WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 4. marraskuuta 2010

Se joka ei halua nähdä itseään ei katso peiliin.


Jos ihmiselle ei riitä, että hän tietää, kuulee, ja ymmärtää totuuden, kyseessä on ilman kokemus. Jos hänelle ei riitä, että hän tuntee ja aistii totuuden, eikä edes se, että hän hukkuu siihen, kyseessä on veden kokemus. Jos hänelle ei riitä, että hän maistaa totuutta, koskee totuuteen tai totuus koskee häneen, kyseessä on maan kokemus. Jos hänelle ei riitä, että hän tahtoo totuuden, uskoo totuuteen ja palaa tuhkaksi totuudessa, kyseessä on tulen kokemus. Miten ihminen voi löytää tien totuuteen?

Ei riitä, että yksi ihminen löytää ja kohtaa totuuden itsessään, vaikka hän jakaisi sen kaikelle maailmalle. Yhden ihmisen totuus ei ole koskaan toisen totuus. Totuuttaan ei voi antaa toiselle, vaan jokaisella on omansa. Ei riitä edes, että ihminen ymmärtää toisen totuutta. Se ei ole hänen oma koko totuutensa, vaan vain osa, jonka hän näkee maailmassa.

Ihmisen on tunnustettava itselleen tietämättömyytensä itsestään, totuudestaan ja Jumalastaan. Lapsi tunnustaa tietämättömyytensä maailmasta. Hän on viaton, hän kysyy, etsii, kokeilee, maistaa, haistaa, kuuntelee, opettelee, leikkii - hän on avoin maailmalle ja maailma on avoin hänelle.
Maailma näyttää niin erilaiselta eri oktaaveissa,  eri tietoisuuden tiloissa.

Lähde: Ilse C. Holm TAROT Arkkityyppinen maailma 2006 Siniplaneetta

Ei kommentteja: