WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Enkelit uniisi


ENKELIEN PYYTÄMINEN UNIISI
 
Kirjoittanut Doreen Virtue ( www.angeltherapy.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Uniaikamme on usein tuottoisinta tapa saavuttaa uutta henkistä kasvua ja ymmärrystä. Monilla ihmisillä on selvänäköisiä unia, jotka kertovat tulevaisuudesta tai antavat opastusta urasta, kodista ja perheestä.
 
Voit saada johdonmukaista ja selkeää opastusta nukkuessasi kutsumalla enkeliä uniisi. Tämä on erittäin hyvä tapa saada uutta ymmärrystä ja luovia ajatuksia, kun päiväajattelutila on lukkiintunut mustavalkoisiin näkökulmiin. Nukkuessa päästämme irti tiukoista ajattelumalleista. Jumala ja enkelit voivat helpommin siirtää jumalaisia ajatuksia meille, kun olemme mieli avoimena.
 
Meditoi hetki ennen nukkumaan menemistä. Sano sitten ajatuksissasi tai ääneen vahvistus: "Rakas Jumala ja enkelit, tulkaa uniini tänä yönä ja antakaa minulle opastusta ja uusia ideoita xxx tilanteesta. Pyydän teitä auttamaan minua muistamaan nämä ajatukset selkeästi herätessäni. Kiitos ja aamen."
 
Vaikka et normaalisti muistaisikaan uniasi, tämä voimakas affirmaatio muuttaa tietoisuuttasi niin, että sinulla on hyvin eläviä ja unohtumattomia unia viimeisen tunnin aikana ennen heräämistä. Kutsumme näitä "selväuniksi". Ne ovat kuin olisit elokuvissa, missä samalla kun katsot itseäsi, olet siinä osallisena. Näitä unia on vaikeaa unohtaa. Jopa ihminen, joka vannoo "En näe unta", muistaa selväunien juonen ja viestin.
 
Monet suuret keksinnöt, kirjat ja ratkaisut saatiin unista. Olet luultavasti kuullut tarinoita kirjailijoista, liike-elämän ihmisistä ja keksijöistä, joiden päässä herätessä "syttyi lamppu". Jokaisella on pääsy tähän informaatiolampeen, koska jokaisen mieli on ikuisesti kiinni Jumalan äärettömässä viisaudessa. Sinäkin voit luoda unissasi vain ilmaisemalla aikomuksesi ennen nukkumaan menemistä.
 
Enkelit voivat myös parantaa rajoittavia ajatuksia, uskomuksia ja tunteita nukkuessamme. Luemme usein, että luottamus on ilmentämisen ja ihmeiden "ainetta". Ihmeiden oppikirjassa sanotaan: "Missään tilanteessa ei ole ongelmaa, mitä luottamus ei voi ratkaista." Ja uusissa tieteellisissä tutkimuksissa on havaittu, että ihmiset, jotka uskovat "yliluonnollisiin" ilmiöihin, kokevat todennäköisemmin tarkkaa, selvänäköistä opastusta verrattuna skeptikkoihin.
 
Uniaika on erinomaista luottamuksemme lisäämiseen maailmankaikkeuden erehtymättömään järjestykseen. Yksi helpoin tapa tämän luottamustason nostamiseksi on avun pyytäminen Jumalalta ja enkeleiltä. Skeptisimmät pragmaatikotkin huomaavat, että tämä menetelmä luo hyvin vakuuttavia kokemuksia. Helpoin tapa tämän tekemiseen on juuri ennen nukahtamista illalla. Sano tämä affirmaatio ajatuksissasi tai ääneen: "Rakas Jumala ja suojelusenkelit, pyydän teitä tulemaan tänä yönä uniini ja selvittämään pelot, jotka estävät minua ymmärtämästä ja seuraamasta jumalaista opastustani sekä luottamasta siihen. Jos on jokin viesti, jonka haluatte antaa minulle, auttakaa minua ymmärtämään se selvästi ja muistamaan aamulla. Aamen."
 
Taivas korvaa epäluottamuksesi luottamuksella, ja olet luottavampi oman tietosi seuraamiseen. Olemme paljon vuorovaikutuksissa enkelikunnan kanssa unissamme. Lisäät enkeliviestiesi määrää ja nopeutat puhdistumistyötä vain kutsumalla enkelit uniisi.
 
Esim. jos et ole päättänyt urasi suuntaa, sano ajatuksissasi tätä vastaava rukous, kun laitat pääsi tyynylle: "Enkelit, tulkaa uniini tänä yönä ja antakaa minulle selkeitä viestejä, jotka muistan, auttamaan minua tietämään, minkä suunnan otan urallani."
 
He täyttävät tämän pyynnön aina, ja näet luultavasti viimeisen nukkumistuntisi aikana selväunen, jonka muistat helposti. Tai enkelit voivat auttaa sinua unessasi niin, ettet muista unesi sisältöä. Kuitenkin herättyäsi tiedät, että sinussa on muuttunut jotain yön aikana. Olet onnellisempi, positiivisempi ja paljon selkeämpi ottamasi suunnan osalta. Tämä on merkki, että enkelit ovat järjestelleet ajatuksiasi ja uskomuksiasi uudelleen auttaakseen sinua päästämään irti niistä peloista, jotka estävät sinua päättämästä urastasi.
 
Jos tunnet olevasi jumissa jollain elämäsi alueella, kirjoita tämä viesti paperille ja laita se tyynysi alle. Toista lause ajatuksissasi kolme kertaa, kun olet nukahtamassa: "Rakkaimmat enkelit, pyydän teitä työskentelemään kanssani tänä yönä ja selvittämään pois ne tukokset, jota estävät minua nauttimasta täysin elämässäni. Joko kutsukaa nämä tukokset huomioni piiriin tai poistakaa ne täysin mielestäni, tunteistani ja kehostani nukkuessani tänä yönä. Kiitos."
 
Aamulla heräät virkistyneenä mutta tietoisena siitä, että olet tehnyt töitä yön aikana. Et ehkä muista enkelien yöllisen työn yksityiskohtia, mutta tunnet sen syvällä. Pääsi saattaa tuntua hassulta yöllä tapahtuneen uudelleenjäsentelyn vuoksi. Kuitenkin kaikki ne tukokset, jotka enkelit veivät pois, olivat raskaita taakkoja, jotka uhkasivat elämäsi suunnitelmaa ja tarkoitusta. Tunnet kiitollisuutta siitä, että pyysit tätä puhdistusta, ja kenties haluat pyytää enkeleitä uniisi joka yö.
kanavointi

Ei kommentteja: