WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 9. lokakuuta 2010

Olemmeko jo perillä 10.10.10 portista 1.


Lähdettä kanavoinut Petra Margolis
1.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
10-10-10

Kun päivämäärä lähenee, energiat voimistuvat. Nyt on aika aloittaa itsenne virittäminen ja sopeuttaminen siihen.

Paljon energioita on vapautettu, mikä on ollut merkille pantavaa, kun väittelyt keskuudessanne ovat kuumentuneet. Vielä viime rippeet aiemmista puhdistumiskuukausista ja nyt olemme uudella näyttämöllä.

Olemmeko jo perillä?


Pääsitte läpi monista puhdistumisista, säädöistä, mutta oletteko jo perillä? Kyllä ja ei.

Olette käyneet läpi valmisteluaikaa. Valmistelua vastaanottamaan korkeampia energioita, fyysisen kehon valmistelua ottamaan vastaan korkeampia taajuuksia.

Ja kun tulemme lähemmäs 10-10-10-porttia, toiminnan aika alkaa.

Toiminta noiden korkeampien taajuuksien maadoittamiseksi fyysiseen kehoon.

Maa oli kristallienergiaa, ennen kuin siitä tuli sitä, mitä se on nyt. Kristallienergia sen sisällä tulee voimakkaammaksi, kun se valmistautuu ylösnousemukseen.


10-10-10-portissa maa siis aloittaa niiden kristallien ja verkkojen vapautuksen, jotka sijoitettiin sen sisään ja joita käytettiin aloittamaan valmistelunne fyysisen ja energiakehonne transformoimiseksi kristallitaajuuksiin.

Keskuudessanne on yhdistymistarvetta. Tämä yhteys on jo pakoillaan ja se on aina ollut sisällänne. Se voidaan nyt aktivoida sisällänne.

Ehdotamme aloittamaan yhteydellä sydämen kautta, koska tämä on alkua yhteydelle, joka on erilainen kuin aiemmin.

Telepatia yhdistää tietoisuudessa. Tämä vaatii irrottautumista massatietoisuudesta ja uuden tietoisuuden rakentamista kristallitasolla.

Tämä vaatii yhteyden mentaalikehon, mielen, fyysisten aivojen ja sen tietoisuuden välille, joka on osa kaikkia energiakehojanne. Se vaatii fyysisten aivojen säätämistä kykeneväksi havaitsemaan tämä informaatioaalto, kun yhteydestä tulee selvempi ja herätätte monet tietoisuutenne osat vastaanottamaan sisällänne olevaa informaatiota.

Tätä uutta tietoisuutta tukevat energiat aktivoidaan 10-10-10.

Normaalisti ei olisi mitään tarvetta yhteistietoisuuteen, koska olette kaiken sisällä ja yhteydessä kaikkeen. Yhteys tehdään lähdeolemuksen kautta, kun lähdeolemuksenne on yhteydessä korkeimmalla tasolla ykseyteen.

Massatietoisuus luotiin, kun alensitte itsenne tiheämpiin energioihin. Kristalleja käytettiin pitämään tämä tietoisuus puhtaana siihen sekaantumisesta.

Niin ylhäällä kuin alhaalla, yhteys oli massatietoisuuden kautta yläpuolellanne ja kristalliverkkojen kautta alapuolellanne.

Tämä tehdään myös uutta tietoisuutta varten.

Pitäkää itsenne maadoittuneena. Maadoittukaa Äiti Maan ytimeen, kun ankkuroitte näitä uusia taajuuksia sisäänne.

Oppikaa suojaamaan itsenne. Pyytäkää suojausta, jos on tarvetta.

Lisää informaatiota tulee käyttöönne, kun sopeudutte aina vain enemmän näihin uusiin energioihin ja tarkoituksenne tulee selvemmäksi, kun työstätte uusien energioiden tuomista sisään. Olkaa avoin tälle, koska se saattaa laajentua, mikä tarkoituksenne ja tehtävänne on nyt.

On tullut aika alkaa aktivoida alkuperäiset kristallikallot, koska ne sisältävät paljon tätä informaatiota.

Nyt tuntemillamme kristallikalloilla ei kaikilla ole tätä tietoa, koska jotkut niistä eivät ole aitoja ja jotkut eivät ole täysin aktivoituja. Kallojen säilyttäjät ovat aktivoijia eivätkä kaikki kallot ole yhteydessä alkuperäiseen säilyttäjäänsä tällä hetkellä. Ei ole aika saada kaikkea tietoa esiin, koska osa siitä soveltuu maan ylösnousemukseen.

Haluaisin muistuttaa teille, että teidän laillanne kristallikallot ovat energiaa. Ne nähdään fyysisinä, koska ne ovat alentuneet kolmanteen ulottuvuuteen.

Useammat kanavat kykenevät vastaanottamaan sisältä, kun he sallivat sen ja ovat valmiita heräämään täysin.

Informaatio mitä tulee, on uutta ja transformatiivista, koska ylösnousemusprosessi jonka kohtaamme, on uutta meille kaikille.

Vanhasta prosessista tulee lisää informaatiota, mutta paljon tästä transformoidaan ja on jo transformoitu, koska tarpeet ovat erilaiset tällä kertaa.

Ihmiskehon transformoiminen valoksi on erittäin monisyinen prosessi, jossa monet energiat yhdistyvät, ja myös kaikki aspektinne palaavat fyysiseen kehoon, jotta voitte siirtyä maan mukana, kun se palaa alkuperäiseen tilaansa ja te palaatte alkuperäiseen valotilaanne.

Maan päällä on monia olentoja, jotka tuntevat vanhat opetukset ja ovat opettaneet niitä tuolloin. Riippuen omasta heräämisprosessistaan he pystyvät tuomaan teille korjauksia ja uusia opetuksia, joita tarvitaan.
Kun heräätte, oma tietoisuutenne pystyy saamaan laajemman näkemyksen, mikä sallii teidän nähdä omat ja toisten tarpeet, kun työskentelette yhdessä tässä uusien todellisuuksien luomisprosessissa.

Luomisella tarkoitamme, että yhteistyötä tarvitaan siinä, mitä ja miten luodaan tämä uusi todellisuus kaikkia osallisia varten.

Toisinaan tämän yhteistyön ei tarvitse olla fyysisellä tasolla, mutta monet teistä huomaavat yhdistyvänsä toisiin luomisprosessin harmonisoimisessa kaikkien mukana olevien visioihin.

Tämä luomisprosessi on uusi monille, joten olkaa kärsivällisiä ja tehkää työtä korkeimman mahdollisen tason saavuttamiseksi sisällänne, jotta pystytte vastaanottamaan täydellisintä ja selkeintä opastusta omasta lähdeolemuksestanne liittyen luomisprosessiin ja omaan osaanne siinä.


Olemme nyt astumassa planetaaristen ja universaalien energioiden kynnyksestä kosmisiin energioihin, koska tällä luomisella ei ole vaikutusta ainoastaan omaan universumiinne, vaan kaikkiin universumeihin.

Tämä ei merkitse, ettei ole mitään planetaarista tai universaalia työtä. On, mutta on tullut aika sallia kosmisten kristallitaajuuksien tulla maan päälle puhtaimmassa muodossaan suoraan lähteestä.

Noissa energioissa tapahtuu vielä astuminen alas, koska ne tulevat ulottuvuustaajuuksien kautta.

Mutta kun teette työtä avautuaksenne ja aktivoidaksenne jokaisen aspektinne, ankkuroidaksenne jokaisen aspektinne fyysiseen kehoon, kun alatte rakentaa kristallikehoa fyysiseen kehoonne, teistä tulee näiden puhtaiden kristallienergioiden puhdas kanava ja tuotte niitä universumiinne ja maahan. Sallien luomisenergioiden nousta korkeimmalle tasolle.


Olemmeko jo perillä?

Emme, mutta olemme matkalla ja loppu on näkyvissä, kun luotte tämän syklin lopun yhdessä.

Ei kommentteja: