WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Terveys & parantaminen "Päätä tanssia" Kryon-yleisökanavointi


Tervehdys, Rakkaat Ystävät, minä olen Kryon Magneettipalvelusta. 

Jos sinä pystyt näkemään värejä, katso niitä nyt. Ne virtaavat tähän paikkaan ja edustavat osia, jotka ovat enemmän kuin kokonaisuuden summa. Näetkö? Ne edustavat parantavia olentoja, joista jotkut ovat olleet täällä koko päivän ja odottaneet tämän hetken saapumista. 
Kuvittele, että tällä paikalla ei ole kattoa. On kaunis, selkeä ilta… lämmintä, sama lämpötila kuin tässä huoneessa. Tätä paikkaa ympäröi stadion ja se on ääriään myöten täynnä kymmeniätuhansia olentoja, jotka katselevat, mitä tässä huoneessa tapahtuu. Jos sinä pystyt kuvittelemaan sellaisen asian mielessäsi, niin sinulla on pieni ajatus todellisuudesta. Ja totuus on, että te kaikki olette yhteydessä perheeseen tasolla, jota teidän ei ole helppo ymmärtää.

Vaikka sinä tunnet itsesi yksinäiseksi, minkä teidän kaksinaisuutenne toteuttaa todella hyvin, sinä et ole yksin. Henki on sinun olkapäälläsi. Jumala tietää kaiken sinusta, katsoo sinuun ja hymyilee eikä tuomitse. Sillä sinä olet osa kokonaisuutta, suunniteltu olemaan sellainen. Me ymmärrämme teidän olevan täynnä kysymyksiä, mutta näiden hetkien ajaksi minä pyydän teitä jättämään taaksenne lineaarisuuden ja 3D-elämänne ja kuitenkin ankkuroitumaan tavalla, että te ette leiju pois. Koska Teitä Rakastavat olennot niin sanotusti tarkkailevat Teitä.

Ajatteletko tällä sinun ulkopuolellasi olevalla stadionilla olevan kymmeniätuhansia olentoja? Laajenna nyt tätä stadionia miljardeihin olentoihin, kaikkialla maailmankaikkeudessa. Jos sinä ymmärrät olevasi yhdistyneenä kvanttitasolla heihin kaikkiin, se tarkoittaa, että kaikissa maailmankaikkeuksissa tiedetään tästä tapahtumasta. 

Ja Te saatatte sanoa: ”Onko tämä kokoontuminen niin erityinen?” Kyllä se on. Te olette niin erityisiä! Tämä tosiasia kätkeytyy teiltä ettekä te pysty käsittämään sitä. 

Te olette osa ”moniulotteista keittoa” - jotain, mikä ei ole täydellinen ilman teitä. Siksi teidän toimenne ovat kaikki osa JumalaEnergiaa, jonka te tunnette olevan teistä erillään, mutta se ei ole. Maailmankaikkeus tietää tästä kokoontumisesta, koska näillä tuoleilla istuvat Enkelit, jotka tekeytyvät Ihmisiksi, ovat osa kokonaisuutta. Ja mitä nämä olennot tekevät? 

He juhlivat… he tanssivat.

Henki puhuu Ihmisille tällä tavalla, joten annetaanpa värien osoittaa asian olevan tosiaan niin. Laajentukoon minun kumppanini auraenergian 8 metriin saakka niin, että täällä olevat voivat nähdä sen. Tiedä, moniulotteinen näkijä, että todiste siitä on täällä sinun nähtävänäsi, jos niin valitset. Sitten sinä tiedät, mitä tapahtuu - tämä kumppanini ja minun sulautuminen, jotka kutsutaan kanavoinniksi.

Me haluamme kertoa Teille tänään terveydestä ja parantamisesta. Me tuomme teille joitain lähtökohtia, joita me olemme pohtineet aikaisemminkin, mutta sitten me laajennamme niitä. Sitten me annamme teille asioita, joista me emme ole koskaan aikaisemmin puhuneet, koska nyt on sen aika. Me olemme tieteellisempiä ja myös esoteerisempia DNA:n osalta. Me olemme puhuneet kerroksista, me olemme puhuneet niiden hepreankielisistä nimistä. Me olemme antaneet teille niiden tarkoitukset. Me olemme myös puhuneet siitä, miten ne sekoittuvat toisiinsa. Me emme ole määritelleet teille kaikkia niistä, mutta me tulemme sen tekemään.

Me olemme antaneet kerrostietoa lineaarisessa muodossa, vaikkeivät ne olekaan lineaarisia. Kun te Ihmisinä puhutte DNA:sta, te puhutte siitä kaikesta yhdessä, vaikka on olemassa miljardeja osasia. Moniulotteinen DNA on vieläkin monimutkaisempi, kuitenkin me olemme antaneet teille kerrosten nimet, ikään kuin ne olisivat laatikoissa, jotka voidaan avata ja joihin voidaan katsoa sisään, vaikka ne todellisuudessa ovat energeettinen ”keitto”. Mutta se on parasta, mitä me voimme tehdä. Aletaanpa siis alusta: Pohditaan isoa aihetta.

Mitä juuri nyt tapahtuu tämän planeetan Valotyöntekijöille? Niin monet heistä löytävät omasta biologiastaan asioita, jotka saattavat näyttää pelottavilta. Loogisesti Valotyöntekijä saattaa ajatella, että tämä hetki tuo sellaista energiaa, missä hän voi niin paljon paremmin kuin aikaisemmin, koska tämä energia alkaa olla yhteismitallista planeetan energian kanssa. Toisin sanoen Valotyöntekijä on odottanut tätä energiaa! Kuitenkin näyttää tapahtuvan päinvastoin.
Ihmissuhteet hajoavat, sekä henkilökohtaisesti että kansainvälisesti. Ihmisten kehot näyttävät rappeutuvan terveyden osalta ja te näette asioita, joista te luulitte, että ette koskaan näkisi. Se on tämän ajan haaste, ja me kehotimme teidän odottavan tätä. Me emme nyt voi sanoa kaikkia näitä haasteita kohdattavan tässä huoneessa, mutta ne koskevat yleisesti teitä sekä niitä kymmeniätuhansia, jotka tulevat lukemaan tämän viestin.

Minäpä puhun tässä huoneessa oleville ja lukijakunnalle - tällä sivulla oleville silmäpareille. Me sanomme taas: Kuuntelija, ymmärrätkö sinä, että lukijatkin ovat täällä moniulotteisesti katsottuna? Ja lukija, minun puhuessani sinulle nyt, ymmärrätkö sinä, että tämä pieni ihmisryhmä, jota sinä kutsut siskoiksi ja veljiksi, joka istuu näiden kaikkien koristeiden loisteessa tänä joulukuisena aikana ilman ulkona ollessa viileä, on sinun kanssasi juuri nyt? Vaikka sinä lukisit tätä elokuussa, he ovat sinun kanssasi! Te kaikki olette yhteydessä toisiinne. Tämä on todellisuuden moniulotteinen ominaisuus, jota te ette koskaan käsitä. Tervehtikää siis toisianne nyt!

Jälleen minä muistutan teitä: Majakat rakennettiin myrskyjä varten ja te tiedätte, mistä minä puhun. Ei ole mikään koettelemuksien aika, on säätämisen aika. Ei tämä ole mitään teidän tekemäänne, mikä tuo teille nämä ongelmat ja haasteet; pikemminkin on muutoksen aika. Niinpä, rakas Ihmisolento, kun sinun DNA:si alkaa muuttua, se muuttaa usein sinun aikaisempaa mukavaa todellisuuttasi. Älä vaivu epätoivoon. Näille kaikille asioille on syynsä, ja jos sinä olet yksi niistä, jotka päättävät pelon kohdatessa ”Minä tanssin”, niin sinä selviät siitä.

Näyttäisi oudolta, eikö näyttäisikin, että Valotyöntekijät kärsivät haasteiden epidemiasta? Lopultahan Majakka on vahvin osatekijä myrskyssä! 

Katsokaa niitä viestejä, joita me olemme teille antaneet näiden viime kuukausien aikana, kun me puhuimme ”henkisyyden talvesta” [Kryonin kanavointi syyskuulta 2004 - Henkisyyden talvi]. 

Maassa näyttää vallitsevan pimeys. On muutoksen aika ja aika kuurata puhtaaksi perusta, jolle ”maailmarauhaksi” kutsuttu uusi sivilisaatio voidaan rakentaa. Ja Valotyöntekijöitä vaaditaan tekemään se! Valotyöntekijät voivat tehdä tuon kuuraamisen!
Tämän vuoksi usein juuri Valotyöntekijät käyvät läpi muutoksia ja niitä jotkut teistä kokevat juuri nyt. Todellakin, tällä muutoksella on monia muotoja, mutta kuitenkin se on haaste, eikö vain? 

Tämän haasteen aikana meiltä [Henki] kysytään monia asioita: Esimerkiksi: ”Mitä on tapahtumassa erityisesti Pohjois-Amerikan ihmisille, kun heillä näyttää olevan niin paljon ruoka-aineallergioita?” Ja niinpä me vastaamme siihen erittäin selkeästi, niin että te kuulette sen, koska se liittyy teidän terveyteenne. Se liittyy tietoisuuden muutokseen, uskokaa tai älkää, ja se on hyvin esoteerista.

Ruoka-aineallergiat
Panitteko koskaan merkille, että useimmat pienien maatilojen lapset eivät ole allergisia maidolle? 

Mutta lapset kaupunkialueilla usein ovat. Lapset niillä alueilla, joita te kutsutte kodiksi, ovat usein allergisia monille asioille. Miksi olisi olemassa tällainen ero? 

Minä sanon nyt sellaisia asioita, joita me emme ole laittaneet kirjalliseen, puhtaaksi kirjoitettuun muotoon tällä tavalla aikaisemmin: Jos te ette kunnioita elämiä, te ette saa ravintoa! Mutta teidän ruokanne tuottamisesta vastuussa olevat eivät ole kuitenkaan havainneet tätä. Itse asiassa se kuulostaa heistä erittäin typerältä.

Tässä on lähtökohta: Ne, jotka haluavat tehokkuutta ja yrittävät luoda tehdasmaisen maatilan käsittelemään ruokaa, laittavat lehmät niin lähelle toisiaan, että ne koskettavat toisiaan koko ajan - koko elämänsä ajan. Ne sidotaan koppeihin tai pieniin tiloihin, missä niitä lypsetään ja ruokitaan… ja te ihmettelette, miksi te olette ruoka-aineille allergisia? 

Mutta niillä maatiloilla, joilla on vain yksi tai kaksi asianmukaisesti hoidettavaa lehmää, lehmät tuottavat maitoa, jonka teidän kehonne näkee eri tavalla. Tämä vaatii moniulotteisen oivalluksen siitä, että te, Maapallo ja lehmät olette hyvin sidoksissa toisiinne. Teidän solurakenteenne huomaa eron ja reagoi siihen.

Jotkut laittavat kanoja koppeihin niin, että ne kaiken elämänsä elävät muutaman kymmenen neliösentin kokoisella alueella - ilman valoa, paitsi silloin, kun niillä kuuluu sitä olla tuottaakseen paljon munia. Jos tämä jatkuu, teillä voi piankin olla Ihmisjoukko, joka ei siedä kananmunia! Ja se liittyy asiaan, jonka mainitsemme myöhemmin tässä kanavoinnissa – odottamattomaan asiaan, joka alkaa tapahtua… enemmän kuin moniulotteista peräkkäisyyttä.

Syynä pääasiassa on, että te olette nyt vapaita ja selvinneet Harmonisesta sopusoinnusta – mitatun energia-ajan päätepisteestä - joka alkoi Harmonisella yhdentymisellä. Harmonisen sopusoinnun jälkeen, teidän oman suunnitelmanne mukaisesti, me aloimme toimittaa tälle maapallolle energiaa, joka kirjaimellisesti muuttaa Gaiaa. Yksi näistä energioista oli Venus-transiitti. Sen aikana me pyysimme teitä katsomaan taaksepäin ja näkemään, millainen energiatasapaino tuotaisiin tälle planeetalle, koska tämä muutos muuttaa monia asioita. [Kryonin kanavointi kesäkuussa 2004 - Venus-transiitin lahja]

Tämä uusi energia nopeuttaa tiettyjä asioita, kuten ruoka-aineallergioita, ellette te päätä muuttaa sitä, miten ruokaa tuotetaan, kerätään ja säilytetään. Melkein kaikki purkitettu on teille pahasta, silti koko purkitetun ruuan idea on estää ruokaa pilaantumasta teidän kannaltanne! 

Silti nämä ovat teidän varastojanne ongelmatilanteita varten, eivätkö olekin? Teillä on kaikki tämä purkitettu ruoka hyllyillä. Te avaatte purkin ja huomaatte ruuan olevan näennäisesti tuoretta ja maistuvan erittäin hyvälle - mutta tästä on maksettava hinta. Ja kun sinä käytät sitä, tiedä tämä, rakas Ihmisolento, sinä laitat kehoosi ainetta, jota ei koskaan aikaisemmin ole nähty luonnossa. 

Ja kuinka Sinä voit tehdä sen - samaan aikaan, kun odotat suonissasi virtaavan tietoisuutta, ymmärrystä, viisautta, tasapainoa ja rauhaa, sinun biologiasi tekee ylitöitä yrittäessään tasapainottaa sinun syömiäsi elintarvikkeita? 

Ehkä on aika katsoa tätä sellaisena, mitä se on. Tee sellaisia valintoja, jotka pitävät sinut erossa teollisesta ruuasta. Tietyissä kulttuureissa tämä vaatii vähän vaivaa, mutta siksihän te lopulta olette täällä (Kryon hymyilee).

Rokotukset
Tässä on kysymys, jolla ei näytä olevan mitään tekemistä käsiteltävän aiheen kanssa, mutta sillä on sen vuoksi, miten Ihmiset yhdistävät sen. He kysyvät tämän kysymyksen: ” Minulla on lapsia, minulla on lapsenlapsia ja heidät pitäisi rokottaa. Mitä sinä, Kryon, sanot rokotuksesta? Me olemme kuulleet monia erilaisia näkökulmia tähän asiaan.
Rokotuksen lähtökohta on oikea. Se toimii biologian hyväksi ja se on tehnyt sitä monia vuosia. Se on estänyt ja melkein kokonaan poistanut monia tappavia sairauksia tältä planeetalta ja se on säästänyt lukemattoman määrän elämiä tähän mennessä. Se toimii. Jatkaako rokottaminen edelleen toimimistaan? Minä sanon tämän, ja kun minä teen niin, jotkut ymmärtävät ja jotkut eivät: Siinä hengessä, missä se kehitettiin ja missä se tuotiin teille 50 vuotta sitten, se toimii edelleen. Rokotuksiin on kuitenkin yritetty laittaa mukaan lääkettä, jonka pitäisi auttaa lopettamaan muita sairauksia. Niitä on yhteensä 17 tai 18, alun perin 7 tai 8 suunnitellun sijasta.

Tässä on meidän neuvomme: Lääkärit, palatkaa ajassa taaksepäin ja menkää takaisin 7 tai 8 aineeseen. Älkää laittako mitään muita aineita rokotuksiin. Käsitelkää muita erikseen ja antakaa vanhemmille mahdollisuus valita, mitä aineita he haluavat: alkuperäinen koostumus tai kaksi koostumusta eri aikoina. Te ette vielä ”näe” tieteessänne, että siinä tosiaan on tietoisuuden energiaa, kun te yhdistelette liian monia aineita. Se voi itse asiassa estää tarkoituksen, ja jotkut soluominaisuudet estävät niiden toiminnan täydellisesti, jos niitä annetaan yhdessä. Ja kyllä, saattaa olla ongelmia, jotka eivät näyttäydy vielä vuosiin teidän antaessanne näitä aineita yhdessä, yksinkertaisesti sen vuoksi, etteivät ne tee sitä, mitä te pyydätte niitä tekemään. Ne avaavat oven myöhemmälle epätasapainolle.

Parantajille:

Kohennus Uudessa energiassa
Minulla on joitain neuvoja parantajille. Kumppanini [puhutaan Leestä], sinulle ei ole koskaan ennen annettu tätä, joten ymmärrä tämä oikein. [Kryon kehottaa hymyillen Leetä etenemään hitaasti.] Täällä he istuvat - monet parantajat. Ja monet muut lukevat. Jotkut käyttävät energiaa, joillakin on fyysisiä apuvälineitä ja he tietävät, keitä he ovat.
Minulla on joitain neuvoja Sinulle, jos sinä olet parantaja. Haluaisitko sinä tehdä parannuskyvyistäsi syvällisempiä? No, ensinnäkin keskustellaanpa siitä, mitä todella tapahtuu. Jotkut teistä ovat lopettaneet parannustyönsä, koska asiat eivät toimi sillä tavalla, kuin ne toimivat ennen. 

Tässä uudessa energiassa esitetään usein kysymys: 

Toimivatko minun aikaisemmat parannustapani edelleen?” Vastaus on kyllä - itse asiassa sinä kykenet käyttämään niitä jatkossa intuitiivisesti entistä paremmin - mutta tässä on myös muutamia neuvoja. Ensimmäinen on tämä: On aika tehdä jotain, mitä teistä kaikki eivät tee: Harjoittaa mestaruutta! Jos sinä aiot olla tasapainottumisen väline, ole tasapainoinen! Menneitä ovat ne ajat, jolloin parantajat voivat saada informaationsa ja oppinsa avaamalla kirjan, tekemällä työnsä ja tekemällä sitten mitä tahansa omalle keholleen. Ensimmäistä kertaa minä kerron teille, että teidän parantajankykynne ovat sidoksissa työhön, jota te teette itsenne kanssa - fyysisesti ja henkisesti.

Sinä olet puhdas kanava tasapainottaessasi toisia ja ne, joiden kanssa sinä työskentelet tai joita sinä neuvot, ”näkevät” sen solutasolla. Ja jos sinä haluat lopettaa parantamistoiminnan välittömästi, niin minä kerron sinulle sen olevan helppoa. Parantaja, sinun täytyy vain mennä epätasapainoon, ja kaikki alkaa pysähtyä. Eikä asia ennen ollut niin.
Parantaja, vanhassa energiassa periaatteet toimivat riippumatta siitä, mitä sinä teit ollessasi yksin. Aina uudestaan sinä saatoit laittaa kristallit tai neulat oikeisiin paikkoihin tai luoda oikeita värejä ja harjoittaa muinaisia tapoja. Ehkä sinä kuvittelit oikeat symbolit ja kohdistit oikean energiakeskittymän. Sitten sinä saatoit saada parantumista aikaan silmiesi edessä! Et enää.

Tässä on siis neuvo: Viritä itsesi! Onko sinulla sellainen tapa, joka tappaa sinun omia solujasi? Ja sinä luulet voivasi piilottaa sen niiltä, joiden kanssa sinä työskentelet? Ennen vanhaan, kyllä. Mutta Venus-transiitin jälkeen, ei. Muista, Venus-transiitin ominaisuudet ovat maskuliinisen ja feminiinisen energian tasapaino. Osa tätä tasapainoa oli intuitiivisten kykyjen luominen Ihmiskunnan solutasolle. Se alkaa toimia, ja sen vuoksi monet ovat ”heräämässä”. Ihmiskeho ei ole enää ”tietämätön” siitä, mitä sen ympärillä on, tai mitä sille tapahtuu. Se alkaa reagoida tietoisuuden värähtelytaajuuksiin ja tämä olet usein sinä. Tämä on numero yksi.

No niin, toisella kohdallakin on tekemistä virittäytymisen kanssa. Teidän todellisuutenne värähtelytaajuus on muuttunut. Voi, teidän parannusmenetelmänne toimivat edelleen, mutta ne alkavat mennä myttyyn, ellette te ala etsiä uutta taajuutta, missä ne aktivoituvat. Me tiedämme, ettei tämä ole 3D-informaatiota ja sitä on vaikeaa kuvailla. Ajattelepa siis tätä: Sinun suosikkiradiokanavasi on lisännyt voimansa ja se siirtyy vähitellen uuteen valintapaikkaan [uudelle lähetystaajuudelle]. Jos sinä pidät valitsinta vanhalla taajuudella, asteittain lähetys häipyy. Melko pian ei kuulu enää musiikkia ja sinun on kumarruttava kääntämään valitsinta ja etsittävä aktiivisesti. ”Missä uusi kanava on?”, sinä saatat sanoa.

Ei ole mikään mysteeri, minne tämä taajuus siirtyy, mutta älä anna sen tapahtuessaan yllättää sinua. Virtaa sen kanssa nyt. Jos sinä olet siitä tietoinen, sinä tulet saamaan informaatiota intuitiivisesti ja asteittain. Mutta sinun on ymmärrettävä lähtökohta. Mikä toimi eilen, ei ehkä toimi huomenna, ellet sinäkin virittäydy ja löydä sitä uutta taajuutta, jolle kaikki on siirtymässä. Me puhumme nyt vertauskuvallisesti ja yleisesti. Me teemme tämän, koska on mahdotonta kommunikoida jokaista yksityiskohtaa niistä monista ominaisuuksista, joita teistä jokainen kohtaa henkilökohtaisesti. Niinpä me annamme yleiskuvan. Mutta parantaja, sinä tiedät, mistä minä puhun.

Ehkäpä sinä olet havainnut jonkin lähtökohdan ja sinä olet työskennellyt sen kanssa pitkään? Sinä olet tehnyt tieteellistä tutkimusta - ehkäpä sinä olet jopa todistanut sen omassa hoitotilassasi. Nyt se alkaa vältellä sinua. Asiat eivät toimi aivan niin hyvin ja sinä saatat sanoa: ”No, se johtuu siitä, ettei väki ole enää niin vastaanottavaista. Se on tiheämpää nyt.” Ei, ei se ole! Päinvastoin. Sinun on aika muuttua. Ihmisille on annettu uusia työkaluja ja he alkavat herätä ja tuntevat eron.

Omituisia juttuja
Tässä on jotain, mitä Sinä et ehkä ymmärrä: Parantaja, kun Sinä teet tämän muutoksen, etsi omituisia asioita! 

Sinun työssäsi on olemassa tiettyjä lähtökohtia, jotka odottavat sinun havaitsevan ne, siinä työssä, jonka sinä luulet tuntevasi niin hyvin, on jotain sellaista, jota sinä et vielä ole havainnut. Etsi omituisia asioita. Minäpä annan sinulle esimerkin: Mestariakupunktiolääkäri hoitaa kehon 12 meridiaania. Ja on olemassa ainoastaan 12 meridiaania - tämä on muinaista tiedettä, joka on pysynyt samana, koska sillä tavalla keho toimii energeettisesti. 

Niin tulee olemaan jatkossakin. No niin, minä kerron Teille, kuinka monta meridiaania todellisuudessa on tällä hetkellä. Tämän vuoden alusta niitä on 24! ”Kryon, tarkoitatko sinä, että meille tulee lisää meridiaaneja? Eikö se ole jotain, joka joko ”on” tai ”ei ole”? Miten parantaja voi edes aloittaa Ihmisen hoitamisen, jos säännöt siitä, miten terveys toimii, muuttuvat koko ajan?” Jos sinä kysyit tämän kysymyksen, niin sinä olet hyvin nokkela! Kyllä Ihminen muuttuu. Vastaus sinun kysymykseesi ”miten”, on muuttaa parantajaa!

Tuleeko Ihmisolentoon yhtäkkiä lisää meridiaaneja? Ei oikeastaan. Ne ovat aina olleet olemassa. Mutta nyt siinä energiassa, missä te alatte tulla tasapainoisiksi ja moniulotteisesti tietoisiksi siitä, mitä on aina ollut olemassa näkymättömänä, se alkaa näyttäytyä selvemmin. Tulos? Kohentunut parantaminen! Mutta se vaatii moniulotteisesti tietoisen parantajan. Moniulotteisuus on outoa 3D-Ihmiselle! Älkää antako joidenkin teillä ehkä olevien älyllisten 3D-kysymyksien lopettaa tutkimistanne. Esimerkiksi, missä ne 12 muuta meridiaania ovat. Älkää etsikö niitä kehon fyysisistä paikoista. Ne ovat alkuperäisten kahdentoista yläpuolella!

Mitä?” sinä saatat sanoa. ”Miten me voimme tehdä täsmällistä akupunktiota ja laittaa neuloja ilmaan?” Ja tässä kohtaa siitä tuleekin outoa. Miten olisi parantajan tahdonilmaisu? Sinä laitat yhden neulan ja tarkoitat sillä kahta! Toimiiko se? Jos sinä ymmärrät ja oivallat, että tietty meridiaani on ikivanhan yläpuolella, niin sinä olet oikeilla raiteilla. Yläpuolella oleva on moniulotteinen meridiaani, joka alkaa virittää kehoa moniulotteisella tavalla, mutta joka liittyy myös fyysisen kehon tarkoitukseen. 
Jos sinä voit ymmärtää tämän, niin Sinulla on pelissä hyvä etumatka.

Muistakaa, että akupunktuuri on energiatiedettä: Siinä on kyse energian liikkeistä kehossa. Kun tämän planeetan energia muuttuu ja vaikuttaa kaikkeen, odotitko sinä todella, ettei Ihmiskehokin muuttaisi sitä tapaa, miten se käsittelee energiaa? Jo pelkästään tiedostamalla sen sinä olet nostanut tietoasi ja voimaasi parantajana. Ja kun sinä pistät neulan meridiaanille, kuten sinä aina teit, tee siitä mielessäsi kaksi neulaa. Ehkäpä sinä nyt ymmärrät, miksi parantajan mielen ja kehon terveys on niin tärkeää? Sellainen parantaja, joka vain ”suorittaa prosessin”, ei voi koskaan mennä sen osalta 3D-tason ulkopuolelle. Muuten, mitä varten tämä kaikki on? Onko se parannusta? Vastaus on ei. Se on tasapainottamista. Akupunktio on tasapainottamisjärjestelmä. Energiaparannus on tasapainottamisjärjestelmä. Parantajat eivät paranna, he tasapainottavat. Yksittäisen Ihmisen reaktio tasapainottuneen parantajan tasapainottamiseen parantaa hänet. 

Ota mukaan potilaan tietoisuus
Me annoimme Teille ohjeita yli vuosikymmen sitten ja me aiomme käyttää tätä lähtökohtaa vielä tänään täällä olevien kuuntelijoiden kanssa. Me emme pääse eroon tästä peruslähtökohdasta ja me rohkaisemme jokaista täällä olevaa parantajaa tekemään sen, mitä me tulemme tarkastelemaan, joka kerta tavatessaan potilaan. Ole potilaidesi kanssa vuorovaikutuksessa tietyllä tavalla: Kysy heiltä, antavatko he luvan parantumiseen sinä päivänä. Älä anna tapahtua niin, että he tulevat sinun luoksesi ajatellen, että sinä teet heille jotain ja he vain makaavat pöydällä sinun tehdessäsi taikoja, ja sitten he lähtevät. Ei - laita heidät osallistumaan tuohon prosessiin.

Ennen kuin he edes asettuvat makuulle, katso heihin, katso heidän silmiinsä ja kysy heiltä, antavatko he omalle solurakenteelleen luvan muuttua. Sillä on tekemistä tahdonilmaisun kanssa. Ehkäpä sinä kysyt: ”Annatko sinä tänään luvan DNA:llesi muuttua?” Laita heidät sanomaan kyllä tai ei. Totta kai he kaikki sanovat kyllä. Hehän todennäköisesti maksoivat olostaan siellä. Mutta vain tuo ääni ilmassa, kun heidän oma kehonsa kuulee heidän antavan luvan, antaa mahdollisuuden heidän parantumiselleen. 

Jos Sinä haluat viedä sitä vähän pidemmälle, sSnä saatat kysyä heiltä toisenkin kysymyksen: ”Ymmärrätkö, että ainoastaan sinä olet vastuussa siitä, mitä sinun kehossasi tapahtuu?” 

Nyt heidän on ajateltava vähän. ”Kyllä”, he voivat sanoa. Sitten tee työsi. Tämä on syvällistä, parantaja. Sinun on ymmärrettävä, että se on osa parantumisen pakettia… todellinen osa tuota pakettia. Laita heidät jakamaan vastuu kanssasi, ja tehkää työsi tiiminä.

Ja tässä on jotain, mitä me olemme äskettäin maininneet, mutta emme koskaan kanavoinnissa: 

Me tiedämme salaisuuden parantajista - sellaisen, jota he eivät edes myönnä. Nimittäin kun he ovat yksin eikä kukaan ole katsomassa ja he voivat ajatella kaikkia tapahtuvia asioita, monet heistä tuntevat syyllisyyttä. He tuntevat syyllisyyttä niiden vuoksi, joita he eivät pystyneet auttamaan - niiden, joita he eivät pysyneet parantamaan. Heidän itsearvostuksensa kärsii sen vuoksi!

Parantajat ovat Valotyöntekijöitä, joilla kirjaimellisesti on lahja koskettaa ihmisiä fyysisesti ja energeettisesti ja auttaa heitä elämässään. Kuitenkin yksin ollessaan he tuntevat itsensä niin mitättömiksi. He usein aprikoivat, tekevätkö he mitään hyvää tällä planeetalla. Voi, he tietävät sen kyllä jollain tasolla, mutta 3D:ssä he kärsivät negatiivisesta itsearvostuksesta. Parantaja, jos tämä olet sinä, sinulla on triljoona olentoa, jotka haluavat laittaa käsivartensa sinun ympärillesi juuri nyt ja sanoa:

Sinä et aavistakaan, kuinka sinä tätä planeettaa autat!” 

Tiesitkö Sinä, Rakas Ystävä, että kun Ihminen nousee sinun pöydältäsi ja tämä henkilö on saanut parannusta biologiaansa, se itse asiassa muuttaa Gaiaa? 

Tiesitkö Sinä sitä? 

Tiesitkö, että jokainen askel, jonka Sinä otat rehellisesti ja henkisesti tietoisena, auttaa Gaiaa? 

Käydessäsi kaupassa ja matkalla lausuessasi pienen rukouksen, sinä olet auttanut tätä planeettaa! Sinä tunnet itsesi niin tavalliseksi ja sinä pohdit, teetkö sinä mitään. Anna meille hetki, niin me tanssimme ja juhlimme sinua! Sillä verho estää sinua näkemästä omia tuloksiasi!

Kuvittele kulkevasi hedelmällisiä maita pitkin vuosien ajan. Joka puolelle, minne sinä menetkin, sinä kylvät siemeniä. Siemeniä kylvetään automaattisesti, koska minne tahansa sinä astutkin, sinun läsnäolosi jättää niitä. Vuosi kuluu ja sinä istut kotona ihmettelemässä, oletko sinä tehnyt yhtään mitään Maaplaneetan hyväksi. Sinä tuskailet näennäistä mitättömyyttäsi, koska sinä et koskaan pääse palaamaan ja katsomaan niihin paikkoihin, joissa sinä kuljit. Jos sinä voisit nähdä sen, sinä näkisit metsiä ja jättimäisiä kasveja, mahtavia kukkapeltoja ja kaikissa olisi sinun nimesi. Näin asiat toimivat sinun ollessasi kaksinaisuudessa.

Uutta esoteerista informaatiota
Nyt me pääsemme esoteerisiin asioihin. Täällä on niitä, jotka lähtevät tästä kuuntelemisen ja lukemisen paikasta koskaan omaksumatta mitään siitä, mitä me sanomme tässä viimeisessä osiossa, koska he eivät ole siihen valmiita. Viime kerralla, kun me olimme yhdessä, me puhuimme käytännössä DNA:sta. Me teimme joitain paljastuksia jopa DNA:n rakenteesta. Me kerroimme teille, että teidän tieteenne tulee lopulta todistamaan sen, mitä me kerroimme teille eikä siihen mene kovinkaan pitkää aikaa. Tarkastellaanpa tätä suurta lähtökohtaa:

Kuvittele eteesi kilpa-auto ja se on vertauskuvallisesti sinun oma DNA:si. Se on tyhjäkäynnillä ja moottorin ääntä voi tuskin kuulla. Siinä on kolme miljardia osaa ja ne kaikki toimivat moitteettomasti; siis siihen saakka, kunnes jokin menee vikaan. Ja kun jokin menee vikaan, moottori yskii ja nakuttaa hiukan. Ja todellakin, jos siitä ei välitetä eikä sitä ymmärretä, moottori pysähtyy lopulta.

Niinpä näyttää siltä, että DNA-tutkimuksen koko tarkoitus on löytää, miten kone toimii, jottei se pysähtyisi. Miten tämä kone käy tyhjäkäynnillä? Miten se kulkee niin tasaisesti? Tätä te teette nyt, tutkitte tätä. DNA:n tietosanakirja on teidän edessänne ja Ihmisen perintötekijät on paljastettu. Te voitte nyt tutkia osia ja kaikkia voimavaroja osien ympärillä. Ensimmäistä kertaa Ihmiskunnan historiassa tämä ominaisuus on teidän edessänne. Mihin kuitenkin kaikki tähän liittyvät ponnistelut tähtäävät? Ne tähtäävät sen löytämiseen, kuinka tämä kone toimii tyhjäkäynnillä niin hyvin. Ja siinä kaikki. Siinä kaikki!

Mutta se, mitä me sanoimme, on teidän edessänne. Kilpa-auto. Ja aina silloin tällöin joku Ihmisolento historiassa istahtaa ohjauspyörän taakse, painaa kaasua ja menee kierroksen hurjalla vauhdilla. Ja kaikki muut Ihmisolennot huomaavat: ”Tuo on ehdottomasti hämmästyttävää. Tuo on mestari!” Tällä planeetalla on ollut monia mestareita, jotka ovat astuneet tähän kilpa-autoon ja painaneet poljinta. Ja siinä kohtaa, missä te tyydytte tutkimaan tyhjäkäynnillä olevaa moottoria, me kerromme teille, että DNA on rakennettu vauhtia varten! Se on rakennettu mestaruutta varten!

Tämä on se aika, jolloin me kutsumme sinut astumaan tähän autoon ja painamaan polkimen lattiaan. Ei ole kysymys tyhjäkäynnillä olevasta DNA:sta, on kysymys siitä, mitä muuta se on rakennettu tekemään. Ymmärrätkö, että jopa teidän kulttuurinne profeetalla, juutalaisella Jeesuksella, oli sama DNA kuin Sinullakin? 

Mutta Hänen DNA:nsa oli mestaruustilassa. Hän tiesi, mitä siellä oli ja aktivoi sen. Kun suuri juutalainen mestari Elia päätti ylösnousta apurinsa Elisan katsellessa, Elisa saattoi parhaiten kuvata mestarinsa ylösnousemusta vaunujen laskeutumisena - ”pyörä pyörän sisällä”. 

Elisa ei todellakaan ollut tietoinen siitä tai valmis siihen, mitä todellisuudessa tapahtui tuona päivänä. Ja jos te olisitte voineet nähdä sen, me kerromme, että todellisuudessa Elia päätti muuttua valoksi! Sitä mestarit tekevät. Sitä ylösnousemus usein on. 

Tänä päivänä me annamme viestin, että ylösnousemus ei ole paljonkaan muuttunut, paitsi siltä osin että te muututte valoksi ja pysytte täällä! Haluaisitko sinä ajaa tuota kilpa-autoa rataa ympäri - olla ylösnoussut - ja löytää mestaruuden? Muista, aja aluksi hitaaksi, niin et törmää seinään eikä sinun tarvitse alkaa alusta [naurua]. Me puhumme vertauskuvallisesti, eikö niin? Elisa jatkoi suurien tekojen tekemistä. Jotkut sanovat niiden olleen vielä suurempia kuin hänen oman mestarinsa työt. Mutta Elisa ei hävinnyt, kun oli hänen aikansa. Hän otti mestarinsa manttelin, mutta sitten hän teki lisäyksen siihen. Kun Elisa ylösnousi, hän pysyi Maan päällä. Hänen ylösnousemuksellaan ei ollut mitään tekemistä lähtemisen tai kuoleman kanssa. Se liittyi täällä pysymiseen ja tanssimiseen!

Gaian energia ja sinun oma biologiasi

No niin, kumppanini, minä pyydän sinua hidastamaan ja tekemään tämän oikein, metelistä huolimatta [tauko] älä anna sen häiritä [Orkesteri alkaa soittaa viereisessä huoneessa!]. Tässä planeetassa kulkee energiaa, jota me sanomme planeetan elinvoimaksi. Se on samaa energiaa, jota te kutsutte Gaiaksi. Gaia on olentojen yhdistelmä, mutta se tuntuu ainoastaan yhdeltä energialta, hyvin samalla tavalla kuin se mitä, te kutsutte Kryoniksi. Se ei ole yksikkö eikä se ole lineaarista. Mutta Gaia on yhteydessä teihin ja te olette yhteydessä Gaiaan.

Yleisesti ottaen se, mitä tällä planeetalla tapahtuu tietoisuuden osalta, muuttaa kirjaimellisesti kehojenne solurakennetta. Te olette paljon enemmän yhteydessä, kuin mitä te ymmärrätte tai odotatte. Teillä on jotain hyvin, hyvin mielenkiintoista tapahtumaisillaan. On mahdollista, että tämän planeetan elinvoima, Gaian voima, muuttuu tavalla, joka tulee muuttamaan niitä sairauksia, joita Ihmiskunta on tottunut käsittelemään. Ja te saatatte sanoa: ”Odotahan hetki! Sehän on vain biologiaa. Me saamme viruksia, me levitämme AIDS:ia tai meillä on tuberkuloosi… nämä asiat ovat vain Ihmisen biologiaa. Ei niillä ole mitään tekemistä maapallon maaperän kanssa.

Minäpä kerron teille, että tämä yllä oleva lausuma edustaa vanhempaa Gaia-energiaa silloin, kun teitä estettiin osallistumasta täydellisesti tämän planeetan värähtelyyn. Sinä olet näkemäisilläsi muutoksen, rakas ystävä, ja sinä ihmettelet, miksi sinä olet niin väsynyt? Jotkut teistä ovat itse asiassa puhdistamassa myrkyistä vanhaa Gaia-energiaa! Teidän planeettanne elinvoima on muuttumassa ja taltuttamassa kirjaimellisesti jotkut sairaudet, jotka ovat olleet hallitsemattomia. 

Syynä on, että te olette päättäneet muuttaa tätä planeettaa, ja sen myötä te muutatte ”planeetan terveystietoisuutta”. Totutelkaa siihen. On olemassa sellainen planeetan tietoisuus, joka sallii tietyntyyppisten sairauksien olemassaolon. Muista, että sinun biologiasi on osa maapallon maata. Te ette voi erottaa niitä kahta. Sen vuoksi tämä planeetta on tärkeä tekijä siinä, mitkä sairaudet tuhoavat Ihmiskuntaa, ja te olette muuttamaisillanne sen. Aika tulee näyttämään, että tietynlaisten virusten leviäminen hidastuu ja että on tullut aika voittaa AIDS.

Uskomaton työkalu
Minä kerroin teille aikaisemmin, että lemurialaiset olivat moniulotteisia. Lemurialaisilla oli ominaisuus, jota teillä ei ole - viisiulotteinen tietoisuus. He ymmärsivät paljon siitä, mitä minä aion kertoa teille ja tästä syystä Nuoruudentemppelit toimivat niin hyvin heillä. Tämä on myös syy siihen, että tällä tietyllä rodulla, jota ei ole koskaan edes vahvistettu tai löydetty, oli niin paljon meneillään. Moniulotteisella tasolla lemurialaiset tiesivät jotain, mistä minä aion kertoa teille. He ymmärsivät sen ja käyttivät sitä. Teille annetaan vielä yksi lähtökohta ja se on hyvin esoteerinen.

Me haluamme teidän arvostavan sitä, mitä tapahtuu viereisessä huoneessa. Siellä tanssitaan! [Orkesteri soittaa ja ihmisillä on joulujuhlat.] Niinpä juhlikaa heitä ja kuunnelkaa tätä, sillä se on viimeinen ja paras.

Me emme ole koskaan puhuneet tästä, kuitenkin se on ollut teidän edessänne hyvin pitkän aikaa. Jotkut ovat tutkineetkin sitä. Minä puhun monille naisille tässä huoneessa ja lukemassa tätä sivua. Monet teistä elävät peläten sellaista, johon te olette sitoutuneet, koska teidän sukupuunne sanoo niin. 

On hyvin 3D-juttu, että sinun äidilläsi oli syöpä ja sinun sisarellasi oli syöpä ja he kuolivat. Ja sinä luulet sen olevan DNA:ssa tikittävän kellon ja lopulta sinäkin tulet saamaan sen. Se ”kulkee” suvussa. 

Sinä voit muuttaa sen! Sinä voit kirjoittaa uudelleen DNA:n ja saada tuon kilpa-auton kiihdyttämään ja alkamaan siirtää tätä ominaisuutta ja kirjaimellisesti poistaa sen. Tämä on nyt vanhaa informaatiota ja me olemme antaneet sen aikaisemminkin. Mitä me haluamme kertoa teille nyt, on uskomatonta joillekin, ja tämä johtuu siitä, että siihen vaaditaan todellisuuden moniulotteisia ominaisuuksia. Jälleen kerran kuuntele huolellisesti ja ymmärrä tämä oikein, kumppanini [huomautus taas Leelle siitä, ettei hän kiirehdi yksinkertaisesti sen takia, että naapurissa on juhlat, mikä aiheuttaa mahdollisesti häiriötä].

Rakas ystävä - tässä yleisössä, tätä lukemassa - jos sinä ole se, joka tulee työskentelemään oman sukupuunsa kanssa ja lopettamaan tämän sairauden ilmaantumisen, minä kerron sinulle, mikä on mahdollista jossain vaiheessa sekä menneisyydessä että nykyisyydessä. Minä yritän olla ytimekäs, jos minä pysytyn olemaan sitä moniulotteisella tavalla, mutta se ei yksikertaisesti ole selitettävissä 3D:ssä. Kun sinä vältät tämän mahdollisuuden omassa DNA:ssasi, koko sukulinja - sinun olemassa olevat tyttäresi, heidän tulevaisuudessa saamansa tyttäret ja heidän tyttärensä - tulee myös puhdistumaan. 

Sinun DNA:si puhdistaminen kirjaimellisesti muuttaa heidät kaikki riippumatta siitä, kuinka pitkälle tulevaisuuteen mennään. Se on sinun DNA:si täydellinen uudelleenrakentaminen tämän sairausmahdollisuuden osalta - sellainen, joka itse asiassa muuttaa sinun perheesi historiaa ja sinun karmallista ryhmääsi tästä eteenpäin.

Sitten alkavat kysymykset: ”Odotahan hetki, Kryon. Sinä olet kertonut meille monta kertaa, että me emme voi parantaa muita. Heidän on tehtävä se itse, kun me autamme heitä tasapainottumaan. Miten me siis voisimme muuttaa olemassa olevan tyttären DNA:ta? Minä ymmärrän, että jos minä muutan nykyistä DNA:tani, minun syntymättömät tyttäreni perivät tämän ominaisuuden ja ovat puhtaita, mutta kuinka se toimii elossa olevien tyttärien osalta?” Sanotaanpa, että jo syntyneellä naisella taipumus tämän ongelman perinnöllisyyteen säilyy, mutta sen ilmenemisen varmuus häviää. Silloin kyse on tämän naisen valinnasta. Ajattele sitä tällä tavalla: Sinun toimintasi kylvää siemenen hänen DNA:hansa. Se siemen kasvaa ainoastaan kasteltuna, mutta se on jumalallinen siemen, joka voi hänen luvallaan ja ymmärryksellään muuttaa häntä, hänen lapsiaan ja niin edelleen.

Kryon, tämä todellakin muuttaa menneisyyttä. Hän on jo syntynyt ja hänellä on tämä mahdollisuus.” Kyllä, rakas ystäväni. Juuri näin. Näetkö, kuinka tämä saattaa olla hämmentävää? Mutta siinä todellisuudessa, joka on teidän yksinumeroisen ulottuvuutenne yläpuolella, aika ei ole lineaarisessa muodossa, ja nämä asiat eivät ole ainoastaan mahdollisia vaan erittäin todellisia. Lemurialaiset tiesivät sen hyvin. Luuletko sinä, että kaikki tuo nuorentuminen noissa Lemurian temppeleissä oli ainoastaan yksittäisiä ihmisiä varten? Ei. Ne olivat perheitä varten, joita yksi ihminen edusti! Ajattelepa sitä.

No niin, rakkaat ystävät, tämä on miehille. Jos sinä olet yksi niistä, joilla on suvussaan jonkinlainen syöpä ja sinun isälläsi oli se ja sinun veljelläsi oli se ja sinulla on se, sinun on kuultava tämä: Kun sinä työskentelet oman sairautesi kanssa, kun sinä saat sen hävitettyä ja olet vapaa ja puhdas siitä, sinun poikiesi poikien pojillakaan ei ole sitä! Ja tämä, rakas Ihminen, on osa sitä Gaian uutta, kehittynyttä energiaa. Me emme sanoisi näitä asioita, elleivät ne olisi niin. Tämän pitäisi saada teidät tanssimaan!

Me aiomme tehdä jotain, mitä me emme ole koskaan lopetuksessa tehneet. Me aiomme julistaa tämän parannuskokoukseksi. Yksi meidän parantajille antamistamme neuvoista oli tämä: Ota mukaan parannettava, sanallisesti. Ja niinpä minä kysyn teiltä kaikilta kysymyksen, lukijoilta ja kuuntelijoilta: Onko täällä ketään sellaista, joka antaa luvan parantumiseen? [Yleisö vastaa sanallisesti voimakkaasti kyllä!] 

Annetaanpa niiden, jotka ovat vastuussa parantamisprosessin kehittämisestä, jotka ovat tulleet tänne tuota henkilöä varten, laittaa energiansa teidän päällenne. Antakaa heidän painonsa tuntua, jotta te aistisitte heidät täällä, sillä te olette antaneet sen vastauksen, mitä me odotimme. Se on yhteistyötä ja uutta kumppanuutta Gaian uuden energian kanssa, jonka jotkut teistä alkavat tuntea.

Lupa on annettu ja todellisuus on ymmärretty. Voi, on olemassa paljon enemmän, mutta ne käsitteet ovat monimutkaisia, niinpä me odotamme. Sanotaanpa vain tämä: Teille annetaan enemmän, kun me lähdemme. Sanoitko sinä kyllä [viitataan hetki sitten esitettyyn kysymykseen]? Jos sinä sanoit, se tarkoittaa sitä, että jotkut teistä eivät nuku hyvin ensi yönä. Pidä sitä haasteena olla mukana enkelien diskotanssiaisissa, jotka pidetään sinun makuuhuoneessasi! 

Paljon kaikenlaista tanssimista, eikö olekin? 

[Viereisen huoneen ihmiset muuttuvat kovaäänisemmiksi, kun he tanssivat entistä äänekkäämmän orkesterin tahdissa.] Saattaa olla ensimmäinen kerta, kun sinä koskaan annoit tuollaisen luvan. Ehkäpä se oli ensimmäinen kerta, kun sinä koskaan sanoit sen ääneen? Jos se oli, niin ei ole liian myöhäistä sanoa sitä uudelleen, jos niin haluat. Juuri nyt, kun sinä luet näitä sivuja.

Ja tämä on tämän päivän viesti. Sinun on aika ottaa voimasi… uuden maapallon voima. Aika tanssia.
Ja niin se on.
  - Kryon 
Newport Beach, California - 5. joulukuuta 2004
Lee Carrollin kanavoimana
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 
Sairaus ja Terveys ( vasemmalla artikkeli ) 

Ei kommentteja: