WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Vaa´an sininen täysikuu



Hauras on aikamme yhdessä olla,

kun painun mä maahan,

sun ylemmäs´ saan,

nousenko itse,

mutt´ mihin silloin sä jäät?

Arvoitus mulle on taivas ja maa,

sen, jos tietäisin, vastaisin varmaan....

Seistään näin yhtenä ja yritetään

rauhassa,

taivas ja maa

pitää paikallaan....

- Anneli Leivo -


14.10.10/ Aslak Larjo
VAA`AN SININEN TÄYSIKUU.
Tarkka aika: 23.10.10 KLO 04:37.
Sielun mantra: "Minä valitsen tien, joka johtaa kahden suuren voimalinjan väliin."
VAAÀN TÄYDENKUUN ALUSTUS:
Venus: Eksoteerinen hallitsija.
Venus eksoteerisena hallitsijana johdottaa etsijän dualistisuuden vaikeaan maailmaan. On olemassa aina vähintään kaksi vaihtoehtoa, joiden välillä on tehtävä valinta. Vaaka on tasapainon merkki. Alussa elämä on kaikkea muuta kuin tasapainoa. Se on tasapainottelua. Vuoroin tulee idästä, vuoroin lännestä.
Venus ja toisaalta sielu käyttävät kaksinaisuutta oppiläksynä. Kehittymättömälle oppilaalle Venuksen kautta virtaa omistautumisen energiaa (6. Säde), joka on hyvin tunteellista. Se vaikuttaa herkistävästi Solar-Pleksukseen. Suuret vaihtelut tunnealueella johtuvat Vaa`an energioista.
Venus ilmentää korkeammalla tasolla täydellisyyttä, sielun voimaa. Venuksen kehittymiseen täydelliseen mittaansa, Vaaka-elämä on ensiarvoisen tärkeä.
Venus valmistelee meitä kohtaamaan Skorpionissa persoonamme, eläinpuolemme, joka hyökkää meitä vastaan. Kun olemme valmiita ja Vaaka on tehnyt työnsä, siirrymme Venuksen valmisteleman koulun kautta seuraavaan vaiheeseen, joka on Uranuksen koulu. Se vie meitä, meidän sieluamme, kohti Oppiluutta. Persoona ei tätä koulua käy. Se on meidän sielumme, joka on tämä oppilas.
Uranus: Esoteerinen hallitsija.
Nyt astumme sähköisen energian piiriin. Tämän vaiheen alussa olemme kaaoksen keskellä. Uranuksen tuomat muutokset saavat Vaa`an, ilman elementin, kieppumaan vinhasti. Kun aikaa kuluu ja sielun ote persoonasta vahvistuu, tasaantuvat myös äkkinäiset heilahdukset puolelta toiselle.
Uranus kehittää oppilaassa kasvavaa kykyä analyyttiseen ajatteluun. Tällöin sielun arvojen on tultava persoonan arvomaailman perustaksi.
Sähköisen luonteensa avulla Uranus auttaa oppilasta yhdistämään elämän polariteetteja laajasti ja perinpohjaisesti. Nainen/ mies, Mieli/ tunteet, korkeampi/ alempi mieli, sielu/ persoona, henki/ sielu, itä/ länsi... hakevat tasapainoa.
Saturnus: Hierarkinen hallitsija.
Saturnus liittää ajatuksemme koko kosmisen fyysisen tason mysteeriin. Perimmiltään Saturnus hallitsee aineellista maailmaa ja on sen ylin "Portinvartija". Se ilmentää aineellisen maailman kaskusta, kurkkukeskusta ja "Pyhää Sanaa".
Vihitty oppilas on valkoinen maagikko, joka käyttää kurkkukeskustaan luomisen välineenä. Saturnus hallitsee kurkkukeskusta. Jumalallinen Laki hallitsee muotoa. Vaaka hallitsee Tietä Shamballaan. Oppilas kulkee Kultaista Keskitietä.
Kun eläinradan merkki virittäytyy Aurinkomme kanssa, luodaan magneettinen tyhjiö, joka vaikuttaa kaikkiin jumalallisiin kipinöihin, monadeihin. Voidaan sanoa, että astrologisesti, jokainen meistä on jakaantunut kahteentoista vyöhykkeeseen. Sielun kipinän pitkässä elämänkaaressa, jokaisen eläinradan merkin hyveiden tulee vähitellen ilmetä. Eläinradan energiat stimuloivat vuoronperään jokaista vyöhykettä, ja kun ne sisäistetään ja omaksutaan tietoisesti, ja kun onnistumme ilmentämään niitä luovan toiminnan kautta, voi kukin vyöhyke kehittyä suotuisasti ja kukoistaa.
Vaaka suodattaa kolmannen eli ’Aktiivisen älykkyyden’ sädettä/ energiaa (3. Säde). Itse Planeetta Logoksemme persoonallisuus on tällä säteellä ja antaa näin lisäpotkua Vaa`an energioiden vaikutuksille. Saturnus onkin Vaa`an hierarkinen hallitsija. Tämä kolmannen säteen energia tavoittaa meidät Uranuksen ja Venuksen kautta ja nämä kaksi valonsädettä yhdistyy Vaa`assa. Ns. ylempi oktaavi menee Uranuksen kautta ja sekoittuu siellä Uranuksen 7:teen, eli seremoniallisen valkoisen magian säteeseen ja ns. alempi oktaavi menee Venuksen kautta, sekoittuen siellä Venuksen 5:teen eli konkreettisen tiedon säteeseen.
Kolmannen ja seitsemännen säteen kombinaatio luo ihmiskunnalle mahdollisuuden käyttää energiaa ja ainetta älykkäästi. Seitsemäs säde tuo hengen materiaan, ja mikäli onnistumme tekemään tämän myös omassa elämässämme, edistämme osaltamme jumalallista suunnitelmaa – sen kehitystä ihmiskunnassa.
Kolmannen ja viidennen säteen kombinaatio puolestaan auttaa kuromaan siltaa alemman konkreettisen mielen ja ylemmän abstraktisen mielen välillä ja kehittämään mentaalista kapasiteettiamme.
Kolmas säde on myös filosofian ja kommunikoinnin/ tiedonvälityksen säde ja sen positiivisten energioitten ilmentymät ovat esim. päämäärien aitous ja vilpittömyys, kyky keskittyä filosofiseen opiskeluun, pidättyväisyys, varovaisuus ja harkitsevuus sekä kyky olla huolestumatta turhanpäiväisestä.
Tämän säteen negatiiviset energiat voivat näkyä esim. älyllisenä ylpeytenä, kylmyytenä, eristäytyneisyytenä, yksityiskohtien piittaamattomuutena, hajamielisyytenä, itsekkyytenä ja taipumuksena kritisoida muita.
Kehitettäviä energioita ovat sympatia, sietokyky, antautuminen, tarkkuus ja maalaisjärki.
Venuksen kautta tulevan viidennen säteen positiiviset energiat ovat mm. virheettömyys, oikeus, sinnikkyys, maalaisjärki, suoraselkäisyys, itsenäisyys ja kehittynyt äly.
Sen negatiivisia ilmentymiä voivat olla: Tiukka kritiikki, kapea-alaisuus, ylimielisyys, anteeksiantamaton mielenlaatu ja äkkipikaisuus sekä ennakkoluulot.
Kehitettäviä energioita ovat mm. arvostus, sympatia, rakkaus ja laajakatseisuus
Seitsemäs säde puolestaan tuo voimaa, kestävyyttä, rohkeutta, huomaavaisuutta, suurta tarkkuutta ja itseluottamusta.
Negatiivisesti se voi ilmetä kaavamaisuutena, kiihkoiluna, ylpeytenä, suvaitsemattomuutena, pinnallisena tuomitsevuutena ja oman mielipiteen jyräämisenä. Nämä voi voittaa kehittämällä itsessään rakkautta, ykseyden oivaltamista, laaja-alaisuutta, avarakatseisuutta, nöyryyttä ja lempeyttä.
Vaaka symboloi tasapainoa, ikuista pyrkimystämme tasapainoon hengen ja materian välillä. Esoteerisessa astrologiassa todetaan, että Vaa`assa valo siirtyy lepotilaan. Tämä on mielenkiintoinen ilmaisu, kun tiedämme, ettei valo koskaan pysähdy, eikä siis näin ollen lepää. Tasapainotila on vain väliaikainen tila kehitysprosessissamme, missä vallitseva olotila aina rikotaan ja uusi tasapainotila etsitään.
On tavallaan vaikeampaa rikkoa tasapaino kuin saavuttaa se. Henkisessä edistymisessämme saavutukset ovat tässä suhteessa helppoja – ne ovat jonkin kehitysprosessin levähdyskohtia. Niissä hengen punnus on painavampi kuin materian painovoima. Mutta tasapainotilan rikkomiseksi tarvitsemme energia-sysäyksen sielultamme tai Aurinkoenkeliltämme. Myöhemmässä kehitysvaiheessa tämä eteenpäin työntävä energia tulee Mestariltamme, Hierarkialta tai Shamballasta – näin tasapainotila taas järkkyy ja alamme taas etsiä uutta kehittyneempää tasapainon tilaa – korkeammalla taajuudella ja sitä vastaavalla tajunnan tasolla.
Tasapainotila ei siis ole tavoite itsessään, vaan vain väliaikainen levähdys ikuisessa liikkeessä kohti päämäärää – kohti ”kotia”. Tässä liikkeessä tasapaino ei ole tavoite, vaan keino. Jos pyrimme päämääräämme ilman keinoa, juutumme kehityksessämme. Aito tasapaino ja balanssi on jatkuvasti kehittyvä, muuttuva tila, jossa käyttövälineemme etsii yhä uudestaan harmoniaa sisäisen kipinänsä värähtelytaajuuden kanssa. Jos tämä tasapainomme ei kohtaa edistyvän sielukipinän tarpeita, voidaan sanoa, että tasapainotila on kristalloitunut/ luutunut ja kipinä/ monadi elää vankeudessa.
Upeita esimerkkejä tasapainotilasta edustavat planeetat, tähdet, aurinkokunnat ja galaksit. Ne pysyvät keskinäisessä tasapainossa puoleensavetävien ja poistyöntävien voimien ansiosta, Viehätyksen ja Hylkimisen Laki. Tällainen tila ei ole pysähtyneisyyttä vaan hyvin intensiivinen jännitteinen tila voimien, keskusten, olentojen ja energioiden välillä.
Kun inspiraatio ja sen ilmentyminen, henki ja aine, käsitteellinen ja tieteellinen ajattelu, idealismi ja käytännöllisyys, feminiini ja maskuliini ovat balanssissa, voidaan sanoa, että Vaan energia toimii luonteessamme ja vie meitä kehityksessämme eteenpäin.
Vakaa symboloi myös sensitiivisyyttä ja herkkyyttä. Sen takia Vaa`an punnuksien tasapainottaminen on hyvin tärkeätä tässä merkissä. Pienetkin asiat voivat horjuttaa Vaaka-ihmisen tasapainoa. Tämä herkkyys liittyy esimerkiksi vastaanottamiseen ja antamiseen. Vaa`an energia jalostaa hienovaraisten energioitten havaitsemista ja tuntemista. Vaa`an vaikutus herkistää meidät erityisesti henkisestä maailmasta tuleville viesteille ja intuitioille. Tämä ei tule olemaan suotuisaa, ellemme samanaikaisesti kehitä herkkyyttämme tunnistaa kanssaihmisemme tarpeet, ajan vaatimukset ja Jumalallisen Suunnitelman seuraavat kehitysvaiheet.
Vaaka symboloi punnitsemista itsessään. Sanat, teot, tunteet ja ajatukset tulee punnita tarkkaan. On siis paikallaan punnita arvomme, kun aurinko siirtyy Vaakaan. Vastaavatko ne sisäisen valomme, sielumme tarpeita. Punnitsemme esimerkiksi ystävyssuhteitamme, rohkeuttamme, joustavuuttamme, herkkyyttämme, aitouttamme, suvaitsevuuttamme ja ymmärrystämme.
Vaaka hallitsee lakeja ja pitää tasapainossa oikeata ja väärää, negatiivista ja positiivista. Ajan myötä Vaaka-energia tulee tuomaan Idän ja Lännen keskinäiseen tasapainotilaan. Mestari Djwhal Khul sanoo, että Vaa`an vaikutus voimistuu tulevaisuudessa, joten mitään syytä todelliseen huoleen ei ole, koska vähitellen oikeudenmukaisuus saavutetaan ja ne olosuhteet turvataan, jotka mahdollistavat henkisen kasvun.
Eräs maapallomme suuri epätasapaino ja ongelma on ihmiskunnan aiheuttama luonnon saastuminen. Ihmiset ovat vihdoin ruvenneet kiinnittämään huomiota ympäristötuhoon ja kasvihuoneilmiöön – eli tuhon ulkoisiin ilmentymiin. On syytä kuitenkin pohtia saastumista syvemmin ja ymmärtää sen kauaskantoisuus maapallollemme ja tuleville sukupolville ja tehtävä kaikki mahdollinen sen tuhoavien vaikutusten hidastamiseksi ja poistamiseksi.
Samalla kun ajattelemme vesiemme, maamme ja ilmamme likaantumista on oivallettava ja ymmärrettävä, että niiden juuret ovat ihmiskunnan fyysisessä, tunne- ja mentaaliluonteessa. Ulkoinen ympäristötuho on vain heijastusta sisäisestä epäpuhtaudesta. Meillä ei olisi ympäristökatastrofia käsillä, jos ahneus, viha ja pelko eivät riivaisi ihmiskuntaa. Ympäristön ja elinolojemme puhdistaminen voi tapahtua vain sisäisen puhdistautumisen kautta. Harhat, illuusiot, sokeat halut ja vietit tuottavat tämän vallitsevan ahneuden, vihan ja pelon. Vaa`an energia auttaa hälventämään ja haihduttamaan nämä tuhoavat mielentilat, selkeyden, objektiivisuuden ja tieteellisen ajattelun avulla, noudattaen ja kunnioittaen sekä henkisiä että fyysisen olemuspuolemme lakeja.
Vaa`an oppiläksyt:
1. Oppia tasapainon merkitys elämän kaikissa ilmennyksissä.
2. Oppia tasapaino sielun ja persoonan välillä.
3. Oppia tasapaino työn ja huvin välillä.
4. Oppia valitsemaan hyvä, pahan sijaan.
5. Oppia päätöksenteko oikealla hetkellä.
6. Oppia löytämään kaoottisessa maailmassa keskipiste itsestään ja elämästään.
7. Oppia mielenhallinta, joka tasapainottaa tunteet sielun käyttövälineenä.
8. Oppia voittamaan halut ja mukavuudenhalut.
9. Oppia erottamaan toisistaan hyvä ja mielihyvä.
10. Ylläpitää mietiskelevää läsnäoloa päivittäisissä askareissa.
ASlakLarjo 
http://www.kolumbus.fi/tuija.robbins/html_suomi/esoastromed.html 

Ei kommentteja: