WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 14. lokakuuta 2010

PHI-Kristallien alkemiaa

"Kristalli on neutraali "esine", minkä sisäinen rakenne ilmentää täydellistä ja tasapainoista kristallitilaa. Kun se leikataan tarkasti oikeaan geometriseen muotoon ja kun
ihmismielellä on suhde sen täydellisen rakenteen kanssa
Rakkausvärähtelyssä, kristalli lähettää värähtelyä, mikä
laajentaa ja vahvistaa käyttäjän mielen voimaa ja ymmärrystä.

Laserin tapaan se Säteilee Energiaa yhtenäisessä ja erittäin keskittyneessä muodossa ja tätä äärimmäisen hyväntahtoista energiaa voidaan välittää tahdosta esineisiin tai ihmisiin. 

Tiedän tämän olevan totta." - Marcel Vogel

(Suom. huom. tiedemies, joka eli vuosina 1917-1991 ja joka työskenteli IBM:n tutkimuslaboratorioissa 27 vuotta tutkien mm. kvartsikristalleja)

Tervehdys! Olen Metatron, Valonherra!

Tervehdimme Teitä kerran ja aina Lämpimästi ja Rakastavasti tässä ikuisessa nyt-hetkessä. Aistimme tosiaankin Teidät jokaisen henkilökohtaisesti sillä hetkellä, kun silmänne lukevat näitä sanoja.

Ja niin yksi hetki saattaa meidät yhteen - liittää totuuden,
ymmärryksen ja viisauden yhtenäiskenttämatriisin kautta ja yhdistää geometrisen ajattelumallin halun ja tietoisuuden avulla.

Kaikki asiat tulevat yhteen samalla tavalla, sillä kaikki ajatukset, asiat ja olennot ovat tietoisuuden, ilmentymisen ja kaikkeuden - mitä on ollut ja mitä tulee koskaan olemaan - sähkömagneettisia edustajia. Ja niin jotkut asiat, ajatukset ja luomukset kulkevat nopeammalla vauhdilla, nopeutetummilla taajuuksilla tässä matriisissa. Toiset ovat tiheämpiä ja kulkevat hitaammin, laiskemmin, mutta siitä huolimatta ne näyttävät saapuvan perille täydellisessä järjestyksessä - nimittäin harmoniassa luomis- ja luojaluonteensa
kanssa. 

Sillä Maailmankaikkeus ja Kosmos ovat itsessään Täydellisiä riippumatta minkään ulottuvuuden tulkinnasta tai havainnosta. Mekaanisessa mielessä, "kvanttitangentissa"
kaikki asiat toimivat yhtenäiskentässä täsmällisesti - täsmällisesti luonteensa ja arkkitehtuurisen tinkimättömyytensä mukaisesti. Kuitenkin jotkut asiat on luotu Korkeammalla Taajuudella, Korkeammalla Värähtelyresonanssilla kuin toiset.

Jatkamme puhetta Kristallikentästä, kentästä joka on hyvin
merkittävä planeetan kannalta, kun Ylösnousemus lähestyy.

Kysymys: 

Voitko puhua Vogel-kristalleista, phi-leikatuista
kristalleista ja miehestä, joka ne keksi, Marcel Vogelista?

Kyllä vain! Näiden kristallien keksijä oli tietenkin taitava
kristallimestari Alta-Rasta, Atlantiksen tiedemies-pappi. Hän ei kuitenkaan todellisuudessa keksinyt niitä, paremminkin hän kanavoi saman tietämyksen, mikä on olemassa moniulotteisuudessa.

Todellisuudessa suurin osa siitä, mitä pidätte keksintöinä, ei ole uutta teknologiaa, sen sijaan se on vedetty tulevaisuudesta ja
menneisyyden kehittyneestä teknisestä tiedosta.

Kristallitieto on oleellista tulevalle Kvanttikristallikenttäaikakaudelle. Monet teistä olivat mukana
monitahoisesti tässä kadonneessa tieteessä. Tästä syystä hyvin monia kiehtoo nyt kvartsivalikoima ja myös mineraalikunnan kaikki puolet. Olkaa kuitenkin tietoisia siitä, että kristallikenttä on yhtä pätevä suhteessaan tietoisuuteen, ajatteluun, toimintaan ja ilmentävään luovuuteen.

Marcel Vogel otaksui oikein, että Kvartsin energiapuumerkki oli samanlainen kuin puhtaan veden ja että kun ihmiskehosta on yli 70% vettä, kvartsia voitaisiin käyttää lataamaan molempia ja vaikuttamaan molempiin.

Pyhiin phi-kulmiin Leikatut Kristallit kykenevät moniin asioihin, mistä useimmat niistä ylittävät polariteettitietoisuudessa olevien ihmismassojen tämänhetkisen ymmärryksen. 

Nämä kristallit nimittäin ovat olemassa näkyvän valospektrinne yläpuolella, "hyvinkin verrattavissa röntgensäteen ja ultravioletin kristallivalon havaittuun jakautumiseen". 

Näin ne ovat olemassa
ikuisessa tyhjiössä tai nyt-hetkessä, aikasarjan tuolla puolen.
Sellaisina ne ovat aikaportteja ja voivat antaa välähdyksiä
todellisuuksista sekä havaitussa menneisyydessänne että
tulevaisuudessanne.

Niin yksinkertaisesti kuin voin selittää asian, niin tietoisuutenne planeetan kaksinaisuudessa ja "välähtelevässä" jatkumosarjassa on "jaettu" lineaariseen aikaan ja rinnakkaisiin todennäköisyysalueisiin. 

Nyt-hetki Korkeammassa Ultraviolettikentässä on Kristalliyksikkö, joka sisältää Universaalin totuuden. 

Silloin kun pystytte pääsemään tuohon yksikköön, saatte kyvyn laajentaa tuota totuutta ja saavuttaa todellisuutenne hallinnan. Phi-kristallit ovat silloin sadun viisastenkivi, joka auttaa Tietoisuuttanne Kristallisen, alkemisen nyt-hetken yksikköön. 

Alkemia on aina laajentanut analogioiden, Symbolien jne. käyttöä yhdistämään transformaatiokäsitteet esoteerisiin. 

Joillain aikakausilla ja joissain asiasisällöissä näistä metafyysisistä piirteistä tuli vallitsevia ja myriadeja
Transformaatioprosesseja tarkasteltiin silloin henkisten prosessien symboleina.

Hermeettisessä alkemianäkemyksessänne viisastenkivi edusti
hienojakoisten aineiden konkreettista kristallisointia ja muuntamista joksikin suuremmaksi. Tämä sitten on pyhä vertauskuva hengen sisäisestä potentiaalista ja syy kehittyä epätäydellisyyden alemmasta tilasta valaistumisen ja täydellisyyden korkeampaan tilaan. Phi-kristallit ovat merkiva-työkalu, mikä vie alkemiamatkalle. Ne ovat yksi viisastenkivipoluista, kristallimatka yhtenäiseen energiaan
phin avulla.

Kvartsin "musta aukko"

No niin, tiettyihin kristallimuotoihin liittyy mielenkiintoisia
piirteitä, joita tiedemiehenne vasta alkavat ymmärtää. Marcel Vogel teoretisoi oikein teoriassa, mitä nyt kutsutaan nimellä "Lattice Defect Theory" (="hilavirheteoria"?), että kvartsimolekyylistä (SiO2) "puuttui" piiatomeja.

Kvartsimolekyylin tetraedripyramidissa on itse asiassa "reikiä" ja puuttuva tekijä on pii. Kerromme Teille, että tuo tila sisältää Energeettisen Muodon, joka kykenee vastaanottamaan
ihmisen aikomuksen ja vahvistamaan sitä! 

Siksi kvartsia ja monia muita Kristallijalokiviä voidaan "ohjelmoida", ja Rakkaat Ystävät, tämä on tärkeä piirre siinä, miksi nämä ovat erityisen hyödyllisiä Teille.

Phi-kristallit lähettävät Pyhän Geometrisen rakenteensa myötä ainutlaatuista energiaa, Kristallivaloa. Ne muuttavat värähtelyä, mikä vaikuttaa taitavaan käyttäjään. Ne muuttavat taajuuksia, millä ihmismieli toimii. Phi-kristalli vastaanottaa ihmisen aikomuksen ja tuo aikomus luo energian, joka "synergisoidaan" ja muunnetaan kristallivalon avulla, ja tämä "kaunisteltu" energia on ilmentämiskykyistä ja ulottuu taivaisiin ja maahan, sisäisiin ja ulkoisiin ulottuvuuksiin.

Phi-kristallimuunnelmat ovat yhteensopivia ihmisten kanssa. Jotkut niistä ovat yhteensopivia maan kanssa, jotkut elementaali- ja tunnemaailman kanssa, toiset taivaallisten ulottuvuuksien kanssa.

Jotkut saavat aikaan taajuuksia, jotka avaavat muinaisia koodauksia, aivan kuten jotkut luonnonkristallit. Tietyillä phi-kristalleilla on menneisyys- ja tulevaisuussarjojen avaimet, jotka avaavat aika- ja ulottuvuusportteja, mutta näitä ymmärretään vähemmän tällä hetkellä ja monet näistä jäävät hyödyntämättä ja "lukkoon". Tämä tieto on nyt oppineen ja keskittyneen mestarin käytettävissä. Se ilmestyy pintaan tarjoamaan itseään, kun yksittäinen käyttäjä kykenee ymmärtämään sen vastuullista käyttöä.

Gemmologinne ja "kristalligraafinne" ovat tietoisia siitä,
että tietyillä kristallijalokivillä, mm. topaasi, turmaliini ja
erityisesti kvartsi, on ominaisuus nimeltään pietsosähköisyys.
Tämä on elävän kristallin hyvin ainutlaatuinen sähkön
generointiominaisuus tietyissä polarisoituneissa olosuhteissa.

Kiinteällä Kristallilla on hyvin Säännöllinen Atomirakenne eli
atomien paikka suhteessa toisiinsa toistuu atomijärjestelmässä.

Nämä kristallirakennejärjestykset palvelevat monia tarkoituksia ja perimmiltään muodostavat kristalliyksikön elämänvoimarakenteen.

Kuten kaikessa elämässä, kristalleilla on aurakenttä ja tietoisuus.

Kvartsin tietoisuus tarjoaa monia toimintatapoja, mikä tekee siitä erityisen hyödyllisen ihmiskunnalle. Kuitenkin todellisuudessa kaikki kristallirakenteet tarjoavat myriadeja hyötyjä.

Yksi kvartsikristallien pääominaisuuksista on, että nämä elävät mineraalimuodot pystyvät vastaanottamaan, tallentamaan, palauttamaan ja välittämään informaatiota.  

Tiedemiehenne keksivät tämän kaksi vuosikymmentä sitten, kun he onnistuivat laittamaan Mona Lisan kolmiulotteisen kuvan kvartsikristalliin ja sitten palauttamaan sen.

Valtavirtateoreetikkonne ovat pitkään tunnistaneet kristallien kyvyn välittää energia-aaltoja. Varhaiset radionne käyttivät
kristallilähettimiä ja kristalli- tai piiteknologia on tietokoneidenne perusta.

Mestarit, tämä on vasta jäävuorenhuippu vai pitäisikö meidän
sanoa kristallinhuippu!

Phi-kristallin käyttötarkoitus on vahvistaa ja yhtenäistää/sovittaa yhteen ajatus ja energia, mitä haluatte
ohjata. 

Vahvistamisen voitte helpommin ymmärtää, mutta yhtenäistäminen on teille vähän vaikea käsite fysiikan tai
metatronisin termein. 

Koherenssi on valoenergia-aaltojen kristallipiirre, jossa jokainen yksittäinen aalto on älykkäästi järjestetyssä harmoniassa kaikkien muiden kanssa. Tällä hetkellä laservalonne on merkittävin esimerkki täysin koherentista/yhtenäisestä valosta - kaikilla laserin säteilemillä
fotoneilla on sama taajuus ja ne ovat harmonisessa "kristallivaiheessa" kvanttitilassa.

Kerromme Teille, että phi-kristallit kykenevät muodostamaan ja säteilemään aikomuksella koodatun valon ainutlaatuista sekoitusta "täydessä yhteisymmärryksessä".  

Tätä Teidän ei ehkä ole helppoa tajuta, mutta kyse on tärkeästä perusoletuksesta, "uuden" toimintatavan avainpiirteestä, kun astutte ylösnousemukseen kvanttikristallikentässä. 

Koherenssi nimittäin parantaa tarkoituksenmukaisen aikomuksen ilmentymistä.

Kysymys: 

Voitko kuvailla ja selittää phi-kristallien hyötyjä
"Vogel-leikkauksissa" 12, 33, 13-20-33, 88, 108 JA 144 sekä
"unelmaleikkauksessa"?

Ensiksi sanomme, että phi-kristallit Vogel-muodossa ovat
atlantis-arcturuslaista teknologiaa, joka hyödyntää tiettyjä kulmia aktivoidakseen, kovasti jalostaakseen ja vahvistaakseen itse kvartsin aistiominaisuuksia. Phi-kristalleissa on monia erilaisia, hyväntahtoisia taajuuksia ja hyvin, hyvin erilaisia värähtelyjä - niitä ei löydetä luonnon muovaamissa kvartseissanne. 

Atlantislaiset ja arcturuslaiset kehittivät ja ymmärsivät laajaa ja monimutkaista phi-kristalliteknologiaa. Jotkut kristallit joita he laittoivat planeetan avainsolmukohtiin, oli monitahoisesti suunniteltu säteilemään phi-taajuuksia, ja ne heräävät nyt. 

Kuitenkaan niillä jotka ovat luontaisesti muodostuneet maassa, ei ole samaa, jalostunutta värähtelyä.

Siis phi- ja kultaiset kulmat sekä pyhät linjat saavat paljastumaan sykkivän kristallienergian, mikä aktivoituu ja yhdistyy kvanttikristallikenttään kunnioittamaan sitä, mikä on pyhää, paljastamaan sen korkeimman symbolin, korkeimman värähtelyn, mitkä ovat kristallivalon jumalenergioita auringosta ja suuresta keskusauringosta. 

Kultainen phi-elementti on tullut alun perin Siriuksen auringosta ja se "perusti itsensä" maan päälle, ja siellä missä nämä kaikkivoivat arcturuslaiset phi-kristallit ovat, on myös todella syvällisiä ja viisaita värähtelyjä.

Mutta huomautamme, että kaikki kvartsit eivät ole sellaista
värähtelyä. Jotkut atlantislaisista mestarikristalleista ovat, ja
olemme kertoneet teille aiemmin näistä ja siitä, että niitä
herätetään nyt horroksesta.

Luonnollisissa kvartsimuodostelmissa ei yleensä ole sellaista korkeaa taajuutta eivätkä ne ole resonanssikulmiltaan phi tai kultaseosta.

Jotkut ovat, mutta useimmat eivät. Kulta-silikaattiseoskristallit,
joita alun perin käytettiin sekä kristallikalloissa että Atlantiksen mestarikristalleissa, kantavat korkeinta kenttää. Näiden pieniä saarekkeita on luonnon muodossa toki Brasiliassa, Tiibetissä ja Arkansasissa syvällä pinnan alla, mutta niitä on hyvin harvoja eikä niihin ole pääsyä.

Luonnon kvartsikristallit ovat kuusikulmaisia ja vapauttavat
kierteistä phi-energiaa, mitä säteillään voimakkaimmin kärjen
kautta. Koska harvat luonnon muodostamat yksilöt ovat täysin symmetrisiä, Arcturuksen ja Atlantiksen Alta-Ra-tiedemies-papit kehittivät keinon leikata tarkasti kvartsia kaksipäiseen muotoon, missä kummankin pään tahkot olivat symmetriset. Tämä salli universaalin elämänenergian lähettämisen kristallin kautta. Näin tehdessään he oivalsivat, että ihmisbiologian khi-energiaa voidaan siirtää kristalliin ja jalostuneempana ja kierteisempänä yläkärjen tarkkaan polttopisteeseen.

Peruskulma oli määritelty vastaanottamaan virtaavasti ja jalostamaan khi-energiaa korkeamman ulottuvuuden phi-energialla, kun se viistettiin 51.8-asteen kulmaan, mikä on nelisivuisten pyramidien muodostaman oktaedrin kulma. 

Tämä on Pyhä Kulma, mikä Muuntaa Taivaallista energiaa ensisijaisesti polaarisen maatason biomineraalisfääriin.

Se on Toth-metatroninen kulma, mitä on käytetty Suuressa pyramidissanne.

Jotkut viittaavat tähän kulmaan ja mittaavat sen 51.8 asteena, mutta itse asiassa se on 51 astetta, 51 minuuttia ja 51 sekuntia. Näettekö sellaista mestaruutta oktaedrin yhdistelmässä, kuin "niin ylähäällä kuin alhaalla". Se yhdistää molemmat maailmat, Rakkaat Ystävät, ja on todellakin jumalainen Pyhässä Resonanssissaan.

On toisia sellaisia tarkkoja kulmia sekä kannassa että kärjessä, joita voidaan käyttää erityistarkoituksiin ja joita ei ole vielä "keksitty uudelleen", mutta se annetaan tarkoituksenmukaisena aikana. NYT 51:51:51-asteen kulma on edullisin heräävälle ihmiskunnalle tässä TODELLISEN ITSEN oivalluksen alkuvaiheessa.

Geometria vetää siihen tarkan Pyhän Energiakentän. Se vetää siihen myös ihmiskentän.

Se johon viittaat nimellä Marcel Vogel, Khirron, oivalsi synergian veden ja kristallien välillä. Phit luovat synergian, joka kuuluu oikein mukavaksi siihen, mikä sekoittaa veden ja valon, kaksi alkemistista elementtiä - kahden elementin sekoituksen, joka sekä kovettuu että pehmenee. 

Se pehmentää sielua. Se vahvistaa henkeä.

Kaikilla phi-leikkauksilla (Vogel) on seitsemän yhteistä
pääominaisuutta. 

Luonnon kvartsikristallit sisältävät joitain
näistä ominaisuuksista, mutta nämä jalostuvat ja vahvistuvat
suuresti phi-leikatuissa kappaleissa. Nämä ovat kyky
- vahvistaa ajattelutaajuutta
- mahdollistaa keskittyminen ilmentämiseen
- vastaanottaa ja varastoida ajatus tai aikomus
- muuntaa tai jalostaa valoaaltotaajuuksia
- siirtää ajatusenergiaa tai ajatusmuotoja
- yhdistää energiataajuuksia ja
- lähettää taajuuskenttää.

Vogel phi

Nyt annamme lyhyet kuvaukset kysyttyjen tahkojen avaineduista ja -piirteistä. Mutta huomatkaa, että on lukuisia muita suhdeyhdistelmiä ja tahkomalleja, joita ei ole lueteltu tai kysytty.

Kaksikärkinen 12-tahkoinen phi-kristalli (Vogel):
 
12-tahkoinen Vogel toimii ihmisen tasolla ja pääsee DNA:n 12
säikeeseen ja kaksinaisuuden sähkömagneettisin malleihin sekä aktivoi ja harmonisoi niitä. 12 Vogel phi vahvistaa ihmisen sähkömagneettikenttää ja tekee käyttäjälle mahdolliseksi ajattelutaajuuden vahvistamisen. 

Todellisuudessa tätä tapahtuu kaikissa phi-leikatuissa Vogelissa, ja mitä suurempi tahkojen määrä on, sitä suuremmaksi tämä ominaisuus vahvistuu, koska tahkot
lisäävät Valoa ja näin Energiaa. 

12 käynnistää ihmisen heräämisen fyysisellä, tietoisella tasolla ja saa aikaan halun ymmärtää enemmän. 

Se tuo lujuuden, tahdon ja kestävyyden rubiinisäteen.

Kaksikärkinen 33-tahkoinen phi-kristalli (Vogel):
 
33-tahkoinen phi toimii ihmisen tasolla ja auttaa ihmistä
selvittämään esteitä, jotka haittaavat kehittymistä Kristus-tietoiseksi.

33 parantaa halua selkeyteen Suuremman Myötätunnon ja koko ihmiskunnan Ykseyden Ymmärtämyksen saavuttamiseksi. 

Se parantaa veljeyden henkeä ja tuo halun ehdottomaan Rakkauteen. 33 yhdistyy viidenteen ulottuvuuteen. Se luo harmonian ja parantumisen smaragdisäteen. 

Se resonoi hirvi- ja poroenergian kanssa. (?)

Kaksikärkinen 20-33-13-tahkoinen phi-kristalli (Vogel):
 
Tämä erikoinen Kristallisuhde yhdistyy siihen, mitä sanotaan Alfan ja omegan Melchizedek veljeskunnaksi/järjestykseksi ihmisten näkökulmasta. Se esittelee jumalaisen feminiinisyyden (smaragdisäde) ja platinasäteen. Siinä on kaikki Vogel 33:n ominaisuudet ja erityissuhdeominaisuuksia. Sitä innoittaa Enokin, Kamadonin kanavointityö. Hänen energiansa on "valettuna" tähän ainutlaatuiseen suhteeseen. Sitä voidaan sanoa Melchizedek-värähtelyksi. Se on hoivaava ja parantava ja se yhdistyy neljännen, viidennen ja kuudennen ulottuvuuden suhteisiin ja taajuuksiin.

Parannusnäkökulmasta se on erityisen tehokas tunnetraumojen kanssa työskentelyssä ja niistä irtipäästämisessä ja se sallii näiden tukosten puhdistamisen todellisen Sielujumaluuden perustamiseksi ITSENÄISEEN ITSEEN. 

Se auttaa karmasuhdeongelmien puhdistamisessa. 
Se parantaa rauhasjärjestelmää ja auttaa sen puhtaassa toiminnassa.

Kaksikärkinen 44-tahkoinen phi-kristalli (Vogel):
 
Myös 44 toimii ihmisen tasolla. Se yhdistää yksilön käsitykseen Ylisielusta. Se tekee tuntemattomasta tunnettua ja "pakottaa" suurempaan tutkimiseen. Se palauttaa muistin ja tarjoaa "maapallon loppuunsaattamisen" sisäänpääsytason. Se parantaa niveltulehdusvaivojen fyysisiä puolia. Se auttaa tasapainottamaan tarkoitusta ja energiaa sekä stimuloimaan aivotoimintaa ja -verenkiertoa. 44 Vogel phi auttaa kommunikoimaan eläinkunnan ja puhvelin kanssa.

Kaksikärkinen 77-tahkoinen phi-kristalli (Vogel):
 
77 Vogel on hyvin ainutlaatuinen taajuudeltaan. Se värähtelee erittäin hyvin deevakunnan kanssa, keiju-, valas- ja delfiinikunnan kanssa. Se avaa psyykkiset kanavat elementaalikuntiin. Se tuo vaaleanpunaisen säteen. Se parantaa kotkahenkeä ja eläinkunnan ja eläintoteemin siivellistä puolta.

Kaksikärkinen 88-tahkoinen phi-kristalli (Vogel):
 
88-kristalli toimii ylisielun tasolla ja esittelee moniulotteisuuden. 88 toimii portaalina ja se kykenee lähettämään ja vastaanottamaan energioita korkeammista ulottuvuuksista sekä parantamaan ajatusilmentämistä ja -siirtoa. Se on Saint Germainin energioiden kristalli. 88 yhdistää menneisyyden tulevaisuuteen muodostaen
nyt-liiton. Se yhdistää ja harmonisoi aivojen kaksi puoliskoa. 

Se on merkaba-muodonmuutoksen aloituskristalli ja se esittelee merkivan ensimmäisen tason. 88 korreloi viisauden ja vakuuttavuuden sinisen säteen kanssa. Se korreloi kundaliini- ja lohikäärme-energiaan ja pyhän käärmetoteemin muodonmuutospuoleen.

Kaksikärkinen 108-tahkoinen phi-kristalli (Vogel):
 
108 edustaa loppuunsaattamisten numero yhdeksää ja yhdistää violettiin säteeseen ja arkkienkeli Mikaelin energiaan. 

Se on myös portaali, joka parantaa korkeampien ulottuvuuksien kommunikointia ja moniulotteisuutta. Parannusnäkökulmasta 108 on erityisen kykenevä hienovirittämään khi-energiaa koko kehossa ja työskentelemään hermojärjestelmän kanssa. Se on erityisen tehokas tasapainottamaan energioita, vähentämään yli-intensiivisyyttä, ahdistusta ja paniikkihäiriöitä. 108 vahvistaa elämänvoimaa niissä, joilta puuttuu elinvoimaa ja joilla on kroonista väsymystä.

108 myös yhdistää sähkömagneettiverkkoon, ikosaderiin ja on erityisen virittynyt Gaian pyörteiden, portaalien, ley-linjojen ja tiettyjen voimasolmujen tai äärettömyyskohtien värähtelyyn. 108 resonoi mineraalikunnan ja elävän maapallon kanssa ja parantaa kommunikointia niiden kanssa. 

Se on maanhoitajien värähtelytyökalu ja se on tehokas yhdistämään tiettyihin portaaleihin harmonisoitumista varten. Se on tehokas Gaian kanssa työskentelemiseen. Se virittää merkivan 20-sakaraisen tähden tasolle. Se vastaa jaguaari- ja puumaenergiaa.

Kaksikärkinen 144-tahkoinen phi-kristalli (Vogel):
 
144 on voimakkain saatavilla oleva phi-kristalli. Se on Tothin ja Metatron-kentän energiaa. Se yhdistyy 12:n neliön (12x12)
Elohim-tasolle, ihmiskunnan ylösnousemuksen avaintaajuuteen. 144 yhdistää myös suoraan 144 kristallikenttään ja kvanttikristallikenttään. Se on erittäin hyödyllinen kehittyneen, 24-sakaraisen tähden merkiva-tason saavuttamisessa. Se on loppuunsaattamisen taajuus. Se auttaa kaikkien elämien yhdistymistä ja harmoniaa, minkä ylisielu luo mestaruuden yhdistyneeksi ykseydeksi.


Parannustasolta 144 on erityisen hyödyllinen avaamaan tukoksia munuaisten, maksan ja pernan sairauksissa. 144 tuo sisään kaikki säteet ja korreloi kaikkivoivan kultaisen säteen kanssa. 144 on itsessään portaali, mikä parantaa kanavointia sekä taivaallista ja ulottuvuusmatkailua, kuten sitä voitaisiin kutsua. Se on "asiayhteysportaali", aikaportti, joka voi viedä menneisyyteen, tulevaisuuteen ja myös toiseen päivään nykyisyydessänne. Se on väylä rinnakkaistodellisuuksiin, mikä voi viedä teidät toiseen toimintamalliin nykytodellisuudessanne, jotta voitte kokea sen toisella tavalla.

Jos olette epävarma tietystä suunnasta tai päätöksestä ja haluatte kokea sen eri näkökulmasta, portaali tai tässä tapauksessa ikkuna voi auttaa Teitä tekemään sen.

Portaali voidaan kokea myös energiana ilman ilmaisua, koska kokemus ei vaadi muotoa, ainoastaan asiayhteyden. Asiayhteysportaalissa on se hyöty, että se sallii teidän kokea jonkin tapahtumahorisontin, on kyse sitten sen ajatusvisiosta tai sen varsinaisesta ilmentämisestä ja sen elämisestä. Asiayhteysportaalissa molemmat ovat kokemustaustasta yhtä päteviä, yhtä konkreettisia. Se on Merlinin sauva, alkemian viisastenkivi.

Sanomme, että phi vogelit, teidän termeillänne 88, 108 ja 144 ovat mestaruus-, merkiva-tasoja. Nämä kukin ovat sisäänpääsyportaaleja, joissa taajuus lisääntyy, kuitenkin ainutlaatuisessa spektrissä, joten selkeytämme, ettei 88-taajuuskenttää voida todella käyttää 108:ssa eikä 108-resonanssia 144:ssä ja toisinpäin. Homma ei toimi niin.

Kukin avaa ainutlaatuisen "asennon" ja asennot jotka pinoutuvat toistensa päälle, eivät kuitenkaan yhdisty.

Ymmärrättekö? 

Portaaleja käytetään eri näkökulmista. On monia todellisuuksia valittavana ja monia ulottuvuuksia tutkittavana.

 Ulottuvuuksien tiheydet tarjoavat vielä lisää valikoimaa ja
äärettömästi tapoja, joilla tutkia ja kokea elämää. Portaalit
ovat tilaisuuksia kokea itsenne arkipäiväisen itsen tuolla puolen. Ne aktivoivat laajentumisen sisä- ja ulkopuolella ja sallivat Teidän valita jonkin todellisuuden sen sijaan, että Teille valitaan se.

Kolmannen ulottuvuuden ylittävät kokemukset saavutetaan parhaiten, kun halu, luovuus, aktiivinen älykkyys ja osallistuminen ovat kaikki läsnä. Nämä tietoiset, Transformaatiokokemukset ovat käytettävissänne, mutta muistakaa, että ne ovat mahdollisuuksia, eivät vaatimuksia. 

Ne eivät ole edellytyksiä, jotka Teidän on suoritettava matkallanne tänne tai tuonne. Ne eivät saa Teitä
astumaan siihen, mikä on aina ollut sisällänne, mutta ne voivat auttaa Teitä kokemaan sitä, jos - ja vain jos - energianne ovat virittyneet tietylle tasolle.

Vain se että mennään jonkin portaalin tai aikaportin energiakenttään, ei takaa, että koetaan kumpaakaan taajuutta. 

Onko tämä ymmärretty? 

Etsijän valomäärän on oltava riittävän korkea salliakseen yhdistymisen ja antaakseen sellaisen tilaisuuden. Kuten Te ihmiset mielellänne sanotte, Teidän on opittava kävelemään, ennen kuin voitte juosta. Nämä ovat työkaluja - ja voimakkaita sellaisia - niiden polulla olevien etsijöiden käsissä, jotka ovat valmiita.

Lisäämme, että oikeiden phi-kristallien menetelmät, erityisesti
unelma-phin ja Vogel phin (ja on tosiaankin leikkauksia, jotka eivät ole tulleet esiin), ovat voimakkaita instrumentteja, jotka toimivat valon ja moniulotteisuuden korkeammissa sekä infrapuna- (näkyvän alapuolisissa) taajuuksissa. 

Monet Teistä tunnistavat ne välittömästi. Ne Teistä jotka ovat käyttäneetmestariparannuskristalleja menneisyydessä Atlantiksella, tuntevat välittömästi vetoa niitä kohtaan ja ymmärtävät luonnostaan niiden voimavarat.

Nämä työkalut vaativat kuitenkin tutkimista ja vuorovaikutusta. Ne eivät ole sinällään "käyttövalmiita". Täytyy ponnistella tarkoituksenmukaisesti ja tarkoituksellisesti
kommunikoidakseen kunkin phi-kappaleen elävän tietoisuuden kanssa ja yhdistyäkseen ja "synergisoituakseen" siihen. Tämä ponnistus on korkeaa aikomus- ja haluamisvärähtelyä siinä, että kasvaa Rakkaudessa, Parantumisessa ja Myötätunnossa. 

Phi-kristallit vaativat sopivan ajan aktivoitumiseen, yhdistymiseen ja latautumiseen.

Ne on ohjelmoitava tarkoituksella/aikomuksella. Ei voida saavuttaa haluttuja tuloksia ottamatta ensin yhteensulautumisen alkuaskelia.

Ennakkoaskeleiden avainosana on riittävä tietämys ja Myötätunto (valomäärä), jotta kykenee kohottamaan taajuutta tarpeeksi korkealle päästäkseen niiden värähtelykenttään.

Niitä ei voi eikä pitäisi käyttää mihinkään toiseen tarkoitukseen kuin korkeimmaksi parhaaksi.  

Ne eivät toimi missään muussa tarkoituksessa tai ajatuksessa kuin korkein hyvä.

Kysymys: 

Voitko puhua "unelmakristalleista". 

Miten ne eroavat phi Vogeleista ja mikä niiden tehtävä on 3 portti-, 5 portti- ja 7 porttimalleissa?

Molemmissa on sama 51:51:51-asteen peruskulma. Unelma-phin erona on - Teidän nimikkeistöänne käyttääkseni - kuperat ja koverat leikkaukset unelmamallissa sekä "lataava suodatin" pohjakärjessä. Lataava suodatin johon viitataan usein kukkana, on tarkka leikkaus, jota on käytetty pääasiassa unelma-phissä, mutta voidaan yhtä lailla käyttää Vogel phissä. Se toimii "esivahvistajana".

Pitäkää mielessä, että jokainen luonnonkvartsista muotoiltu Kristalli on Ainutlaatuinen Yksilö

Käyttösovellukset joita esitämme sekä Vogel phistä että unelma-phistä, ovat vähän yleistettyjä pääkäyttötarkoituksia. Joillakin kvartsimuodoilla, esim. "savuisella", on lisäominaisuuksia. Todellisuudessa jokaisella kappaleella on lisä- ja erityispiirteitä. Käyttäjää vaaditaan näin "koeajamaan" jokainen kappale oppiakseen sen ominaisuudet. Vesikirkas kvartsi eroaa "virheitä" sisältävästä kvartista.

Unelma-phin käyttäminen yhdessä Vogel phin kanssa on erittäin synergistä. Vogel phi on tietyssä mielessä makro ja unelma-phi mikro. Toinen on ulkoinen maailma ja toinen ensisijaisesti sisäinen.

Kumpikin tanssii Valon kanssa eri Rytmissä.

Unelma-phisäteen sisäinen aaltospiraali ja pyöriminen on
vastakkaista kuin Vogel phissä. Unelmakristallinkupera/koverarakennetta voidaan sanoa myötäpäivään kiertämiseksi ja Vogel phin vastapäivään, vaikka tämä kuvaus onkin vähän vertauskuvallinen selitettäessä niiden vastakkaista valon kiertymistä. Kyse ei todellisuudessa ole vastapäivään/myötäpäivään toiminnasta, mutta käsite on käyvän yksinkertainen kuva tähän kuvailemistarkoitukseen. 

Phin todellinen toiminta Valon kanssa on monimutkaisempaa.

Voimme sanoa, että kahden ytimekkään energiamallin yhdistelmä yhdistää kaksi "kokonaista" suuremmaksi kokonaisuudeksi. Se yhdistää sisäisen ja ulkoisen, tietoisen ja alitajuisen, ilmaistun ja ilmaisemattoman, tunnetun ja nähdyn. Parantajille jotka toimivat shamaaniperinteessä, phi-unelmakristallit ovat erityisen hyödyllinen työkalu - "uuttamistyön" jalostamista. 

Unelma-phi säteilee valokenttävärähtelyä, mikä poistaa negatiivisia energioita, kiinnikkeitä ja esteitä aurakentästä, tunnekehosta ja fyysisestä kehosta.

Kaikki unelma-kristallit vievät "valkoinen salviasavu"
-puhdistamisen valotasolle ja suorittavat sen siinä säveltaustassa.

Nämä ovat viritettyinä erittäin tehokkaita vastustamaan
odottamatonta "negatiivista" ajatusmuotoenergiaa.

Unelma-phi vaikuttaa sisäisissä ajatusmaailmoissa, avaruudettomassa maailmassa, unelma-, visio-, mielikuvitus- ja rinnakkaisissa maailmoissa. Nämä ulottuvuudet ovat olemassa ja ne ovat täysin käypiä piirteiltään. Teillä on piirteitä, jotka yhdistyisivät toisiin puoliinne ja tässä prosessissa tulevat suuremmaksi samalla tavalla, kuin lisätessänne vesipisaran veteen ja se yhdistyy taas itseensä ja valtamereen. 

Aina kun Teillä on olemuksenne suurempia puolia, yhdistytte niihin, ja muututte, laajennutte tuossa prosessissa.

Se on tarkoituksenmukaista ja "tarkoituskaavan" laajentuva
luonne.

Kaksikärkinen unelma-phi 3 portti:
 
3 portti unelma-phi toimii ihmisen ja kolminaisuusolemisen tasolla. 

Se Vahvistaa Harmoniaa Kehossa, Mielessä ja Sielussa Myötätunnon Avulla. 

3 portti phi-unelmakristallilla on kyky yhdistää yksilö informaation ja energian korkeampiin aaltoihin. 3 portin energia säteilee tunne-, sydän- ja kruunuchakrasta, kun se tasapainottaa fyysistä, älyllistä ja henkistä kenttää. Se yhdistää kaikki matriisin käytävät ja sallii aivojen toimia tasaisemmin.

Parantamisessa se toimii negatiivisten piirteiden poistamisessa, mm. pelon, epäilyksen, ahneuden, itsekeskeisyyden, omahyväisyyden. Se auttaa egon ja fyysisessä epätasapainossa, jotta voidaan saavuttaa
suurempi yhtenäisyyden ja harmonian tuntu. Se on phi niille, jotka astuvat tietämyksen uusia polkuja. 

Se vastaa suden energiaa. (?)

Kaksikärkinen unelma-phi 4 portti:
 
4 portti unelma-phi perustuu kabbalistiseen viisauteen ja
elämänpuuhun. Se on edistynyt muoto 3 portista. Se on erityisen yhteensopiva 44 Vogelin kanssa. 4 porttia voidaan käyttää ymmärryksen saavuttamiseen ja väärien uskomusten poistamiseen, siteiden katkaisemiseen ryhmän hallinnasta ja kontrolloivista suhteista. Se kehittää halua työskennellä hyvin toisten kanssa ja paljastaa siinä olevia tukoksia. Se toimii erittäin hyvin eläinkunnan kanssa ja auttaa nelijalkaisten parantamisessa. Se on erittäin hyödyllinen eläintoteemien kanssa kommunikoinnissa.

Kaksikärkinen unelma-phi 5 portti:
 
5 portti toimii erityisen hyvin Melchizedek tai Kamadon Vogelin kanssa hyvin voimakkaan feminiinienergian sisääntuomisessa. Se korreloi smaragdi- ja platinasäteeseen. Tämä muoto vapauttaa tukoksia syviin traumoihin liittyen.

Se avaa tien siihen onnellisuuteen ja hurmokseen, mikä on puhdasta ja tahratonta eteerisen sydänchakramme läpinäkyvässä ja vilpittömässä ytimessä. 

Se on erityisen harmoniassa jumalaisen feminiinisyyden, Magdaleenan, Isiksen, lady Faithin ja Kwan Yinin hoivaavien ja armollisten piirteiden kanssa. Se paljastaa itsensä Rakastamisen puutteen ja auttaa poistamaan itsensä kieltämistä, hengenlaadun puutetta sekä ydinongelmia
energiapuutteeseen ja aloitekyvyttömyyteen liittyen. 

Se auttaa saamaan takaisin vauhdin ja tarkoituksen.

Kaksikärkinen unelma-phi 6 portti:
 
6 portti unelmakristalli on erittäin tehokas auttamaan
suhdeongelmissa. Se paljastaa käyttäjän sisäiset motiivit ja auttaa puhdistamaan ristiriitaa korkeamman itsen kanssa. Se auttaa paljastamaan ja poistamaan "henkisen egon". 

Vastaavasti se kumoaa kateuden, hallitsemisen ja vihan energioita, joita toiset kohdistavat käyttäjään. Se paljastaa vastaavia ristiriitoja sisällä.

Kuusisivuinen unelmakristalli koetaan usein koko kehon energiana, mikä säteilee ulospäin laajentaen käyttäjän energiakenttää. Se puhdistaa ja tasapainottaa erityisesti toista, kolmatta, neljättä ja viidettä chakraa, niin että mieli ja keho ovat yhteydessä ja kommunikoivat paremmin keskenään. Se on Mikaelin miekka ja se tosiaankin leikkaa kumpaankin suuntaan, paljastaen sekä toisten että omat todelliset motiivit ja ristiriidat.

Sitä on käytettävä viisaasti ja myötätuntoisesti. Se lisää
informaatiota, tunteita ja tarvittavia "ohjelmistoja" sen
matriisin käyttämiseen, mikä on jäsennelty uudelleen ja parannettu.

Näistä kuusisivuisista unelmakristalleista säteilee paljon
Atlantiksen kokemusperäistä informaatiota. On odotettua, että tämän unelmakristallin kokonaisvaikutus parantaa ja laajentaa tietoväyliä atlantislaisiin teknologoihin ja henkisiin
käytäntöihin.

Kaksikärkinen unelma-phi 7 portti:
 
7 portti unelma-phi tuo täydellistä järjestystä, loppuunsaattamista, yhteensovittamista, yhtenäisyyttä ja yhteyttä ikuisuuden kanssa. Se yhdistää kaikki muut parantavat energiat ja yhdistää teidät henkeen. 7 portti on platinasäde ja korreloi erittäin hyvin 88, 18 ja 177 Vogel phin kanssa. 7 portti unelmakristalli vastaanottaa ja yhdistää viisautta kaikista henkisistä lähteistä ja näkökulmista, kaikilta kansoilta, kaikista etnisistä ryhmistä ja kulttuureista. 

Se on tulikoe, mikä näyttää, mikä on puhdasta henkisellä polulla ja mikä ei. 

Se torjuu epätotuutta ja hallintaa sekä edistää vapautta ja valinnan ja tahdon voimaa. Se paljastaa käyttäjän kätketyt ennakkoluulot ja itseltä salatut viat ja poistaa niitä. Se mahdollistaa merkivan. Se mahdollistaa paremman yhteyden tietoisiin verkkoihin, "Reshel"- ja planeettaverkkoihin.

Kaksikärkinen unelma-phi 12 portti:
 
12 portti on phi-unelman Korkein Taajuus. Se vastaa ylösnousemuksen purppura-, kulta- ja platinasäteitä ja korreloi metatroniseen kuutioon ja merkivan 24-sakaraiseen tähteen. 

Se toimii erityisen hyvin 144 Vogelin kanssa. Se antaa suojaa sisäisen mikroulottuvuusmatkailun Korkeammissa Ulottuvuuksissa ja auttaa kanavoinnissa. 

Se stimuloi älyä ja yhdistää aivopuoliskot. Se yhdistää 144
kristalliverkkoon, kultaisiin aurinkokiekkoihin ja aktiovoi 12-säikeisen DNA:n. 

Se avaa Taivaan Portit ja yhdistää Elohimiin.

Kysymys: 

Mineraalit, jalokivet ja phi-kristallit ovat usein kalliita eivätkä näytä olevan kaikkien ulottuvilla. Miksi näin on ja ovatko nämä välttämättömiä "työkaluja"?

Ensinnäkin, jalokivet, mineraalit ja jalometallit ovat todellisuudessa hyvinkin jokaisen niitä etsivän ulottuvilla, jokaisen joka vetäisi niitä puoleensa. Teidän on ensiksi oivallettava, että mineraalikunta on elävä ja aistiva kaikissa myriadeissa ilmaisumuodoissaan.

Mineraalikunnassa on tosiaankin jumaluuden, jumalaisen tietoisuuden kipinä, joka on yhtä tietoinen tietyiltä piirteiltään kuin ihmiskunta. Tämä on tosiasia, joka on vielä suurimmalta osalta ihmisiä oivaltamatta - kuitenkin se on aivan totta.

Vain Henkisen Laadun Puute sekä kristalli- ja mineraalikunnan tunnistamattomuus aistivaksi tietoisuudeksi estää ilmentämästä näitä. Yhteiskuntanne ja kulttuurijärjestelmänne kuluttavat kiistattomia energia- tai rahamääriä luksustavaroiden hankkimiseen ja vielä lisää vaatteisiin, asumiseen ja kulkuneuvoihin. 

Ne eivät kuitenkaan tunnista, että energiavaihto tiettyjen mineraalikunnan muotojen kanssa antaa heille suurempia hyötyjä terveydessä, tietoisuudessa ja ilmentämisen vahvistamisessa.

Tietyt sivilisaationne edustajat tunnistivat mineraalikunnan aistivaksi
ja tuon avainarvostamisen tuloksena he pystyivät kommunikoimaan mineraali- ja kristalliolentojen kanssa. Vastaavasti mineraalikunta antoi itsensä ja toi itsensä nopeasti ja runsaasti näiden ihmisten ulottuville. Rakkaat Ystävät, mineraalikunta reagoi heidän haluunsa, arvostukseensa, kutsuunsa ja teki itsensä saatavilla oleviksi. 

Tämä on tosiaankin esimerkki vetovoimanlaista.

Sama laki pätee tänä päivänä, nykyisyydessänne. Vaikka ette
yleisesti ottaen mene kentille ja laaksoihin etsimään mineraalejanne, kykenette siltä lähettämään arvostusta mineraalikunnalle ja ilmentämään, vetämään puoleenne sen, mitä tarvitsette, minkä haluatte auttamaan itseänne. Kun mineraalia, aistivaa mineraalia, arvostetaan, se todellakin asettuu ulottuvillenne.

Tämä on aivan totta, uskokaa se!

Paradoksi on, että jos ette usko sitä, niin tuon todellisuuden
ilmennätte. Jos ette oivalla mineraalikuntaa eläväksi ja aistivaksi, niin ette arvosta sen aistivuutta, ja arvostaminen ja uskominen on oleellista.

Valitettavasti ihmismassa näkee jalokivet ja arvometallit vain koristeena, turhamaisuutena ja investointia. Siksi monet pitävät niitä kalliina koristeina. 

Ne jotka tiedostavat niiden todellisen luonteen, tarkoituksen ja energiahyödyt, ymmärtävät, että ne voivat kohentaa fyysistä terveyttä ja kalibroida ja luoda korkeamman taajuuden energiakenttiä, jotka voivat antaa myriadeja etuja niille, jotka ymmärtävät niitä sellaisina.

Kysymykseesi, ovatko jalokivet, metallit ja kristallimuodot välttämättömiä, vastaamme näin: 

autonne, junanne ja lentokoneenne eivät ole todellisuudessa välttämättömiä, voitte kävellä, ja jos olette poikkeuksellinen mestari, voitte astraalisesti olla kahdessa paikassa yhtä aikaa, mutta siinä välillä ilmentämänne työkalut tekevät kuljetuksesta paljon helpompaa.

Joitain ihmisiä henkisellä polulla rajoittaa hengenlaadun puute.
 
Tämä ilmentyy sekä köyhyyden pelossa että uskomuksessa, että yltäkylläisyys on materialismin piirre ja huvitusta. Molemmat ovat vääriä uskomuksia, jotka eivät palvele teitä. Yltäkylläisyys tarjoaa itseään kaikille ja on kaikkien ulottuvilla. Paradoksi on, että Teidän on uskottava siihen, ettei yltäkylläisyys ole ainoastaan ulottuvillanne, vaan se on yhtä lailla hengen polku. Kun ilmentämistaidonlaki oivalletaan, mestarit, voitte luoda ja hankkia sitä, mitä haluatte. 

Varmistakaa vain, että se palvelee korkeinta parastanne.

Tosiaankin nämä työkalut, nämä elävät kristallimuodot ovat
niiden saatavilla, jotka ovat tietoisia, ja totuus on - hyväksytte
sitä tai ette - että kristallimuodot ovat energiageneraattoreita,
taajuusportaaleja ja värähtelykilpiä, jotka tarjoavat myriadeja
hyötyjä.

Kysymys: 

Ole kiltti ja selitä oikea tapa huolehtia phi-kristallista ja ladata ja ohjelmoida sitä.

Marcel Vogelin opettama menetelmä on kaikkien saatavilla ja se on oikea. Niinpä emme mene liian syvälle tietoon, mikä on oikeaa ja helposti saatavillanne.

Olemme kuvanneet esitelmässä (yllä), että edellytetään uskoa ja on tunnistettava sen merkitys, että kaikilla kristallimuodoilla on aistiva tietoisuus. Alkusynergia ja alkukommunikointi kristallien kanssa saavutetaan ensisijaisesti lähettämällä Rakkaustaajuutta Kristallimuotoon ja Pyytämällä sen Apua. 

Tämä pitäisi tehdä päivittäin meditoiden ja käyttäen syvähengitysharjoituksia käyttäjän värähtelyn nostamiseksi. Kun theta-aallon värähtelytaajuus on saavutettu, valakaa kristallimuotoa visualisoinnin avulla.

Kuvitelkaa Rakkaussäde Suoraan Sydäncharkasta Kristalliolemukseen.
 
Kun tunnettaan Rakkauden paluuvirtaus, synergia on saavutettu. Monissa tapauksissa käyttäjän käsivarsissa tuntuu sähköaistimus, mikä virtaa ylöspäin sydämeen. Varsinainen aistimus voi vaihdella käyttäjän mukaan - joillakin se voi olla vain tietämistä, toisilla fyysistä kihelmöintiä, mutta käyttäjän on aistittava kiistattomasti paluuvirtaus.

Kun synergia on perustettu, meditaatiossa pitäisi käyttää
äärettömyyshengitysharjoitusta kristallia pidellen, jotta annetaan aikomus tai ohjelmointi. Kun syvähengitys vie käyttäjän theta-tilaan, kristalli "ilmoittaa", kun kenttä on sopiva aikomuksen vastaanottamiseen.

Tässä kohtaa käyttäjän pitäisi kevyesti hyväillä phi-kristallia
sormenpäillä phin lataamiseksi samalla, kun lähetetään tietyn
käyttötavan aikomusta. Siirtäkää visualisointi siitä, mitä
pyydetään. Riippumatta siitä, onko se auttamaan moniulotteisessa tiedostamisessa, itsen puhdistamisessa, itsen ja toisten suojelemisessa ja parantamisessa. Aikomuksen pitäisi olla selkeästi valettuna phi-kristalliin.

Parantumisprosessi tai esteiden tai sairauksien poistaminen tehdään vain vastaanottajan luvalla. Phitä pidetään sitten
"feminiininen kanta" käyttäjän vahvemman käden kämmentä
vasten ja kierrätetään polttopistealueella. Vogel phi-kristalleja
pitäisi kierrättää vastapäivään ja unelma-phitä myötäpäivään. Visualisoikaa ja sanokaa haluttu tulos. 

Jatkakaa tätä prosessia, kunnes saadaan selkeä vastaus siitä, että tehtävä on saavuttanut tuon kerran maksimienergian. Viimeistelyssä "aukko" suljetaan kierrättämällä vastakkaiseen suuntaan, kunnes kenttä on suljettu. Tavallisesti 3-5 kierrosta sulkee kentän.

Tehokkain phin puhdistusmenetelmä on ponteva ravistelu kädessä - samalla visualisoiden tarkoitusta poistaa ei-halutut energiat - sekä "valkoisen salviasavun" käyttäminen. Juokseva vesi voi myös viimeistellä tämän prosessin, mutta pitäisi huolehtia siitä, että veden lämpötila on 10 asteen sisällä kristallia ympäröivään lämpötilaan verrattuna. 

Suuresta lämpötilavaihtelusta johtuva nopea supistuminen tai laajeneminen voi aiheuttaa säröilyä kvartsirakenteessa.

Yhteenveto: 

Muuttuvat toimintamallit ja pyhä tiede

Mestarit, kutakin ulottuvuutta varten on erilaisia tieteitä, erilaista fysiikkaa, aivan kuin ihmiskunnan saatavilla on nykytodellisuudessa erilaisia tieteen ja fysiikan lähestymistapoja. Ihminen on jättänyt pois jumaluuden tieteestä valtavirta-ajattelussa. 

Tiede on todellakin Kokonaisuuden Pyhä Osa.

Ihmiskunta on laajasti sivuuttanut tähän mennessä tieteet, jotka olisivat johtaneet hyvin erilaisiin käsityksiin. Fysiikkaan on vaihtoehtoisia lähestymistapoja, jotka paljastavat paljon enemmän kuljetuksesta, muuntamisesta, kahdessa paikassa olemisesta samanaikaisesti ja liikkumisesta, kuin mitä hyväksymänne valtavirtatiede ymmärtää tai toivoo ymmärtävänsä. 

Jos ihmisrotu olisi tutkinut tiettyjä ajattelutieteenaloja yhtä perusteellisesti, kun se on tutkinut ulkoisia teknologian "lakeja", tietämyksenne, menetelmänne ja sen tuloksena oleva tietämys ulottuvuus- ja kristallitodellisuuden piirteistä olisivat hyvin erilaisia ja paljon tehokkaampia kuin nyt. Olette hyväksyneet ulkoisen ja jossain määrin sivuuttaneet "sisäisten kykyjenne" voimavarat jumalaisessa tietoisuudessa. 

Kristallitietämys on avainosassa "uuden" toimintamallin paljastumisessa, vaikka todellisuudessa se on muinaista tietoa - unohdettua muttei uutta!

Sitten kun ihmiskunta päättää omistaa valtavirtatutkimusta
"ajattelutieteeseen" kuljetuksen ja kahdessa paikassa olemisen ulottuvuus- ja kristallispiirteistä - ja tosiaankin kyse on tieteestä lakeineen, joita voidaan oppia, käyttää ja
hienovirittää - niin vierailut aika-avaruuden ja sisäisten
maailmojen rinnakkaisvektoreihin tulevat vähemmän sattumanvaraisiksi ja niitä tapahtuu suunnitellusti.

Kun ihmiskunta oppii hallitsemaan "ajattelufysiikkaa", niin se vapautuu - vapautuu laajasti suodattavasta harhasta, fyysisen mallin kaksinaisuusnaamiosta. 

Olette juuri Alkamassa Ymmärtää sitä, miten merkaba ja merkiva - kun mieli rakentajana virittää kristallikenttään - kiertävät tätä avainta. 

Tämä parantuu kovasti, kun 144 verkkonne ja sen Kristallienergiaverkosto tulee lopullisesti esiin.

Verkko tarjoaa suuren kehittymismahdollisuuden niille Teistä, jotka olette valmiita omistautumaan tälle ajatusilmentämisen jumalaiselle tieteelle ja Astraalimatkustamiselle, kuten sitä kutsutte. 

Kaiken tieteen on nimittäin sisällettävä jumaluutta ja tällä hetkellä valtavirtateoreetikkonne jättävät sen pääaisassa pois.

Tietämys ja ymmärrys phi-kristalleista ja kaikkien kristallimuotojen ominaisuuksista on monisyinen ja oleellinen osa tähän valtavaan tyhjiöön, taivaallisiin sisäisiin ja ulkoisiin maailmoihin ja kristalliylösnousemuksen jumalaiseen puoleen.

Olen Metatron ja annan Teille nämä Totuudet Rakkaudessa ja Viisaudessa. Olette Rakkaita.

Ja niin se on.

Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn (spiritlibrary.com)
Marraskuun uutiskirjeestä 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Ei kommentteja: