jos alempi Jupiterin luonne vaikuttaa, menee oppilaalta vielä monta inkarnaatiota ennen kuin hänestä muodostuu luja tahtova keskus. Sama pätee Jousimiehen vastakkaiseen merkkiin, Kaksosiin. Kun Jousimies on oppinut, hän kohdistaa nuolensa keskipisteeseen, korkeimman päämäärän saavuttamiseen.

Jupiter ilmentää toista, Rakkaus-Viisaus, sädettä ja kun Jupiterin todellinen laajeneva ja rakkaudellinen energia alkaa virrata esteettä, Jousimies-oppilas on inspiroiva, valloittava ja kohottaa kaikkien energioita korkeuksiin.

Jupiter on myös mentaalisuuden planeetta, erityisesti intuitiivisuutta ja älykkyyttä. Se valaisee mieltä (Härkä). Aivan uusi kyky sisäiseen visioon aukeaa. Nyt oppilas on hakeutumassa kohti todellista oppijuutta ja samalla aloittamassa uutta henkistä uraa. Hänestä tulee"hyväksytty" oppilas.

"Härkä ryntäilee sokeana, ennenkuin Jousimies johtaa."

Maa esoteerisena hallitsijana:
Jousimiestä hallitsee esoteerisesti Maa-planeetta. Maa-planeetan symboli on pyhittyvän planeetan symboli, ympyrä ympyröi ristiä eli materiaa, mutta koska ristin sakarat ovat tasapituiset - voimat ovat tasapainossa. Jousimiehen ja Maan energiat yhdessä ovat ikään kuin Maa-planeetan esoteerinen merkitys: Tuli ja aine yhdessä sekä henki ja materia yhdessä.

Esoteerisessa vaiheessa Jousimies-oppilas ottaa osaa ihmiskunnan inkarnoitumiseen Maa-planeetalle. Tämä työ liittyy Jousimiehen kykyyn visioida. Kun jousimies-kandidaatti saa näkyjä ja vastaanottaa välähdyksiä korkeammista maailmoista, osallistuu hän uuden maailman rakentamiseen kanavana toimien.

Maa-planeetta, kuten kaikki maa-merkit, ilmentävät syvintä elämän mysteeriä ja vievät aina henkisen olennon ihmiskunnan suurimman mysteerin lähteille - peruskysymyksen eteen: "Miksi olemme täällä?"

Koko vihkimysjärjestelmän tarkoituksena on paljastaa meille ihmiskunnan tarina. Jousimiehen esoteerisessa elämän vaiheessa olemme lähestymässä tuota mysteerin paljastumista.

Jousimies-vihittävä alkaa nousta vihkimyksen vuorta (Maa ja Kauris) yhä korkeammalle ja korkeammalle. Hän ei enää kulje elämän pimeällä puolella, vaan yhä enemmän valossa. Hänen kulkunsa on nopeaa. Hän etsii tulinuoliaan, joita hänen intuitiivinen mielensä on lähettänyt tuhansien kysymysten muodossa liikkeelle. Hänen hevosensa puhdistuu ja muuttuu yhä valkoisemmaksi. Hänen haluluontonsa puhdistuu ja muuttuu yhä tiukemmin henkisen tahdon alaiseksi.

Valkoisen hevosen mysteeri vie meidät kauaksi ajassa taaksepäin, jolloin kaikki kohdallamme alkoi. Aikaan, josta ei ole enää olemassa ihmismuistia. Silloin syklimme alkoi Jousimiehestä, kuvaten jousiampujaa ratsastamassa hevosellaan, ilmoittaen jumalallisen Olennon ilmestymisestä Jumalan Pojan muodossa. Tämä Olento ei ole mikään Maan ulkopuolinen olento, vaan jokainen meistä on Jumalan Poika. Ihminen ja eläin yhdessä, yhdistyneenä jumaluuteen ja saaden inspiraationsa korkeuksista. Tästä Jeesus Kristus todisti elämällään ja esimerkillään.

"Tulkoon ratsastaja esiin salaisesta paikasta ja tullessaan - pelastakoon.
Tule esiin, Oi Mahtava!"

Mars hierarkisena hallitsijana:
Mars, kuten olemme oppineet, ilmentää ihmisessä eläinpuolta, harhoja, varjoja, haluluontoa, persoonallisuuttamme eli kaikkea sitä, mikä tulee voittaa, puhdistaa ja pyhittää. Miten sitten ymmärrämme, että Mars voi hallita korkeammalla mahdollisella tasolla Jousimiehessä?

Mars korkeammalla tasolla antaa meille täydellisen mahdollisuuden puhdistaa koko persoonallisuutemme, sillä Mars ilmentää koko persoonallisuuttamme. Persoonamme kaikkia kolmea olemuspuolta: Fyysistä, astraalista ja mentaalista elementtiä yhdessä. Jousimies on myös eläinihmisen prototyyppi, josta on tulossa oikea oppilas, juuri siitä syystä tämä todellinen puhdistus tapahtuu Jousimiehessä. Alempi hevonen muuttuu valkoiseksi ratsuksi, sielun täydelliseksi kumppaniksi, täydellisesti puhdistuneeksi kuuliaiseksi työvälineeksi.

Jousimiehen sielun motto: ”Näen päämäärän. Saavutan päämäärän ja sitten näen toisen.

ASlakLarjo 
jousimiehen-taydenkuun-aurinkomeditaatio 

Palajan luoksesi taivasten teitä.

Nuolella rintaasi isken mä tulta

ett´ soihtuna palaisit,

näkyisi liekit.

Kulkisit viittana maailman teillä,

roihuten,

tietäen suuremman mielen.

Miksipä haaveeksi jäisi vain tuo,

tulevan toive ihmisten?

Onni on hetkessä tässä,

siihen tartun ja valaisen meitä.

- Anneli Leivo -

Ei kommentteja: