WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 20. marraskuuta 2010

Universaalit lait / Neljännen ulottuvuuden lahjat

 Todellisuutemme toimii näiden neljän lain avulla:

1. Olemassaolon laki (Law of Existence) Olet olemassa, etkä voi koskaan lakata olemasta. Kaikki mitä pystyy ajattelemaan ja kuvittelemaan on myös olemassa, eikä koskaan lakkaa olemasta. Näin ollen et voi koskaan kuolla vaikka fyysinen kehosi kuolisikin
2. Yhden laki (Law of One) Kaikki on Yksi, Yksi on Kaikki. Kaikki mitä on, kuuluu tähän yhteen.
3. Vetovoiman laki (Law of Attraction) Vedät puoleesi sitä mitä olet ja se mikä on sitä mikä sinä olet vetää sinua puoleesi. Toimii yhdistyneen tietoisuuskentän kautta (Unified Consciousness Field).
4. Muutoksen laki (Law of Change) Kaikki muuttuu, paitsi nämä neljä lakia.


































NELJÄNNEN ULOTTUVUUDEN LAHJAT

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman
Lokakuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, on ollut paljon keskustelua tämän universumin eri ulottuvuuksista, erityisesti kolmannesta, neljännestä ja viidennestä ulottuvuudesta. Nämä ovat ulottuvuustaajuuksia, jotka eniten vaikuttavat ihmisiin, sillä ne luovat sen todellisuuden, missä ihmiskunta on tällä hetkellä. Aivan äskettäin rakas viestintuojamme otti tehtäväkseen tehdä sanaston vuosien varrella käyttämistämme sanoista ja termeistä. Tämä sanasto ja tiivistetty versio joistain tärkeimmistä kirjeistämme auttaa teitä helpommin ymmärtämään ja soveltamaan niitä viisausopetuksia, jotka ovat hyvin kriittisiä parhaillaan kokemallenne ylösnousemusprosessille.

Voitte olla varma siitä, että jokaiseen sieluun planeetallanne vaikuttaa niiden Jumalvalon korkeampien värähtelytaajuuksien nopea kiihtyminen, jotka pommittavat maapalloa tänä aikana. Teidän on oltava valmis tekemään työtä, jos teidän on tarkoitus siirtyä eteenpäin evoluutio-/ylösnousemusspiraalilla, sillä nämä valon timantinkovien hiukkasten jalostuneet energiamallit kiihtyvät vieläkin nopeammin seuraavien kriittisten transformaatiovuosien aikana. Niiden jotka ovat tähtisiemeniä, on myös pystyttävä havainnollistamaan niiden pyhien viisausopetusten hyötyä ja tehokkuutta, joihin olette yhdistyneet ja joista tehneet osan ydintotuuttanne. Olette suostuneet olemaan tiennäyttäjiä ja teitä tarvitaan kipeästi opastamaan ja auttamaan sieluveljiänne ja -sisarianne.

Osa sanastosta on otteita aiemmista viesteistämme. Kuitenkin suuri osa informaatiota on poimittu rakkaan viestintuojamme pyhän mielen muistipankeista. Huomaatte, että kun opitte pääsemään omaan pyhään mieleenne, saatte kyvyn ammentaa paljon viisautta menneisyydestä ja pystytte myös säilyttämään nykyiset opetukset helpommin. Huomaatte myös, että kun kohotatte ja jalostatte taajuusmallejanne, saavutatte kyvyn päästä tähän informaatioon vaivattomammin. Pyhä mielenne sisältää kehittyneempiä tietoisuustasoja ja myös kyvyn säilyttää ja palauttaa muistiin tietoa helposti.

OTE VIESTISTÄ "VIITTAUKSIA JA PALJASTUKSIA" - SANASTOA JA HAVAINTOESIMERKKEJÄ

"KOLMAS JA NELJÄS ULOTTUVUUS: Ihmiskunnan tietoisuuden putoamisesta lähtien tuhansia vuosia sitten, maapallo ja sen fyysinen ympäristö on koostunut kolmannen/neljännen ulottuvuuden tekijöistä. Kolmas ulottuvuus koostuu tilan leveydestä, pituudesta ja syvyydestä. Tämän ulottuvuuden aistivat olennot ovat kehittyneempää eläinkuntaa (ryhmätietoisuus) ja ihmisolentoja, joilla on yksilöllinen sielutietoisuus.

"Neljännessä ulottuvuudessa pituuteen, leveyteen ja syvyyteen lisätään tietoinen nykyhetken tajuaminen. Neljäs ulottuvuus on tunteiden ulottuvuus ja astraalitaso. Koska se on korkeampien taajuusmallien alkutaso, aika on virtaavampaa ja ajan ja paikan lait alkavat muuttua. Sitä kutsutaan joskus eetteriulottuvuudeksi. Meidän on mentävä sen massatietoisuuden uskomusrakenteen läpi, mikä koostuu enimmäkseen epäharmonisten kolmannen ja neljännen ulottuvuuden värähtelyjen yhdistelmästä. Meidän vastuunamme on puhdistaa tai neutraloida henkilökohtaiset riitasointuiset värähtelytaajuutemme, kulkeaksemme neljännen ulottuvuusympäristön seitsemälle alatasolle ja yhdistyäksemme tietoisuuteen "minä olen" -olemuksestamme viidennessä ulottuvuusympäristössä."

"ULOTTUVUUDET, UNIVERSAALIT: Universumimme koostuu valosta, äänestä ja väristä sekä eri tiheystasoista. Kaikella universumissa on resonanssi tai kaikki koostuu värähtelytaajuusmalleista. Ykseysulottuvuus alkaa viidennessä ulottuvuudessa, missä kolmannen ja neljännen ulottuvuuden harhakuvat alkavat haihtua pois. Viides ulottuvuus on ylösnousemusprosessin varsinainen alku. Alatte valmistautua ylösnousemiseen korkeamman kolmannen ulottuvuuden värähtelymalleissa, kun pyritte palaamaan tasapainoon ja harmoniaan fyysisessä, tunne-, mentaali- ja eetterikehossa.

"Korkeammista taajuuksista/ulottuvuuksista - korkeampi viides, kuudes ja sen yli - tulee vähitellen eteerisempiä, seitinohuita tai kristallisia. Niissä on muoto. Kuitenkin siirtyessänne korkeampaan kuudenteen ulottuvuuteen ja sen yli, muodosta tulee hienojakoisempi, usein läpinäkyvä ja joskus nestemäinen/virtaava. Tämän universumin ulottuvuudet on järjestetty värähtelytaajuuden mukaisesti, mikä merkitsee sitä, että korkeammat ulottuvuudet resonoivat nopeampiin, jalostuneempiin taajuuksiin ja matalammat, tiheämmät ulottuvuudet resonoivat hitaammin värähteleviin malleihin. Jokaista ulottuvuutta hallitsevat tietyt universaalit lait ja periaatteet, joita on noudatettava värähdeltäessä tuon ulottuvuuden taajuuksissa.

"Ulottuvuuksien välillä ei ole tiukkaa rajaa, sillä ne aaltoilevat ja tunkeutuvat toisiinsa tietyssä määrin. Suuri osa ihmisistä resonoi nyt korkeamman kolmannen ulottuvuuden taajuuksiin ja samalla yhdistyy neljännen ulottuvuuden eri tasoihin ja myös pieneen määrään viidennen ulottuvuuden alatasoja. Jotkut kehittyneet sielut yhdistyvät pieneen määrään kuudennen ulottuvuuden taajuusmalleja (ja myös korkeampiin) valokaupunkien kautta.

"Meillä on pääsy vain peruselämänvoimasubstanssiin tai puolivalospektriin värähdellessämme kolmannessa/neljännessä ulottuvuusympäristössä. Meidän on puhdistettava 51% negatiivisista värähtelymalleistamme ja viritettävä energiapuumerkkimme ainakin osaan viidennen ulottuvuuden alempia alatasoja, jotta saamme Luojavalon timantinkovia hiukkasia, jotka ovat oleellinen osa metatronista koko valospektriä."

Arkkienkeli Mikael: Opetuksemme edistyvät luonnollisesti, kuten monet teistä ovat oppineet. On tärkeää, että otatte tarvittavia askeleita polun puhdistamiseksi edessänne, jos ette halua kokea monia kompastuskiviä matkan varrella. Ylösnousemusprosessin osalta nopeammin ja enemmän ei ole välttämättä parempi. Ne jotka ovat astuneet ylösnousemuspolulle ja ovat vakavissaan jumalaisen tehtävänsä täyttämisen osalta, edistyvät paljon nopeammin, kuin olemme koskaan toivoneet. Siitä on kuitenkin tarvinnut maksaa hintansa, kuten tiedätte.

Siirtymäprosessi on ollut tunnekehoa stressaava ja usein tuskallinen fyysiselle astiallenne, kun olette vapauttaneet vanhoja energioita. Jotkut näistä energioista ovat jääneet kiinni kehonne eri osiin ja teidän on ollut opittava yrityksen ja erehdyksen kautta, miten niitä muunnetaan, neutraloidaan ja päästetään irti. Kuitenkin te rohkeat etujoukot olette raivanneet tietä, jotta takananne seuraavat pystyvät kulkemaan varjomaiden laaksoissa nopeammin ja ilman yhtä monia esteitä ja tuskallisia oireita.

Eläessänne kolmannessa/neljännessä ulottuvuusympäristössä koette neljännen ulottuvuuden alempia tasoja unitilassa ja matkustatte astraali-/eetterikehossanne eri paikkoihin siellä. Neljännessä ulottuvuudessa käsityksenne menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta on virtaavampi ja saatatte kokea sekä miellyttäviä että tuskallisia muistoja unissanne. Se on tunnekehon valtakunta ja tunteita ja uskomuksia tuodaan esiin menneistä elämistä oltaessa theta- tai delta-tietoisuustilassa. Tässä tilassa koette painajaisia ja häiritseviä unia, sillä tämä on massatietoisuuden uskomusmallien ulottuvuus. Kuitenkin myös korkeampi itsenne pyrkii puhumaan teille unienne kautta auttaakseen teitä ymmärtämään, mitä tapahtuu, ja antaakseen teille esimerkkejä siitä, mitä pitää tehdä siirtyäkseen läpi alemman neljännen ulottuvuuden negatiivisesta ympäristöstä.

Neljättä ulottuvuutta kuvataan usein alueeksi, minkä läpi pitää kulkea mahdollisimman nopeasti. Kuitenkin siinä on edullisia puolia, kuten kaikilla luoduilla tasoilla. Ikään kuin olette puolivalvetilassa kokiessanne kaksinaisuuden laajaa kirjoa kolmannessa ulottuvuudessa. Alatte vähitellen herätä, kun alatte puhdistaa alemman neljännen ulottuvuuden vääristymiä, jotta voitte saada pääsyn niihin Hengen lahjoihin, jotka ovat tuon ulottuvuuden korkeammilla alatasoilla. Jos pyritte aktiivisesti tasapainottamaan ja harmonisoimaan energiapuumerkkinne, saatte pääsyn pyhään sydämeenne ja pyhän mielenne portti aukeaa. Yhdistytte korkeampiin luomiskykyihin ja usein teitä tönäistään kehittämään joitain latentteja taitojanne. Alatte tuntea itsen ykseyttä, mikä on alkua kaiken olevan ykseydelle.

Olemme selittäneet, miten teillä täytyy olla pääsy neljännen ulottuvuuden keskitason ja viidennen ulottuvuuden alatason valotaajuuksiin päästäksenne metatroniseen koko valospektriin, mikä on luomisenergiaa valokaupungeista. Tässä kohtaa violetin liekin transformaatio-ominaisuudet saavat vieläkin tärkeämmän osan ylösnousemusprosessissa.

Olemme selittäneet, miten strategisiin paikkoihin ympäri maailmaa sijoitettiin jättimäisiä kristallivartijoita. Ympäri maapalloa oli suuria labyrinttejä, kulkuväyliä ja kristalliluolia. Fyysinen astianne ja planeettanne eivät olleet läheskään yhtä tiheitä ja tiiviitä kuin nyt. Suurissa kristalliluolissa oli valtavia ametistirykelmiä, jotka ylläpitivät seitsemännen säteen pyhää violettiliekkiä. Tämä oli siksi, että ihmisillä olisi aina käytettävissään siunattu violetti liekki auttamaan heitä tasapainon ja harmonian ylläpitämisessä sisällään ja ympärillään, kun he kehittivät neljän alemman kehon järjestelmäänsä tiheämmissä, fyysisissä ulottuvuuksissa.

Violetin liekin siunatut vartijat ympäri maailmaa tiesivät, että heidän on tietoisesti tuotava Jumaltietoisuuden laatuja, piirteitä ja hyveitä - timantinkovia hiukkasia - syöttämään ja täydentämään maan violetteja liekkejä, ja jotkut siunatut sielut ovat uskollisesti täyttäneet velvollisuutensa miljoonia vuosia. Kun maapallo kuitenkin tiivistyi ja vajosi tiheyteen, violetit liekit heikkenivät asteittain, kunnes useimmilla maailman alueilla palamaan jäi vain pienet liekit. On totta, että ympäri maailmaa on omistautuneita ryhmiä, jotka ovat säilyttäneet violetit liekit alueellaan rakastavan tahdonilmaisunsa, määräyksensä ja niiden viisausopetusten avulla, jotka he ovat pitäneet elossa tuhansia vuosia. Massat ovat kuitenkin kadottaneet ja unohtaneet paljon. Nyt on aika ottaa uudelleen käyttöön tuo kadotettu viisaus ja vaadittava takaisin violetin liekin ja sen siunattujen lahjojen voima ja majesteettisuus.

Violetin liekin värähtelymallit ovat ainoita, joihin päästään sekä ylhäältä - kruunuchakran ja pyhien hengitystekniikkojen avulla - sekä maasta. Kuvitelkaa tämän kauniin liekin roihuavan jalkojenne alta ja ympäröivän kehonne, kun se muuntaa kaikki epäharmoniset värähtelymallit, joita teillä on ehkä ympärillänne, ennen kuin säteilette tätä pyhää liekkiä maailmaan suurempina ja suurempina samankeskisinä ympyröinä.

Tästä syystä violetit liekit maan sisästä ovat niin kriittisiä transformaatioprosessille. Ihmiskunnan ja maapallon auttamiseksi ja ylösnousemusprosessin edistämiseksi on kriittistä, että transformaation violetti liekki saadaan käyttöön riitasointuisten värähtelymallien muuntamiseksi, kun niistä päästetään irti. On ilmiselvää, että valtava osa ihmiskunnasta on kulkemassa syvemmälle ja syvemmälle pelkoon, negatiivisuuteen ja avuttomuuden tunteeseen, kun Luojan jumalaisen säteilyn voima ja värähtely lisääntyvät.

Kun violetin liekin vartijoina nostatte tietoisuutta, saavutatte kyvyn välittää Luojavalon timantinkovia hiukkasia enemmän ja enemmän muodon maailmaan. Teidän on tultava tietoiseksi siitä, että on kriittistä saada violetti liekki käyttöön muuntamaan niitä riitasointuisia värähtelymalleja, joita valo "sekoittaa", jotta suurin mahdollinen määrä sieluja voi siirtyä uuden ajan valoon. Muistakaa myös, että universaali laki toteaa, että ne kaksi sädettä, joita teidän vain sallitaan säteillä toiseen ihmiseen, ovat violetti liekki ja jumalaisen rakkauden vaaleanpunainen säde. Nämä siunatut energiat menevät suoraan tarkoitetun henkilön aurakenttään ja ovat saatavilla, jos hän haluaa käyttää siunauksen hyödykseen. Kaikki muu on toisen ihmisen vapaan tahdon loukkaamista.

Kysytte, miten tiedätte, oletteko violetin liekin vartija. On totta, että on niitä rakkaita ja rohkeita sieluja, jotka ovat suostuneet astumaan esiin näinä valtavan muutoksen aikoina ja ottamaan tuon roolin. Kerromme teille, että teidän on vain pyydettävä. Teidän on esitettävä pyyntö, pyydettävä liittymistä mukaan tähän jaloon hankkeeseen. Ette voisi valita arvokkaampaa asiaa tai parempaa tapaa palvella ihmiskuntaa ja Äiti/Isä Jumalaamme. Ottakaa vastaan ne lahjat ja siunaukset, joita teille tarjotaan, urheat ystäväni. Teitä tarvitaan ja palkkiot ovat äärettömiä. Suihkutamme päällenne taivaallisten valtakuntien siunauksia. Teitä rakastetaan hyvin syvästi.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: