WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 9. lokakuuta 2010

10.10.10 klo 10.00 / 2.

Yhdy Universumin energioihin, puhdista ja vahvista Maan valoverkkoa. 

Voimaannu ja aktivoi solujesi koodaukset, juuri tuona hetkenä ja tuon hetken energioista.
Ota yhteys kristallikallojen energiaan ja vahvista yhteyttä kristallikalloihin.

Visualisoi kuinka kristallikallojen energia puhdistaa ja vahvistaa maapallon ympärillä olevaa valoverkkoa. Valoverkon puhdistaminen ja vahvistaminen nostaa maapallon värähtelyä, mahdollistaa ihmiskunnan tietoisuuden kasvun ja valmistaa ihmiskuntaa uuden ajan energiaan.
Kuvittele itsesi tämän sisään meditaatiossa.


Tässä on ehdotuksena aloitussanat, joilla voit aloittaa meditaatiosi: 
"Kutsun Kristallienkelit/Suojelusenkelini mukaan meditaatiooni. Pyydän, että olette mukana koko hoidon ajan suojaten hoitotapahtumaa sekä huolehtien, että vain puhdas rakkaudellinen kristallienergia/energia välittyy niinkuin on tarkoitettu. Otan vastaan enkelikristallienergiaa/energiaa enkelimaailmojen kautta. Tapahtukoon korkein kosminen tahto, tapahtukoon korkein kosminen tahto, tapahtukoon korkein kosminen tahto." 
 Meditointi:
Istu mukavasti ja hengitä muutaman kerran syvään sisään ja ulos ja anna samalla itsesi hiljentyä. Ajattele maapalloa ajatuksena tai visiona edessäsi. Lähetä sydämestäsi rakkautta maapallolle ja kaikille siinä oleville.

Visioi kuinka kaikkien lähettämä Rakkaus saa maapallon hohtamaan lempeyttä ja Valoa ja siitä muodostuu maapallon ympärille kauniisti ja kirkkaasti hohtava energia. Tämän jälkeen anna Rakkautesi olla yhteydessä edelleen maapalloon, mielellään tunnin ajan.

Jos voit osallistua vain 10 minuuttia se on yhtä tärkeä ja toivon että teet sen. Alun visioinnin ja energian lähetyksen jälkeen, ollessasi edelleen Rakkautta lähettämässä, älä hämmästy vaikka ajatuksesi harhailisivat jotain muutakin ajattelemassa tämän tunnin aikana, se ei häiritse sinusta lähtevän Rakkauden Valon virtaamista lainkaan, mieli vain tarvitsee hiukan omia hetkiään tuon meditaation aikana.


Ei kommentteja: