WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 25. marraskuuta 2010

Puhdas vesi harvojen ilo





 http://maailma.net/artikkelit/puhdas_vesi_harvojen_ilo

http://www.kepa.fi/uutiset/2848 

NÄINÄ AIKOINA KAIVATTUA TIEDETTÄ

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
14.2.2010 Albuquerque, New Mexico
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Kryon antaa usein vihjeitä siitä, mitä keksintöjä on tulossa tai millaisia asioita työstetään. Tämä kanavointi sisältää neuvoja kahteen tänä aikana hyvin kaivattuun prosessiin ja niihin liittyy kiireellisyyden tuntu. Säätila muuttuu ja Kryon neuvoo sopeutumaan muutoksiin, joita olemme luoneet.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Albuquerquessa, New Mexicossa.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Taas kerran olemme täällä tavalla, mikä voi näyttää kummalliselle monista. Haluan teidän tottuvan kuulemaan tätä ääntä ja ymmärtämään täällä olevaa todellisuutta. Kenties saattaisitte kysyä itseltänne: "Onko tämä todellista?" Saattaisitte sanoa: "Kryon, minun on vaikeaa uskoa, että sinä todella kanavoit, että ääni tulee verhon toiselta puolelta. Se on vain vaikeaa!" Jos sanot näin tänään, ihmisolento, minä sanon, että olet siunattu ollessasi hyvin rehellinen sanoissasi kamppailusta, mitä käyt päästäksesi ulos kolmannen ulottuvuuden laatikostasi.

Rakas ystävä, jos esität oikeita kysymyksiä omasta korkeammasta itsestäsi, omasta uskostasi, omasta psyykestäsi, niin alat nähdä paljastuvan asioita, joita et osannut odottaa, sillä toisella puolella verhoa on todella kvanttikokemus. Kumppanini [Lee] ja minä "linearisoimme" tämän keskustelun teille. Tämä on kvanttikokemus ja se merkitsee, että kieli on vain pieni osa sitä. Audio jota kuuntelet ja sanat jotka näkyvät sivulla, ovat vain osa sitä.

Menneisyydessä olemme puhuneet jostain, mitä kutsutaan kolmanneksi kieleksi. Tämä kolmas kieli, joka on tunnistettu jokin aikaa sitten, ei ole lineaarinen kieli. Sen sijaan se on kolmosen katalyyttikieli. Käytämme kolmosta numerologiassa edustamaan katalyyttistä toimintanumeroa. Tämä merkitsee, että teillä kaikilla on kyky vastaanottaa, mitä annetaan kvanttitasolla, eikä vain sellaisena kielenä, kuin sivun sanat. Myös tämän viestin lukija voi pyytää kvanttikokemusta ja sitten olla tässä tilaisuudessa niiden kanssa, jotka ovat huoneessa reaaliajassa.

Aiomme antaa teille vähän tiedettä. Olemme kenties valinneet kummallisen paikan sille [Albuquergue, New Mexico], mutta emme oikeastaan ole, sillä ajattelemme kvanttitavalla. Halusimme tulla tähän paikkaan ja kunnioittaa niitä, jotka rakensivat tämän rakennuksen [intiaanikeskus]. Haluamme kunnioittaa esi-isiä, joita on tällä kuuntelemassa. Olemme tulleet hyvin hiljaiseen paikkaan, lounaisosan äänettömyyteen antamaan selkeän ja puhtaan viestin, jotta myös toiset voivat saada sen tällä tavalla.

Tiedettä tätä päivää varten

Silloin kun annamme tieteellisen viestin, pyydän kumppaniani etenemän hyvin hitaasti. Jotkut asiat joista puhumme, on paljastettu hänelle ja joitain ei ole. Niinpä pyysin häntä etenemään hitaasti, sillä se kuullaan ja luetaan selkeästi ja paljon asioita nähdään sen ympärillä. Sillä se mitä seuraa tässä viestissä, ei ole vain esoteerista. Esitettään käytännön asioita ja fyysikot tulevat tarkastelemaan sitä ja tämä saa kumppanini hermostumaan.

Tämä ei ole monimutkaista, sillä myös ne jotka istuvat tuolissa eivätkä ymmärrä tiedettä, saavat kolmannen kielensä avulla sen, mitä heidän tarvitsee saada. He ymmärtävät, miksi näitä asioita annetaan, ja he arvostavat niitä. Koko tämän prosessin ajan se seurue, joka on virrannut tähän paikkaan ja joka edustaa teidän kaikkien esi-isiä, resonoi sen kanssa. Myös ne muinaiset jotka ovat täällä ja jotka ovat kietoutuneet tähän rakennukseen, tähän paikkaan, missä kumppanini antaa tiedeviestiä, ovat tyytyväisiä.

Tyynnyttelyä maapallon lämpenemisestä: mitä tapahtuu?

Tämä viesti ei ole välttämättä pitkä, mutta sellainen mikä teidän on kuultava. Se koskee ympäristöä ja tiedettä. Aloitetaanpa tämä pienellä tyynnyttelyllä ja positiivisilla uutisilla. Kerrataanpa vielä kerran, että se mitä näette säämuutoksina tällä planeetalla, ei ole ihmisten aikaansaamaa. Se mitä olette kutsuneet maapallon lämpenemiseksi, ei ole lainkaan maapallon lämpenemistä, ja sanon sen taas: se on osa sykliä, mikä on aina ollut. Tämä informaatio ei ole uutta ja kerroimme teille näitä asioista muutama vuosi sitten, kun ajatus lämpenemisestä ensi kerran esitettiin ja sen tuloksena syntyi pelkoa. Kuulutimme myös nyt näkemiänne säämuutoksia vuonna 1989, jolloin kumppanini aloitti tämän matkan kanssani. Kauan ennen kuin lämpenemisajatuksesta tuli suosittu, kehotin teitä odottamaan tätä sykliä.

Pohjoisnapa on sulanut ja tullut takaisin useita kertoja. Se kasvaa ja pienenee. Veden haihtumiskierto [mitä Kryon kutsui vesikierroksi] on tapa, jolla Gaia toimii. Kuitenkin tällä kertaa se näyttää tapahtuvan odotettua aiemmin ja se huolestuttaa monia. Jos pyytäisitte Gaiaa tulemaan nyt tähän paikkaan, Gaia antaisi tämän viestin: "Ihmiset eivät ole aiheuttaneet tätä." Voisiko se olla enää selvempi? Annan teille tämän informaation, jottei soitettaisi mitään häyytyskelloa siihen liittyen tai ryhdyttäisi toimiin, jotka saattaisivat olla reaktio väärään ajatukseen.

Samanaikaisesti kuitenkin kerron teille, että on määrä muuttaa tapaanne luoda energiaa. Se mitä päästätte ilmaan, on merkityksellistä, sillä se on vaaratekijä terveydellenne. Se mitä päästätte ilmaan, satuttaa ihmisiä, ei välttämättä Gaiaa. Gaia on paljon sitkeämpi kuin luulette. Gaia sopeutuu tavoilla, joita ette osaa odottaa, ja nopeammin kuin odotatte. Vaikutuksenne saastumiseen on merkittävää verrattuna menneisyyden muutamaan luonnolliseen vulkaaniseen purkaukseen. Gaia pitää huolta Gaiasta eikä tämä prosessi ole uusi tai yllättävä. Kuitenkin ihmisille sanomme: "Puhdistakaa ilma ja elätte pidempään." Kyse ei ole aikaansaamanne säätilakierron pysäyttämisestä. Tuskin! Kyse on maalaisjärjestä elämää kohtaan.

Tulee kylmempää. Se on yksi tämän päivän aiheista. Tarvitsette enemmän energiaa päihittämään kylmyyden ja olemme antaneet teille menneisyydessä tätä koskevia neuvoja ja aiomme tarkastella yhtä niistä uudestaan tänään. Sillä teidän on aika ajatella kolmen ulottuvuuden laatikon ulkopuolella, kun tullaan asioihin, joista olemme puhuneet teille.

Ajattelette suoraviivaisesti. Te ette välttämättä ajattele tiettyjen käsitysten ohi, vaan oletatte asioita, jotka sitten saavat aikaan suoraviivaista ajattelua. Samaan aikaan kun annan teille tätä informaatiota, kerron myös, että juuri tämä käsite tunnetaan jo planeetalla. Niin se on. Emme anna teille mitään sellaista, mikä ei ole jo juolahtanut ihmisolennon mieleen. Olemme kertoneet teille, että vapaa valinta toimii. Niinpä tämän vapaan valinnan kunnioittamiseksi niiden asioiden, joita esitetään tänään, on jo tarvinnut juolahtaa ihmisolennon mieleen, ennen kuin toimitamme tällaisen viestin. Tämä saa aikaan tilanteen, missä ihmiset ilmentävät sen, eivät vain käytä hengen vihjeitä.

Silloin kun ihmiskunta vastaanottaa näitä oivalluksia, ne yleensä "laskeutuvat" inspiraationa useampaan planeetan paikkaan kerralla. Tämä merkitsee, että keksintöoivallukset tapahtuvat kaikki samanaikaisesti, tavallisesti kolmessa, neljässä paikassa sen varmistamiseksi, etteivät ne katoa. Se on tällaista: planeetan värähtely on kuin iso ovi, joka avautuu ja sulkeutuu valaistuneen tai valaistumattoman ihmiskunnan värähtelystä. Jos päätätte sulkea tämän oven luomalla planeetalle matalan värähtelyn, niin informaatio, löytö ja keksintö katoavat. Se itse asiassa menee pois, koska ihmiset eivät edes välitä katsoa!

Kuitenkin silloin kun värähtely tulee korkeammaksi, tuo ovi avautuu ja löytö ja keksintö vain "ovat siinä" valmiina nähtäväksi. Niinpä henki ei anna keksintöjä, vaan teidän luomanne järjestelmä sallii ne. Sillä korkea tiede on aina joka tapauksessa olemassa, mutta planeetan ihmiset määräävät, miten paljon siitä tulee heidän ulottuvilleen, sen avulla miten korkealla planeetta värähtelee ihmistietoisuudesta. Tämä selittää, miten olette kadottaneet tiedettä viimeisten 50.000 vuoden aikana. On ollut yhteiskuntia, joka olivat paljon enemmän kvanttiajattelua kuin mikään, mitä teillä on tänä päivänä.

Tässä on itse asiassa ironiaa: teillä on korkeamman teknologian keksintöjä tänä päivänä, mutta paljon matalampi tietoinen ymmärrys. Teillä on upeaa laskentavoimaa, mikä on ohjelmoitu vain 3D:tä varten! Myöhemmin tämä on teistä huvittavaa.

Teille on valtavasti energiaa saatavilla suoraan maasta ja se on vapaata. Se ei ole ilmaista energiaa, sillä teidän on rakennettava "puristin" saadaksenne sitä, mutta sitä on kaikkialla, se on ikuista (sitä ei käytetä loppuun) ja sitä kutsutaan geotermiseksi energiaksi.

Uusia tapoja saada geotermistä lämpöä

Se kaikki on jalojenne alla, ei kovinkaan kaukana ja se luonnollista lämpöä. Se on riittävän kuumaa porattavaksi ja höyryn aikaansaamiseksi. Jos voitte saada aikaan höyryä lämpöenergian luonnollisen prosessin kautta, niin voitte ajaa höyryturbiineja ja tuottaa sähköä. Tämä luo virtaa, mitä tarvitsette selviytyäksenne ankarammista talvista ja lämmittääksenne kotejanne. Sähkö ei kenties ole tehokkain menetelmä talon lämmittämiseen, mutta se voi olla puhtainta verrattuna ilmaa saastuttaviin menetelmiin. Jos voitte tuottaa sähköä hyvin tehokkaasti, se on paljon toteutuskelpoisempaa jokapäiväisessä käytössä.

Höyryä käytettäessä on muitakin tapoja tuottaa sähköä. Ihmiskunta pitää hyvin yksityiskohtaisista höyrymoottoreista ja olette käyttäneet niitä hyvin, hyvin pitkään. Tämän päivän ydinreaktorit ovat vain hyvin kalliita höyrymoottoreita. Kuumennatte vettä käyttäen ydinreaktoreita ja tuotatte tuolla lämmöllä höyryä, mikä käyttää turbiineitanne. Annamme siis teille jotain ajateltavaa. Sillä ydinvoimalla - niin puhdasta ja hyvää kuin se onkin - on sivutuotteita, jotka ovat vaarallisia, ja te tiedätte tämän. Geoterminen lämpö voi olla myös vaarallista, vaikka se on hyvin puhdasta. Niinpä avaamme nyt keskustelun jostain uudesta.

Jos voitte porata noin viisi kilometriä maan sisään, löydätte riittävästi lämpöä saadaksenne höyrymoottorin toimimaan. No niin, viisi kilometriä ei ole teille lainkaan pitkä matka, kun mitataan suoraviivaisesti maanpintaa pitkin. Monet teistä kulkevat tuon matkan kouluun tai töihin ja käsittävät, ettei se ole kovin pitkä matka. Mutta jos poraatte tuon matkan, siitä tulee teknisesti vaikeaa ja vaarallista. Se ei ole vaarallista ainoastaan poraajalle, vaan se voi olla vaarallista planeetalle. Matkalla alaspäin maankuoren läpi viiteen kilometriin menette erilaisten taskujen läpi, jotka vapauttavat kenties kaasua, kenties tulta, kenties vettä. Jos ei mitään muuta, niin joskus häiritsette "liuskeliukasteen" eheyttä, kuten sitä kutsumme. Sanon tässä sitä, että voisitte edistää maanjäristyksen mahdollisuutta poraamalla alaspäin vain viisi kilometriä.

Niinpä aion antaa teille nyt vastauksen siihen, miten teette höyryä poraamatta niin syvälle, ja se vaatii ajattelemista sen "laatikon ulkopuolella", mitä olette aina olettaneet. Koko ajan te ajattelette, että poraatte alaspäin ja laitatte maahan putken, jossa on vettä. Laitatte vettä sisään ja saatte höyryä ulos. Mitä jos kuitenkin kertoisin teille, että teidän täytyy porata vain murto-osa tuosta matkasta ja löydätte riittävästi lämpöä keittääksenne nestettä! Sanoisitte: "Mahdotonta." Tämä ominaisuus on maan kuumien pisteiden yläpuolella, joissa on kuumuutta hyvin lähellä pintaan, muttei noita ominaisuuksia ole useimmissa paikoissa, joissa pyydämme teitä poraamaan. Vastauksena on olla käyttämättä vettä. On aika yhdistää planeetan korkeinta teknologiaa asioihin, joihin ette ole odottaneet yhdistävänne sitä, ja tämä on ajattelua laatikon ulkopuolella.

Tämä on sellaista ajattelua, josta tulee vähän kvanttisempaa, ja nähdään koko kuva sen sijaan, mitä ajattelette, että pitäisi olla, tai mihin olette tottuneet. Tähän on ratkaisuja ja jotkut jo tietävät, mitä ne ovat. On hieno kemiallinen koostumus, mikä kiehuu murto-osalämpötilassa siitä, missä vesi kiehuu. Ja tämä on vastaus: oppia käyttämään noita kemiallisia aineksia ja nesteitä suljetussa geotermisessä järjestelmäkoneessa, mitä ei tarvitse porata viiteen kilometriin. Miten olisi kaksi kilometriä? Tätä tunnettua kemiallista koostumusta käyttäen on mahdollista porata vain murto-osa matkasta ja saada höyryyn tarvitsemaanne lämpöä.

Kerromme teille tämän, koska teidän täytyy tehdä tämä. Jos otatte vaarin tästä neuvosta, huomaatte, että löydön ajoitus ja synkronismi ovat käsillä. Tämä merkitsee, että ymmärrätte tämän kaiken ja käsitätte, että tekijät loksahtavat yhteen ja saatte höyrymoottorinne. Eikä sen rakentamiseen mene viittä vuotta eikä se ole vaarallista eikä teidän tarvitse peittää sitä panssarilla. Paljon helpompaa. Se ei tupruta savua. Se ei saastuta eikä teidän tarvitse kantaa huolta ollessanne sen läheisyydessä. Ajatelkaa sitä… luonnollista lämpöä Gaiasta, mikä on ikuista! Se tuottaa sähköä, mitä tarvitsette lämmittämään koteja ja yrityksiä… koska lopulta ilma kylmenee. Tämä on numero yksi.

Mitä ihmiskunta tarvitsee eniten tällä hetkellä?

Aiomme antaa teille toisen oivalluksen. Tämä ei ole uutta siinä mielessä, että seuraava informaatio tiedettiin, sitten se myytiin epätarkoituksenmukaisesti ja teollisuus pisti sen taskuunsa. Koska ajatus tunnetaan jo, aion antaa sen teille tässä, jotta suuri yleisö voi nähdä sen ja synkronismin myötä jokainen joka kuuntelee tai lukee tämän viestin, ymmärtää sen. Myös te jotka istutte tuoleissa, ymmärrätte käsitteen, mutta tiedemiesten ja fyysikoiden on sitten otettava se käyttöön. Emme mainitsisi sitä tässä, jos se ei olisi hyvin ajankohtaista.

Resurssi jota ihmiskunta tarvitsee eniten, kun väestö kasvaa ja säätila muuttuu, on sellainen, minkä luultavasti jo arvasitte: raikas vesi! Siitä on tulossa jo niukkaa. Huomaatte, että lunta putoaa enemmän ja enemmän vääriin paikkoihin ja usein alueille, missä ei ole infrastruktuuria vangitsemaan sen valumaa. Varastoja ja vesijohtoja rakennetaan vanhaa energiaa varten vanhojen säätilamallien mukaisesti. Kun väestö kasvaa, vedestä tulee ongelma.

Uusi suolanpoistovastaus

Tässä on yksi välitön vastaus. Se on merkittävä asia, koska maapallo on enimmäkseen vettä - te ette kuitenkaan voi juoda sitä! Vastaus on käyttää meriä ja muuttaa vettä. Valtameri ei tietenkään ole raikasta vettä, joten teidän on kysyttävä, miten poistetaan suola.

Suolaa poistetaan tänä päivänä hyvin tehottomalla tavalla. Suurien vesimäärien on mentävä sammioihin ja oltava siellä, kun lämpöä käytetään eri tavoin. On erilaisia järjestelmiä. Jotkut niistä höyrystyvät, jotkut eivät - kaikki vaativat lämpöä suolan poistamiseen. Se vie pitkän aikaa. Se on kallista ja tehotonta. Siksi ei ole järkevää poistaa suolaa koko kaupunkia varten. Sen sijaan paikoissa, joissa ei yksinkertaisesti ole yhtään raikasta vettä, on tällainen järjestelmä. Siitä tulee kallis ja hankala olosuhteiden pakko, hyvän ratkaisun sijasta.

Nyt pyydän teitä ajattelemaan laatikon ulkopuolella ja aion antaa teille vastauksen siihen, miten poistetaan suola vedestä uudella tavalla. Kumppanini, haluan sinun etenevän hitaasti tässä.

Useimmat suurimmat kaupungit maan päällä ovat valtameren rannikolla… hyvin lähellä vettä. Tämä johtuu siitä, että aikanaan nuo rannikkoalueet ovat olleet paikkoja, missä saatettiin käydä kauppaa laivojen ja satamien avulla. Niinpä olette päätyneet siihen, että suurimmat kaupungit ovat valtameren rannalla. On hyvä aloittaa veden saaminen niille lähteestä, mitä ne voivat vain katsoa ja käyttää, eikö vain? Vastaus ei ole kovin vaikea, mutta se vaatii jotain, mitä ei ole harkittu.

Korkein teknologia mitä teillä tänä päivänä on, liittyy pienimmistä pienimpään. Kutsutte sitä nanoteknologiaksi. Se on kemiaa ja myös kemiallisia koneita, erittäin pieniä, jotka ottavat robotin muodon, kuten niitä kutsuisitte. Näitä ultrapieniä, molekyylinkokoisia robotteja on olemassa tänä päivänä ja ne ovat uusien keksintöjenne huippua. Tieteenne jopa miettii, miten niitä laitetaan ihmisen verenkiertoon etsimään ja tappamaan sairauksia - apuna niille valkoisille verisolulle, joita teillä tällä hetkellä on. Niin pieniä nanohiukkaset ovat.

Luonnollisesti tätä vastustetaan, koska se näyttää muuttavan ihmiskehoa. Se ei tee sitä yhtään enempää kuin jokin "lisäaine", jota ei ole luonnollisesti tehty ja jonka olette oppineet voivan auttaa kivussa, sairaudessa, kemiallisessa tasapainossa tai myös nukkumisessa yöllä. Niinpä se liittyy mukaan vastaavanlaisen tieteen voimiin, joita on annettu ihmiskunnalle auttamaan teitä pysymään hengissä. Muistakaa, että vaikka opetamme, että ihmisolento voi käyttää omaa tietoisuuttaan sen tekemiseen, on miljoonia ihmisiä, jotka eivät usko sitä tai ole kiinnostuneita siitä. Niinpä tiede ns. tehostaa toimintaa ja tänä päivänä on monia asioita, joiden tiedetään auttavan ihmiselämän laadussa ja jotka eivät ole metafyysisiä. Tässä on tasapaino ja se on tarkoituksenmukaista ja sopivaa.

Kuitenkin on niitä, jotka antavat oman lapsensa kuolla sen sijaan, että käyttävät tiedettä auttamaan sairauden tasapainottamisessa. He uskovat, ettei mikään ole sopivaa, mikä ei ole Jumalan antamaa. On aika ymmärtää täysin, että hyvä tiede on vain sen tavan keksimistä ja käyttöönottamista, jolla Jumala loi universumin. Vilpittömästi käytettynä se on tarkoituksenmukaista, Jumalan antamaa, siunattua ja sen löytäminen sallittiin maapallon korkeamman värähtelyn vuoksi. Toisin sanoen, olette ansainneet sen! Siksi sen poisheittäminen tai sen kutsuminen pahuudeksi ei ole sen ymmärtämistä.

Joku ihminen on hyvin janoinen. Hän on hyvin uskovainen ja rukoilee vettä annettavan hänelle. Tulee toinen ihminen veden kera ja tämä tarjoaa sitä hänelle. Janoinen mies torjuu sen sanoen, että hän odottaa sitä vain Jumalalta ja jää odottamaan. Hän kuolee janoon koskaan ymmärtämättä, että Jumalan synkronismi tapahtuu muiden ihmisten kautta! Opetelkaa arvostamaan tiedettä, mikä antaa teidän pidentää elämää, sillä tämä on tarkoituksenmukaista ja annetaan ihmiskunnalle tästä syystä.

Nanoteknologiasta tulee älykkäämpää. Tiede oppii tekemään roboteista älykkäitä kemian, logiikan ja elektroniikan avulla. Se on kuin tietokoneen logiikkaa, mikä voi nokkelasti auttaa teitä tekemään monia asioita. Se ei ajattele puolestanne, vaan auttaa teitä tehtävissä, mitä te ette pysty tekemään itse. Nämä pikkuruiset fiksut robotit voivat auttaa suolan poistamisessa vedestä.

Aion antaa teille tehtävän. Rakentakaa suolanpoistotehdas, missä vesi ei lakkaa koskaan virtaamasta ja missä suola voidaan poistaa reaaliaikaisesti, ja samalla luodaan sivutuote, mistä teillä ei ollut aavistustakaan. Veden ei koskaan tarvitse "levätä" eikä sitä tarvitse keittää. Mukana ei ole ollenkaan lämpöä. Nanoteknologiaa käyttäen vesi menee koneen toisesta päästä sisään ja tulee toisesta ulos jatkuvana virtana. Suolaista sisään, raikasta ulos - valmista sitten standardipuhdistamiseen.

Järjestelmän ensimmäiset vaiheet vaativat, että vapautatte riittävästi nanoteknologian robotteja, jotka on määrätty löytämään suolat ja kiinnittymän niihin. Tässä on kuitenkin salaisuus: jokainen robotti on magnetisoitu! Olehan magneettimestari.

[Kryon hymyilee]

Kaikesta suolasta tulee sitten magneettista ja pikkuruiset nanorobotit roikkuvat siinä. Seuraavaan vaiheeseen. Virratessaan seuraavalle alueelle vesi altistetaan valtavalle sähkömagnetismille, mikä vetää suolan vedestä täysin, koska suola on nyt magneettista! Se menee ulos. Kenties liian yksinkertaistettua, mutta näin se menee. Lämpöä ei ole mukana.

No niin, se sivutuote… te ette usko sitä! Voi, ja tämä on kiistanalaista, sitten kun keksitte sen. Veteen käytetyt magneettikentät saavat usein aikaan vettä, mikä on hyvin parantavaa. Näettekö, mihin tämä on menossa? Millainen laite se olisikaan! Se olisi nimittäin kvanttinen, koska se käyttää magnetismia. Olisi niitä, jotka sanovat, että magneettisesti käsitelty vesi on haitaksi teille, koska muutatte sitä tavalla, mitä ei ymmärretä. He eivät käsitä sitä energiamäärää, mitä muut ihmiset ovat käyttäneet löytääkseen maan parantavat vedet! Nyt saatte vähän sitä poistaessanne suolan vedestä! Ei ole mitään todisteita siitä, mitä tapahtuu, joten se tekee asiasta kiistanalaista. Kaikki ihmiset tietävät, että harvemmat ihmiset sairastuvat!

Tämän halusimme antaa teille tänään. Tämän halusimme nauhoitettavan tänään, jotta voisitte kuulla sen ja se julkaistaisiin. Haluamme kertoa teille, mitä näemme tulevaisuudessa niiden mahdollisuuksien perusteella, mitä olette kehittäneet. Emme aio antaa teille mitään aikakehystä, koska sellaista ei ole.

Tieteen tulevaisuus

Informaatio mitä kohta annan teille, voi olla kahden sukupolven päässä, kenties kolmen. Mutta se liittyy kaikin tavoin kvanttikeksintöön. Fyysikot, kuunnelkaa. Aion antaa teille jotain, mitä jo tiedätte, ja se on mahdollista. Siihen liittyy tieteen toinen kenttä, mutta se on vastoin kaikkea kolmeulotteista, mitä olette koskaan oppineet. Ihmiset ovat hassuja. Jopa korkeimmassa matematiikassa ja geometriassa kaikki määritellään suoraviivaisesti. Siksi ihmiset rakastavat määritellä ympyrän monikulmiona, missä on ääretön määrä suoria viivoja. Se on hassua! Melkein kuin ympyrää ei olisi olemassa luonnossa ja ihmisen on luotava kaava käyttäen suoraviivaista kappaletta sen olemassaolemiseen. Mielenkiintoista, eikö vain? Annan teille vain ihmisen suovaviivaisen ennakkoasenteen ja on hauskaa katsella sitä. Kuplia on aina ollut. Ne ovat kauniita. Ne ovat luonnollisia. Ympyrä on luonnollinen tapahtuma myös avaruudessa… ajatelkaa planeettoja. Mutta ihmiset haluavat tämän muodon olevan ääretön määrä suoria viivoja. Niin kuin sivulla oleva sarjakuvahahmo - tikku-ukot löytävät muutamia kolmiulotteisia ominaisuuksia kaksiulotteisesta elämästään ja "todistavat" ne luomalla äärettömän määrän tikku-ukkoja selittämään tuon muodon.

Epäilette jo sitä, että gravitaatio ja magnetismi taittuvat luonnostaan. Ne eivät kulje suoraan eivätkä ole koskaan kulkeneet. Entä sitten valo? Ei sekään kulje. Noiden kahden muun vaikuttaessa sekin taittuu. Sen pitäisi kertoa teille jotain. Mikään ei todellisuudessa ole suora viiva! Ainoat suorat viivat maisemissa ovat ihmisen aivot. [Kryonin vitsi] Te ette käytä myöskään oikeanlaista matematiikkaa ja olemme kertoneet sen teille kauan sitten. On upeaa matematiikkaa, mikä on kvanttista, ja jos edes alan kertoa teille siitä, vaikka yksinkertaisin termein, se näyttää liian monimutkaiselta.

Uusi matematiikka on tulossa

Kvanttimatematiikka käyttää jotain, mikä tullaan löytämään, ja annamme sille nimen: vaikuttavat numerot. Nämä ovat numeroita, joilla ei ole empiiristä arvoa, mutta sen sijaan niillä on arvo, mihin vaikuttavat niiden ympärillä olevat numerot. Neljä ei ole neljä. Neljä muuttuu niiden numeroiden vuoksi, jotka ovat sen vieressä, kuten kaavassa tai lineaarisessa luettelemisessa. Joka kerta kun jokin kaava ratkaistaan kvanttitilassa, siinä oleviin lukuihin vaikuttavat kaikki muut luvut ympärillä. Tämä johtuu siitä, että kaikkia kaavan lukuja muuttavat sen vieressä olevat luvut. Ne ovat vaikuttavia numeroita. Jos nelosta käytetään lineaarisesti, siihen vaikuttaa viisi tai kolme. Ne kaikki vaikuttavat vieressään oleviin numeroihin, käsitteellisesti nähtynä. Syynä on se, ettei kvanttitodellisuus ole koskaan lineaarista tai sillä ei ole ominaisuuksia, joita pidetään "normaalina".

Miten monimutkaista se onkin, se ei ole satunnaista ja on todella olemassa hieno järjestelmä… kaunis asia, sitten kun löydätte ominaisuudet ja näette muutoksen johdonmukaisuuden. Kaaos ei näytä kaaokselta, kun ymmärrätte "kaaossäännöt". Lopulta, sitten kuin näette tämän, teillä on kaava ympyrälle kokonaislukuna eikä irrationaalilukuna kuten tänä päivänä. Se ei ole pii. Sen sijaan se on "ratkaistu pii". Pyydämme fyysikoita työstämään sen takaperin, jos on pakko, saadakseen piin kokonaisluvun. Tämä antaa teille vihjeen, mitä on tehtävä muille laskelmille.

Kuvitelkaa matematiikkaa, jossa on vaikuttavia numeroita! Sillä mikään numero ei ole empiirinen, vaan siihen vaikuttavat sen vieressä olevat. Annan teille nyt korkeampaa matematiikkaa ja näin se palvelee teitä: kun alatte ymmärtää sitä, ymmärrätte lopultakin fysiikan pyhää graalia, kuten sitä kutsun. Tämä on ihmisen termi [Kryon iskee silmää].

Suoraviivaisessa ajattelussanne, ennakkoasenteessanne, teillä on monia 3D-kaavoja, eikö vain? Ja silloin kun tarkastellaan fysiikan perustaa, puhutaan, että aineella on massa. Ja niiden asioiden osalta joilla on massa, olette selvittäneet myös atomirakenteen ja tiheyden. Olette ylpeitä näiden kaavojen johdonmukaisuudesta, mikä perustuu sille, mitä näette ympärillänne, ja luulette niiden olevan pysyviä, eikö vain? Ajattelette, että kaikkeen on kaava ja se selittää, miten asia liikkuvat ja reagoivat. "Jos sillä on tietty atomitiheys ja massa, niin se painaa tämän tai tuon tietyssä gravitaatiossa." Olette saaneet selvitettyä sen kaiken.

Olette tosiaankin! Mutta vain 3D:ssä. Niinpä heti kun teistä tulee kvanttisia näiden kaavojen osalta, ne kaikki venyvät ja niistä tulee erilaisia. Kaikki tämä kertomaan teille vielä kerran, että teidän on mahdollista muuttaa minkä tahansa olemassaolevan kohteen massaa. Sillä ei ole merkitystä, miten suuri tai pieni tai miten tiheä se on. Voitte muuttaa sen massaa ja siksi (tauko)… sitä vaikutusta, mikä gravitaatiolla on siihen. Ei ole sellaista asiaa kuin antigravitaatio, on ainoastaan massan hallinta. Niinpä jokainen kaava, mikä kertoo teille 3D:ssä, miten paljon jonkin pitäisi painaa, voidaan muuttaa hallitsemalla kyseessä olevan kohteen massaa. Siksi te ette muuta gravitaatiota (mikä on todellisuudessa kahden muun voiman tuote), vaan kohteen massaa. Ja se liittyy atomitiheyden tai gravitaation "näkemän" ilmeisen tiheyden hallintaan.

Jugoslaviassa on kuuluisa työpaja. Se on historiallinen, sillä se kuuluu miehelle, joka ajatteli laatikon ulkopuolella - Tesla. Tuossa työpajassa on katossa jälkiä esineistä, jotka lähtivät hänen työpöydältään ja menivät suoraan ylös! Ne rikkoutuivat osuessaan lujaa kattoon! Nikola oli turhautunut, sillä hän oli keksinyt massattoman esineen eikä tiennyt miten! Hän ajatteli laatikon ulkopuolella… ainoa olemassa oleva antamaan teille piirustuksen siitä, miten vaihteleva virtaus voisi toimia. Voi, se on enemmän kuin 3D:tä. Tutkikaa sitä, sillä se on hienoa.

Kaiken tämän mitä Tesla teki, loi magnetismi ja se on myös lähtökohta hänen työpajansa kokeilun taustalla. Teslan aikana ei kuitenkaan ollut tietokoneita tai mitään hienoja välineitä, joita teillä on tänä päivänä pikkuruisten vaihtelujen mittaamiseksi tai aikaansaamiseksi magneettikentissä. Hän muutti kohteen massaa, muttei kyennyt kontrolloimaan sitä eikä tiennyt tarkkaan, miten hän sen teki. Hän oli turhautunut. Muuten, hän on palannut. En aio kertoa minne. Kenties hän lukee tämän ja tietää, mitä tehdä seuraavaksi. [Kryon hymyilee]

On nokkelaa, miten magneettikenttiä voidaan järjestellä uudelleen muiden magneettikenttien ympärillä. Myös nesteitä voidaan magnetisoida luomaan kätevän muotoisia kenttiä kenttien sisään… joskus oikeassa kulmassa toisiinsa nähden, joskus ei, antamaan olosuhteen, mikä saa aikaan muutoksen massassa. Mikään näistä asioista ei ole ihmiskehityksen kokemuspiirin ulkopuolella. Miten kauan siihen menee? Me emme tiedä. Se riippuu teistä. Mutta ymmärrättekö, mitä se muuttaa? Kaiken! Se merkitsee, että tieteiskirjallisuuden asiat ovat viimeinkin teidän. Se mitä kutsutaan antigravitaatioksi, on pelkästään kohde, jolla on hallittavissa oleva massa. Se leijuu koosta riippumatta. Se on tehtävissä. Kenties on aika ottaa se käyttöön?

"Kryon, miksi kerrot meille näitä asioita?" Tämän myötä lopetamme. Vastaus on, että haluamme teidän pysyvän täällä. Kaikki tämä annetaan rakkaudessa. Haluamme teidän pysyvän täällä! Eikä teillä ole paljon onnea siinä, ellette ala ajatella kvanttisemmin, ellette ala kiihdyttää keksintöjä ja siirtää politiikkaa pois tieltä. Mutta niillä mailla joiden täytyy tehdä tämä, on korkeimmat tekniset kyvyt ja niillä on myös suurimmat vaikuttavat rakenteet, jotka ovat kaiken tämän tiellä. Ihmisten on aika ymmärtää tämä, päästää fyysikot irti ja olla sitomatta heitä asioihin, mitkä ovat poliittisia tai teollisia tai toiminnaltaan "sopivia". Kenties te ette tiedä, mistä puhun, mutta he tietävät.

Tässä prosessissa elämä laajentuu, tässä prosessissa tulee oivalluksia, tässä prosessissa saatatte myös huomata, että tämä viesti oli paikkansa pitävä ja totta. Fyysikot, jossain matkan varrella teillä on arvoitus, eikö vain? Eikö vain? Jos kuuntelette tätä, teillä on arvoitus, koska kuka puhuu verhon toiselta puolelta ja antaa teille informaatiota, mikä on totta, aitoa ja tieteellistä? Jollain tasolla teidän on pakko sanoa, että se on todellista. Jossain kohtaa tulevaisuudessa teidän on myönnettävä, että henkisyys ja tiede ovat liittolaisia ja että se energia, joka loi maapallon, magnetismin, gravitaation ja kaikki tutkimanne asiat, on osa teitä… koska luoja on teidän jokaisen sisällä. Silloin kenties avaudutte?

Se kaikki liittyy tähän arvoitukseen. Onko tämä todellista vai ei? Onko Kryon todellinen vai ei? Onko rakkaus todellista vai ei? No, jotkut teistä tietävät, koska olette tänään istuneet teitä rakastavan luojan seurassa. Tämä perhe minun puolellani verhoa rakastaa teitä. Se on upea ystävänpäivän viesti, eikö vain? Niinpä sanomme teille, rakkaat ystävät, että kaikki asiat joista puhumme - ovat ne sitten tieteellisiä tai liittyvät akaasiaanne tai ydinsieluunne tai korkeampaan itseenne - annetaan yhdestä syystä: elämänne helpottamiseksi planeetalla. Jotta voitte löytää myötätunnon, mikä on liima, joka kasaa luomakunnan ja muuttaa itse maata, sillä teillä on käsillä muutos.

Se mitä kutsutte 2012-energiaksi, on jo täällä - sitä alkoi saapua noin vuonna 1998. Annetaanpa tämän olla sitä, mitä sen pitäisi olla: korkean tietoisuuden aikaa, tieteellisen kehityksen aikaa - kera vilpittömyyden, talouden joka kehittyy vilpittömäksi ja hallinnon joka hitaasti muuttaa vanhaa energiaa. On tulossa uusi toimintamalli kera asioiden, joita ette olisi koskaan menneisyydessä yhdistäneet. Tämä on oksymoron/mahdottomuus, niitä ei voi olla yhdessä - vilpittömyys ja hallinto, vilpittömyys ja vakuutustoiminta, vilpittömyys ja pankkitoiminta. Uusi toimintamalli on käsillä ja tämä muutos on vaikea. Meillä on sotureita ja työntekijöitä tuoleissa edessämme. He tietävät sen, koska siksi he tulivat: akaasia elää teissä, rakkaat ystävät, ja te tiedätte, keitä te olette. Minä tiedän, keitä te olette. Ja minä ylistän jokaista.

Ja niin se on.

Kryon
-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: