WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Enkelit elämääsi

Suojaussanat hoidon vastaanottamiseen: Kutsun Kristallienkelit mukaan enkelikristalli -hoitooni. Pyydän, että olette mukana koko hoidon ajan suojaten hoitotapahtumaa sekä huolehtien, että vain puhdas rakkaudellinen kristallienergia välittyy niinkuin on tarkoitettu. Otan vastaan enkelikristallienergiaa enkelimaailmojen kautta. Tapahtukoon korkein kosminen tahto, tapahtukoon korkein kosminen tahto, tapahtukoon korkein kosminen tahto.

Kuvittele sydämestäsi elävä yhteys äiti-maan sydämeen.
Kuvittele pääsi päälle maailmankaikkeuden keskus, yhden elämän lähde ja sieltä virtaus sinun sydämeesi.
Kuvittele enkeleitä ympärillesi, enkeleille sydänkeskukset, jotka loistavat valossa ja että tämä valo yhdistyy sydämesi kanssa.
Kuvittele sitten, että säkenöivä kristalli laskeutuu alas yhden elämän lähteestä sydämeesi.
Kuvittele sitten, että kristalli laajenee hengityksesi tahdissa niin suureksi, että mahdut kokonaan sen sisäpuolelle. Ota vastaan hoitoa hetken aikaa.
Pyydä kaikkia niitä asioita, jotka tunnet nyt tärkeäksi, mukaan hoitoon kristallin sisälle.
Lopuksi anna kristallin laskeutua äitimaan sydämeen.
Anna sydämestäsi jäädä auki valovirtaus äitimaan sydämen kanssa.
Tunne fyysinen kehosi ja kiitä tästä meditaatiosta/hoidosta.


Voit käyttää kristallia aivan niin usein, kun sinusta tuntuu hyvältä. Jos kuvitteleminen taikka visualisoiminen ei onnistu, voit myös istua aloillasi ja päivätietoisena pyytää, näitä asioita tapahtuvaksi. Sekin toimii! 

 Lähde: Rakkaudentähti Anu Markoff

Ei kommentteja: